Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goossens koopt fraudezaak af, Vlaanderen reageert met afschuw én begrip

Goossens koopt fraudezaak af, Vlaanderen reageert met afschuw én begrip

http://oi57.tinypic.com/10x7f6h.jpg

De van fraude verdachte driesterrenchef wil met een afkoopsom aan een proces ontkomen. Daarmee is de kans groot dat hij niet voor de rechter moet verschijnen om zich te verantwoorden voor belastingontduiking in zijn restaurant Hof van Cleve. Vlaanderen reageert verdeeld: met afschuw én begrip.

Al drie jaar loopt een gerechtelijk onderzoek tegen Peter Goossens (50) en zijn vrouw Lieve Fermans, die mede-eigenaar is van het restaurant.

Geknoeid met boekhouding
Drie jaar geleden werden Peter Goossens en zijn echtgenote Lieve door de financiële cel van de federale politie om vijf uur 's ochtends uit hun bed gelicht. De speurders willen de boekhouding van hun driesterrenzaak Hof van Cleve inzien, omdat ze sterke vermoedens van fraude hebben.

De speurders ontdekten dat er geknoeid is met de boekhouding om belastingen te ontduiken. De voorbije tien jaar betaalde Hof van Cleve 720.000 euro aan belastingen, maar dat bedrag blijkt niet gebaseerd op de totale omzet van het restaurant. Het parket was getipt door een voormalige secretaresse van Goossens, Valerie S., die hij wegens diefstal aan de deur had gezet.

Honderdduizenden euro's
Goossens onderhandelt nu met het gerecht en de Bijzondere Belastingsinspectie over een minnelijke schikking. Zo wil hij een publieke rechtszaak ontlopen en zijn blanco strafblad behouden. Zo'n afkoopsom kan volgens experts oplopen tot enkele honderdduizenden euro's.

Schande!
Wellicht een slimme zet van Peter Goossens, maar het wordt hem door Vlaanderen niet in dank afgenomen. Op het internet wordt schande gesproken. Het regent heftige reacties, zoals: "Verachtelijk. Mensen als Peter Goossens denken dat ze boven alles en iedereen staan!" Of: "De gewone man kán niets afkopen. Die moet tot de laatste cent betalen!" En ook: "Dat ze die fraudeur eens achter de tralies steken!"

Steun
Maar af en toe toch ook een woordje van steun, zoals: "Peter Goossens maakt gewoon gebruik van een wettelijke procedure". Ook wordt door sommigen gewezen naar de depressie waarmee Peter te kampen had. Zo wordt bijvoorbeeld geopperd: "Hebben hij en zijn vrouw nog niet genoeg afgezien? En nu wordt hun huwelijk wéér op de proef gesteld". Of: "Op zijn vijftigste krijgt die mens, na een leven lang keihard werken, een financiële strop rond zijn nek".

Collega-topchef Stéphane Buyens breekt in Dag Allemaal een lans voor Peter Goossens.

06-01-2015 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Partner Evelyne over Jeff Hoeyberghs: "Seks heeft voor hem niets met uiterlijk te maken"

Partner Evelyne over Jeff Hoeyberghs: "Seks heeft voor hem niets met uiterlijk te maken"

http://oi60.tinypic.com/28jv9fn.jpg

Vandaag precies een jaar geleden werd een kwaadaardige borsttumor ontdekt bij Evelyne (42), partner van plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs. Die opereerde zelf zijn vrouw. In Story blikt het koppel terug op een bewogen jaar.

Hoeyberghs besloot beide borsten van zijn vrouw te amputeren in plaats van haar radiotherapie te laten geven. Zo kon ze ook haar huid en tepels behouden, want hij zou haar later via plastische chirurgie nieuwe borsten geven.

Van D-cup naar B-cup
"Ze zouden nog iets groter mogen zijn", zo evalueert Evelyne het werk van haar man. "Ik had een D-cup en nu slechts een B-cup. Maar eigenlijk is een B-cup best mooi. Het lijkt alsof ik afgevallen ben. Misschien dat ik over een paar jaar toch nog voor een borstvergroting ga, maar dat is een luxeprobleem. Ik ben nu gewoon blij met wat ik heb, ik ben vooral heel dankbaar dat de kanker weg is. Alles is weggenomen uit mijn beide borsten, ook al zat er maar in één borst een tumor".

Klacht bij Orde van Geneesheren
Omdat Hoeyberghs zelf zijn vrouw opereerde, diende de voorzitter van de bond van plastische chirurgen een klacht in bij de Orde van Geneesheren. Hij loopt nu het risico geschorst te worden.

"Maar ik had geen alternatief, hé", reageert Hoeyberghs. "Moest ik mijn vrouw laten doodgaan of haar laten meevoeren in het spelletje van eerst zs maanden chemotherapie? Dat was geen optie. Een geavanceerde chirurgische aanpak was de enige hoop".

Hoeyberghs is ook tevreden over de nieuwe borsten van zijn vrouw, en hij verwoordt dat op zijn typische manier: "Elke vrouw wil toch de borsten die ze had op haar veertiende? Evelyne ziet er nu een pak jonger uit".

"Vrouwen denken snel dat het aan hun uiterlijk ligt dat hun seksleven niet meer zo goed draait. 'Natuurlijk wil hij geen seks meer met mij, want mijn borsten zijn verminkt', klinkt het vaak. Wel, een man die van je houdt, heeft daar echt geen problemen mee".

Uiterlijkheden
"Jeff is dokter, hij bekijkt mijn borsten anders", zegt Evelyne. "Seks heeft voor hem ook niets met het uiterlijk te maken, maar met het innerlijk. Ik ben wel oppervlakkig, bij mij gaat het wel om uiterlijkheden. Ik zie er graag fris uit. Er jonger uitzien dan je bent, vind ik belangrijk. Daarom heb ik mijn ogen laten liften en gebruik ik af en toe botox. Later komt daar misschien nog een facelift bij".

06-01-2015 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet zo gek moeilijk: wiens zoontje gaat hier voor het eerst naar school?

Niet zo gek moeilijk: wiens zoontje gaat hier voor het eerst naar school?

http://oi59.tinypic.com/96m35e.jpg

Enkele tientallen kleuters zijn gisteren voor de eerste keer in hun leven naar school gegaan. Zo ook Georges, het zoontje van tv-kok Jeroen Meus. De knappe kerel is inmiddels 2 jaar en zes maanden oud en lijkt als twee druppels water op zijn papa.

Georges leek niet veel moeite te hebben om zich aan te passen. Het peperkoeken hart van vader Meus had meer moeite met de allereerste schooldag van zijn "kampioen": "Ik mis hem nu al", twitterde de kok, nog voordat Georges de klas was binnengewandeld.

06-01-2015 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerst drugs, dan gruwelijke bloedneus: zorgen om Miley Cyrus

Eerst drugs, dan gruwelijke bloedneus: zorgen om Miley Cyrus

http://oi61.tinypic.com/2vxqfxi.jpg

De entourage van Miley Cyrus maakt zich zorgen om het welzijn van de zangeres nadat ze weer een bizarre selfie heeft gedeeld. Gisterenavond toonde ze haar bloedneus op Instagram en er zijn foto's van haar met een wit poeder en cannabis gelekt.

De popzangeres deelde gisteren twee onrustwekkende foto's met haar 13,9 miljoen volgers. De eerste was eentje van zichzelf waarbij er bloed uit haar rechterneus loopt, gevolgd door een tweede die een illustratie van 'het slechste deel van haar dag was'.

Eerder deze week werden andere bizarre beelden van Miley gelekt naar de Britse pers. De tabloid The Sun wist een foto te bemachtigen waar Miley poseert bij cannabis, een wit poeder en een opgerold dollarbriefje. Een getuige tijdens een opnamesessie in een studio in Los Angels zou de foto genomen hebben. Die vertelde aan The Sun dat de situatie in de studio gortig was. In dezelfde week had het tieneridool een reeks foto's op Instagram gezet terwijl ze aan nieuw materiaal werkte in de studio en thuis. Zo was er ondermeer een selfie aan haar bureau waarbij ze een verdachte sigaret in haar mond hield.

Miley heeft haar druggebruik nooit onder stoelen of banken gestoken. "Coke is populair in Hollywood, maar wiet is zoveel beter. Xtc ook, dat zijn vrolijke sociale drugs. Ze maken dat je bij vrienden wil zijn, je doet dat niet alleen in je badkamer bijvoorbeeld", aldus de 22-jarige popster.

06-01-2015 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bradley Cooper trakteert op naaktfoto voor 40ste verjaardag

Bradley Cooper trakteert op naaktfoto voor 40ste verjaardag

http://oi61.tinypic.com/332pitc.jpg

De knappe acteur is net 40 jaar geworden en viert dat met een naaktshoot voor W Magazine. Helaas is Bradley Coopers lichaam grotendeels bedekt door een wit maatpak van Louis Vuitton.

De styliste kamde voor de gelegenheid Coopers bruine lokken naar achteren gekamd en verfde zijn gezicht wit. In het blad poseren ook zijn collega's Scarlett Johansson, Reese Witherspoon en Emily Blunt voor de filmeditie van februari.

Bradley haalde het magazine danzkij zijn rol in 'American Sniper', een hoog aangeschreven film geregisseerd door Clint Eastwood. Hij speelt een schutter in het Amerikaanse leger die het meeste slachtoffers ooit heeft gemaakt. Bradley vertelt hoe hij zich hiervoor heeft klaargestoomd: "Ik heb als voorbereiding op mijn rol in Irak in barakken geleefd tussen de soldaten. Dankzij mijn rol in 'The A-Team' wist ik al hoe ik een pistool moest hanteren."

06-01-2015 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye-fans: "Die McCartney zal nog beroemd worden!"

Kanye-fans: "Die McCartney zal nog beroemd worden!"

http://oi57.tinypic.com/jhzf9i.jpg

Fans van rapper Kanye West zijn trouw, maar soms toch ook een beetje wereldvreemd. Een deel van hen vroeg zich op sociale media verwoed af wie toch die 'nieuwkomer' Paul McCartney is die samen met hun idool een nummer opnam.

De wereldberoemdheid van The Beatles kreeg deze week een flinke deuk op Twitter, toen fans van rapper Kanye West zijn nieuwe nummer bespraken. Vorige week bracht die immers de single Only One uit, een collaboratie met oerrocker Paul McCartney.

Niet al zijn fans bleken echter benul te hebben van een van de grootste namen in de muziekgeschiedenis. "Wie is toch die Paul McCartney", werd er getweet. "Ik weet niet wie hij is, maar hij zal nu wel erg beroemd worden. Kanye kan talent goed aanvoelen." De rapper werd ook de hemel ingeprezen omdat hij zo goed was een  'onbekende artiest' in de schijnwerpers te zetten.

Dat was natuurlijk meteen het startschot voor heel wat gehekel op de sociale mediawebsite. Er werd druk gekreund en met hoofden geschud. "Het ergste van deze tweets is dat die gasten vandaag de dag Google hebben. Er is geen excuus voor zo'n stupiditeit", vat eentje het gevat samen. Amen.

05-01-2015 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitbaters Hasseltse zaak lichten Véronique De Kock op

Uitbaters Hasseltse zaak lichten Véronique De Kock op

http://oi61.tinypic.com/oh8j2g.jpg

De uitbaters van de Vintage Store in Hasselt hebben de voorbije maanden minstens vier Limburgse handelaars samen voor tienduizenden euro's opgelicht. Het koppel verkocht namaaktassen als dure merkproducten of deed grote inkopen zonder dat de leveranciers ooit een cent zagen.

Eén van de gedupeerden is Miss België 1995 Véronique De Kock. Zij is een lading merktassen kwijt die het koppel van haar kocht maar waarvoor ze nooit betaalden. Het parket van Hasselt bevestigt dat er een onderzoek loopt en dat er zich al vier slachtoffers hebben gemeld. De verdachten zijn bekend bij de politie en staan internationaal geseind.

05-01-2015 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Gert Verhulst samen met Miss België-finaliste

Zoon Gert Verhulst samen met Miss België-finaliste

http://oi61.tinypic.com/rr5fgp.jpg

Viktor Verhulst, de 20-jarige zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst, heeft de liefde gevonden bij de 18-jarige Miss België-finaliste Aurélie Hendrickx. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Hendrickx bevestigt dat ze een stel zijn, maar wil er geen verdere commentaar op geven. Hendrickx nam in 2007 met haar zussen deel aan Junior Eurosong en vormde samen met hen tot 2012 het trio The Dalton Sisters. In september werd de studente rechten uit Aartselaar eerste eredame bij de verkiezing van Miss Antwerpen. Aanstaande zaterdag vindt de finale van de verkiezing plaats in Plopsaland in De Panne, ook deel van het imperium van Gert Verhulst.

05-01-2015 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat als... een man in de huid van deze popdiva's kruipt

Wat als... een man in de huid van deze popdiva's kruipt

http://oi59.tinypic.com/2h86a38.jpg

Laten we eerlijk zijn, de meeste Instagramprofielen zijn niet zo boeiend met tientallen koppen koffie, selfies en foto's van voeten. Maar dan heb je KeepingUpWithMina die je zeker aan het lachen zal brengen, waar een universiteitsstudent op hilarische wijze in de huid van popdiva's kruipt.

Mina Gerges gebruikt zijn talenten en vrije tijd om bekende fotoshoots met zijn favoriete popdiva's Beyoncé, Nicki Minaj en Kim Kardashian te recreëren. Hij maakt op unieke wijze peperdure outfits na met goedkopere materialen en tonnen creativiteit. "Ik koop gordijnen en zorg ervoor dat ze blijven zitten met veiligheidsspelden, de rest plak ik vast met lijm."

De Canadese universiteitsstudent zegt dat hij met zijn Instagramproject de extreme vormen die bewerkingen met photoshop aannemen. Vooral foto's van bekende sterren voor bekende modebladen wil hij aan de kaak stellen omdat ze een onrealistisch schoonheidsideaal promoten. Wij vinden zijn transformaties vooral grappig.

05-01-2015 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu al game over vechtpartij Sergio

Nu al game over vechtpartij Sergio

http://oi60.tinypic.com/30rxtud.jpg

De jolige bende van de VRT Start-up Sambal.be richt hun pijlen op Sergio. Afgelopen weekend raakte de BV betrokken in een vechtpartij waarbij hij een kopstoot uitdeelde aan een caféganger. Volgens Sambal reden genoeg om er een game aan te wijden. Zij maakten een parodie op het overbekende Super Mario Bros.

In  'Super Sergio Bros' moet je met de zanger/presentator obstakels ontwijken en pinten zien te verzamelen.  Ook moet je kopstoten geven aan onder meer Zinédine Zidane. De toenmalige aanvoerder van de Franse ploeg deelde er één uit in de WK-finale 2006

05-01-2015 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arnold Schwarzenegger stelt zoon voor keuze: "Miley of de miljoenen die klaarliggen"

Arnold Schwarzenegger stelt zoon voor keuze: "Miley of de miljoenen die klaarliggen"

http://oi58.tinypic.com/4r6mma.jpg

Acteur en oud-gouverneur Arnold Schwarzenegger heeft zijn zoon een ultimatum gesteld. Volgens de Daily Star moet Patrick Schwarzenegger zijn relatie met Miley Cyrus verbreken, anders kan hij de miljoenen die zijn ouders voor hem opzij hebben gezet op zijn buik schrijven.

Volgens een bron van de Daily Star zouden de ouders van het 21-jarige model niet blij zijn met hun nieuwe schoondochter.

Slechte invloed
"Ze zijn er beiden van overtuigd dat Miley een slechte invloed heeft op hun zoon en ze zijn vastberaden om de relatie te stoppen," aldus de bron. De 'Terminator'-acteur en zijn ex-vrouw Maria Shriver hopen dat ze hun zoon met dit ultimatum kunnen dwingen om zijn relatie met Miley op te geven.

42 miljoen euro
Tot dusver zou de tactiek niet werken. De bron vertelt dat Patrick een enorme ruzie met zijn moeder had en geen interesse heeft in het geld. Hij zou liever een relatie hebben met Miley. Patrick Schwarzenegger ontvangt op zijn 25ste verjaardag naar verluidt een bedrag van omgerekend bijna 42 miljoen euro.

05-01-2015 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lionel Messi in 'De Biker Boys': zo ging het echt

Lionel Messi in 'De Biker Boys': zo ging het echt

http://oi59.tinypic.com/9ga45u.jpg

Bart De Pauw die in 'De Biker Boys' de Argentijnse voetbalgod Lionel Messi naar de toiletten van Camp Nou vraagt: er is al heel wat over te doen op sociale media. Maar wist productiehuis Koeken Troef! écht Messi te strikken voor een gastrolletje?

"De voetbalbeelden die te zien waren in de aflevering van 'De Biker Boys' van gisteren waren echt, dus daar zie je ook de echte Messi", vertelt producer Katrien Van Nieuwenhove van Koeken Troef!. "Aan dergelijke voetbalbeelden zijn heel wat rechten verbonden, maar deze hebben we gekregen om te gebruiken tijdens de reeks." Ook alle andere scènes zijn wel degelijk opgenomen in het stadion van FC Barcelona, Camp Nou.

Wat de scène met Lionel Messi in de catacomben van Camp Nou betreft, grinnikt Van Nieuwenhove: "Als je goed kijkt, zie je dat de Messi uit 'De Biker Boys' niet zo afgetraind is als de echte Messi. Het was dus een lookalike." En dan fijntjes: "'De Biker Boys' is dan ook een fictiereeks."

Niet dat er niet geprobeerd is om met de echte Messi samen te werken. "We zijn daar heel lang mee bezig geweest en waren er heel dicht bij. Maar op het moment dat we daar aan het filmen waren, was hij uiteindelijk geblesseerd, dus moesten we voor een lookalike opteren."

05-01-2015 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adriaan Van den Hoof en Tatyana Beloy uit elkaar

Adriaan Van den Hoof en Tatyana Beloy uit elkaar

http://oi57.tinypic.com/2v9voux.jpg

Een poosje geleden beslisten Tatyana Beloy (reportagemaakster bij Vlaanderen Vakantieland en Ketnetwrapper) en presentator Adriaan Van den Hoof een einde te maken aan hun relatie.

De twee deden dat in alle vriendschap. Om die periode sereen te laten verlopen, beslisten Adriaan (42) en Tatyana (29) dat nu pas bekend te maken.

Tatyana en Adriaan maakten hun liefde openbaar in april 2012. Hun relatie startte met heel wat media-aandacht, de geruchten gingen toen de ronde dat Beloy toen nog getrouwd was met een Antwerpse kunstenaar/acteur die in Amerika woonde. Van den Hoof heeft twee kinderen uit een vorige relatie.

Tatyana lijkt de breuk intussen goed te hebben verwerkt, gisteren zette ze nog vrolijke foto's van een shoptripje op Instagram.

05-01-2015 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deborah Bone uit Pulps 'Disco 2000' op 51ste overleden

Deborah Bone uit Pulps 'Disco 2000' op 51ste overleden

http://oi58.tinypic.com/95u3pk.jpg

Deborah Bone, een verpleegster en de muse van Pulp-zanger Jarvis Cocker, is op haar 51ste aan botkanker overleden. Enkele uren na haar overlijden werd kreeg ze een koninklijke onderscheiding voor haar werk met kinderen en jongeren.

Bone richtte een aantal vernieuwende diensten op voor jongeren en kinderen die lijden onder angst en stress.

Toch was ze best bekend als de inspiratiebron voor de hit 'Disco 2000' van de Britpopband Pulp. Dat nummer werd in 1995 uitgebracht.

Bone hield een blog bij over haar ziekte. "Geboren in Sheffield. Mijn gooi naar de roem is dat ik opgroeide en sliep met Jarvis Cocker. Iemand moest het doen, en het was allemaal perfect onschuldig", schreef ze daar.

"Ik heb me laten vertellen en ik geloof graag dat ik de Deborah ben uit de hit 'Disco 2000' maar we hebben elkaar niet ontmoet bij een fontein zoals Jarvis zingt".

04-01-2015 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West en Paul McCartney maken ook nummer met Rihanna

Kanye West en Paul McCartney maken ook nummer met Rihanna

http://oi58.tinypic.com/1zyyghu.jpg

Het deze week verschenen nummer 'Only One' is niet het enige liedje dat Kanye West opnam met Paul McCartney. Binnenkort verschijnt nog een nummer van de twee, waarop ook Rihanna te horen is.

Dat vertelt zanger Ty Dolla $ign, die als achtergrondzanger te horen is in 'Only One', aan Billboard. Hij zegt dat hij in september werd gebeld of hij de studio wilde induiken met Kanye, in Mexico. Ty stemde toe. "We hebben in 24 uur zeven of negen songs opgenomen. Ik wilde geen tijd verspillen. Ze wilden eigenlijk dat ik een week bleef, maar ik had maar twee dagen de tijd."

Ty is ook te horen op het nummer van Kanye West met Rihanna en McCartney, dat volgens hem elk moment kan verschijnen. Er zou al een videoclip van gemaakt zijn.

04-01-2015 om 22:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Usher verloofd met manager"

"Usher verloofd met manager"

http://oi59.tinypic.com/b4vtx4.jpg

Usher heeft zijn vriendin en manager Grace Miguel ten huwelijk gevraagd, meent New York Post te weten. Het liefje van de r&b-zanger zou met een enorme diamanten ring zijn gespot.

Usher moest op oudejaarsavond optreden in een nachtclub in Miami. Daar zagen ooggetuigen Grace lopen met een ring om haar vinger. "Het is een gigantische diamant. Je zou niet denken dat het een verlovingsring is omdat hij zo groot is, maar het zou er zeker een kunnen zijn", vertelt een insider.

Mochten Usher en Grace van plan zijn te gaan trouwen, dan wordt dat het tweede huwelijk voor de 36-jarige zanger. Usher was van 2007 tot en met 2009 getrouwd met styliste Tameka Foster. Met haar kreeg hij twee kinderen.

04-01-2015 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Macklemore bevestigt babynieuws met ontroerend filmpje

Macklemore bevestigt babynieuws met ontroerend filmpje

http://oi58.tinypic.com/m7zyj6.jpg

De rapper en zijn verloofde Tricia krijgen inderdaad een kindje. Gisteren werd in de media druk gespeculeerd over het aanstaande vaderschap van Macklemore. Het koppel heeft nu een video op YouTube gezet om alle geruchten de wereld uit te helpen.

"Vandaag schreven de media over groot nieuws in ons leven. We hebben besloten dit zelf met jullie te delen. Liefs, Ben en Tricia", zo staat aan het begin van de video in beeld. Vervolgens zijn ze te zien in een kamer waar een echo wordt gemaakt van de baarmoeder van Tricia.

Macklemore kijkt erg gelukkig naar de beelden van zijn aanstaande kindje. In 3D is zelfs even het hoofdje van de foetus te zien. De gezinsuitbreiding wordt in mei 2015 verwacht.

04-01-2015 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herken jij deze getransformeerde Hollywoodhunk?

Herken jij deze getransformeerde Hollywoodhunk?

http://oi59.tinypic.com/5n95wx.jpg

Is Johhny Depp wat kilo's bijgekomen voor zijn laatste rol? De 51-jarige acteur is haast onherkenbaar op de set van zijn nieuwste film Yoga Hosers dankzij tonnen make-up, valse wenkbrauwen en hopelijk een valse buik onder zijn trui.

Met zijn baret, krullend haar en bierbuikje lijkt Johnny een beetje op de Franse acteur Gérard Depardieu in de tijd van zijn rol als Cyrano de Bergerac. In zijn nieuwste project lijkt Depp in niets meer op de knappe kapitein Jack Sparrow uit de film Pirates of the Caribbean. De Hollywoodster werd vergezeld door zijn 15-jarige dochter Lily-Rose op de set. Paparazzi-foto's bewijzen dat het meisje meer en meer op haar knappe mama Vanessa Paradis begint te lijken. 

De film 'Yoga Hosers' zou gaan over twee jonge vrouwen die dol zijn op yoga en moeten het kwaad bestrijden met de hulp van Johnny's personage.

04-01-2015 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke van de Velde op zoek naar warme vreemdeling

Joke van de Velde op zoek naar warme vreemdeling

http://oi59.tinypic.com/2e3n88m.jpg

De ex-Miss België nam gisteren deel aan de Nieuwjaarsduik in Oostende in een wel erg kleine bikini. Maar aan verwarming voor na de koude duik had ze niet gedacht. Gelukkig was er een mede-ijsbeer die bereid was zijn zachte badmantel met haar te delen op het koude strand.

In alle drukte vergat Joke blijkbaar de naam van de barmhartige Samaritaan te vragen. Via Instagram gaat ze nu naar hem op zoek om hem te bedanken. De sidechick van radiopresentator Wim Oosterlinck zette een gezellige foto van hun tweetjes online met daaronder: "Kent iemand deze vriendelijke stranger die me verwarmd heeft tijdens #JokeDurft #WimO #Nieuwjaarsduik in Oostende?"

04-01-2015 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Michael Jackson zet de bloemetjes buiten met papa's centen

Zoon Michael Jackson zet de bloemetjes buiten met papa's centen

http://oi62.tinypic.com/30bzitg.jpg

De zeventienjarige Prince Jackson heeft zich met het geld van zijn overleden vader Michael een heel luxueuze levensstijl aangemeten. De krant NY Post dook in het leven van de oudste zoon van de overleden popster.

Prince is nauwelijks meer thuis bij zijn grootmoeder Katherine te vinden. In plaats daarvan houdt hij er meerdere vriendinnetjes op na, neemt liedjes op met zijn nieuwe vriend Justin Bieber en koopt peperdure sieraden. "Bij zijn familie kan Prince niet terecht, die zijn druk met hun eigen zaken en hebben geen tijd voor hem", vertelt de bron.

Prince is samen met zijn zus Paris en jongste broer Blanket erfgenaam van het fortuin van Michael, dat wordt geschat op 1 miljard dollar. Hij krijgt elke maand een toelage van 66.000 dollar. Dat weet hij zonder problemen uit te geven tijdens het stappen in Hollywood, het onderhouden van vriendinnetjes en het rondreizen over de wereld, aldus de bron.

Bokser
Een nieuwe vriend van de tiener is Justin Bieber, die ook in Calabasas woont. Samen staan ze onder de invloed van bokser Floyd 'Money' Mayweather Jr., die een paar jaar terug is veroordeeld voor het mishandelen van een ex. De bokser geeft hen advies over vrouwen. Mayweather zou de drijvende kracht zijn achter de liedjes die Prince en Justin samen opnemen. Er zou zelfs een album in de maak zijn van het duo.

De familie hoopt dat Prince's levensstijl en het daten met meerdere meisjes tegelijk hem niet in de problemen zal brengen.

04-01-2015 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!