Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.McCartney wil 41 jaar oud Beatlesnummer uitbrengen

McCartney wil 41 jaar oud Beatlesnummer uitbrengen

Om We All Stand Together te bekijken druk op de foto.


.
Paul McCartney wil een experimenteel nummer uitbrengen dat de Beatles 41 jaar geleden componeerden. Het 14 minuten durende "Carnival Of Light" werd in 1967 opgenomen in de Abbey Road Studios, maar de Fab Four brachten het nooit uit, schrijft The Observer.

De drie andere Beatles Ringo Starr, George Harrison en John Lennon wilden het nummer niet uitbrengen. Daarom heeft McCartney nog de toestemming nodig van Ringo Starr en de weduwen van Lennon en Harrison, Yoko Ono en Olivia.

Het nummer werd gemaakt voor een avant-gardefestival voor elektronische muziek. Het resultaat is een allegaartje van klanken en psychedelische effecten, dat veraf staat van traditionele Beatlessongs. Het nummer werd één keer gespeeld tijdens het bewuste festival, maar daarna opgeborgen.

17-11-2008 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan 35.000 feestbeesten op I Love Techno 2008

Meer dan 35.000 feestbeesten op I Love Techno 2008

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/i-love-techno.jpg
Meer dan 35.000 muziekliefhebbers hebben zaterdag het geheel uitverkochte dancefestival I Love Techno 2008 in Flanders Expo te Gent mee beleefd.
Het festival, dat aan zijn 13de editie toe was, verzamelde het kruim van de elektronische muziekmakers. Dit jaar kwamen onder andere Digitalism, Underworld, Justice, Boys Noize, Dave Clarke en Richie Hawtin naar de megafuif.

De bezoekers konden er terecht in zes verschillende zalen met minstens evenveel verschillende genres. Benevens de gevestigde waarden was er ook plaats voor aanstormend talent.

In de chill-outhal gingen de jongens van Booka Shade platen draaien met de hulp van hun gsm. Men kon er ook sms'en verzenden naar een videowall onder het toeziende oog van Patricia Ceysens, Vlaams minister van Technologie.

Om de grote hoeveelheid bezoekers van en naar het evenement te brengen werden gratis trams ingelegd tussen Flanders Expo en het treinstation Gent Sint-Pieters.

Relatief rustige nacht
Volgens de politie van Gent was het een relatief rustige nacht. Vijfentwintig mensen werden onwel en zijn ter plaatse verzorgd, 12 anderen moesten naar het ziekenhuis worden gebracht. Daarnaast werden 42 personen opgepakt in het bezit van drugs: vier van hen zijn gearresteerd. De politie legde onder meer beslag op 26,5 gram speed, 230 xtc-tabletten, 52 gram cocaïne en 465 LSD-strips.

Bij controles van de wegpolitie werden 25 mensen positief bevonden op alcoholgebruik. Van negen werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken. Vierentwintig personen werden positief bevonden op gebruik van drugs.

17-11-2008 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerard Joling zat ondergedoken

Gerard Joling zat ondergedoken

Om Ik Hou D'R Zo van te bekijken druk op de foto.

.
Gerard Joling heeft diepe dalen gekend tijdens zijn carrière. Hij zat er op een gegeven moment zo volledig doorheen, dat hij een paar dagen is gaan onderduiken.

De Nederlandse zanger-presentator stond huilend voor de deur bij zijn jeugdvriendin Karin Bloemen, vertelt zij in het tv-programma 'In de Hoofdrol'.
"Het was ongeveer 1988. Gerard was gewoon op. We zouden dat tegenwoordig een burn-out noemen." De zanger had in die tijd grote buitenlandse successen en vloog van hot naar her.

Naast Karin waren ook collega's en vrienden als Patty Brard, Henny Huisman en Irene Moors te gast.

17-11-2008 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss ontdekt bij vriend flesje met bloed van zijn ex

Kate Moss ontdekt bij vriend flesje met bloed van zijn ex

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-moss-3.jpg
Kate Moss heeft een hoogoplopende ruzie gehad met haar vriend Jamie Hince nadat ze een ampul ontdekte met daarin bloed van zijn voormalig liefje. Moss vond het aandenken tussen liefdesbrieven die Raveonettes-zangeres Sharin Foo naar de zanger van The Kills had geschreven. Moss is er nu van overtuigd dat haar lief nog altijd een boon heeft voor Sharin.

Romanticus
"Jamie is altijd al een romanticus geweest. Als hij voor iemand valt, geeft hij zich volledig. Jamie en Sharin droegen elkaars bloed in een ampul rond hun hals en schreven elkaar liefdesbrieven toen ze beiden op tournee waren. Jamie heeft al die spulletjes bewaard. Hij kon het niet over zijn hart krijgen om ze weg te gooien. Nu Kate ze heeft gevonden, gaat ze door haar dak. Ze wil weten waarom Jamie al die souvenirs aan een voorbije relatie bewaart", aldus een bron dicht bij het koppel.

Kate en Jamie waren vorige maand even uit elkaar. Het voorbije weekend zijn ze naar haar buitenverblijf getrokken om er in alle rust hun toekomst samen te bespreken.

17-11-2008 om 15:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé wil Bondgirl worden

Beyoncé wil Bondgirl worden

Om Listen te bekijken druk op de foto.

.
Beyoncé Knowles zou dolgraag een Bondmeisje spelen naast Daniel Craig. De zangeres is vastberaden om haar acteertalent te etaleren in verschillende soorten films.
"Tot voor kort beleefde ik niet zoveel plezier aan acteren dan aan zingen. Toen ik de film 'Cadillac Records' deed, kreeg ik dezelfde ervaring van buiten mijn lichaam te treden als ik op het podium krijg". Na haar rol in de thriller 'Obesessed' wil Beyoncé iets lichtvoetiger proberen.

17-11-2008 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio: "Ik ben een eco-geek"

Leonardo DiCaprio: "Ik ben een eco-geek"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/leonardo-dicapri.jpg
Als er in Hollywood al sprake is van een groene gekte, dan is Leonardo DiCaprio zonder twijfel de inspirator geweest. De acteur heeft zich de voorbije jaren al meerdere keren ingespannen in campagnes voor een groener milieu. DiCaprio is een acteur geworden die niet alleen in de film probeert om de wereld te redden. In een interview met de Times Online omschreef DiCaprio zichzelf dit weekend als een "eco-geek".

BMW H7
DiCaprio bezit een Toyota Prius en ook zijn nieuwste aankoop heeft een groen tintje: een BMW H7 die rijdt op waterstof. "Ik steun nieuwe technologie", zegt DiCaprio. "We moeten een alternatief voor brandstof vinden, want ooit zullen we zonder zitten. Het is slechts een kwestie van tijd."

Dierenliefde
Leonardo DiCaprio vindt de wereld prachtig en hield er al vroeg van te reizen. Ooit wou hij zelfs in de reissector stappen. Hij grijpt elke kans om de natuur in Afrika en Zuid-Amerika te gaan bewonderen. "Het is een passie geworden om naar leeuwen, olifanten of zebra's te gaan kijken", zegt hij. "Als ik walvissen zien bewegen, bedenk ik me altijd in wat voor een geweldige wereld we leven. Ik heb honden, kikkers en zelfs een hagedis als huisdier gehad.

Obama
DiCaprio is tevens één van de vele Amerikanen die dolgelukkig was na de overwinning van Barack Obama in de Amerikaanse presidentsverkiezingen. "Ik ben weer trots om Amerikaan te zijn. Obama heeft meer charisma dan om het even welke andere acteur die ik ontmoet heb en bovendien is hij met het milieu bezig."

17-11-2008 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Timberlake in duet met Nederlandse Esmée Denters

Timberlake in duet met Nederlandse Esmée Denters

Om What Goes Around te bekijken druk op de foto.

.
Justin Timberlake doet zijn best om Esmée Denters, die bij zijn platenlabel onder contract staat, naar de top te helpen. De Amerikaanse superster heeft een duet met de jonge Nederlandse zangeres opgenomen. De opbrengst van de single 'Follow my Lead' komt ten goede aan een keten kinderziekenhuizen.

Voorprogramma Timberlake
Een fragment van het nummer, dat vanaf morgen te koop is, is al te beluisteren op de Amerikaanse webshop Amazon. Denters, die bekendheid verwierf met haar filmpjes op de videowebsite YouTube, werd vorig jaar gecontracteerd door Timberlake. Datzelfde jaar trad de 20-jarige zangeres op in het voorprogramma van zijn Europese tournee.
Denters is inmiddels druk bezig met haar debuutalbum, dat volgend jaar moet uitkomen.

17-11-2008 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jackman tevreden over bedscènes met Kidman

Jackman tevreden over bedscènes met Kidman

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/nicole-kidman-4.jpg
Hoewel Hugh Jackman en Nicole Kidman gelukkig getrouwd zijn, verliepen de stomende liefdesscènes voor hun nieuwste filmproject 'Australia' allerminst ongemakkelijk. Jackman kijkt dan ook met genoegen terug op de bedscènes.

"Het had niet beter of eenvoudiger kunnen gaan", zegt de Australische acteur tegenover People Magazine.

Goed dat partners het niet zagen
Volgens Jackman snapt zijn vrouw Deborra-Lee-Furness wel hoe het werkt bij liefdesscènes, maar is het maar goed dat ze de met Keith Urban getrouwde Kidman en hem niet zag rollebollen op de set. "Mijn vrouw is ook actrice", zegt de 40-jarige acteur. "Beide partners snappen het, maar ik denk niet dat ze de opnamen graag hadden willen bijwonen."

Als een choreografie
Jackman spreekt vol bewondering over regisseur Baz Luhrmann. "Hij ziet de liefdesscènes als een choreografie", zegt de acteur over zijn landgenoot. "Bij het bekijken van zijn films zie je dat de liefdesscènes op poëzie lijken."

Luhrmann, bekend van 'Romeo and Juliet' en 'Moulin Rouge', was op zijn beurt in zijn nopjes met de chemie tussen zijn twee hoofdrolspelers. "Ik maakte me over veel dingen ongerust, maar vanaf het moment dat ik hen zag spelen, waren al mijn zorgen over."

17-11-2008 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suge Knight aangeklaagd voor mishandeling

Suge Knight aangeklaagd voor mishandeling

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sugeknight.jpg
Platenbaas Suge Knight is aangeklaagd voor mishandeling en drugsbezit. Dat meldt de entertainmentwebsite TMZ. In augustus werd de 43-jarige Knight opgepakt nadat hij zijn vriendin zou hebben mishandeld. In de auto van Knight, waar de twee ruzie kregen, zou de platenbons zijn vriendin een stomp tegen het hoofd hebben gegeven, waarna zij de benen nam.

Xtc en pijnstiller
Knight zou de vrouw hebben achtervolgd en met een mes naar haar hebben gezwaaid, waarna hij door de politie werd ingerekend. Tijdens zijn arrestatie had hij xtc en de zware pijnstiller hydrocodon bij zich.

Heethoofd
De platenbaas stond al eens eerder terecht wegens mishandeling. In 1996 moest hij voor vijf jaar achter de tralies nadat hij de voorwaarden van een eerder opgelegde proeftijd had geschonden. In 2003 zat hij opnieuw vast, nadat hij een parkeerwachter had mishandeld.

Knight werd bekend door zijn platenlabel Death Row Records, waarmee hij begin jaren negentig miljoenen albums verkocht van onder anderen Snoop Dogg, Tupac Shakur en Dr. Dre. Eerder dit jaar verkocht hij zijn in 2006 failliet verklaarde platenlabel voor ruim 16 miljoen euro. Inmiddels heeft Knight een nieuwe platenmaatschappij opgericht: Blackball Records.

17-11-2008 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Mendes: "Mijn kont verdient een Oscar"

Eva Mendes: "Mijn kont verdient een Oscar"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/eva-mendes-1.jpg
Eva Mendes is ervan overtuigd dat haar fraaigedraaide achterkant ervoor heeft gezorgd dat Denzel Washington een Oscar kreeg voor zijn rol in 'Training Day'. "Ik doe geen gratuite blootscènes. Ik heb er nog maar twee gedaan, een keer met Joaquin Ploenix en een keer met Denzel Washington. Denzel heeft er zelfs een Oscar door gewonnen".

De kont van Mendes speelt ook een prominente rol in haar nieuwe film 'The Spirit'. Toch had de regisseur, Frank Miller, haar niet verteld dat haar derrière in beeld zou komen. "Het plan was om enkel de schaduw van mijn achterwerk te tonen. Toen ik de scène zag, was ik geschokt. Het moest een silhouet worden, maar dat was het niet. Het is zonder twijfel mijn huid, en mijn kont".

17-11-2008 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy Heidi Klum grote ster op show Victoria's Secret

Sexy Heidi Klum grote ster op show Victoria's Secret

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/heidi-klum-2.jpg
'Seal it with a kiss' knipoogt Heidi Klum naar haar echtgenoot-zanger.

Victoria's Secret had een terugkeer naar de glamour beloofd en de fans in Miami bleven zeker niet op hun honger zitten op dat vlak, want ze zagen één van de meest aantrekkelijkste shows ooit. Vleugels waren het hoofdmotief bij supermodellen als Heidi Klum en Adriana Lima - die de duurste beha van de wereld mocht showen - op de pas gerenoveerde Fontainebleau Miami Beach. Ook het Nederlandse topmodel Doetzen Kroes was van de partij. De modellen toonden het publiek liefst 68 outfits.

Rode vleugels
Heidi Klum stal zoals wel vaker de show. Zij mocht de finale lopen met een rode beha, rood slipje, hoge hielen en vooral fladderende rode vleugels. Tussendoor vrolijkten Usher - die een opgemerkte act met Heidi Klum verzorgde - P. Diddy, Kim Kardashian en de onvermijdelijke Paris Hilton het geheel nog meer op.

Black Diamond Fantasy Miracle Bra
Ook een topmoment was ongetwijfeld de passage van Adriana Lima. De Braziliaanse exotische schone droeg de Black Diamond Fantasy Miracle Bra, met 5 miljoen dollar (zio'n 4 miljoen euro) de duurste beha ter wereld. Het is een ontwerp van juwelier Martin Katz. De beha is gedecoreerd met witte en zwarte diamantjes en robijnen en zal te koop zijn in de cataloog van het bedrijf.

Mannen
Adriana Lima was alvast in de wolken over het pepedure kledingstuk. "Ik heb al altijd de 'Fantasy Bra' willen dragen, wat een eer. Het is de eerste keer dat Victoria's Secret een zwarte diamanten beha maakt. Een vrouw kan dit kopen als ze echt willen, maar mannen natuurlijk ook."

17-11-2008 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verliefd
Verliefd

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Delta-Goodrem-047.jpg


als ik in jou ogen kijk
zie ik de rozen bloeien
als ik in jou armen lig
en kijk naar de sterren
die verbleken bij
jouw schoonheid
als ik jouw rode
kersenlippen kus
proef ik het paradijs
dan zie ik een
schitterende regenboog
verschijnen aan de hemel
na de regen komt er
zonneschijn
die onze harten
samensmelt
dat is pas echte liefde

16-11-2008 om 23:04 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters:

Koen Wauters: "Zal Dakar enorm missen"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/koen-wouters.jpg
Ondanks het feit dat Koen Wauters dit jaar, door een te drukke agenda, niet kan deelnemen aan de rally kwam hij toch naar Sint-Niklaas afgezakt. "Ik wou toch eens gedag zeggen bij mijn vroegere ploegmakkers. Jaren reed ik de Dakar in het gezelschap van Pascal Feryn. Nu kan ik er spijtig genoeg niet bij zijn. Ik mis het nu al. Hier op de Markt van Sint-Niklaas ruik je al een beetje de 'Dakar'. Het zal pijn aan het hartje doen wanneer 3 januari eraan komt."

"Veel voor over"
"Ik ga natuurlijk wel alles van de race volgen. We spelen met Clouseau dit jaar nog een pak optredens in het Antwerpse Sportpaleis, mijn echtgenote heeft net een winkel geopend, ik moet aan de slag voor een nieuw televisieprogramma en er zijn ook nog mijn kinderen. Misschien kan ik het volgend jaar wat beter inpassen en kan ik Pascal Feryn en zijn team dan weer vervoegen. Ik heb er alvast veel voor over."

"Als ik mag van mijn vrouw"
"Ik wil dan eens degelijk uitgerust aan de start verschijnen. Er is nog een uitgave van 'Parijs-Dakar' geweest waar ik daags na een optreden in het Sportpaleis de vlieger indook om aan de race deel te nemen. Dat is een beetje te veel van het goede. Ik kwam er door na de rustdag. Juist het tegenovergestelde van de rest van de piloten. Wil ik nog eens deelnemen dan zal ik de afspraken in mijn agenda beter moeten spreiden. En als mijn vrouw wilt natuurlijk", lachte Koen Wauters.

16-11-2008 om 15:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bosbrand verdrijft Amerikaanse sterren uit villa's

Bosbrand verdrijft Amerikaanse sterren uit villa's

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_534722.jpg
Verschillende Amerikaanse sterren hebben vrijdag hun huis moeten ontvluchten door hevige branden bij hun woonplaats Montecito. Acteur Rob Lowe vertelde aan een plaatselijke televisiezender dat hij en zijn zoontjes net op tijd konden wegkomen. "Er waren vlammen van wel zestig meter, er viel as uit de lucht en het waaide keihard", beschrijft hij de situatie. "Je kon jezelf niet horen denken."

Het huis van de acteur bleef uiteindelijk gespaard. Net als het huis van zijn buurvrouw Oprah Winfrey, die op het moment van de brand niet in haar villa in het stadje in Californië was. Ook de villa's van Steven Spielberg, Steve Martin, Michael Douglas en Ghostbusters-regisseur Ivan Reitman zijn voor zover bekend gespaard gebleven.

Het huis van 'Back to the future'-acteur Christopher Lloyd is wel beschadigd. De villa is in ieder geval gedeeltelijk afgebrand, meldde de Los Angeles Times zaterdag. De acteur was niet thuis toen zijn huis vlam vatte. Hij is in het Canadese Vancouver voor filmopnamen.
De brand was zaterdag nog niet onder controle. Een woordvoerder van de plaatselijke politie verklaarde dan ook dat de inwoners nog niet naar hun huizen terug mogen.

16-11-2008 om 15:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rod Stewart zingt op privéfeest verjaardag prins Charles

Rod Stewart zingt op privéfeest verjaardag prins Charles

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/charles.jpg
Prins Charles heeft de feestelijkheden rond zijn 60ste verjaardag zaterdag afgesloten met een privéfeestje op zijn landgoed Highgrove. Er waren meer dan 100 gasten aanwezig op het feest dat zijn echtgenote Camilla (61) had georganiseerd. De sfeer was redelijk los. Dit in tegenstelling tot die op de receptie die koningin Elizabeth op Buckingham Palace had gegeven ter ere van haar zoon op de vooravond van diens jubileum.

Mr.Bean
Rocker Rod Stewart (63), bekend van onder meer 'Sailing' en 'Baby Jane', zong na het diner voor de gasten. De ster is eveneens ambassadeur van een prinselijke stichting die kansarme jongeren steunt. Hij deed afstand van zijn gage ten voordele van deze stichting. Ook de vriendinnen van Charles' zonen, William (26) en Harry (24) waren uitgenodigd op Camilla's feest. Onder de schare gasten bevonden zich verder nog komiek Rowan Atkinson ("Mr. Bean") en actrice Judi Dench.

400 gasten
Tijdens dit feest vierde Charles voor de eerste keer deze week zijn verjaardag met vrienden. De vooravond van zijn verjaardag had hij namelijk op Buckingham Palace doorgebracht in het gezelschap van ongeveer 400 gasten uit binnen- en buitenland. Op zijn verjaardag, vrijdag, had hij afgezien van een feest en kwam hij een afspraak voor zijn stichting na.

16-11-2008 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pas volgend jaar nieuwe cd 50 Cent

Pas volgend jaar nieuwe cd 50 Cent

Om Just A Lil Bid te bekijken druk op de foto.

.
De nieuwe cd van 50 Cent, die volgende maand zou verschijnen, komt pas begin volgend jaar. Een precieze releasedatum van 'Before I self destruct' is nog onbekend, zo meldt het Amerikaanse muziekvakblad Billboard.

Dre en Eminem
Volgens een woordvoerder van platenlabel Interscope Records heeft de rapper geprobeerd om de plaat tijdig klaar te hebben, maar is er te weinig tijd om nog een reclamecampagne op poten te zetten.
Voor zijn nieuwste studioalbum, het eerste sinds het vorig jaar uitgebrachte 'Curtis', werkt 50 Cent opnieuw samen met zijn leermeesters Eminem en Dr. Dre. De eerste single van de plaat, 'Get up', kwam vorige maand al uit.

Volgende maand gaat in de Verenigde Staten de speelfilm 'Before I self destruct' in première, die de gelijknamige plaat moest begeleiden. In de film speelt 50 Cent een gedesillusioneerde basketbalspeler die, nadat zijn moeder wordt vermoord, in de georganiseerde misdaad terechtkomt.

Het is niet voor het eerst dat 50 Cent, die eigenlijk Curtis Jackson heet, op het witte doek te zien is. De rapper speelde in 2005 de hoofdrol in de film 'Get rich or die tryin'', die eveneens gepaard ging met een gelijknamig album.

16-11-2008 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samantha Ronson woest over aanval op Lindsay Lohan

Samantha Ronson woest over aanval op Lindsay Lohan

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lindsay-lohan-10.jpg
Samantha Ronson is woest dat haar vriendin Lindsay Lohan is aangevallen door een antibontactivist. "Het is jammer dat sommige actiegroepen mensen aanvallen in plaats van met woorden te vechten", schrijft de dj op haar weblog. Lohan kreeg vrijdag bij de ingang van een nachtclub in Parijs een zak meel over zich heen omdat ze een bonten stola droeg.

Peta
Dierenrechtenorganisatie Peta, die op haar website de actie toejuicht, krijgt van Ronson de volle laag. "Ik draag geen bont, maar ik vind niet dat ik het recht heb mensen aan te vallen die dat wel doen. Niemand heeft dat recht", stelt ze. "Peta zou mensen moeten voorlichten over wat volgens hen onrechtvaardig is, in plaats van media-aandacht te zoeken door mensen lastig te vallen die in de spotlights staan."

Verspilling
Om haar betoog kracht bij te zetten benadrukt Ronson ten slotte nog de verspilling van voedsel die met de actie gepaard ging. "Ik denk dat veel gezinnen dat meel goed hadden kunnen gebruiken voor een maaltijd."

16-11-2008 om 15:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gespierde Jake Gyllenhaal wil dik worden

Gespierde Jake Gyllenhaal wil dik worden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jake_gyllenhaal_08.jpg
Jake Gyllenhaal heeft zich maandenlang in het zweet gewerkt om als spierbundel te kunnen schitteren in de film 'Prince of Persia: the sands of time'. Als de opnamen ten einde zijn, gunt de acteur zijn opgepompte spieren weer rust. "Dan veranderen ze in vet en ben ik weer gelukkig", zegt hij gekscherend in een interview in de Amerikaanse televisieshow Entertainment Tonight.

Bodybuilder
Recente paparazzifoto's maken duidelijk hoe Gyllenhaal bijna de proporties heeft aangenomen van een bodybuilder. Naar eigen zeggen is hij iets te enthousiast geweest tijdens de voorbereidingen van de opnamen. "Ik heb mijzelf te rigoureus voorbereid, omdat ik niet wist hoeveel ze me zouden vragen om het te doen", legt hij uit.
Zijn rol als Perzische prins vraagt dan ook het een en ander van zijn lichaam. "Er zit veel acrobatiek in de film, tegen muren oprennen, van dingen afspringen", stelt hij. "Je hebt er spieren voor nodig, maar ook acrobatische behendigheid."

Brokeback Mountain
De 27-jarige filmster, die furore maakte met films als 'Brokeback mountain' en 'Rendition', is als Perzische prins Dastan vanaf de lente van 2010 in de bioscopen te zien. Hij strijdt samen met prinses Tamina, een rol van Bondgirl Gemma Arterton, tegen een slechte edelman, die wordt gespeeld door Ben Kingsley. De film is gebaseerd op de populaire reeks computerspellen die zijn uitgebracht onder de naam 'Prince of Persia'.

16-11-2008 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum trouwt voor de vierde keer met zanger Seal

Heidi Klum trouwt voor de vierde keer met zanger Seal

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/heidi-klum-1.jpg
Topmodel Heidi Klum kan maar geen genoeg krijgen van trouwpartijen. De 35-jarige Duitse blondine stapt in het voorjaar van 2009 al voor de vierde keer in het huwelijksbootje. Ze doet dat wel telkens met dezelfde man: de 45-jarige zanger Seal, de vader van haar twee zoontjes.

Feest
Seal legt het waarom van de herhaalde huwelijkscerenomie uit: "Heidi en ik zijn in mei 2005 getrouwd en het is een beetje de gewoonte geworden dat ieder jaar over te doen. Het is fantastisch om weer in de echt te worden verbonden. Het is zo mooi dat je telkens weer laat zien hoeveel je van elkaar houdt. En het is een goede reden voor een leuk feest."

Briatore
Het koppel kreeg in 2005 zoon Henry en in 2006 zoon Johan. Heidi Klum heeft een dochtertje van vier, Leni, uit haar eerdere relatie met Formule 1-topman Flavio Briatore.

16-11-2008 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie weer zwanger

Angelina Jolie weer zwanger

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-jolie-23.jpg
Het 'Brangelina' koppel heeft nu al zes kinderen.

Het beroemdste koppel Brangelina had al zes kinderen, maar nu is Angelina Jolie weer zwanger. Dat beweert het Amerikaanse blad In Touch Weekly. Op de nieuwste cover van het blad staat in dikke letters vermeld dat de 33-jarige Jolie weer zwanger is en dat Brad Pitt er zelf versteld van staat. De actrice zou aan haar producers en aan vrienden al verteld dat ze weer een kinid verwacht. Dat zou het vierde telg van Angelina zelf zijn, want het koppel adopteerde ook al drie kinderen.

Amper vier maanden geleden beviel Angelina van een tweeling. Vaderlief Brad Pitt onhult in het blad dat hun chaotisch leven zijn pet nu al te boven gaat. Het verklaart wel waarom Angelina Jolie eerder aangaf minder te willen acteren. Daar heeft ze met zeven kinderen natuurlijk geen tijd meer voor. Ze had ook al gezegd dat ze wel degelijk nog aan gezinsuitbreiding dacht.

16-11-2008 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!