Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dankzij dit merk blijven diepe decolletés in Hollywood netjes op hun plaats

Dankzij dit merk blijven diepe decolletés in Hollywood netjes op hun plaats

http://oi62.tinypic.com/6p28lh.jpg

Het decolleté is in 2015 helemaal terug. Dat voorspelt modeblogster Sofie Valkiers vandaag in haar nieuwe column in onze krant. En ze geeft er meteen het geheim bij van die nonchalant openhangende blouses en blazers: 'Hollywood Fashion Tape'. Het merk dubbelzijdige plakband dat omwille van zijn ongeëvenaarde kleefkracht voor celebrities ondertussen onontbeerlijk is geworden. Op iets meer dan tien jaar tijd is er al 12.000 kilometer 'Hollywood Fashion Tape' verkocht. Dat is van Brussel tot Zuid-Afrika of héél veel decolletés.

Hoe draag je een halsuitsnijding die bijna tot aan je navel komt zonder een nipple slip te riskeren? Jennifer Aniston, Sienna Miller, Jennifer Lopez, Lana Del Rey, Cara Delevingne, Selena Gomez, Kate Hudson en Jessica Chastain kennen het antwoord op deze vraag. Deze glamoureuze vrouwen gebruiken de plakband om hun boezem in bedwang te houden in uitdagende jurken.

De Hollywood Fashion Tape is een speciale dubbelzijdige tape die sinds 2001 borsten lift, verstopt, insnoert en strakker maakt. Hoe gebruik je dit? Je plakt één kant op de huid en de andere kant gaat op je kledingstuk. Het 'wondermiddeltje' vind je bij winkels als Veritas en Hunkemöller.

22-01-2015 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paola zegt bezoek af vanwege verkoudheid

Paola zegt bezoek af vanwege verkoudheid

http://oi57.tinypic.com/14awzrc.jpg

Koningin Paola heeft woensdag verstek moeten laten gaan bij de tentoonstelling 'Brussel Hoofdstad van Flora'. Dit omdat ze al enkele dagen het bed moet houden vanwege een zware verkoudheid. Prinses Astrid nam het bezoek aan de bloemententoonstelling in de Sint-Gorikshallen in Brussel van haar moeder over. Paola is beschermvrouw van de Flora.

Paola zou vandaag ook een kijkje nemen bij de Brussels Antiques and Fine Art Fair (BRAFA), waarvan ze eveneens beschermvrouw is. Voor die visite is geen vervanger aangewezen. De antiekbeurs had woensdagavond al koninklijk bezoek met prinses Astrid en haar man prins Lorenz die in Tour & Taxis het galadiner bijwoonden ter gelegenheid van de 60e verjaardag van het evenement.

22-01-2015 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smelt samen met 1,4 miljoen fans voor mama Kelley (23) en haar dochtertje Hope (3)

Smelt samen met 1,4 miljoen fans voor mama Kelley (23) en haar dochtertje Hope (3)

http://oi57.tinypic.com/2cge80j.jpg

Ze lijken als twee druppels water op elkaar en ze hebben allebei een 'golden ticket' beet voor de volgende ronde in de talentenjacht American Idol. We hebben het over de bloedmooie 23-jarige Kelley Kime en haar schattige dochtertje van drie, Hope. Voor mama aan de beurt was, bracht Hope haar versie van 'Let it Go' uit Frozen voor de jury. Daarna mocht ze plaats nemen op de schoot van Jennifer Lopez om te luisteren naar haar mama.

Kelley Kime is een lerares uit Fairfax in de Amerikaanse staat Virginia en staat er alleen voor om haar dochtertje Hope groot te brengen. Tijdens haar auditie voor American Idol nam ze het meisje dan maar gewoon mee op het podium. Het hoeft geen betoog dat Hope meteen de show stal en alle juryharten in een mum van tijd veroverde. Nog voor haar mama aan de beurt was, had zij al haar ticket naar Hollywood veroverd. 

De blonde Kelley kon natuurlijk niet achterblijven en ook zij mocht door. Ze zong 'Sunday Morning' van Maroon 5. 'Zo mooi, zo blond en zo alleen'... het regent reacties op het internet waaruit onbegrip van de mannelijke soort blijkt. Misschien verandert de plotse wereldroem wel iets aan die situatie...

22-01-2015 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toeristen lopen 'Rocky'-trappen op en dan gebeurt dit

Toeristen lopen 'Rocky'-trappen op en dan gebeurt dit

http://oi58.tinypic.com/15d6fdd.jpg

Elke dag lopen tientallen toeristen de stenen trappen op van het Museum of Art in Philadelphia. Zo spelen ze de beroemde scène uit de boksfilm 'Rocky' na. Daarin loopt Sylvester Stallone in zijn rol van Rocky Balboa de trappen op. Deze week deden drie vrienden hetzelfde, maar voor hen werd het een onvergetelijke ervaring.

Toen de drie de trappen wilden bestijgen, dook plots Sylvester Stallone zelf op. Die was in Philadelphia om 'Creed' op te nemen, de nieuwe film in de 'Rocky'-reeks. Stallone was niet te beroerd om op de foto te gaan en deze uitbundige selfie is het resultaat.

22-01-2015 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Pop-Uprestaurant! trekt voor tweede seizoen naar...

Mijn Pop-Uprestaurant! trekt voor tweede seizoen naar...

http://oi57.tinypic.com/2sb1gky.jpg

VTM en Vlaanderen gaan vanaf maart weer op zoek naar het ideale pop-uprestaurant. Net zoals vorig jaar zullen in Antwerpen, Brussel en Hasselt tijdelijke restaurants worden neergepoot. Oostende en Aalst zijn de twee nieuwkomers. Zij komen in de plaats van Kortrijk en Gent.

Gastvrouw van het nieuwe seizoen van 'Mijn Pop-Uprestaurant!' is opnieuw Evi Hanssen. Zij zal, samen met een vernieuwd team topcoaches, ook dit keer vijf koppels begeleiden in hun culinaire pogingen om straks de opvolgers te worden van Jaro en Hanne. De kijker zal de avonturen van de vijf restaurants op dinsdag- en donderdagavond kunnen volgen.

VTM sleutelde in het tussenseizoen wel aan het format. Voor het nieuwe seizoen zal de aanloopperiode, waarin onder meer het concept van de pop-uprestaurants wordt vastgelegd, minder lang aanslepen. Bedoeling is om de vijf tijdelijke eetgelegenheden veel sneller na de start van de reeks te openen.

22-01-2015 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin en Jessica krijgen een dochter

Justin en Jessica krijgen een dochter

http://oi61.tinypic.com/2mg4nj8.jpg

Justin Timberlake en zijn vrouw Jessica Biel worden de ouders van een dochtertje. Dat meldt Life & Style Magazine.

"Ze zijn heel erg blij", vertelt een bron over het nieuws dat de twee een meisje krijgen. De zanger en de actrice zouden al druk bezig zijn met het maken van een kinderkamer. "Jessica wil alles regelen voor de komst van hun kleine prinsesje." Volgens de ingewijde hebben de twee sterren gekozen voor een jungle-thema voor de kinderkamer. "Ze willen het niet te meisjesachtig maken. Dus ze hebben een artiest gevraagd om wilde dieren op de muren te schilderen."

Justin zou ook al een klein drumstelsel en een gitaartje voor zijn dochter hebben gekocht. "Hij hoopt dat zij net zoveel passie voor muziek zal hebben." Jessica bevalt waarschijnlijk ergens in maart of april. Het is het eerste kindje voor het stel.

22-01-2015 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes deelt foto's van jarig zoontje

Doutzen Kroes deelt foto's van jarig zoontje

http://oi58.tinypic.com/2a61rph.jpg

Phyllon, de zoon van het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes (29) en dj Sunnery James (35), blaast vandaag vier verjaardagkaarsjes uit. Doutzen is vandaag extra trots op haar eerste kind.

 

Phyllon, de zoon van het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes (29) en dj Sunnery James (35), blaast vandaag vier verjaardagkaarsjes uit. Doutzen is vandaag extra trots op haar eerste kind.

"Vier jaar geleden werden we ouders!", schrijft de mooie Friezin op Instagram. Ze slingerde twee zoete foto's van Phyllon het web op, van hem als baby en blije peuter inclusief step en helm.

Doutzen is dol op het delen van kiekjes van haar kinderen. Zo schreef ze twee weken geleden "de tijd vliegt'' bij een kiekje van haarzelf met de kleine Phyllon op het strand. Een kusje van de kleuter aan zijn zusje Myllena Mae, die op 30 juli werd geboren, heeft ook een hoog knuffelgehalte. Myllena draagt een aaibaar konijnenpakje. "Niets maakt mij gelukkiger", verzucht Doutzen dan ook.

21-01-2015 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Harry Potter'-acteur Tom Felton krijgt onverwachte verrassing op Pottermore

'Harry Potter'-acteur Tom Felton krijgt onverwachte verrassing op Pottermore

http://oi61.tinypic.com/hrajpc.jpg

Dat de grenzen tussen acteurs en hun personage al eens durven vervagen voor fans, werd vandaag nog eens bewezen toen Tom Felton een verrassend nieuwtje deelde op Twitter. De Britse acteur die bekend werd als Draco Malfidus was naar eigen zeggen "eindelijk" lid geworden van de officiële 'Harry Potter'-fansite 'Pottermore', maar hij werd daar bij Griffoendor ingedeeld.

Als de gemene Draco Malfidus werd Tom Felton zowat het boegbeeld van de afdeling Zwadderich op de tovenaarsschool Zweinstein. Het leidde al gauw tot de verwachte reacties van fans.

Ook J.K. Rowling, de schrijfster van de reeks, mengde zich in het debat en liet weten niet verrast te zijn door de keuze van Pottermore. "Dat had ik je jaren geleden kunnen vertellen, maar ik wilde je motivatie niet ondermijnen."

Felton, niet Malfidus, is waarschijnlijk gewoon een doodeerlijke jongen die samen met Harry, Hermelien en Ron rood en goud zou dragen.

21-01-2015 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gert Verhulst gaat terug presenteren

Gert Verhulst gaat terug presenteren

http://oi62.tinypic.com/rh4ppw.jpg

VIER lanceert dit voorjaar vier gloednieuwe programma's, waaronder een talkshow met Gert Verhulst en een kort programma met kappers dat net voor 'Komen Eten' wordt uitgezonden. De commerciële zender wil meer dan ooit een zender zijn "die prikkels geeft aan de kijker" en "het verschil maakt".

6

Bewerkt door: Redactie
21/01/15 - 13u42  Bron: Belga
© vier.

Voorjaar van VIER VIER lanceert dit voorjaar vier gloednieuwe programma's, waaronder een talkshow met Gert Verhulst en een kort programma met kappers dat net voor 'Komen Eten' wordt uitgezonden. De commerciële zender wil meer dan ooit een zender zijn "die prikkels geeft aan de kijker" en "het verschil maakt".

 
Voor Verhulst is het al zowat 15 jaar geleden dat hij nog eens de presentatie van een tv-programma op zich nam.

De SBS-zender blikte vandaag bij de voorstelling van het voorjaar terug op een succesvol najaar 2014. VIER had de ambitie om het marktaandeel van 2013, 14 procent op de doelgroep 18-54-jarigen, te evenaren en deed met 14,6 procent zelfs iets beter. "Ook de adverteerders waren tevreden", luidt het.

Het doel voor het voorjaar van 2015 is het marktaandeel van 2014, 12 procent op de doelgroep, minstens te evenaren. "VIER moet niet de grootste zender in Vlaanderen zijn, maar wel een sterk merk. En dat sterk merk willen we verder uitbouwen", luidt het.

Panelshow rond dieren
Op zaterdag lanceert de zender 'Het zijn net mensen', een "geestige panelshow rond dieren" met Gert Verhulst, Karen Damen en Marc-Marie Huijbrechts. Met het gloednieuwe programma wil VIER jonge gezinnen bereiken: zowel kinderen, tieners als ouders.

Tijdens weekdagen (behalve op vrijdag) pakt VIER uit met "Klapsalon", dat net voor 'Komen Eten' wordt uitgezonden en als "aperitiefhapje" beschouwd wordt voor het "culinaire" programma. VIER beschouwt 'Klapsalon', waarin kappers met klanten praten over het dagelijkse leven en de actualiteit, als een experiment. "Het is een klein, kort programma van ongeveer 8 minuten. We testen hoe we onze programmatie in primetime sterker kunnen maken."

Het nieuwe programma wordt vooraf al online uitgezonden. Ook in die zin is het een experiment. De commerciële zender wil testen welke content er op voorhand online en mobiel kan aangeboden worden en hoe de (vooral jonge) kijkers daarmee omgaan.

In 'Achter de rug' krijgen BV's te horen wat er achter haar of zijn rug gezegd en geroddeld wordt. Het nieuwe programma van Woestijnvis wordt gepresenteerd door Sven De Leijer en Elodie Ouedraogo.

Later in het voorjaar komt nog een Vlaamse versie van het Britse format 'Undriveables', waarin mensen die het nog niet hebben aan een rijbewijs geholpen worden.

Nieuwe presentator 'Komen Eten'
Verder zijn er nieuwe seizoenen van onder meer 'De ideale wereld', 'Heylen en de herkomst', 'Bloot en Speren', 'Vermist' en 'Kroost'. Het nieuwe seizoen van 'Komen Eten' wordt gepresenteerd door acteur Herman Verbruggen (onder meer bekend als Marcske uit 'FC De Kampioenen'.) Onder de noemer 'Crime Night' heeft VIER nieuwe afleveringen in petto van buitenlandse series, zoals 'Castle', 'Elementary' en 'Forever'.

21-01-2015 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlijn selecteert documentaire van Sergio Herman: 'Fucking Perfect'

Berlijn selecteert documentaire van Sergio Herman: 'Fucking Perfect'

http://oi60.tinypic.com/2v3l947.jpg

De documentaire van Sergio Herman: Fucking Perfect is geselecteerd voor het internationale filmfestival in Berlijn. De film is opgenomen in het programma Culinaire Film (Kulinarisches Kino) van de 65e editie van de Berlinale.

De documentaire laat zien hoe Sergio Herman elke dag streeft naar perfectie. Het filmfestival in Berlijn duurt van donderdag 5 tot en met zondag 15 februari. Na afloop van de filmvertoning in Berlijn is er een speciaal evenement met een diner, georganiseerd door chef-kok Tohru Nakamura, die in de keuken van Sergio Herman het vak leerde.

Op het hoogtepunt van zijn carrière besloot Sergio Herman om zijn beroemde driesterrenrestaurant Oud Sluis te sluiten om zijn dromen te kunnen verwezenlijken. Vorig jaar opende hij met topkok Nick Bril het restaurant The Jane in Antwerpen. In november kreeg dit restaurant een Michelinster.

21-01-2015 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Michael Jackson gepest op Facebook

Zoon Michael Jackson gepest op Facebook

http://oi59.tinypic.com/flygk6.jpg

Prince Jackson heeft eventjes een Facebookaccount gehad. De oudste zoon van Michael Jackson wiste zijn profiel echter snel, omdat hij online werd gepest. Dat schrijft Radar Online.

De bijna 18-jarige Prince werd overspoeld met gemene commentaren, vlak nadat hij het account had aangemaakt. Hij kreeg onder meer herhaaldelijk de vraag gesteld of zijn vader nog leefde. ''Het greep hem echt heel erg aan, daarom heeft hij maandag het profiel gewist'', vertelt een ingewijde.

Een paar weken geleden had Prince ook al problemen met een ander social medium. Instagram wiste zijn account tot twee keer toe omdat ze niet geloofden dat hij de echte Prince Jackson was. Hierna wist hij de fotodienst er gelukkig van te overtuigen dat hij toch echt de zoon van de King of Pop is.

21-01-2015 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez voorkomt nipple slip bij Cara Delevingne

Selena Gomez voorkomt nipple slip bij Cara Delevingne

http://oi59.tinypic.com/o9k1zl.jpg

Cara Delevingne mag blij zijn dat ze Selena Gomez tot haar beste vriendinnen mag rekenen. Op een afterparty van de Golden Globes heeft de zangeres het topmodel van een nipple slip gered.

De twee knappe vriendinnen waren vorige week onafscheidelijk van elkaar op de show van Golden Globes. Een week heeft Selena Gomez een foto op Instagram gezet die bewijst hoe ver hun vriendschap gaat. Wanneer Cara's jurk gevaarlijk ver opzij schuift, buigt Selena haar hoofd en neemt ze haar borst vast om die te bedekken voor de foto. De Britse lijkt geen probleem met de situatie te hebben.

Selena gaf zelf een mooie definitie van vriendschap bij de foto: "Een beste vriendin zorgt ervoor dat er niets komt piepen #kayimdone #homesick #friendsick."

Selena heeft actrice Jaime King op hetzelfde feestje gekust voor de ogen van heel wat bekende gezicht, de ex van Justin Bieber heeft dus wel meer 'beste vriendinnen'.

21-01-2015 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meryl Streep: "Waarom moet alles tegenwoordig rond het uiterlijk draaien?"

Meryl Streep: "Waarom moet alles tegenwoordig rond het uiterlijk draaien?"

http://oi60.tinypic.com/op4qdl.jpg

Meryl Streep (65) is Hollywood in persoon. De levende legende schreef tijdens haar carrière liefst 402 awardnominaties achter haar naam, waarvan ze er 151 wist te verzilveren. En toch is ze één hoopje ellende wanneer ik haar ontmoet naar aanleiding van haar laatste rol: de heks in 'Into the Woods'.

Meryls boezemvriend, regisseur en producent Mike Nichols, is vier dagen eerder geheel onverwacht overleden aan een hartaanval. De actrice zegde prompt al haar interviews af, maar maakte voor een aantal journalisten een uitzondering, op voorwaarde dat Nichols in geen enkel geval ter sprake zou komen. Ik merk al snel dat Meryl er enkele zware dagen op heeft zitten. Haar bleke huid, trage pasjes en haast monotone stem verraden dat ze amper geslapen heeft. Wanneer ze bij ons aan tafel schuift, laait het vuur toch snel weer op in de drievoudige Oscarwinnares. "Eerst ga ik die vieze koffie snel aan de kant zetten", zegt ze met een blik van afgrijzen.

Of het aan de iets te straffe koffie heeft gelegen, zullen we nooit weten, maar Meryl naait zich bijzonder hard op wanneer ze het over ouder worden in Hollywood heeft. "Vrouwen denken vaak onterecht dat als ze er goed uitzien, ze meer geliefd zullen zijn. Ze denken dat ze zo automatisch belangrijker worden. Waarom moet alles tegenwoordig rond het uiterlijk draaien? Het zou vrouwen zogezegd meer 'betekenis' geven in het leven en bepalen wat je kunt bereiken. Wat een bullshit!"

21-01-2015 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kid Rock onder vuur door foto met doodgeschoten poema

Kid Rock onder vuur door foto met doodgeschoten poema

http://oi57.tinypic.com/124h574.jpg

Kid Rock (44) heeft dierenrechtenactivisten tegen de haren gestreken door samen met zijn collega conservatieve rocker Ted Nugent te poseren met een poema die de twee net hadden doodgeschoten.

Kid Rock (44) heeft dierenrechtenactivisten tegen de haren gestreken door samen met zijn collega conservatieve rocker Ted Nugent te poseren met een poema die de twee net hadden doodgeschoten.

Het was Nugent (66) die de foto eerder deze maand op zijn Facebookpagina zette, waar het overigens wemelt van foto's van doodgeschoten wild.

"Wettelijk, nodig en goed"
"Wat een schitterend nieuwjaar voor natuurbehoud. Ode aan mijn maat Kid Rock die al het vee en de herten redde toen hij deze prachtige poema afschoot. Ik kan de hersendode bleiters al horen met hun gezeik dat het verkeerd is poema's te doden. Het is wettelijk, het is noodzakelijk en het is goed. Leuk ook".

Ted Nugent zetelt sinds 1995 in de raad van bestuur van de National Rifle Association (de Amerikaanse wapenlobby, redactie) en post om de haverklap foto's met dode dieren op zijn Facebookpagina.

Maar ook zijn fans hebben hun bedenkingen. "Ik dacht dat Ted Nugent enkel schoot wat hij kan eten. Niemand eet poema. Ook poema's moeten eten om te overleven", schrijft Tracey Matthews.

Champagne en stripsters
Scott Stickney: "Even serieus. Kid Rock gaat dit dier niet opeten. Hij heeft het niet afgeschoten om de poemapopulatie in te dijken. Het is niets meer dan een jachttrofee. Kan die vent zich niet met iets anders amuseren? Een kist champagne en tien stripsters lijkt me leuker dan met een andere kerel het bos intrekken om puur voor het amusement dieren af te schieten".

Anderen verdedigen Kid Rock. "Leer wat over de jacht, de licenties die worden uitgereikt en de periodes waarin je op bepaalde dieren mag jagen. Stop met zeuren", schrijft Joelle Duenas.

'Wanted: Ted or Alive'
Nugent was eerder te zien in de realityshow 'Wanted: Ted or Alive', waarin deelnemers dieren moesten doden om te overleven in de wildernis.

Een woordvoerder van dierenrechtenorganisatie PETA: "Het is duidelijk dat niet iedereen geestelijk en emotioneel is geëvolueerd als je iemand ziet grijnzen na het doodschieten van een levend wezen dat hem niets heeft misdaan. Tegenwoordig vinden slechts heel weinig mensen het trofeejagen aanvaardbaar".

21-01-2015 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu al ruzie bij 'The Sky Is The Limit'

Nu al ruzie bij 'The Sky Is The Limit'

http://oi59.tinypic.com/2093uaq.jpg

Het nieuwe seizoen van 'The Sky Is The Limit' komt pas op 2 februari op de buis, maar het rommelt nu al achter de schermen. Nieuw gezicht Michel van den Brande noemde volgens Story de andere rijkelui 'dikke nekken', iets wat hem allerminst in dank werd afgenomen.

Michel is de oprichter en eigenaar van het stellingbouwbedrijf Kontrimo. Ondanks het feit dat hij in een penthouse aan zee woont en met een BMW i8 rondrijdt, is hij naar eigen zeggen de bescheidenheid zelve. Hij is met het krieken van de dag aanwezig op het werk, en eet 's middags samen met 'de mannen' in de kantine.

De man heeft ook een kort lontje, en dat werd erg duidelijk op de persconferentie over het programma. Daar liet hij zich nogal laatdunkend uit over zijn collega's in 'The Sky Is The Limit'. "Dat zijn zo mijn mensen niet. Zulke dikke nekken", klonk het.

En daar kunnen de andere rijkelui niet mee lachen. "Denkt hij dat ik zo'n geweldig leven had tot nu toe?", raast Kirsten Janssens. "Wat geeft hem het recht om zo over mensen te spreken?" Ook Harry en Olga hebben weinig lof over voor 'selfmade man Michel'. "Geen slimme zet als zakenman; zo zal hij nooit een stelling aan ons verhuren."

20-01-2015 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iedereen mag lachen met Justin Bieber tijdens 'Comedy Central Roast'

Iedereen mag lachen met Justin Bieber tijdens 'Comedy Central Roast'

http://oi57.tinypic.com/o9ifjo.jpg

Komieken, vrienden en vijanden krijgen binnenkort de kans om Justin Bieber belachelijk te maken, met toestemming van het popidool. De zanger krijgt namelijk een Comedy Central Roast, meldt Us Weekly.

Zender Comedy Central neemt af en toe specials op waarin een celebrity op de hak wordt genomen. Deze moet dan op het podium zitten en lachen om de grappen als een boer met kiespijn. En dit keer is Justin aan de beurt.

Volgens Us Weekly wil Bieber al jaren dolgraag meedoen met een Roast en nu krijgt hij dus zijn zin. De opnames zijn in maart.

In het verleden werden onder andere Charlie Sheen, Pamela Anderson, David Hasselhoff, Donald Trump, Bob Saget, Joan Rivers en Roseanne Barr afgebrand. Een lichtpuntje voor Justin: aan het einde van de avond mag hij wraak nemen en alle grappenmakers zelf aanpakken.

20-01-2015 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez trekt weer de aandacht met haar boezem

Jennifer Lopez trekt weer de aandacht met haar boezem

http://oi62.tinypic.com/23kf23k.jpg

Na haar indrukwekkende verschijning op de Golden Globes, heeft actrice Jennifer Lopez gisteren in The Tonight Show weer de aandacht getrokken met een duizelingwekkend diep decolleté. De 45-jarige zangeres/actrice liet haar gebruikelijke strakke jurken even voor wat ze zijn met een losse zijden blouse en een satijnen broek.

De latina werd uitgenodigd door talkshowhost Jimmy Fallon voor de promotie van haar nieuwe film 'The Boy Next Door', een erotische thriller. Toen ze de studio verliet, had ze zich iets beter ingeduffeld met een gekleurde bonten mantel. Zo viel Jennifer zeker op in de straten van Manhattan. Haar lokken vielen ze nonchalant over haar schouders. 

De actrice had allesbehalve diva-allures, want ze nam haar tijd om te babbelen met fans en te poseren voor enkele selfies.

20-01-2015 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo geeft Josje roddelbladen lik op stuk

Zo geeft Josje roddelbladen lik op stuk

http://oi61.tinypic.com/33osad4.jpg

Vandaag berichten alle media dat Kevin Janssens blijkbaar niet veel tijd nodig had om over de breuk met Josje heen te geraken. Hij zou nu al gelinkt worden met een Nederlands model. En Josje? Die laat met een Instagramfoto fijntjes weten hoe ze over de hele zaak denkt.

"Perfecte dag om deze trui te dragen", staat er vrij vertaald bij de post. Op de trui van Josje Huisman staat "Bla bla, oui oui" te lezen. De blonde schone trekt zich duidelijk weinig aan van de roddelblaadjes.

20-01-2015 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira toont mooie bolle buik in fotoshoot voor Unicef

Shakira toont mooie bolle buik in fotoshoot voor Unicef

http://oi62.tinypic.com/qx9abk.jpg

Shakira toont haar mooie bolle buik in een fotoshoot voor Unicef met vriend Gerard Piqué en hun zoontje Milan. Shakira verwacht een tweede zoontje. Net zoals bij de geboorte van Milan organiseert het koppel een babyshower voor het goede doel.

De 37-jarige zwangere Colombiaanse popster straalde in een nieuwe fotoshoot met haar vriend, voetballer Gerard Piqué (27) en hun schattige zoontje Milan (bijna 2). De foto's werden genomen voor Unicef. Net zoals bij de geboorte van Milan organiseert het stel een babyshower om de kinderrechtenorganisatie te steunen.

"Nu we binnenkort ons tweede kind verwelkomen willen we andere kinderen in de wereld helpen en bijdragen aan een duurzame oplossing om kinderen die in extreme armoede leven van basisbehoeften te voorzien", zegt Shakira. Op de website (http://www.worldbabyshower.org/) kunnen er cadeautjes gekocht worden. Niet zoals bij de populaire babyshowers speelgoed en mooie kleren voor de baby, maar urgente zaken als vaccinaties, dekens en EHBO-sets die naar de allerarmste regio's in de wereld zullen gaan.

Bij de geboorte van hun eerste kind in 2013 steunde het koppel Unicef met dezelfde actie. Nadat fans de actie toen massaal steunden, konden er onder meer 80.000 kinderen worden gevaccineerd tegen polio en werd er bijna vier ton aan therapeutische voeding verspreid.

De zangeres hoopt dat vele anderen haar voorbeeld volgen. "We willen dat anderen zich genoodzaakt voelen hetzelfde te doen." Op de website kunnen aanstaande ouders eenzelfde webwinkel opzetten. "Met de sociale media tegenwoordig zijn beroemdheden niet de enigen die massa's mensen kunnen bereiken. De geboorte van je kind kan duizenden andere kinderen redden over de hele wereld."

20-01-2015 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gitte Wens is Vlaanderens eerste soapactrice met Down

Gitte Wens is Vlaanderens eerste soapactrice met Down

http://oi57.tinypic.com/4sbpxl.jpg

De nieuwste aanwinst van 'Familie' is de opvallende actrice Gitte Wens. Deze 22-jarige meid uit Oud-Turnhout is namelijk de eerste in Vlaanderen met het syndroom van Dowm om langere tijd mee te draaien in een soap.

Gisteren maakten de kijkers van Familie kennis met het bijzondere pleegkindje van Rita (gespeeld door Jacky Lafon). Lientje zal zeker enkele weken centraal in de reeks staan, samen met haar zullen ook andere nieuwe namen als Peter Van Asbroeck, Manou Kersting en Karin Jacobs hun debuut in de reeks maken.

Gitte heeft al wat acteerervaring, ze maakt deel uit van het gezelschap Theater Stap. De 22-jarige is wel wat zenuwachtig nu ze haar ding moet doen voor 800.000 kijkers. "Ik ben grote fan van Familie, dus ik had zeker kriebels in de buik toen ik voor het eerst op de set stond, tussen alle personages die ik van televisie ken."

20-01-2015 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!