Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Boerin Benelux: "Model worden? Ik blijf liever melken"

Miss Boerin Benelux: "Model worden? Ik blijf liever melken"

http://oi57.tinypic.com/x1k9jb.jpg

"Onwennig", voelt het voor de 23-jarige Lisa van Heijningen. De boerin uit het Nederlandse Wassenaarse werd gisteren in het Bathmen verkozen tot 'Miss Boerin Benelux 2015'. Een avontuur dat voor haar begon als grapje, eindigt met de felbegeerde prijs voor mooiste plattelandsmeid.

Ze schreef zich "voor de lol" in voor de Boerinnen Kalender, een kalender vol mooie, sexy poserende boerinnen. Tot ze ook echt werd uitgenodigd voor een fotoshoot, en later zelfs uit 129 inzendingen werd gekozen als kandidaat voor de schoonheidswedstrijd. En die als kers op de taart ook nog eens won.

Opvallend genoeg komt Lisa niet uit een boerengezin. "Maar mijn tante heeft altijd al dieren gehad. Daar was ik altijd op het land aan het spelen, hele zomers lang. En later ging ik ook bij boeren in de buurt werken. Tegenwoordig is Lisa volop aan het werk bij verschillende boeren. 's Ochtends is ze meestal druk met kaas maken, 's middags melkt ze soms de koeien.

In sexy overall
De wedstrijd bestaat uit drie rondes, vertelt Lisa. "De eerste was in overall. Een beetje sexy, met de overall een beetje open en een sjaaltje om je middel. Zo liepen we over de catwalk".

De tweede ronde was in paardenkleding en elke deelnemer moest een agrarische vraag beantwoorden. Of Lisa een bekend tractormerk kon noemen? Dat was geen moeite voor haar: sinds haar zestiende heeft ze al een tractorrijbewijs.

De derde ronde was in galakleding. Daarna volgde juryoverleg, en ook het publiek mocht stemmen. "Hartstikke gaaf", zegt Lisa over haar eerste plaats. Ze won naast de titel onder meer een weekendje weg en een gouden hark.

Geen model
Het liefst blijft ze haar hele leven op het land en tussen de dieren. Model worden? "Liever niet", lacht ze. "Dan moet je afvallen en maatje zero blijven. Dat leven is heel erg fake".

Een eigen boerderij heeft Lisa niet, dat is te duur. Wel heeft ze een stal met haar eigen Nubische geiten. "Dat zijn geiten met van die grote flaporen", zegt Lisa. "Vijf geiten, twee bokken en vier lammetjes". Binnenkort komt er nog een lammetje bij.

De nieuwe Miss Boerin heeft al een relatie. "Nee, hij is geen boer. Maar hij zit wel in het grond- en sloopwerk, dus hij rijdt af en toe wel in een tractor".

01-03-2015 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit was de allereerste Belgische vlag

Dit was de allereerste Belgische vlag

http://oi59.tinypic.com/2re5vg5.jpg

Ze valt bijna uit elkaar en wordt goed bewaard in het streng beveiligde koninklijk legerarchief. Maar voor het VTM-programma Royalty kreeg de allereerste Belgische vlag nog eens het daglicht te zien.

De Belgische vlag ontstaat vlakbij het stadhuis van Brussel. Bij de Belgische onafhankelijkheid in 1830 ziet een journalist in Brussel veel Franse vlaggen hangen. Meteen laat hij ter plaatse twee nieuwe vlaggen naaien. Ilse Bogaerts,  verantwoordelijke collectie textiel, uniformen en uitrusting: "Eén werd die dag op het stadhuis gehesen. De andere trok mee in een optocht door de straten om de mensen te tonen: dit is onze vlag, dit zijn onze kleuren, dit is onze onafhankelijkheid."

Nederigheid, voorspoed en overwinning
De kleuren zijn niet zomaar gekozen. Het zijn de kleuren van Brabant en ze hebben een betekenis. "Zwart voor nederigheid, geel voor rijkdom en voorspoed, rood voor overwinning." De kleuren komen in de grondwet. Met de spreuk eendracht maakt macht en de Belgische leeuw. "Wat men niet heeft vastgelegd in 1831 is de horizontale of verticale plaatsing en de volgorde van de kleuren. De eerste tien jaar is er dus verwarring. Je ziet horizontale, rood bovenaan, zwart bovenaan, ..."

Pas wanneer het leger bijna op eigen soldaten schiet omdat ze in de rook van het kanonnengeweld hun eigen vlag niet herkennen tussen de Nederlandse vlaggen, kiest men voor de verticale vlag met zwart aan de mast, maar de grondwet is nooit aangepast.

01-03-2015 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus uit de kleren (alweer)

Miley Cyrus uit de kleren (alweer)

http://oi60.tinypic.com/2r2bwwp.jpg

Miley heeft het blijkbaar niet zo begrepen op kleding. Voor haar nieuwste samenwerking met V magazine trok ze namelijk opnieuw haar adamskostuum aan, zij het dit keer gecombineerd met een strakke glitterbroek en zilveren pruik.

De voormalige Disney-ster choqueerde al in januari met haar polaroid-reeks 'Diary of a dirty hippie' in V magazine. Deze maand komt ze met een tweede aflevering boordevol nieuwe foto's van haar schaarsgeklede zelf.

Deze keer krijgen we polaroids te zien van haar optreden in Art Basel in Miami afgelopen december. Net zoals bij de editie uit januari, werden de foto's getrokken door Cheyne Thomas, een goede vriend van de zangeres en krijgen we meer van de zangeres te zien dan nodig was.

01-03-2015 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoveel betaalt Kim K. voor de perfecte selfie

Zoveel betaalt Kim K. voor de perfecte selfie

http://oi58.tinypic.com/ngndx.jpg

Dat Kim Kardashian nogal gehecht is aan haar selfies, verbaast niemand meer. Maar dat ze een fortuin uitgeeft om haar Instagram-foto's te laten bewerken? Daarmee brengt ze haar selfiegekte naar een heel nieuw niveau. Al zet dat onze eigen selfieverslaving wel weer in perspectief natuurlijk.

Volgens Ok! magazine zou Kim ten allen tijde een professionele photoshopper tot haar dienst hebben. "Vroeger klopte Kim aan bij vrienden om haar foto's bij te werken, maar dat nam vaak uren in beslag, en dus besloot ze om een professional in te huren die haar 24/7 kan helpen," vertelde een bron aan het magazine.

Dat grapje kost de realityster zo'n 100.000 dollar (90.000 euro) per jaar. Bovendien moet hij dag en nacht bereikbaar zijn op zijn telefoon, voor het geval Kim op reis is en er een selfie-noodgeval opduikt.

01-03-2015 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus geeft verkoop stoofvlees een stevige boost

Jeroen Meus geeft verkoop stoofvlees een stevige boost

http://oi62.tinypic.com/2ziwiz4.jpg

Delhaize heeft dit weekend ongeveer 10.000 kilo stoofvlees verkocht, zo heeft woordvoerder Roel Dekelver van de distributieketen vandaag gemeld. Normaal gaat in een weekend zowat 4.000 kilo stoofvlees over de toonbank bij de warenhuizen van Delhaize, voegde de woordvoerder eraan toe.

Om de duizendste aflevering van het programma 'Dagelijkse Kost' te vieren, vroeg televisiekok Jeroen Meus aan zijn kijkers welke Vlaamse klassieker hun voorkeur wegdroeg. Een overdonderende meerderheid koos voor de combinatie stoofvlees met frieten. Bijgevolg werd 1 maart uitgeroepen tot 'Stoofvlees-Friet-Dag'.

Jeroen Meus serveerde vandaag stoofvlees met frieten aan de start van de wielerwedstrijd Kuurne-Brussel-Kuurne. 's Avonds volgde op Eén dan een hulde aan Vlaanderens sympathiekste tv-kok waarin we ondermeer te weten kwamen dat ook de kijkers regelmatig een 'Meuske' doen.

01-03-2015 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze sterren danken hun lijn aan... een korset

Deze sterren danken hun lijn aan... een korset

http://oi61.tinypic.com/sl33at.jpg

Dat Kim Kardashian rondingen heeft om u tegen te zeggen, kan niemand ontkennen. Het ultieme zandloperfiguur, zeg maar. Haar geheim? Waist-training. Zo hult ze zich maar al te graag in een spannend korset om op die manier haar middel te 'trainen'. Ook andere celebs zijn fan.

Zus Khloe Kardashian, Jessica Alba, allemaal dragen ze hun korset urenlang om hun slanke figuur te behouden. Maar heeft het wel écht voordelen?

Volgens Women's Health magazine bereikt deze training niet veel, behalve wat extra warmte in de koude wintermaanden. "Zodra je het korset weer uittrekt, gaat je lichaam terug naar de normale vorm," verklaart Mary Jane Minkin, dokter en professor aan Yale. Het zou zelfs net schadelijk kunnen zijn. "Het is oncomfortabel, je bent beperkt in je bewegingen en als je het echt heel erg strak draagt, kan het ademen bemoeilijkt worden en zou het zelfs beschadigingen aan je ribben kunnen veroorzaken," aldus Minkin. Niet aan te raden dus.

01-03-2015 om 00:46 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence ontkent gescheld op set

Jennifer Lawrence ontkent gescheld op set

http://oi62.tinypic.com/2pu0fv5.jpg

Actrice Jennifer Lawrence ontkent dat ze door regisseur David O. Russell is uitgescholden op de filmset van Joy. Amerikaanse media meldden gisteren dat de regisseur boos was op de actrice.

Een bron van de New York Post zei onder meer dat Jennifer afgelopen week op de set in Boston een inzinking kreeg. Ook zou ze moeite hebben met het leren van haar teksten, omdat er meerdere versies van het script de ronde doen.

Jennifer Lawrence schrijft bij hoge uitzondering op Facebook dat het allemaal niet waar is wat de tabloids schrijven. "Ik ben niet veel op sociale media te vinden, want ik kan nauwelijks mijn e-mail bijhouden, maar er gaat een verschrikkelijk gerucht de ronde dat ik uit de wereld wil helpen'', schrijft ze. ''David O. Russell is een van mijn beste vrienden en onze samenwerking is voortreffelijk. Ik bewonder deze man. Hij verdient deze kletspraatjes niet. De film wordt geweldig en ik heb veel plezier bij het maken ervan."

In Joy speelt Lawrence rol van van een single moeder, die veel succes heeft met een huishoudelijke uitvinding. Robert De Niro speelt haar vader. Anderen in de cast zijn Bradley Cooper, Virginia Madsen en Diane Ladd.

01-03-2015 om 00:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begint Lewis Hamilton aan een muziekcarrière?

Begint Lewis Hamilton aan een muziekcarrière?

http://oi62.tinypic.com/2mbw4p.jpg

Wie Lewis Hamilton denkt, denkt meestal aan Formule 1, niet aan muziek. Maar daar zou binnenkort wel eens verandering in kunnen komen. De sporter postte een foto op Instagram waaruit duidelijk blijkt zijn muziekplannen erg concreet worden.

Hamilton werkt al jaren stilletjes aan zijn muziek, maar het ziet ernaar uit dat de rest van de wereld zijn werk binnenkort ook kan beluisteren. De Formule 1-chauffeur zou een platencontract met Roc Nation aangeboden gekregen hebben, het label van Jay Z.

"Ik hou van muziek, en ik hou van muziek maken", staat er bij de Instagramfoto te lezen. "Misschien laat ik jullie binnenkort wel iets horen." De zanger vertelde vorig jaar al dat hij al met verschillende producers samenwerkte. "Timbaland heeft mijn materiaal al gehoord, en Pharrell ook. Hij was heel behulpzaam." Misschien zal hij dus binnenkort in competitie treden met zijn kersverse ex Nicole Scherzinger.

01-03-2015 om 00:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alicia Keys deelt eerste foto van zoontje

Alicia Keys deelt eerste foto van zoontje

http://oi62.tinypic.com/eqp1k4.jpg

Zangeres Alicia Keys heeft een prachtige familiefoto op Instagram gedeeld, waarop ook Genesis te zien is. Het zijn de eerste beelden die ze deelt van haar zoontje, die op 27 december ter wereld kwam.

Op de familiefoto zijn, naast baby Genesis Ali Dean en Alicia zelf, ook haar man Swizz Beatz (echte naam Kasseem Dean) te zien. Ook zoon Kasseem Dean Jr (uiterst links) en zoon Egypt Daoud (rechts) zijn aanwezig.

01-03-2015 om 00:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia zingt weer soul

Natalia zingt weer soul

http://oi58.tinypic.com/2r5vw20.jpg

Natalia is weer thuis. Nadat ze eind vorig jaar in Amsterdam haar grote Nederlandse vuurdoop beleefde met Ladies Of Soul, was het gisteren de beurt aan de Lotto Arena om de beste vrouwelijke stemmen van de Lage Landen te ontvangen.

Nederlandse toppers als Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en saxofoniste Candy Dulfer konden op luid applaus rekenen, maar het was natuurlijk onze eigen souldiva die de warmste ontvangst kreeg van het Belgische publiek. Het eenmalige concert moet het startpunt zijn van Natalia's muzikale terugkeer naar populaire soul, het genre waarmee ze groot werd in Vlaanderen.

01-03-2015 om 00:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oscarwinnaar Redmayne heeft een opvallende nieuwe rol

Oscarwinnaar Redmayne heeft een opvallende nieuwe rol

http://oi58.tinypic.com/2rdi4wi.jpg

Zijn Oscar voor Beste Mannelijke Acteur is nog geen week oud, of Eddie Redmayne doet al opnieuw stof opwaaien in de filmwereld. Er zijn immers foto's opgedoken van zijn rol in The Danish Girl, waarin Redmayne een transgender speelt.

The Danish Girl gaat over de kunstenares Lili Elbe en volgt haar geslachtsverandering. Toen deze week foto's van Redmayne, die de hoofdrol neerzet, vrijgegeven werden, oogstten die heel wat verbazing en lof op het internet. Enerzijds om de gedurfde rol, en anderzijds om de meer dan geslaagde transformatie van de acteur in een vrouw. Volgens sommigen mag Redmayne de volgende Oscar al op zijn naam schrijven.

01-03-2015 om 00:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astronaut brengt subliem eerbetoon aan Mister Spock

Astronaut brengt subliem eerbetoon aan Mister Spock

http://oi57.tinypic.com/fk0eas.jpg

Geen betere plek om de gisteren overleden acteur Leonard 'Mister Spock' Nimoy te eren dan in de ruimte. Dat moet ook astronaut Terry Virts in het ISS gedacht hebben. Hij tweette deze foto nadat het nieuws over de dood van de 83-jarige acteur bekend raakte.

Leonard Nimoy, de man die onsterfelijk werd als Mister Spock in 'Star Trek', is gisteren op 83-jarige leeftijd overleden. Hij stierf in zijn huis in Los Angeles aan de gevolgen van een longziekte. Leonard Nimoy liet vorig jaar weten dat hij leed aan een longziekte, die hij toeschreef aan zijn jaren als verstokte roker, hoewel hij dertig jaar geleden was gestopt met roken. Eerder deze week werd hij in het ziekenhuis opgenomen. Hij overleed in zijn huis in Bel Air, een wijk in Los Angeles. Nimoy werd 83.

Vier dagen geleden stuurde Nimoy zijn laatste tweet. Hij sloot die af met zijn bekende boodschap 'Live Long and Prosper' (LLAP, Leef Lang en Vaar wel'): "Een leven is als een tuin. Je kan perfecte momenten beleven, maar je kan ze enkel in je herinnering bewaren". 

Nimoy was al maanden afscheid aan het nemen van zijn fans. In een opmerkelijke tweet van 11 januari raadt hij iedereen aan niet te roken. "Ik deed het wel, en ik wou dat ik dat nooit had gedaan", zei hij.

01-03-2015 om 00:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters werkt al weken op de spoed

Koen Wauters werkt al weken op de spoed

http://oi58.tinypic.com/2z9ffnk.jpg

Op de spoedafdeling van het Antwerpse Sint-Vincentiusziekenhuis hebben ze er een beroemde collega bij: Koen Wauters. Al weken rukt hij mee uit naar verkeersongevallen en andere crisissituaties. Geen definitieve overstap naar de medische sector, maar wel onderdeel van een nieuw VTM-programma.

Echt gebeurd, deze week, bij een ongeval in het Antwerpse: twee auto's, veel blikschade, een paar gewonden. De MUG die toekomt. De ambulance. En dan: Koen Wauters die uitstapt. "We moesten twee keer kijken", zegt een getuige. "Maar het was 'm écht." Het bleef maandenlang onder de radar, maar zonder ooit de aandacht op te eisen, draait Vlaanderens bekendste tv-gezicht al weken mee op de spoedafdeling van het Sint-Vincentiusziekenhuis in Antwerpen. Uitrukken naar noodoproepen en verkeersongevallen: je kon Wauters de afgelopen maanden overal tegenkomen. Met één constante: plekken waar je hem het minst verwacht.

Dromen
Hangt de frontman van Clouseau de micro dan aan de wilgen? Het zal zijn fans verblijden, want het antwoord is 'nee'. De transformatie naar ambulancier kadert in een nieuw tv-programma. Het heet 'Koen's Dromen' - werktitel, weliswaar - en komt vanaf september op antenne. Insteek: Koen, die al zijn dromen verwezenlijkt. En die daarvoor, net zoals in 'Wauters vs. Waes', meer dan eens de grenzen van zijn fysieke en mentale kunnen moet opzoeken. Kijkers zullen hem zowel in binnen- als buitenland mogelijk en onmogelijke disciplines zien uitvoeren, en zullen hem in de meest onwaarschijnlijke leefwerelden zien gedropt worden.

01-03-2015 om 00:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West laat nieuwe tattoo's zetten

Kanye West laat nieuwe tattoo's zetten

http://oi59.tinypic.com/wkjocx.jpg

Kanye West heeft vanochtend twee nieuwe tatoeages laten zetten. Met de twee versieringen eert de rapper zijn overleden moeder Donda West en zijn eenjarige dochtertje North.

Kanye liet op beide polsen de geboortedata van zijn moeder en zijn dochter zetten in Romeinse cijfers. Kim Kardashian, de vrouw van West, deelde een kiekje van de nieuwe plaatjes. "Ik heb hem voorlopig van een tattoo in zijn gezicht kunnen weerhouden", aldus Kim bij de foto. "Hij heeft daarom gekozen voor zijn polsen."

28-02-2015 om 01:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert De Niro betaalt miljoenen aan achterstallige belastingen

Robert De Niro betaalt miljoenen aan achterstallige belastingen

http://oi57.tinypic.com/2zzq69f.jpg

Robert De Niro, tweevoudig Oscar-winnaar voor 'The Godfather: Part II' en 'Raging Bull', heeft 6,4 miljoen dollar (5,7 miljoen euro) overgemaakt aan de IRS (Internal Revenue Service), de Amerikaanse belastingdienst. De Niro werd al enkele maanden opgejaagd voor achterstallige belastingen van 2013.

De IRS dreigde ermee De Niro's appartement in New York als onderpand te gebruiken indien de acteur niet betaalde. Stan Rosenfield, woordvoerder van De Niro, liet gisteren al weten dat het verschuldigde bedrag is overgemaakt. Volgens Rosenfield werden de rappels van de IRS naar het verkeerde adres gestuurd.

De Niro zal wellicht geen boterham minder moeten eten, want zijn vermogen wordt geschat op 200 miljoen dollar. Hij heeft eigendommen in Los Angeles, Londen en New York.

28-02-2015 om 01:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West barst in huilen uit tijdens BBC-interview

Kanye West barst in huilen uit tijdens BBC-interview

http://oi60.tinypic.com/2qd0pr4.jpg

Kanye West heeft zich alweer in de kijker gewerkt. Toen zijn overleden modeprofessor Louise Wilson ter sprake kwam tijdens een interview voor BBC Radio One, barstte Kanye West in huilen uit.

"Ze was de geweldigste professor op een modeopleiding ooit", vertelde West over Wilson die vorig jaar op 52-jarige leeftijd overleed. In het gesprek kwamen zijn ambities als modeontwerper uitgebreid aan de orde en vertelde hij dat Wilson hem stimuleerde om het beste uit zichzelf te halen. Toen de rapper zijn laatste ontmoeting met zijn mentor beschreef kon hij zijn tranen niet meer bedwingen en moest hij het interview onderbreken.

"Dit is me tijdens een interview nog nooit overkomen", vertelde West toen hij na een onderbreking weer plaatsnam achter de microfoon. In het gesprek van drie kwartier gaf hij toe dat hij zijn gevoelens vaak wat onhandig onder woorden brengt. "Ik wist helemaal niet hoe te communiceren", vertelt hij als zijn liefde voor Kim Kardashian ter sprake komt. "Mijn boodschap was simpel: 'jouw ei, mijn zaad, we gaan de wereld veranderen'. Ik kan me inbeelden dat dat fout klinkt. Ik hou ervan dingen te zeggen die fout klinken."

Excuses
De emotionele bui bleef nog even hangen en West keerde zich tot Twitter om een paar van zijn foute uitspraken recht te zetten. "Ik wil graag mijn excuses aanbieden aan Beck, sorry Beck", schrijft West nadat hij eerder zei dat Beck zijn Grammy niet had verdiend. "Beck moet creatief talent respecteren en zou zijn prijs moeten inleveren bij Beyoncé", stelde hij eerder.

Ook met Bruno Mars wilde hij het bijleggen. "Ook wil ik mijn excuses aanbieden aan Bruno Mars. Ik haatte hem eerder, maar ik respecteer wat hij doet als artiest." West wil zelfs samenwerken met Mars: "Het zou geweldig zijn als Bruno een stuk zingt in '88 Keys' dat Puff en ik geproduceerd hebben."

28-02-2015 om 01:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch te oud? Madonna sukkelt met whiplash na val van podium

Toch te oud? Madonna sukkelt met whiplash na val van podium

http://oi61.tinypic.com/1075lrk.jpg

Madonna blijkt toch niet helemaal ongeschonden door haar optreden tijdens de Brit Awards te zijn heen gekomen. De 56-jarige ster maakte tijdens de show woensdagavond in Londen een enorme klapper en heeft daaraan een lichte whiplash overgehouden. Dat vertelde de zangeres gisteren in een interview met presentator Jonathan Ross.

De zangeres duikelde achterover van een podium toen de cape die ze droeg niet -zoals gepland- van haar schouders viel, maar haar mee naar achter sleurde. "Ik had een beetje een whiplash. Ik klapte op de achterkant van mijn hoofd'', vertelt ze over het ongeluk. "Tot 3 uur in de ochtend heeft er een man met een zaklamp bij me gestaan om te controleren of ik bij bewustzijn bleef.'' Dat was volgens de popster overigens helemaal niet nodig. "Ik weet hoe ik moet vallen. Ik ben vaak genoeg van mijn paard gedonderd.''

Ze wijt het ongeval aan de cape, die te strak was vastgebonden. Daardoor kon hij niet snel genoeg worden losgetrokken. "Iedereen maakte zich druk dat de cape te vroeg zou afvallen, dus werd hij extra strak vastgeknoopt. Toen ik bovenaan de trap stond en aan het koord trok, ging hij niet los. Ik had twee keuzes: gewurgd worden of vallen. Ik koos het laatste.'' Madonna weigerde in de show van Ross de beelden van de val terug te kijken. "Het was een nachtmerrie. Ik heb er voor alle kijkers een horrorshow van gemaakt." De act met de cape krijgt op last van de zangeres geen vervolg. "Geen capes meer voor mij."

De Jonathan Ross Show met het interview met Madonna wordt zaterdag uitgezonden op de Britse zender ITV1.

Mensen op Twitter suggereren nu dat de blessure een bewijs is dat 56-jarige zangeres te oud wordt om nog stunts op het podium uit te halen.

28-02-2015 om 01:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aldi in Ledeberg omgetoverd tot 'Haldis'

Aldi in Ledeberg omgetoverd tot 'Haldis'

http://oi61.tinypic.com/1075lrk.jpg

De personeelsleden en klanten van Aldi in Ledeberg werden gisteren getrakteerd op een ludieke stunt. 'Aldi' aan de inkom van de winkel werd door een grapjas veranderd in 'Haldis', het populaire personage uit de één-reeks 'Biker Boys'.

Het logo van de supermarktketen werd ook overplakt met het gezicht van Haldis. "Geen idee wie dit gedaan heeft, we zagen het als we deze morgen arriveerden", klinkt het bij enkele werkneemsters. "We vinden het wel heel grappig, maar we kunnen het niet laten hangen natuurlijk. We hebben het hoofdkantoor verwittigd en zij komen de stickers verwijderen, zelf mogen wij niet op het dak klimmen."

Een van de winkeliersters vindt het jammer dat dit enkel gebeurde bij Aldi in Ledeberg. "Ze hadden die stunt beter in heel Vlaanderen gedaan", lacht ze.

28-02-2015 om 01:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie is de mooiste? Kim K. en Rita Ora dagen op in dezelfde jurk

Wie is de mooiste? Kim K. en Rita Ora dagen op in dezelfde jurk

http://oi62.tinypic.com/2gt7lep.jpg

De 'concurrentie' die dezelfde outfit op een feestje draagt, dat is de nachtmerrie van elke ster. Het werd gisteren werkelijkheid voor Kim Kardashian en de Britse zangeres Rita Ora. Ze gingen allebei voor een roze latexjurk op het feestje van Mert & Marcus House of Love.

Er was wel een subtiel verschil, Kim ging voor een bescheiden neklijn, Rita voor een open decolleté met een bandje rond de nek. Beide dames hadden blijkbaar hetzelfde idee voor de jas: bont was de geschikte partner om de jurk af te amken.

Atsuko Kudo is het brein achter deze creaties. Deze Londenaar met Japanse roots heeft al heel wat sterren, waaronder Madonna en Miley Cyrus, in latexpakjes gestoken. Kim K was met deze roze jurk niet aan haar proefstuk toe. De realityster droeg al een gelijkaardige outfits met latexrokken, -korsetten en -jurken in verschillende kleuren.

Het is niet de eerste keer deze week dat beide dames tegelijkertijd bijna hetzelfde dragen. Op de afterparty's van de Brit Awards droeg Rita een jurk met gaten die erg op die van Kim leek. De twee gingen wel naar een ander feestje op een andere locatie.

28-02-2015 om 01:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard 'Mister Spock' Nimoy (83) is overleden

Leonard 'Mister Spock' Nimoy (83) is overleden

http://oi59.tinypic.com/2beide.jpg

Leonard Nimoy, de man die onsterfelijk werd als Mister Spock in 'Star Trek', is op 83-jarige leeftijd overleden. Hij stierf deze ochtend (lokale tijd) in zijn huis in Los Angeles aan de gevolgen van een longziekte.

Leonard Nimoy liet vorig jaar weten dat hij leed aan een longziekte, die hij toeschreef aan zijn jaren als verstokte roker, hoewel hij dertig jaar geleden was gestopt met roken. Eerder deze week werd hij in het ziekenhuis opgenomen. Hij overleed in zijn huis in Bel Air, een wijk in Los Angeles. Nimoy werd 83.

Vier dagen geleden stuurde Nimoy zijn laatste tweet. Hij sloot die af met zijn bekende boodschap 'Live Long and Prosper' (LLAP, Leef Lang en Vaar wel'): "Een leven is als een tuin. Je kan perfecte momenten beleven, maar je kan ze enkel in je herinnering bewaren".

Nimoy was al maanden afscheid aan het nemen van zijn fans. In een opmerkelijke tweet van 11 januari raadt hij iedereen aan niet te roken. "Ik deed het wel, en ik wou dat ik dat nooit had gedaan", zei hij.

"Het geweten van Star Trek"

Nimoy werd beroemd als de "resoluut logische menselijke alien" en eerste officier Mr. Spock van het ruimteschip Starship Enterprise in 'Star Trek'. De eerste aflevering van de serie werd op 8 september 1966 uitgezonden. De bedenker van de serie, Gene Roddenberry, noemde hem "het geweten van Star Trek".

Nimoy ging helemaal op in zijn rol en schreef er zelfs twee biografieën over: 'I Am Not Spock' (1977) en 'I Am Spock' (1995). In zijn eerste boek schreef hij: "In Spock heb ik het beste van twee werelden gevonden: om algemeen aanvaard te worden door het publiek, en tegelijk de geïsoleerde alien te spelen dankzij het Vulcanpersonage."

Zangcarrière

De televisieserie werd na drie seizoenen opgedoekt, maar kreeg al snel een echte cultstatus. Nimoy werd door de zogenoemde 'Trekkies' - of 'Trekkers' zoals hij zelf verkoos - op handen gedragen. Toen er in 2009 een nieuwe 'Star Trek'-film kwam, kreeg ook Nimoy een kleine rol als oudere versie van Spock. Ook in de opvolger uit 2013, 'Star Trek Into Darkness', speelde Nimoy mee.

Nimoy was echter veel meer dan de man die Spock vertolkte. Hij speelde ook mee in de televisiereeks van 'Mission: Impossible' en stond geregeld op het podium, onder meer als Tevye in 'Fiddler on the Roof'. Hij schreef bovendien gedichten, was een enthousiast fotograaf en hield er zelfs een zangcarrière op na. Ook daarin was 'Star Trek' nooit ver weg. Zo bracht hij naast popsongs ook eigen nummers over 'Star Trek'.

28-02-2015 om 01:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!