Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Bublé speelt verstoppertje met fan

Michael Bublé speelt verstoppertje met fan

http://oi59.tinypic.com/15xsgtd.jpg

Zanger Michael Bublé staat bekend als een van de sympathiekste sterren ter wereld. De Canadees liet dat onlangs nog maar eens blijken, toen hij op social media verstoppertje speelde met een van zijn fans.

Glenn, die de Instagramaccount @anonymousglenn heeft, probeerde in Dubai en selfie met zanger Drake te pakken te krijgen. Toen dat mislukte, focuste hij zijn aandacht op Michael Bublé, die er een concert gaf. De Canadese zanger ging de uitdaging aan en liet via Instagram schalks weten dat de man hem toch niet zou vinden.

Toen Glenn even later doodleuk binnenraakte in het stadium waar de zanger later die dag zou optreden, was Bublé dan ook erg onder de indruk. Hij bood de Instagrammer 3 tickets aan voor het optreden, vertelde heel het relaas en gaf Glenn toen eindelijk zijn selfie.

16-03-2015 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna begaat grootste modeblunder ooit

Rihanna begaat grootste modeblunder ooit

http://oi62.tinypic.com/70gjcx.jpg

Hoofdredactrice van modebijbel Vogue Anna Wintour heeft onlangs onlangs sokken in sandalen dragen tot de grootste modeblunder sokken uitgeroepen. Rihanna brak gisteren die belangrijke moderegel toen ze op sportsokken in slippers door New York City liep.

In een comfortabele trui en joggingbroek kwam ze terug van de promotie van haar rol in de geanimeerde film 'Home at the Mandarin Oriental'. Eerder op de dag werd de 27-jarige zangeres hoge hakken gespot, maar die ruilde ze later in voor een makkelijkere outfit. Haar lokken en make-up waren wel nog even glamoureus als altijd.  

Vrijdag kondigde Dior aan dat het modehuis Rihanna had gekozen als gezicht voor de campagne van Secret Garden. Dit is bijzonder nieuws omdat ze hiermee de eerste Afro-Amerikaanse vrouw is die ambassadeur  van het luxueuze merk mag zijn.

Afgelopen week maakte Rihanna ook al een gewaagde modekeuze bij haar terugkeer uit Parijs naar New York. Onder haar losse jeans droeg ze pluchen pantoffels aangetrokken.

16-03-2015 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC start onderzoek naar Jeremy Clarkson

BBC start onderzoek naar Jeremy Clarkson

http://oi60.tinypic.com/xenmr.jpg

De BBC is gestart met een disciplinair onderzoek naar 'Top Gear'-presentator Jeremy Clarkson. Clarkson werd geschorst na een aanvaring met een van de producers van het autoprogramma.

Het onderzoek wordt geleid door Ken McQuarrie, het hoofd van BBC Schotland en gaat vermoedelijk enkele dagen duren. Het moet meer duidelijkheid scheppen rond een incident tussen Clarkson en Oison Tymon, een van zijn producers. Het kwam tot een confrontatie nadat Tymon geen warme maaltijd meer kon regelen voor Clarkson in het hotel waar de ploeg van 'Top Gear' verbleef.

De voorbije dagen deden verschillende versies van het incident de ronde. Volgens Clarkson en enkele getuigen ging het om een "fysieke confrontatie", waarbij hij Tymon geduwd zou hebben. Andere getuigen beweren dat Clarkson zijn producer geslagen zou hebben en racistische uitlatingen zou gedaan hebben - Tymon is een Ier.

Ondertussen blijft Clarkson geschorst, maar meer dan 930.000 mensen ondertekenden al een petitie op het internet om hem weer op het scherm te krijgen.

16-03-2015 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae speelt SXSW plat (volgens Instagrammers)

Stromae speelt SXSW plat (volgens Instagrammers)

http://oi57.tinypic.com/14mup0j.jpg

Op de eerste reviews is het nog wachten, maar de reacties op Twitter en Instagram variëren tussen 'pure awesome' en 'absolutely amazing'. Kortom, volgens sociale media speelde Stromae afgelopen nacht een wervelend concert op South by Southwest in Austin, Texas, een van de hipste en belangrijkste festivals ter wereld.

Op 1 oktober speelt Stromae misschien wel het belangrijkste concert van zijn leven, voor een paar duizend mensen in de wereldberoemde Madison Square Garden, hartje Manhattan. Daarvoor komt een Canadese en Amerikaanse tournee, die hem naar alle grote steden in beide landen brengt. Die tour trapte de Belgische artiest met Rwandese roots de voorbije nacht af in Austin, Texas.

Op het festival South by Southwest, waar iedereen die iets te zeggen heeft in de muziekindustrie elkaar voor de voeten loopt, mocht hij optreden in The Spotify House. En ook al was dat voor een beperkt gezelschap van 300 mensen, zij die erbij waren spreken op Twitter en Instagram van een 'absolutely amazing' en zelfs 'life changing' show. Hieronder de opvallendste posts.

16-03-2015 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens vliegt erin... en verliest haar kleren

Nathalie Meskens vliegt erin... en verliest haar kleren

http://oi57.tinypic.com/2z6axdd.jpg

Nathalie Meskens en haar vaste kijkvrienden Tine Embrechts en Sven De Ridder staan te popelen voor het tweede seizoen van 'Beste Kijkers', dat op 25 maart van start gaat op VTM. In een korte teaser proberen ze ook het publiek warm te maken. Meskens gaat daarbij zo uit de bol... dat ze haar kleren verliest.

16-03-2015 om 09:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber zegt sorry op keerpunt in zijn leven

Justin Bieber zegt sorry op keerpunt in zijn leven

http://oi61.tinypic.com/2nqb805.jpg

Justin Bieber heeft op Comedy Central zijn excuses aangeboden voor de aanhoudende stroom van gênante krantenkoppen. De Canadese popster zat gisteravond in het programma The Roast of Justin Bieber.

''Een heleboel hebben zich van me afgekeerd de afgelopen jaren", sprak Justin op serieuze toon. ''Maar ik weet nog steeds dat ik goede muziek kan maken en alles ten goede kan keren."

"Er bestond geen leerschool voor me. Ik werd op 12-jarige leeftijd in het diepe gegooid'', vervolgde Bieber. "Ik wist niet waar ik aan begon. Er zijn momenten bij waar ik trots op ben. En er zijn momenten waarbij ik mezelf teleurstelde. Maar de dingen die ik heb gedaan definiëren niet wie ik echt ben. Ik ben een vriendelijk persoon die van mensen houdt. En door dit alles ben ik een van mijn beste eigenschappen verloren. Daarvoor zeg ik sorry."

Keerpunt
Bieber noemde de roast na zijn 21e verjaardag een keerpunt in zijn leven. ''Ik kijk ernaar uit iemand te zijn waarop jullie allemaal trots kunnen zijn", sprak de zanger. "Iemand zei me ooit: 'het gaat erom hoe je uit het dal kruipt, waardoor je echt kan laten zien dat je een man bent geworden'."

Justin werd uiteraard hard aangepakt door Martha Stewart, rapper Snoop Dogg, Lucradis, Shaquille O'Neal, Jeffrey Ross en 'roastmaster' Kevin Hart. Volgens USA Today had Bieber kennelijk niet door dat zijn microfoon nog aan stond toen hij aan het einde van de tv-show verzuchtte: ''Krankzinnig, ze gingen er hard in." Backstage concludeerde Bieber: "Er waren veel beledigende grappen vanavond. Ik weet niet waarom ik zo bang was. Het viel eigenlijk nog mee, ik had erger verwacht."

15-03-2015 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Oud-butler had seks op sofa van koningin Elizabeth"

"Oud-butler had seks op sofa van koningin Elizabeth"

http://oi58.tinypic.com/68eref.jpg

In de nieuwe biografie over William Tallon, de oud-butler van koningin Elizabeth (de moeder van de huidige koningin, ook wel 'Queen Mother' genoemd), wordt licht geschenen over zijn flamboyante leven in het Clarence House. In de biografie wordt het ongelooflijke verhaal verteld over het meedogenloze roofdier die verschillende mannen uitnodigde op het koninklijk hof en onder andere seks had met een van zijn partners op de favoriete sofa van de koningin.

Tallon stond bekend als 'Backstairs Billy'. Hij was vertrouwenspersoon van koningin Elizabeth en was sinds 1953 tot de dood van de koningin in 2002 butler in het Clarence House. Het was geen geheim voor het Britse koningshuis dat hij homoseksueel was en dat hij er een extreem seksleven op nahield, maar daar wilde de koningin niets over horen, omdat dat de reputatie van het Koninklijk Huis zou schaden.

Voor de biografie 'Backstairs Billy: The life of William Tallon, the Queen Mother's most devoted servant', is Rita Edwards geïnterviewd. Zij was een dienstmeisje in Clarence House en heeft schokkende taferelen moeten aanschouwen. Laat op een avond tijdens een van haar diensten, kwam zij een man tegen die meegenomen was door William Tallon.

"Ik had hem nog nooit gezien,'' vertelt het dienstmeisje aan Daily Mail. "Dat er een onbekende in het huis rondliep, is een serieuze veiligheidsfout. Toen zag ik William aan het einde van de gang staan. Zijn haar stond alle kanten uit en hij probeerde zijn jas goed te doen. Ik heb hem nog nooit zo ongemakkelijk

15-03-2015 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe wolkenkrabber heeft geen schaduw

Nieuwe wolkenkrabber heeft geen schaduw

http://oi58.tinypic.com/35auiy8.jpg

Omdat er te veel schaduw is op openbare plaatsen in Londen, hebben architecten een wolkenkrabber ontworpen die geen schaduw over de stad werpt. Het design is ingenieus, want twee gebouwen werken samen om zonnestralen te verspreiden en te breken.

Het project kreeg de toepasselijke naam 'No Shadow' mee. De gebouwen vlakbij de 02-Arena zijn zo ontworpen dat als een gebouw schaduw maakt, het andere gebouw dient als een grote gebogen spiegel die het licht reflecteert op de schaduw en hem dus zo doet verdwijnen.

Design director Christian Coop vertelt aan Wired dat dit systeem in de toekomst ook kan toegepast worden op gelijkaardige gebouwen in steden over de hele wereld.

15-03-2015 om 22:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gatz: "Openbare omroep moet geen sport- en entertainmentzender zijn"

Gatz: "Openbare omroep moet geen sport- en entertainmentzender zijn"

http://oi58.tinypic.com/2h567vm.jpg

De openbare omroep moet geen sport- en entertainmentzender zijn, waartoe ze wel aan het evolueren was, al behouden entertainment en sport wel een ondersteunende rol. Dat zegt Vlaams minister van Media Sven Gatz (Open Vld) in een gesprek met De Zondag en in De Zevende Dag. "Ik ben ook een voetbalfan, maar het is wat te veel van het goede aan het worden. De VRT moet keuzes maken", luidt het.

Minister Gatz wil ook dat de werving van reclame-inkomsten beperkt wordt: "de grijze zone moet kleiner". Ook "moet je je durven afvragen of VRT op haar digitaal platform alles gratis moet blijven aanbieden. Ik vind van niet. Dat is oneerlijke concurrentie. Informatie moet wel gratis blijven. Maar behoren weekendinterviews en opiniestukken tot het informatieluik? ", vraagt de minister zich af.

Daarnaast streeft Gatz naar een "gezond radiolandschap". "De VRT heeft vandaag een marktaandeel van meer dan zestig procent. Je kan je afvragen of dat gezond is", luidt het. Tot slot verklaart hij open te staan voor een debat over een eventuele verkoop van de commerciële zender MNM.

15-03-2015 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West: "Lelijke kleren kopen is hetzelfde als een prostituée zwanger maken"

Kanye West: "Lelijke kleren kopen is hetzelfde als een prostituée zwanger maken"

http://oi61.tinypic.com/bhf2ar.jpg

Je kan Kanye West van veel beschuldigen, maar niet dat hij geen uitgesproken mening heeft. Zo beweert de rapper in een interview met het Franse Clique TV dat lelijke kleren kopen vergelijkbaar is met het zwanger maken van een prostituée. Euhm, wat?!

"Toen ik jonger was, durfde ik geen winkels met designerkleren binnen te lopen", bekende Kanye tijdens de modeweek in Parijs aan Clique TV. "Ze zien er niet uitnodigend uit én de kleren en accessoires die er verkocht worden zijn ongelooflijk duur."

En toen dropte Kanye lachend zijn bommetje: "F*ck, je moet je maar eens voorstellen dat je een miskoop doet. Dat zou een érg dure vergissing zijn, net zoals wanneer je een prostituée zwanger maakt of zoiets ."

Misschien moeten we de rapper nog eens herinneren aan die spuuglelijke laarzen waarmee hij enkele dagen geleden gespot werd ...

15-03-2015 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William en Kate zoeken huishoudster

Prins William en Kate zoeken huishoudster

http://oi61.tinypic.com/r7kmm8.jpg

Prins William en zijn acht maanden zwangere vrouw Kate Middleton hebben deze week een advertentie gezet waarin ze aangeven een hulp te zoeken voor hun statige landhuis Anmer Hall in Norfolk. De kleine advertentie staat in het magazine The Lady, van oudsher het medium om discreet personeel te zoeken.

William en Catherine zoeken iemand die kan werken met kinderen en honden. De ervaren dienstbode moet discreet en loyaal zijn.

Tot de werkzaamheden behoren het schoonhouden van het huis, het wassen en strijken van kleding, het poetsen van zilver- en glaswerk, boodschappen doen en het ontvangen van koeriersdiensten. William en Kate hebben al een huishoudster op Kensington Palace in de persoon van Antonella Fresolone.

15-03-2015 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn column in The Sun: bolt 'dinosaurus' Clarkson het na 27 jaar zelf af bij Top Gear?

Zijn column in The Sun: bolt 'dinosaurus' Clarkson het na 27 jaar zelf af bij Top Gear?

http://oi62.tinypic.com/dpy611.jpg

De BBC mag Jeremy Clarkson dan wel geschorst hebben, The Sun is er trots op dat NIET te doen. In zijn eerste column na zijn rechtse direct aan het adres van producer Oisin Tymon voor de falende catering vergelijkt de controversiële presentator zich met een dinosaurus. "Deze enorme, indrukwekkende wezens hebben geen plaats meer in een wereld die geëvolueerd is." Bolt de 54-jarige Jeremy Clarkson het straks zelf af na 27 jaar bij Top Gear?

Daar lijkt de superster alleszins zelf op te hinten: "We verliezen een dier en we krijgen er een ander bij", schrijft hij in The Sun. "De natuur maakte een fout met de uitvinding van de dinosaurus. Het was te groot, te gewelddadig... Alle dino's zijn nu, jaren later, dood en niemand treurt nog om hun verdwijning."

De online petitie om Clarksons vel bij de BBC te redden kreeg al 900.000 handtekeningen bijeen. Zelfs Brits premier David Cameron schaarde zich achter de fans. "Je kan zo veel campagnes opstarten als je wil", schrijft Clarkson daarover, "en je beroepen op de steun van politici van alle kleuren, ooit komt de dag dat je afscheid moet nemen van de grote monsters, en verder moet gaan met je leven. We verliezen een beest en krijgen er een ander bij. De wereld draait door."

15-03-2015 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brooklyn steelt kleren van David Beckham

Brooklyn steelt kleren van David Beckham

http://oi57.tinypic.com/6413c2.jpg

Brooklyn Beckham schaamt zich net als alle pubers voor zijn vader, maar desondanks graait hij graag in zijn vaders kleerkast.

''Ik moet Brooklyn er regelmatig aan herinneren dat ik een coole vader ben", vertelde Beckham aan het Britse blad Vogue. ''Voor zijn verjaardag gaf ik hem schoenen van Kanye. Daarmee was ik in zijn ogen weer vijf uur lang cool."

"Hij steelt elke dag wel iets uit mijn garderobe", vervolgt Beckham. "Zo had ik een leren broek van Saint Laurent die ik nooit droeg. Brooklyn vond de broek en draagt hem nog steeds. Die broek was van mij, maar nu niet meer."

Brooklyns jongere zusje is net zo. David: "Die draagt rustig een paar hakken van Victoria onder haar balletpakje. Of ze draagt de voetbalschoenen van de jongens. Het is belangrijk dat kinderen hun eigen ideeën ontwikkelen over stijl. Onze kinderen zijn allemaal verschillend."

14-03-2015 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie hekelt passiviteit VN in Syrië

Angelina Jolie hekelt passiviteit VN in Syrië

http://oi60.tinypic.com/o0zf2p.jpg

De passiviteit van de VN-Veiligheidsraad over Syrië is verbijsterend en beschamend, heeft actrice Angelina Jolie gezegd in een vandaag gepubliceerd persbericht. Jolie is speciaal gezant bij de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR.

"Het is beschamened dat zelfs niet voldaan wordt aan de essentiële vraag voor volledige humanitaire toegang", zei Jolie nu overal ter wereld de vierde verjaardag herdacht wordt van de betogingen die leidden tot de Syrische burgeroorlog. "En het is misselijkmakend dat er dagelijks misdaden worden begaan tegen het Syrische volk, en dat die misdaden niet bestraft worden."

Wat Jolie betreft moeten regeringen hun verschillen overwinnen om tot een politieke oplossing in Syrië te komen, en om mensenrechtenschenders voor het gerecht te brengen.

14-03-2015 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Servische popster tegen Kim K: "Je stal mijn look!"

Servische popster tegen Kim K: "Je stal mijn look!"

http://oi59.tinypic.com/20pwkf9.jpg

Jelena Karleusa (36) is ervan overtuigd  dat Kim Kardashian de mosterd voor haar nieuwe platinablonde look bij haar haalde. De Servische popster is zelfs zo zeker van haar stuk dat ze op haar Instagrampagina vergelijkende foto's van zichzelf en de Amerikaanse realityster plaatst. Wat denken jullie?

Karleusa, die 389.000 volgers heeft op Instagram, zit al meer dan 20 jaar in de muziekwereld en is één van de bestverkopende artiesten uit Oost-Europa. In 2013 werd ze door het Amerikaanse W Magazine zelfs de Lady Gaga van Servië genoemd. En nu is ze er dus van overtuigd dat Kim Kardashian haar look gestolen heeft.

"Will the real slim shady please stand up! Ps (I am the one on the left) #Illtakeitasacompliment", schrijft Karleusa bij een collage die ze maakte van twee foto's waarop zij en Kim K een soortgelijke jas dragen.

6

Door: Birte Govarts
14/03/15 - 10u03  Bron: Us Magazine
© Kos.

Jelena Karleusa (36) is ervan overtuigd  dat Kim Kardashian de mosterd voor haar nieuwe platinablonde look bij haar haalde. De Servische popster is zelfs zo zeker van haar stuk dat ze op haar Instagrampagina vergelijkende foto's van zichzelf en de Amerikaanse realityster plaatst. Wat denken jullie?

Karleusa, die 389.000 volgers heeft op Instagram, zit al meer dan 20 jaar in de muziekwereld en is één van de bestverkopende artiesten uit Oost-Europa. In 2013 werd ze door het Amerikaanse W Magazine zelfs de Lady Gaga van Servië genoemd. En nu is ze er dus van overtuigd dat Kim Kardashian haar look gestolen heeft.

"Will the real slim shady please stand up! Ps (I am the one on the left) #Illtakeitasacompliment", schrijft Karleusa bij een collage die ze maakte van twee foto's waarop zij en Kim K een soortgelijke jas dragen.

En inderdaad, ook buiten die jas hebben Jelena en Kim K dezelfde stijl. Niet alleen lopen ze rond met hetzelfde platinablonde kapsel, ze houden ook allebei van diepe decolletés, oversized zonnebrillen en strakke crop tops.

"Ik ben er zeker van dat Kims stylisten mijn Instagrampagina in de gaten houden om inspiratie op te doen", zegt Karleusa. "Of ik dat erg vind? Nee, ik beschouw het net als een compliment, want ik vind Kim een érg mooie vrouw."

14-03-2015 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kan jij Chinees Liu vinden op deze foto?

Kan jij Chinees Liu vinden op deze foto?

http://oi62.tinypic.com/1qk2rk.jpg

Liu Bolin (42) staat op al zijn schilderijen afgebeeld, maar je moet heel goed zoeken om hem te vinden. Vind jij Liu op deze foto?

Liu Bolin werkte als assistent van een beeldhouwer in het kunstenaarsdorp Suo Jia Cun, nabij Peking. In 2006 werd het dorp, op bevel van de overheid, met de grond gelijk gemaakt. In de ruïnes van het vernielde dorp liet Liu zich gecamoufleerd fotograferen. Het idee van zijn portrettenreeks 'Hiding in the City' was daarmee geboren.

Liu wil met zijn bijzondere kunstwerken stil protesteren tegen 'verandering om de verandering' , tegen blind consumentisme en irrationele economische groei. Volgens Liu ontneemt de Chinese overheid kunstenaars alle ruimte om zich uit te drukken. Het is dat gebrek aan ruimte dat Liu inspireerde om zijn eigen lichaam als ruimte te gebruiken.

Om zichzelf goed te camoufleren drinkt en eet Liu zo weinig mogelijk de dag voor een fotoshoot. Op de fotoshoot moet hij zo stil mogelijk blijven staan. Een vervelende jeuk moet hij dan maar verbijten om niet uit zijn rol te vallen.

Ondertussen wordt Liu tentoongesteld over de hele wereld. Onlangs fotografeerde hij ook de leden van rockband Bon Jovi voor de hoes van hun nieuwe plaat.

Het boek Liu Bolin is nu uit bij uitgeverij Lannoo. Van 14 maart tot 18 april kan je zijn werk bewonderen in Galerie Paris-Beijing in Brussel op de tentoonstelling 'Here There Nowhere'.

14-03-2015 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna verwijt BBC leeftijdsdiscriminatie

Madonna verwijt BBC leeftijdsdiscriminatie

http://oi60.tinypic.com/t6ccpv.jpg

Madonna beschuldigt BBC Radio 1 van leeftijdsdiscriminatie. Een muzieksamensteller van de publieke omroep wil haar nieuwe single Living for Love immers niet draaien in een poging een jonger publiek publiek aan Radio 1 te binden.

Madonna noemt de beslissing van de BBC discriminatie en oneerlijk. "Wacht eens even, zou het niet moeten gaan om de vraag of het liedje goed is", vraagt Madonna zich af in The Sun. "Mijn manager had me al gewaarschuwd dat als je geen twintig meer bent het moeilijker wordt. Pharrell heeft nog geluk, maar als je in de vijftig bent, kun je het wel vergeten", foetert de Queen of Pop.

"Ik wist niet dat het aan mijn leeftijd lag. Ik doe gewoon mijn werk. We hebben zoveel vooruitgang geboekt op verschillende vlakken, mensenrechten, homorechten, maar leeftijdsdiscriminatie is nog steeds een taboe en blijft onbesproken".

Foo Fighters
De BBC ontkent dat de leeftijd van Madonna de reden is voor het ontbreken van haar single op de playlist van de zender. "De leeftijd van een artiest is nooit een factor", aldus de omroep. De BBC legt uit dat de fans van Madonna ouder dan dertig zijn, terwijl de omroep de jongeren tussen vijftien en dertig aan zich probeert te binden. De omroep wijst erop dat Foo Fighters wel op de playlist van Radio 1 staat, evenals Paul McCartney met FourFiveSeconds van Rihanna.

Dj Annie Mac van Radio 1 nam het voor Madonna op en draaide Living For Love wel. Madonna's single, afkomstig van haar album Rebel Heart, wordt ook gedraaid op BBC Radio 2, omdat die zender zich op een ouder publiek richt.

14-03-2015 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herman van Veen (70) viert halve eeuw aan de slag als artiest

Herman van Veen (70) viert halve eeuw aan de slag als artiest

http://oi60.tinypic.com/vnmhb6.jpg

De Nederlandse zanger en cabaretier Herman van Veen viert vandaag zijn zeventigste verjaardag én zijn gouden artiestenjubileum. Het is precies vijftig jaar geleden dat de podiumkunstenaar met zijn soloprogramma 'Harlekijn' zijn entree maakte in de theater- en muziekwereld.

Van Veen viert zijn feestje vanavond na afloop van zijn voorstelling 'Kersvers' in het Rotterdamse Luxor Theater. Dichteres en toneelschrijfster Judith Herzberg neemt dan het eerste exemplaar in ontvangst van het boek 'Herinnerde dagen', een biografie van Herman van Veen waarin hij terugkijkt "op zijn leven, zijn succes en zijn falen".

Op woensdag gaat de theatermaker naar de Arenbergschouwburg in Antwerpen voor de verjaardagsvoorstelling 'Herman van Veen 70'. Dan wordt een boek gepresenteerd van de Vlaamse fotograaf Herman Selleslags, die de carrière van de artiest in foto's vastlegde. Ook dramaturg Emile Schra schreef een boek over Herman van Veen. Hij bracht zijn werk volledig in kaart, "met alle hoogte- en dieptepunten".

Van Herman van Veen verschenen tot op heden 178 cd's, 25 dvd's en zeventig boeken. Bekende liedjes van hem zijn 'Opzij', 'Anne' en 'Hilversum III'.

14-03-2015 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen: "Niks mis met vluggertje van 3 minuten"

Evi Hanssen: "Niks mis met vluggertje van 3 minuten"

http://oi59.tinypic.com/v627pi.jpg

Evi Hanssen heeft er alle dagen zin in, maar daarvoor hoeft het voor haar nog niet elke dag een uitgebreide driegangenvrijpartij te zijn. Dat vertelt de presentatrice in 'P-Magazine'.

"Je moet, ook als je moe bent en wil slapen, tijd maken voor een vrijpartij. Want hoe meer je het doet, hoe meer goesting je krijgt. En het hoeft ook niet altijd lang te duren. Niks mis met een vluggertje van drie minuten. Als ik een relatie heb, zie ik seks als een soort slaapwelkus die wat langer duurt."

14-03-2015 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson: "Ex probeerde me te wurgen tijdens seks"

Pamela Anderson: "Ex probeerde me te wurgen tijdens seks"

http://oi57.tinypic.com/2zi1w7o.jpg

Pamela Anderson heeft met succes een gerechtelijk contact- of straatverbod afgedwongen tegen haar ex Rick Salomon. Ze beweert volgens TMZ dat hij haar heeft proberen te wurgen tijdens de seks door een kussen in haar gezicht te duwen.

De twee gooien behoorlijk met modder in rechtbankstukken die TMZ las. Pamela (47) heeft een scheiding aangevraagd, terwijl de even oude Rick het hele huwelijk nietig wil laten verklaren.

Abortussen
In de rechtbankstukken zit onder meer een e-mail van Rick waarin hij haar verwijt dat ze abortussen heeft gepleegd.

Pamela beweert dat Rick haar tijdens de seks in haar gezicht heeft gespuwd en dat hij haar met een kussen bijna liet stikken.

"Stank voor dank"
Hij schold haar ook uit voor slet en crackhoer op momenten dat hij met pokeren verloor. Hij vindt bovendien dat hun huis naar haar vis- en garnalengerechten stonk en voelde zich beledigd als ze haar kinderen varkensvlees voorschotelde, terwijl hij al tien jaar een varken als huisdier heeft.

De voormalige 'Baywatch'-actrice was in 2007 al eens tien weken getrouwd met Salomon. In januari 2014 maakte ze bekend opnieuw met hem getrouwd te zijn. In februari van dit jaar vroeg ze voor de derde keer een scheiding aan.

14-03-2015 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!