Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieven Verstraete terug op het scherm na ziekte

Lieven Verstraete terug op het scherm na ziekte

http://oi60.tinypic.com/2r70mx2.jpg

Lieven Verstraete was vanavond weer terug op het scherm als presentator van het duidingsmagazine 'Terzake' op Canvas. Omdat hij een preventieve operatie aan zijn hart moest ondergaan nam hij midden december afscheid en gaf hij het roer tijdelijk over aan vervanger Stefaan Meerbergen.

Het leek wel alsof Lieven Verstraete nooit was weggeweest, zo vlot en natuurlijk begeleidde het anker de kijker door de aflevering van 'Terzake' vandaag.

Een bescheiden Stefaan Meerbergen overdrijft dan wel danig als hij twittert over de terugkeer van Verstraete met de hashtag #ennuweerniveau, maar het moet gezegd: het is aangenaam om Verstraete weer op het scherm te zien. Ook op de redactie zelf bleek men duidelijk blij met zijn terugkeer, dat blijkt alvast uit de onderstaande tweets met leuke filmpjes.

Ook Verstraete zelf is blij met zijn terugkeer. "Ik had al twee jaar last van mijn hart. Tijdens het sporten had ik vaak een beklemmend gevoel. Ik was dus niet echt verrast toen ik hoorde dat ik geopereerd moest worden. Ik ben er ook erfelijk mee belast", vertelt hij aan TvFamilie. "Ik had vier bypasses nodig, een openhartoperatie dus. Mijn hart werd enkele uren stilgelegd en ik vroeg me af of alles weer goed zou komen. Ik ben dan ook opgelucht dat ik weer aan de slag kan."

19-03-2015 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pharrell spreekt voor het eerst over plagiaatzaak: "Kaakslag voor iedereen die zich laat inspireren"

Pharrell spreekt voor het eerst over plagiaatzaak: "Kaakslag voor iedereen die zich laat inspireren"

http://oi61.tinypic.com/2yjpslv.jpg

Vorige week werden Pharrell Williams en Robin Thicke veroordeeld tot het betalen van bijna 7 miljoen euro aan de erfgenamen van Marvin Gaye. Een jury oordeelde dat Williams, die 'Blurred Lines' schreef voor Thicke, iets te enthousiast leentjebuur had gespeeld bij Gayes 'Got To Give It Up'. Voor het eerst sinds de uitspraak doet Pharrell daar zijn zeg over. "Het verdict zadelt iedereen die zich door iemand anders laat inspireren op met een handicap", zegt Williams in The Financial Times.

De rechter veroordeelde Williams voor "gelijkenissen tussen beide nummers gebaseerd op inspiratie, niet wegens kopiëren".

"Deze uitspraak is toepasselijk op mode, muziek, design, alles. Als we de vrijheid verliezen om ons te laten inspireren, zal de hele entertainmentindustrie op een dag bevroren zijn in een eeuwige staat van procesvoering. Dit gaat over het beschermen van de intellectuele rechten van mensen die ideeën hebben".

"Alles wat je rond je kijkt in een willekeurige kamer, is alles wat je ziet geïnspireerd door iets of iemand. Als je dat verbiedt, is er geen creativiteit meer".

The Financial Times peilt naar de impact van het 'Blurred Lines'-proces op de hele entertainmentindustrie. Filmproducent Harvey Weinstein argumenteert daar dat, in het huidige klimaat, Andy Warhol of Roy Lichtenstein - kunstenaars die zich lieten inspireren door de popcultuur - niets hadden kunnen maken zonder risico te lopen op gerechtelijke vervolging.

Verkoop verbieden

Eerder deze week vroeg de familie van Marvin Gaye de rechter de verdere verkoop van 'Blurred Lines' te verbieden. "We zullen de rechter vragen de verkoop te verbieden tot we met de tegenpartij een akkoord hebben bereikt over de verdeling van de toekomstige opbrengsten van het nummer", zo zei hun advocaat vorige week tegen Rolling Stone.

Absurde situatie

De familie Gaye verloor een gelijkaardig proces tegen platenfirma Universal, eigenaar en verdeler van 'Blurred Lines'. Daardoor ontstond de absurde situatie dat volgens één jury 'Blurred Lines' te veel lijkt op 'Got to Give It Up' en een andere jury oordeelde dat er geen inbreuk op auteursrechten werd gepleegd. Dit zorgde ervoor dat de erven Gaye via Universal toekomstige royalties zou opstrijken, waardoor ze een verbod op de verdere verkoop moesten eisen om alsnog tot een vergelijk te komen.

Ook 'Happy' in het vizier

Pharrell verklaart in The Financial Times dat hij en Thicke nog niet hebben beslist of ze al dan niet in beroep gaan. "We zijn volop bezig onze volgende stappen te plannen", zegt hij daarover.

Daarmee is de kous nog niet af. De familie Gaye richt nu ook het vizier op die nog grotere hit van Pharrell Williams, 'Happy'. Zij oordelen dat die wel heel goed lijkt op 'Ain't That Peculiar', een hit van Marvin Gaye uit 1966. We zetten die twee songs onder elkaar:

19-03-2015 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan 7 miljoen euro opbrengsten voor Muntschouwburg in 2014

Meer dan 7 miljoen euro opbrengsten voor Muntschouwburg in 2014

http://oi60.tinypic.com/28r30qa.jpg

De Koninklijke Muntschouwburg in Brussel heeft in 2014 voor 7,365 miljoen euro aan tickets verkocht. Dat is een onverwacht succes en laat het huis toe te investeren in een rijk programma voor het seizoen 2015-2016, zegt algemeen directeur Peter De Caluwé. "Maar de federale besparingen blijven de toekomst van de culturele instelling bedreigen."

Bij de voorstelling van het programma voor 2015-2016 kwam De Caluwé terug op de besparingen die de Muntschouwburg momenteel treffen. Eind vorig jaar moest de Munt nog zestien vaste medewerkers laten gaan en enkele projecten opzeggen na een lineaire besparing bij de federale wetenschappelijke en culturele instellingen. Toch is het niet zo dat de instelling enkel van subsidies leeft, benadrukt De Caluwé. "Slechts 20 procent van onze productiekosten is gesubsidieerd. Het gros van de subsidies dekt onder meer de personeelskosten. De productiekost van 13 miljoen dragen we grotendeels zelf."

De zaal, die plaats biedt aan 1.150 toeschouwers, is volgens de directeur te klein om financieel onafhankelijk te zijn. Daarvoor zouden minstens 1.600 plaatsen nodig zijn, zoals bijvoorbeeld in Amsterdam.

"We hebben goed geboerd in 2014. We hebben onze kosten sterk verminderd en de box office opbrengst lag hoger dan verwacht." Op die manier kon de Munt investeren in het programma voor volgend seizoen. "Maar we blijven fragiel", zegt De Caluwe. Drie producties op het nieuwe programma staan in het grijs aangeduid: twee dansvoorstellingen van Anna Teresa De Keersmaeker en de opera Medulla op basis van muziek van Björk. Hun uitvoering is nog afhankelijk van de budgettaire omstandigheden.

Op het einde van de maand kunnen naar aanleiding van de begrotingscontrole nog bijkomende maatregelen worden aangekondigd.

18-03-2015 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim Kardashian heeft te vaak seks om zwanger te raken"

"Kim Kardashian heeft te vaak seks om zwanger te raken"

http://oi60.tinypic.com/ohrbxi.jpg

Kim Kardashian raakt maar niet zwanger. Volgens haar dokter zou dat kunnen komen omdat ze te vaak seks heeft, vertelt de socialite aan E! News.

"Ik heb er alles aan gedaan om zwanger te worden", vertelt de vrouw van Kanye West. "Er is een lijst van dingen die je niet zou moeten doen en daar heb ik me tien maanden lang perfect aan gehouden.

"In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van realityserie Keeping Up With The Kardashians schepte ze op over haar seksleven: ze zou het wel 500 keer per dag doen. "De dokter zei dat ik misschien teveel seks heb", vertelt Kim. "Hij zei dat één keer beter is. We hebben alles geprobeerd." Die 500 keer was natuurlijk overdreven, ze geeft aan dat ze het in werkelijkheid 'maar 15 keer' per dag doet.

Ze heeft alle instructies nauwkeurig gevolgd om zwanger te worden en omdat dat niet heeft geholpen, gaat ze het nu anders proberen. "Ik ga alles doen dat ik wil doen. Hopelijk word ik zwanger door alles fout te doen. Ik ga mijn strategie compleet veranderen."

18-03-2015 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Tom Waes-effect: 'Into The Wild' op 1 in boeken top-10

Het Tom Waes-effect: 'Into The Wild' op 1 in boeken top-10

http://oi58.tinypic.com/2uyrwae.jpg

In de Vlaamse boeken top-10 kan je momenteel 'Into The Wild' van Jon Krakauer vinden. Niet meteen speciaal, ware het niet dat het boek al van 1996 dateert. De reden voor deze plotse comeback? Eén zinnetje van Tom Waes, die het boek aanprees in zijn programma 'Reizen Waes'.

Into The Wild, in het Nederlands 'De Wildernis In', werd in 2007 al eens opnieuw in de kijker gezet, toen de gelijknamige film uitkwam. Het boek vertelt het waargebeurde verhaal van Christopher McCandless, die een veelbelovende carrière achterliet om zonder enige bezitting rond te gaan trekken in Alaska. De man overleed er uiteindelijk.

Ook Tom Waes besteedde begin deze maand een aflevering van 'Reizen Waes' aan Alaska. Met het boek in de hand riep hij alle Vlamingen op om het verhaal een kans te geven, omdat ze de aflevering zo veel beter zouden begrijpen. En zo blies hij de verkoop van het boek bijna 20 jaar na verschijning nieuw leven in.

Dat bewijst nog maar eens hoe belangrijk de invloed van bekende mensen is op ons koopgedrag, merkt De Standaard vandaag op. Een aanbeveling in een interview, zoals Tom Barman dat twee jaar geleden voor een boek van de Ierse cultuurfilosoof Michael Foley deed, is voldoende om een nieuwe hype te starten. Of wat dacht je van Adele, die de Canadese singer-songwriter Tobias Jesso in een tweet vermeldde? De man kreeg toen op een paar uur meer kliks op YouTube dan hij daarvoor in zijn hele carrière wist te verzamelen.

18-03-2015 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier krijgt Elodie Ouédraogo goesting van

Hier krijgt Elodie Ouédraogo goesting van

http://oi58.tinypic.com/ilj3t4.jpg

Elodie nam Goesting, het nieuwe lifestylemagazine bij Het Laatste Nieuws, mee op stap door Leuven. De ex-topatlete is lief en zachtaardig, maar zit ook vol keiharde ambitie - met een nieuw tv-programma op VIER, een tweede modecollectie voor JBC en een eigen sportcentrum in Leuven. En in juli verwacht ze haar eerste kindje met Humo-cartoonist Jeroom. Tussendoor komt Elodie tot rust op haar vaste adresjes in Leuven, "deze stad is zo heerlijk ongedwongen."

Gin Buss

"Ik was nooit helemaal mee met de ginhype, tot ik in het Leuvense restaurant Tr3s een Gin Buss proefde. Dat is een heel lekkere gin met frambozen of pompelmoes. Hij smaakt een beetje zoeter dan een gewone gin-tonic."
Muntstraat 20, 3000 Leuven,

Risken

"Wij zijn echte riskers in de familie. En pas op: geméne riskers. Als we beginnen te spelen loopt het altijd uit de hand, compleet met complotten en samenzweringen. Het eindigt altijd met iemand die kwaad van tafel loopt." (lacht)

Schoenen kijken

"Bij Bella hebben ze een prachtige collectie exclusieve schoenenmerken. Hier vind je de mooiste schoenen van Leuven! Jammer genoeg ga ik weinig naar Bella om te shoppen, wel om in de etalage te kijken."
Brusselsestraat 6, 3000 Leuven,

Terrasje doen

"In Leuven kan je me vaak vinden op het gezellige terras van Bar Louis op de Grote Markt. Maar ik ben blijkbaar niet de enige fan: tegenwoordig moet je al bijna reserveren om er iets te gaan drinken."
Grote Markt 2, 3000 Leuven,

Nagellak van Chanel

"Ik ben niet zo'n beautyfreak, make-up gebruik ik heel weinig. Maar als Chanel weer eens een leuk nagellakje uitbrengt, ben ik er als de kippen bij. Misschien omdat het de enige Chanel is die ik kan betalen." (lacht)

Magazines

"Ik verslind heel wat modetijdschriften. Ontspannend om te lezen, handig om inspiratie op te doen. Elle België is mijn favoriet, maar ik blader ook graag door Vogue en de Nederlandse Harper's Bazaar."

18-03-2015 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gunther Levi is papa van eerste dochter geworden

Gunther Levi is papa van eerste dochter geworden

http://oi61.tinypic.com/2zptu9j.jpg

Dochter Bo is sinds gisterenavond de nieuwste aanwinst in het gezin van Familie-acteur Gunther Levi. De flinke baby woog 4,135 kilogram en mat 53 cm bij de geboorte, dat heeft de trotse papa vandaag aan Het Nieuwsblad laten weten.

Gunther en zijn vriendin Charlotte Nollet hebben samen al een zoontje Otis. Samen met zijn ex-vriendin heeft hij een zoon Tommie. Intussen is de acteur druk bezig met zijn werk voor de VTM-soap Familie en voert hij ook volop promotie met zijn groep De Romeo's voor hun nieuwste cd.

18-03-2015 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 jaar 'Neighbours': ook deze celebs werden bekend dankzij de serie

30 jaar 'Neighbours': ook deze celebs werden bekend dankzij de serie

http://oi62.tinypic.com/2ryg3s6.jpg

'Neighbours' bestaat vandaag éxact 30 jaar. In die tijd lanceerde de serie al een hele hoop supersterren zoals Kylie Minogue en Jason Donovan. Maar wisten jullie dat ook deze 5 supersterren ooit in 'Buren' te zien waren?!

1. Liam Hemsworth

De 'Hunger Games'-acteur kroop van 2007 tot 2008 in de huid van Josh Taylor.

2. Chris Hemsworth

Ook Liams broer Chris was te zien in 'Neighbours', al was het maar in één aflevering in 2002. Hij speelde de rol van Jamie Kane, een collega van Steph Scully.

3. Margot Robbie

Margot Robbie, die vanaf deze week naast Will Smith schittert in de film 'Focus', speelde van 2008 tot 2011 de rol van Donna Freedman.

4. Russell Crowe

Ook deze Hollywood-grootheid brak door dankzij de Australische reeks. In 1987 was hij vier afleveringen lang te zien als Kenny Larkin.

5. Natalie Imbruglia

En herinneren jullie zich deze nog? Ook zangeres Natalie 'Torn' Imbruglia raakte bekend bij grote publiek dankzij 'Buren'. Zij mocht van 1992 tot 1994 de rol van Beth Brennan vertolken.

18-03-2015 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ansel Elgort: "Mijn droom? Op Tomorrowland draaien"

Ansel Elgort: "Mijn droom? Op Tomorrowland draaien"

http://oi61.tinypic.com/2ijkgk.jpg

We kennen hem als Augustus Waters in 'The Fault Of Our Stars' en als Caleb uit de 'Divergent'-reeks, maar naast acteren is Ansel Elgort volop bezig met het uitbouwen van zijn deejaycarrière onder zijn artiestennaam Ansolo. Zijn droom? "Op Tomorrowland draaien. Wie weet komt het er ooit wel eens van", klinkt het geheimzinnig.

Pakweg één jaar geleden was Ansel Elgort nog de verlegenheid zelve tijdens zijn interviews, maar de New Yorker - die vorig weekend 21 werd - weet nu als geen ander hoe hij de pers rond zijn vinger moet winden. "Ik was de vorige keer een hoopje zenuwen tijdens ons interview, maar dat gaat gelukkig veel beter", lacht hij. De brede glimlach op zijn gezicht zal tijdens ons gesprek in het Four Seasons in Beverly Hills geen moment verdwijnen. Ook fans die buiten aan het hotel staan te wachten, worden later op de dag beloond voor het lange wachten: met veel enthousiasme neemt hij de tijd om handtekeningen uit te delen en om foto's te maken. "Ik word overal herkend, en dat is en blijft heel vreemd", bekent het meisjesidool. Wat hij doet wanneer hij voor de zoveelste keer op straat wordt benaderd? "Als ze onbeleefd zijn, ben ik onbeleefd terug. Als ze lief zijn tegen mij, dan doe ik lief terug." Zo simpel is dat.

Ansel kruipt in 'Insurgent', het vervolg op het succesvolle 'Divergent', opnieuw in de huid van Caleb. Het is ondertussen de derde keer dat hij samen met Shailene Woodley op de set staat. Vorig jaar speelden ze in 'The Fault In Our Stars' nog elkaars geliefden, maar nu zijn ze... broer en zus. Toch vindt de acteur dat helemaal niet vreemd omdat ze in het echte leven nooit een relatie hebben gehad. Maar een hechte vriendschap, die is er volgens hem wél. "Shailene en ik houden er na al die tijd een fantastische band op na", glundert Ansel. "Bij haar kan ik op eender welk moment van de dag mijn hart luchten, terwijl ik het met Theo (James, zijn tegenspeler in 'Insurgent') vooral over vrouwen en relatieproblemen heb. Mijn beste vrienden kan ik op één hand tellen, en Shailene en Theo zijn er daar twee van. We wonen ver van elkaar en we zien elkaar amper, maar de keren dat we bij elkaar zijn hebben we het altijd super naar onze zin."

Amsterdam is mooiste stad
Toen Ansel en Shailene twee jaar geleden naar Amsterdam trokken voor de opnames van 'The Fault In Our Stars', werd hij halsoverkop verliefd op de stad: "Amsterdam is de mooiste stad ter wereld, ik kan er maar niet genoeg van krijgen. Ik vind het geweldig dat je op één dag de hele stad kunt zien. Ik ben gefascineerd door het volk, de fietsen en de boten op het kanaal. Er bestaan geen sympathiekere mensen dan Nederlanders. Ik was een paar maanden geleden nog daar voor Amsterdam Dance Event en ik ben van plan om minstens één keer per jaar terug te keren." Niet voor de coffeeshops, maar wel voor de discotheken: "Want voor wiet kan je ook gewoon naar New York gaan", lacht hij.

Wanneer Ansel niet op de filmset staat, kun je hem als deejay Ansolo aan het werk zien. Zo speelde hij vorige week nog de pannen van het dak in discotheek Pacha in New York. "Ik maak en schrijf al sinds mijn twaalfde muziek. House, electro en dance zijn helemaal mijn ding. Ik ben iemand die als uitlaatklep muziek moét maken. Ik ga één keer per maand ergens draaien, en op alle andere dagen zit ik voor mijn computer om nieuwe nummers te maken. Als acteur heb je tussen twee opnames door soms maandenlang niks te doen, muziek maken is daarom de perfecte bezigheid."

De kans dat we hem ooit op Tomorrowland aan het werk te zien gaan krijgen, is nog bijzonder reëel: "Het is mijn droom om er te mogen draaien. Ik zou er eigenlijk eens snel werk van moeten maken. Misschien komt het er ooit wel van!"

18-03-2015 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen en Kristel pinken traantje weg: "Ja, we geven de fakkel door"

Karen en Kristel pinken traantje weg: "Ja, we geven de fakkel door"

http://oi57.tinypic.com/2zzhr4g.jpg

De meidengroep K3 houdt op te bestaan in haar huidige vorm, dat deelden Karen, Kristel en Josje vanmiddag zelf mee op een emotionele persconferentie. Ze bevestigden daarmee het nieuws dat al de hele dag alle nieuwsmedia beheerst. De meisjes geven de fakkel door aan een volledig nieuwe bezetting.

"Nee, er is geen ruzie, Karen heeft het niet te druk, Josje is niet te rebels... Het moment is gewoon aangebroken om te stoppen", stak Karen van wal. "Daarom hebben we na lange en intense gesprekken besloten om de fakkel door te geven aan drie nieuwe meisjes, nu dat op een hoogtepunt kan." De dames kregen het duidelijk moeilijk; Karen en Kristel pinkten een traantje weg.

Waarom ze alledrie tegelijk stoppen? "Toen Kathleen stopte, hadden wij niet het gevoel dat het al gedaan was. Nu lag dat anders. Voor ons is het tijd om te stoppen, en we staan allemaal achter dat idee." Dat Josje de reden voor de breuk zou zijn, ontkent de groep met klem. "Dat komt hard aan", aldus Josje. "En er is ook niets van aan; dit was een gezamenlijke beslissing."

K3 zoekt K3
De groep zelf blijft wel bestaan, benadrukten de meiden. "K3 mag nooit stoppen. De nummers zijn nog niet op, en er valt nog heel wat te doen." Daarom gaat de groep op zoek naar drie nieuwe leden, en dat in de vorm van een grootse liveshow die dit najaar op VTM te zien zal zijn. 'K3 zoekt K3' zal het programma heten. Alle meisjes uit Nederland en België mogen zich kandidaat stellen, wat hun haarkleur ook moge zijn. "Een verschillende haarkleur zou leuk zijn, maar we zoeken geen vervangers. We zoeken opvolgers. Als je graag met kinderen werkt, kom je in aanmerking."

De dames stoppen ook niet in de nabije toekomst. "We blijven voorlopig optreden, en er komt nog een nieuwe single uit, de optredens deze zomer gaan gewoon door... Vanaf juni beginnen dan de opnames voor het nieuwe programma, en daarna gaan we met de drie nieuwe leden op een grote tournee tot in het voorjaar van 2016. We zullen alle optredens met ons zessen doen, zo kunnen de mensen werken aan de nieuwe meiden. Een afscheid voor ons, en een introductie voor de nieuwe leden."

18-03-2015 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellen DeGeneres wil absoluut geen kinderen

Ellen DeGeneres wil absoluut geen kinderen

http://oi60.tinypic.com/2n1t4le.jpg

Ellen DeGeneres denkt dat zij en haar vrouw Portia De Rossi goede moeders zouden zijn. Toch wil de comédienne absoluut geen kinderen, vertelt ze vandaag aan Matt Lauer in de talkshow Today.

''Ik ben dol op kinderen, maar het is zo'n grote verbintenis. Het is voor de lange termijn. Het is een verbintenis waar je je niet bij kan bedenken. En ik weet gewoon niet of ik dat kan. Het is te riskant. Wat als ik het kind helemaal niet leuk vind?'', vraagt Ellen zich lachend af.

DeGeneres vraagt zich wat er gebeurt als ze haar kind niet zo schattig of getalenteerd vindt als ze zou willen. ''Ik ga het kind vergelijken met alle slimme en grappige kinderen die ik in mijn show te gast heb. En dan heb ik misschien wel iets van: 'je stelt niets voor vergeleken met de kids die vandaag te gast waren'.''

Matt Lauer waarschuwt de talkshowhost nog: ''Zeg nooit nooit. Ik denk dat je een fantastische moeder zal zijn.'' Maar de 57-jarige Ellen wil er niets van weten: ''Ik ben te oud. Die kleine kinderen zijn schattig, maar het zal er niet van komen.''

18-03-2015 om 09:07 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
17-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lorde stuurt cupcakes naar 'gepeste' X Factor-kandidaat

Lorde stuurt cupcakes naar 'gepeste' X Factor-kandidaat

http://oi60.tinypic.com/9jivq0.jpg

De Nieuw-Zeelandse zangeres Lorde heeft gisteren haar landgenoot en X Factor-kandidaat Joe Irvine een hart onder de riem gestoken. De man kreeg het onlangs hard te verduren toen twee juryleden hem na zijn optreden genadeloos de grond inboorden.

De intussen ontslagen juryleden Natalia Kills en Willy Moon hadden geen goed woord over voor Irvine nadat hij 'Cry Me a River' bracht. "Walgelijk", "goedkoop" en "absurd", zijn maar enkele van beledigingen die hem naar het hoofd werden geslingerd.  

Landgenote Lorde vond het - net zoals heel wat kijkers en de organisatie - blijkbaar niet kunnen. Ze stuurde hem een doos vol cupcakes met daarop 'Keep Being Joe' en een handgeschreven brief. "Hey Joe, ik wilde even zeggen: jouw individualiteit, positieve energie en geest zijn aanstekelijk", schreef de 18-jarige Grammy-winnares. "Ik vind dat je het tot hiertoe al fantastisch gedaan hebt tijdens de show."

"Ik ben ook een artiest en ik wilde zeggen dat hoeveel mensen ook met me lachen vanwege mijn kledij, hoe ik beweeg of hoe ik me gedraag, ik ben mezelf - en dat is het belangrijkste", voegde ze eraan toe. "Succes en veel liefs, Lorde."

Irvine deelde de foto van de cupcakes en de brief via Twitter en voegde er zijn eigen boodschap voor de zangeres aan toe: "Hey je bent geweldig, ik hou van je muziek en wil je ontmoeten. Heel erg bedankt voor de cupcakes."

17-03-2015 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse supergroep in 'Liefde voor muziek'

Vlaamse supergroep in 'Liefde voor muziek'

http://oi57.tinypic.com/2d6tgm0.jpg

Tom Helsen, Slongs Dievanongs, Guy Swinnen, Stan Van Samang, Kate Ryan en Christoff: samen vormen ze een nieuwe Vlaamse supergroep. De zes coveren elkaars werk in de nieuwe muziekshow 'Liefde voor muziek', elke zaterdagavond op VTM.

De zes trokken naar Zuid-Spanje, waar ze een week samenwoonden om elkaars muziek te bewerken. In elke aflevering staat één artiest centraal. Guy Swinnen daarover: "Het was toch wel even schrikken om je nummers te horen door een andere zanger. Het zijn bijna je eigen kinderen die je uit handen geeft. Wat Christoff met één van mijn nummers gedaan heeft, was geweldig".

17-03-2015 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Terminator' op de vingers getikt om fietsen zonder helm

'The Terminator' op de vingers getikt om fietsen zonder helm

http://oi57.tinypic.com/160vin6.jpg

Arnold Schwarzenegger, actieheld en voormalig gouverneur van de Amerikaanse staat Californië, is door politieagenten in Melbourne staande gehouden. 'The Terminator' had het immers aangedurfd zonder een valhelm te fietsen in de Australische stad.

Schwarzenegger was in Melbourne - waar het illegaal is zonder een helm te fietsen - als gastheer van een bodybuildingevenement en om de Formule 1 bij te wonen. Officier Robert Gillson zei aan Fairfax Media de Hollywoodster naar de dichtstbijzijnde winkel te hebben verwezen, in plaats van 67-jarige een boete op te leggen. Die kan tot 146 dollar bedragen.

17-03-2015 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye twittert naaktfoto's van Kim (en zij vindt dat schattig)

Kanye twittert naaktfoto's van Kim (en zij vindt dat schattig)

http://oi60.tinypic.com/2hi9l4k.jpg

Kanye West heeft een rits aan naaktfoto's van Kim Kardashian op Twitter gegooid. De rapper vindt zichzelf nogal een bofkont met zo'n mooie vrouw.

''Ik heb zo veel geluk'', schreef Kanye bij de eerste van acht naaktfoto's die hij twitterde. Op de kiekjes bedekt Kim haar borsten. De foto's zijn afkomstig van een fotoshoot die de realityster eerder deed.

In het onderschrift van een andere foto feliciteerde Kanye zijn vrouw met het bereiken van dertig miljoen volgers op Twitter. Ook feliciteerde de rapper Kim met de première van de eerste aflevering van seizoen tien van haar realityserie Keeping Up with the Kardashians.

Kim vindt het absoluut niet erg dat Kanye naaktfoto's online gooit. ''Ummm, hoe schattig is mijn man?!?!?!?! Ugh ik houd zo veel van hem'', schreef de realityster op haar Twitteraccount.

17-03-2015 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Udo mengt zich in keukenoorlog: "Donald Muylle kopieert mijn vader"

Udo mengt zich in keukenoorlog: "Donald Muylle kopieert mijn vader"

http://oi60.tinypic.com/2wmnrkj.jpg

Zanger Udo heeft op het eerste zicht weinig met keukens te maken, maar niets is minder waar. Zijn vader was keukenbouwer, en volgens Udo werkte hij al lang met het laminaat waar Donald Muylle zo prat op gaat. "Donald Muylle kopieert wat mijn pa vroeger maakte", klinkt het overtuigd in Dag Allemaal.

Jean Mechels, de vader van Udo, begon zijn carrière eveneens als zanger, maar schakelde later over op keukenbouw. "In de jaren tachtig had pa zelfs nog een stand op Batibouw", vertelt Udo. "En daar heeft hij eens Donald Muylle van zijn stand moeten gooien. Die was zeer geïnteresseerd in het materiaal dat mijn pa gebruikte, en die kwam alles opmeten."

Volgens Udo was zijn vader de eerste die met het befaamde Formica-laminaat werkte in Vlaanderen. "Hij vertelde me dat die Donald Muylle kopieert wat hij dertig jaar geleden al maakte", aldus Udo. Dat de opvallende tv-spots van Muylle hem nu tot de laminaatman van de keukenmarkt bombarderen, vindt Udo pure marketing. "Wat Muylle verkoopt, is niet nieuw. En hij is lang niet de enige op de markt."

Muylle is alvast niet opgezet met de uitspraak van Udo. "Van de Batibouwstand van zijn vader gegooid? Daar herinner in me niets van", reageert hij gepikeerd. "Bullshit, een properder woord heb ik er niet voor. In feite is dit te belachelijk voor woorden." Udo is echter niet de enige die in een keukenoorlog verwikkeld is met Muylle. Ook Princess Keukens uit Limburg reageert kritisch op de West-Vlaamse zakenman. Zij vinden het befaamde 'zwarte lijntje' van Muylle net het zwakste punt van zijn materiaal, en zinspeelden op de overbekende slogan van Dovy: "Nee, nee... Wíj maken uw keuken".

17-03-2015 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pascale Naessens: "Ik maakte urne van vader zelf. Al mijn verdriet zit erin"

Pascale Naessens: "Ik maakte urne van vader zelf. Al mijn verdriet zit erin"

http://oi58.tinypic.com/9gznkx.jpg

Pascale Naessens (45), echtgenote van Paul Jambers (69) maar vooral schrijfster van populaire kookboeken en ontwerpster van serviezen, verloor drie maanden geleden haar vader Denis (76). In Story onthult ze dat ze zelf de urne voor de as van haar vader maakte. "Al mijn verdriet zit erin".

"Ik mis hem nog elke dag", vertelt Naessens. "Zijn warmte, zijn lach, zijn blik... Het gemis gaat niet weg. Daar moet ik mee leren omgaan. Hij is er fysiek niet meer, maar wel in mijn hart. Soms heb ik het gevoel dat hij er wel nog is. Het ene moment word ik overvallen door een warm gevoel: wat een fantastische vader en man was hij toch! Maar het andere moment voel ik me heel verdrietig omdat ik hem mis. Voor mijn moeder is het nog zwaarder, want haar leven verandert nu compleet."

Triest en mooi
"Mijn vader was mijn zielsverwant, ik heb veel van hem geleerd. Hij zit letterlijk in mij. Hij heeft me gevormd tot wie ik ben. Een vader-dochterrelatie is toch iets bijzonders. Een blik was soms genoeg om elkaar te begrijpen. Mijn laatste gesprekken met hem leken wel interviews. Ik wou alles van hem weten en alles wat gezegd moest worden, is gezegd. Het was tegelijk triest en mooi dat de familie afscheid van hem kon nemen".

"Het was een heel intense, magische ervaring om de urne van mijn vader te draaien, alsof je een extra kracht krijgt. Al mijn verdriet zit daarin. Het is moeilijk te omschrijven hoe ik me toen voelde. Ik voelde tegelijkertijd warme gevoelens en verdriet. Het had iets moois maar ook iets triest."

17-03-2015 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inge uit 'The Sky Is The Limit': "Mijn familie kan mijn succes niet aan"

Inge uit 'The Sky Is The Limit': "Mijn familie kan mijn succes niet aan"

http://oi60.tinypic.com/29gk3g5.jpg

Zakenvrouw Inge uit 'The Sky Is The Limit' heeft een peperdure kleerkast, een riante villa, zo'n 400 paar schoenen en een fortuin van 80 miljoen euro. Maar daar blijken ook nadelen aan verbonden; de rijke dame heeft geen contact meer met haar moeder en drie zussen. "Tussen ons komt het nooit meer goed", klinkt het in Dag Allemaal.

De problemen tussen Inge en haar familie begonnen zo'n drieënhalf jaar geleden, toen haar vader overleed. "Mijn moeder heeft van de ene op de andere dag afstand van mij genomen, ondanks mijn warme opvoeding. Er zijn mensen die me zeggen dat zij ook een succesvolle carrière wilde, maar dat dat niet lukte met vier kinderen."

Het woord 'jaloersheid' wil Inge niet in de mond nemen, "maar blijkbaar kan ze mijn succes niet aan." Haar zussen zijn hetzelfde verhaal. "Mijn jongste zus is echt een draak. Zo gaf ik haar dure stukken uit mijn garderobe om dan te horen dat ze die op tweedehandssites verkocht. Waarom mijn twee andere zussen het contact verbraken, weet ik eigenlijk niet. Nou ja, dan is dat maar zo."

Volgens Inge komt het nooit meer goed tussen hen. "Mocht een van hen weer contact zoeken, dan zou ik denken dat ze iets nodig hebben. Dus, laat maar zo."

17-03-2015 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolce & Gabbana: "We willen niemand veroordelen"

Dolce & Gabbana: "We willen niemand veroordelen"

http://oi61.tinypic.com/23wn0uh.jpg

Modeontwerpers Dolce & Gabbana benadrukken dat hun opvattingen over homogezinnen persoonlijk zijn. Ze willen niemand veroordelen, melden ze volgens The Guardian na de ophef over eerdere controversiële uitspraken van het duo.

"Ik sprak over mijn persoonlijke mening, zonder anderen daarbij te veroordelen. Dat was nooit onze intentie", meldt Domenico Dolce in een statement nadat hij in een interview met het Italiaanse Panorama eerder sprak over dat kinderen horen op te groeien in een traditioneel gezin van man en vrouw. Het onderwerp kwam in het interview naar voren, omdat Dolce & Gabbana hun nieuwe wintercollectie hebben opgedragen aan moeders over de hele wereld. Dolce en Stefano Gabbana waren lange tijd behalve zakenpartners ook een stel.

Het enige goede gezin is zo'n traditioneel gezin, stelde het duo in het interview. "Ik kom uit Sicilië en ben opgegroeid in een traditioneel gezin met een moeder, vader en kinderen. Ik ben me er van bewust dat er andere type gezinnen zijn die net zo legitiem zijn als het gezin dat ik kende." Ze voegden daaraan toe: "Het leven moet zijn natuurlijke loop hebben. Voortplanting moet een daad van liefde zijn, niet iets met buisjes, zaad uit een catalogus of gehuurde baarmoeders."

Verontwaardiging
Beroemdheden waren verontwaardigd over de conservatieve uitspraken van de homoseksuele ontwerpers. Elton John riep op tot een boycot van het modemerk. De zanger heeft twee kinderen met zijn man David Furnish. "Hoe durven jullie mijn prachtige kinderen kunstmatig te noemen?", vroeg de zanger zich af. Ook Ricky Martin sprak zich uit tegen de woorden van het modeduo.

De twee Italiaanse modeontwerpers hopen nu duidelijk gemaakt te hebben dat ze het niet kwaad bedoelden. "We geloven in vrijheid en liefde. We geloven in democratie en de vrijheid van meningsuiting die dat in stand houdt."

16-03-2015 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verstraeten moet Zillion slopen of heropbouwen

Verstraeten moet Zillion slopen of heropbouwen

http://oi62.tinypic.com/oge4xd.jpg

Frank Verstraeten (46) houdt een kater over aan zijn Zillion-reünie. Na tien jaar procederen moet hij honderdduizenden euro's ophoesten om de verkrotte dancing te herstellen. "Ongelooflijk, de stad is eigenaar van dat krot", klinkt het.

Ooit was het gebouw van de legendarische Zillion op het Antwerpse Zuid een oude sporthal met de naam 'Going Out'. Verstraeten kocht het, kreeg een vergunning om er een multifunctioneel complex van te maken, maar in de praktijk bouwde hij zonder de vereiste vergunningen een megadisco.

Na de val van de Zillion, begin jaren 2000, vervolgde het Openbaar Ministerie Verstraeten voor al zijn stedenbouwkundige inbreuken. Die procedureslag is nu pas beslecht en kent één grote verliezer: Frank Verstraeten. Die moet van het pand weer een multifunctioneel complex maken, zoals de vergunning in 1997 voorschrijft. Een kostelijke grap voor Verstraeten, want sinds het definitieve einde van de Zillion in 2003 werd de disco in een ruïne herschapen. Verstraeten krijgt wel de kans om het te slopen, maar dat zal ook een dure grap worden.

16-03-2015 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!