Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."J.Lo en Casper Smart weer bij elkaar"

"J.Lo en Casper Smart weer bij elkaar"

http://oi58.tinypic.com/2hnrjwl.jpg

Jennifer Lopez en haar ex Casper Smart zijn weer bij elkaar. Althans dat schrijft TMZ nadat de twee gisterenavond al zoenend op straat zijn gespot.

De twee werden afgelopen weken al vaker samen gezien. Maar de zangeres vertelde toen dat zij en Casper slechts vrienden zijn. TMZ heeft een foto van de twee, terwijl ze elkaar een kus geven, op de website staan. Jennifer en Casper, haar achtergronddanser, gingen in april uit elkaar. De twee waren toen ongeveer 2,5 jaar samen.

26-03-2015 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We love Karen: het huis van BV's kan blijkbaar ook een zootje zijn

We love Karen: het huis van BV's kan blijkbaar ook een zootje zijn

http://oi57.tinypic.com/kewvf9.jpg

We worden met de week een grotere fan van Karen. Waar ze in de vorige afleveringen van Perfect op VIJF al bewees hoe spontaan en hilarisch ze is, deed ze ons gisteren lachen van herkenbaarheid omdat ook haar chaotische huis blijkbaar niet uit een ordelijke meubelcatalogus geplukt is. Opruimen en organiseren met Karen, dit waren de beste momenten.

Post sorteren
Struikelblok één: post sorteren en beantwoorden. Overal te vinden in Karens huis, maar brieven blijven onbeantwoord en rekeningen onbetaald. Karens zus, wél een georganiseerd administratietalent, komt een handje helpen. "Dit sturen ze dus nog altijd naar het verkeerde adres hé, ik word er onnozel van" roept Karen verontwaardigd. "Maar heb je al doorgegeven dat je verhuisd bent?" merkt haar zus op. "Euhm, ik weet dat niet..."

Hectische ochtenden
De ochtendrush is ook de hel voor Karen. Tijd inschatten kan ze écht niet, waardoor ze meestal ook te laat komt. Oefenen maar, met behulp van wekker Clockie waarvoor je uit bed moet om hem af te zetten. "Da's dus voor de rest van de dag slechtgezind rond te lopen hé," is Karens eerste reactie.

Pratende soep
De keuken van Karen is nog de grootste uitdaging. Om die op te ruimen roept ze K3-vriendin Kristel in, die haar zal helpen met afscheid nemen van verlepte bloemen en de soep van een paar dagen oud "die volgens mij zelfs al babbelt" eindelijk uit de weg te ruimen.

De handtas van Karen
De "wandelende EHBO-tas" van Karen kan ook wel eens een opruimbeurt gebruiken. Lege flacons, flessen water van 1,5 liter, allerhande pilletjes,... Al valt de selectie van wat er in mag blijven haar moeilijk.

Beloon jezelf
In de aanloop naar een perfect leven mag je jezelf ook af en toe belonen, heeft Karen geleerd. Met een ontspannende sessie pianospelen bijvoorbeeld, met een wel erg verrassende en hilarische climax.

26-03-2015 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Karen altijd en overal te laat komt

Waarom Karen altijd en overal te laat komt

http://oi61.tinypic.com/28jwaop.jpg

Karens volgende stap in de queeste naar het perfecte leven? Organiseren. Iets waar ze zelf niet zo goed in is, want Karen komt altijd te laat. Om haar chronisch te laat komen te bestrijden (en haar leven dat tikje perfecter te maken) roept ze de hulp in van een professional: een time manager.

Files? Daar houdt de K3-zangeres geen rekening mee. En 5 minuten wachten bezorgt haar een paniekaanval omdat ze net zo goed haar afwasmachine had kunnen uitladen. En dus komt Karen maar gewoon te laat. Problem solved.

25-03-2015 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kirsten Janssens bekent: "Ik had amper 5 euro om pap te kopen voor mijn zoontje"

Kirsten Janssens bekent: "Ik had amper 5 euro om pap te kopen voor mijn zoontje"

http://oi62.tinypic.com/wbc3kl.jpg

Een week na de hele rijhuis-hetze laat Kirsten Janssens weer van zich horen. In het weekblad TV Familie geeft de Limburgse aan dat ze wel degelijk beseft dat het leven niet voor iedereen even makkelijk is. Iets dat ze zelf al aan de levende lijve heeft ondervonden.

Nog geen halfuur nadat Kirsten online uithaalde, regende het al commentaar. En die waren lang niet allemaal bemoedigend. "Domme griet, ik woon in een rijhuis en ben gelukkig. Een leven zoals dat van jou zou ik niet willen", "Moest je niet samen zijn met Jan had je zoveel luxe niet!", en "Dat is geen reclame voor Jan, zo een vrouw." Het zijn maar enkele van de boze reacties die Kirsten over zich heen kreeg.

"Op mijn 14de woonde ik al alleen"
Daar schrok de Limburgse van, ze had de impact van het internet duidelijk onderschat. Al helemaal omdat Kirsten er zelf ook niet altijd even warmpjes bij zat. "Ik heb in internaten, weeshuizen en instellingen gezeten", vertelt ze aan TV Familie. "Op mijn 14de woonde ik al alleen. Ik weet echt wel hoe hard het leven kan zijn. Op een bepaald moment had ik nog maar 5 euro om pap voor mijn zoontje te kopen. En nu eten ze liever choco van de Aldi dan de echte. Mij moet je het leven niet meer leren kennen. Die vrouw wou maar één ding: in de spotlight staan. Wel, het is haar gelukt. Ik zou in de leer moeten gaan bij haar."

25-03-2015 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zou jij nog fan zijn van 'Pretty Woman' met het originele niet-zo-happy einde?

Zou jij nog fan zijn van 'Pretty Woman' met het originele niet-zo-happy einde?

http://oi60.tinypic.com/2vi15zn.jpg

Fans vieren de 25ste verjaardag van 'Pretty Woman', de iconische feelgoodfilm uit begin jaren 90. Je voelt je na het kijken inderdaad 'goed'. En daar zit het happy end uiteraard voor veel tussen. Zou het succes even groot geweest zijn als het originele einde dat scenarioschrijver J.F. Lawton voorzien had, was behouden?

Lawton was eind jaren tachtig op zoek naar erkenning voor zijn kwaliteiten als scenarioschrijver toen hij met '3000' afkwam, de originele titel van 'Pretty Woman'. Het script was eigenlijk eerder een donker, gedurfd drama, wat Lawton beter verkocht kon krijgen, dacht hij. Geen romantische komedie dus, maar eerder een waarschuwingsverhaaltje: blijf van de drugs! Want prostituee Vivian, rol van Julia Roberts, was een drugsverslaafde die uiteindelijk afgewezen werd door Edward, rol van Richard Gere.

"Richards personage gooide mijn personage uit de wagen, wierp het geld op haar, reed weg en dan kwam de aftiteling", zegt Roberts. En toen kwamen regisseur Garry Marschall en Disney zich moeien. Zij luisterden naar het testpubliek dat schreeuwde om een einde à la Assepoester.

25-03-2015 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom is Perkamentus uit Harry Potter homo? J.K. Rowling geeft antwoord

Waarom is Perkamentus uit Harry Potter homo? J.K. Rowling geeft antwoord

http://oi60.tinypic.com/34zktoi.jpg

"Dankjewel om Harry Potter te schrijven," tweette een fan naar schrijfster J.K. Rowling. "Ik begrijp alleen niet waarom je van Perkamentus een homo hebt gemaakt, want ik zie het niet aan hem." Rowlings gevatte antwoord is kort, maar doeltreffend.

Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling tweet niet vaak, maar als ze het medium gebruikt is het wel raak. Toen een fan haar vroeg waarom ze van Perkamentus een homo had gemaakt, wat de fan toch niet zo zag aan de oude man, antwoordde ze droogjes:

"Misschien wel omdat homo's eruitzien als... echte mensen?"

De fan was tevreden met die repliek, want ze tweette meteen daarna "Geweldig antwoord, je hebt gelijk, wat een inspiratiebron ben je!"

De tweet van Rowling werd al 8.600 keer gedeeld en weekte een storm aan positieve reacties los op Twitter. Duidelijk teveel aandacht voor de vraagstellende fan, die intussen haar Twitterprofiel leegmaakte.

25-03-2015 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC stuurt Jeremy Clarkson definitief de laan uit na fysieke agressie

BBC stuurt Jeremy Clarkson definitief de laan uit na fysieke agressie

http://oi62.tinypic.com/dctxyr.jpg

De directeur-generaal van de BBC, Tony Hall, heeft beslist om het 'Top Gear'-contract met Jeremy Clarkson niet te verlengen. Het contract loopt eind deze maand af. Dat betekent het feitelijke ontslag van de populaire maar controversiële presentator. Aanleiding was een handgemeen met een producer van de show, waarna Clarkson twee weken geleden tijdelijk werd geschorst.

De Britse openbare omroep BBC heeft nu ook officieel bevestigd dat het contract met omstreden 'Top Gear'-presentator Jeremy Clarkson niet wordt verlengd. BBC-baas Lord Tony Hall zei dat hij de beslissing "niet lichthartig" genomen heeft en erkent dat zijn besluit "verdeelde meningen" zal uitlokken. Hall had echter geen andere keuze omdat er "een lijn overschreden is".

Hall bedankte Clarkson voor "de buitengewone bijdrage" die hij doorheen de jaren heeft geleverd aan de BBC. "Ik ben persoonlijk altijd een grote fan van zijn werk en van 'Top Gear' geweest. Jeremy is een enorm talent. Hij mag de BBC dan wel verlaten, maar ik ben er zeker van dat hij het publiek nog vele jaren zal blijven entertainen, uitdagen en vermaken", aldus Hall.

Clarkson heeft inmiddels zijn Twitterbiografie aangepast naar 'Ik was een presentator van de BBC 2 autoshow Top Gear'.

25-03-2015 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Driehoeksverhouding verscheurt Thuis-kijkers: doe de Lowivia/Lowana poll

Driehoeksverhouding verscheurt Thuis-kijkers: doe de Lowivia/Lowana poll

http://oi57.tinypic.com/2h5ilna.jpg

In de Eén-soap 'Thuis' bedriegt Lowie (Matthias Vergels) zijn lief Olivia (Moora Vander Veken) met haar beste vriendin Jana (Joy Anna Thielemans). Begrijpe wie begrijpen kan, al verhit de driehoeksverhouding de gemoederen nogal op sociale media. Thuis-kijkers zijn opgedeeld tussen team Lowivia en team Lowana. Welk team verkies jij?

Het zijn behoorlijk woelige tijden voor de drie personages Lowie, Olivia (aka Olijfke) en Jana in de Eén-soap 'Thuis'. De drie zijn verwikkeld in een complexe driehoeksverhouding, die elke aflevering ingewikkelder en ingewikkelder lijkt te worden. Zo flirt Jana ondertussen ook nog eens volop met Toon (Bill Barberis) en met klasgenoot Dimi. Hoewel ze dat overduidelijk doet om haar eeuwige liefde Lowieke jaloers te maken. Olijfke geniet momenteel van een welverdiende vakantie, maar wat staat er haar te wachten als ze terugkeert?

Lowivia/Lowana
Op sociale media zijn er ondertussen duidelijk kampen ontstaan. De overgrote meerderheid lijkt de kiezen voor Team Lowana (Lowie + Jana), hoewel Team Lowivia (Lowie + Olivia) eveneens aan aanhang wint. Welk team kies jij? Laat het ons weten via de poll.

25-03-2015 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zayn Malik verlaat One Direction

Zayn Malik verlaat One Direction

http://oi62.tinypic.com/2z7fty0.jpg

Zayn Malik verlaat boysband One Direction, dat liet de groep zelf weten via hun Facebookpagina. Volgens de zanger werd de druk hem na vijf jaar te veel en wil hij een normaal leven leiden, weg van alle aandacht.

De band gaf een statement via hun Facebookpagina, waarin duidelijk wordt gemaakt dat de boysband het vanaf nu enkel uit Niall, Harry, Liam en Louis bestaat. De populaire jongensformatie bevestigt daarmee de geruchten die rondgingen nadat Zayn vorige week de wereldtournee verliet en terug naar huis keerde. Hij zei toen dat de stress hem te veel werd.

"Mijn leven bij One Direction was meer dan ik kon dromen, maar na vijf jaar is de tijd gekomen om de band te verlaten", staat er te lezen. "Ik wil een normale man van 22 zijn die zich kan ontspannen en wat privétijd heeft weg van het publieke oog. Ik weet dat ik vier vrienden voor het leven heb gemaakt, en ze zullen de beste band ter wereld blijven." Zayn verontschuldigt zich ook bij de fans die teleurgesteld zijn.

De andere jongens én Simon Cowell zeggen zijn beslissing te respecteren. Ze bedanken hem voor de voorbije vijf jaren en wensen hem alle geluk in de toekomst. Er worden geen optredens afgelast, en ook het vijfde album zal later dit jaar zoals gepland uitkomen.

25-03-2015 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie onderzoekt mishandeling Clarkson

Politie onderzoekt mishandeling Clarkson

http://oi60.tinypic.com/mb7hwg.jpg

Jeremy Clarkson krijgt mogelijk een strafrechtelijk onderzoek aan zijn broek. De politie van North Yorkshire, de regio waar de Top Gear-presentator een producer mishandelde, heeft bij de BBC de bevindingen opgevraagd van het interne onderzoek naar het incident.

Dat meldt de politie in een korte verklaring op de website. "Waar nodig wordt actie ondernomen", laat het politiedistrict weten. Verder commentaar op de kwestie wil de politie niet geven.

De BBC maakte eerder vandaag bekend dat het contract van Jeremy Clarkson niet wordt verlengd. Clarkson werd ruim twee weken geleden geschorst omdat hij een 36-jarige producer van het populaire Britse programma had uitgescholden en geslagen uit onvrede over het avondeten.

25-03-2015 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie laat eierstokken verwijderen

Angelina Jolie laat eierstokken verwijderen

http://oi62.tinypic.com/ofdgg7.jpg

Angelina Jolie heeft haar eierstokken en eileiders operatief laten verwijderen. De 39-jarige actrice koos voor de operatie nadat artsen een beginstadium van kanker vermoedden. Jolie schreef vandaag in de Amerikaanse krant New York Times openhartig over de aanloop naar de moeilijke beslissing die ze heeft moeten nemen.

De vrouw van Brad Pitt schrijft over het moment dat haar arts vertelt dat de onderzoeksresultaten kunnen wijzen op een beginstadium van kanker, over hoe ze zich afvraagt of ze haar zes kinderen wel kan zien opgroeien, over de opluchting dat het in elk geval geen tumor is en over de keuze om daadwerkelijk de operatie te ondergaan. Jolie ging vorige week onder het mes.

De Amerikaanse liet in 2013 haar borsten preventief verwijderen, omdat ze volgens haar arts 87 procent kans had op het krijgen van borstkanker. Ook toen deed ze haar verhaal in de Amerikaanse krant. Drie vrouwen in haar familie, onder wie haar moeder, zijn overleden aan kanker. Jolie is draagster van het borstkankergen BRCA1, wat een verhoogde kans op borst- en eierstokkanker betekent. Ze wil met het delen van haar ervaringen andere vrouwen kennis bijbrengen. "Kennis is macht", zo schrijft ze.

"Je kunt niet alle risico's wegnemen. Feit is dat ik vatbaar blijf voor kanker. Ik ga op zoek naar natuurlijke manieren om mijn immuunsysteem te versterken. Ik voel me vrouwelijk, en ik sta voor de keuzes die ik maak voor mezelf en mijn gezin. Ik weet dat mijn kinderen nooit hoeven te zeggen: 'Mama stierf aan eierstokkanker'."

"Ik ben nu in de overgang", schrijft Jolie. "Ik kan geen kinderen meer krijgen en ik verwacht een aantal fysieke veranderingen. Maar ik heb vrede met wat komen gaat. Niet omdat ik sterk ben, maar omdat dit een onderdeel is van het leven. Het is niet iets om bang voor te zijn."

24-03-2015 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt Jeremy Clarkson vandaag ontslagen bij BBC?

Wordt Jeremy Clarkson vandaag ontslagen bij BBC?

http://oi61.tinypic.com/2r5swvo.jpg

De Britse tv-presentator Jeremy Clarkson krijgt mogelijk vandaag te horen of hij wordt ontslagen bij de Britse publieke omroep BBC. Die meldde dat het resultaat van een onderzoek van de omroep naar het laatste incident bij de opnames van Clarksons populaire tv-show Top Gear waarschijnlijk vandaag wordt geopenbaard.

Clarkson werd twee weken geleden geschorst, nadat was geklaagd dat hij een producent, Oisin Tymon, had uitgescholden en geslagen in een hotel bij Newcastle. Clarkson had al een laatste waarschuwing naar aanleiding van de vele incidenten rond zijn programma.

Recente opmerkingen van Clarkson over de BBC wekken de indruk dat de 54-jarige presentator hoe dan ook genoeg heeft van de omroep. Maar meer dan een miljoen mensen hebben een online petitie getekend om Clarkson én Top Gear te behouden.

Top Gear wordt wereldwijd bekeken en levert de BBC een vermogen op, onder andere door uitzendrechten en merchandise.

24-03-2015 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is er aan de hand met kleine Arthur in Familie?

Wat is er aan de hand met kleine Arthur in Familie?

http://oi57.tinypic.com/10p3xw0.jpg

De gemiddelde 'Familie'-kijker was het misschien niet opgevallen, maar de 'die hard' fans hebben elk klein detail in de mot. De kleine Arthur, zoon van Leen Van den Bossche, wordt sinds gisteren vertolkt door een ander kind. Een beslissing waar veel fans niet mee kunnen leven, getuige hun reacties op Twitter. Er is nochtans een logische verklaring voor: vanwege de wet op de kinderarbeid is het aantal werkdagen voor kinderen beperkt en dus werd er een ander kind aangezocht om de rol te vertolken..

24-03-2015 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin Lukaku is een 'specialleke' en wel hierom

Vriendin Lukaku is een 'specialleke' en wel hierom

http://oi62.tinypic.com/10n4wpl.jpg

Een simpel stukje chocoladetaart. Meer hadden Mieke (32) en Lieve (24) vorige week niet nodig om het hart van Sergio Herman te veroveren in 'Mijn Pop-uprestaurant'. De Antwerpse zusjes ontpopten zich meteen tot de lievelingen van de lichting. En daar stopt het niet voor de dames met Afrikaanse roots. Julie, de derde zus van Mieke en Lieve, is namelijk ook geen onbekende meer voor de media. Zij is (was melden sommige andere bronnen, red.) immers het liefje van Rode Duivel Romelu Lukaku. "Maar we gaan hier geen uitspraken over doen", zeggen de zussen in Het Laatste Nieuws.

"Het is niet aan ons om hierover te praten en we zullen dit sowieso niet uitspelen in deze wedstrijd." Momenteel woont Julie in Amerika waar ze haar acteerdroom nastreeft. "Julie wil echt haar eigen ding doen", zegt Lieve. "Ik denk dat het goed is, ongeacht met wie je samen bent, om toch je eigen dromen na te streven."

24-03-2015 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterrenchef Gert De Mangeleer wordt voor vierde keer papa

Sterrenchef Gert De Mangeleer wordt voor vierde keer papa

http://oi57.tinypic.com/14o9dgy.jpg

Driesterrenchef Gert De Mangeleer van Hertog Jan in Zedelgem en zijn echtgenote Annelies Koukuyt verwachten in augustus hun vierde kindje.

Dat heeft De Mangeleer gisteren verteld bij de uitreiking van de Horeca Award in Brugge. Hij kwam er de prijs overhandigen aan zijn collega-sterrenchef Geert Van Hecke van De Karmeliet. De Mangeleer heeft al drie kinderen: Myrthe, Remi en Titus. "Ik heb een geweldige vrouw die het huishouden fantastisch runt", knipoogt De Mangeleer, die als driesterrenchef geen eenvoudig gezinsleven heeft.

"Mijn dag start al om halfacht en ik lig nooit vroeger dan om twee uur in mijn bed. De maandagavond hou ik vrij voor Annelies en op zondag houden we quality time voor het gezin. De slapeloze nachten bij de komst van een baby neem ik er wel bij. Dat zijn we de laatste jaren gewoon."

24-03-2015 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noel Gallagher over Brussel: "Het is hier f*cking saai"

Noel Gallagher over Brussel: "Het is hier f*cking saai"

http://oi59.tinypic.com/2vwiqo7.jpg

Voor een ongezouten mening, zit je bij Noel Gallagher doorgaans wel aan het juiste adres. Samen met zijn High Flying Birds stond de Britse rocker zondag in de Brusselse AB en speelt hij vanavond in Club 69 van Studio Brussel. Maar van enkele dagen in onze hoofdstad heeft hij allesbehalve genoten. "Er is hier letterlijk niets te doen", klinkt het op zijn website.

"Zo, ik ben nu al twee of drie dagen in Brussel... ik weet het niet precies meer. Het is f*cking saai dat kan ik wel zeggen... en het regent", steekt de voormalige gitarist van Oasis van wal. "Het blijft me verbazen hoeveel dagen vrijaf ik krijg in Brussel. Ik denk dat ik hier al meer dagen vrijaf heb gekregen dan gelijk waar ter wereld. Waarom? Er is hier letterlijk niets te doen", klinkt het voor hij een kleine opsomming maakt. "Winkels vol gebakjes... straten vol idioten met camera's... winkels vol gebakjes en wafels."

Ook de bekerfinale kon hem niet volledig bekoren, want opnieuw te 'saai'. Gelukkig was er het optreden in de AB dat alles goedmaakte. "Geweldige show", schreef hij daarover.

24-03-2015 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontstress-tip van Josje: de Kalmthoutse heide

Ontstress-tip van Josje: de Kalmthoutse heide

http://oi62.tinypic.com/28nn0m.jpg

Dat het voor Josje een bewogen week geweest is, zal niemand nog verbazen. De (ex-)K3-zangeres zette namelijk samen met haar twee collega's het land op stelten toen ze tijdens een persconferentie aankondigden dat het olijke trio ermee zou ophouden. Met de nodige commotie tot gevolg. Geen wonder dus, dat de blondine even nood had aan wat afzondering.

Want net als ieder ander heeft ook Josje af en toe wat quality time met zichzelf nodig om weer op adem komen, al helemaal na de heisa van vorige week. En die rust vond ze op de Kalmthoutse heide. "Kalmeren op de Kalmthoutse Heide, dat zouden meer mensen moeten doen", staat er te lezen onder de foto die ze vandaag op Instagram plaatste.

24-03-2015 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Einde van K3 is schuld van Kevin Janssens"

"Einde van K3 is schuld van Kevin Janssens"

http://oi59.tinypic.com/2h51moj.jpg

De ware reden achter het einde van K3 as we know it is acteur ­Kevin Janssens. Dat zegt een bron heel dicht bij het trio. "Toen hij nog Josjes lief was, heeft hij maanden op haar ingepraat. Dat ze beter verdiende dan een rol in een kindergroep. Een inter­nationale ­carrière als zangeres en ­presentatrice: dát moest ze najagen. En dus stoppen met K3." Volgens Studio 100 ­gebeurde alles in overleg.

Een absolute persstop voor de drie groepsleden. En officieel een 'lief' ­verhaal over het einde van het K3-­bestaan van Kristel, Karen en Josje, die straks hand in hand op zoek gaan naar hun opvolgers. De realiteit is iets ­minder sprookjesachtig.

Kindergedoe
Terwijl Studio 100-baas Hans Bourlon vorige week aangaf dat "de wissel van de wacht twee maanden geleden voor het eerst ter sprake kwam", had de topvrouw van Studio 100 Benelux, Anja Van Mensel, het afgelopen weekend over "een maand of zeven". "Op de expliciete vraag van Josje is er ­inderdaad zes à zeven maanden ge­leden een streep getrokken onder K3", zo wordt ons bevestigd.

"Vergeet dus maar dat ze met z'n allen op een bepaald moment zijn gaan nadenken over de toekomst van K3. Eigenlijk is het welgeteld één man - acteur Kevin Janssens, tot voor twee maanden het 'officiële' lief van Josje - die over het lot van de populaire meidengroep heeft beslist. Hij heeft er omzeggens eigenhandig de stekker uitgetrokken. Da's misschien een beetje kort door de bocht, maar door maanden op Josje in te praten, is de Nederlandse zangeres wel gaan denken dat ze te goed was voor dat 'kindergedoe' en een eigen, internationale carrière moest na­jagen."

24-03-2015 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins uit 'Cinderella' mikpunt van spot bij kameraden

Prins uit 'Cinderella' mikpunt van spot bij kameraden

http://oi59.tinypic.com/292wda1.jpg

Richard Madden - beter bekend als Robb Stark uit 'Game Of Thrones' - heeft met de rol van de prins in 'Cinderella' een fantastisch project te pakken. Al waren zijn vrienden een pak minder enthousiast toen hij hen vertelde dat hij in een nieuwe Disneyfilm zou meespelen...

"Mijn kameraden moesten heel erg lachen toen ze hoorden dat ik de prins zou spelen", lacht de 28-jarige Madden. "Ze hebben er maandenlang grapjes om gemaakt, maar dat veranderde toen ik hen onlangs in Berlijn mee naar de eerste filmvoorstelling nam." Een groepje flink uit de kluiten gewassen kerels die naar 'Cinderella' gaan kijken, het moet een mooi zicht geweest zijn. "En dat was het ook!", schatert de Schot. "Vooral omdat ze op het einde van de film allemaal een glimlach tot achter hun oren hadden. Een paar vrienden hadden zelfs stiekem een traantje weggepinkt. Zo zie je maar: wie laatst lacht, best lacht!"

Cocktail
In 'Cinderella' is het liefde op het eerste gezicht tussen de prins en Ella, maar ook in het echte leven is hij op liefdesgebied dolgelukkig. Hij is al vier jaar samen met de Engelse actrice Jenna Coleman, die Clara Oswald speelt in de Britse tv-reeks 'Doctor Who': "Tussen Jenna en mij was het liefde op het eerste gezicht. Ik leerde haar in een bar in Boedapest kennen, dus het was niet meteen de meest romantische plek om verliefd te worden. (lacht) Ik trakteerde haar op een cocktail, en de rest is geschiedenis. We zijn tot op de dag van vandaag nog steeds samen."

Jenna werd met open armen ontvangen in het gezin Madden: "Mijn vriendin komt enorm goed overeen met mijn mama en twee zussen. Soms iets té goed: ze kan de hele dag door met mijn ma sms'en, maar dat neem ik er met alle plezier bij!"

Arrogant kereltje
Madden is buiten zijn rol in 'Game Of Thrones' en 'Cinderella' bij ons maar weinig bekend, maar in Schotland is hij al sinds zijn twaalfde op tv te zien. "Ik was een kindacteur, ja. Ik was indertijd helemaal niet zo bekend, maar mijn serie kwam wel elke weekdag twee keer per dag op tv. Het succes van de serie maakte van mij een arrogant kereltje, maar daar heb ik achteraf gezien gelukkig veel uit geleerd. Die fout zal ik geen tweede keer maken", klinkt het vastberaden.

Maar hoe zelfzeker hij ook overkomt tijdens het interview, des te onzeker is hij achter gesloten deuren: "Ik heb nog elke dag schrik dat de volgende job die ik aanneem, mijn laatste kan zijn. Toch probeer ik om elke dag opnieuw het beste van mezelf te geven. Ik hou van uitdagingen. Stiekem hoop ik dat ik ooit een science fiction-film mag opnemen. Ik ben dol op sci-fi. Alles waar een ruimteschip en lasergeweren aan te pas komt, is goed voor mij!" (lacht)

'Cinderella' draait vanaf 25 maart in de Belgische bioscoopzalen.

24-03-2015 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
23-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC stelt 'Top Gear' liveshows uit

BBC stelt 'Top Gear' liveshows uit

http://oi58.tinypic.com/2uo2kwo.jpg

De BBC heeft vier liveshows van 'Top Gear' in Noorwegen voor onbepaalde tijd uitgesteld omdat presentator Jeremy Clarkson nog altijd geschorst is. Zijn collega-presentatoren Richard Hammond en James May willen niet doorgaan met de show zonder Clarkson.

De commerciële tak van de Britse openbare omroep, BBC Worldwide, zou het komende weekend vier shows verzorgen in Noorwegen, voor in totaal 20.000 toeschouwers.

Onderzoekscommissie
Een woordvoerder verklaarde: "'Top Gear' betreurt het dat we tickethouders moeten informeren dat de vier shows in Stavanger worden uitgesteld. De shows zullen later dit jaar plaatsgrijpen, de precieze data zullen we binnen de twee weken bekendmaken".

Clarkson werd geschorst nadat hij producer Oisin Tymon zou hebben geslagen. De populaire maar controversiële presentator wond zich op omdat er na een draaidag geen warme maaltijd was voorzien.

Deze week moet een interne onderzoekscommissie haar bevindingen overmaken aan Tony Hall, de algemene directeur van de BBC.

Walvis en plankton
Vorige week donderdag liet Clarkson tijdens een speech op een veiling voor liefdadigheid uitschijnen dat zijn lot bezegeld is. Hij zei dat hij nog een laatste rit zou maken op het testcircuit van 'Top Gear' "voordat de f*cking b*st¿*rds me ontslaan". Maar in zijn column gisteren in de Sunday Times schreef hij dat zijn opmerkingen "voor de grap" waren.

Inmiddels hebben al meer dan een miljoen mensen een petitie ondertekend waarmee ze de terugkeer van Clarkson in 'Top Gear' eisen. In zijn column in The Sun zaterdag zei Clarkson dat dergelijk verzet zinloos is. "Protesteren helpt nooit. Want we zijn allemaal plankton en de wereld wordt geregeerd door walvissen".

"Je kan dan een grote en belangrijke planktonsoort zijn, dat maakt allemaal niets uit als een walvis besloten heeft je op te eten. Zelfs als een miljoen andere plankton zich verkleden en met spandoeken zwaaien, zal Meneer Walvis dat niet eens merken".

23-03-2015 om 23:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!