Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes nieuw gezicht Miu Miu


Katie Holmes nieuw gezicht Miu Miu

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/KatieHolmes.jpg
Katie Holmes wordt het nieuwe uithangbord van het kledingmerk Miu Miu. De vrouw van Tom Cruise treedt daarmee in de voetsporen van Drew Barrymore, Kristen Dunst en Lindsay Lohan.
Holmes zal de lentecollectie van Miu Miu promoten. In de fotoshoot zal ze naast modellen poseren die als 'accessoires' worden gepositioneerd in de campagne. "De campagne zal een scherp kantje hebben, en dat is nieuw voor Katie", aldus een woordvoerder van Miu Miu.
Momenteel is Vanessa Paradis het gezicht van het modebedrijf. Geruchten doen de ronde dat Holmes, die dik is met Victoria Beckham, van plan is een eigen kledinglijn te lanceren.

21-11-2008 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achterwerk Angelina Jolie 'Most Wanted'

Achterwerk Angelina Jolie 'Most Wanted'

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-jolie-25.jpg
Goed nieuws voor de fans van Angelina Jolie: de film 'Wanted', waarin de sexy actrice uitpakt met haar opvallende tatoeages, is op DVD verkrijgbaar. In de prent krijgen we een naakte Jolie ook van haar achterkant te zien, waarbij een spartelende tijger over haar onderrug en achterwerk alle aandacht trekt. Jolie liet de tattoo in 2004 zetten toen ze in Thailand vertoefde.

In 'Wanted' speelt de 33-jarige Jolie, die speelt met het idee te stoppen met acteren om op haar zes kinderen te passen, een huurmoordenaar die een kantoorbediende (James McAvoy) traint om in de voetsporen van zijn vermoorde vader -daarvoor zelf een huurdoder- te treden. In de film pronkt Jolie ook met de rest van haar tattoos, dertien in totaal.

21-11-2008 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter kent scheiding Madonna toe

Rechter kent scheiding Madonna toe

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/madonna2.jpg
Madonna en Guy Ritchie mogen hun huwelijk laten ontbinden. Dat is vandaag bepaald in een voorlopige uitspraak van een rechter in Londen. De scheiding kan na zes weken en een dag definitief worden.
De zangeres noch haar echtgenoot was aanwezig tijdens de korte rechtszitting, waarin de rechter zeventien echtparen toestemming gaf om te scheiden.

Madonna en Ritchie trouwden acht jaar geleden. Het koppel heeft samen twee kinderen: Rocco (8) en adoptiezoon David (3). Naar verluidt hebben de ex-geliefden al afgesproken de voogdij over de kinderen te delen. Madonna heeft nog een dochter uit een eerdere relatie, Lourdes (12).

21-11-2008 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Jonhston bloot tegen paardenkoetsen New York

Kristen Jonhston bloot tegen paardenkoetsen New York

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kristen-jonhston.jpg
Actrice Kristen Johnston, bekend van '3rd Rock from the Sun', is de jongste celebrity die uit de kleren gaat voor dierenrechtenorganisatie PETA. Johnston poseert als Godiva op een plastieken paard en protesteert daarmee tegen de tochtjes met paardenkoetsen die in New York worden aangeboden.

Wandel!
"Ik was stomverbaasd toen ik zag hoe die paarden leven, of liever niet leven. Aan toeristen die New York willen bezoeken, zou ik willen zeggen dat er verdorie zoveel te beleven is in Manhattan en verdorie, wandel! Ik hoop echt dat er over enkele jaren geen paardenkoetsen meer zullen zijn in New York", aldus Johnston.

Eerder toonden Alicia Silverstone, Eva Mendes, Christina Applegate en natuurlijk Pamela Anderson hun evakostuum ter meerdere eer en glorie van onze dierenvrienden.

GAIA
Tiens, zou dit geen ideetje zijn voor GAIA? Joke Van de Velde in hare puren tegen de koetsen in Gent, Phaedra Hoste die zich het lot van de Brugse knollen aantrekt en Véronique De Kock die het Antwerpse ingespannen ros tegen de borst drukt. Doen, Michel, doen!

21-11-2008 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baldwin: "Aniston kussen mooiste dag van mijn leven"

Baldwin: "Aniston kussen mooiste dag van mijn leven"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/baldwin-1.jpg
Jennifer Aniston in een passionele kusscène met Alec Baldwin.

Het gastoptreden van Jennifer Aniston in de populaire Amerikaanse comedy-serie 30 Rock is blijkbaar niet onopgemerkt voorbijgegaan. Aniston speelt daarin een knotsgekke stalkster die geobsedeerd is door Baldwin, één van de hoofdrolspelers in de serie. In een bepaalde scène kussen de twee passioneel en Baldwin is daar blijkbaar zeer over te spreken. "Ik was erg blij dat ik met haar mocht zoenen, het was de mooiste dag van mijn leven", laat Alec Baldwin weten.

Benieuwd of John Mayer - met wie Jennifer Aniston een relatie heeft - die uitspraak ook kan appreciëren. Baldwin spaarde de complimentjes niet voor de ex van Brad Pitt. "Ik ben vereerd dat Jennifer bij ons langs kwam. Ze kan van alles doen met haar tijd maar koos toch voor ons." De aflevering werd vorige week in de VS uitgezonden, je kan er hieronder een fragment van bekijken.

21-11-2008 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson bekeerd tot moslim

Michael Jackson bekeerd tot moslim

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/michael-jackson-1.jpg
Michael Jackson is moslim geworden en heeft zijn naam veranderd in Mikaeel, althans als we de Britse krant The Sun mogen geloven. De excentrieke superster zou zich bekeerd hebben tijdens een plechtige ceremonie in het huis van één van zijn vrienden in Los Angeles. De plechtigheid vond plaats, enkele dagen voor Wacko Jacko zich moet verantwoorden voor de Britse rechtbank waar een Arabische sjeik hem heeft aangeklaagd wegens contractbreuk.

"Betere mensen geworden"
Jackson besloot zich te bekeren tot de Islam toen hij voor de opnames van zijn nieuwe album bij een vriend in Los Angeles verbleef, meldt een anonieme bron. Hij voelde zich niet helemaal goed in zijn vel. Producer Phillip Bubal en de Canadese songwriter David Wharnsby - allebei bekeerd tot de Islam - zagen dat het niet al te goed met hem ging en vertelden hem over hun geloof en hoe zij na hun bekering betere mensen waren geworden. Jackson begon al snel iets te zien in het idee.

Nieuwe naam
"Er werd een Imam bijgehaald uit de dichtstbijzijnde moskee", aldus de bron. "Die heeft Michael bekeerd. Eerst werd als nieuwe naam Mustafa - de gekozene - voorgesteld, maar dat zag Michael niet zitten. Het werd uiteindelijk Mikaeel, één van de engelen van Allah." De Britse zanger Yousef Islam - voor zijn bekering beter bekend als Cat Stevens - was op de plechtigheid aanwezig om Jacko te steunen.

Rechtszaak
Maandag moet Michael Jackson verschijnen voor de rechtbank in Londen waar de zoon van de koning van Bahrein. Sjeik Abdullah bin Hamad Al Khalifa een aanklacht heeft ingediend wegens contractbreuk. Jackson maakte in 2006 bekend dat hij een nieuw album zou uitbrengen bij het platenlabel van de sjeik. Die plaat zou nooit het licht hebben gezien. Aanvankelijk was Jackson 'te ziek' om naar Londen af te reizen, maar uiteindelijk komt hij toch getuigen. Misschien heeft zijn nieuwe geloof hem ook nieuwe kracht gegeven...

21-11-2008 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieverd
Lieverd


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Stacie-Orrico-001.jpg


Mens
Ik heb je lief
Stad
Ik heb je lief
Wereld
Ik heb je lief
Heelal
Ik heb je lief
Ik kan niet anders
Dan lief te hebben
Mijn hart zingt
Ik heb je lief
Zo lief
Ik denk dat ik verliefd ben
Op het leven
Ik wil het nooit meer kwijt.
                  

20-11-2008 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anna Kournikova gooit Enrique Iglesias buiten

Anna Kournikova gooit Enrique Iglesias buiten

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/anna-kournikova-1.jpg
Mooie Anna laat duidelijk niet met zich sollen.

Enrique Iglesias en ex-tennisster Anna Kournikova zijn al meer dan zes jaar een koppel. Toch zit het er ook ten huize Iglesias wel eens op. De zanger en zijn vriendin wonen momenteel niet samen. "We woonden zes maanden samen, maar kregen ruzie over mijn honden. Anna heeft me uit het huis gegooid."

"We hebben het ondertussen bijgelegd, maar ze heeft me nog niet opnieuw binnengelaten. Het was echt een stomme ruzie over mijn honden, ik verhuis terug als Anna het toelaat", lachte Iglesias.

De 33-jarige zanger heeft niets dan goede woorden over voor zijn vriendin. "Ze is echt geweldig, Anna is mooi, slim, sterk, onafhankelijk, ja ze is echt geweldig!". Ook een huwelijk sluit de zanger niet uit. "Mensen trouwen en zeggen dat het voor eeuwig is, maar scheiden dan toch. Je weet nooit", besloot Iglesias.

20-11-2008 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoepfabrikant Mars lust hitzender 'MNM' niet

Snoepfabrikant Mars lust hitzender 'MNM' niet

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mnm.jpg
Peter Van de Veire wordt het nieuwe gezicht van MNM.

De snoepfabrikant Mars wil niet dat de nieuwe hitzender van de VRT de naam 'MNM' krijgt en overweegt een rechtszaak. De naam lijkt te sterk op M&M's, de bekende snoepjes van Mars.

Op vijf januari 2009 wordt de nieuwe hitzender van de VRT gelanceerd. Radio Donna wordt dan vervangen door 'MNM'. Dat is althans het voornemen van de openbare omroep. Maar of de nieuwe hitzender effectief 'MNM' zal heten, is maar de vraag.

Mars, de fabrikant van de snoepjes M&M's, is not amused. De multinational heeft de top van de VRT al in niet mis te verstane bewoordingen laten weten dat hij de naam 'MNM' nooit zal aanvaarden en desnoods een batterij advocaten zal inschakelen.

Bij de VRT was de reactie kort. "Wij kunnen over de zaak niets zeggen", luidt het. Een dag eerder werd nog toegegeven dat er discussie bestond, maar dat er van een claim van Mars (voorlopig) geen sprake was.

De "zaak MNM" leidt tot wrevel, omdat de VRT-top zijn huiswerk niet goed gemaakt zou hebben. In oktober werd een akkoord gesloten met het gelijknamige meubelbedrijf in Temse voor de verkoop van de website www.mnm.be, maar met de snoepgigant werd geen contact opgenomen.

20-11-2008 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Garner wil permanent straatverbod voor stalker

Jennifer Garner wil permanent straatverbod voor stalker

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Jennifer_Garner_007.jpg
Jennifer Garner heeft een verzoek tot een permanent straatverbod ingediend voor een man die haar zou stalken. Dat meldt de Amerikaanse showbizzsite TMZ op basis van rechtbankdocumenten.

Eerder kreeg Steve Burky, die de actrice "pakjes en brieven met waandenkbeelden en paranoïde gedachten" zou hebben gestuurd en haar hebben gevolgd, al een tijdelijk straatverbod opgelegd.
Volgens de hoogzwangere actrice valt Burky haar al sinds 2002 lastig, maar zou zijn "obsessieve en hinderlijke" gedrag het laatste jaar steeds erger zijn geworden. Ze zegt niet alleen voor haar eigen veiligheid te vrezen, maar ook voor die van haar man Ben Affleck, hun 2-jarige dochtertje Violet en hun nog ongeboren kind.

20-11-2008 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto Angelina Jolie geveild voor 22.000 euro

Foto Angelina Jolie geveild voor 22.000 euro

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-jolie-24.jpg
Een foto van Angelina Jolie die bloed van haar lippen likt, heeft gisteren ruim 22.000 euro opgebracht. De door Martin Schoeller gemaakte foto werd geveild door het veilinghuis Christie's in Londen. Dat meldt de website van het veilinghuis.

Naakte Kate Moss
Tijdens de fotoveiling gingen 66 items onder de hamer voor een totaalbedrag van ruim 928.000 euro. Een naaktfoto die Albert Watson maakte van Kate Moss bracht ruim 19.000 euro op. Een foto van fotograaf Mark Seliger waarop Gisele Bündchen te zien is met ontbloot bovenlijf en een verentooi op haar hoofd, ging voor bijna 27 duizend euro weg.

20-11-2008 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beauty and the Beas krijgt 3D-behandeling

Beauty and the Beast krijgt 3D-behandeling

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/beauty-and-the-beast.jpg
Disney konidgt aan dat de animatieklassieker 'Beauty and the Beast' een driedimensionele makeover krijgt. De 3D-versie komt in 2010 uit. Dat meldt het filmvakblad Variety.

Zelfde team
De oorspronkelijke versie kwam uit in 1991. Het team van toen, met co-regisseurs Kirk Wise en Gary Trousdale en producer Don Hahn zullen negen maanden lang aan de 3D-bewerking werken.

Genomineerd voor beste film
De film was de dertiende animatiefilm van Walt Disney Feature Animation, gebaseerd op het sprookje over een mooie vrouw die in een kasteel gevangen gehouden wordt door een vreselijk monster. Het is de enige tekenfilm die ooit genomineerd werd voor de Oscar voor beste film. Dat jaar ging 'Silence of the Lambs' met dat beeldje aan de haal.

Ook 'Toy Story'
Er zijn plannen om ook 'Toy Story' en 'Toy Story 2' driedimensioneel aan te pakken.

20-11-2008 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson toch fit om te getuigen in zaak tegen sjeik

Michael Jackson toch fit om te getuigen in zaak tegen sjeik

Om Bad te bekijken druk op de foto.

.
Michael Jackson komt toch getuigen in de rechtszaak die een sjeik tegen hem heeft aangespannen. Dat heeft zijn advocaat verklaard tegenover het Britse persbureau Reuters. Aanvankelijk stelde de raadsman dat zijn cliënt te ziek was om naar Londen af te reizen voor een getuigenis in de zaak, die maandag van start gaat.

Contractbreuk
Sjeik Abdullah bin Hamad Al Khalifa, de tweede zoon van de koning van Bahrein, eist 5,5 miljoen euro van Jackson wegens contractbreuk. De Amerikaanse artiest zou een album uitbrengen bij het platenlabel van de sjeik, die hem onderdak bood nadat hij in Amerika beschuldigd was van kindermisbruik. Die plaat is er echter nooit gekomen, evenmin als een autobiografie die hij zou schrijven, terwijl Jackson wel een voorschot van enkele miljoenen euro's kreeg.

Cadeautje?
De advocaat van Jackson claimt dat de afspraak tussen zijn cliënt en de sjeik niet bindend was. Het geld dat de 50-jarige zanger ontving, zou een cadeautje zijn geweest.

20-11-2008 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keira Knightley: "Corset tast intelligentie vrouw aan"

Keira Knightley: "Corset tast intelligentie vrouw aan"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/keira-knightley.jpg
Volgens actrice Keira Knightley zijn corsetten ervoor verantwoordelijk dat vrouwen eeuwenlang als 'het zwakke geslacht' werden bestempeld. De 23-jarige Keira weet waarover ze spreekt want ze droeg het opgesjorde ondergoed in films als 'Pride and Prejudice' en 'The Duchess'.

Volgens haar zorgden de lendenwurgers ervoor dat er amper nog zuurstof naar het brein kon, waardoor vrouwen minder intelligent leken dan ze werkelijk waren.

"Het moet niet verwonderen dat vrouwen het zwakke geslacht genoemd werden. Je kon amper ademen in zo'n corset. Je moet al een gevecht leveren om wat zuurstof naar je hersenen te krijgen. Een echte nachtmerrie, die dingen".

20-11-2008 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joost Zweegers wordt voor het eerst papa

Joost Zweegers wordt voor het eerst papa

Om Wrong te bekijken druk op de foto.

.
Joost Zweegers (37) van Novastar en zijn vriendin Isabelle Verreyke (31) verwachten hun eerste kindje. Dat meldt Dag Allemaal.

"Ik heb de voorbije jaren nogal wat pech gehad", stelt Joost Zweegers in Dag Allemaal verwijzend naar een verbrijzelde hiel en de daaropvolgende depressie. "De komst van een baby zien we dan ook als een nieuw begin. Het is wel een hectisch jaar, op alle vlakken, maar dat neemt niet weg dat dit kindje meer dan welkom is", aldus de zanger.
Isabelle Verreyke doet het management van Novastar.

20-11-2008 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suri Cruise invloedrijkste peuter van Hollywood

Suri Cruise invloedrijkste peuter van Hollywood

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/suri-cruise.jpg
Suri Cruise op de arm bij mama.

Het zakentijdschrift Forbes heeft een toptien opgesteld van de meestbesproken en meest invloedrijke peuters van Hollywood. Met haar hippe outfits en gekke kapsels staat Suri Cruise bovenaan de lijst. De dochter van acteurs Tom Cruise en Katie Holmes verslaat de winnares van vorig jaar, Shiloh Jolie-Pitt. De tweejarige dochter van Angelina Jolie en Brad Pitt klopt haar zusje Zahara en haar broertje Pax.

Het tijdschrift Forbes stelde de lijst, Hollywood's 10 Hottest Tots, onder meer samen op basis van de aandacht die de kinderen kregen in de media en op internet. Suri werd verreweg het meest genoemd in weblogs en kwam voor in 1.300 nieuwsberichten.
In de top tien staan verder onder meer Sam Alexis Woods (de dochter van golfkampioen Tiger Woods), Matilda Rose (dochter van de overleden acteur Heath Ledger), David Banda (het door Madonna en Guy Ritchie uit Malawi geadopteerde jongetje), Sean Preston Federline (de zoon van Britney Spears) en de jongste dochter van Charlie Sheen, Sam.

1. Suri Cruise (2)
2. Shiloh Pitt (2)
3. Zahara Jolie-Pitt (3)
4. Maddox Jolie-Pitt (4)
5. Sam Alexis Woods (3)
6. Cruz Beckham (6)
7. Matilda Rose Ledger (3)
8. David Banda (3)
9. Sean Preston Federline (3)
10. Sam Sheen (4)

20-11-2008 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris dumpt Benji Madden

Paris dumpt Benji Madden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-20.jpg
Paris Hilton en rocker Benji Madden zijn maar negen maanden een koppel geweest

Twee weken geleden had ze nog gezegd dat ze stapelzot was van haar vriend en dat ze aan trouwen en kinderen dacht, maar nu heeft Paris Hilton besloten Benji Madden toch maar te dumpen. Eerder deze week meldden we al dat de hotelerfgename in Miami betrapt was terwijl ze aan het flirten was met haar Griekse ex Stavros Niarchos en nu zet ze haar rocker dus aan de deur. Het koppel is slechts negen maanden samen geweest.

Volgens The Sun getuigden vrienden dat Paris vond dat zij en Benji Madden te verschillend waren. De ster van de rockband had het ook moeilijk met de tijdsbesteding van Paris, die meer buiten de States was dan bij haar vriend. Zo was ze een tijdje in Engeland, waar ze openlijk de prinsen William en Harry prees. Paris is naar verluidt wel content dat Benji Madden haar volwassener heeft gemaakt en ze wil zeker vrienden blijven met hem.

20-11-2008 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn stille verlangen
Mijn Stille verlangen


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paradis20_122_145lo.jpg


Mijn stille verlangens

In stilte heel intens verlangen
Ooit had ik je even gevangen
Vanuit mijn hart schreeuw ik
Jij hoort het niet tot mijn schrik

Ik hou van je wist je dat maar
Ik wordt gek van dat ik hier jij daar
Je ziet me staren maar weet niet waarnaar
Ik zeg het je niet omdat je samen bent met haar

In stilte lig ik om jou te huilen
Nooit kan ik in jouw armen schuilen
Èèn keer heb ik met je gelopen hand in hand
Ik heb je losgelaten uit angst waar het schip strand

Met een onbekend gevoel van binnen
Zit ik een romance van ons te verzinnen
Als je zou kunnen horen wat mijn hart je zei
Zou je het weten jij hoort gewoon bij mij .

19-11-2008 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee mensen
Twee mensen


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Natasha-Bedingfield-058.jpg


Ik zag twee mensen gaan hand in hand.
Ze bekeken elkaar,ze hielden van elkaar.
Ik zag twee mensen gaan stralend van geluk met op hun lippen
de woorden " ik heb je lief "
ik zag twee mensen gaan hand in hand.
Twee gewone mensen zoals jij en ik ........



19-11-2008 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
18-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luxevilla acteur 'Back To The Future' platgebrand

Luxevilla acteur 'Back To The Future' platgebrand

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_535853.jpg
De enorme branden in Californië hebben meer dan duizend woningen in de as gelegd. Ook de Hollywood-sterren bleven niet gespaard. Zo ging ook de chique villa van acteur van acteur Christopher Lloyd, ter waarde van 11 miljoen dollar (8,7 miljoen euro), in rook op.

Dat vertelde Lloyd in de nieuwsshow 'Good Morning America'. Hij is onder meer bekend door zijn rol als Doc Brown in de film 'Back To The Future'. Lloyd is danig onder de indruk van het gebeurde. De acteur is niet van plan om zijn woning in Montecito bij Los Angeles te laten herbouwen.

18-11-2008 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!