Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk: reünie Spice Girls mét Victoria Beckham

Eindelijk: reünie Spice Girls mét Victoria Beckham

http://oi62.tinypic.com/2i8c7k8.jpg

De wereldberoemde meidengroep de Spice Girls is afgelopen weekend voor het eerst sinds jaren weer bij elkaar gekomen. Mét de eeuwig afwezige Victoria Beckham. De jaren negentig-coryfeeën vierden samen de veertigste verjaardag van Victoria's man David.

De reünie was niet helemaal compleet. Mel 'Scary Spice' B. - die onlangs naar verluidt werd ontslagen als jurylid in de Britse X Factor - kon er niet bij zijn. Gelukkig was Desperate Housewives-actrice Eva Longoria van de partij, die zich voor de gelegenheid Latina Spice noemde. Longoria plaatste kiekjes van zichzelf met Geri Halliwel, Emma Bunton, Mel C. en Victoria Beckham op haar Instagramaccount.

De girlband kwam in 2012 voor het laatst bij elkaar op de première van de geflopte Spice Girls-musical Viva Forever.

03-05-2015 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook tweede Avenger-film kaskraker voor Disney

Ook tweede Avenger-film kaskraker voor Disney

http://oi58.tinypic.com/dwun0p.jpg

Walt Disney heeft opnieuw een kaskraker te pakken. In het eerste weekend bracht 'Avengers: Age of Ultron' in de Verenigde Staten en Canada bijna 188 miljoen dollar (168 miljoen euro) op.

De opbrengsten aan de bioscoopkassa's werden daarbij nog gedrukt door het 'gevecht van de eeuw' tussen de boksers Floyd Mayweather en Manny Pacquiao, dat via betaal-tv live te volgen was.

De eerste Avenger-film uit 2012 is de op twee na lucratiefste films in de geschiedenis met een wereldwijde opbrengst van ruim 1,5 miljard dollar. Alleen 'Avatar' (2,8 miljard) en 'Titanic' (2,2 miljard) brachten meer op. Naar verwachting wordt deel 2 dé hit van dit jaar.

Disney, dat zelf op 210 miljoen dollar mikte in het openingsweekend, heeft dat succes zelf in de hand. Het concern brengt in december 'Star Wars: The Force Awakens' uit waar fans reikhalzend naar uitkijken.

03-05-2015 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde van sprookjesrelatie: Lindsey Vonn en Tiger Woods uit elkaar

Einde van sprookjesrelatie: Lindsey Vonn en Tiger Woods uit elkaar

http://oi58.tinypic.com/2lcobir.jpg

Topgolfer Tiger Woods (39) en skikampioene Lindsey Vonn (30) hebben een punt gezet achter hun relatie. Dat meldde Vonn deze avond op Facebook. "Na een samenzijn van bijna drie jaar, hebben we gezamenlijk besloten om uit elkaar te gaan. Ik zal onze herinneringen blijven koesteren. Helaas hebben we beiden een ongelooflijk hectisch bestaan. Daardoor worden we gedwongen om het grootste deel van onze tijd afzonderlijk van elkaar door te brengen. Ik zal Tiger altijd bewonderen en respecteren. Hij en zijn geweldige familie zullen voor altijd een speciaal plekje in mijn hart houden", liet Vonn weten.

03-05-2015 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe doet ze het toch? Nog maar net bevallen en Kate is één en al elegantie

Hoe doet ze het toch? Nog maar net bevallen en Kate is één en al elegantie

http://oi60.tinypic.com/b6u4o6.jpg

Wie spendeert er twee en half uur zwetend en kreunend op de bevallingstafel, gooit vervolgens een leuk jurkje over het hoofd en ziet er fantastisch uit? Kate Middleton natuurlijk. Of zo lijkt het toch, want toen de Britse zich gisteren enkele uren na haar bevalling voor het eerst weer publiekelijk vertoonde, zag ze er uit om door een ringetje te halen. Bevalling? Waar?

Waar de meesten onder ons niet eens de moed vinden om hun haren te kammen of eindelijk het perfecte excuus hebben om de komende weken enkel en alleen in joggingbroek rond te lopen, staat kersverse mama Kate na amper een paar uur weer te glunderen in een paar hoge hakken, een designer jurk en perfect gekapte haren. We kunnen u alvast geruststellen: dat doet ze niet alleen en u hoeft er echt zelf niet zo bij te lopen na de bevalling (integendeel, joggingbroeken inslaan is geheel gerechtvaardigd).

Qua outfit zet Kate de traditie voort. Net zoals bij de geboorte van baby George koos Kate voor een jurk van designer Jenny Packham (met een prijskaartje van zo'n 3.500 euro), gecombineerd met een paar nude pumps.

03-05-2015 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
02-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Faberyayo van 'De Jeugd van Tegenwoordig' is papa

Faberyayo van 'De Jeugd van Tegenwoordig' is papa

http://oi57.tinypic.com/2n8d92p.jpg

Pepijn Lanen van De Jeugd van Tegenwoordig en zijn vriendin Coco hebben hun eerste kindje mogen verwelkomen. Dat maakte de rapper, ook wel bekend als Faberyayo, vandaag wereldkundig via Twitter.

"Een mooiere dag bestaat niet", twitterde Pepijn cryptisch, waarna hij werd overspoeld met gelukswensen van fans. Een van hen riep de hashtag #Vaderyayo in het leven. Een paar uur later bedankte de 32-jarige artiest voor alle felicitaties. Eind maart meldde RTL Boulevard dat Coco zwanger was. Het is nog onduidelijk of de twee een jongen of een meisje hebben gekregen. Ook de naam van hun kindje is nog niet bekend.

02-05-2015 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Operawonder Steff en gymnasten Art Acrobatics naar finale

Operawonder Steff en gymnasten Art Acrobatics naar finale

http://oi62.tinypic.com/24zktq1.jpg

Operawonder Steff Philipsen en de ritmische gymnasten van Art Acrobatics gaan naar de finale van Belgium's Got Talent.

Televisiekijkend Vlaanderen viel gisteravond als een blok voor de jeugdige operazanger uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Hij scoorde met een adembenemende versie van 'Think of Me' van Andrew Lloyd Webber.

Ook het Oost-Vlaamse gymnastiektrio Art Acrobatics mag door. Zij brachten een spectaculaire act met als thema de 3D-kaskraker Avatar. Het publiek beloonde hen met een staande ovatie.

Volgende week strijden acht nieuwe kandidaten om de laatste twee tickets voor de grote finale op vrijdag 15 mei.

02-05-2015 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fotografe na Máxima-foto: "Mijn telefoon ontplofte"

Fotografe na Máxima-foto: "Mijn telefoon ontplofte"

http://oi57.tinypic.com/25zrx4m.jpg

"Mijn telefoon ontplofte gewoon.'' De Nederlandse fotografe Maartje Brockbernd wist niet wat haar overkwam nadat ze haar koningsdagfoto van koningin Máxima op Facebook zette.

Zelf heeft ze nog geen 300 volgers, maar Facebookers sloegen massaal aan het liken en delen. Inmiddels het portret al duizenden keren leuk gevonden en gedeeld: "Ik heb geen idee hoe dat zo komt, maar toen ik de foto voor de eerste keer op het scherm zag, wist ik natuurlijk wel dat hij ver boven de goede foto's uitstak. Ook al ken ik haar niet, volgens mij zie je haar hier zoals ze is.''

Ze maakte de foto vanuit het persvak op het Scheffersplein, waar ze voor Dordrecht Marketing actief was. Als portretfotografe was ze wel gespitst op de kans om een mooi koninklijk portret te maken. "Normaal gesproken kan ik natuurlijk van alles regisseren, maar nu moest ik het puur van het moment hebben. Er liepen de hele tijd agenten om heen. Toen de koning voor de tv geïnterviewd werd, kreeg ik haar ineens vlak voor mijn neus.''

02-05-2015 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse schrijfster Ruth Rendell overleden

Britse schrijfster Ruth Rendell overleden

http://oi57.tinypic.com/dxkc9d.jpg

De Britse schrijfster Ruth Rendell is vanochtend overleden. Ze werd in januari opgenomen in een ziekenhuis vanwege een beroerte. Ze werd 85 jaar, meldden Britse media.

Rendell heeft in haar leven meer dan zestig boeken geschreven, waaronder tientallen bestsellers. Ze werd vooral geliefd om haar misdaadromans met in de hoofdrol inspecteur Wexford. In 1964 debuteerde ze met haar boek From Doon with Death.

Ze schreef onlangs een nieuw boek, Dark Corners, dat in oktober wordt uitgebracht. Uitgever Penguin Random House liet weten "verwoest" te zijn door het "verlies van een van onze meest geliefde auteurs''. De familie van de schrijfster heeft gevraagd om privacy.

Rendell zei in 2013 tegen de Britse krant The Guardian dat ze niet van plan was met pensioen te gaan. Toen ze in januari naar het ziekenhuis werd gebracht, verkeerde ze een tijd lang in kritieke, maar stabiele toestand.

De schrijfster vierde vorig jaar haar vijftigjarig jubileum met de verschijning van The Girl Next Door, waarvan in Vlaanderen en Nederland nog geen vertaling is gepubliceerd. Veel andere van de zestig titels van haar hand vonden in het Nederlands wel gretig aftrek. Samen met de vorig jaar overleden crimeschrijfster P.D. James, een goede vriendin, wist Rendell de 'whodunit' een nieuw gezicht te geven.

'Whydunit'
Ze verdiepte zich vooral in de psychologie van de daders en hun slachtoffers, waardoor het genre ook bij andere schrijvers steeds meer veranderde in een 'whydunit'. Rendell was journalist voordat ze boeken ging schrijven en viel toen al op door haar fantasie. Zo verzon ze eens dat er een geest rondwaarde in een huis waarover ze schreef, waarop de eigenaren met een rechtszaak dreigden omdat de waarde van het pand zou kelderen.

Toen ze over een jaarlijks feest bij een tennisvereniging schreef zonder dat ze daarbij was geweest, viel ze door de mand: ze verzuimde te melden dat de man die na het diner een toespraak zou houden, halverwege zijn betoog was overleden. Haar eerste roman, From Doon With Death (Uit de sleur) verscheen in 1964 en sindsdien publiceerde ze gestaag over Wexford. Pas een paar jaar geleden liet ze de hoofdinspecteur met pensioen gaan. Daarnaast maakte ze een aparte serie psychologische crimeboeken, waarin ze inging op thema's als romantische obsessie, de effecten van toeval en de menselijke kant van misdadigers. Onder het pseudoniem Barbara Vine diepte ze die thema's verder uit.

Rendell werd in 1996 verheven tot barones van Babergh en zat voor Labour in het Hogerhuis. Ze was de bedenker van de wet die vrouwenbesnijdenis moet tegengaan.

02-05-2015 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley verft okselhaar knalroze en toont weer iets te veel op Instagram

Miley verft okselhaar knalroze en toont weer iets te veel op Instagram

http://oi60.tinypic.com/ayk51z.jpg

Het okselhaar van Miley Cyrus maakte nog maar enkele weken geleden zijn debuut op Instagram of het krijgt alweer een makeover. De 22-jarige zangeres besloot het gisteren immers roze te verven en daar hoorde een feestje - een zogenaamde 'pit party' - bij en een foto mét schaamhaar.

Miley werd voor het voorbereidende werk donderdag bijgestaan door goede vriend Justin Anderson van een salon in Beverly Hills. Op de foto's van gisteren is te zien hoe de ster een flesje bier in de hand heeft en een witte tanktop draagt. "Het is vrijdag en ik heb roze oksels", schreef ze erbij. En ze liet ineens ook een stukje schaamhaar zien.

Cyrus introduceerde haar okselhaar twee weken geleden met een pikante foto op Instagram. Het ging dan meer bepaald om de outfit (of het gebrek daar aan) die ze droeg toen ze Joan Jett mocht bijzetten in de Rock and Roll Hall of Fame. De ster verscheen toen met blote borsten en roze tepelplakkers.

02-05-2015 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K.: "Proberen voor baby nr. 2 is erg vermoeiend"

Kim K.: "Proberen voor baby nr. 2 is erg vermoeiend"

http://oi57.tinypic.com/1zvv1qr.jpg

Kim Kardashian en Kanye West zijn elke dag bezig met de verwekking van hun tweede kind, maar de realityster zegt dat het erg vermoeiend wordt. Dat biechtte de brunette op aan talkshowhost Jimmy Kimmel.

Heel de wereld mag weten dat Kim en haar echtegenoot veel tijd spenderen aan een gezinsuitbreiding. Ze vertelde openhartig: "Kanye en ik kunnen maar niet genoeg tijd met elkaar doorbrengen. We proberen elke dag een kind te verwerken. Je kan het niet harder proberen dan wij. Het wordt vermoeiend. Kanye zegt dat proberen voor onze tweede baby niet zo leuk is als de pogingen om onze dochter North te verwekken."

Kim voegde eraan toe dat ze de optie van een draagmoeder niet uitsluit, maar ze wil nog een paar jaar wachten voor ze deze stap zet.  Maar de supersterren hebben niet alleen maar seks, ze houden er ook bijvoorbeeld van om samen te sporten. Ook kookt Kim graag terwijl Kanye met hun dochter speelt. "We hebben onze gewoonten en we zijn graag samen. Ze zeggen vaak dat het eerste jaar van een huwelijk het zwaarst is. As dat zo is, dan wordt ons leven nog heel goed, want het is helemaal niet moeilijk nu."

02-05-2015 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kondigt deze foto een Spice Girls-reünie aan?

Kondigt deze foto een Spice Girls-reünie aan?

http://oi58.tinypic.com/2rms6f8.jpg

De veertigste verjaardag van de Britse voetbalster David Beckham brengt heel wat bekende Britte op de been. Zo zijn ook Emma Bunton en Mel C, twee leden van Victoria Beckhams meidengroepje The Spice Girls, op weg naar Marakech gespot. In deze Marokkaanse stad gaan de feestelijkheden van het echtpaar Beckham door.

De blonde Emma (Baby Spice) zag er goed uit met een bruine teint, ze werd in de Londense luchthaven Gatwick vergezeld door Mel C (Sporty Spice). De twee namen samen het vliegtuig om met de Beckhams de 'nieuwe voordeur' van David te vieren.

02-05-2015 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate en William tonen hun dochter aan de wereld

Kate en William tonen hun dochter aan de wereld

http://oi61.tinypic.com/6nwppc.jpg

Kate Middleton is vandaag bevallen van een dochter. Rond 8.34 uur werd het tweede kind van de hertogin van Cambridge en haar man prins William geboren in het St. Mary's ziekenhuis in Londen. Zowel de moeder als de baby maken het goed, zo meldde het Britse Koningshuis via Twitter. Iets na 19 uur Belgische tijd lieten Kate en William hun pasgeboren dochter aan de wereld zien op de stoep van het ziekenhuis. William en Kate poseerden maar enkele minuten met hun dochtertje. Daarna gingen ze weer naar binnen. Ongeveer tien minuten later stapte het stel met de baby in een auto en vertrokken ze met politiebegeleiding.

Wij zijn erg gelukkig''. Dat zei de Britse prins William vandaag bij het St. Mary's Hospital in Londen waar zijn vrouw Kate eerder op de dag was bevallen van een dochter.

William had het ziekenhuis even verlaten om zijn zoon George op te halen. Met zijn oudste telg op de arm stond hij kort de pers te woord. William was bij de bevalling die voor zover bekend zonder problemen is verlopen. Dochter en moeder maken het volgens Buckingham Palace goed.

Naam?
Het zusje van de kleine prins George (1) woog een flinke 3,750 kg bij de geboorte. Prins William was aanwezig in de verlossingskamer. De naam van het kind wordt pas enkele dagen na de geboorte bekendgemaakt. Dat wordt volgens de Britten Alice, Elizabeth of Charlotte.

Het meisje is het vijfde achterkleinkind van de Britse koningin Elizabeth en is nu vierde in de lijn van troonopvolging. Prins Harry is met de geboorte opgeschoven naar de vijfde plek.

Blije opa
Prins Charles en Camilla zijn zeer opgetogen over de geboorte van hun kleindochter. De 66-jarige Charles kreeg het nieuws volgens People te horen op zijn landgoed in Highgrove. Prins Charles liet deze week al weten dat hij en Camilla op een kleindochter hoopten. "De prins van Wales en de hertogin van Cornwall zijn vreselijk opgetogen over de geboorte van de dochter van de hertog en hertogin van Cambridge", liet Clarence House, de residentie van prins Charles, in een verklaring aan E! Online weten.

De ouders van Kate, Carole en Michael Middleton, zijn naar verluidt niet op Kensington Palace, waar prins George van 21 maanden in goede handen is bij zijn oppas Maria Borrallo. Volgens bronnen van People verlaten Kate en William niet eerder dan vanavond het ziekenhuis.

02-05-2015 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Lovato haalt uit naar tatoeëerder 'vagina-tattoo'

Demi Lovato haalt uit naar tatoeëerder 'vagina-tattoo'

http://oi60.tinypic.com/205e2dw.jpg

Demi Lovato heeft het aan de stok met de vrouw die verantwoordelijk is voor haar veelbesproken 'vagina-tattoo'. De zangeres beweert dat ze enorm dronken en kwetsbaar was toen de tatoeage werd gezet.

Demi liet onder invloed van drank een zoen met inkt vereeuwigen op haar onderarm, maar achteraf vond ze het plaatje toch te veel op een vagina lijken. De artieste was er zo ontevreden over dat ze er een andere tatoeage overheen liet zetten, waardoor er nu een roos op haar arm prijkt. Toen ze dat via Instagram met de wereld deelde, reageerde tattoo-artiest Ashley McMullen furieus.

"Aardige post, Demi", schreef Ashley onder een foto van de nieuwe tatoeage. "Bedankt dat je mijn gratis tattoo, waar je specifiek om had gevraagd, hebt laten bedekken. En je had niet eens het fatsoen om me er geld voor te bieden. Je hebt over onze toiletbril heen gepist en jezelf voor paal gezet. Het is een schande dat mensen naar jou opkijken." De vrouw vindt het verder teleurstellend dat Demi haar niet heeft bedankt voor de goede zorgen toen de popster dronken was.

Kontgat
Inmiddels heeft Lovato 'excuses' aangeboden via TwitLonger. Ze verontschuldigt zich voor haar vervelende gedrag en beweert dat ze er zich weinig van kan herinneren door de alcohol. "Ik deed het niet bewust, ik was gewoon een dronken tienermeisje. En het spijt me dat ik je werk belachelijk heb gemaakt. Al zou ik daar niet te trots op zijn, want het leek meer op een vagina (of op een kontgat, zoals mijn zusje van acht het noemde)."

"Ik zou er als ik jou was ook niet voor uitkomen dat je een tattoo hebt gezet bij een zeer dronken meisje van achttien in een tourbus, waar de meeste tatoeëerders beter zouden weten", foetert Lovato, die nu 22 jaar oud is. "Ik kan jou niet de schuld geven van de tatoeage, maar misschien kun je de volgende keer wachten tot de persoon in je stoel nuchter genoeg is om zich later te herinneren wat er is gebeurd."

02-05-2015 om 01:56 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift steekt 12-jarig kankerpatiëntje hart onder de riem

Taylor Swift steekt 12-jarig kankerpatiëntje hart onder de riem

http://oi58.tinypic.com/2ldcbv4.jpg

Taylor Swift heeft een 12-jarig kankerpatiëntje blij gemaakt met een persoonlijk telefoongesprek. Dat meldt NBC Chicago.

"Het was heel, heel lang geleden dat ik zo'n lach bij mijn dochter heb gezien. Ik kon wel huilen", meldt de moeder van Emily Beazley nadat Taylor Swift tien minuten lang met haar dochter belde. Emily lijdt aan terminale kanker en liet in een verhaal op het televisiestation een week eerder weten dat een ontmoeting of gesprek met Swift een van haar laatste wensen is.

De oproep kwam onder de aandacht van Swift, die bekend staat regelmatig persoonlijk contact te zoeken met fans. Volgens moeder Nadia was de popster geraakt door het verhaal en ze was blij dat haar muziek kon helpen het meisje de pijnlijke behandelingen te doorstaan.

Eerder deze maand maakte Taylor bekend dat ze haar moeder naar de dokter had gestuurd die vervolgens kanker bij haar constateerde. "Misschien zijn jullie ouders ook zo druk dat ze hun gezondheid niet in de gaten houden", schreef ze op haar blog. "Jullie kunnen ze eraan herinneren om toch eens een dokter op te zoeken."

02-05-2015 om 01:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fast & Furious 7 nu al succesvoller dan Harry Potter

Fast & Furious 7 nu al succesvoller dan Harry Potter

http://oi59.tinypic.com/25gqz49.jpg

Het laatste deel uit de Fast & Furious serie heeft inmiddels al 1,34 miljard dollar (1,19 miljard euro) opgebracht in bioscopen wereldwijd. Daarmee is de film de laatste Harry Potter gepasseerd en staat hij nu op vierde plaats van succesvolste bioscoopfilms ooit.

Op dit moment staan alleen Avatar (2,79 miljard), Titanic (2,19 miljard) en The Avengers (1,51 miljard) boven Fast & Furious 7. Steracteur Vin Diesel beloofde al voor de premiere dat de film een hit zou worden. "Universal zal met deze film het grootste succes ooit hebben," zo sprak hij.

Overigens is de actieserie als geheel voorlopig nog wel een pak minder succesvol dan de Harry Potter serie. In totaal wist de tovenaarsleerling ruim 7,5 miljard dollar aan bioscoopkaartjes op te halen, waar Diesel & co (met een film minder) blijven steken op 3,7 miljard. Al zou dat natuurlijk kunnen veranderen als het vervolg, Fast & Furious 8, in april 2017 verschijnt. Vin Diesel: "Dat wordt de beste film die je ooit zult zien."

02-05-2015 om 01:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straks ook Flikken Rotterdam

Straks ook Flikken Rotterdam

http://oi61.tinypic.com/20qb76h.jpg

Na het succes van Flikken (Gent) en de Nederlandse serie Flikken Maastricht, komt er nu een spin-off in de Nederlandse stad Rotterdam. De serie zal vanaf het voorjaar van 2016 te zien zijn.

Mediadirecteur van de Nederlandse omroep AvroTros, Remco Leen, vertelt dat de nieuwe serie behoorlijk gaat verschillen met Flikken Maastricht. "Daar waar Maastricht gemoedelijk, middeleeuws en Bourgondisch toont, is Rotterdam modern, dynamisch en wat ruiger. Ik ben er ongelooflijk trots op dat we dit nu gaan realiseren en daarmee gaat een langgekoesterde wens van mij in vervulling."

Flikken Maastricht, dat in België op Eén wordt uitgezonden, zal blijven bestaan en krijgt dit jaar zijn tiende seizoen. Hoewel de cast nog wordt samengesteld en de opnames van Flikken Rotterdam nog moeten beginnen, is er al wel een eerste teaser voor de serie. Inclusief een gastrol van de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb.

02-05-2015 om 01:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steracteur Grey's Anatomy scheurt met Porsche over Belgisch circuit

Steracteur Grey's Anatomy scheurt met Porsche over Belgisch circuit

http://oi61.tinypic.com/kas1l5.jpg

Patrick Dempsey, de voormalige steracteur uit Grey's Anatomy, is voor het eerst te gast in ons land. De Amerikaan neemt er met zijn Porsche 911 RSR deel aan de Belgische manche van het WK Uithouding op de mythische omloop van Spa-Francorchamps. Voor Het Laatste Nieuws had hij tussen de vele trainingen door tijd voor een gesprek.

"Het is mijn eerste keer hier en wat een mooie streek en wat een fantastisch circuit. Wat me bovendien opviel, is hoe dicht hier alles bij elkaar ligt. Op één dag hebben mijn vaste teamgenoot Patrick Long en ik het circuit van Zolder gedaan, de Nürburgring en Spa-Francorchamps. En bovendien hebben we alleen kleine wegen genomen, veel mooier dan de autostrades, die toch dicht zaten. Zelfs de wolken waren de moeite waard."

Zijn teamgenoot, de Amerikaanse Porsche fabrieksrijder Patrick Long lacht en vertelt: "Patrick was DJ in de auto... We hebben een rondje op de oude, lange Nürburgring gereden en toen heeft hij klassieke muziek opgezet."

Onder de indruk
Dempsey doet het voor het eerst met een racewagen op Spa-Francorchamps en moest meteen in de regen gaan rijden. "Die bekende bochten Raidillon en Blanchimont maken toch wel indruk, zeker in de stromende regen, maar dat laatste hoort er hier bij, heb ik vernomen. De hoogteverschillen op het circuit, de snelle bochten, alles heeft hier karakter. Je voelt de bijzondere sfeer echt als je hier rijdt. Iedere ronde wil je sneller gaan en je zoekt de limieten van de wagen, maar makkelijk is het niet. Onze opdracht is om hier zo goed mogelijk te scoren, maar het echte doel van het seizoen wordt toch wel het podium in onze klasse in Le Mans. We werden al eens 4de en 5de in Le Mans en dat moet dus beter kunnen."

Veel fans
Opvallend is ook het groot aantal Belgische fans aan de trailer waar Dempsey zijn kantoor heeft. "Ik probeer mijn tijd te delen met de fans, zoveel als ik kan, want ze zijn belangrijk. Het is super om vast te stellen dat zo ver van huis er ook zo veel zijn. Anderzijds moet ik me focussen op de race, de wagen en het team en ik mag dus niet te veel afgeleid zijn. Maar toch, deze mensen die hier in de regen wachten, verdienen elke seconde respect. Ik hoop ook een goede ambassadeur te zijn van mijn sport, van mijn passie en Porsche. Hopelijk komen de fans in de toekomst ook voor de races, want dat is toch wel wat het doel van de samenwerking met Porsche. Het is een fantastisch merk om mee samen te werken."

02-05-2015 om 01:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog twee vrouwen beschuldigen Cosby

Nog twee vrouwen beschuldigen Cosby

http://oi60.tinypic.com/m916s7.jpg

Er zijn weer twee vrouwen naar voren gekomen die zeggen dat ze seksueel zijn misbruikt door komiek Bill Cosby. Actrice Lili Bernard en schrijver Sammie Mays deden hun verhaal gisteren op een persconferentie. Inmiddels hebben meer dan veertig vrouwen Cosby beschuldigd. Hij is nooit aangeklaagd.

Lili Bernard zegt dat Cosby haar drugs heeft gegeven. Vervolgens zou hij haar hebben verkracht en bedreigd. Dat zou begin jaren 90 zijn gebeurd, toen ze zich voorbereidde op een rolletje in het laatste seizoen van 'The Cosby Show. "Nadat hij mijn vertrouwen en bewondering had gewekt, heeft hij mij gedrogeerd en verkracht", verklaarde Bernard. Ze zegt dat ze nog steeds paniekaanvallen heeft. Ze zou afgelopen donderdag aangifte hebben gedaan.

Mays zegt dat ze in 1986 op een televisiebeurs in New Orleans was om Cosby te interviewen. Volgens haar ging ze mee naar zijn hotelkamer, waar hij haar iets te drinken gaf. Vervolgens zou ze verward en half ontkleed wakker zijn geworden.

02-05-2015 om 01:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cara en Pharrell schitteren samen in nieuwe campagne Chanel

Cara en Pharrell schitteren samen in nieuwe campagne Chanel

http://oi59.tinypic.com/2j62pmt.jpg

Al een tijdje deed het gerucht de ronde dat Cara Delevingne een single aan het opnemen was met Pharrell Williams. Daar blijkt niks van aan te zijn, maar de twee schitteren wel samen in Chanels Paris-Salzburg Pre-Fall 2015 campagne. Als moeder en vader van Karl Lagerfelds petekind Hudson Kroenig. Cute!

De campagne werd opgenomen in Parijs en geregisseerd door Karl Lagerfeld himself. Cara en Pharrell spelen de hoofdrollen en worden bijgestaan door Lagerfelds mini-muze Hudson Kroenig. Allen in - typisch Chanel - tweed voor een ietwat Oostenrijkse look.

Het is overigens niet de eerste keer dat Delevingne en Williams samenwerken. Vorig jaar schitterden de twee al in een glamoureuze Vogue-shoot en ze schitterden ook al samen in de Reincarnation-film, eveneens voor de Paris-Salzburg Pre-Fall 2015-campagne. Bekijk alle foto's hieronder.

02-05-2015 om 01:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Shades Darker: de eerste teaservideo is hier

50 Shades Darker: de eerste teaservideo is hier

http://oi58.tinypic.com/27zx1qo.jpg

Het eerste deel van de '50 Shades'-trilogie is de zalen nog niet uit, of de eerste teaservideo uit het vervolg duikt al op. Universal gaf eerder al een zwart-witbeeld vrij uit de fillm, nu dus ook een kort filmfragment.

In de beelden pronkt Christian met een masker. Wat hij daar precies mee van plan is, weten we pas in februari 2017, wanneer het vervolg '50 Shades Darker' in de bioscoopzalen te zien zal zijn.

De prent zal niet meer geregisseerd worden door Sam Taylor-Johnson, die zich naar eigen zeggen niet kon vinden met schrijfster E.L. James. Deze laatste heeft de job doorgegeven aan haar man Niall Leonard, die evenwel weinig ervaring heeft met regisseren.

02-05-2015 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!