Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewaking koninklijke familie kostte in 2014 15,5 miljoen euro

Bewaking koninklijke familie kostte in 2014 15,5 miljoen euro

http://oi61.tinypic.com/140zrzl.jpg

De beschermings- en beveiligingsopdrachten die het Veiligheidsdetachement bij de Koninklijke Paleizen (VDKP) van de federale politie uitvoert ten aanzien van leden van het koningshuis kostte in 2014 15,5 miljoen euro.

Dat is minder dan in 2013 toen hiervoor 15,8 miljoen euro werd uitgetrokken. Dat blijkt uit het antwoord van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) op een schriftelijke vraag van Barbara Pas (Vlaams Belang).

Voor de uitvoering van de beschermings- en beveiligingsopdrachten in 2014 werden meer dan 276.000 uren gepresteerd, waarvan 181.100 voor de bescherming en beveiliging van de koninklijke gebouwen en domeinen en 95.300 voor de persoonsbescherming van leden van de koninklijke familie. Daarnaast werd nog eens 51.200 uren gepresteerd in het raam van het algemeen beheer van de VDKP, met inbegrip van opleidingen en trainingen van het personeel en het beheer van operationele informatie.

17-05-2015 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts stelt samen met Diane Kruger 'Maryland' voor

Matthias Schoenaerts stelt samen met Diane Kruger 'Maryland' voor

http://oi60.tinypic.com/e651yd.jpg

De Belgische acteur Matthias Schoenaerts heeft gisteren samen met de Duitse actrice Diane Kruger op het filmfestival van Cannes de film 'Maryland' voorgesteld. De film neemt in Cannes deel aan de competitie 'Un certain regard'.

'Maryland' is de nieuwe langspeelfilm van de Franse regisseuse Alice Winocour. Matthias Schoenaerts speelt daarin de rol van Vincent, een soldaat die na zijn terugkeer uit Afghanistan te kampen heeft met een posttraumatische stressstoornis. Hij krijgt de opdracht om op het landgoed 'Maryland' Jessie (Diane Kruger) te beschermen, de vrouw van een rijke Libanese zakenman. Tijdens die missie ontwikkelt hij een vreemde fascinatie voor die vrouw, terwijl hij ook geconfronteerd wordt met angstgevoelens en hallucinaties.

De psychologische thriller werd gisterenavond na de vertoning voor de pers op applaus onthaald.

'Un certain regard' is een belangrijke nevensectie van het filmfestival van Cannes. In die officiële competitie staan films met een originele betekenis en esthetiek centraal.

17-05-2015 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue zoekt nieuwe liefde en wil maar één ding

Kylie Minogue zoekt nieuwe liefde en wil maar één ding

http://oi57.tinypic.com/344aziu.jpg

De Australische zangeres Kylie Minogue is op zoek naar een partner. Bonus voor wie de 46-jarige schoonheid best ziet zitten: zijzelf heeft geen bezwaar tegen wat oudere mannen. Zelfs een buikje en een kalend hoofd zijn geen probleem. Absolute vereiste voor de nieuwe wederhelft: hij moet romantisch aangelegd zijn.

Dat ze op haar 46ste weer als vrijgezel door het leven gaat, stoort Kylie Minogue hoegenaamd niet. "Wat geweest is, was goed. Ik betreur niets", klonk het in verwijzingen naar Edith Piaf en Frank Sinatra. Aan de Britse krant Daily Mail bekende Kylie dat ze in het verleden misschien iets te veel ingezet heeft op knappe fysieke verschijningen. Nu wil ze maar één ding: romantiek.

Voor geïnteresseerden die dreigen af te haken omdat ze haar liedjes niet al te best vinden: vergeet niet dat Minogue ooit samenzong met niemand minder dan Nick Cave. Helaas wel in een liedje over partnermoord.

17-05-2015 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cate Blanchett steekt holebi's hart onder de riem

Cate Blanchett steekt holebi's hart onder de riem

http://oi62.tinypic.com/wikk0j.jpg

"We leven in conservatieve tijden", stelt Blanchett in Cannes naar aanloop van de wereldpremière van haar nieuwe film 'Carol'. Het drama vertelt over een lesbische liefde in de jaren vijftig van de vorige eeuw. "Mensen die anders zijn, worden zo snel voor vreemd uitgemaakt. Ik vind het raar dat er nog zoveel plekken op de wereld zijn waar homoseksueel zijn een probleem vormt. Als je er over nadenkt, is het sowieso eigenaardig dat homo's en lesbiennes zich doorlopend moeten verantwoorden voor gevoelens die eigenlijk privé horen te zijn", gaat ze verder.

De nu al veelbesproken seksscène tussen Blanchett en tegenspeelster Rooney Mara was niet anders dan andere naaktscènes die de actrice al heeft gespeeld. "Na het baren van kinderen, in een ruimte vol vreemden, is naakt spelen sowieso niet echt meer een issue", legt de actrice uit. "Dat het dit maal een seksscène met een vrouw was, maakt geen enkel verschil. Het was een vrij hilarische draaidag. En het is een scene die cruciaal is voor het verhaal van de film."

Seksueel
Blanchett wilde overigens nog iets rechtzetten over een interview dat vorige week met haar in het blad Variety stond. Hierin werd gesteld dat ze seksuele relaties met vrouwen zou hebben gehad. "Niet dat het iets zou uitmaken als het wel zo was", beklemtoonde de tweevoudig Oscarwinnares. "Maar de vraag was of ik veel relaties met vrouwen heb gehad. Dat heb ik ja, zoals meer mensen. Dat deze relaties niet seksueel van aard waren, was helaas uit de tekst verdwenen."

17-05-2015 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft 'So You Think You Can Dance' nog een toekomst?

Heeft 'So You Think You Can Dance' nog een toekomst?

http://oi57.tinypic.com/synvgn.jpg

Vanvond weten we wie de winnaar is van So You Think You Can Dance. De 20-jarige Amsterdammer Fabian is als enige Nederlander overgebleven en neemt het op tegen de Belgische finalisten Manuella, Julie en Malik. Jurylid Jan Kooijman deelt aan de vooravond van de finale zijn zorgen over de toekomst van de show: "VTM en RTL gaan ieder jaar na de finale met elkaar overleggen of er daadwerkelijk een nieuw seizoen zal komen. Ik hoop er enorm op. Maar ik ben ook realistisch en ik zie het dus een beetje somber in. De kijkcijfers zijn in Nederland de afgelopen paar jaar enorm gedaald".

"Daarentegen is het programma in België nog steeds een groot succes", concludeert Jan. "SYTYCD is een duur programma om te maken. Zowel voor 5 als voor VTM. Met andere woorden. De twee partijen hebben elkaar nodig om het te kunnen blijven maken."

Bindmiddel
Kooijman werkte zes van de zeven seizoenen mee aan de dansshow. "Ons programma heeft vanaf het begin vooroordelen en stigma's proberen weg te vagen. Met veel succes. Als jongen mag je tegenwoordig geweldig goed kunnen dansen", zegt Jan. "Je mag je moves op het voetbalveld laten zien en een technische dansvakopleiding volgen zonder dat je daar raar over wordt aangesproken."

Jan noemt dans een sterk bindmiddel en wijst erop dat de show veel talenten heeft voortgebracht die hun dromen waarmaakten. "Ik hoop dus enorm dat RTL en VTM samen op zoek gaan naar oplossingen (en ik geloof echt dat die er zijn) om van SYTYCD weer een programma te maken dat het niet alleen qua maatschappelijke (en culturele) functie en waardering, maar ook qua kijkcijfers weer goed zal gaan doen. In zowel België als Nederland."

De finale
Het belooft een gevulde avond te worden tijdens de finale van SYTYCD. Op Twitter verscheen alvast de line-up:

17-05-2015 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miranda Kerr laat wel heel veel zien in Cannes

Miranda Kerr laat wel heel veel zien in Cannes

http://oi61.tinypic.com/206bf35.jpg

Miranda Kerr was een zeer opvallende verschijning tijdens het 68ste filmfestival van Cannes. De Australische schone liet dan ook niet zo veel aan de verbeelding over.

Het 32-jarige supermodel maakte haar opwachting in een fuchsia galakleed met een diep uitgesneden decolleté.

Naar aanleiding van het filmfestival lanceerde Magnum een nieuw ijsje. Niemand beter dan ravissante Kerr om het te promoten en voor de nodige media-aandacht te zorgen natuurlijk. Missie geslaagd!

17-05-2015 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broer Paris Hilton riskeert 3 jaar cel na dolle rit met BMW

Broer Paris Hilton riskeert 3 jaar cel na dolle rit met BMW

http://oi60.tinypic.com/cjdyo.jpg

Conrad Hilton wordt door de Amerikaanse justitie aangeklaagd voor roekeloos rijgedrag. Hij riskeert volgens TMZ drie jaar gevangenisstraf.

Met hoge snelheid schudde de jongere broer van Paris en Nicky Hilton vorig jaar de politie van zich af tijdens een achtervolging in de buurt van Palm Springs. De wilde rit eindigde met een auto-ongeluk, waarbij hij zijn hand verwondde.

TMZ meldt dat er een arrestatiebevel tegen Conrad is uitgevaardigd. De aanklacht luidt dat Conrad in augustus de California Highway Patrol te snel af was door zijn BMW op gevaarlijke wijze langs het overige verkeer op de snelweg te scheren, waarbij hij tevens de vluchtstrook nam.

De verkeerspolitie registreerde aanvankelijk een snelheid van 144 kilometer per uur. Tijdens de achtervolging voerde Conrad de snelheid op tot ruim 160 kilometer per uur om de agent achter hem kwijt te raken. Conrad botste uiteindelijk achterop een andere auto en belandde in de berm.

17-05-2015 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leven Koning Boudewijn wordt verfilmd

Leven Koning Boudewijn wordt verfilmd

http://oi60.tinypic.com/dbmuyo.jpg

Het leven van Koning Boudewijn wordt verfilmd door twee Franse filmproducenten. De casting zal volgend jaar doorgaan en de shooting is meteen erna gepland. Dat is VTM-magazine royalty te weten gekomen.

Acteur Pierre Niney zou volgens de filmmakers de perfecte koning Boudewijn kunnen zijn. Hij kreeg dit jaar een César, een Franse Oscar, voor zijn rol in de film over mode-ontwerper Yves Saint-Laurent.  

17-05-2015 om 19:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kate Beckinsale tekent voor Underworld 5"

"Kate Beckinsale tekent voor Underworld 5"

http://oi61.tinypic.com/9j23r7.jpg

Kate Beckinsale is te zien in de film Underworld 5. NME meldt dat de actrice heeft getekend voor de productie en weer in de huid kruipt van vampier Selene.

De nieuwe film in de Underworld-reeks heet volgens NME 'Underworld: The Next Generation'. Wie ook terugkeert in het vijfde deel is Theo James. Hij speelde een rol in de laatste film, die in 2012 werd gemaakt.

The Hollywood Reporter weet dat de opnames in oktober al beginnen in de hoofdstad van Tsjechië: Praag. Het script van de film is geschreven door Cory Goodman en Anna Foerster gaat de productie regisseren.

Het eerste deel van de filmreeks kwam uit in 2003. Daarna verschenen drie vervolgfilms: Underworld Evolution (2006), Underworld Rise of the Lycans (2009) en Underworld Awakening (2012).

16-05-2015 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet Jackson kondigt nieuwe muziek en tour aan

Janet Jackson kondigt nieuwe muziek en tour aan

http://oi60.tinypic.com/nd4zrs.jpg

Janet Jackson komt met een nieuw album en gaat daarmee op tournee. De zangeres kondigde vandaag op haar 49ste verjaardag haar nieuwe album aan. Ze twitterde een link naar een video waarop ze zegt: "Ik heb beloofd dat jullie het uit mijn mond horen en nu is het zover. Dit jaar: nieuwe muziek, een nieuwe wereldtournee, een nieuwe beweging."

Mogelijk verwijst met de toevoeging My Conversation of de hashtag Conversations in a Café naar de titel van haar album of de eerste single. Het laatste studio-album van Janet Jackson was Discipline dat ze in 2008 afleverde. Daarna volgde nog een verzamelalbum Greatest Hits.

16-05-2015 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan wil naar Monaco vluchten

Lindsay Lohan wil naar Monaco vluchten

http://oi61.tinypic.com/9hs6lz.jpg

Als Lindsay Lohan er niet in slaagt haar taakstraf op tijd af krijgen, vlucht ze naar Monaco. Volgens TMZ heeft de actrice vrienden en familie verteld dat ze de hoorzitting op een rechtbank in Californië laat schieten mocht ze voor 28 mei niet genoeg uren hebben gedraaid.

Lindsay Lohan beseft dat het einde van de maand snel nadert en dat ze daardoor maar weinig tijd overhoudt om nog ongeveer honderd uur werkstraf te vervullen die ze in 2013 kreeg opgelegd voor roekeloos rijden. Ze riskeert een celstraf als ze opnieuw verzuimt.

Lindsay heeft een ontsnappingsmogelijkheid. Ze beweert dat ze een rijke vriend in Monaco heeft. Daar mag ze in zijn hotel wonen, buiten het bereik van Amerikaanse autoriteiten.

Mocht Lindsay er onverhoopt toch in slagen haar werkstraf voor de deadline af te ronden, gaat ze met opgeheven hoofd naar de rechtbank om daarna naar Monaco te verhuizen.

16-05-2015 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will Ferrell in filmproductie Johnny Depp: 'Tom's Dad'

Will Ferrell in filmproductie Johnny Depp: 'Tom's Dad'

http://oi59.tinypic.com/r8gphd.jpg

Komiek Will Ferrell heeft een rol te pakken in de familiefilm 'Tom's Dad', die Johnny Depp met anderen produceert. Dat meldt Deadline. Will Ferrell speelt in de comedy een nachtclubartiest.

De regie is in handen van Lasse Hallström. Begin volgend jaar beginnen de opnames. Het verhaal speelt zich af in de jaren zestig in Nevada. Het personage van Ferrell doet zijn uiterste best als artiest door te breken met zijn act met circusdieren. Als zijn ex-vrouw drie weken lang op reis gaat, krijgt hij de zorg over zijn twaalfjarige zoon die hij al een tijd niet heeft gezien. Ferrell is momenteel met Kevin Hart te zien in de succesvolle comedy 'Get Hard'. Met Mark Wahlberg is hij later dit jaar op het witte doek te zien in de comedy 'Daddy's Home'. Volgend jaar volgt 'Zoolander 2'.

16-05-2015 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitter reageert verdeeld op winnaar Domenico: "Is dat een Belg?"

Twitter reageert verdeeld op winnaar Domenico: "Is dat een Belg?"

http://oi58.tinypic.com/msg5dw.jpg

Grote verwarring op Twitter nadat gisterenavond een Italiaanse paaldanser de finale van Belgium's Got Talent won. De 22-jarige Domenico pakte jury en publiek in, maar op sociale media was niet iedereen overtuigd. Het gaat toch over 'Belgisch talent', klonk het - al dan niet ironisch.

Domenico is niet de eerste die in het buitenland furore maakt in een 'Got Talent'-talentenjacht. Hij woont niet in België en spreekt geen Nederlands, maar hij kreeg wél de stemmen van het Vlaamse publiek. Dat volstond in 2012 bijvoorbeeld ook voor de vier Vlaamse dansers en touwspringers van DDF Crew die toen 'Holland's Got Talent' wonnen. Al was dat wel nog voor er een Belgische variant van het programma bestond.  

Ook Groot-Brittannië kreeg in 2013 een eerste buitenlandse winnaar. Toen won een Hongaarse theatergroep de zevende editie van 'Britain's Got Talent'. Al kwam er daar regelmatig heel wat commentaar op het feit dat heel wat (halve) finalisten niet Brits zijn.

In de Verenigde Staten reageerde Twitter gelijkaardig op de overwinning van de Japanner Kenichi Ebina in 2013. Hij was toen de eerste dansact en tweede persoon van buitenlandse origine die de achtste editie van America's Got Talent won.

16-05-2015 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boegeroep in Cannes voor Matthew McConaughey

Boegeroep in Cannes voor Matthew McConaughey

http://oi58.tinypic.com/28h24id.jpg

De nieuwe film van acteur Matthew McConaughey, The Sea of Trees, is gisterenavond met boegeroep onthaald op het festival van Cannes. Veel filmcritici op het festival laten na persvoorstellingen met gejuich of gejouw weten of een nieuwe film ze bevallen is. Het was deze editie de eerste maal dat een titel die aan de pers werd vertoond dit hoongeroep ten deel viel.

The Sea of Trees van regisseur Gus van Sant vertelt over een man (McConaughey) die naar Japan gaat om in het bos Aokigahara bij de Fuji-berg zelfmoord te plegen. Hij heeft dit besluit genomen nadat zijn vrouw (Naomi Watts) is overleden. Het bos zou spirituele krachten bezitten. Daarom reizen er jaarlijks vele tientallen mensen heen om een eind aan hun leven te maken.

De nieuwe film van regisseur Gus van Sant draait in competitie en maakt dus kans op de Gouden Palm. Van Sant won de prestigieuze prijs eerder voor Elephant, een drama over een schietpartij op een Amerikaanse highschool. Het is nog niet duidelijk wanneer The Sea of Trees in Nederland in de bioscoop te zien zal zijn.

16-05-2015 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Domenico blies iedereen van zijn sokken en is de winnaar van Belgium's Got Talent

Domenico blies iedereen van zijn sokken en is de winnaar van Belgium's Got Talent

http://oi58.tinypic.com/msg5dw.jpg

Het is zover. Na een sprankelende finaleshow kennen we de winnaar van Belgium's Got Talent. Domenico mag naar huis met de mooie prijzenpot van 50.000 euro. "Het was de clash der titanen", vatte Rob de finale samen. Dansteam Fusion, goochelaar Steven Delaere en paalkunstenaar Domenico vormden de top drie. Steven Delaere ging naar huis met brons, Fusion met zilver en de Italiaanse paaldanser in zijn kleine witte broekje met goud!

'Pole flagman' Domenico kan er wat van. Bij zijn auditie en tijdens de halve finale blies de 22-jarige Italiaan het publiek en de jury al van hun sokken met zijn geweldige optredens en bij de finale was het niet anders. Voor de finale had hij zelfs enkele dansers ingeschakeld en zijn broek thuisgelaten.

 "Het was fantastisch", zei een enthousiaste Niels vlak na de performance van Domenico. "Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik een man in zijn onderbroek ga complimenteren, maar er is een eerste keer voor alles. Dit is wereldklasse. Domenico, fantastico!", aldus Ray. "In Britain's Got Talent hebben Hongaren gewonnen. Ik zeg het maar, hè", zei Karen. "Alle mensen hebben een lichaam, maar jij staat er beter mee", concludeerde Rob.

16-05-2015 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronnie verliest 180 kilo, met dank aan... Taylor Swift

Ronnie verliest 180 kilo, met dank aan... Taylor Swift

http://oi61.tinypic.com/ibcmro.jpg

Ronnie Brower uit het Amerikaanse Syracuse (New York) verloor in twee jaar tijd meer dan 180 kilogram dankzij een grote portie inzet en... Taylor Swift.

Brower woog twee jaar geleden nog meer dan 250 kilogram. Hij at heel ongezond, deed niks van sport en dronk ontzettend veel. Hij geraakte zelfs niet meer uit zijn zetel. Volgens zijn dokter zou hij de 35 jaar niet zou halen als hij zijn levensstijl niet veranderde.

Dus begon Ronnie te sporten op de muziek van Taylor Swift. Hij is een enorme fan en op Taylors muziek was hij meer gemotiveerd. Een vroegere leerkracht van Ronnie, Joe Bufano, beloofde tickets te kopen voor een optreden als hij 180 kilogram verloor.

Ronnie weegt nu 70 kilo en mag op 3 juni naar een optreden van Taylor in Cleveland. Maar Bufano wil van de beloning een uniek moment maken: misschien zit er wel een ontmoeting met zijn idool in?

16-05-2015 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams: "Seksaanklacht tegen mijn vrouw is grove leugen"

Robbie Williams: "Seksaanklacht tegen mijn vrouw is grove leugen"

http://oi58.tinypic.com/5y6kc1.jpg

Robbie Williams (41) en Ayda Field (35) hebben vandaag gereageerd op de beschuldigingen van een voormalige assistent van het koppel. Volgens de man in kwestie, Gilles De Bonfilhs, heeft de Amerikaanse actrice hem drie maanden lang stelselmatig seksueel geïntimideerd. "Die beweringen zijn nergens op gebaseerd", meldt de advocaat van de twee in een verklaring die naar Britse en Amerikaanse media werd gestuurd.

De man ging eind vorig jaar bij het beroemde echtpaar werken en werd in januari 2015 alweer ontslagen. Waarom dat gebeurde, is niet helemaal duidelijk, maar zeker is wel dat Gilles het er niet bij laat zitten. De Amerikaanse entertainmentsite TMZ kreeg een officiële aanklacht in handen waaruit blijkt dat de assistent het tijdens zijn verblijf bij het gezin Williams niet makkelijk zou gehad hebben. Hij spreekt zelfs van traumatiserende seksuele intimidatie.

Volgens de man liep Ayda regelmatig halfnaakt door het huis in Los Angeles, deelde zij ongevraagd pikante details over haar seksleven met Robbie en vroeg ze Gilles ook naar zijn persoonlijke ervaringen met seks. Williams en zijn vrouw denken dat de man kwaadspreekt omdat hij al na drie maanden werd ontslagen.

15-05-2015 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zie jij de naakte lijven in deze vederlichte foto?

Zie jij de naakte lijven in deze vederlichte foto?

http://oi57.tinypic.com/zssp6w.jpg

Artistiek naakt was nog nooit zo subtiel als in de creaties van Angelo Musco. Met zijn reeks 'The Aves' brengt de digitale kunstenaar negen delicate beelden van vallende veren. Er kwamen geen vogels aan te pas, maar wel honderden naakte lichamen van vrijwillige modellen die minutieus in elkaar werden gepuzzeld.

De veren symboliseren de negen maanden van een zwangerschap. Musco omschrijft zijn fotografische pareltjes als "menselijke landschappen geïnspireerd door de architectuur van de natuur".

Vederlicht
Voor elk van deze beelden ging Musco op zoek naar honderden vrijwilligers die deel wouden uitmaken van zijn creatie. De perfect gepositioneerde lichamen werden in een tweede fase digitaal in elkaar gepuzzeld. "De modellen zijn meestal wildvreemden die samenkomen en een namiddag hard werken om vorm te geven aan een magische choreografie die heel organisch evolueert", klinkt het.

Musco vereeuwigde zijn vrijwilligers tot nu toe al in Berlijn, Napels, Londen, New York en Buenos Aires. Momenteel is hij op zoek naar nog veel meer diversiteit voor toekomstige projecten. Wie zelf staat te trappelen om te poseren, kan zich hier registeren.

15-05-2015 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Jackman doet deadlift van 186 kg met ogen dicht

Hugh Jackman doet deadlift van 186 kg met ogen dicht

http://oi62.tinypic.com/2rd9jcg.jpg

"Veel te gemakkelijk", brulde een toeschouwer terwijl Hugh 'The Wolverine' Jackman 186 kilogram van de grond tilde. De sportieve acteur ging de uitdaging aan om een plaatsje te veroveren in de 1.000-pound club.

Hiervoor deed hij een squat van 355 pound (160kg), gevolgd door een benchpress van 235 pound (106 kg) en als derde de deadlift van 410 pound (186 kg). De actieheld deelde zijn spierbalmoment trots op Instagram. De voorbije dagen werd hij al meermaals sportend gespot met zijn '1000lb Club' t-shirt om het lijf.

15-05-2015 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna onthult zelf eerste campagnebeelden Dior

Rihanna onthult zelf eerste campagnebeelden Dior

http://oi57.tinypic.com/2qby62o.jpg

Het Franse modehuis Dior strikte begin dit jaar popster Rihanna als hun nieuwe gezicht, nu zijn de eerste beelden van die campagne gelost op het Instagramprofiel van de zangeres. We krijgen alvast te zien dat de locatie van dienst het paleis van Versailles is. Maandag worden alle beelden vrijgegeven.

De videocampagne met zangeres Rihanna in de hoofdrol, is de vierde aflevering uit de serie 'Secret Garden'. Die reekst begon in 2012 en werd deze keer gefilmd door Steven Klein. De eerste drie afleveringen werden dan weer opgenomen door het Nederlandse modefotografenduo Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin.

15-05-2015 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!