Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thomas van Bandits is het nieuwste Ketnet-gezicht

Thomas van Bandits is het nieuwste Ketnet-gezicht

http://oi62.tinypic.com/1p8ahf.jpg

Dat er een nieuwe Ketnet-wrapper ging komen, was enkele weken geleden al aangekondigd. Vandaag hebben de kijkers eindelijk duidelijkheid gekregen: het wordt Thomas Van Achteren, bij jong Vlaanderen bekend als de bassist van de populaire Bandits.

Voor Thomas is het als thuiskomen bij Ketnet, want zijn muzikale carrière begon destijds bij Junior Eurosong. Voortaan voegt hij daar een nieuwe dimensie aan toe en wordt hij een van dé gezichten van Ketnet, samen met zijn collega-wrappers Charlotte, Leonard, Sander, Sarah en Sien.

Thomas werd vandaag aan de Ketnetters voorgesteld tijdens een passende King Size Party. Zijn eerste solo wrap is voorzien op dinsdag 9 juni.

31-05-2015 om 19:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Neef Kanye verantwoordelijk voor dood mama West'

'Neef Kanye verantwoordelijk voor dood mama West'

http://oi58.tinypic.com/vyxzzq.jpg

De plastisch chirurg die de moeder van Kanye West kort voor haar dood opereerde, zegt dat de neef van de rapper verantwoordelijk is voor haar dood. In een interview met New York Daily News zegt de chirurg dat hij wil dat Kanye West zijn naam zuivert.

Donda West overleed in november 2007 op 58-jarige leeftijd na een liposuctie, buikwandcorrectie en borstverkleining. De plastisch chirurg die de vijfenhalf uur durende operatie uitvoerde, Jan Adams, wijt de dood van zijn patiënt aan de neef van Kanye, geregistreerd verpleegkundige Stephan Scoggins. Na Donda's operatie nam Scoggins volgens Adams de leiding over de zorg voor Donda. Adams had de familie naar eigen zeggen geadviseerd om zich in een revalidatiecentrum te laten behandelen.

Waarheid
Volgens Adams liet Scoggins Donda een dag na de operatie alleen achter bij vrienden zonder medische achtergrond. Hij negeerde telefoontjes toen Donda's toestand verslechterde. Donda slikte twintig pijnstillers in minder dan 24 uur tijd en stikte uiteindelijk in haar eigen braaksel, zegt hij.

"De meeste mensen die ik spreek, denken dat Donda op de operatietafel overleed. Ze weten niet eens dat ze al een dag thuis was. De waarheid moet boven tafel komen. Als Kanye een man is, dan vertelt hij wat er echt gebeurd is. Maar dat gaat hij waarschijnlijk niet doen", aldus Adams.

De lijkschouwing gaf geen uitsluitsel over de doodsoorzaak, zowel verstikking als pijnmedicatie droegen vermoedelijk bij aan Donda's dood. Adams, die veel kritiek kreeg omdat de operatie te riskant zou zijn geweest vanwege de slechte gezondheid van Donda, viel volgens de lijkschouwer niets te verwijten.

31-05-2015 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooiste tribuut aan Moeder Aarde ooit wint Asia's Got Talent en laat jury huilen

Mooiste tribuut aan Moeder Aarde ooit wint Asia's Got Talent en laat jury huilen

http://oi61.tinypic.com/5kekic.jpg

De Filipijnse dansgroep 'El Gamma Penumbra' heeft een onwaarschijnlijk mooie performance gecreëerd als een tribuut aan onze Moeder Aarde. Hun optreden zal niemand onberoerd laten. Ze zijn de terechte winnaars van de eerste editie van Asia's Got Talent.

Met schaduwen, levendige kleuren en een karrenvracht aan emoties raakt 'El Gamma' een gevoelige snaar bij jury en publiek. Er vloeien niet alleen traantjes bij een jurylid maar ook dansers zijn diep getroffen door de emoties die ze bij de toehoorders kunnen teweegbrengen.

Al meer dan tien miljoen mensen hebben de video van hun optreden bekeken. Kortom, een echte must see!

31-05-2015 om 18:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Filip herdenkt Leieslag in Kortrijk

Koning Filip herdenkt Leieslag in Kortrijk

http://oi59.tinypic.com/azht85.jpg

In Kortrijk heeft koning Filip vanochtend de 75ste herdenkingsplechtigheid van de Leieslag bijgewoond. Met de herdenking wordt hulde gebracht aan de Belgische troepen die in mei 1940 enkele dagen weerstand boden aan het oprukkende Duitse leger.

Op 22 mei 1940 besliste het Belgische leger om zich achter de Leie te verschansen. De volgende vijf dagen tot aan de capitalutie op 28 mei gaven de Belgen slechts enkele kilometers prijs. In totaal kwamen ongeveer 3.000 Belgische soldaten en ongeveer vier keer zo veel Duitsers om het leven tijdens de Leieslag. De slag zorgde ervoor dat de geallieerde troepen tijd hadden om terug richting Engeland te trekken.

In Kortrijk werd onder de naam Comité Leie-Lys een nationaal Leiecomité opgericht. Zij staan nog steeds in voor de organisatie van de herdenking van de slag aan de Leie. Datzelfde comité besliste ook om een nationaal gedenkteken op te richten in het Koning Albertpark in Kortrijk. Het monument werd in 1957 ingehuldigd door koning Boudewijn. Sindsdien werd de herdenking van de Leieslag regelmatig bezocht door het koningshuis. Zo was koning Filip, toen nog als prins, in 2000 al op de afspraak.

Door het regenachtige weer waren slechts een kleine 300 toeschouwers aanwezig. Enkele politici, waaronder gouverneur Carl Decaluwé en burgemeester Vincent Van Quickenborne, tekenden present. Naast koning Filip legde ook de Britse ambassadrice Alison Rose een bloemstuk neer. Uiteraard was er speciale aandacht voor vijf oudstrijders. Raymond Van Slembrouck (100) werd op 25 mei 1940 aan de Leie gevangen genomen. Hij werd door de Duitsers tewerkgesteld aan de Oostzee, maar kwam in december 1940 vrij.

31-05-2015 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kattenlounge opent de deuren in Zwevegem

Kattenlounge opent de deuren in Zwevegem

http://oi57.tinypic.com/2daemte.jpg

Dierenasiel De Leiestreek in het West-Vlaamse Zwevegem heeft dit weekend een 'kattenlounge' geopend. Het gaat om een soort salonruimte waar bezoekers asielkatten kunnen knuffelen.

Geïnteresseerden kunnen onder meer met de katjes naar een kattenthemakanaal op tv kijken. Ook kunnen ze de katten boeken voorlezen. Bedoeling is om de adoptiekansen van alle asielkatten te verhogen. Ook VTM-presentatrice en dierenvriend An Lemmens kwam een kijkje nemen.

31-05-2015 om 18:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele doet het weer met een scherpe tweet

Goedele doet het weer met een scherpe tweet

http://oi60.tinypic.com/5lz5kw.jpg

Net als heel wat Vlamingen, tweet Goedele Liekens graag terwijl ze televisie kijkt. Nadat ze in april nieuwslezeres Hanne Decoutere onder vuur nam op de sociaalnetwerksite, is nu de hoofdredacteur van Flair aan de beurt.

In een snelle Tweet na de uitzending van Terzake op Canvas met Frederik De Swaef, vergeleek Goedele hem gisteren met Fifa-baas Sepp Blatter. De nieuwe hoofdredacteur van Flair was te gast in het duidingsprogramma om zijn zeg over de toekomst van de Vlaamse magazines te doen na de overname van Sanoma door De Persgroep. Zijn passage viel op door zijn straffe uitspraken over de politiek. Dat was genoeg voor Goedele om hem aan te vallen op het wereldwijde web.

Onlangs kreeg Vlaanderens bekendste seksuologe bakken kritiek over zich heen nadat ze Hanne Decoutere, één van de gezichten van het VRT-journaal, aanviel om haar slanke lijn op Twitter. Niet veel later excuseerde ze zich publiekelijk voor deze tweet.

31-05-2015 om 18:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iggy Azalea zegt tour af

Iggy Azalea zegt tour af

http://oi62.tinypic.com/am731v.jpg

Iggy Azalea heeft haar 'The Great Escape Tour' afgelast. Dat liet de zangeres in een e-mail weten naar alle mensen die een kaartje voor haar tour, die in de herfst gepland stond, hebben gekocht. Fans kunnen het geld van de gekochte kaartjes terugkrijgen.

Een reden voor het afgelasten wordt niet genoemd. Wel staat er in de e-mail te lezen dat er een nieuwe tour gepland wordt wanneer Iggy's nieuw album uitkomt in 2016.

30-05-2015 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bruce Jenner als vrouw op cover Vanity Fair"

"Bruce Jenner als vrouw op cover Vanity Fair"

http://oi61.tinypic.com/k1fgwp.jpg

Bruce Jenner staat binnenkort als vrouw op de cover van het tijdschrijft Vanity Fair. Althans, dat vertellen verschillende bronnen aan People.

De insiders hebben het blad ook onthuld dat de beroemde fotografe Annie Leibovitz de plaatjes gaat schieten. Zij heeft al heel wat beroemdheden voor haar camera gehad, zo legde ze Michael Jackson, George Clooney, koningin Elizabeth en Lady Gaga al eens vast.

Het blad met Bruce (65) op de cover zal deze zomer nog in de winkels liggen. In april vertelde Bruce voor het eerst openlijk over zijn wens om als vrouw door het leven te gaan. Dat deed de ex-man van Kris Jenner tijdens een tv-interview met Diane Sawyer. Vanaf eind juli is Jenner te zien in zijn eigen achtdelige realityserie.

30-05-2015 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen jointjes meer voor Paul McCartney

Geen jointjes meer voor Paul McCartney

http://oi59.tinypic.com/29y34tg.jpg

Paul McCartney mag dan al 72 jaar oud zijn, de zanger voelt zich nog steeds heel erg fit. Zo vertelt hij in een interview met Mirror.

Wat Paul er voor doet om zich zo goed te voelen? "Ik ben niet het type voor een personal trainer", aldus Paul. "Ik sta af en toe op een crosstrainer, loop wat, doe wat cardio en til gewichten. Afsluitend doe ik altijd een paar rek- en strekoefeningen en daarna sta ik even op mijn hoofd", legt McCartney uit. "Dat heb ik in de jaren zestig geleerd, het is een soort yoga-oefening. Volgens mij heb ik meer aan flexibiliteit dan aan kracht."

McCartney probeert gezond te leven en te eten, hij eet al jaren vegetarisch. Een jointje roken, wat Paul vroeger regelmatig deed, is er ook niet meer bij. "Waarom ik ermee gestopt ben? Ik wil graag een voorbeeld zijn voor mijn kinderen en kleinkinderen", legt Paul uit. "Toen ik het nog wel deed, was ik gewoon een jonge jongen die plezier maakte en ik zorgde dat mijn kleine kinderen het niet zagen."

Paul vertelt dat hij een goede vervanger heeft gevonden. "In plaats van roken neem ik nu een glas rode wijn of een margarita. De laatste keer dat ik een joint rookte, is echt al lang geleden."

30-05-2015 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicki Minaj eist orgasme in bed

Nicki Minaj eist orgasme in bed

http://oi60.tinypic.com/2s7unib.jpg

Nicki Minaj is veeleisend in bed. Zo staat ze erop dat een man haar een hoogtepunt bezorgt. Aan Cosmopolitan vertelt de zangeres: "Ik eis die climax. En ik denk dat vrouwen dat ook moeten doen."

Nicki zegt dat ze een vriendin heeft die nog nooit in haar leven een orgasme heeft gehad. "Dat doet pijn aan mijn hart. Dat klinkt me echt gek in de oren", aldus de popster.

"We hebben altijd orgasme-interventies waarin we haar laten zien hoe ze dingen kan doen. Maar ze zegt dat ze graag behaagt. Ik ben ook een pleaser, maar het is fifty-fifty."

30-05-2015 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kylie Jenner gaat single uitbrengen"

"Kylie Jenner gaat single uitbrengen"

http://oi60.tinypic.com/2w5vmdd.jpg

Kylie Jenner slaat een nieuwe weg in. De realityster brengt binnenkort haar eerste single uit, zo weet RadarOnline.

Het halfzusje van Kim Kardashian zou haar eerste nummer hebben gemaakt met haar schoonbroer Kanye West. "Hij heeft haar veel geholpen met haar muziek", vertelt een ingewijde. "Kanye heeft haar goed begeleid en samen hebben ze aan haar eerste single gewerkt."

Volgens de bron wil Kanye dat Kylie slaagt in de muziekindustrie. "Hij denkt dat dat met haar talent en zijn hulp moet gaan lukken." West zou de Jennertelg veel advies en tips geven. "Dat volgt ze allemaal op en ze is nu echt goed geworden." Eerder verklapte moeder Kris Jenner al dat Kylie zanglessen had genomen.

30-05-2015 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift verdrijft Orlando Bloom uit zijn huis

Taylor Swift verdrijft Orlando Bloom uit zijn huis

http://oi59.tinypic.com/vy9sb6.jpg

Orlando Bloom heeft zijn appartement in de New Yorkse wijk Tribeca verkocht. Volgens NY Daily News heeft de acteur daarmee zo'n 850.000 dollar (ruim 773.000 euro) verdiend.

Bloom heeft het appartement volgens de krant verkocht voor een prijs van 5,6 miljoen dollar. De Lord Of The Rings-ster had het optrekje slechts acht maanden daarvoor gekocht voor 4,75 miljoen dollar.

De acteur zou zijn huis van de hand hebben gedaan nadat Taylor Swift eind vorig jaar ook haar intrek nam in het gebouw. Hierdoor zouden er steeds veel fotografen en journalisten voor het pand staan en dat vindt Orlando maar niks. Taylor kocht het het penthouse van regisseur Peter Jackson. Sindsdien geeft ze regelmatig feestjes waar veel sterren naartoe komen.

30-05-2015 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown niet bij eerste verjaardag van dochtertje

Chris Brown niet bij eerste verjaardag van dochtertje

http://oi62.tinypic.com/2lucq4o.jpg

Chris Brown was er niet bij toen zijn dochtertje Royalty één jaar werd. De rapper was op dat moment bezig met het opnemen van zijn nieuwe videoclip, weet TMZ.

Het management van Chris laat de website weten dat Chris er inderdaad niet bij was. "Net als iedere werkende ouder moet Chris prioriteiten stellen."

Brown had overigens nog wel wat bedacht om zijn dochtertje persoonlijk te kunnen feliciteren. Hij wilde haar namelijk met haar moeder naar Miami laten komen, daar konden ze dan een bezoekje brengen aan Disney World. Maar dit zou Nia, de moeder van Royalty, niet hebben zien zitten. Volgens de website is ze boos dat Chris niet de moeite heeft genomen om naar haar partijtje te komen.

Brown heeft beloofd dat hij haar de volgende keer als hij haar ziet zal verrassen met een feestje.

30-05-2015 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nerdy trio blaast jury 'America's got talent' omver

Nerdy trio blaast jury 'America's got talent' omver

http://oi59.tinypic.com/1z4iwx3.jpg

"We hebben wat nodig is om hier ons beroep van te maken." Caleb Conras mocht er op voorhand dan wel overtuigd van zijn, het publiek leek dat heel wat minder.

De ietwat nerdy looks en die piepende microfoon voorspelden in ieder geval weinig goeds, maar dan begon het trio van Triple Threat te zingen. En nog wel hemels ook. Het publiek veerde meteen recht en ook de jury schonk hen een staande ovatie.

Om het helemaal mooi te maken: de drie kerels uit Arkansas leerden elkaar pas kennen toen ze gelijktijdig geblesseerd raakten. Of hoe geluk soms in een klein hoekje verscholen kan zitten...

30-05-2015 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bruce Jenner is weer onder het mes gegaan"

"Bruce Jenner is weer onder het mes gegaan"

http://oi62.tinypic.com/2zswe4z.jpg

Het gaat hard met de transformatie van Bruce Jenner. De oud-atleet is in snel tempo vrouw aan het worden. Nadat de Amerikaan onlangs al geopereerd is aan zijn intieme delen, is hij nu weer onder het mes gegaan.

Volgens RadarOnline is Bruce deze keer aan zijn gezicht geopereerd. De kaaklijn zou ronder zijn gemaakt, en ook de kin heeft tijdens de operatie een zachter uiterlijk gekregen.

Bruce kwam in april tijdens een tv-interview uit de kast als transgender. Hij verklaarde vooralsnog met 'hij' en 'Bruce' aangesproken te willen worden. Volgens diverse media zou hij inmiddels voor de Amerikaanse wet als vrouw worden gezien na de operatie waarbij de mannelijke geslachtsdelen werden veranderd in vrouwelijke. Vanuit Bruce's management is er nog geen reactie gekomen op dit laatste bericht.

29-05-2015 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belofte maakt schuld: burgemeester Aalst wast af bij pop-uprestaurant Origó

Belofte maakt schuld: burgemeester Aalst wast af bij pop-uprestaurant Origó

http://oi62.tinypic.com/2woaps8.jpg

Belofte maakt schuld. Dat weet ook burgemeester Kristof D'Haese (N-VA) van Aalst. Hij riep onlangs op te stemmen voor het pop-uprestaurant in zijn stad, en beloofde een uur te komen afwassen wanneer zijn oproep meer dan 500 likes en/of shares zou behalen.

Het filmpje ging daar zoals verwacht los over, zodat de politicus de handen uit de mouwen kwam steken in paleorestaurant Origó.

29-05-2015 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jacksons Neverland te koop voor 100 miljoen

Michael Jacksons Neverland te koop voor 100 miljoen

http://oi59.tinypic.com/2znxzwo.jpg

Het landgoed Neverland Ranch van de overleden popster Michael Jackson staat te koop voor 100 miljoen dollar (91 miljoen euro). De makelaar heeft de naam van het terrein veranderd; Michael Jackson werd ervan beschuldigd op Neverland kinderen te hebben misbruikt.

Het gebied is ruim 100 hectare groot en ligt zo'n 210 kilometer ten noordwesten van de Amerikaanse stad Los Angeles. Het landgoed is in handen van vermogensbeheerder Colony Capital Inc. Die nam het terrein over nadat Jackson in de financiële problemen raakte.

Eigenaar Thomas Barrack liet in juli weten dat het bekende terrein mogelijk in de verkoop zou gaan. Neverland Ranch is volgens hem opgeknapt op een manier zoals Michael Jackson het voor ogen had.

Pretpark
Jackson kocht Neverland in 1988 en bouwde er onder meer een pretpark en een dierentuin. Die zijn inmiddels weggehaald. De investeerder die het landgoed kocht heeft de naam Neverland nu veranderd naar Sycamore Valley Ranch. Op het landgoed zijn wel een treinstation, een bioscoop en een aantal meren. Er is een gastenverblijf, een personeelsverblijf en een woonhuis met zes slaapkamers. 

Michael Jackson was vaak in Neverland te zien met fans, maar stopte met het bezoeken ervan nadat de politie er invallen deed. De zanger noemde zijn landgoed Neverland, naar het fantasie-eiland uit het verhaal Peter Pan waar kinderen nooit groot worden.

Misbruik
Hij woonde er meer dan vijftien jaar, maar raakte in de schulden en kwam er niet meer nadat hij werd beschuldigd van seksueel misbruik van kinderen op het landgoed. Jackson werd in 2005 verdacht van kindermisbruik. De popster stierf in 2009 op 50-jarige leeftijd aan een hartstilstand door een overdosis medicijnen.

Vastgoedspecialist Randall Bell meldt aan The Los Angeles Times dat het niet makkelijk zal zijn om er 100 miljoen dollar voor te krijgen. "Het is moeilijk om voorbij te gaan aan het feit dat Neverland geassocieerd wordt met kindermisbruik. Ik denk dat 100 miljoen erg optimistisch is."

29-05-2015 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen bewijst op Instagram dat ze het nog heeft

Ann Van Elsen bewijst op Instagram dat ze het nog heeft

http://oi59.tinypic.com/105e5aw.jpg

De 35-jarige Ann Van Elsen heeft gisteren bewezen dat op schoonheid geen leeftijd staat. Ze poseerde in lingerie voor het magazine Exclusief en deelde enkele prachtige beelden op Instagram.

29-05-2015 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eat this Hollywood: Twitter lacht zich kapot met hilarisch dagboek Aussie modegoeroe

Eat this Hollywood: Twitter lacht zich kapot met hilarisch dagboek Aussie modegoeroe

http://oi57.tinypic.com/2u8l3eq.jpg

De Australische modeontwerpster Jodhi Meares krijgt op Twitter de lachers op haar hand met haar dagboek dat ze bijhield voor het magazine Harper's Bazaar. Het artikel verscheen al in februari maar kent nu plots een tweede leven online. Hilarisch bijwijlen, als Meares het over haar intraveneuze vitamine C-shots, walking meetings of schoon haar heeft. Eat this, Hollywoodvrouwen!

Down Under is Jodhi Meares bekend als ex-model, vrouw achter modelabels Tigerlily en The Upside, en als partner van rocker Jon Stevens, ooit even frontzanger van INXS na de dood van Michael Hutchence.

Hoe een gewone dag van Jodhi Meares eruitziet, wou Harper's Bazaar weten. Niet zoals die van u, zo gokken we. Onderaan vind je enkele pikante reacties op Twitter: "Zeg mij dat dit satire is, Twitter, please!"

"Ik ben zoals Forrest Gump: ik wandel zo veel ik kan."

"Ik sta graag op met de zon. Er gaat een zekere geestelijke gezondheid gepaard met het eerste daglicht. Als ik in Hawaï ben, sta ik op om 4u30, maar door mijn werk voor The Upside ben ik niet zo vaak in mijn huis daar als ik zou willen."

"Voor ik het huis verlaat, drink ik eerst altijd warm water met citroen in om mijn lichaam te alkaliseren en mijn bloed, nieren en lever te zuiveren."

"Als ik het vliegtuig moet nemen en een stevige immuniteitsboost nodig heb, ga ik naar mijn arts voor een intraveneuze vitamine C-kuur. Je moet er wat voor over hebben, want je moet zes weken lang één keer in de week een uur lang tijd maken. Maar het is onvoorstelbaar."

"Ik volg een mooie vinyasa yoga-stijl. Poweryogalessen zijn niet echt aan mij besteed. Dit is voor mij de ware, authentieke yoga."

"Na de les neem ik een versgeperst sapje of chaithee. Koffie drink ik al jaren niet meer."

"Ik ben dol op schoon haar. Ik spring de douche in en meestal was ik mijn haren twee keer per dag."

"In plaats van conference meetings of koffievergaderingen vraag ik de mensen om walking meetings te doen. Daar bestaat een briljant TED-praatje over van Nilofer Merchant."

"Het is belachelijk hoeveel yogamatjes ik heb. Vijf in Hawaï, een paar in New York bij vrienden, minstens vier thuis, en ik ben de tel kwijt hoeveel ik er op kantoor heb. Ik ben fan van het merk Jade."

"Men is zuiver toegewijd aan schoenen."

29-05-2015 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de zomerschoen volgens Jani

Dit is de zomerschoen volgens Jani

http://oi60.tinypic.com/15y6r6s.jpg

Stylist Jani trok voor het Vijf-programma Summperproof naar het strand van Oostende om er de zomerse modeblunders spotten en de wereld uit te helpen.

Daar viel Jennifer in haar grauwe outfit, polootje, een jeansbroek en een jasje onmiddellijk op. Jani toont haar echter dat het veel fleuriger kan met een losse blouse die haar figuur helemaal in balans brengt.

In het filmpje raadt hij ook af om sneakers op hete zomerdagen te dragen, omdat ze een garantie op zweetvoeten zijn. De trendy slip-on is volgens hem een veel frisser alternatief.

29-05-2015 om 19:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!