Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jason Statham: "Ik zou een goede James Bond zijn"

Jason Statham: "Ik zou een goede James Bond zijn"

http://oi59.tinypic.com/20zcw82.jpg

Nu duidelijk wordt dat Daniel Craigs dagen als James Bond geteld zijn, rolt alvast één iemand de spierballen. Jason Statham (47) trekt vandaag naar de bioscopen met 'Spy' en is daarin te zien als, jawel, Brits geheim agent. "Natuurlijk wil ik graag de nieuwe Bond worden. Voor een Brits acteur is dat het allerhoogste."

Uiteraard valt er wat te zeggen voor jongens als Christian Bale, Michael Fassbender of Guy Pearce, maar de leukste Bond huist al 47 jaar in Jason Statham. Dat mag ik meteen ondervinden bij onze ontmoeting. Statham oogt vervaarlijk, maar al snel blijkt: ruwe bolster, zachte Brit. Bovendien gezegend met tonnen charisma, de typerende eilandhumor en een sportlichaam dat hem ooit de 12de plek opleverde tijdens het WK schoonspringen. Begenadigd in tal van vechtsporten ook. En die lijkt de ster uit onder meer 'The Mechanic' zelf te willen aanwenden om de rol van zijn leven te veroveren. "Als ik de rol van James Bond wil, zal ik eerst Daniels been moeten breken", grijnst hij wanneer het thema op tafel komt. "En ik denk dat hij dat niet zal appreciëren. (lacht) Maar of ik hém zou kunnen spelen? Zeer zeker! En of ik het zou willen? Zonder twijfel."

Al heeft de held van het moment wel een andere 007 in gedachten. "Ik zou een goede James Bond kunnen neerzetten, maar die zou verschillend zijn van Daniels interpretatie. Bovendien blijft het eeuwig opboksen tegen Sean Connery. De Bond waar de mannen naar opkeken en waar de vrouwen voor vielen. De coolste Bond ooit. En de beste Brit die ooit in die huid kroop. Want laat ons eerlijk zijn. In Groot-Brittannië is de rol van Bond het grootste succes dat je als acteur te beurt kan vallen."

03-06-2015 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Cordon' krijgt vervolg

'Cordon' krijgt vervolg

http://oi60.tinypic.com/42cu0.jpg

Er komt een tweede seizoen met tien afleveringen van de fictiereeks Cordon, de dramaserie van VTM en Eyeworks over de uitbraak van een besmettelijk en dodelijk virus in Antwerpen. Het Mediafonds heeft gedeeltelijke steun toegekend voor de productie van een tweede reeks. Dat heeft Medialaan vandaag bekendgemaakt.

"VTM en Eyeworks geloven in deze reeks en in het internationale potentieel ervan", zegt Ricus Jansegers, programmadirecteur VTM. "De steun van het Mediafonds is van cruciaal belang om de reeks mogelijk te maken."

Cordon haalde in het voorjaar van 2014 gemiddeld 855.000 kijkers. Onlangs raakte bekend dat er een Amerikaanse remake komt. Eerder werd de Vlaamse versie al aangekocht en uitgezonden door BBC 4. Inmiddels is Cordon ook aangekocht in Australië, Nederland en Denemarken.

De opnames voor de tweede reeks gaan eind juli van start. Eshref Reybrouck voert de regie, het scenario is van Carl Joos. Enkele figuren uit de originele cast die terugkeren zijn: Wouter Hendrickx (inspecteur Jokke), Mieke De Groote (regeringsambtenaar Sabine Lommers), Tom Dewispelaere (commissaris Lex Faes) en Liesa Van der Aa (Jana). De reeks wordt geproduceerd door Gunter Schmid en Peter Bouckaert voor Eyeworks Film & TV Drama.

03-06-2015 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pharrell Williams redt Kim Kardashian van brandende jurk

Pharrell Williams redt Kim Kardashian van brandende jurk

http://oi62.tinypic.com/j90i04.jpg

De jurk van Kim Kardashian vatte gisterenavond vlam tijdens een etentje na de CFDA-awardshow in New York. Gelukkig waren zanger Pharrell Williams en zijn vrouw Helen in de buurt om haar te redden.

"Pharrell en Helen, bedankt dat jullie gisteren mijn leven hebben gered!", schrijft de zwangere realityster vandaag bij een foto van zichzelf, haar man Kanye, Pharrell en Helen op Instagram. "Bij het eten vlogen de veren van mijn jurk in brand door een kaars en zij sprongen direct op om het vuur uit te krijgen!"

Kardashian (34) en West (37) maakten eerder deze week bekend dat ze hun tweede kindje verwachten. Het stel heeft al een dochtertje van bijna twee jaar oud dat North heet.

02-06-2015 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cathérine Moerkerke kruipt in de huid van legerpiloot

Cathérine Moerkerke kruipt in de huid van legerpiloot

http://oi58.tinypic.com/t0gf4k.jpg

Met de reportage 'Sterke vrouwen op eenzame hoogte' gaat het VTM-magazine 'Telefacts' met een knaller op vakantie. Gastvrouw Cathérine Moerkerke (38) gaat na hoe zwaar het is om als vrouw piloot te zijn in het Belgisch Leger. Cathérine keert volgende week al terug met 'Telefacts Zomer', waar ze de beste buitenlandse reportages aan elkaar praat.

Voor het VTM-magazine 'Telefacts' zat ze eerder al in het klooster, maakte ze een dieetsite, ontmoette ze de excentrieke Ryanairbaas O'Leary, stapte ze tussen de ruïnes van de Spaanse immomaffia en onderzocht ze waarom we seks hebben. Vanavond mag de 38-jarige Moerkerke een ultieme 'jongensdroom' in vervulling laten gaan en is ze één dag piloot zijn bij het Belgisch Leger.

"Een ronduit unieke ervaring", vertelt Moerkerke. "Ik heb mee mogen vliegen met een Alpha Jet, het trainingstoestel voor toekomstige F16-piloten. Dat doe je niet zomaar. Zonder volledige medische check-up en een 'go' mag je het vergeten. De vlucht zelf was, zeg maar, stresserend. Zeker omdat je volledig in het onbekende stapt. Ik wist wel dat ik behoorlijk wat G-krachten zou ondergaan tijdens de vlucht en dat ik ziek zou kunnen worden. Wat ook effectief gebeurd is. Niet voor niets had ik twee zakjes meegenomen. Maar zo'n kans krijg je maar één keer, dus ben ik er volledig voor gegaan. Ook al omdat het perfect paste in mijn reportage. Ik wilde, al was het maar minimaal, zelf ondervinden wat die vrouwen ondergaan in zo'n vliegtuig."

02-06-2015 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neefje Spaanse koning gaat zwaar uit de bocht in pretpark

Neefje Spaanse koning gaat zwaar uit de bocht in pretpark

http://oi60.tinypic.com/2qbvf9f.jpg

De zestienjarige Don Felipe Froilán, de vierde in lijn voor de troonopvolging in Spanje, voelt zich door zijn koninklijke afkomst verheven boven het plebs. Dat liet het neefje van de Spaanse koning Felipe duidelijk merken in een pretpark in Madrid. Hij schold er een personeelslid op racistische wijze uit.

De arrogante tiener wou een hele rij voorsteken bij een attractie maar het personeel zei dat hij mee moest aanschuiven zoals de rest. Dat was niet naar de zin van Don Froilán die in woede uitbarstte. Hij zwierde een leraar naar het hoofd dat hij de vierde in lijn voor de troonopvolging is. En hij haalde uit naar de werknemers van het pretpark. "Hou je wafel, jij verdomde chino", brieste hij. 'Chino' is in Spanje een scheldnaam voor iemand van Chinese afkomst.

Daarop werd de jongen - voluit: Felipe Juan Froilán de Todos los Santos de Marichalar y Borbón - het pretpark uitgegooid. Het is niet de eerste keer dat hij de pers haalt met zijn bedenkelijke gedrag. Vorig jaar werd hij van school gesmeten nadat hij tweemaal niet slaagde voor zijn examens. En in 2012 schoot hij zichzelf in de voet tijdens de jacht. Hij was toen nog geen 14, de wettelijke minimumleeftijd in Spanje om wapens te mogen hanteren. Froilán is de zoon van Elena, hertogin van Lugo en de zus van koning Felipe.

02-06-2015 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat er echt gebeurde in de hotelkamer van Matthias 'Lowie' Vergels

Wat er echt gebeurde in de hotelkamer van Matthias 'Lowie' Vergels

http://oi58.tinypic.com/316au5d.jpg

De jaarlijkse Thuis-dag in Leuven was vorige week een groot succes, met 6.000 fans en wachtrijen van vier uur. Opvallende afwezige was echter Matthias Vergels, alias 'Lowieke', die 's ochtends vroeg op geheimzinnige wijze in het ziekenhuis belandde na een nachtje stappen. Dag Allemaal ging na wat er echt gebeurde.

De VRT en de cast en crew van Thuis doen heel geheimzinnig rond het voorval. Enkele fans kwamen Matthias 's ochtends rond vier uur nog tegen in een centrum in het café, samen met onder meer Geert Hunaerts, Bill Barberis en Bart Van Avermaet. Ze waren in vrolijke toestand.

Enkele uren later was er echter geen Matthias te zien op de Thuis-dag. Het gerucht deed de ronde dat de acteur onwel was geworden, en dat de brandweer eraan te pas moest komen om hem uit zijn hotelkamer te halen. "Een ongeluk", klinkt het bij producer Wim Janssen. "Hij stond de dinsdag erop alweer op de set en heeft geen opnames gemist. Acteurs zijn ook maar mensen, hé. Hij vond het zelf ook heel jammer dat hij er niet bij kon zijn.

Volgens hotelmanager Kristof Lemmens was Matthias gewoon ongelukkig gevallen in de douche. "De VRT-mensen hebben hem dan zo gevonden en de hulpdiensten verwittigd. Onze liften zijn niet groot genoeg om iemand op een brancard te vervoeren, dus is het bij ons standaardprocedure dat we dan de brandweer bellen. Of zijn drankverbruik er iets mee te maken had? Daar kan ik niets over zeggen. Ik weet alleen dat we erg tevreden waren over de Thuis-cast. Ze waren hier allemaal en er was alleen dit incident."

02-06-2015 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belle Perez (39): "Kinderen? Ooit wel, maar niet morgen"

Belle Perez (39): "Kinderen? Ooit wel, maar niet morgen"

http://oi59.tinypic.com/ddolnd.jpg

Het gaat goed met Belle Perez. De zangeres stapt volgend jaar in het huwelijksbootje met haar vriend Wouter van der Horst (32). "Ons huwelijk moet de dag van ons leven worden", schrijft Story. En Belle heeft ook nog een kinderwens. "Ooit wel, maar het zal niet voor morgen zijn."

Voor de zangeres is het haar tweede huwelijk. "Ik ben intussen ook ouder. Ik maak meer bewuste keuzes. Ik herinner me dat ik de dag voor mijn trouw nog moest optreden. Ik leef nu veel relaxter naar ons huwelijk toe. Nu zal de nadruk meer op de ceremonie liggen. Ik kijk er al naar uit om mijn geloftes aan Wout te zeggen. Waarom ik precies voor hem kies."

"Ik doe met hem dingen die ik van tevoren nooit heb gedaan. Wout is een echte levensgenieter. Flamboyant en avontuurlijk. Elke dag is anders met hem. Hij heeft een robuuste mannelijke kant, maar ook een heel zachte en warme kant. Hij begrijpt de waardes van het leven. We zijn nu zeven jaar samen, maar hij vraagt nog elke avond heel oprecht hoe mijn dag geweest is. Ja, ik geniet nog elke dag van hem."

Geen tijdslimiet
Voor Belle zijn kinderen ondanks haar leeftijd nog geen prioriteit. "Ik heb mezelf geen tijdslimiet gegeven. Op dit moment gaat het heel goed met Wout. We hebben niet het gevoel dat we iets missen, maar een kind zou wel welkom zijn. Ik wil me er niet op vastpinnen. Ooit gebeurt het wel, maar het zal niet voor morgen zijn."

Spijt van haar eerste huwelijk met Mario heeft Belle niet. "Op dat moment stond ik volledig achter mijn beslissing om te trouwen. Uiteindelijk liep het niet zoals ik wilde, maar je kunt de tijd niet terugdraaien. Ik was 21 toen ik met Mario trouwde. Nu ben ik heel gelukkig met Wout."

02-06-2015 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stel dat je maar één act van talentenjacht bekijkt, laat het dan deze zijn van 's werelds moedigste stotteraar

Stel dat je maar één act van talentenjacht bekijkt, laat het dan deze zijn van 's werelds moedigste stotteraar

http://oi62.tinypic.com/wr11d0.jpg

Auditie doen tijdens een talentenjacht vergt moed. Veel moed. Wat dan te denken van een man die stottert en een carrière najaagt als komiek? De Amerikaan Drew Lynch weet iedereen te ontroeren en krijgt een staande ovatie tijdens America's Got Talent. Een druk op de gouden knop stuurt de moedige jongeman meteen naar de liveshows.

Het leven is niet mild geweest voor de Drew Lynch (23). Vier jaar geleden kreeg de jongen een knuppel tegen het hoofd tijdens een potje softbal. De Amerikaan werd geraakt aan de keel en ging stotteren. Het weerhield hem er echter niet van om aan stand-upcomedy te doen. Nu doet hij auditie bij America's Got Talent en verovert meteen alle harten van het publiek.

Na een druk op de gouden buzzer door jurylid Howie Mandel wordt hij naar de liveshows gekatapulteerd. Drew huilt tranen van geluk, het publiek van ontroering.

Indien je één act van een talentenjacht bekijkt, laat het dan deze zijn en neem die zakdoek alvast bij de hand. Petje af, Drew!

02-06-2015 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje ondergaat gedaantewisseling voor musical 'Wickie'

Josje ondergaat gedaantewisseling voor musical 'Wickie'

http://oi58.tinypic.com/2q2ogti.jpg

Josje Huisman ondergaat een gedaantewisseling van formaat in Wickie, de musical. Josje speelt de rol van schlagerzangeres Elza Eenoog. Vooral het ooglapje van haar personage is even wennen voor de K3-zangeres. Vandaag gaf de voltallige cast van de Studio 100-productie in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam alvast een voorproefje.

Josje maakt in de musical haar opwachting als schlagerzangeres en het liefje van piraat Vreselijke Sven. Sven wil in het vikingenverhaal de jonge Wickie ontvoeren en de diamanten van Flaken als losgeld eisen. ''Svenneke gaat ervoor zorgen dat ik de rijkste piratenvrouw ter wereld word'', vertelt Josje. ''Ze is zijn liefje, maar eigenlijk is ze vooral uit op geld."

Josjes gigantische getoupeerde pruik en flamboyante tenue met bijbehorend ooglapje vormen een groot contrast met haar K3-garderobe.''Vooral het ooglapje is wennen, mijn hele zicht is anders'', zegt de zangeres.

Stoer
Josje (29) is zoals velen opgegroeid met de tekenfilmserie van Wickie de Viking, waar Studio 100 een remake en twee speelfilms van maakte. ''Sommigen denken wellicht dat Wickie alleen voor jongens is, maar ik heb er ook van genoten. Wickie is ook voor meisjes heel stoer en slim."

Afscheid K3
Voordat Josje vanaf 6 augustus rondtrekt met de musical, is ze nog druk bezig met de voorbereidingen voor het tv-programma waarin K3 komend najaar op zoek gaat naar drie opvolgsters. ''Ik ga een volle zomer tegemoet. K3 gaat nog optreden op festivals in België en Nederland. Daar gaan we nog voor repeteren en dan komt de musical er nog bij.''

Het naderend afscheid is voor de K3-zangeressen moeilijk voor te stellen. ''We houden ons nu bezig met een mooie afsluiting en de nieuwe kandidaten. We hebben het er onderling regelmatig over hoe het afscheid zal zijn. We hebben er zin in de K3-tijd mooi af te sluiten.''

02-06-2015 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Bontinck in Temptation Island? "Waarom niet, ik zoek toch een vrouw"

Dimitri Bontinck in Temptation Island? "Waarom niet, ik zoek toch een vrouw"

http://oi62.tinypic.com/14c6vkl.jpg

Niemand kan genoeg krijgen van Dimitri Bontinck, hetzij om zijn heldhaftige verhalen of amoureuze avonturen. Dat dachten de mannen achter 'De Grote Dimitri Bontinck Fanclub' ook. Een fandag die wordt aangekondigd op Facebook, telt nu al meer dan 7.000 aanwezigen. Ondertussen denkt Bontinck zelfs na over een deelname aan 'Temptation Island'. "Waarom niet, ik ben toch op zoek naar een vrouw?"

Sinds eind januari bestaat de Facebookpagina 'De Grote Dimitri Bontinck Fanclub'. Ze telt ondertussen al 3.500 likes. De aanhangers hebben zichzelf ook een naam gegeven: de Dimitrievers. Ludiek of niet, Dimitri Bontinck bedankte zijn fans al via een ingezonden foto.

Om het compleet te maken, mocht een echte fandag niet ontbreken. Op 28 juni willen de Dimitrievers verzamelen op de Grote Markt. Dat evenement gaat ondertussen viraal. Al meer dan 7.000 mensen geven aan dat ze naar de Grote markt willen afzakken. Volgens de organisator zal Dimitri Bontinck zelf ook aanwezig zijn op het evenement.

"Bontinck on tv"

Bontinck laat het allemaal over zich komen. "Weet je dat meer dan 3.400 mensen mij absoluut in 'Temptation Island' willen? Da's toch gigantisch? Er werd zelfs speciaal een Facebook-groep voor opgericht. En niet door mij, hé. Het publíek wil Bontinck on tv", zegt hij in Dag Allemaal. "Gedaan met de Pfaffs en Astrid Bryan. Hier is the Bontinck family!"

VIJF denkt alleszins na over een nieuwe 'Temptation Island'. "En waarom niet? Ik ben toch op zoek naar een vrouw? Bovendien zegt men mij: 'Dimitri, gij moet stand-upcomedian worden'. Het zou me nog goed afgaan ook. Neem nu Jejoens deelname aan 'Move Like Michael Jackson'. Volgens ons contract mochten we naar hartenlust improviseren. En dat heb ik gedaan, door de Amerikaanse manager te spelen. De kijkers hebben zich er goed mee geamuseerd."

Levensgenieter en gevoelig

"De échte Dimitri Bontinck zit verscholen achter die muur van luid van de toren blazen en grootdoenerij. Maar privé doe ik dat niet. Al sta ik nu misschien wat scherper dan anders. Ik denk dat dat is omdat ik een vrouw mis. Ik ben een levensgenieter, sportief, best gevoelig... Koelbloedig als het moet en professioneel als Karel De Gucht. Maar ik heb geen dikke nek, 'k ben sociaal, misschien een beetje excentriek. En ik ben een passionele man, in álles."

Dat zijn nieuwe liefde niet Lesley-Ann Poppe zal zijn, weten we ondertussen. Enkele weken geleden waagde Bontinck zijn kans bij de blondine, maar hij ving bot.

02-06-2015 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff wordt de nieuwe Willy Sommers

Christoff wordt de nieuwe Willy Sommers

http://oi62.tinypic.com/dm7c5e.jpg

Wegens het immense succes breit VTM deze zomer een vervolg aan 'Tien om Tegen de Sterren Op te Zien'. In 'Liefde voor Sterren Tegen de Muziek Op' neemt Christoff de plaats in van Willy Sommers en praat hij samen met Nathalie Meskens, die Natalia speelt, de muziekshow vol persiflages aan elkaar. De shows zijn vanaf midden augustus drie vrijdagen lang op VTM te zien.

Voor Vlaamse schlagerkoning Christoff wordt het een hoogfeest en de verwezenlijking van zijn jeugddroom. Voor het eerst mag hij een groots tv-programma aan elkaar praten. De zanger mag wel al 'De Vlaamse Ultratop 50' presenteren op Radio2 en was ook actief bij de digitale zender 'Anne TV', maar nu mag hij écht in de voetsporen treden van onder anderen Koen Wauters, Luc Appermont en Willy Sommers die in de jaren 90 jarenlang 'Tien om te Zien' heeft gepresenteerd.

Naast Christoff zal niemand minder dan Natalia de boel mee aan elkaar praten. Plezier gegarandeerd, want Natalia wordt gepersifleerd door de enige, echte Nathalie Meskens. Vorig jaar schitterde Nathalie, toen naast de échte Willy Sommers, ook al als de perfecte pasvorm van Anne De Baetzelier.

Zicht op zee
Voor 'Tien om Tegen de Sterren Op te Zien' speelden Blankenberge en Nieuwpoort gastheer. Dit keer trekt het muzikale circus exclusief naar Oostende, waar het neerstrijkt op het Klein Strand, met zicht op zee. De opnames staan gepland op 12, 18 en 24 augustus. De uitzendingen volgen dan op 14, 21 en 28 augustus.

Rode draad door de shows is dit keer het huwelijk van 'Liefde voor Muziek', met échte artiesten die bekende hits brengen en de TDSO-acteurs en actrices die persiflages brengen.

01-06-2015 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsanker Stef Wauters ziet er vandaag anders uit, niet?

Nieuwsanker Stef Wauters ziet er vandaag anders uit, niet?

http://oi62.tinypic.com/2corj3n.jpg

Zag jij het ook? VTM-anker Stef Wauters sprak ons vandaag tijdens Het Nieuws van 13 uur voor het eerst toe met een nieuwe look. Wij vinden het alvast prima, jij ook?

Tijdens Het VTM Nieuws kregen we anker Stef Wauters tot nu toe nooit te zien met een bril op. Daar kwam vandaag verandering in. Wauters - en/of zijn styliste - kozen voor een redelijk zwaar montuur dat een zekere ernst uitstraalt. En dat past uiteraard perfect bij een nieuwslezer.

Maar: slecht nieuws voor de fans, want de bril is blijkbaar geen blijvertje. "Het is maar tijdelijk", verklapte Wauters op het einde van Het Nieuws aan sportcollega Jan Dewijngaert.

01-06-2015 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is deze Thuis-actrice de nieuwste vlam van Dimitri Bontinck?

Is deze Thuis-actrice de nieuwste vlam van Dimitri Bontinck?

http://oi60.tinypic.com/1217n0x.jpg

De zelfverklaarde Syrië-expert is op liefdespad en dat zal heel Vlaanderen geweten hebben. Eerst waagde vader Bontinck zijn kans bij Phaedra Hoste en dan verklaarde bij openlijk zijn liefde voor Lesley-Ann Poppe. Sinds hij bij deze twee schoonheden een blauwtje opliep, lijken heel wat bekende dames op hun hoede te zijn. Thuis-actrice Tina Maerevoet uitte vandaag haar angst dat zij het volgende slachtoffer wordt sinds Dimitri haar volgt op Twitter.

De veroordeelde Dimitri laat een dreigende gevangenisstraf van 8 maanden zijn plannen om de ware te ontmoeten niet verstoren. Tina maakt zich sinds vandaag duidelijk zorgen over de bedoelingen van Dimitri. Nadat ze ontdekte dat hij haar volgt op social media, grapte ze op Twitter: "Whhhaaaaaaaaaa!!! Ben ik de volgende Phaedra Leslie Hostepop???"

In april maakte de actrice bekend dat ze weer vrijgezel was. Dimitri kan altijd via Tinder haar hart proberen te veroveren, want op deze dating-app heeft Tina een profiel.

01-06-2015 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Top Gear'-presentatoren May en Hammond krijgen 1,4 miljoen voor nieuwe reeks

'Top Gear'-presentatoren May en Hammond krijgen 1,4 miljoen voor nieuwe reeks

http://oi57.tinypic.com/sgqt6d.jpg

James May en Richard Hammond hebben 1,4 miljoen euro aangeboden gekregen om een nieuw seizoen van 'Top Gear' zonder Jeremy Clarkson op te nemen. Dat onthult een bron binnen de BBC aan The Independent. De populaire reeks zou terugkeren met voor elke aflevering een andere gastheer.

"Hoewel ze zich loyaal aan Clarkson verklaarden, hebben May en Hammond hun ontslag niet aangeboden nadat Clarkson de laan werd uitgestuurd. Ze kregen elk een miljoen pond per jaar aangeboden om een nieuwe serie te maken. Kwestie van de geïnspireerde kinderachtigheid van 'Top Gear' gaande te houden".

'Have I Got News For You'
"Het plan is de show uiteindelijk te hertekenen zoals na het vertrek van Angus Deayton met 'Have I Got News For You' gebeurde, met een andere gastheer voor elke episode", zo stelde een topman van de BBC.

In maart weigerde de BBC het contract met Clarkson te hernieuwen nadat de presentator een producer van de show een klap had gegeven. Clarkson wond zich toen op omdat er na een lange werkdag geen warme maaltijd voorzien was voor de presentatoren.

Terugkeer Clarkson?
Clarkson sluit inmiddels niet uit dat hij ooit terugkeert naar de BBC. In het eerste interview sinds het incident vertelde hij tegen radiopresentator Chris Evans op BBC2: "James en Richard kunnen terug naar de BBC, de deur staat daar nog open voor hen. Maar ik ook, want ik ben niet ontslagen".

Het trio gaf al te kennen dat ze terug op televisie zouden komen. "Van over de hele wereld is er nu belangstelling voor onze tv-show. Wie weet wat er zal gebeuren", zeiden de drie tijdens hun Top Gear Live show, die na Clarksons vertrek tot 'Clarkson, Hammond and May Live' werd herdoopt.

Angela Rippon
Nog volgens een insider speelt de BBC met de idee de autoshow door een vrouw te laten presenteren. Angela Rippon, die 38 jaar geleden het programma voor het eerst presenteerde, ziet dat wel zitten. De voormalige nieuwslezeres zei dat ze het fantastisch zou vinden terug te keren naar 'Top Gear'.

01-06-2015 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Populaire goochelaar valt tweede keer door de mand

Populaire goochelaar valt tweede keer door de mand

http://oi61.tinypic.com/16lzo7s.jpg

Goochelaar Jamie Raven eindigde als tweede in de finale van 'Britain's Got Talent', net na de geweldige hondenact van de Tongerse Jules O'Dwyer. Een puike prestatie, al stelde hij heel wat kijkers ook teleur. Net als in zijn halve finale werd zijn truc immers doorzien.

Het ziet er nochtans spectaculair uit: een gehandtekend bankbiljet tevoorschijn toveren vanuit een citroen, die dan ook nog eens in twee dozen verstopt zit. "Ach, hou op. Dit kan toch niet?", riep zangeres en juyrlid Alesha Dixon verbaasd uit. Alleen viel dat vooraf gesneden gat in de citrusvrucht wel heel groot uit, waardoor Twitter haast op ontploffen stond.

"Als een gat in een citroen snijden en er dan een bankbriefje insteken magie is, dan ben ik ook een goochelaar", klonk het. Of nog: "Een hond voert een heel scenario tot in de puntjes uit. En dan zijn er nog mensen kwaad omdat hij een man versloeg die een stukje papier in het gat van een citroen schoof?" En: "Die goochelaar valt echt wel door de mand: zijn halve finale trok al op niets en nu zie je het gat gewoon zitten in de citroen, lol."

Al zijn er ook heel wat mensen die het voor Raven opnemen. "Wat een gezeur over een gat in een citroen. Het is een illusie! Als je denkt dat magie echt is, moet je naar Zweinstein gaan", luidt de teneur.

01-06-2015 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marc Coucke charmezanger: bent u gecharmeerd door zijn zangkunsten?

Marc Coucke charmezanger: bent u gecharmeerd door zijn zangkunsten?

http://oi59.tinypic.com/b3o74y.jpg

Marc Coucke was al een succesvol zakenman, een excellente hobbykok en voorzitter van KV Oostende, maar nu wordt hij ook charmezanger. Vandaag nam hij ''t Is weer Couckenbak' op, een nummer dat hij samen met 'de koning van de polonaise' Steve Tielens schreef en ook zingt. De single wordt woensdagavond gelanceerd tijdens een speciale uitzending van 'Café Corsari', dat voor de gelegenheid wordt omgevormd tot 'Café Coucke'.

01-06-2015 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bent u er klaar voor? 'Fifty Shades' krijgt vervolg

Bent u er klaar voor? 'Fifty Shades' krijgt vervolg

http://oi62.tinypic.com/333vj8z.jpg

De pikante 'Fifty Shades'-boeken krijgen een vervolg. Schrijfster EL James maakte vandaag op Instagram bekend dat ze deze maand een nieuw exemplaar uitbrengt. En daarin zal hoofdpersonage Christian Grey zijn kant van het sm-verhaal doen...

Van de drie eerdere boeken werden wereldwijd meer dan 125 miljoen exemplaren verkocht. Vooral onder vrouwen bleken de seksuele boeken over de sm-relatie tussen een verlegen studente en een zakenman populair. Vanuit het standpunt van Ana Steele komt u te weten hoe ze almaar meer meegesleurd wordt in de seksuele fantasieën van Grey.

Nu krijgt de lezer dus een kijkje in het hoofd van de man. "Christian is een ingewikkeld karakter", aldus de schrijfster over haar nieuwe boek. "En lezers zijn altijd al gefascineerd geweest door zijn lusten en drijfveren en zijn moeizame verleden. Zoals iedereen die ooit een relatie heeft gehad weet, heeft elk verhaal twee kanten. Ik vond het heerlijk om het boek te schrijven en me in de leefwereld van Christian en Ana te begeven."

"Emotionele storm"

Het nieuwe boek krijgt de titel 'Grey: Fifty Shades of Grey as Told By Christian' en ligt vanaf 18 juni in de boekhandel. Het is nog onbekend hoe de Nederlandse vertaling gaat heten en wanneer die uitkomt.

De uitgever laat de lezers alvast warm lopen voor het vervolg. "Zijn wereld is netjes, gedisciplineerd en leeg - tot het moment dat Anastasia Steele zijn kantoor binnen komt vallen. Wat is het in haar dat hem aangrijpt? Waarom kan hij haar niet vergeten? Hij wordt meegesleurd in een emotionele storm die hij niet kan begrijpen en niet kan weerstaan."

01-06-2015 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Jenner pronkt als vrouw op cover Vanity Fair

Bruce Jenner pronkt als vrouw op cover Vanity Fair

http://oi57.tinypic.com/2a51fb.jpg

Bruce Jenner - of vanaf nu eigenlijk Caitlyn Jenner - poseert voor het eerst al vrouw op de cover van het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair. De editie ligt volgende maand in de winkelrekken.

Bruce Jenner (65) is voor het eerst te zien als vrouw en dat op de cover van het magazine Vanity Fair.  De ex-man van Kris Jenner poseert voor de lens van de beroemde fotografe Annie Leibovitz. Zij heeft al heel wat beroemdheden voor haar camera gehad, zo legde ze Michael Jackson, George Clooney, koningin Elizabeth en Lady Gaga al eens vast.

In april vertelde Bruce voor het eerst openlijk over zijn wens om als vrouw door het leven te gaan. Dat deed hij tijdens een tv-interview met Diane Sawyer. Vanaf eind juli is Jenner te zien in zijn eigen achtdelige realityserie. De reacties op de cover zijn op sociale media alvast een en al lovend. Het blad met Bruce op ligt vanaf juli in de winkelrekken.

01-06-2015 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man steelt 16 mobieltjes op dancefestival

Man steelt 16 mobieltjes op dancefestival

http://oi62.tinypic.com/2n1uip3.jpg

Een zakkenroller heeft zaterdagavond tijdens The Flying Dutch in Amsterdam zijn slag geslagen: bij zijn aanhouding had hij zestien telefoons in zijn tas. De 30-jarige man zit inmiddels vast.

Een bezoekster van het dancefeest merkte dat haar telefoon was verdwenen. Een omstander dacht te weten wie dat had gedaan en schakelde de beveiliging in. Die speurden de vermoedelijke dader op en brachten hem naar de daar aanwezige agenten. Omdat maar drie mensen aangifte hebben gedaan, roept de politie ook de andere gedupeerden op zich te melden.

Vliegende dj's
The Flying Dutch is een dance-event waarbij tien Nederlandse top dj's, zoals Armin van Buuren, Hardwell en Afrojack, op één dag naar drie verschillende Nederlandse steden vliegen om een set te draaien. In totaal werden honderdduizend kaarten verkocht.

31-05-2015 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tienerzoon van Will Smith draagt jurk op eindejaarsbal

Tienerzoon van Will Smith draagt jurk op eindejaarsbal

http://oi59.tinypic.com/5xicsy.jpg

Jaden Smith (16 jaar) is in de Verenigde Staten bekend als acteur, zanger en nu probeert hij het ook als modeontwerper. De zoon van Will Smith viel afgelopen weekend op omdat hij in een jurk op eindejaarsbal verscheen. Zijn date, actrice Amandla Stenberg (The Hunger Games), had duidelijk geen problemen met Jadens bizarre outft .

De tienerjongen droeg een legging en witte rok tot aan de kuiten met daarover een lang shirt. Hij maakte het gehaal af met een zwart jasje, zwarte sneakers en handschoenen. Amandla Stenberg speelde het personage Rue in de Hunger Games-film in 2012, zij ging voor een meer traditionele outfit op het evenement van haar middelbare school.    

Jaden stak in het verleden zijn liefde voor vrouwenkledij niet onder stoelen of banken. In april bekende hij op Twitter een zwarte jurk van Topshop te dragen. En hij werd op het Amerikaanse festival Coachella gespot in een bloemenjurk en rode bloemen in zijn haar.

31-05-2015 om 19:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!