Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sven Ornelis stopt met ochtendshow Q-Music

Sven Ornelis stopt met ochtendshow Q-Music

http://oi62.tinypic.com/5ff3hx.jpg

Radiopresentator Sven Ornelis (42) stopt met de ochtendshow bij Q-Music. Dat maakte hij vanochtend bekend tijdens Ornelis & Vancoillie. Het vaste vroege gezicht van de radiozender zal in de toekomst wel nog te horen zijn op de zender, en hij zal ook achter de schermen mee nadenken over zijn favoriete zender als adjunct-programmadirecteur.

De presentator vindt dat het na 14 jaar welletjes geweest. Hij wil nieuwe generaties de kans geven om radio te maken, en wil zijn plekje overlaten aan 'nieuwe jonge gasten die het goed doen'. Maarten Vancoillie en sidekick Dorothee Dauwe zullen de ochtendshow voortaan dus met hun tweetjes presenteren. Binnen twee weken verdwijnt de presentator voor even naar de achtergrond. Hij zal nog op Q te horen zijn, al weet hij nog niet onder welke vorm of wanneer.

"Ik heb het gevoel dat dit het ideale moment is om afscheid te nemen van de ochtendshow", aldus Ornelis. "Het is tijd voor mij omdat het prikkelt om mee te bouwen aan de zender. En het is tijd voor de zender omdat nieuw talent op een gegeven ogenblik de vleugels moet kunnen uitslaan. Ik hoef me dus niet 'schuldig' te voelen om de ochtendshow te verlaten want de opvolging is verzekerd."

Programmadirecteur Tom Klerkx begrijpt de beslissing: "Q zal vanaf september heel anders aanvoelen in de ochtend. Sinds het begin van Q is de stem van Sven immers een constante elke ochtend voor een half miljoen luisteraars. Maar Q evolueert continu, dus ook de ochtendshow moet evolueren. Er staat nu talent klaar om de komende... 14 jaar de ochtendshow te presenteren."

14 jaar ochtendshow
Ornelis presenteert als sinds 2000 de ochtendshow, toen nog met Erwin Deckers bij Donna. In 2001 maakten beide heren de overstap naar het pas opgerichte Q-Music, waar ze samen met nieuwslezeres Maite Goossens zeven jaar lang de populaire vroege show in elkaar boksten.

In 2008 verliet Deckers de show; hij werd vervangen door Kürt Rogiers, die tot vorig jaar de vaste partner van Ornelis werd in 'Ornelis en Rogiers Showtime'. In het najaar van 2014 maakte Rogiers echter plaats voor 'Ornelis en Vancoillie'.

16-06-2015 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Herman in de watten gelegd voor Vaderdag

Sergio Herman in de watten gelegd voor Vaderdag

http://oi58.tinypic.com/r1epax.jpg

'Buzze geven' en zo veel mogelijk mensen de culinaire ervaring van hun leven bezorgen. Voor Sergio Herman is het dagelijkse kost. Gisteren werd de sterrenchef echter zelf verwend.

Voor Vaderdag kreeg de Zeeuw van zijn vier kinderen Boy, Moon, Noah en Zenna een collage met gezinsfoto's en was hij zo ontroerd dat hij het meteen met zijn ruim 32.000 volgers deelde op Instagram. "Effe in de watten gelegd door mijn helden!", klonk het trots. Ja, zelfs bikkelharde sterrenchefs hebben een peperkoeken hartje.

15-06-2015 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cilou Annys krijgt kritiek om borstvergroting

Cilou Annys krijgt kritiek om borstvergroting

http://oi60.tinypic.com/21bo14.jpg

Afgelopen weekend verraste Cilou Annys haar aanhang op Facebook met een opvallende vraag: "Borstvergroting: do or don't?". De ex-Miss België kreeg een golf van reacties over zich heen. De één al positiever dan de ander.

"Ik ben geschrokken van het aantal reacties", vertelt ze. "Ik dacht dat het taboe rond borstvergrotingen al lang voorbij was, maar blijkbaar zijn er nog veel tegenstanders. Sommigen dachten zelfs dat het een promotiestunt was, maar dit is géén grap. Ik overweeg wel degelijk om mijn borsten te laten vergroten. Al sinds mijn achttiende ben ik ermee bezig."

"Nu ik 24 ben, wordt het tijd om er iets aan te doen. Ik heb nog niets beslist, maar ik neig er wel naar om het te doen. Ik zou graag van een A-cup naar een B-cup gaan. Een bescheiden vergroting voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Ik ben het beu om te goochelen met vullingen en push-up-beha's. In de eerste plaats doe ik het voor mezelf, voor mijn zelfvertrouwen."

15-06-2015 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoop voor Werchter: Dave Grohl op krukken in Londen

Hoop voor Werchter: Dave Grohl op krukken in Londen

http://oi61.tinypic.com/ff8y2q.jpg

Tussen het in de hersenen pompen van de laatste cursussen door stellen studenten zich één vraag: zullen Foo Fighters op Rock Werchter spelen of niet? Dave Grohl brak vrijdagavond zijn been nadat hij op het podium in Zweden een valpartij maakte. Pinkpop moest het daardoor zonder Foo Fighters stellen. Maar voor Rock Werchter is er hoop. Grohl pikkelde gisteren al op krukken door Londen.

Na de valpartij liet Grohl zijn been in het gips leggen. Foo Fighters speelden in tussentijd covers, gezongen door drummer Taylor Hawkins. Grohl keerde terug op het podium en werkte het optreden zittend af. "Ik kan niet meer rennen, maar ik kan nog altijd gitaarspelen en schreeuwen", zei hij.

Grohls beenbreuk zorgde ervoor dat Foo Fighters hun optreden op Pinkpop, waar ze gisteravond moesten afsluiten, schrapten. Ook de show die morgen voorzien was in het Zwitserse St. Gallen, is geschrapt.

Maar zal ook hun optreden op Rock Werchter, dat speciaal voor hen een week eerder wordt gehouden, in het water vallen? Vooralsnog zijn de twee geplande optredens in de Londense Wembley Arena, aanstaande vrijdag en zaterdag, niet geannuleerd. En gisteren liep Grohl, weliswaar niet met de vrolijkste uitdrukking op zijn gezicht, op krukken en met een brace om zijn been door Londen.

Er is dus goede hoop voor wie speciaal voor Foo Fighters een Werchterticket kocht. Maar officieel is nog niet bekend of Foo Fighters op donderdag 25 juni op Werchter zullen staan.

15-06-2015 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Blake Lively en Ryan Reynolds leven apart"

"Blake Lively en Ryan Reynolds leven apart"

http://oi58.tinypic.com/2uivl87.jpg

Het gaat niet goed tussen Blake Lively en Ryan Reynolds. RadarOnline meldt dat de twee sterren zo goed als apart van elkaar leven. "Ze zijn allebei erg gefocust op hun carrière en hebben bijna geen tijd voor elkaar", vertelt een bron aan de website.

De acteur is momenteel veel in Canada voor de opnames van zijn nieuwe film en actrice Blake is druk met onder meer haar eigen lifestyle-website. De ingewijde verklapt dat Ryan (38) het fijn zou vinden als Blake (27) meer thuis zou zijn. Hij zou het namelijk lastig hebben gevonden dat zij veel waardering heeft gekregen voor haar laatste acteerklus 'Age of Adeline', terwijl zijn laatste film genaamd 'Woman in Gold' niet aan de verwachtingen voldeed.

"De rivaliteit tussen Blake en Ryan wordt nu wel echt een probleem. Ryan ziet zijn vrouw liever thuis, maar dat ziet Blake niet zitten", aldus de insider.

Ryan en Blake, die inmiddels zo'n drie jaar getrouwd zijn, werden in december voor het eerst vader en moeder. De actrice beviel toen van hun dochtertje James.

15-06-2015 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT-kijker wil minder talkshows en talentenjachten

VRT-kijker wil minder talkshows en talentenjachten

http://oi61.tinypic.com/2r29c1k.jpg

Bijna 40 procent van de VRT-kijkers vindt dat er te veel shows en talentenjachten worden uitgezonden. Bijna 39 procent wil ook minder talkshows. Dat blijkt uit een publieksbevraging van de Universiteit Antwerpen die vandaag werd voorgesteld in het Vlaams parlement, waar wordt gewerkt aan een nieuwe beheersovereenkomst voor de openbare omroep.

Uit het onderzoek blijkt dat 63,1 procent van de Vlamingen zijn gading vindt op een van de tv-zenders van de VRT. Bij een vorige bevraging, in 2010, was dat nog 72,6 procent. Het aantal radioluisteraars dat zijn gading vindt daalde van 67,7 procent tot 58,6 procent.

Het gros van de televisiekijkers vindt dat er op dit moment net genoeg nieuws en duiding wordt uitgezonden. Ze willen echter meer films, documentaires en Vlaamse fictie, terwijl er van talkshows en talentenjachten een overaanbod is.

66 procent van de ondervraagden vindt dat de VRT zich moet onderscheiden van de commerciële media in het soort programma's dat wordt aangeboden. Volgens 64 procent moet de omroep investeren in Vlaams creatief talent en volgens 70 procent moet de omroep inzetten op vernieuwende programma's.

Meer dan 65 procent vindt dat de VRT het Algemeen Nederlands moet hanteren in alle programma's. De VRT moet volgens het onderzoek ook programma's aanbieden die de Vlaamse eigenheid weerspiegelen.

Wat radio betreft is er een groot draagvlak voor de populaire zenders. 69 procent vindt dat de omroep over een zender mag beschikken die veel aandacht besteedt aan populaire muziek en hits. Meer dan 72 procent vindt daarentegen dat de VRT ook zo veel mogelijk muziekgenres aan bod moet laten komen. Een meerderheid wil op minstens één van de radionetten bijzondere aandacht voor Nederlandstalige muziek.

15-06-2015 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart is samen met een vrouw

Kristen Stewart is samen met een vrouw

http://oi61.tinypic.com/1zl3lmt.jpg

De moeder van Kristen Stewart heeft tegenover Sunday Mirror toegegeven dat haar dochter een relatie heeft met voormalig assistente Alicia Cargile. En mama Jules Stewart is blij met haar schoondochter.

Jules zegt dat haar 25-jarige dochter gelukkig is met Alicia. Ze heeft dan ook absoluut geen problemen met de relatie. ''Waarom zou ik het niet accepteren dat ze een vriendin heeft? Ze is gelukkig'', aldus Kristens moeder. ''Ze is mijn dochter. Ik ben haar moeder, dus ze weet dat ik haar keuzes accepteer.'' Jules heeft Alicia ook al ontmoet. ''Ze is een hele leuk meid.''

De moeder van de actrice vervolgt: ''ik accepteer dat mijn dochter op mannen en vrouwen valt. In mijn wereld mag je zijn wie je wil zijn. We kiezen allemaal onze eigen vrienden uit, dus we zouden ook vrij moeten zijn om te kiezen in de liefde.''

Begin dit jaar gingen er voor het eerst geruchten dat Kristen en Alicia meer dan vrienden zijn. Het is de eerste serieuze relatie van Stewart sinds ze in 2013 uit elkaar ging met Twilight-tegenspeler Robert Pattinson.

15-06-2015 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie: "Alleen vrouwen zelf kunnen seksueel geweld stoppen"

Angelina Jolie: "Alleen vrouwen zelf kunnen seksueel geweld stoppen"

http://oi62.tinypic.com/2u4r0ok.jpg

Dat actrice Angelina Jolie geen maatschappelijk engagement schuwt is al eerder gebleken. Afgelopen vrijdag speechte de ambassadrice van de VN-vluchtelingenorganisatie op de top van de Afrikaanse Unie, waar ze pleitte voor een einde van seksueel geweld tegen vrouwen: "Slachtoffers van seksueel geweld zijn de sterkste mensen die ik ooit ontmoet heb, die het meeste indruk op mij hebben achtergelaten. Zij verdienen beter dan in de steek gelaten te worden om te lijden."

"Het jaar van de emancipatie en ontwikkeling van de vrouw" was het thema van de jaarlijkse top van de Afrikaanse Unie. VN-ambassadrice Angelina Jolie was er uitgenodigd om te spreken over vrouwen en geweld. Uit haar speech kwam duidelijk naar voren dat Jolie begaan is met het lot van vrouwelijke slachtoffers van geweld, en dat er dringend actie ondernomen moet worden.

Epidemie van seksueel geweld
"Er heerst wereldwijd een epidemie van seksueel geweld tegenover vrouwen - zowel in conflictgebieden als in landen die in vrede leven - en overal is het een misdaad die slechts een lage prioriteit krijgt," zei Jolie. "Die bijna volledige straffeloosheid, vooral in conflictgebieden, zorgt ervoor dat we overal ter wereld steeds meer gewapende groepen zien, die seksueel geweld als wapen gebruiken. Vrouwen en meisjes zijn het slachtoffer van enkele extremisten, die hen barbaars behandelen. Deze vrouwen zijn de sterkste mensen die ik ooit ontmoet heb, die het meeste indruk op mij hebben achtergelaten. Zij verdienen beter dan in de steek gelaten te worden om te lijden."

15-06-2015 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australische actrice is gewoon té sexy voor fans

Australische actrice is gewoon té sexy voor fans

http://oi58.tinypic.com/343htn5.jpg

Opzij, Angelina Jolie, hier is Ruby Rose! Liefhebbers (m/v) van vrouwelijk schoon kenden het Australische model ongetwijfeld al langer maar Rose heeft nu ook een rol versierd in de Netflix-serie 'Orange Is The New Black'. De nieuwe bewoonster van de Litchfield-gevangenis maakt de hoofden van haar vele fans horendol. Daar zijn de stomende douchescènes en haar buitengewone sexy look natuurlijk niet vreemd aan.

Ruby Rose speelt in 'Orange Is The New Black' de rol van Stella Carlin. Ze komt erin in aflevering zes, geven we graag mee. En dat komt meteen bínnen!

Vrouwelijke kijkers beginnen op sociale media zelfs openlijk aan hun geaardheid te twijfelen na Stella Carlins passage in de populaire tv-serie. Dat heeft ook te maken met de openlijk lesbische relatie van Ruby Rose met ontwerpster Phoebe Dahl, kleindochter van de beroemde schrijver Roald Dahl, met wie ze verloofd is.

Een greep uit de reacties op sociale media, met ook een tweet van de 29-jarige beauty zelf, die geflatteerd is door alle aandacht.

15-06-2015 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kevin Spacey geridderd door de Britse Queen

Kevin Spacey geridderd door de Britse Queen

http://oi59.tinypic.com/2rzcdxu.jpg

Kevin Spacey mag zich voortaan Ridder-commandeur in de Orde van het Britse Rijk noemen. De 55-jarige Amerikaanse acteur kreeg de eretitel van de Britse koningin Elizabeth voor zijn verdiensten voor het Britse theater en de internationale cultuur.

Spacey is sinds 2004 artistiek directeur van het Old Vic-theater in Londen. De eretitel betekent veel voor de acteur. ''Ik ben vereerd dat ik een dergelijke erkenning krijg van de koningin. Ik moet het Britse publiek namens de Old Vic danken voor hun steun'', tekende The Telegraph op uit de mond van Spacey.

De ster van de hitserie House of Cards zei ook dat hij zich als een 'geadopteerde zoon' voelde. Spacey mag overigens niet de titel 'Sir' voeren, ondanks dat hij geridderd is. Deze eer blijft voorbehouden aan onderdanen van de koningin.

Spacey is een van de 40 mensen die dit jaar ter ere van de verjaardag van de Queen tot ridder werd benoemd. Onder anderen zanger Van Morrison, acteur Benedict Cumberbatch en komiek Lenny Henry kregen de eretitel.

14-06-2015 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alan Rickman bekijkt nooit zijn eigen films

Alan Rickman bekijkt nooit zijn eigen films

http://oi62.tinypic.com/a0ea04.jpg

Alan Rickman, de 69-jarige ster uit klassiekers als Die Hard, Harry Potter en Sense and Sensibility koestert liever de herinneringen aan het draaien van de producties dan dat hij zichzelf terugziet.

Dat vertelde Rickman aan BuzzE tijdens een Nederlandse voorpremiere van zijn nieuwe film The King's Gardens waarin hij naast Matthias Schoenaerts acteert. Rickman speelt de Franse koning Lodewijk XIV in de periode dat hij zijn beroemde tuin in Versailles liet aanleggen. "Films zelf vergeet ik altijd snel", bekent Rickman. "Ik onthoud wel altijd het maken. Het land waar we waren, de vrienden die ik op de set heb gemaakt." Hiervan houdt de Britse ster ook aantekeningen bij. "Ik schrijf mijn herinneringen op in een dagboekje. Maar dat is echt voor mijzelf, ik heb geen enkele intentie om die aantekeningen ooit te publiceren."

De acteur houdt er zelf ook niet van om hoogtepunten of favoriete personages te moeten kiezen. "Als je er eentje kiest, voelt het alsof je de andere bedriegt", grinnikt hij. "Ik ben ontzettend trots op alles wat ik heb gemaakt. Maar ik ben even trots op Die Hard en Potter als op een paar kleine films die niemand gezien heeft. Ik maak zelf geen onderscheid tussen succesvolle titels en geflopte films waar ik in zat. Ze zijn mij allemaal even dierbaar."

Rickman staat fans altijd te woord en neemt altijd de tijd voor een selfie of handtekening. "Maar sinds de opkomst van sociale media voelt het meer alsof mensen je beschouwen als een soort trofee. Jij bent inwisselbaar geworden: het gaat veel mensen niet zozeer om met jóu op de foto te gaan, maar met een bekend persoon. Met die vluchtigheid kan ik niet zoveel."

14-06-2015 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger en tekstdichter Drs. P (95) overleden

Zanger en tekstdichter Drs. P (95) overleden

http://oi59.tinypic.com/11917i1.jpg

De zanger en tekstdichter Drs. P is op 95-jarige leeftijd in zijn woonplaats Amsterdam overleden. Zijn uitgever Vic van de Reijt deelde mee dat Drs. P gistermiddag overleed als gevolg van ouderdom, dat meldt NOS. Zijn grootste succes had hij met liedjes als Veerpont, Dodenrit, Het trapportaal en De Zusters Karamazov (tante Constance en tante Mathilde). Hij overleed door ouderdom.

De in Zwitserland geboren Drs. P had een Nederlandse moeder en een Oostenrijkse vader. Hij studeerde economie in Rotterdam en was echt doctorandus.

Zijn grote doorbraak kwam in de jaren zestig met zijn liedjes. Zijn populariteit had hij te danken aan de combinatie van zijn krakerige stemgeluid, zijn plechtig-droogkomische zang- en verteltrant, zijn keurige uiterlijk en de taalvaardigheid en humor in zijn nummers.

Drs. P trad tot op hoge leeftijd op. Twee jaar geleden trok hij zich terug uit de openbaarheid.

Optredens

Vanaf begin jaren vijftig trad hij veel op in theaters, cafés en bij studentenverenigingen. In 2012 trad Drs. P. voor het laatst op, bij de verschijning van de bundel van zijn complete oeuvre en acht cd's Drs. P. Compilé Complé.

Eén van de bekendste liedjes van Drs. P was dodenrit, over de tocht van een gezin naar Omsk. De gezinsleden worden in hun slee achtervolgd door hongerige wolven en moeten één voor één opgeofferd worden om tijd te rekken. Uiteindelijk eten de wolven alle gezinsleden op.  'Ja Omsk is een mooie stad, maar net iets te ver weg.'

14-06-2015 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste Nederlandse 360 graden-festivalfoto op Pinkpop

Grootste Nederlandse 360 graden-festivalfoto op Pinkpop

http://oi62.tinypic.com/2ntdaog.jpg

Alle bezoekers van Pinkpop vereeuwigd op een grote groepsfoto. De foto van de 55.000 toeschouwers is vrijdag gemaakt op het popfestival in het Limburgse Landgraaf en vandaag gepubliceerd op de website van 3voor12.

VPRO 3voor12 liet Roelof de Vries de foto de 'grootste 360 graden-festivalfoto ooit in Nederland' maken tijdens het concert van George Ezra. De festivalgangers op de voorste rij tot de mensen helemaal achteraan op het veld zijn herkenbaar in beeld gebracht, tenzij ze toevallig achter iemand verscholen staan of op de wc zitten.

Ook gisteren is zo'n foto gemaakt van de 70.000 aanwezigen tijdens het concert van Dotan. En vandaag worden de bezoekers van het optreden van Triggerfinger eveneens vastgelegd. Deze foto's van zaterdag en zondag zijn naar verwachting maandag ook te zien op de site van 3voor12.

14-06-2015 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Urbanus op Pinkpop: "Dave Grohl, wat een mietje!"

Urbanus op Pinkpop: "Dave Grohl, wat een mietje!"

http://oi59.tinypic.com/2hxm1sm.jpg

Geen Foo Fighters vanavond op Pinkpop, dat weten we ondertussen allemaal. Wat je misschien niet wist, is dat onze eigenste Urbanus de laatste festivaldag in Landgraaf op gang mocht trekken. En hij was niet de enige Vlaming die het festival wist te redden nadat Dave Grohl verstek moest geven, Triggerfinger zorgde ervoor dat onze noorderburen toch de verwachte gitaren konden horen loeien.

Urbanus op een popfestival, horen wij u denken? Jawel, de bekendste komiek van de Lage Landen treedt al een tijdje op met de Brusselse groep De Fanfaar en samen brengen ze zijn nummers in een eigentijds rockjasje.

Het Pinkpoppubliek lustte er duidelijk pap van: de tent van de Brand_Bier Stage was goed volgelopen voor Urbanus & De Fanfaar en die hadden het publiek meteen mee. Urbanus kon het dan ook niet laten de draak te steken met het afzeggen van Foo Fighters. "Dave Grohl zijn been gebroken? Wat een mietje. Ik heb een nagelke gebroken en ik sta hier wél!" Kondigde hij het nummer 'Gigippeke van Meulebeik' aan, dan zette De Fanfaar doodleuk 'Everlong' in. Of wanneer de presentator na afloop kwam melden dat Urbanus enkel nog terugkwam voor een bisronde als hij één miljoen euro extra kreeg, een knipoog naar de gage van Dave Grohl en de zijnen. Waarop hij lachend terug het podium kwam opgestapt. "Het is in orde. We hebben ons miljoen. Alleen weet Smeets er nog niets van."

Ook over de Zwarte Pietenheisa bij onze noorderburen had Urbanus een mening. "Eén ding mag nog wel, dat is 'een domme Belg'. Dat is geen racisme, dat is folklore." Of wanneer hij aanstalten maakte om te gaan crowdsurfen, maar uiteindelijk een opblaaspop in het publiek wierp. Pinkpop smulde ervan. Twitter duidelijk ook. In de sociale praatbarak werd het optreden van Urbanus & De Fanfaar meermaals als hoogtepunt van Pinkpop bestempeld. Wat wil je, met onsterfelijke klassiekers als 'Poesje Stoei', 'Kodazuur', 'Hittentit' en 'Madammen Met Een Bontjas'?

14-06-2015 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee superfans krijgen beste trouwcadeau ooit: Taylor Swift

Twee superfans krijgen beste trouwcadeau ooit: Taylor Swift

http://oi58.tinypic.com/ogb0u9.jpg

Twee superfans van Taylor Swift die in het huwelijksbootje stapten, kregen wel een heel bijzonder huwelijkscadeau: Taylor Swift zelf.

Katy Harris en Chris Eisenmann zijn allebei enorm fan van Taylor Swift. Toen het paar hoorde dat de zangeres een optreden in het Lincoln Financial Field in Philadelphia zou geven, besloten zij buiten bij het stadion elkaar het ja-woord te geven om daarna naar het concert te gaan.

Op Instagram postten ze een foto van zichzelf tijdens de huwelijksceremonie en tagden daarin Taylor, in de hoop dat ze het zou zien. Tijdens het concert spotte Taylors moeder het bruidspaar in het publiek en herkende ze van de foto. Katy en Chris werden zodoende aan het eind van de show backstage uitgenodigd, zo weet de entertainmentsite TMZ. Daar mochten de fans een uur met hun idool doorbrengen.

"Instagram, ontmoet mijn echtgenoot Chris en onze nieuwe vriendin Taylor! Ik heb geen woorden voor gisteravond! Mijn twee dromen zijn uitgekomen!" aldus een dolgelukkige Katy op social media.

14-06-2015 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae annuleert alle concerten tot 2 augustus

Stromae annuleert alle concerten tot 2 augustus

http://oi62.tinypic.com/izoiuu.jpg

Alle concerten die de Belgische zanger Stromae nog tot 2 augustus gepland had, worden geannuleerd wegens gezondheidsredenen. Dat hebben Auguri Production en Mosaert vandaag laten weten.

Vrijdag werd bekend dat het voorlaatste concert van zijn Afrikaanse toer, in Kinshasa, geannuleerd werd na een "acuut medisch probleem" en dat de artiest teruggekeerd is naar Europa. Volgende week zaterdag zou Stromae een langverwacht optreden geven in de Rwandese hoofdstad Kigali - zijn vader kwam om tijdens de burgeroorlog.

"Uit onderzoek van de artiest blijkt dat hij lijdt aan ernstige bijwerkingen van een preventieve antimalariabehandeling", aldus Auguri Production in een communiqué. "Omdat zijn gezondheidstoestand het momenteel onmogelijk maakt zijn activiteiten te hervatten, moeten Auguri Productions, Mosaert en het management van Stromae ook alle concerten tot en met 2 augustus annuleren."

Voor de eerste weken van juli stonden verschillende concerten gepland in Europa, en op 2 augustus zou hij op het wereldbekende Lollapaloozafestival in Chicago staan. Het eerstvolgende concert is gepland op 16 september in Washington DC.

De afgelopen dagen werd her en der gespeculeerd over de ware reden van de annuleringen. "De geruchten over andere mogelijke oorzaken zijn absoluut ongegrond", klinkt het nog.

14-06-2015 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kersvers Zweeds prinsenpaar feest tot in de vroege uurtjes

Kersvers Zweeds prinsenpaar feest tot in de vroege uurtjes

http://oi59.tinypic.com/2hgqz2g.jpg

Prins Carl Philip en Sofia Hellqvist hebben hun huwelijksfeest tot in de late uurtjes gevierd. De Zweedse prins en zijn kersverse bruid verlieten volgens de Duitse krant Bild rond 05.30 uur 's ochtends de feestzaal van het Koninklijke Paleis in Stockholm.

Volgens de krant eindigde het diner rond 23.30 uur, met als afsluiter het aansnijden van de bruidstaart. Hierna danste het paar een bruidswals, waarna het feest pas echt losbarstte. Zo draaide de Zweedse dj Avicii op het feest, evenals de band Icona Pop, en werd er volop gedanst. De gasten verlieten één voor één het paleis, maar de prins en prinses bleven tot het krieken van de dag.

14-06-2015 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorlopig hoogtepunt van zijn carrière: stormloop voor optreden Dotan op Pinkpop

Voorlopig hoogtepunt van zijn carrière: stormloop voor optreden Dotan op Pinkpop

http://oi58.tinypic.com/s14ygy.jpg

De stormachtige carrière van Dotan bereikte vandaag zijn voorlopige hoogtepunt in Landgraaf. Het leek wel alsof alle 60.000 bezoekers zich aan het einde van de middag voor het hoofdpodium hadden opgesteld om de Pinkpop-debutant te aanschouwen.

Bloednerveus was hij vooraf, biechtte hij al op. "Nooit gedacht dat ik ooit de kans zou krijgen dit te zeggen, maar vanmiddag speel ik op Pinkpop. Hoofdpodium #bucketlist", twitterde de Home-zanger deze ochtend.

Giel Beelen kondigde de Nederlander aan. "Hij begon met liedjes spelen in huiskamers. En kijk nou eens... Dit is de grootste huiskamer van Nederland."

De verstilde, dromerige pop van de 28-jarige muzikant bleek het prima te doen op de zwoele tweede Pinkpopdag. Met een glimlach van oor tot oor heette Dotan het massaal toegestroomde publiek aan zijn voeten welkom. "Het is helemaal niet cool om te zeggen, maar ik vind het zó bijzonder om hier te staan. Als klein jongetje droomde ik hiervan."

13-06-2015 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje voor acteur Benedict Cumberbatch

Zoontje voor acteur Benedict Cumberbatch

http://oi59.tinypic.com/2u9lpg4.jpg

Benedict Cumberbatch en zijn vrouw Sophie Hunter hebben hun eerste kindje verwelkomd. De twee zijn de trotse ouders geworden van een zoontje.

''Benedict en Sophie kondigen vol trots de geboorte aan van hun prachtige zoon'', zei een woordvoerder van het acteurskoppel tegen People. ''We vragen iedereen om de privacy van de familie deze komende weken te respecteren.''

De 38-jarige Cumberbatch en de 37-jarige Hunter lieten in januari, twee maanden na de bekendmaking van hun verloving, weten dat ze een kindje verwachtten. Het stel trouwde op Valentijnsdag in Engeland.

13-06-2015 om 22:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kleine prins George is dé ster op het paleisbalkon (en achter de schermen)

De kleine prins George is dé ster op het paleisbalkon (en achter de schermen)

http://oi60.tinypic.com/23u2bzo.jpg

De schattige Britse prins George heeft zijn debuut gemaakt op het balkon van Buckingham Palace, in Londen. En hoe! De koter verscheen er samen met zijn ouders William en Kate en de rest van de koninklijke familie voor de verjaardag van de Queen, die ieder jaar gevierd wordt met een militaire parade. Maar George ging met alle aandacht lopen. Zowel voor als achter de schermen...

George, die nu bijna twee jaar oud is, verscheen in de armen van zijn vader William. Bovendien droeg hij ook nog eens hetzelfde pakje als toen die 31 jaar geleden zijn balkondebuut maakte.

Het was ook de eerste keer dat we Kate Middleton te zien kregen sinds ze begin vorige maand beviel van dochtertje Charlotte, die vandaag niet in beeld kwam.

Niet alleen op het balkon, maar ook achter de schermen liet de kleine George zich opmerken. Veilig in de armen van zijn nanny keek hij guitig naar wat er buiten allemaal gebeurde. En hij liet ook giechelend zijn tong zien. Duidelijk een echte deugniet, die kleine Britse prins.

13-06-2015 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!