Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Danira Boukhriss presenteert Koppen XL vanaf september

Danira Boukhriss presenteert Koppen XL vanaf september

http://oi57.tinypic.com/3483dx4.jpg

Vanaf september zal Danira Boukhriss het wekelijkse magazine Koppen XL op Eén presenteren. Dat maakte de persdienst van de openbare omroep VRT vandaag bekend. Boukhriss volgt Annelies Van Herck op, die vanaf september opnieuw voltijds voor Het Journaal zal werken.

Danira Boukhriss is nu reporter bij het Journaal en ze zal daar ook aan de slag blijven, aldus de VRT. In Koppen XL zal ze elke maandagavond om 21.25 uur een reportage uit het buitenland aankondigen. Eerder was ze het gezicht van het magazine Login op Canvas, dat ze om beurten met Riadh Bahri presenteerde.

19-06-2015 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bye Bye Marie-Rose: Martine Jonckheere blikt laatste scène voor 'Familie' in

Bye Bye Marie-Rose: Martine Jonckheere blikt laatste scène voor 'Familie' in

http://oi58.tinypic.com/2hrh8ya.jpg

"Ik weet nu al dat het niet lang zal duren voor ik het acteren verschrikkelijk zal missen", zuchtte Martine Jonckheere (58) gisteren, amper een uurtje eerder had ze haar allerlaatste scène als Marie-Rose voor 'Familie' ingeblikt. Wat volgde was applaus, bloemen, knuffels en champagne. En dikke tranen.

Een allesbehalve gezellige ontmoeting met Mathias, die ze onverwacht tegen het lijf loopt in een grijze gang van een ziekenhuis. En de veelzeggende zin: "Ik wil u nooit meer zien." Zo eindigde gisteren definitief de lange carrière van actrice Martine Jonckheere als Marie-Rose in de VTM-soap 'Familie'.

Nadat de traantjes waren gedept, de juwelen van Marie-Rose terug in de rekwisietenbak waren beland en de kleren waren weggehangen, maakte Martine duidelijk dat ze vandaag al met haar nieuwe leven - dat zónder alter ego - begint. "Ik trek straks al naar de kapper om me eindelijk, na zoveel jaren, een compleet ander kapsel te laten aanmeten. Dan zal ik me beter in mijn vel voelen", liet de 58-jarige actrice weten. "Natuurlijk bengel ik een beetje tussen euforie, de zin in een nieuwe start, en de onzekerheid van de toekomst. Ga ik nog kunnen en mogen acteren? Dat is vandaag de vraag van één miljoen voor mij. Het is en blijft mijn passie."

19-06-2015 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally opnieuw met spoed naar ziekenhuis

Eddy Wally opnieuw met spoed naar ziekenhuis

http://oi62.tinypic.com/4uj8kw.jpg

Eddy Wally (82) wordt op dit eigenste moment met grote spoed overgebracht naar een ziekenhuis. De charmezanger, die momenteel verblijft in woon- en zorgcentrum Bloemenbos in Zelzate, had volgens bronnen dicht bij hem last van zeer hoge koorts.

Het is niet de eerste keer dat Eddy Wally opgenomen wordt in het ziekenhuis. De gezondheidsproblemen van de charmezanger gaan terug tot 2011 toen 'The Voice of Europe' deels verlamd raakte na een hersenbloeding.

19-06-2015 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
18-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe film met Brad Pitt kost Netflix 60 miljoen dollar

Nieuwe film met Brad Pitt kost Netflix 60 miljoen dollar

http://oi57.tinypic.com/2gwrvir.jpg

Dat Netflix een nieuwe film met Brad Pitt (War Machine) zou maken, was al bekend. Nu blijkt via Hollywood Reporter dat deze productie de onlinestreamingdienst 60 miljoen dollar (ruim 50 miljoen euro) kost. Hiermee wordt het meteen de duurste film voor Netflix. In de loop van 2016 zal War Machine te streamen zijn.

"Het is geweldig voor de filmindustrie. Mensen kijken graag thuis naar een goede film in plaats van in de bioscoop. Meer mensen zullen de film waarschijnlijk gaan zien op deze manier", zegt een bron tegen de Hollywood Reporter.

"Er is een nieuwe speler op de markt die bereid is te investeren in een gedurfd project. Ze hebben het geld en hebben nieuwe content nodig om abonnees te behouden", zegt een andere insider.

Netflix maakte eerder al een deal voor vier andere films, met Adam Sandler. Ook kocht het de rechten van Jadotville, een Iers oorlogsdrama met Jamie Dornan.

18-06-2015 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met flaporen op de catwalk is juist hip

Met flaporen op de catwalk is juist hip

http://oi57.tinypic.com/2ntb4f6.jpg

Flaporen. Wie ermee gezegend is, is ze waarschijnlijk liever kwijt dan rijk. Toch is een correctie echt niet meer nodig. Nee, flaporen zijn hip. Vooral op de catwalks en in modebladen. Kijk maar eens naar de 17-jarige Molly Blair.

Ze verstopt haar oren niet als ze over de catwalk loopt. Chanel-ontwerper Karl Lagerfeld stak over haar onlangs nog de loftrompet: "Ze lijkt uit een sciencefictionfilm te komen, een ET van de schoonheid."

Ook het 15-jarige model Freya Lawrence heeft haar populariteit mede te danken aan haar flaporen. Zij verschijnt als uithangbord van Céline in campagnes met de haren - uiteraard - strak naar achteren gespannen. En zo zijn er meer meisjes met grote oren die inmiddels meetellen in de modewereld.

Een greep uit het aanbod: Nastya Sten, Ondria Hardin of Harriet Rose. Dat deze 'afwijkende' modellen opeens mogen én kunnen op de catwalks en modebladen, hangt zeer zeker samen met de nieuwe tijdsgeest: het is hip om anders te zijn. Mode-icoon en ex-Vogue-topvrouw Carine Roitfeld omschreef het fenomeen onlangs nog als 'lelijk mooi'; de modellen met flaporen, maar ook met spleetjes tussen de tanden en grote neuzen die opeens te zien zijn in de magazines.

Niet allemaal perfect
"Het idee achter schoonheid is veranderd", zei Roitfeld in een eerder interview. "Ik vind het een goed signaal aan vrouwen, omdat we niet allemaal perfect zijn."

Volgens de Franse antropologe Élisabeth Azoulay grijpen modemerken het 'anders zijn' bovendien aan om zich te onderscheiden van andere modemerken. "Dat is wat mode wil aanbieden, iets wat verder gaat dan een kledingstuk: een nieuwe kijk op de wereld", zo vertelde ze tegen Le Figaro.

Jaren '80
Overigens waren eind jaren '80 atypische trekjes óók al een hit in de modewereld. Ook destijds waren er ontwerpers die zich niets aantrokken van het 'klassieke beeld en zich lieten inspireren door 'afwijkende' schoonheden.

Of de flaporen in de mode blijven, moet blijken. Tot die tijd: pronk er maar lekker mee. En houd ze ook daarna gewoon, want zoals dat werkt met mode: als je maar lang genoeg wacht, wordt het vanzelf weer hip.

18-06-2015 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stan Van Samang is de koning van de hitlijsten

Stan Van Samang is de koning van de hitlijsten

http://oi62.tinypic.com/5ajd34.jpg

Het is een van de populairste zangers van Vlaanderen: Stan Van Samang. Volgende zaterdag zal hij voor de zevende week op rij op 1 in de Ultratop 200 albums staan. En deze zomer schuimt hij de stadsfestivals af, in het najaar speelt hij grote zalen als Lotto Arena, Capitole én Ethias Arena plat.

Sinds zijn deelname aan het VTM-programma 'Liefde voor Muziek' is Stan Van Samang razend populair. Dat bewijst de verkoop van zijn album 'Liefde voor Publiek' en de grote bedrijvigheid op zijn Facebookpagina.

Het is al van eind 2012 geleden dat een album nog zoveel weken op nummer 1 in de hitlijst stond. De eer was toen aan de soundtrack van de kaskraker 'The Broken Circle Breakdown'.

En fans kunnen alvast beginnen uitkijken naar nieuw werk. Volgende maandag lanceert Stan zijn nieuwe single 'Summerbreeze' op iTunes.

18-06-2015 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles wat je moet weten over "Grey", het meest sexy deel van "Fifty Shades"

Alles wat je moet weten over "Grey", het meest sexy deel van "Fifty Shades"

http://oi59.tinypic.com/s41fky.jpg

Vandaag komt de Engelstalige versie van het vierde "Fifty Shades"-boek uit. De roman "Grey" bekijkt de relatie tussen Christian Grey en Ana Steele vanuit het standpunt van mister Grey, wat een ruiger en explicieter boek oplevert. Op de Nederlandstalige versie van de roman is het nog wachten tot 21 juli, maar wij geven hier alvast een prikkelend voorsmaakje.

Vandaag, 18 juni, is de verjaardag van het fictieve karakter Christian Grey. Vandaar dat uitgerekend op deze dag het nieuwste "Fifty Shades"-boek "Grey - Fifty Shades of Grey as told by Christian" uitkomt, dat inzicht biedt in de duistere hersenkronkels van de mysterieuze mr. Grey. Het verhaal is niet nieuw, maar we bekijken de relatie tussen Anastasia en Christian vanuit het standpunt van de rijke en aantrekkelijke zakenman.

Geen "mummy porn" meer
Recensies op internet spreken nu al van "het meest sexy boek" tot hier toe, in vergelijking met de trilogie die eraan voorafging. Het boek is opgebouwd uit interne monologen die spoken in het hoofd van Christian, waarin zijn diepste en donkerste verlangens worden blootgelegd. En die stellen naar verluidt niet teleur. Waar de eerste drie boeken vooral sympathie opwekken voor de timide Anastasia, is deze vierde opvolger harder, directer en grover, doordat we in het hoofd van Christian kruipen. Het vierde boek laat met deze directe stijl de kritiek dat Fifty Shades "lichte erotiek" of "mummy porn" zou zijn ver achter zich, als we de recensies mogen geloven. Christian Grey schuwt geen expliciete taal en deinst er niet voor terug om zijn fantasieën tot in de meest pikante details te omschrijven.

Emoties toegelaten
Dit alles wil niet zeggen dat er alleen plaats is voor harde erotiek en seksuele fantasieën, doorspekt met tonnen mannelijke testosteron. Ook de diepere emoties van Grey komen aan bod. Dromen en flashbacks naar zijn problematische jeugd worden aangevoerd als een mogelijke verklaring voor zijn bijzondere seksuele voorkeuren. Uit die innerlijke bespiegelingen blijkt dat de sexy miljonair constant te kampen heeft met allerlei onzekerheden. Ook zijn slechte jeugd achtervolgt hem nog steeds. De schijnbaar zelfzekere zakenman krijgt als het ware een menselijk gezicht. Het resultaat is een win-winsituatie voor beide types fans: wie op zoek is naar erotiek weet zijn honger te stillen met expliciete seksscènes, romantici krijgen een antwoord op de vragen rond het personage van Grey waar ze al langer mee kampen.

Mysteries ontrafeld
Doorheen het boek vallen een heleboel puzzelstukjes in elkaar, waar trouwe lezers zich doorheen de drie boeken vragen bij stelden. Wat doet Grey eigenlijk concreet van werk? Blijkbaar schuilt achter de harde zakenman een man met een hart, die steun aan goede doelen schenkt. En hoe komt Christian eigenlijk te weten waar Ana werkt als bijbaantje, als hij plots "toevallig" voor haar neus opduikt? Allemaal leuke weetjes, waar de diehard fans van zullen smullen.
Op Twitter zijn die fans alvast erg enthousiast, die het boek bestempelen als "fantastisch" en "het beste van alle vier". Christian Grey kan verder ook op de nodige verjaardagswensen rekenen via Twitter.

18-06-2015 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus wisselt opnieuw van keuken

Jeroen Meus wisselt opnieuw van keuken

http://oi57.tinypic.com/4gntx1.jpg

Het nieuwe seizoen van Dagelijkse Kost zal er helemaal anders uitzien, want Vlaanderens favoriete tv-kok wisselt opnieuw van keuken. Vanaf nu kookt Jeroen Meus in Leuven.

Dagelijkse Kost had eerst een keuken in de binnenstad van Diest, maar daarna verhuisde Jeroen naar Bertem, midden in de Vlaams-Brabantse bossen. Hij zal de rust van het platteland nu echter achter zich laten en opnieuw richting stad trekken: de splinternieuwe keuken bevindt zich in centrum Leuven.

Voor wie de stad een beetje kent: Jeroen verhuist naar het voormalige pand De Dry Coppen in de Schrijnmakersstraat, waar de keuken gebouwd zal worden. Hoe die eruitziet, weten we echter pas in september, wanneer het nieuwe seizoen van Dagelijkse Kost van start gaat.

18-06-2015 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axel Hirsoux brengt single uit over zijn zwaarlijvigheid

Axel Hirsoux brengt single uit over zijn zwaarlijvigheid

http://oi61.tinypic.com/dnlmw8.jpg

Eén jaar na zijn roemloze deelname aan het Eurovisiesongfestival heeft Axel Hirsoux een nieuwe single 'Haut l'humain' klaar. Opmerkelijk: de zanger heeft het in het nummer over zijn zwaarlijvigheid.

"Dit nummer is mijn verhaal, maar ook dat van iedereen die zich ooit afgewezen heeft gevoeld", vertelt de Waalse zanger in de Franstalige pers. "Dit is mijn manifest tegen een systeem dat fysieke idealen oplegt. Men heeft mij zo vaak ingeprent dat ik anders was, dat ik er nooit zou komen met mijn fysiek. Op den duur begin je je vragen te stellen. Maar uiteindelijk, toen ik gekozen werd voor het Songfestival, bleek dat mijn gewicht geen obstakel was."

18-06-2015 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marc Coucke nu ook in kampioenenfilm te zien

Marc Coucke nu ook in kampioenenfilm te zien

http://oi62.tinypic.com/33287xf.jpg

Het lijkt wel of Marc Coucke niet meer weg te slaan is van het tv-scherm; hij duikt in zowat elke talkshow op. De zakenman zal nu ook een rolletje krijgen in de nieuwe Kampioenenfilm.

Dit najaar komt Jubilee Générale in de zalen, de tweede Kampioenenfilm. Wie goed kijkt, zal ook zakenman Marc Coucke zien opduiken. Regisseur Jan Verheyen wil immers een aantal bekende gezichten in de prent smokkelen. "Er is al een stevige bijrol voor Sven De Ridder," aldus de regisseur in Het Nieuwsblad, "maar ik wil er nog een zestal andere. Marc Coucke zal zelfs een beetje tekst krijgen in zijn scène met Jacques Vermeiren."

18-06-2015 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Safety First gaat Tomorrowland bewaken

Safety First gaat Tomorrowland bewaken

http://oi62.tinypic.com/15nx2yd.jpg

Dedication' in Boom. Deze zomer trekken Smos en co. naar Tomorrowland om er de eerste film van 'Safety First' in te blikken. Het team van Dirk Porrez moet er volgens het scenario instaan voor de veiligheid en zal drie dagen lang werken tussen de dj's en wereldsterren. "Het is een gigantisch werk om dit rond te krijgen", vertelt Tim Van Aelst.

Normaal gezien werken zo'n 800 securitymensen op Tomorrowland. Maar deze zomer komt daar nog één firma - lach inhouden - bij : 'Safety First'. Regisseur en bedenker Tim Van Aelst mag voor zijn langspeler over de strapatsen van het populaire veiligheidsteam drie dagen lang de wondere speeltuin van de gebroeders Beers induiken. Tijdens de 11de editie van Tomorrowland zullen acteurs Bruno Vanden Broecke, Ruth Beeckmans, Ben Segers en Matteo Simoni zich als hun respectievelijke personages Dirk Porrez, Ingrid Porrez, Luc Turlinckx en Smos doorheen de dansende massa bewegen. "Tijdens het tweede seizoen van de reeks hadden we al het naïeve idee om een aflevering te draaien op Tomorrowland", vertelt Van Aelst. "Dat bleek toen onhaalbaar. Toen de film ter sprake kwam, werd het al snel duidelijk dat het hyperprofessioneel georganiseerde festival een schitterende arena zou vormen voor de schlemielen van Safety First."

Safety First 'The Movie' gaat op 10 december in première in Kinepolis Antwerpen. Vanaf 16 december is de film te zien voor het grote publiek. Tomorrowland vindt dit jaar plaats op 24, 25 en 26 juli.

18-06-2015 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Richie heeft spijt van tattoo in nek: "Ik was een 19-jarige idioot toen"

Nicole Richie heeft spijt van tattoo in nek: "Ik was een 19-jarige idioot toen"

http://oi60.tinypic.com/x3smf7.jpg

Nicole Richie liet jaren geleden een rood strikje en haar achternaam in haar nek tatoeëren. De adoptiedochter van zanger Lionel Richie heeft daar achteraf spijt van.

Richie heeft sinds enkele maanden een nieuw kapsel. Een nadeel van de korte roze coupe is volgens haar dat de tattoo in haar nek nu goed te zien is. De 33-jarige realityster vertelt in een interview dat ze niet trots is op het inktplaatje.

"Ik heb een paar tatoeages, maar de laatste liet ik zetten op mijn 21ste", zegt Nicole tegen Into The Gloss. "Ik was een negentienjarige idioot toen ik die tattoo in mijn nek nam. Door mijn korte haar kun je 'm nu zien zitten. Gelukkig vragen mensen er niet naar."

Diverse lichaamsversieringen zijn Richie niet goed bevallen. Zo noemde ze de Virgin-tattoo op haar pols vorig jaar nog 'gênant en wanhopig'. Ook overwoog ze in 2013 haar 'tramp stamp', een tatoeage op haar onderrug, weg te laten halen.

17-06-2015 om 23:04 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo ziet Tyra Banks eruit zonder make-up

Zo ziet Tyra Banks eruit zonder make-up

http://oi61.tinypic.com/vi0arq.jpg

Tyra Banks, topmodel en presentatrice van het bekende tv-programma 'America's Next Top Model', ziet er op foto's en op het televisiescherm altijd 'flawless' uit. Maar ook Tyra is 's morgens niet moeders mooiste. Om dat wereldkundig te maken deelde de ster moedig een ontzettend onflatterende foto van zichzelf op Instagram: zonder make-up én met gekke bek. Respect!

Tyra plaatste de volgende tekst bij de foto. 'Ken je dat als mensen zeggen #no filter? Dat mensen liegen en doen alsof ze je de echte, rauwe 'ik' laten zien? Wel, ik wil je nu eens echt laten kennis maken met de echte ik. Ik wilde nog de donkere kringen onder mijn ogen wegwerken, maar ik had zoiets van "Nee, Ty. Toon hen de ECHTE jou." Misschien denken jullie: "Amai, zij ziet er slecht uit". Als dat het geval is: geweldig. Je verdient de ECHTE ik te zien.'

17-06-2015 om 23:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sven Ornelis: "Ik wou nooit directeur worden. Nu wel dus"

Sven Ornelis: "Ik wou nooit directeur worden. Nu wel dus"

http://oi61.tinypic.com/2n19mow.jpg

"Ik heb redelijk groot nieuws." Zo begon Sven Ornelis (42) z'n aankondiging, gisterochtend. Dat was niet gelogen: na liefst 14 jaar stopt hij met de ochtendshow op Q-music. Zonder schuldgevoel, en met véél goesting in wat komt.

Geen pompeuze, dramatische muziek, gisterochtend, even na acht uur, wel zachte gitaarklanken. En dan: Ornelis, een beetje zenuwachtig en met duidelijk minder vaste stem dan we al die jaren van hem gewoon waren. "Ik heb het gevoel dat dit het ideale moment is om afscheid te nemen", zei hij. "Het is tijd voor mij, omdat het prikkelt om mee te bouwen aan de zender. En het is tijd voor de zender, omdat nieuw talent de vleugels moet kunnen uitslaan." Ornelis hield zich kranig, tot een luisteraar hem live bedankte voor al die jaren. Toen volgden de tranen, een heftige knuffel met maatje Maarten Vancoillie en de mededeling 'nu ga ik effekes naar de wc'.

17-06-2015 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe uit haar beautyschool gestapt

Lesley-Ann Poppe uit haar beautyschool gestapt

http://oi59.tinypic.com/2l8kubo.jpg

Twee weken geleden opende de Schoonheidsschool een nieuwe vestiging, maar vreemd genoeg was Lesley-Ann Poppe daarbij nergens te bespeuren. TV Familie ontdekte dat ze al bijna een jaar niets meer te maken heeft met de school, die toch wel haar paradepaardje was. Wat is er daar gebeurd?

Vlaanderens meest bekende blondine vertrok bijna een jaar geleden stilletjes uit het bestuur van de Schoonheidsschool. "Te druk", verklaart ze zelf. "Het was niet meer te combineren met mijn andere werk." Ze ontkent met klem dat er een haar in de boter zit tussen haar en haar ex-man Benjamin. "Ik heb mijn handen vol met andere projecten."

Haar besluit doet de vraag rijzen hoe Lesley-Ann nu haar centjes verdient. De bekende dame verdiende immers niet slecht met de goed draaiende opleiding. Lopen haar make-up en lingerielijn dan zo goed? De sexy setjes van LA Secrets zijn enkel in een paar zelfstandige speciaalzaken te krijgen, en de bijhorende make-uplijn moet ze nog uitbouwen. Verder slaat de Hype Make-Up, te koop bij Blokker, wel aan, maar van een echt succes kan ook daar niet gesproken worden.

Financieel expert Thierry Debels meent echter dat Lesley-Ann een mooi spaarpotje heeft opgebouwd. "Het zou me niet verbazen mocht Poppe financieel sterker uit de scheiding gekomen zijn. En voor de verkoop van haar deel van de Schoonheidsschool zal ze ook wel een mooie duit gekregen hebben."

17-06-2015 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vriend' van Paul Walker stal vlak na dood acteur zeven van zijn wagens

'Vriend' van Paul Walker stal vlak na dood acteur zeven van zijn wagens

http://oi57.tinypic.com/2irrak8.jpg

De erfgenamen van acteur Paul Walker klagen een vriend en zakenpartner van Walker aan. Die zou vlak na het ongeval waarin Walker om het leven kwam zeven van zijn auto's hebben verdonkeremaand.

Richard Taylor zou minstens zeven auto's van Paul Walker hebben gestolen, en dat minder dan 24 uur na diens overlijden in november 2013. Dat blijkt uit gerechtsdocumenten. De erfgenamen eisen voor de rechter dat Taylor de zeven wagens, waaronder een Porsche GT3 RS uit 2013, teruggeeft, meldt The Hollywood Reporter.

Verschillende opslagplaatsen
Nog volgens de aanklacht hielp Taylor zijn vriend Walker met het onderhoud van de wagens. Taylor bezorgde de erfgenamen van Walker een lijst van 32 auto's die volledig of deels eigendom van Walker waren. De zeven wagens waarover nu sprake, ontbreken op die lijst. Volgens de erven van Walker trok Taylor in de uren na Walkers overlijden naar verschillende opslagplaatsen en haalde hij daar de wagens weg. Waar die zich nu bevinden, is onbekend.

De erfgenamen eisen de teruggave van de auto's of een financiële vergoeding, naast een niet bekende compensatie.

Walker overleed op 30 november 2013 toen de Porsche waarin hij passagier was crashte en vuur vatte in Santa Clarita, Californië. De film 'Furious 7' waar hij toen aan werkte, werd afgewerkt met zijn broers Caleb en Cody als vervangers voor de acteur.

17-06-2015 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dave Grohl: "Daar lag ik op mijn rug, denkend: 'Are you kidding me?'"

Dave Grohl: "Daar lag ik op mijn rug, denkend: 'Are you kidding me?'"

http://oi60.tinypic.com/2yxoyzd.jpg

"Het grappigste ooit is me onlangs overkomen in Zweden." Dave Grohl, die door een beenbreuk de Foo Fighters-concerten op onder andere Rock Werchter noodgedwongen moest afzeggen, schrijft in een brief aan zijn fans wat er precies is gebeurd in Göteborg: "Daar lag ik dan op mijn rug, en het enige dat ik kon denken was: Are you kidding me?"

"Het was een prachtige avond: prachtig stadion, 52.000 gillende mensen, ... droomoptreden!", steekt Grohl van wal. "Of wacht... Ik viel en belandde - voeten vooruit over de rand - 3,5 meter lager. Ik ontwrichtte mijn enkel en brak mijn kuitbeen als een paar houten eetstokjes."

De zanger probeerde eerst nog overeind te komen, maar tevergeefs. "Daar lag ik dan op mijn rug, en kon enkel denken: 'Are you kidding me? We zijn nog niet eens aan het schreeuwstukje van het nummer en het optreden is al VOORBIJ?'"

Gips

De zanger vertelde het publiek dat hij zich even zou laten oplappen en de show later zo afwerken. Terwijl de enkel van Grohl backstage terug op zijn plaats werd gezet, speelde de band een paar covers. "Ik vroeg of ik terug het podium op mocht, maar ik had een gips nodig (die twintig minuten verder in het ziekenhuis lag)." De zanger vond er dan maar niets beter op om simpelweg een verzorger mee te nemen op het podium, die zijn enkel op z'n plaats moest houden. "Ik weet niet wie het meeste schrik had, ik of Johan. Vijf minuten later wist ik niet wie er nu het meeste plezier aan het hebben was, ik of Johan", grapt Grohl in zijn brief.

Toen het gips arriveerde, verliet Grohl het podium weer even, maar uiteindelijk zou hij het optreden wel nog uitzingen. "Laat me gewoon zeggen dat het behoorlijk moeilijk was om ons nummer 'Walk' te zingen zonder in een lachbui uit te barsten. 'These Days' was er ook zo eentje (Easy for you to say! Your leg has never been broken!)"

17-06-2015 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Evans: "'Top Gear' krijgt zeker een vrouwelijke presentator"

Chris Evans: "'Top Gear' krijgt zeker een vrouwelijke presentator"

http://oi61.tinypic.com/jv19op.jpg

Chris Evans, het nieuwe gezicht van het populaire autoprogramma 'Top Gear', heeft gezegd dat hij "100 procent zeker" voor een vrouwelijke co-presentator zal kiezen.

Evans benadrukte dat hij voor een vrouw met een passie voor auto's zal kiezen. "Ik wil mensen die extreem veel weten over auto's, dat is immens belangrijk. Ik wil mensen met een geweldige energie, die een goede timing hebben, warm zijn en die zin hebben om dingen anders te doen", zei Evans op BBC Radio 5 Live.

Er doen al twee namen de ronde, die van voormalig model Jodie Kidd en Formule 1-verslaggeefster Suzy Perry.

Evans vervangt Jeremy Clarkson, die in maart werd ontslagen nadat hij een producer in het gezicht had geslagen. Co-presentatoren James May en Richard Hammond weigerden om zonder Clarkson verder te gaan, waardoor Evans een volledig nieuw team mag samenstellen.

17-06-2015 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruby Rose toont met video hoe het is om je noch man noch vrouw te voelen

Ruby Rose toont met video hoe het is om je noch man noch vrouw te voelen

http://oi60.tinypic.com/rh34vt.jpg

De opvallendste nieuwkomer uit het derde seizoen van Orange is The New Black is het personage van Ruby Rose (29). De Australische actrice en model uit zich in het echte leven openlijk als iemand die zich noch man noch vrouw voelt. In een ontroerende kortfilm van haar hand toont ze ons wat die zogenaamde "gender fluidity" juist inhoudt.

"Gender fluidity voelt aan alsof je je aan geen van beide zijden van het spectrum van geslachten bevindt," vertelde Ruby Rose vorige week aan Elle. "Ik ben geen man. Maar ik voel me ook niet echt een vrouw, hoewel ik duidelijk wel als een vrouw geboren ben. Dus ik bevind me ergens in het midden, wat - in mijn verbeelding - is alsof je het beste van twee werelden combineert."

Vorig jaar schreef, producete en speelde Ruby Rose een kortfilm van vijf minuten rond genderrollen, transseksualiteit en hoe het is om een identiteit te hebben die zich ergens tussen de twee geslachten in bevindt.

17-06-2015 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dimitri Bontinck zit in financiële problemen"

"Dimitri Bontinck zit in financiële problemen"

http://oi60.tinypic.com/2qx3k8n.jpg

Op sociale media mag hij dan 'stoefen' met zijn buitenlandse reisjes en luxueuze aankopen, maar in het echt gaat het niet zo goed met de financiën van Dimitri Bontinck. De man zou zelfs in collectieve schuldbemiddeling leven, meldt TV Familie.

Volgens Dimitri Bontinck betaalt hij al zijn uitspattingen met de lucratieve deal die hij met het Franse productiehuis ARP sloot. "Het is een contract om u tegen te zeggen", aldus Bontinck. "Deze zomer wordt het stilzwijgend vernieuwd, en passeer ik nog eens langs de kassa. En Endemol heeft me ook net een voorstel gedaan, maar mijn advocaat bekijkt nog of het kan. Ik heb immers exclusiviteit beloofd aan ARP."

Bij Endemol weten ze echter van niets. "Wij hebben Dimitri geen voorstel gedaan. Het zou me niet verbazen dat de man dit gewoon verzonnen heeft. Zelfs als een van onze buitenlandse afdelingen hem gecontacteerd zou hebben, zouden wij het weten." En volgens insiders gaat het zelfs financieel erg slecht met Bontinck. Hij geniet van zijn nieuwe BV-status, maar leeft wel in een piepklein studiootje en moet rondkomen van een werkloosheidsuitkering. Verder in het blad geeft hij zelfs toe dat hij in collectieve schuldbemiddeling leeft. Begrijpe wie begrijpen kan...

17-06-2015 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!