Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jurk en foto's van Jackie Kennedy geveild

Jurk en foto's van Jackie Kennedy geveild

http://oi61.tinypic.com/23hu6is.jpg

Een zwangerschapsjurk die ooit van de Amerikaanse 'first lady' Jacqueline Kennedy was, gaat vandaag onder de hamer in Los Angeles. Ook 79 foto's van het jonge gezin Kennedy worden geveild.

Het stijlicoon droeg de crèmekleurige jurk toen ze zwanger was van John F. Kennedy junior. Ze schonk het later aan de nanny, Maud Shaw, toen die met pensioen ging. Shaw was ook degene die de foto's nam, van het jongetje en zijn zus Caroline. "De foto's tonen een andere kant van de familie, als ze echt onder elkaar waren", zei een woordvoerder van het veilinghuis Courtesy.

De jurk en foto's worden samen geveild. De biedingen beginnen met 10.000 dollar.

26-06-2015 om 00:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus is meest sexy vegetariër van 2015

Miley Cyrus is meest sexy vegetariër van 2015

http://oi61.tinypic.com/25zifx5.jpg

Miley Cyrus is door dierenrechtenorganisatie PETA uitgeroepen tot meest sexy vegetariër van het jaar. De 'Wrecking Ball'-zangeres volgt daarmee twee andere vegetariërs op: Jared Leto en Ellen Page.

Miley maakt er geen geheim van dat ze gek is op dieren. Op social media maakt ze zich geregeld hard voor dierenrechten en ook twittert en instagramt ze er lustig op los met foto's van haar huisdieren.

PETA heeft op de eigen website ook nog een paar goede woordjes over voor andere bekende vegetariërs en veganisten. Zo wordt Ariana Grande gefeliciteerd met haar éénjarige jubileum als veganist, krijgt Richard Linklater een schouderklopje omdat hij al dertig jaar geen dieren eet en wordt politicus Cory Booker geroemd omdat hij zijn vegetarische levensstijl heeft ingeruild voor een veganistische.

25-06-2015 om 23:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maarten Vancoillie haalt alles uit de kast om Sven Ornelis te doen wenen

Maarten Vancoillie haalt alles uit de kast om Sven Ornelis te doen wenen

http://oi57.tinypic.com/2dumbzc.jpg

Na 14 jaar is de ochtendshow op Q-music nu echt afgelopen voor Sven Ornelis. Hij presenteerde vandaag zijn laatste uitzending met collega's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe.

Vancoillie deed veel moeite om Ornelis emotioneel te krijgen, om te beginnen met een hoop lofbetuigingen van fans, voorzien van soms fors aanzwellende symfonische achtergrondmuziek.

De presentator werd een tikje emotioneel, maar hield het - tot teleurstelling van Vancoille - wel droog.

25-06-2015 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werchter is fan van de Würst van Jeroen Meus

Werchter is fan van de Würst van Jeroen Meus

http://oi58.tinypic.com/4i0a4g.jpg

Niet alleen muzikanten zijn op Werchter te vinden, ook Jeroen Meus maakt er zijn opwachting. Je kan er immers zijn 'haute dogs' proeven, aan het kraampje van zijn nieuwe concept Würst. Vandaag staat de chef ook zelf achter het fornuis. En dat de Werchterlingen er fan van zijn!

25-06-2015 om 23:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-politiechef: "Heropen onderzoek naar dood Kurt Cobain"

Ex-politiechef: "Heropen onderzoek naar dood Kurt Cobain"

http://oi58.tinypic.com/qyzvcg.jpg

Als het aan Norm Stamper ligt, wordt de dood van Kurt Cobain opnieuw onderzocht. De voormalige politiechef van Seattle zegt in Spin Magazine dat het een morele plicht is om alle onduidelijkheden rond de 'zelfmoord' van de wijlen Nirvana-frontman op te helderen.

"Als ik nu de leiding zou hebben bij het politiekorps, zou ik de zaak heropenen. Stel je voor dat Kurt Cobain niet zichzelf van het leven heeft beroofd, maar is vermoord. Dan zijn we het aan de nabestaanden verplicht om dat te bewijzen. Als we het destijds niet goed hebben gedaan, hebben we de plicht om het nu wel goed te doen", aldus Stamper.

Op 5 april 1994 werd het levenloze lichaam van Cobain gevonden, maar er is door velen altijd getwijfeld aan de doodsoorzaak. Er is een afscheidsbriefje gevonden dat door Cobain geschreven zou zijn, maar volgens Stamper waren er behoorlijk wat mensen die baat hadden bij Cobains dood.

Stamper doet zijn uitspraken naar aanleiding van de documentaire 'Soaked In Bleach'. Daarin wordt gesteld dat Cobain is vermoord en wordt gesuggereerd dat weduwe Courtney Love er iets mee te maken heeft gehad. Love noemde de documentaire eerder al een vuige leugen en heeft geprobeerd het uitzenden ervan via de rechter te voorkomen.

25-06-2015 om 23:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courtney Love beleeft schrik van haar leven in Parijs: "Waar zit de politie? Ik ben veiliger in Bagdad"

Courtney Love beleeft schrik van haar leven in Parijs: "Waar zit de politie? Ik ben veiliger in Bagdad"

http://oi59.tinypic.com/8zk7lh.jpg

Courtney Love heeft vanmiddag de schrik van haar leven beleefd in Parijs. De zangeres raakte verwikkeld in de taxi-oorlog die momenteel woedt in de Franse hoofdstad. De 50-jarige rockster twitterde onder meer een foto van een besmeurde ruit. "Is dit Frankrijk? Ik ben veiliger in Bagdad", klonk het zelfs.

Kort na haar landing op de luchthaven van Charles de Gaulle kwam dus ook Love in het gewoel terecht. In een tweet richtte ze zich tot Kanye West. "De kans bestaat dat we terugkeren naar de luchthaven en we ons bij jou komen verstoppen. Betogers hebben net onze wagen aangevallen", klonk het. "Ze hebben onze auto in een hinderlaag gelokt en houden nu onze chauffeur gegijzeld. Ze zijn met metalen staven op auto's aan het slaan. Is dit Frankrijk? Ik ben veiliger in Bagdad."

25-06-2015 om 23:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen Miss USA-verkiezing meer op Spaanstalige zender na uitspraken Trump

Geen Miss USA-verkiezing meer op Spaanstalige zender na uitspraken Trump

http://oi58.tinypic.com/xdfeh1.jpg

De Spaanstalige Amerikaanse televisiezender Univision heeft beslist niet meer samen te werken met Donald Trump na diens uitspraken over Mexicaanse migranten. Dat betekent onder meer dat de zender de Miss USA-verkiezing van volgende maand niet uitzendt. De 69-jarige Trump is een van de organisatoren van de verkiezing.

Toen de miljardair vorige week zijn kandidatuur aankondigde voor het presidentschap, liet hij verstaan dat de Mexicaanse migranten verantwoordelijk zijn voor tal van misdrijven, verkrachtingen en het binnensmokkelen van drugs. In één adem pleitte hij ervoor een muur te bouwen tussen de VS en de zuiderbuur.

"We gaan de Miss USA-verkiezingen op 12 juli niet uitzenden en ook voor andere projecten niet meer samenwerken met de organisatie van Trump", zo liet de zender met zetel in Los Angeles weten.

25-06-2015 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Reynolds en Blake Lively onder vuur om foto van dochter James

Ryan Reynolds en Blake Lively onder vuur om foto van dochter James

http://oi62.tinypic.com/2v9sw0z.jpg

Acteurskoppel Ryan Reynolds en Blake Lively krijgen bakken kritiek over zich heen om een foto van dochter James en vader Ryan, die liefelijk werd gepost door Lively op Vaderdag. Op de Instagram-foto draagt Ryan zijn dochter in een draagdoek, maar met de houding van het kind zijn heel wat moeders het niet eens.

Op de foto in kwestie zit dochter James in een draagzak die op de buik gebonden is van papa Ryan. Haar beentje bengelen tegen elkaar naar beneden, en dat kan niet volgens tal van kwade moeders. De houding zou immers heupdysplasie kunnen veroorzaken. Het regent dan ook verontwaardigde reacties onder de foto, al nemen ook heel wat mensen het op voor het koppel.

24-06-2015 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitte Bardot stuurt brief naar de kat van Lagerfeld

Brigitte Bardot stuurt brief naar de kat van Lagerfeld

http://oi57.tinypic.com/2z6ifqg.jpg

Brigitte Bardot (80) heeft een brief gestuurd naar Choupette, de kat van modeontwerper Karl Lagerfeld. Daarin vraagt de dierenrechtenactiviste de poes om haar baasje te doen stoppen met het gebruik van bont in zijn collecties.

Bardot, sekssymbool uit de jaren zestig, neemt geen blad voor de mond. Het Italiaanse modemerk Fendi, waarvan Lagerfeld al sinds 1965 artistiek directeur is, plant een 'haute fourrure'-modeshow op 8 juli in Parijs. Dat is niet naar de zin van BB.

"Tooi voor onmensen"
"Mijn lieve Choupette, ik reken erop dat je in het oor van papa Karl spint. Vertel hem dan over de ellende van je broertjes-bontdragers. Allemaal het gevolg van de promotie die je baasje maakt voor bont", schrijft Bardot.

"Dieren die, net als jij, enkel vragen te mogen leven, zijn onschuldig en worden tot de dood veroordeeld om als tooi te dienen voor onmensen".

Stokpaardje
De strijd tegen de bontindustrie is altijd al één van Bardots stokpaardjes geweest. Al in 1977 reisde ze naar Canada om daar het doodknuppelen van zeehondjes aan te klagen. Het is ook niet de eerste keer dat Bardot zich tot de poes van Lagerfeld richt. Vorig jaar september stuurde Lagerfeld op haar 80ste verjaardag een cheque naar het Fonds Brigitte Bardot voor dierenrechten. Ook toen klaagde ze bij Choupette het gebruik van bont door haar baasje aan.

Verdediging Chanel
In april verdedigde Lagerfeld, tevens artistiek directeur bij modehuis Chanel, zich voor het gebruik van bont in zijn collectie. "Mensen eten vlees en dragen leer. Leer is niets meer dan geschoren bont", argumenteerde Lagerfeld. "Er is nu eenmaal een bontindustrie. Wie gaat die mensen tewerkstellen als de bontindustrie stilvalt? Die vertegenwoordigt miljarden euro over de hele wereld".

Bardot sluit haar brief aan Choupette zo af: "Als je je verdriet miauwt, zal papa Karl je wel begrijpen en zal hij het langverwachte voorbeeld geven. Hij kan je niets weigeren! Ik streel je mijn erkentelijkheid".

24-06-2015 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Jamie Olivers restaurants betaal je voortaan meer voor frisdrank

In Jamie Olivers restaurants betaal je voortaan meer voor frisdrank

http://oi61.tinypic.com/ap7gjt.jpg

De bekende Britse televisiekok Jamie Oliver (40) vraagt vanaf nu 14 eurocent (10 pence) meer op alle frisdranken die in zijn restaurants geserveerd worden. De opbrengst daarvan gaat naar een goed doel, dat kinderen dingen over gezonde voeding bijbrengt. De televisiekok wil op die manier de Britse regering aanporren om ook gelijkaardige maatregelen te nemen.

"Ik heb uit eerste hand de hartverscheurende effecten gezien die ongezonde voeding en suiker hebben op de gezondheid van onze kinderen. Frisdrank is de grootste bron van suiker onder schoolgaande kinderen en tieners, dus we moeten hier alvast beginnen," vertelde Oliver aan The Sunday Times. Hij hoopt met deze daad de Britse overheid aan te moedigen om ook actie te ondernemen.

Oliver schat met deze belasting op frisdrank in zijn restaurant zo'n 80.000 pond per jaar op te halen, ongeveer 112.500 euro. Dat geld wordt integraal geschonken aan een goed doel dat allerlei initiatieven organiseert om kinderen dingen bij te leren over gezonde voeding.

Dat Jamie Oliver wakkerligt over gezonde voeding bij kinderen bleek vorige maand al. Hij maakte toen naar aanleiding van Food Revolution Day een lied, samen met onder meer Ed Sheeran en Paul McCartney, om kinderen het belang van gezonde voeding bij te brengen.

24-06-2015 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim en Kanye kozen geslacht van baby via ivf"

"Kim en Kanye kozen geslacht van baby via ivf"

http://oi59.tinypic.com/rms745.jpg

Kim Kardashian en Kanye West wilden blijkbaar geen enkel risico nemen wanneer het op het geslacht van baby nummer twee aankwam. De 34-jarige realityster en haar man zouden via een ivf-behandeling namelijk expliciet gekozen hebben voor een jongetje. Dat meldt Us Weekly vandaag op basis van bronnen dicht bij het koppel.

Kim onderging volgens de bronnen het proces van genderselectie om het geslacht van haar tweede kind te bepalen. "Ze kreeg enkel embryo's voor jongetjes ingeplant", klinkt het. Tijdens de procedure - waarvoor je volgens de website minimum 17.000 dollar neertelt - worden de bevruchte embryo's onderzocht en enkel de eitjes met het gewenste geslacht geselecteerd.

"Kanye en Kim kijken er erg naar uit om hun gezin te vervolledigen", zegt een andere bron. "Kanye houdt zielsveel van Nori (bijnaam van North), maar om zijn wereld compleet te maken wilde hij een jongetje, een erfgenaam", aldus de bron tegenover Us Weekly.

'Kers op de taart'
Ook Kim zou altijd al een dochter én een zoon gewild hebben: "Kim zou maar wat graag gewoon een gezonde baby hebben, maar het feit dat ze het geslacht konden kiezen is de kers op de taart", vertelde een vriend van het koppel. Eerder sprak ze al openlijk over haar problemen om zwanger te worden in 'Keeping Up With the Kardashians'.

De ster, die uitgerekend is voor december, onthulde op Vaderdag via Instagram dat ze in verwachting is van een jongen. "Je bent zo'n goede vader voor North en je zal ook de beste vader zijn voor onze zoon!", schreef ze bij een foto van West met hun twee jaar oude dochter North.

24-06-2015 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton is fan van jonge Belgische dj

Paris Hilton is fan van jonge Belgische dj

http://oi61.tinypic.com/2f0drgw.jpg

Paris Hilton klust de laatste tijd ook bij als dj, en ziet er geen graten in om een van haar collega's aan te prijzen. Zo roept ze België op om naar Summerfestival te trekken om Louis XIV aan het werk te zien.

Louis XIV is in het echte leven de 18-jarige Toon Seghers, die zondag 5 juni mag aantreden op het Antwerpse Summerfestival. Hoe hij diva Paris Hilton zo ver kreeg dat ze hem aanprees in een Instagramfilmpje?

"Dat gebeurde via een vriend", klinkt het in het Nieuwsblad. "Die was voor de modeweken in Milaan, en ging naar een club waar Paris Hilton draaide. Hij vroeg haar om een korte oproep te doen, waar ze meteen op in
ging. Normaal kost zoiets heel veel geld, maar voor mij deed ze het spontaan. Je hoort wel vaak dat ze een diva is, maar dit geeft toch een ander beeld."

24-06-2015 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adrian Grenier: "Ik rijd nog steeds in een rammelkar rond"

Adrian Grenier: "Ik rijd nog steeds in een rammelkar rond"

http://oi61.tinypic.com/2qsxfno.jpg

Adrian Grenier (38) was zo goed als onbekend toen hij in 2003 werd gecast voor de rol van Vincent Chase in de HBO-serie 'Entourage'. Nu - 12 jaar later - is de Amerikaanse acteur een superster van formaat, maar dan wel zonder de sterallures waar zijn personage zo om bekend is: "Ik dacht aan het begin van de serie dat ik binnen de kortste tijd met een dikke auto zou rondrijden en in een kast van een huis zou wonen, maar ik rijd nog steeds in een rattenbak rond." De serie liep vier jaar geleden af, maar is nu helemaal terug van weggeweest met een heuse bioscoopfilm die vanaf vandaag in de Belgische zalen draait.

Aan vrouwelijk schoon had Vincent Chase (Adrian Grenier) acht seizoenen lang geen gebrek, maar als we Grenier mogen geloven, dan moet zijn personage het in de film plots met veel minder stellen: "Ik had tijdens de opnames van de serie ongeveer anderhalve seksscène per aflevering, maar in de film had ik hooguit een halve seksscène. Ach, ik mag niet klagen, het is nu wel welletjes geweest!" (lacht)

Uitgehongerd
Zijn tegenspeler Kevin Connolly, die de rol van Eric Murphy vertolkt, had meer 'geluk': "Ik had er twee deze keer. Ik zit al 35 jaar in het vak, maar ik had nog nooit eerder een seksscène opgenomen. Het was verschrikkelijk ongemakkelijk!", geeft de New Yorker toe. Grenier stelde hem meermaals voor om hem hier en daar wat tips te geven: "Adrian is een echte pro. Dankzij hem voelde ik me op mijn gemak. Ik ben trouwens erg diep gegaan voor deze scène. Ik had praktisch een hele week lang niks gegeten omdat ik er zonder shirt zo gespierd mogelijk uit wilde zien. Ik heb nog nooit zo veel honger geleden! Het was een ervaring die ik niet snel meer zal vergeten, zo veel is zeker."

Als we Grenier en Connolly mogen geloven, dan is er helemaal niks romantisch aan zulke seksscènes. Grenier: "Je zou er van versteld staan hoe gemakkelijk dat na verloop van tijd wordt. Wanneer je voortdurend omringd wordt door vrouwelijk schoon, dan begin je dat na een tijdje vanzelfsprekend te vinden. Heel wat kameraden zijn jaloers op mij omdat zij moeten gaan werken en ik hier voor mijn job maar wat tussen de vrouwen zit. Maar geloof het of niet: het gaat er op de set altijd heel erg netjes en professioneel aan toe. We zijn een goed geoliede machine."

Badjas
Connolly is het helemaal eens met zijn tegenspeler: "We zijn al dat bloot na al die jaren nu wel gewoon. Je leert hoe je geconcentreerd moet blijven, of dat nu met of zonder mooie meiden in bikini is. Ik heb er in elk geval nooit problemen mee gehad, zelfs niet toen ik in een serieuze relatie zat. Werk is werk, niets meer, niets minder. En daarbij: iedereen had toch de hele dag door een badjas aan, en die ging pas uit van zodra de camera's begonnen te draaien!"

"We zijn ook geen kinderen meer, hé", gaat Grenier verder. "We weten heus wel hoe we respect moeten tonen en hoe we onze job goed moeten uitvoeren. Het allerbelangrijkste was dat de meisjes zich tijdens de opnames op hun gemak voelden, want zij waren vaak maar één dag op de set om één enkele scène in te blikken. Dat kan bijzonder intimiderend zijn. Mijn job was om hen gerust te stellen zodat iedereen het beste van zichzelf kon geven."

Wat opvalt is dat zowel Grenier als Connolly niet eens in de verste verte op hun personages uit 'Entourage' lijken. Het duo staat dan ook niet meteen te springen om de sterallures van Vince en Eric over te nemen. Grenier: "Het enige dat ik nog wel zou willen overnemen, is zijn privéjet. Ik reis veel voor het werk, dus het zou fijn zijn als ik op het vliegtuig kon springen wanneer ik wil, kan vertrekken wanneer ik wil en niet meer door de security moet."

Huisje, boompje, beestje
Ook Connolly ziet zo'n privévliegtuig wel zitten, al heeft hij op dit moment andere prioriteite: "Ik kijk uit naar een nieuwe fase in mijn leven, waarin ik me kan settelen en een gezinnetje kan starten. Adrian kijkt me aan alsof hij net een spook heeft gezien. Nee, hij is nog lang niet toe aan 'huisje, boompje, beestje'!" (lacht)

Terwijl Connolly klaar is om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen, wil Grenier nog eventjes van zijn vrijgezellenleven genieten: "Ze zeggen dat vrouwen altijd op zoek zijn naar de juiste mannen en dat mannen op zoek zijn naar de juiste timing. Als dat goed zit, dan is een man klaar om een vrouw te vinden. Dat is ook echt zo. Toen ik aan deze tv-serie begon, was ik er rotsvast van overtuigd dat ik binnen de kortste tijd met een dikke auto zou rondrijden en in een kast van een huis zou wonen. Ik beeldde me een levensstijl in zoals we die in 'Entourage' te zien kregen. Dat viel in werkelijkheid dik tegen. Integendeel: ik rij nog steeds met een rattenbak rond. Een elf jaar oude Prius. Niet in LA, maar in New York. Wie wil er nu met een poepchique wagen rondrijden als je er constant voorzichtig mee moet zijn? Ik ben in dat opzicht helemaal niet jaloers op Vince. Ik zou met al dat geld waarschijnlijk heel andere dingen kopen."

24-06-2015 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer je Joke van de Velde naar het bal vraagt, gebeurt er dit

Wanneer je Joke van de Velde naar het bal vraagt, gebeurt er dit

http://oi59.tinypic.com/ig9pgj.jpg

Eindejaarsstudent Simon heeft binnenkort een galabal op zijn programma staan, en daarvoor wil hij liefst Joke van de Velde strikken als date. Hij postte een schattig filmpje online met zijn vraag, en mocht vandaag bij Wim O naar het antwoord komen luisteren.

Met dit filmpje vroeg Simon de ex-Miss België en speelkameraadje van Wim Oosterlinck mee naar zijn eindejaarsbal. Een antwoord kwam er evenwel niet, tot vandaag.

Wim O. nodigde Simon immers uit om zijn vraag live in de uitzending nog eens te stellen aan Joke zelf. En dat deed hij, compleet met een roos, een knap kostuum en een 'honnepon'. Joke gaf hem niet veel later een volmondige 'ja': "Ik kan niets fout zeggen van jou", aldus Joke. Simons knappe aanzoek heeft dus gewerkt. Dat of Joke wil gewoon heel graag dat balkleed nog eens aantrekken.

24-06-2015 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Scene-boegbeeld Thé Lau (62) overleden

The Scene-boegbeeld Thé Lau (62) overleden

http://oi57.tinypic.com/24d57pd.jpg

De Nederlandse zanger Thé Lau is gisterenavond overleden op 62-jarige leeftijd, dat meldde zijn management. In augustus 2013 kreeg de frontman van de band The Scene de diagnose van keelkanker.

Enkele weken geleden zei Thé Lau tijdens een interview voor het programma RTL Late Night dat hij voelde dat de dood om de hoek loerde.

In augustus 2013 kreeg de frontman van de band The Scene de diagnose van keelkanker. In zijn recentste interview zei de zanger dat hij afscheid heeft kunnen nemen en dat hij blij is met elk extraatje. "Wat erbij is gekomen, is er maar bij. Het is een proces, je moet het ervaren. Je hoeft het niet leuk te vinden, dat is te veel gevraagd. De dood boezemt mij geen angst in. Als ik een laatste boodschap heb, dan is het dat mensen niet zo snel bang moeten zijn."

Naast hits als Blauw, Open en Iedereen is van de wereld bracht hij ook solomateriaal uit. Verder was hij ook actief als schrijver, zo waren onder andere de romans Hemelrijk en Juliette van zijn hand. Deze zomer verschijnt nog een verhalenbundel, De grote vakantie, waaraan hij nog tot aan zijn dood zou gewerkt hebben.

Na de bekendmaking van zijn ziekte nam hij afscheid van zijn publiek met tal van uitverkochte concerten in Nederland en België. Zijn laatste concert op Belgische grond vond plaats in de Ancienne Belgique en dateert van iets meer dan een jaar geleden.

24-06-2015 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tim Burton filmt twee weken in Brasschaat

Tim Burton filmt twee weken in Brasschaat

http://oi60.tinypic.com/21jnpfb.jpg

Topregisseur Tim Burton, bekend van onder meer 'Alice in Wonderland', 'Batman' en 'Edward Scissorhands', filmt begin juli twee weken op het domein van Kasteel Torenhof in Brasschaat. Voor de fantastische film 'Miss Peregrine's Home for Peculiar Children' brengt Burton wellicht Hollywoodkleppers als Eva Green, Samuel L Jackson en Judi Dench mee. De opbouw van de filmset is al begonnen.

De film, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van de Amerikaanse auteur Ransom Riggs uit 2011, vertelt het verhaal van de 17-jarige Jacob (rol voor Asa Butterfield) die na een gruwelijke gebeurtenis in een verlaten weeshuis op een mysterieus eiland terechtkomt. Wanneer hij de verlaten gangen en slaapkamers verkent, ontdekt hij dat de voormalige bewoners meer dan bijzonder waren. Ze hadden ongelooflijke krachten en zijn misschien nog in leven.

Maquette van Villa Nottebohm
Voor de beschrijving van het weeshuis baseerde de schrijver zich onder meer op Villa Nottebohm in Brecht, waar hij enkele jaren geleden tal van foto's maakte. Op basis daarvan knutselde de schrijver annex 'urban explorer' een maquette in elkaar. Het Torenhof in Brasschaat is niet in dezelfde stijl als Villa Nottebohm, maar de twee hebben wel wat gelijkenissen: vervallen, onbewoond en wat griezelig. Waarom Burton zijn oog liet vallen op kasteel Torenhof, is onduidelijk.

In een persmededeling maakt 20th Century Fox bekend dat er begin juli twee weken wordt gefilmd in Brasschaat en dankt de stad "voor het begrip voor elk gebeurlijk ongemak dat we zouden kunnen veroorzaken". De set zal niet toegankelijk zijn, ook niet voor de pers. De film wordt op 9 maart volgend jaar in onze zalen verwacht.

De cast is alleszins indrukwekkend: naast Samuel L Jackson, Ava Butterfield, Ava Green en Judi Dench spelen ook Ella Purnell, Chris O'Dowd, Allison Janney, Terence Stamp, Kim Dickens en Rupert Everett een rol. Wie van hen precies zijn opwachting zal maken in Brasschaat, is onduidelijk.

23-06-2015 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Van Den Brande en Sofie al uit elkaar

Michel Van Den Brande en Sofie al uit elkaar

http://oi61.tinypic.com/2cdidc.jpg

Vorige week stelde hij zijn 'Fieke' nog apetrots voor in Story, na 2,5 jaar van stilzwijgend geluk. En nu zit er plots een haar in de boter tussen Michel Van Den Brande (uit The Sky Is The Limit) en vriendin Sofie Van Remoortel. "Zeg maar een pruik", aldus Michel. "We zijn uit elkaar."

Hoe dat zo plots komt? Een fikse ruzie, volgens Story. "Sofie verwijt me dat ik geen familieman ben", aldus Michel. "Dat is zo, en ik zal dat ook nooit worden. Al die communiefeesten, trouwfeesten, familiefeesten... Ik doe dat gewoon niet graag. Die dingen liggen wat moeilijker voor mij, maar Sofie gaat al eens graag naar een feestje."

Michel is er echter van overtuigd dat het nog goed komt tussen hem en Sofie. "In theorie wonen we apart, maar we bleven heel vaak bij elkaar slapen. Ik heb mijn sleutel nog niet moeten teruggeven, dus het komt wel goed."

23-06-2015 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jawadde: Natalia is in vorm

Jawadde: Natalia is in vorm

http://oi57.tinypic.com/s32g7c.jpg

Natalia werkt hard aan haar lichaam, zelfs op vakantie. En dat is eraan te zien ook. Gisterenavond deelde ze twee selfies van zichzelf waarop ze erg strak voor de dag komt.

"Work hard, holiday hard", schrijft ze bij een van de kiekjes. Natalia is immers op vakantie in Mykonos, maar dat vindt ze duidelijk geen reden om haar fitnessregiment te negeren. Moest je ons nu echt zo'n schuldgevoel bezorgen, Natalia?

23-06-2015 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo ziet een vrouw er echt uit twee dagen na bevalling

Zo ziet een vrouw er echt uit twee dagen na bevalling

http://oi57.tinypic.com/2a7iczs.jpg

De vrouw van acteur Alec Baldwin, Hilaria, zette onlangs hun tweede kind op de wereld. Slechts twee dagen nadat de 30-jarige yoga-instructrice was bevallen van zoon Rafael zette ze een selfie van haar halfnaakte lichaam online.

De mama van twee kinderen zegt dat ze altijd van plan was om na haar bevalling een foto van haar buik met de wereld te delen, maar ze was nooit zeker of ze ook echt de moed zou hebben om door te zetten. Na heel wat getwijfel deed ze het toch en verduidelijkte erbij dat ze het belangrijk vindt dat mensen weten waarom ze die online gezet heeft. "Ik hoop dat je begrijpt waarom ik dit doe. Ik vind het belangrijk dat je je lichaam aanvaardt en liefhebt nadat je hebt gevochten om een nieuw leven op de wereld te zetten."

Fans prijzen Baldwin op Instagram om 'echt' te zijn en te tonen hoe een vrouwenlichaam er na de bevalling echt uitziet. Zo was een vrouw echt blij: "Eindelijk eens iemand die niet gedurende enkele weken verdwijnt na haar bevalling, en dan een fotoshoot doet met haar magische 'postbabylichaam'." Een andere voegde eraan toe: "Heerlijk dat je toont hoe echte vrouwen zijn, een mooie ode aan nieuw leven en aan eigenliefde. Proficiat aan mama en kind."

Alec en Hilaria kondigden vorige week de geboorte van hun tweede kind aan met een foto van de handjes van hun pasgeboren zoon. Ze hebben ook een dochter Carmen die in augustus 2003 geboren werd.

23-06-2015 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rita Ora gaat uit en neemt mee... een diepe decolleté

Rita Ora gaat uit en neemt mee... een diepe decolleté

http://oi57.tinypic.com/11vml1c.jpg

Rita Ora zit in het nieuws de laatste dagen en ze doet daar graag ook wat extra moeite voor. Zo had ze een bijzondere outfit aan om uit eten te gaan in New York City. Een overwegend wit ensemble, met zwarte toetsen. Maar toch vooral een erg diep uitgesneden decolleté. De bh had ze thuis in de kast gelaten.

De 24-jarige Britse zangeres zal volgend seizoen van de partij zijn als jurylid in X Factor. Dat bevestigde ze zelf vorige week. Tot zover het nieuws over haar carrière.

Gisteren werd ze blondine gespot op weg naar het bekende Asian Fusion restaurant Catch in Manhattan. Nu ook weer niet zó speciaal natuurlijk, maar haar kledij viel toch op. Of het gebrek eraan.

Mooie Rita ontsnapte zelfs ternauwernood aan een zware 'wardrobe malfunction', toen een fotograaf iets te veel inzicht kreeg in haar topje. De grens tussen sexy en trashy is soms flinterdun. Zeg jij ons maar naar welke kant Rita Ora hier overhelt.

23-06-2015 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!