Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Openhartige Kim K. met diepe decolleté op cover: "Ik draag zelden ondergoed"

Openhartige Kim K. met diepe decolleté op cover: "Ik draag zelden ondergoed"

http://oi61.tinypic.com/2m2sub5.jpg

Kim Kardashian West staat deze maand als sexy kapitein op de cover van het blad Rolling Stone. De 34-jarige ster, die in een rode beha gefotografeerd werd door Terry Richardson, vertelt ook openlijk over haar familie, de invloed van man Kanye West op haar kledingkeuze en hoe ze - in tegenstelling tot vroegere beste vriendin Paris Hilton - nooit zonder ondergoed werd gespot.

"De make-over die Kanye me gegeven heeft, is fantastisch", zegt de realityster in het interview. Al voegt ze er wel aan toe dat ze uiteindelijk ook zonder zijn hulp wel bij haute couture terecht zou zijn gekomen. En zelfs wanneer het niet over mode gaat, stelt ze zijn mening op prijs. "Ik stuurde hem vandaag foto's van de shoot [voor Rolling Stone] en hij reageerde met de liefste berichten. Ik waardeer zijn mening. Er is in mijn ogen niemand creatiever."

En hoewel ze net als jeugdvriendin Paris Hilton bekend werd vanwege een gelekte sekstape, is Kim toch verbaasd dat ze nooit zonder ondergoed betrapt werd door de paparazzi. "Ik draag zelden ondergoed, maar dat is me nooit overkomen", geeft ze toe. "Ik dronk nooit - dat heeft me waarschijnlijk gered."

Afwezigheid van broer Rob
Verder liet ze ook weten te begrijpen waarom haar broer Rob Kardashian niet meer te zien wil zijn in de realityserie van de familie. "Het is helemaal niet mysterieus", klinkt het. "Hij is flink wat kilo's aangekomen en hij voelt zich niet op zijn gemak. Hij wil daarom niet meer onderdeel zijn van de serie en dat is prima", vervolgt de zwangere realityster.

Er gingen in de laatste maanden regelmatig geruchten dat Rob het roer om wilde gooien en hij werd dan ook wel eens met een personal trainer gespot. Maar volgens Kim doet haar broer nu niet veel om af te vallen. "Of ik denk dat hij de hele dag niks anders doet dan jointjes roken, bier drinken en videospelletjes spelen met zijn vrienden? Ja, dat denk ik."

Rob is al een heel tijdje niet meer te zien in de serie. Hij zou weinig contact hebben met zijn familieleden.

01-07-2015 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verhuiswagens gespot bij huis Charlize Theron en Sean Penn

Verhuiswagens gespot bij huis Charlize Theron en Sean Penn

http://oi58.tinypic.com/4ta428.jpg

Sean Penn en Charlize Theron lijken definitief uit elkaar te zijn. OK! Magazine heeft een verhuiswagen gespot bij het huis van de twee in de Hollywood Hills. Volgens de website heeft Penn zijn spullen verhuisd. Of Charlize in de villa blijft wonen, is niet bekend.

Sean en Charlize maakten vorige week bekend dat hun verloving van de baan is. De twee begonnen in 2013 met daten, daarvoor waren ze jarenlang goede vrienden. Het gerucht gaat dat Charlize degene is die de stekker uit de relatie heeft getrokken. OK! schrijft overigens dat Penn niet rouwig is om de breuk. Hij werd afgelopen week gespot met actrice Minka Kelly.

01-07-2015 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stekker uit droomhuwelijk: "Jennifer had genoeg van gedrag van Ben"

Stekker uit droomhuwelijk: "Jennifer had genoeg van gedrag van Ben"

http://oi57.tinypic.com/zl2o76.jpg

Jennifer Garner heeft de stekker uit haar huwelijk met Ben Affleck getrokken. Bronnen vertellen TMZ dat de actrice genoeg had van het gedrag van haar man, vooral zijn drink- en gokgedrag zouden haar te veel zijn geworden.

Affleck zou in de laatste jaren steeds meer zijn gaan drinken en gokken. "Jennifer kon het gewoon niet meer aan", aldus een insider. Vrienden van Ben zouden tegenover de website hebben bevestigd dat de acteur wel van een gokje en een drankje op zijn tijd houdt. Ben hield overigens niet van feesten en flirtte ook niet met andere vrouwen, aldus de ingewijde.

Andere bronnen vertellen de website dat Jennifer en Ben samen hebben besloten om uit elkaar te gaan. De twee zouden zo'n twee jaar in therapie zijn geweest om hun huwelijk te redden, maar dat heeft niet geholpen.

01-07-2015 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aflevering Mooi en Meedogenloos met Jani nooit op het scherm

Aflevering Mooi en Meedogenloos met Jani nooit op het scherm

http://oi62.tinypic.com/15fokgi.jpg

Halverwege juni verwees tv-zender VIJF na negen jaar de Amerikaanse soap 'Mooi en Meedogenloos' naar de prullenbak. Een drama voor heel wat Vlaamse omaatjes, maar ook voor Jani Kazaltzis. De aflevering met zijn gastrol zal nooit op Vlaamse televisie uitgezonden worden.

Vlaanderens favoriete stylist wist vorig jaar een rolletje in de soap te versieren als scheepskapitein. De aflevering zou binnen twee jaar uitgezonden worden. Fans van Jani - en de soap - zullen het echter met een Waalse of Franse zender moeten stellen, want geen enkel Vlaams televisiestation wil of kan de afleveringen op de buis brengen. VIJF probeerde nog om enkel die aflevering vast te krijgen, maar ving wegens auteursrechten bot, meldt Het Nieuwsblad.

01-07-2015 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze man zit achter de kledingstijl van Kim K. (en het is niet Kanye)

Deze man zit achter de kledingstijl van Kim K. (en het is niet Kanye)

http://oi61.tinypic.com/287gkev.jpg

Waar wij dachten dat Kanye West achter de diepe decolletés en loeistrakke jurken van zijn echtgenote zat, is niets minder waar. Kim heeft immers een styliste, die naast haar garderobe ook die van Beyoncé voorziet van meer dan genoeg sexy items. Maak kennis met Jenke Ahmed Tailly.

De kans is groot dat je nog nooit van Jenke Ahmed Tailly gehoord hebt, en toch heb je ongetwijfeld al heel wat van zijn werk gezien. Hij is immers dé man achter heel wat outfits van Beyoncé en Kim Kardashian, geen kleine namen dus. Toch blijft hij liever onder de radar, zo zit hij bijvoorbeeld niet op sociale media en geeft hij amper interviews. De Britse ELLE wist hem uiteindelijk toch te strikken voor een korte tête-à-tête.

"Ik was al de stilist van Beyoncé, voordat ik Kim leerde kennen. Haar ontmoette ik via Kanye. Ik hou van haar lichaamsproporties en het feit dat ze innerlijk even mooi is al uiterlijk. Ze kleedt zich in de eerste plaats om Kanye te plezieren, maar ze weet wel heel goed wat ze wel en niet wilt dragen. Ze zou nooit zomaar iets dragen omdat hij het mooi vindt. Ze heeft een sterke persoonlijkheid, en ik help haar alleen om die nog sterker naar buiten te brengen," aldus Taily aan ELLE UK.

01-07-2015 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank Deboosere geeft goede voorbeeld en presenteert mét glas water

Frank Deboosere geeft goede voorbeeld en presenteert mét glas water

http://oi60.tinypic.com/2qwpylv.jpg

Er is niets zo belangrijk als voldoende hydrateren bij deze hitte en dat wilde ook weerman Frank Deboosere vandaag nog eens onderstrepen. Deze namiddag verscheen hij dan ook op het scherm mét een glas water in de hand.

Met de tropische temperaturen zitten we - zo bevestigt hij - ook de komende dagen nog opgescheept en dat gaat gepaard met enkele waarschuwingen voor onder andere de hoge concentraties ozon en UV-straling. Voor de gelegenheid illustreerde hij ook dé basisregel: "Niet vergeten: met dit warme weer voldoende te drinken. Gezondheid!", besluit Frank, waarna hij de daad bij het woord voegde en eindelijk van zijn glas dronk.

01-07-2015 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arnold Schwarzenegger: "Huwelijk verpest, maar nu ben ik opnieuw verliefd"

Arnold Schwarzenegger: "Huwelijk verpest, maar nu ben ik opnieuw verliefd"

http://oi62.tinypic.com/5n9mjd.jpg

Arnold Schwarzenegger heeft sinds kort een nieuwe vriendin, en iedereen mag het weten. De acteur - wiens 'Terminator Genisys' vanaf vandaag in de zalen komt - vond opnieuw de liefde bij de 27 jaar jongere Heather Milligan. Het tumultueuze hoofdstuk na de scheiding van zijn vrouw kan hij eindelijk afsluiten.

Aan de vooravond van de release van 'Terminator Genisys' gaat het goéd met Schwarzenegger. De Oostenrijkse spierbundel heeft er nochtans een aantal moeilijke jaren opzitten. De hel brak eind 2010 los toen bekend raakte dat hij een buitenechtelijk kind had bij zijn huishoudster, Mildred Baena. Zijn echtgenote pakte haar biezen zodra hij zijn misstap had toegegeven, maar probeerde later de brokken te lijmen. Het koppel ging in therapie, maar dat was achteraf gezien volgens Schwarzenegger de grootste fout uit heel zijn leven: "De psycholoog die Maria en mij heeft proberen te helpen, deed zijn werk niet goed", vertelt hij. "Die man deed precies het tegenovergestelde van wat wij van hem verwachtten. Ik ben niet tegen therapie, maar ik had er helemaal niks aan. Het was de eerste en meteen ook de laatste keer dat ik hulp heb gezocht." Voor Schwarzenegger was de kous hiermee af: "Ik vond dat niemand het recht had om mij te vertellen dat ik een fout had gemaakt. Ik wist goed genoeg dat ik iets verkeerd had gedaan en dat ik het verpest had."

Miserie
Hoewel zijn huwelijk niet meer te redden was, probeerde hij er toch nog het positieve van in te zien: "Ik heb geleerd om twee keer na te denken voor ik een beslissing maak. Ik ben blij dat ik opnieuw een goede band heb met mijn familie, want dat was lang niet altijd het geval. Al was mijn rol daar beperkt in, vooral Maria heeft ons gezin bij elkaar gekregen." Het voormalige koppel doet er alles aan om er samen te zijn voor hun kinderen: "Mijn kinderen zal ik nooit in de steek laten. Maria komt trouwens nog steeds tijdens de feestdagen, met Moederdag en op verjaardagen bij mij over de vloer. Schwarzenegger is blij dat zijn ex hem vergeven heeft: "Ik ben gevallen en weer opgestaan. Ik heb moeten leren om verder te gaan met mijn leven. Enkel losers blijven liggen, winnaars staan op."

Sinds kort is er ook een nieuwe liefde in zijn leven: Heather (40). Het koppel werd al verschillende keren op de fiets in Santa Monica gespot en de acteur nam haar onlangs zelfs mee naar de première van 'Terminator Genisys' in Parijs. "Ik ben helemaal in de wolken met haar. Ze is een prachtige vrouw", klinkt het kort, maar krachtig.

Zo vader, zo zoon
Patrick Schwarzenegger (21), Arnolds oudste zoon, zat eerder dit jaar zelf in nauwe schoentjes toen intieme foto's van hem met een mysterieuze brunette op vakantie in Mexico opdoken. Patrick was op dat moment samen met Miley Cyrus, die de relatie onmiddellijk verbrak nadat de beelden de wereld waren rondgegaan. Schwarzenegger neemt de verantwoordelijkheid voor de scheve schaats die zijn zoon reed deels op zich: "Ik vrees dat mijn kinderen daar een beetje aanleg voor hebben. Dat hebben ze van mij", geeft hij ongemakkelijk toe.

Toch zal Schwarzenegger zijn kinderen niet snel op de vingers tikken en voor advies hoeven ze ook niet bij hem aan te kloppen: "Ik vind dat ze het zelf maar moeten uitvissen. Mijn advies? Doe wat je graag doet en luister vooral niét naar je ouders. Je hoeft niet per se te doen wat je ouders willen dat je doet. Kinderen zijn geen trofeeën, dat beseften mijn ouders gelukkig maar al te goed. Mijn vader heeft me nooit gepusht, integendeel. Toen ik hem vertelde dat ik bodybuildingkampioen wilde worden, zei hij: 'Wat wil je daar mee bereiken? Waarom word je niet gewoon houthakker? Daar kan je tenminste andere mensen mee helpen'", besluit Schwarzenegger lachend.

'Terminator Genisys' draait vanaf vandaag in de Belgische bioscoopzalen.

01-07-2015 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clijsters in De Slimste Mens: "Ik wil winnen"

Clijsters in De Slimste Mens: "Ik wil winnen"

http://oi59.tinypic.com/11l7zgz.jpg

Ja, ze heeft toegezegd." Kim Clijsters zal in het najaar deelnemen aan 'De Slimste Mens ter Wereld'. En ze gaat niet zomaar voor een snelle passage. "Kim wil nog altijd heel graag winnen", vertelt Erik Van Looy. De presentator haalt zo zijn eerste grote troefkaart voor het dertiende seizoen van de succesvolle quiz binnen.

Kim Clijsters en Erik Van Looy samen gespot in het Antwerpse! Hallo Erik? "Het gerucht klopt, ja. Ik ben op stap geweest met Kim om haar te overhalen om mee te doen aan 'De Slimste Mens'. Heel even zag ik Gert Verhulst-taferelen opdoemen. Ook hij wou vorig jaar alleen toehappen als ik een nacht met hem ging stappen", vertelt Van Looy. "Hoe dan ook: na een nachtje in Antwerpen, zo ergens omstreeks 4 uur 's morgens, liet Kim de verlossende woorden - 'ik doe het' - vallen. 'Zeg maar dat je me zat gevoerd hebt', voegde ze lachend toe. Sindsdien is Kim bezeten door het tv-spelletje. Er is zelfs al een ploeg van ons naar Bree getrokken om haar extra te trainen."

01-07-2015 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dries en Guus starten een nieuwe pop-up boven discotheek Versuz

Dries en Guus starten een nieuwe pop-up boven discotheek Versuz

http://oi57.tinypic.com/dr2ob5.jpg

Dries en Guus, de winnaars van het VTM-programma 'Mijn pop-uprestaurant', starten met een nieuwe zaak in Hasselt. Midden juli openen ze boven discotheek Versuz een nieuw pop-uprestaurant, waarin ze grill-gerechten zullen serveren. In het najaar zullen ze - ook tijdelijk - hun restaurant verhuizen naar Kasteel Pietersheim in Lanaken.

Opnieuw in Hasselt
Vlak nadat het restaurant Asparaguus tot winnaar van het tv-programma was uitgeroepen, werd er al druk gespeculeerd over de toekomstplannen van kok Guus en maître Dries.

Na een deugddoende vakantie bezochten ze meerdere locaties om een nieuw restaurant te kunnen openen. Daarbij was het hun voorkeur om in Hasselt te blijven, de stad waar ze met hun pop-uprestaurant het grote publiek wisten te overtuigen.

Vanaf half juli
Dat zal nu op korte termijn gebeuren. Boven de populaire Hasseltse discotheek Versuz zullen ze vanaf half juli voor drie maanden een nieuw pop-uprestaurant openen.

Het concept dat Guus en Dries er zullen lanceren, staat in het teken van grill-gerechten. Een aanbod dat complementair is met het al bestaande Italiaanse restaurant Crudo, dat zich op dezelfde locatie bevindt.

Nieuwe break, nieuwe pop-up
Als de deuren van dit nieuwe pop-uprestaurant medio oktober sluiten, plannen Dries en Guus een nieuwe break van zowat een maand. Daarna verhuizen ze naar het prestigieuze Kasteel Pietersheim in Lanaken, waar ze eveneens een tijdelijk restaurant zullen openen.

01-07-2015 om 01:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opera stilgelegd om verkrachtingsscène

Opera stilgelegd om verkrachtingsscène

http://oi62.tinypic.com/15d5pxu.jpg

De première van een opera gebaseerd op het verhaal van kruisboogschutter Willem Tell heeft in de Royal Opera House in Londen veel commotie veroorzaakt. Tijdens een verkrachtingsscène was er zelfs zoveel tumult dat de uitvoering tijdelijk is stilgelegd. Daarover bericht The Telegraph vandaag.

De ophef ontstond tijdens een balletscène toen een actrice werd ontdaan van haar kleren en vervolgens betast en verkracht door een leger soldaten. Het publiek reageerde met een heftig boe-geroep.

Directeur van het Royal Opera House, Kasper Holten, besteeg vervolgens het podium en maakte verontschuldigingen richting bezoekers. De bedoeling was om met de scène de hedendaagse werkelijkheid van seksueel geweld van vrouwen te illustreren.

Holten is niet van plan om de opera Guillaume Tell aan te passen. Wel zijn naar zijn zeggen "stappen ondernomen om het publiek te waarschuwen voor scenes met seksueel geweld en naakt".

01-07-2015 om 01:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo intimiderend is Arnold Schwarzenegger in het echt

Zo intimiderend is Arnold Schwarzenegger in het echt

http://oi57.tinypic.com/2ivbiaq.jpg

Wanneer Arnold Schwarzenegger binnen komt gewandeld, zijn alle ogen op hem gericht. Met zijn 1 meter 88, brede glimlach en imposante postuur kan dat ook niet anders. Zijn 'Terminator: Genisys'-tegenspeler Jai Courtney en onze reporter vertellen hoe het is om de 67-jarige Oostenrijkse superster in het echt te ontmoeten.

Jai Courtney: "Ik vind hem niet zo intimiderend, maar dat is omdat (Arnold en ik) samen al zo veel hebben meegemaakt. Hij straalt een energie uit die mensen op hun gemak stelt. Hij neemt zichzelf bovendien niet serieus en hangt graag de clown uit, zo zit hij nu eenmaal in elkaar. Dat zie je trouwens ook in zijn documentaire 'Pumping Iron', waar hij niets liever doet dan mensen voor de gek houden en mensen test. Ik trek graag met hem op omdat ik toch wel een beetje hetzelfde karakter heb."

01-07-2015 om 01:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gaat beter met Stromae

Het gaat beter met Stromae

http://oi60.tinypic.com/hwmwbt.jpg

Stromae is aan de beterhand. De zanger moest begin deze maand zijn Afrikaanse tournee stopzetten, omdat zijn lichaam slecht reageerde een preventieve antimalariabehandeling, maar intussen kan hij alweer shoppen.

Dat bleek vorige woensdag, daags na zijn ontslag uit het ziekenhuis, toen hij samen met zijn vriendin en styliste Coralie Barbier werd gespot op de Brusselse Louizalaan. Paul Van Haver was naar verluidt heel relaxed en goedgezind.

01-07-2015 om 00:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fikse ruzie tussen Harry & Olga en The Sky Is The Limit

Fikse ruzie tussen Harry & Olga en The Sky Is The Limit

http://oi57.tinypic.com/296necy.jpg

Het zit er bovenhands op tussen Peter Boeckx, de maker van The Sky Is The Limit, en het bekende koppel Harry & Olga. De twee zijn er niet over te spreken dat ze zwartgemaakt worden door Boeckx. "Dat hij gewoon zwijgt over ons, want het zijn meestal toch gewoon leugens", klinkt het in Dag Allemaal.

Harry is kwaad, en hij is het beu om daarover te zwijgen. "Het moet er allemaal uit, en tegen hem kan ik het niet zeggen", aldus de man in Dag Allemaal. Die 'hem', dat is Peter Boeckx, de maker van het programma waarmee Harry en zijn vriendin Olga bekend werden in Vlaanderen. Zowel Peter als het koppel waren de laatste maanden in de media te horen, steeds met minder mooie uitspraken over elkaar. Harry wil het graag uitpraten, maar daar heeft Peter blijkbaar geen oren naar. "Hoeveel keer heb ik hem al niet proberen te bellen? Hij neemt nooit op, en stuurde enkel een nietszeggende sms. Ik vind dat hij soms op een gefrustreerde tiener lijkt. Agressief en impulsief."

Volgens Harry hebben ze Peter Boeckx verkeerd ingeschat. "Ik heb hem bij het eerste seizoen leren kennen als een redelijke mens, maar vanaf het tweede seizoen liep het mis. Hij vertelt dingen die niet kloppen. Die villa in Marbella trouwens, wij hadden nooit plannen om die te kopen." Er wordt volgens hem ook heel wat uit context gerukt. "Zoals Olga die het programma 'marginaal' noemde. Ze kent gewoon de Nederlandse taal nog niet perfect, en gebruikt wel eens woorden die overdreven zijn." Dat Peter Boeckx hen niet meer in het derde seizoen wilde, is óók overdreven. "Wij wilden zélf niet aan die derde reeks meewerken. Maar Peter is bij mij welkom om de dingen uit te praten; voor Olga hoeft het echter niet meer."

Peter zelf ontkent alle betichtingen. "Harry was altijd in zijn nopjes voor de uitzendingen in de montagecel, maar achteraf zijn er dan problemen. En ik zal u eens iets zeggen: Harry heeft mij núl keer gebeld na de laatste reeks. Olga wel, een mailtje om zich te verontschuldigen dat ze het programma marginaal had genoemd. Een beetje laat hé..."

01-07-2015 om 00:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ignace Crombé is opnieuw van 't straat

Ignace Crombé is opnieuw van 't straat

http://oi59.tinypic.com/kd1v1l.jpg

De 58-jarige Ignace Crombé heeft een nieuwe relatie. De voormalige missmaker liet dat zelf weten op zijn Facebookpagina. De gelukkige dame, die zelf een missverleden heeft, heet Lindsay Vandenberghe (36).

"Ben supergelukkig met de nieuwe liefde in mijn leven... Lindsay", klonk het gisteren trots op Facebook. Ignace postte ook twee foto's van zijn nieuwe vlam online. "Je kan dit immers niet blijven verstoppen", klinkt het in Het Nieuwsblad. "We trekken er regelmatig samen op uit. Ik heb haar vorige week nog voorgesteld als mijn nichtje, maar dat kan je niet volhouden. Het is nog redelijk pril, maar ik ben wel dolverliefd. Het wordt een mooie zomer."

Ignace valt dus opnieuw op een jongere vrouw. Het verschil is wel minder groot dan bij zijn vorige relatie; Trisha en Ignace scheelden toen 27 jaar.

01-07-2015 om 00:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matteo Simoni op de koffie bij Dennis Black Magic

Matteo Simoni op de koffie bij Dennis Black Magic

http://oi62.tinypic.com/14m76o7.jpg

Matteo Simoni heeft een bezoek gebracht aan Dennis Black Magic in de gevangenis van Beveren. De acteur en de pornokoning hadden een gezellig gesprek. "Het was een zeer prettige ontmoeting", vertelt Matteo in Dag Allemaal.

Een paar weken geleden werd al bekend dat Matteo een ontmoeting met Dennis plande, en daarvoor toestemming had gevraagd aan de Beverse gevangenis. Intussen heeft de ontmoeting ook echt plaatsgevonden: Matteo en Dennis maakten het tijdens het bezoekuur gezellig in de ontmoetingszaal, met een koffie en een snack uit de betaalautomaat.

"Ik vond het zeer plezant om met hem te kunnen praten", aldus Matteo. Een verfilming van het woelige leven van Dennis Black Magic is immers een van zijn grote dromen. "Het is nog niet concreet, het scenario moet zelfs nog geschreven worden. En mijn agenda zit de komende maanden ook bomvol, dus het is niet voor de nabije toekomst. Maar Dennis' levensverhaal is alleszins heel interessant om te verfilmen."

Mocht het project er komen, krijgt het alvast de steun van Dennis zelf, die laat weten dat hij uitkijkt naar een samenwerking met Simoni. "Ik ben enorm geflatteerd. Als iemand mij kan vertolken, is hij het wel."

01-07-2015 om 00:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tine Embrechts en Guga Baul verwelkomen zoontje Gaston

Tine Embrechts en Guga Baul verwelkomen zoontje Gaston

http://oi58.tinypic.com/4uhrp2.jpg

Het is zover: Tine Embrechts (40) is bevallen. Samen met manlief Guga Baúl verwelkomen ze een zoontje, dat de naam Gaston meekreeg.

Guga (29) maakt het heuglijke nieuws zelf bekend op Twitter. "Ons zoontje Gaston is geboren, woohoow en al! We gaan er verder niet te veel kak aan hangen, dat doet hij zelf wel", klinkt het met een knipoog. De foto erbij spreekt boekdelen.

Het is het eerste kindje voor Guga, maar het derde voor Tine. Zij heeft al twee zonen uit een eerder huwelijk.

01-07-2015 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader onterft actrice Kate Hudson

Vader onterft actrice Kate Hudson

http://oi62.tinypic.com/2eeh6c2.jpg

Kate en Oliver Hudson zijn door hun vader Bill Hudson onterfd. "Ik erken hen niet meer als de mijne", aldus Bill in een verklaring. Zowel Kate als Oliver lieten afgelopen Vaderdag van zich horen: Oliver postte een foto van zichzelf, Bill en Kate met het onderschrift 'fijne verlatingsdag', Kate plaatste een foto van haar stiefvader Kurt Russell.

Blijkbaar was dit de druppel voor Bill, die de moeder van zijn twee beroemde kinderen, actrice Goldie Hawn, ervan beschuldigt dat ze zijn kroost tegen hem heeft opgezet. Dat meldt de krant Daily Mail. Volgens Bill wilde Goldie na hun breuk een perfect gezinnetje vormen met haar nieuwe vriend Kurt Russell en was voor haar ex en de vader van haar twee kinderen geen plaats meer.  

Pogingen om contact met Kate en Oliver te onderhouden liepen steeds op niets uit, aldus Bill. Hij heeft na de foto's op Vaderdag besloten dat hij de twee niet meer erkent. Hij wil graag dat ze stoppen met het gebruik van de naam Hudson. "Ze maken niet langer onderdeel uit van mijn leven."

29-06-2015 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbekende Vlaamse monteur mag mee Oscars uitdelen

Onbekende Vlaamse monteur mag mee Oscars uitdelen

http://oi60.tinypic.com/2q2qn8z.jpg

De onbekende Vlaming Nico Leunen (41), monteur van onder meer 'The Broken Circle Breakdown', mag voortaan mee over de Oscars beslissen. Tot zijn eigen verrassing wordt hij lid van the Academy, een mysterieuze club van 6.000 filmmakers waarvan niemand weet wié er precies in zit. "We vermoeden dat Nico de zevende Belg is", aldus het Vlaams Audiovisueel Fonds.

"Donderdag kreeg ik het mailtje van de Academy of Motion Picture Arts and Sciences. In september mag ik samen met 321 andere nieuwe leden naar Hollywood voor een ceremonie. Vanaf dan mag ik mee de Oscar-winnaars kiezen." Levenslang, want lid ben je voor het leven. Nico Leunen staat op 60 filmaftitelingen. Al is hij de meest gevraagde Vlaamse filmmonteur en de vaste compagnon van regisseur Felix Van Groeningen, beroemd worden de afwerkers van films zelden of nooit. Hoe de Brusselaar, geboren in Borgerhout, genomineerd raakte, blijft ook voor hemzelf een mysterie. "Twee 'peters' uit de Academy moeten je voordragen. Ik weet bij god niet wie dat zijn. Sinds ik Ryan Gosling uit de nood hielp, zitten op een paar strategische plekjes in Hollywood enkele fans, vermoed ik."

Dat Ryan Gosling-verhaal liep zo: de Amerikaanse acteur zat in zak en as. Hij had als regisseur zijn eerste langspeelfilm 'Lost River' gedraaid. Een monteur had er maanden aan geknipt en geplakt, maar het bleef een warrige soep. Gosling kreeg de tip 'die Belg' te bellen. Nico's slimme montagewerk had al eerder - kleinere - films van het stort gered. In de kelder van de filmster werkten ze vier maanden aan een nieuwe versie. Al die tijd logeerde Nico in het huis van Gosling en zijn vrouw Eva Mendes. "Zijn bijnaam voor mij was 'sniffer', met mijn speurneus voor pijnpunten." De film schopte het tóch tot in Cannes. De dankbaarheid was zo groot dat Gosling de Belg mee op de rode loper trok. Hij moest in Cannes zelfs in het zeteltje naast hem zitten, "zoals in de kelder".  

29-06-2015 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niels Destadsbader: "Ik zit echt op een sneltrein"

Niels Destadsbader: "Ik zit echt op een sneltrein"

http://oi59.tinypic.com/t7mm3r.jpg

Hij raast als een jong veulen door het Vlaamse showbizzlandschap. Zingt solo en met Café Flamande en speelt een gastrol in de nieuwe Kampioenenfilm. En vanaf vanavond wordt Niels Destadsbader (26) voor het eerst 8 weken lang quizmaster op VTM voor 'Is er wifi in Tahiti?'.

Na de zomer wordt hij het Vlaamse gezicht van het groots opgezette 'K3 Zoekt K3', maar eerst dus 'Is er wifi in Tahiti?'. "Een programma waarvan ik hoop dat de mensen bij het kijken het gevoel krijgen dat ze er zelf graag hadden bijgeweest om mee te spelen. Het is één grote bende vrolijke vrienden. Het is om te lachen, het mag ook eens spannend zijn en het is bijzonder herkenbaar allemaal", maakt Niels duidelijk.

Ontdekkingstocht
"Ik ben de presentator, maar ik zie me hier toch vooral als moderator. De studio zit vol BV's en die hebben allemaal hun eigen ego mee. Aan mij om dat als een soort leraar in goede banen te leiden. Al zie ik mezelf eigenlijk meer als een stagiair die zelf alles nog een beetje moet zoeken. Gelukkig zijn de BV's lief en vriendelijk voor mij. Neem nu Jacques Vermeire, dat was en is één van mijn grote helden. Een standbeeld waar je niet mag aankomen. Al probeer ik ook hem onder controle te houden."

29-06-2015 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke van de Velde bezorgt student de avond van zijn leven

Joke van de Velde bezorgt student de avond van zijn leven

http://oi61.tinypic.com/2zz0085.jpg

Simon Claes (18) uit Zichem beleefde zaterdagavond de avond van zijn leven. Hij is pas afgestudeerd in de richting Wetenschappen en Wiskunde aan de Voorzienigheid in Diest en vroeg een van de knapste dames van het land als date naar het eindejaarsbal. Simon slaagde in zijn opzet. Ex-Miss België Joke Van De Velde ging graag met hem mee.

Wat begon als een uit de hand gelopen grapje, eindigde zaterdagavond in een spetterend feest voor Simon Claes uit Zichem. Op het galabal voor de zesdejaars van de Voorzienigheid Diest waren alle ogen op hem en zijn date gericht. Hij bracht niemand minder dan ex-Miss België en sidekick van Q-music DJ Wim Oosterlinck, Joke Van De Velde, mee. "Het galabal kwam dichterbij en ik had nog steeds geen date. Mijn stiefvader kwam op het zotte idee om Joke Van De Velde mee te vragen. Zo gezegd zo gedaan, dus ik postte een filmpje op Youtube", vertelt Simon. Het filmpje werd meer dan 27.000 keer bekeken. "Daarna werd ik opgebeld door Wim Oosterlinck zelf met de vraag of ik Joke in de studio mee uit wilde vragen. En ze zei ja!"

Simon begon de avond met een etentje met zijn goede vrienden in een restaurantje in Diest. Daar kwam zijn date Joke hem ophalen. "Ja, normaal gezien moet de jongen het meisje gaan ophalen. Ik heb mijn rijbewijs nog niet", vertelt Simon.

"Het zou ook wat moeilijk zijn als hij mij helemaal in Gent zou moeten komen ophalen. Maar hij is een hele galante kerel. Hij heeft speciaal een mooi kostuum uitgezocht en hij heeft me zelfs een armband met een witte roos gegeven die zijn oma had gemaakt voor mij. Ik zie hier toch niemand anders lopen met zo'n armband", zegt Joke.

29-06-2015 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!