Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Rafael van der Vaart en Sabia Engizek uit elkaar"

"Rafael van der Vaart en Sabia Engizek uit elkaar"

http://oi58.tinypic.com/t89104.jpg

Topvoetballer Rafael van der Vaart (32) en Sabia Engizek (37) zijn uit elkaar.  Het Nederlandse tv-programma Shownieuws meldt dit op basis van een bron binnen de familie Van der Vaart.

"We zijn blij dat het voorbij is. Voor hem is het ook beter", zegt de ingewijde. De familie blijkt te moeten gissen naar de reden van de breuk. "Dat weet ik niet. Dat hebben we niet gevraagd en hij heeft niets verteld".

Bekende Nederlanders Rafael van der Vaart en Sabia Engizek hebben ruim twee jaar een relatie gehad. Eerder had Rafael een relatie met Sylvie Meis. Na de scheiding viel hij in de armen van Sabia, de voormalige hartsvriendin van Sylvie. Sabia was voorheen getrouwd met de Nederlandse voetballer Khalid Boulahrouz. Ze kregen twee kinderen. Sabia heeft ook een dochter van nachtclubeigenaar Milan Bakrac.

Trouwen
Eerder dit jaar stelde Rafael nog dolgraag op termijn met zijn Sabia te willen trouwen. De twee dachten sinds het begin van hun relatie al aan kinderen. In december 2013 was het koppel ontroostbaar nadat Sabia een miskraam had gekregen. Duitse media repten de afgelopen tijd al regelmatig over een breuk, omdat Sabia haar vriend vrijwel nergens meer volgde. Toen hij recent in Spanje ging voetballen zat alleen oma Van der Vaart (zij woont in Spanje, red.) op de tribune. Sabia was echter nergens te bekennen. Ze zou met haar afwezigheid, zo stelden verschillende roddelbladen in binnen- en buitenland, een prille zwangerschap willen verbergen. Maar kennelijk was er meer aan de hand.

Happy
Begin vorig jaar typeerde Rafael Sabia nog al vrouw van zijn dromen. Hij noemt Sabia 'een fantastische meid'. In een interview met onze collega's van het Algemeen Dagblad: "Ze is lief, gemoedelijk en rustig. Veel mensen schrijven haar een hard karakter toe. Vreemd. Het tegendeel is waar. Sabia is juist zachtaardig. Een mooie eigenschap waar ik voor ben gevallen". Sabia stelde in april 2014 in hetzelfde interview: "We zijn erg happy met elkaar. Verliefd". Ze merkte wel op het lastig te vinden om een relatie met een beroemde voetballer te hebben. "Hij staat voortdurend in de spotlights. Onder die omstandigheden rustig aan je relatie bouwen, is soms bijna onmogelijk".

Rafael en Sabia vieren op dit moment apart van elkaar vakantie. De zaakwaarnemer van Rafael van der Vaart was niet bereikbaar voor commentaar. Ook Rafaels vader Ramon onthield zich vandaag van commentaar.

06-07-2015 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder (92) van Michael Douglas overleden

Moeder (92) van Michael Douglas overleden

http://oi58.tinypic.com/518nxy.jpg

Actrice Diana Douglas, ex-vrouw van Kirk Douglas (98) en moeder van Michael Douglas (70), is dood. De vrouw stierf zaterdag in een rusthuis in Californië op 92-jarige leeftijd.

De actrice werd geboren in Bermuda als Diana Love Dill, uit Indonesisch-Amerikaanse ouders. Tussen 1943 en 1951 was ze getrouwd met Kirk Douglas, de twee scheidden toen hun zonen Michael en Joel nog klein waren.

Ze is dus meer gekend als "vrouw en moeder van", maar heeft toch een actief carrière achter zich, met meer dan twintig films, zoals 'Days of Our Lives' en 'Planes, Trains & Automobiles'. Ook na hun scheiding speelde ze nog vaak samen met Kirk, met name in 'It Runs in the Family'.

06-07-2015 om 07:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
05-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams met dochtertje op Werchter-podium

Robbie Williams met dochtertje op Werchter-podium

http://oi58.tinypic.com/20g1vky.jpg

Volbloedentertainer Robbie Williams heeft gisteren in het Festivalpark van Werchter voor het absolute hoogtepunt gezorgd van een zeer geslaagde 14de editie van TW Classic. Vooraf was gevreesd dat de tropische hitte voor een uitputtingsslag zou zorgen onder de 62.000 aanwezige festivalgangers, maar dat viel onder meer door de toenemende bewolking in de loop van de namiddag goed mee.

The Scabs, Anastacia, Texas en Anouk brachten onder meer door de vele hits die ze serveerden, heel wat sfeer op de festivalweide.

Hun optredens verbleekten echter bij de show van Robbie Williams - met witte hanenkam en gekleed in een Schotse kilt - die naast hits als 'Let me entertain you', 'Rock DJ', 'Millenium', 'Feel' en het massaal meegezongen 'Angels' ook nog verrassende covers bracht zoals 'Bohemian Rhapsody' met flarden en een video van de originele Queen-music, een medley van 'We will rock you' en 'I love rock'n roll' en de afsluiter 'My way'.

Williams vertederde het publiek met een a capella 'twinkle twinkle'-lied voor zijn in het publiek aanwezige dochtertje aan wie hij overigens een kus gaf. Hij nam het meisje ook even het podium op. Het festival werd afgesloten door Faithless die onder meer met hits als 'God is a dj' en 'Mass destruction' de hele weide in een danstent veranderde.

05-07-2015 om 19:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Billy Joel (66) getrouwd met zwangere vriendin (33)

Billy Joel (66) getrouwd met zwangere vriendin (33)

http://oi61.tinypic.com/6fv5kw.jpg

Billy Joel (66) is gisteren getrouwd met zijn zwangere vriendin Alexis Roderick (33). Het is het vierde huwelijk van de Amerikaanse zanger.

Het huwelijk was volgens Us Weekly zo geheim dat zelfs familie en vrienden Joels jaarlijkse 4 juli-feest niet wisten dat ze naar een bruiloft gingen. De twee zijn getrouwd op Joels landgoed op Long Island. Het huwelijk werd voltrokken door gouverneur Andrew Cuomo van de staat New York.

De 66-jarige Joel en de 33-jarige Roderick zijn sinds 2009 een stel. In april werd bekend dat de twee deze zomer hun eerste kind verwachten. Joel was eerder getrouwd met Elizabeth Weber, Christie Brinkley en Katie Lee.

Ook Joels ex Christine Brinkley en hun 29-jarige dochter Alexa Ray waren aanwezig. Brinkley, die van 1985 tot 1994 met Joel getrouwd was, schreef op Instagram: "Felicitaties aan de stralende bruid en de bruidegom. En aan mijn dochter Alexa, die aan Alexis een prachtige vriendin heeft. Ik wens het groeiende gezin alle geluk".

Later deze zomer bevalt Alexis van haar eerste kind met Joel, een meisje.

05-07-2015 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stalker jaagt Susan Boyle de stuipen of het lijf

Stalker jaagt Susan Boyle de stuipen of het lijf

http://oi59.tinypic.com/2ue5lis.jpg

Een stalker heeft Susan Boyle de stuipen op het lijf gejaagd. Het Britse zangtalent vreesde dat ze zou worden aangevallen door een man die haar over de telefoon lastigviel, zo vertelt ze aan Sunday People.

"Ik vreesde voor mijn leven door die angstaanjagende bedreigingen. Ik dacht dat deze persoon ineens in mijn huis zou staan en dat dat het einde zou zijn." De Schotse schrok zich een hoedje na de lugubere belletjes en belde meteen de politie. "Het engste vond ik nog dat hij zei dat hij wist waar ik woon." In 2010 werd Susan ook al lastiggevallen, toen ze na een optreden thuiskwam en daar op een 16-jarige indringer stuitte.

05-07-2015 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'New Kids on the Block' roept fans op om geen ondergoed te dragen naar hun concerten

'New Kids on the Block' roept fans op om geen ondergoed te dragen naar hun concerten

http://oi60.tinypic.com/2dc8t49.jpg

De mannen van New Kids on the Block roepen hun fans op om zonder ondergoed naar hun concerten te gaan. "We nemen onszelf niet erg serieus, maar we zetten wel een serieus goede show neer", vertelt Joey McIntyre aan Us Weekly. "Dus het leek ons wel een leuk idee."

Hij bekent dat de boyband niet vaak ondergoed naar het hoofd geslingerd krijgt, maar dat fans soms wel gekke dingen doen. Hij herinnert zich een keer dat hij tijdens een tour in Korea een douche wilde nemen en er ineens twee schoolmeisjes achter de badkamerdeur stonden. "Het is misschien wel de droom van iedere tienerjongen, maar toen het me echt gebeurde gilde ik als een klein meisje en rende ik in een handdoek de gang op."

05-07-2015 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhams vieren 16-jarig huwelijk

Beckhams vieren 16-jarig huwelijk

http://oi62.tinypic.com/rvepmf.jpg

David en Victoria Beckham zijn zestien jaar getrouwd. Het stel, dat trouwde op 4 juli 1999, laat via sociale media de wereld meegenieten van het heuglijke feit.

Victoria schrijft op Twitter "Fijne trouwdag, ik hou zoveel van jullie en ik ben zo trots op ons prachtige gezin." Daarbij prijkt een foto van het paar met hun kinderen Brooklyn, Romeo, Cruz, en Harper.

David doet op Instagram een duit in het zakje met een oude zwart-wit foto van het paar, met zijn bijschrift: "Zestien jaar geleden was onze speciale dag...zestien jaar later hebben we onze prachtige kinderen...Dank je dat je mij onze geweldige kinderen hebt geschonken...Fijne trouwdag."

Brooklyn, met 16 jaar de oudste zoon, feliciteert eveneens op Instagram zijn ouders met een foto van de trouwdag, waarbij David de toen een paar maanden oude Brooklyn op zijn arm draagt. "Fijne verjaardag, ik hou van jullie", laat hij pa en ma weten.

05-07-2015 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf peetouders voor Brits prinsesje

Vijf peetouders voor Brits prinsesje

http://oi60.tinypic.com/sqsfmc.jpg

De Britse prins William en zijn vrouw Kate hebben als dooppeter en -meter voor hun dochter prinses Charlotte gekozen voor mensen uit hun vriendenkring. Het meisje wordt vandaag gedoopt in het Oost-Engelse Sandringham.

Tot de groep van de peters en meters behoren Sophie Carter, de tennisvriendin van Kate, en James Meade, een schoolvriend van de prins. Daarnaast kozen de ouders voor Kate's neef Adam Middleton en Williams nicht langs moeders kant Laura Fellows. Tot slot mag ook Thomas van Straubenzee, een vriend uit Williams lagere schoolperiode, zich peter van het prinsesje noemen. Dat maakte Kensington Palace vandaag bekend.

Deze namiddag vindt de doop van Charlotte plaats in het Oost-Engelse Sandringham. Het doopwater is afkomstig uit Jordanië en zal uit het koninklijke Lily Font, een koninklijke schaal die door Queen Victoria en haar Duitse man prins Albert nog werd ingevoerd, over het hoofd van prinses Charlotte worden gegoten.

05-07-2015 om 19:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Dave of Thrones'- Waarom dit niet gewoon ook op Rock Werchter, Foo Fighters?

'Dave of Thrones'- Waarom dit niet gewoon ook op Rock Werchter, Foo Fighters?

http://oi57.tinypic.com/1687xqb.jpg

Gisteren trapten de Foo Fighters hun Amerikaanse tour op gang met een spetterend concert in Washington. Frontman Dave Grohl, die begin juni van het podium tuimelde, een beenbreuk opliep en onder andere Rock Werchter annuleerde, kreeg een coole Game of Thrones-achtige troon en gaf zoals altijd het allerbeste van zichzelf. Voor vele fans is het beeld van een rockende Dave in zijn coole troon waarschijnlijk toch licht ontgoochelend. Waarom deed je dit niet op Rock Werchter?

Fans zaten al lang nagelbijtend te wachten tot de Foo Fighters weer in actie zouden komen en op 29 juni kwam dan eindelijk de verlossende tweet (voor de Amerikaanse fans dan toch): "Can't f***ing wait for the 4th!!! See you at home, DC." Het werd een knaloptreden van formaat, waarbij een gretige Dave Grohl de pannen van het dak zong en speelde in zijn coole troon. Mobiel of niet, Dave is de koning van het podium!

Uiteraard beseffen we goed genoeg dat Dave ook maar een mens en geen robot is en begrijpen we zijn beslissing om Rock Werchter te annuleren. Hopelijk tot snel Dave, met of zonder coole troon.

05-07-2015 om 19:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ivan Heylen kijkt dood in de ogen na blikseminslag

Ivan Heylen kijkt dood in de ogen na blikseminslag

http://oi62.tinypic.com/29p9s7b.jpg

Ivan Heylen heeft de dood in de ogen gekeken. Een paar uur nadat hij werd getroffen door de bliksem op het strand van Wenduine, kreeg hij een beroerte. Hij noemt het zelf een mirakel dat hij nog leeft, maar mocht na één nacht ziekenhuis al naar huis.

Heylen woont momenteel in Spanje, maar keerde deze week met een vriendin terug om de vakantie in België door te brengen. "We wilden met enkele vrienden een picnic houden op het strand", zegt de vrouw. Heylen voelde zich gisteravond te zwak om het hele verhaal zelf te doen.

"Plots begon het heel hard te regenen. Maar we bleven zitten, we konden schuilen tegen een catamaran." Minuten later begon het te donderen en bliksemen boven Wenduine. "En toen sloeg de bliksem in op de mast van die boot. Een verschrikkelijke knal. Ik zie Ivan nog naar zijn hart grijpen. 'Ik ben er niet goed van' zei hij." Even schrikken, meer was het niet. En dus ging de vakantiedag verder. En wandeling over de dijk, en een paar uur later een diner op restaurant. "En daar is het helemaal fout gegaan."

"Plots kon Ivan niet meer spreken en viel hij om. We zijn onmiddellijk naar de spoedafdeling van het ziekenhuis gereden." Daar stelden artsen vast dat Heylen door het oog van de naald was gekropen. "Blijkbaar was hij 's middags tijdens die inslag een soort bliksemafleider. Hij heeft een pak statische elektriciteit opgevangen. Daardoor heeft hij hartritmestoornissen gekregen." En die hebben dan weer voor bloedklonters achter zijn hart gezorgd. "Eén van die klonters moet 's avonds naar zijn hersenen zijn doorgeschoten, met een beroerte tot gevolg."

04-07-2015 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kylie Jenner laat Tyga bespioneren"

"Kylie Jenner laat Tyga bespioneren"

http://oi60.tinypic.com/1raqac.jpg

Kylie Jenner is tot over haar oren verliefd op haar vriend Tyga, maar haar familie heeft twijfels. Volgens RadarOnline heeft Kylie (17) haar moeder Kris nu toestemming gegeven haar vriend te bespioneren.

Vorige week werd Tyga gespot in een limousine met een blondine. Kylie wil weten wat de 25-jarige rapper allemaal uitspookt in zijn vrije tijd als zij niet in de buurt is.

"Kylie ontkent dat Tyga vreemdgaat en iedereen om haar heen doet de grootste moeite haar ervan te overtuigen dat hij niet de ideale man is", verklapt een insider van de familie aan de website.

"Ze wil nu voor zichzelf de waarheid achterhalen en accepteert het aanbod van Kris om hem te laten schaduwen", vervolgt de bron. "Ze wil weten waar hij naartoe gaat, met wie hij omgaat en voor hoelang als hij niet met haar is. Ze maakt zich grote zorgen over wat ze te weten zal komen."

04-07-2015 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Garner verwerkt scheiding samen met vrienden

Jennifer Garner verwerkt scheiding samen met vrienden

http://oi59.tinypic.com/244zkt1.jpg

Actrice Jennifer Garner kan op haar beste vrienden rekenen om de scheiding met acteur Ben Affleck te verwerken. "Jen heeft veel op vrienden geleund. Ze heeft een kringetje vrienden om zich heen die ze echt vertrouwt en die haar beschermen. Haar vriendinnen hebben haar erg gesteund", vertelt een bron van People. "Ze willen dat ze gelukkig is."

Jennifer Garner, die dinsdag haar scheiding met Ben bevestigde in een gezamelijke verklaring, heeft veel oude vrienden en vertrouwelingen die ze in Hollywood heeft leren kennen. Jennifer heeft eveneens een nauwe band met haar zussen Melissa en Susannah.

De actrice is diepgeworteld in haar geboorteplaats Charleston in West Virginia, waar haar moeder en jongere zus Susannah nog steeds wonen. Jennifer en Ben gingen er vaak op vakantie om de familie te bezoeken en doopten hun zoontje Samuel (3) er in de kerk.

"Ik voel me fortuinlijk dat ik mocht opgroeien in een plaats waar mensen naar elkaar omkijken", zegt Jennifer er zelf over in een interview met Southern Living. "Waar ik ook ga, het eerste wat ik doe is een groep om me heen verzamelen. Dat komt omdat ik zo ben opgegroeid."

04-07-2015 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karolina Kurkova is zwanger

Karolina Kurkova is zwanger

http://oi60.tinypic.com/zvsnc2.jpg

Model en actrice Karolina Kurkova verwacht een kindje, bevestigt een ingewijde aan Us Weekly.

De 31-jarige voormalige Victoria's Secret's Angel en haar man Archie Drury hebben al een zoontje. Tobin (5) werd in 2010 geboren. Volgens Page Six is het Tsjechische topmodel nu drie maanden zwanger.

Toen Tobin was geboren zei ze over het combineren van het moederschap en haar carrière: "Ik voel me nu heel anders. Dingen veranderen als je een baby hebt. Je zet een knop om en je verandert in een krachtige 'big mama' die alles kan. "Ik zit nooit stil. Ik weet zeker dan andere moeders dit ook zo ervaren. Ik zorg voor het huishouden, kook, werk en loop op de catwalk."

04-07-2015 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sonja Kimpen voor het eerst oma geworden

Sonja Kimpen voor het eerst oma geworden

http://oi57.tinypic.com/2mmv6kh.jpg

Amper één dag na de geboorte van haar eerste boek 'Daily Beauty' is presentatrice en model Kim Van Oncen ook bevallen van haar eerste kindje.

De vrouw van 'De Grote Sprong'-deelnemer Niels De Jonck schonk oma Sonja Kimpen een kerngezonde kleinzoon, Jack. De knaap kwam gisteren om 13.57u ter wereld, meet 47 cm en weegt 2kilo 380 gram. Het stel laat vanuit het zieken huis weten dat moeder, zoon en papa het uitstekend stellen.

04-07-2015 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Golfer Bubba Watson overschildert 'General Lee'

Golfer Bubba Watson overschildert 'General Lee'

http://oi59.tinypic.com/egbbt3.jpg

De auto uit de jarentachtigserie The Dukes of Hazzard verliest de omstreden Confederatievlag. De Amerikaanse golfer Bubba Watson, eigenaar van het voertuig met de bijnaam General Lee, gaat het dak overschilderen.

Dat heeft de golfer op Twitter aangekondigd. Hij verklaart daarbij dat hij gelooft dat alle mensen gelijk zijn. Watson wil de Conferedatievlag op het dak van de auto vervangen door de Amerikaanse vlag, de Stars en Stripes. Watson heeft de auto sinds 2012 in zijn bezit.

De Confederatievlag kwam de afgelopen weken onder vuur te liggen na een dodelijke schietpartij in een kerk in Charleston. De 21-jarige Dylann Roof, die een afbeelding van de vlag bij zich droeg, vermoordde negen Afro-Amerikanen. Hij had racistische motieven voor zijn daad.

De vlag werd door de zuidelijke staten gevoerd tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog (1861-1865), die werd gevoerd over de afschaffing van de slavernij. Nog steeds wappert de vlag op overheidsgebouwen in deze staten. Amerikaanse politici pleiten ervoor de vlag te strijken. Daarvoor is een wetswijziging nodig.

Het Amerikaanse kanaal TV Land haalde The Dukes of Hazzard deze week van de zender vanwege de controverse.

04-07-2015 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kan het nog schattiger? Prachtig zingend 5-jarig meisje pakt jury helemaal in

Kan het nog schattiger? Prachtig zingend 5-jarig meisje pakt jury helemaal in

http://oi57.tinypic.com/2h3wnid.jpg

Heavenly Joy Jerkins uit Calabasas in de Amerikaanse staat Californië barst van het talent. De vijfjarige guitige meid koppelt haar zangkwaliteiten aan een portie tapdans en pakt zo geheel terecht de jury van America's Got Talent helemaal in. Ook het publiek weet de act te waarderen met een staande ovatie.

Dat talent in de genen zit, bewijst Heavenly. Het vijfjarige meisje is immers het dochtertje van muziekproducer Rodney Jerkins en zangeres Joy Enriquez.

Haar interpretatie van het nummer 'In Summer' uit de Disneyprent Frozen raakt dan ook meteen de juiste snaar bij de toeschouwers.

04-07-2015 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Pratt voorspelde zijn dinorol jaren geleden al

Chris Pratt voorspelde zijn dinorol jaren geleden al

http://oi58.tinypic.com/kespx0.jpg

Acteur Chris Pratt maakt momenteel furore in de filmwereld met zijn rol in Jurassic World, maar vier jaar geleden kende geen kat hem. En toch wist hij zijn success perfect te voorspelen in dit grappige filmpje uit 2010.

In 2010 werd aan een toen nog onbekende Chris Pratt gevraagd om wat behind the scenes beelden te maken voor de sitcom Parks and Recreation. Tijdens het filmen grapt de acteur dat hij een sms krijgt van Steven Spielberg. "Sorry Steven, ik zal je later beantwoorden over Jurassic Park 4", klinkt het. Voorspellende gaven heeft ie, die Chris Pratt.

04-07-2015 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Net gescheiden Ben en Jennifer met gezin op vakantie

Net gescheiden Ben en Jennifer met gezin op vakantie

http://oi59.tinypic.com/14v65xu.jpg

Ondanks de pas aangekondigde scheiding zijn Ben Affleck en Jennifer Garner samen met hun kinderen naar de Bahama's gevlogen.

"Ze hebben hun kinderen uit Los Angeles gehaald zodra de scholen dicht gingen voor de vakantie", vertelt een bron aan Us Weekly. "De Bahama's is een plek waar ze al jaren komen en genieten van hun privacy." Een andere insider vertelt aan New York Post dat de reis een vlucht is voor de media-aandacht rond de scheiding: "Het was belangrijk voor Ben en Jen om weg te zijn van de aandacht en tijd te nemen voor hun kinderen. Het is moeilijk voor iedereen, maar ze doen er beide alles aan om de kinderen op de eerste plek te zetten."

Het sterrenkoppel gaf al aan als vrienden uit elkaar te gaan en benadrukte dat ze samen voor hun kinderen blijven zorgen. De scheiding volgde op langdurige geruchten rond de breuk tussen de twee. Ben en Jennifer waren tien jaar getrouwd en hebben samen drie kinderen: Violet (9), Seraphine (6) en Samuel (3).

03-07-2015 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jim Carrey biedt excuses aan na ophef

Jim Carrey biedt excuses aan na ophef

http://oi60.tinypic.com/n4fhxj.jpg

Jim Carrey heeft zijn excuses aangeboden nadat hij een foto van een autistisch kind had gedeeld op Twitter. Hij gebruikte de foto om aan te geven dat autisme veroorzaakt wordt door vergiftigde vaccinaties.

"Ik wil mijn excuses aanbieden aan de familie en anderen voor het plaatsen van een foto van hun kinderen zonder toestemming. Het was niet mijn bedoeling om hen te kwetsen", schrijft de acteur op Twitter. Een tante van het kind op de foto deed even eerder haar beklag over Carrey. "Ik ben verafschuwd en misselijk. Alex had dit al voordat hij ooit werd gevaccineerd", zo schreef een tante van het kind op Instagram.

Carrey liet zich op Twitter uitgebreid uit tegen het besluit van de Californische gouverneur voor meer verplichte inentingen. "De gouverneur zegt ja tegen het vergiftigen van meer kinderen met kwik en aluminium. Deze fascist van het grootkapitaal moet gestopt worden." De komiek benadrukte wel dat hij niet tegen vaccineren is, maar wel tegen bepaalde stoffen die er in worden gestopt. Ik ben tegen thimerosal en kwik, niet tegen vaccinaties. Er zijn nog steeds vaccins met deze stoffen erin."

03-07-2015 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hello Kitty krijgt eigen film

Hello Kitty krijgt eigen film

http://oi62.tinypic.com/2ez2rzn.jpg

Fans van Hello Kitty kunnen hun idool waarschijnlijk in 2019 gaan bewonderen op het witte doek. Het Japanse bedrijf Sanrio is van plan een film te maken over het wereldberoemde poesje.

De Japanners zoeken nu een Amerikaanse partner voor het project, dat tussen de 160 miljoen dollar en 242 miljoen dollar (zo'n 145 miljoen tot 217 miljoen euro) gaat kosten, zo weet Nikkei Asian Review.

Het bedrijf overweegt ook om films te maken met andere animatiekarakters. Sanrio verkocht begin dit jaar de filmrechten van de Mr. Men- en Little Miss-personages aan Fox Animation in de Verenigde Staten.

Hello Kitty is dit jaar veertig geworden. Ze heeft al enkele tv-series op haar naam staan, evenals twee Japanse themaparken.

03-07-2015 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!