Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto van Sylvie Meis zorgt voor controverse: "Waanzin"

Foto van Sylvie Meis zorgt voor controverse: "Waanzin"

http://oi59.tinypic.com/n851u.jpg

"Onnatuurlijk". "Waanzin". "Is dit echt?". Het zijn maar enkele van de commentaren die Sylvie Meis te verwerken krijgt nadat ze een foto op Instagram postte.

De blonde schone vertoeft momenteel op Ibiza en daar houdt ze een bruin kleurtje aan over. "Te bruin" volgens sommigen.

"Hoe kan Sylvie toch zo bruin zijn en is dit wel verantwoord?", klinkt het. Het noopte de Nederlandse presentatrice om in de verdediging te gaan. "Wij smeren factor 50! Dat is toch het beste en zou ik ook altijd aanraden. Indisch bloed zorgt ervoor dat ik altijd zo snel bruin ben overigens." De vader van Sylvie is immers van Indiase afkomst.

Nochtans kan de blondine ook op goedkeuring rekenen. "Lekker kleurtje" en "Perfect" luidt het onder meer bij de foto van Sylvie op Instagram.

25-07-2015 om 00:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes voor het eerst met zoon in modecampagne

Doutzen Kroes voor het eerst met zoon in modecampagne

http://oi58.tinypic.com/sxd3yd.jpg

Het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes is het nieuwe gezicht van de juweliersketen Tiffany & Co, samen met haar zoon Phyllon. Een primeur voor de ex-Victoria's Secret Angel.

Het Amerikaanse juwelenmerk liet zich voor hun herfstcollectie inspireren door de 'liefdevolle band tussen vrienden en geliefden'. Daarom vroegen ze Doutzen niet alleen als gezicht, maar samen met haar vierjarige zoon Phyllon.

Het is de allereerste keer dat het Nederlandse topmodel in een campagne te zien is met haar zoon. Modellen Imaan Hammam en Crista Cober zijn eveneens te zien in bepaalde beelden van de campagne.

25-07-2015 om 00:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ella Leyers heeft nieuw kapsel

Ella Leyers heeft nieuw kapsel

http://oi61.tinypic.com/986fip.jpg

Actrice Ella Leyers heeft de schaar in haar lange lokken laten zetten. Liefst 20 centimeter ging eraf. Het resultaat is een sexy carré. Kapper Jochen Vanhoudt van kapsalon Clientology in Antwerpen deelde een foto van de blondine op Instagram. Wij zijn fan! Wat vind jij van de nieuwe coupe?

25-07-2015 om 00:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.Lo wordt 46: zo behoudt ze haar strakke figuur

J.Lo wordt 46: zo behoudt ze haar strakke figuur

http://oi58.tinypic.com/wqrllh.jpg

Jennifer Lopez wordt vandaag 46, en toch heeft ze nog steeds een moordlijf waar menig vrouw een moord voor zou plegen. En dan hebben we het natuurlijk vooral over haar billen, die volgens de geruchten zelfs apart verzekerd zouden zijn. Haar personal trainer Thea Murphy legt uit hoe ze haar figuur behoudt.

J.Lo heeft overduidelijk een zandloperfiguur en daar ben je nu eenmaal mee geboren of niet. Toch zijn er enkele oefeningen die ervoor zorgen dat je taille versmalt en je heupen en bips verbreden. De volgende drie oefeningen past J.Lo zelf toe.

1. Push-up plank
Bij deze oefening vorm je met je lichaam een plank. Zorg dat enkel je handen en je voeten de grond raken, en vorm met de rest van je lichaam een rechte lijn. Deze oefening spant alle spieren op, niet enkel je buikspieren. Laat dan eerst je linker elleboog zakken, vervolgens je rechter, om daarna weer op gestrekte armen terug naar boven te komen.

2. Goblet squat
De Goblet squat is hetzelfde als een normale squat, maar dan met een gewicht in je handen. Ga met je voeten uit elkaar staan, buig door je knieën en zak ver genoeg door zodat je ellebogen je knieën raken. Het gewicht hou je vast op borsthoogte. Ga dan weer terug naar boven en herhaal. Deze oefening is ideaal om je bilspieren te trainen.

3. Stationary lunge
Hou in beide handen een gewicht vast en maak dan een grote stap vooruit met je eerste been. Laat je lichaam zakken door je knie en heup van het voorste been te buigen, zodat de knie van je achterbeen de grond (bijna) raakt.  Keer dan terug naar de originele staande positie en herhaal door met je andere been een stap naar voren te zetten.

25-07-2015 om 00:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw in The Sky Is The Limit: Philip Cracco, "de Vlaamse Wolf Of Wall Street"

Nieuw in The Sky Is The Limit: Philip Cracco, "de Vlaamse Wolf Of Wall Street"

http://oi59.tinypic.com/1409ikx.jpg

Een nieuw personage staat te popelen achter de schermen van 'The Sky Is The Limit'. Self-made man Philip Cracco werd, zegt hij zelf, "kansloos" geboren in Roeselare maar flirt nu met een vermogen van 80 miljoen euro. Flamboyant én stijlvol. Le nouveau Willy Naessens est arrivé.

Er staat een nieuwe smaakmaker klaar voor het volgende seizoen van 'The Sky Is The Limit'. Geen schertsfiguur, maar een opvallende zakenman met een nog opvallender verleden. "Philip omschrijft zichzelf als iemand die geboren is in de 'sloppenwijken' van Roeselare", aldus reportagemaker Peter Boeckx. "Een kansloos kind, zeg maar." Aanvankelijk was de glamour in Cracco's bestaan dan ook ver te zoeken. De West-Vlaming ging aan de slag als arbeider en schilderde bussen. Daarna vervoegde hij voor enkele jaren de para's, maar niet veel later stond hij alweer bussen te schilderen.

Vandaag is de man nog steeds gefascineerd door voertuigen, zij het dan blitse racewagens waar hij zelf mee rijdt. Samen met verre en exotische reizen en een bloedmooie vriendin, vormen ze de kaviaar op zijn glitterbestaan. Gefinancierd door enkele lumineuze zakendeals én een briljant idee. "Op een gegeven moment richtte Cracco 'Accent Interim' op", aldus Peter Boeckx. "Twee jaar geleden heeft hij dat voor veel geld verkocht."

25-07-2015 om 00:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé leert haar oogappel zwemmen

Beyoncé leert haar oogappel zwemmen

http://oi58.tinypic.com/2cy5qnq.jpg

Kleine meisjes worden groot. Zo ook Blue Ivy, het dochtertje van wereldsterren Beyoncé en Jay-Z. Het kind is ondertussen al 3 jaar. Een goede leeftijd om aan water te wennen en dus doken moeder en dochter het zwembad in voor een zwemles. Uiteraard met bandje om. Blue Ivy houdt het hoofd boven water, mama Beyoncé kijkt apetrots toe. De Amerikaanse zangeres deelde de foto op haar Tumblraccount.

25-07-2015 om 00:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Douglas krijgt nog genoeg rollen

Michael Douglas krijgt nog genoeg rollen

http://oi60.tinypic.com/2mgmgjt.jpg

Michael Douglas heeft niet te klagen over de filmrollen die hij krijgt aangeboden. Aan de Telegraaf vertelt de 70-jarige acteur dat hij nog aanvragen genoeg krijgt en zelfs af en toe rollen afslaat.

"Ik krijg nog veel rollen aangeboden, maar ik heb er een paar geweigerd omdat ik dan teveel naar het buitenland zou moeten", aldus Douglas, die momenteel is te zien in de Marvel-stripboekverfilming Ant-Man. Wat Michael naast acteren doet? "Verder bouw ik een hotel, werk ik voor de Verenigde Naties en dan heb ik ook nog een gezin."

De krant vraagt Douglas ook of hij nog wensen heeft. "Wat ik nog wel een keer zou willen doen is een historische film. Bijna al mijn films waren hedendaagse verhalen", vertelt Michael. Maar zijn focus ligt nu meer bij het produceren, benadrukt Douglas. "Als producent heb ik wel tien goede films kunnen maken waar ik trots op ben." Maar zijn goede rollen zijn volgens de acteur op één hand te tellen. "Mijn rollen in Falling Down, Wall Street, Wonderboys, Behind The Candelabra, dat zijn de eerste die in mij opkomen."

23-07-2015 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mariah Carey krijgt half miljoen voor optreden"

"Mariah Carey krijgt half miljoen voor optreden"

http://oi58.tinypic.com/30x8vhl.jpg

Mariah Carey heeft een flinke deal getekend. Voor een eenmalig optreden in Tel Aviv in augustus krijgt ze een bedrag van 500.000 dollar (ruim 455.000 euro), weet TMZ.

Volgens de website zou Mariah dit bedrag vragen en daar is een concertorganisator in Israël akkoord mee gegaan. Kaartjes voor het concert kosten volgens TMZ zo'n 65 dollar per stuk.

Carey maakte in juni haar eerste tripje naar Israël. Volgens de website was de zangeres onmiddellijk weg van het land en zou ze dan ook uitkijken naar haar tripje in augustus.

23-07-2015 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Cosby wil het zwijggeld dat hij betaalde terug

Bill Cosby wil het zwijggeld dat hij betaalde terug

http://oi60.tinypic.com/sfyss5.jpg

Bill Cosby wil geld terug van Andrea Constand voor het schenden van de voorwaarden rond de schikking die ze in het verleden overeenkwamen. Volgens TMZ is Bill Cosby een juridische procedure begonnen om het zwijggeld dat hij haar betaalde terug te vorderen.

The New York Times onthulde onlangs dat Cosby geld had betaald aan Andrea Constand, die hem in een rechtszaak beschuldigde van aanranding. In de zaak werd indertijd een schikking getroffen. Die was vertrouwelijk.

Nu delen van zijn getuigenis op straat liggen, wil Constand dat de volledige getuigenis van Cosby openbaar wordt. Cosby zegt volgens TMZ in nieuwe rechtbankstukken dat het erg oneerlijk is dat zij de vertrouwelijkheid heeft geschonden en tegelijkertijd haar zwijggeld behoudt.

Cosby's advocaat vindt dat als ze doorgaat met haar pogingen om alle vertrouwelijke documenten openbaar te krijgen, ze een deel of het totale bedrag dat ze van Cosby ontving moet terugbetalen.

23-07-2015 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Daeleman is niet langer blond

Eva Daeleman is niet langer blond

http://oi58.tinypic.com/zlb2pu.jpg

Nu ze niet meer op het scherm te zien zal zijn bij Eén, achtte Eva Daeleman de tijd duidelijk rijp voor een nieuwe coupe. Ze gaf op Instagram al een voorproefje, en het ziet er ravenzwart uit.

"Blonde is the new black", schreef ze bij het kiekje op Instagram. Eerder op de dag kondigde ze al aan dat ze bij de kapper zat en een nieuw kleurtje overwoog. Het volledige plaatje hebben we nog niet te zien gekregen, maar dat het zwart is, laat geen twijfel. En je weet wat ze zeggen, Eva: once you go black...

Nu ze niet meer op het scherm te zien zal zijn bij Eén, achtte Eva Daeleman de tijd duidelijk rijp voor een nieuwe coupe. Ze gaf op Instagram al een voorproefje, en het ziet er ravenzwart uit.

"Blonde is the new black", schreef ze bij het kiekje op Instagram. Eerder op de dag kondigde ze al aan dat ze bij de kapper zat en een nieuw kleurtje overwoog. Het volledige plaatje hebben we nog niet te zien gekregen, maar dat het zwart is, laat geen twijfel. En je weet wat ze zeggen, Eva: once you go black...

Niet iedereen blijkt echter fan te zijn van haar nieuwe look, want Eva kreeg heel wat negatieve reacties. Zo veel negativiteit zelfs dat ze besloot om te reageren. Bij een ludieke foto van Obama die 'Can I Live?' zegt, schreef ze: "Blijkbaar is een foto posten een vrijgeleide om heel wat bagger over je kop te krijgen. Laat sociale media iets positiefs zijn en stop met kappen op anderen. Zo, dat moest er even uit."

23-07-2015 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Britten zijn geen fan van Cordon

De Britten zijn geen fan van Cordon

http://oi60.tinypic.com/2vmsynk.jpg

De VTM-serie 'Cordon' mag dan een groot succes in eigen land geweest zijn, de Britten blijken minder fan van het doemscenario waarbij een mysterieus virus de stad in haar ban houdt. In Groot-Brittannië trekt de serie niet zo veel kijkers.

Momenteel loopt de serie op BBC Four, waar ze in blokken van twee afleveringen op zaterdagavond wordt uitgezonden. De eerste aflevering werd nog door 590.000 mensen bekeken, maar sindsdien zakt dat aantal gestaag. Intussen kijkt zelfs geen half miljoen Britten meer naar de serie.

De Eén-reeks Salamander kon vorig jaar daarentegen nog 1,2 miljoen Britten blijven boeien.

23-07-2015 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Clockaerts is de nieuwe VTM-weervrouw

Eva Clockaerts is de nieuwe VTM-weervrouw

http://oi57.tinypic.com/312wbit.jpg

De mannen en de vrouwen zijn opnieuw in evenwicht op de weerredactie van VTM NIEUWS. Deze middag presenteerde de nieuwe weervrouw Eva Clockaerts (32) haar eerste weerbericht. De afgelopen maanden werd ze intensief opgeleid door haar nieuwe collega David Dehenauw.

Eva Clockaerts is licentiate communicatiewetenschappen en maakt al negen jaar deel uit van de regieploeg van VTM NIEUWS. De weerredactie heeft nu twee mannen en twee vrouwen aan boord: Jill Peeters, Eva Clockaerts, David Dehenauw en Frank Duboccage.

Eva Clockaerts: "Toen VTM NIEUWS een tijd geleden op zoek ging naar een nieuw gezicht om het team te versterken, sprak me dat meteen aan. Niet alleen het weer, maar ook de natuur en de aarde hebben me altijd gefascineerd. We staan er misschien niet genoeg bij stil, maar dit is pure magie. Het weer raakt de essentie van ons bestaan. Het ontstaan van leven op aarde, het ritme waarop we leven... Het weer zit overal in verweven. De uitdaging bestaat er vooral in om het weer, dat toch een technische materie is, op een toegankelijke manier tot in de huiskamer te brengen."

Het Weer wordt op weekdagen en in het weekend uitgezonden omstreeks 13.30 uur, 17.50 uur, in VTM NIEUWS om 19 uur en aansluitend om 19.45 uur. De komende weken zal Eva Clockaerts 's middags Het Weer presenteren.

23-07-2015 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo ziet Marcel Lubbermans (Matthew Lewis) er nu uit

Zo ziet Marcel Lubbermans (Matthew Lewis) er nu uit

http://oi60.tinypic.com/8y5fo6.jpg

De knullige Marcel Lubbermans (Matthew Lewis) van de Harry Potter-filmreeks is al lang niet meer het sullige jongetje van weleer. De echte fans wisten dit al, maar voor wie het even vergeten was, is er nu een nieuwe foto van hem opgedoken. En wat voor één!

Een tijdje geleden deed Matthew een opzienbarende shoot voor Attitude magazine en liet hij heel wat monden openvallen. Nu heeft fotograaf Joseph Sinclair een nooit eerder vertoonde foto uit die shoot op Instagram geplaatst, gevolgd door de acteur zelf. En daar gaan die monden opnieuw...

23-07-2015 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zal deze knappe acteur de nieuwe 'Fifty Shades'-film opvrolijken?

Zal deze knappe acteur de nieuwe 'Fifty Shades'-film opvrolijken?

http://oi61.tinypic.com/1zlapsz.jpg

Vanaf februari 2017 is de verfilming van het tweede 'Fifty Shades'-boek Fifty Shades Darker in de filmzalen te zien. Naast de knappe Jamie Dornan die uiteraard opnieuw als Christian Grey opduikt, worden we mogelijk getrakteerd op een tweede sexy man: de nieuwste Superman acteur Henry Cavill (32).

De bebaarde Henry Cavill ken je misschien wel van zijn rol als Charles Brandon in de tv-serie The Tudors, maar de meeste bekendheid verworf hij als Clark 'Superman' Kent in onder meer Man of Steel (2013) en ook de toekomstige Batman v Superman: Dawn of Justice (2016).

Het gerucht gaat nu de ronde dat Henry Cavill een rol in Fifty Shades Darker op zich zal nemen, als Anastasia's baas Jack Hyde. Hyde wordt in het boek omschreven als iemand die "sensuele ogen heeft die recht door je hart kunnen boren". Wat dat betreft voldoet Cavill alvast aan de omschrijving.

De vermoedens zijn nog niet bevestigd, maar de acteur zelf ontkent voorlopig niets: "Het enige wat ik kan zeggen is dat ik er momenteel niets over kan zeggen," vertelde hij aan E! Online, een Britse nieuwswebsite rond showbizz en entertainment. "Eens kijken, hoe kan ik dit interessant maken?" vervolgde hij. "Ik denk dat het beter is dat ik nog even niets zeg. Op dit moment mag ik er zelfs nog niets over zeggen." Dat klinkt behalve warrig alvast veelbelovend.

De eerste teaser voor Fifty Shades Darker kon je hier al bekijken. Natuurlijk komt Cavill daar nog niet in voor, maar die kan je hieronder bewonderen op een setfoto tijdens de opnames van Man of Steel.

23-07-2015 om 22:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beelden nieuwe Kampioenenfilm gestolen

Beelden nieuwe Kampioenenfilm gestolen

http://oi58.tinypic.com/jgky8y.jpg

Even paniek bij de Kampioenen dit verlengd weekend. Dieven gingen er immers in de nacht van maandag op dinsdag vandoor met de laptop van Jan Goossen. Op de computer van de monteur bevonden zich de opnames van de nieuwe Kampioenenfilm Jubilee Général. Gelukkig wist de politie de laptop snel terug te vinden.

De opnames van de film zijn achter de rug, waarna regisseur Jan Verheyen zijn opnames overdroeg aan monteur Jan Goossen, die de film thuis op zijn eigen laptop monteert. Dinsdagochtend vroeg kreeg hij echter inbrekers over de vloer. "Ze namen de laptop en mijn autosleutels mee", vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Gelukkig is het toestel beveiligd met een paswoord en kon ik hem meteen vanop afstand blokkeren."

De opnames kwamen nooit in gevaar. "Je hebt nog extra programma's nodig om de filmbeelden te recupereren; die staan op een harde schijf die ik niet samen met de laptop bewaar." Toch is Goossens blij dat de politie hem de laptop na een achtervolging terug kon bezorgen. "Het zou vervelend zijn, zeker nu de deadline vervroegd is. De film moet 28 oktober af zijn."

23-07-2015 om 07:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
22-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crop tops en korte shortjes alom: Taylor Swift begint eigen kledinglijn

Crop tops en korte shortjes alom: Taylor Swift begint eigen kledinglijn

http://oi57.tinypic.com/xe3pea.jpg

Zangeres Taylor Swift (25) staat bekend om haar kenmerkende korte rokjes, shortjes en crop tops, en dat modebewuste kantje wil ze nu ook op een andere manier tonen. Swift lanceert binnenkort haar allereerste eigen kledinglijn. Vanaf augustus zijn de kleren te koop, maar voorlopig lijkt het erop dat ze enkel in China te verkrijgen zullen zijn.

Met haar opvallende kledingstijl kunnen we Taylor Swift gerust benoemen tot stijlicoon. Nu komt ook haar eigen collectie op de markt, in samenwerking met Heritage 66 Company.

De kledinglijn wordt in augustus gelanceerd, maar zal voorlopig enkel te koop zijn via JD.com, een van de grootste internetwinkels in China. Taylor is erg populair in Azië, waardoor er veel namaakproducten onder de naam Taylor Swift circuleren. Met deze kledinglijn wil de zangeres die namaak tegengaan.

Of de kledinglijn echt de opvallende stijl van Swift zal kopiëren is nog niet duidelijk. Wel weten we al dat de collectie zich richt op jongeren onder de 25, en dat ze zal bestaan uit kleedjes, tops en T-shirts. De eerste T-shirts zullen online te koop zijn op JD.com vanaf augustus, de volledig collectie wordt voorgesteld in november, wanneer de wereldtour "1989" van Swift langs Azië passeert.

22-07-2015 om 22:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Militair snoert criticasters van 'heldin' Caitlyn Jenner de mond met sublieme reactie

Militair snoert criticasters van 'heldin' Caitlyn Jenner de mond met sublieme reactie

http://oi61.tinypic.com/sw8w7o.jpg

Niet iedereen deelde in de vreugde van Caitlyn Jenner toen ze vorige week in LA de Arthur Ashe-trofee voor moed kreeg tijdens de ESPY-awarduitreiking. Op social media regende het kritiek op het 'heldendom' van de transgender en voormalig Olympisch kampioen tienkamp, die enkele weken geleden nog Bruce Jenner heette en als man door het leven ging.

Snoeiharde reacties kwamen er nadat de organiserende sportzender ESPN bekendmaakte dat de prijs naar Caitlyn Jenner ging. Deels (en verkeerdelijk) omdat Jenner de award zou 'afgesnoept' hebben van vermeende runner-up Noah Galloway, de in de VS megapopulaire oorlogsveteraan die zijn linkerarm en -been verloor en meedeed aan Dancing With The Stars. Ook Lauren Hill werd op social media genoemd als een kandidate die de trofee méér zou verdienen dan Jenner. De doodzieke basketbalster stierf eerder dit jaar aan kanker. Haar werd overigens tijdens de show apart eer betoond.

Verder werd er vaak geopperd dat verscheidene militairen meer recht zouden hebben op de bewuste award voor moed. "Ware helden", zoals de verfilmde 'American Sniper' Chris Kyle.

Maar net uit die militaire hoek kwam er ook een vlijmscherpe tegenreactie, van ene Joey Vicente. Hij was de negativiteit grondig beu en vroeg zich luidop af: "Wat als ik jullie zeg dat haar speech gisteren zelfs nog maar één zelfmoordpoging heeft tegengehouden?" Vicente werkt als gedragspsycholoog bij het Amerikaanse leger. Hij kreeg veel bijval voor zijn post op Facebook.

22-07-2015 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intense emoties: Beckham verrast arm gezin met cheque van 100.000 dollar

Intense emoties: Beckham verrast arm gezin met cheque van 100.000 dollar

http://oi59.tinypic.com/2egbrqs.jpg

Deze familie uit Californië was wel heel blij om David Beckham te zien. De ex-voetballer verraste de Gonzalesen met een cheque van maar liefst 100.000 dollar (92.000 euro; nvdr). De barmhartige geste vormde het emotionele hoogtepunt van 'Knock Knock Live', de nieuwste tv-show van Ryan Seacrest. Daarin krijgen enkele Amerikaanse families rechtstreeks op tv een pak geld overhandigd.

'Becks' wilde -als telg van een arbeidersgezin- iemand met gelijkaardige leefomstandigheden een duwtje in de rug geven. Ex-profvoetballer Gonzales paste volledig in het plaatje: hij moest zijn droom opgeven om zijn familie te onderhouden. Nu hij in de bouw werkt, krijgt hij zijn gezin nog slechts één keer per maand te zien.

Toen de deur openging, was het echter mevrouw Gonzales die uit pure verbazing de buurt bij elkaar schreeuwde. Als voorsmaakje kregen alle zeven familieleden een nieuwe iPhone van Sprint, niet toevallig het merk waar Beckham reclame voor maakt. Over rekeningen moeten ze zich de volgende tien jaar ook geen zorgen meer te maken. En dan volgde het toetje met de cheque van 100.000 dollar. Niemand bij de Gonzalesen die het dan nog droog kon houden.

"Dit betekent zo veel voor hen, je ziet dat dit hun leven verandert", reageerde Beckham achteraf. "Ik ben heel gezegend geweest in mijn leven. Dat ik nu dit kan doen voor een familie die zo hard werkt, is een ongelooflijk gevoel."

Een koppel uit Nashville kreeg dan weer de kans om een reis naar Australië te winnen. Enige voorwaarde: ze moesten in zestig seconden uitvissen waar hun Chinese buurvrouw het in haar gekke taaltje over had. Met nog één seconde op de teller kwamen ze erachter dat ze een selfie met haar moesten nemen.

En in een bepaalde wijk regende het zelfs geld, nadat een inwoner correct het favoriete baseballteam van zijn buur wist te raden. In totaal werd in de hele show meer dan een half miljoen dollar uitgedeeld.

22-07-2015 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cara Delevingne maakt pijnlijke val in toilet Bewaar artikel

Cara Delevingne maakt pijnlijke val in toilet

http://oi60.tinypic.com/9kq7wy.jpg

Keihard onderuitgaan op een drukbevolkt celebrity feestje, het moet zowat ieders grootste nachtmerrie zijn. Niet die van het Britse topmodel Cara Delevingne, zo blijkt. In bijzijn van collega's Kendall Jenner en Bella Hadid smakte ze gisterenavond op de grond - nota bene in de toiletten - en daarvan deelde ze een (hilarisch) filmpje op haar Instagram account.

In het filmpje zien we de 22-jarige schone kei hard onderuitgaan op de afterparty van een screening van 'Paper Towns', de film waarin het model meespeelt. Kort na het incident deelde ze een filmpje van de valpartij, met de tekst 'Man down!!' bij.

22-07-2015 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez: "Ik vertrouw niemand meer"

Selena Gomez: "Ik vertrouw niemand meer"

http://oi57.tinypic.com/21oofww.jpg

Hollywood: het is en blijft een aparte wereld. Daar kan Selena Gomez (22) helemaal over meespreken. Het voormalige kindsterretje en de ex van Justin Bieber verdient er al sinds haar zevende haar centen, en dat brengt helaas ook de nodige nadelen met zich mee: "Ik vertrouw niemand."

"Wordt daar nog steeds over gepraat?" Selena Gomez lacht wat ongemakkelijk wanneer we voorzichtig polsen of ze nog contact heeft met Justin Bieber, haar eerste vriendje met wie ze vier jaar samen was. "Wat ik uit die relatie heb geleerd, is dat ik mijn leven nooit rond één persoon zal laten draaien. Toch zullen Justin en ik er altijd zijn voor elkaar. Wij zullen altijd vrienden blijven."

Officieel is ze vrijgezel, maar officieus zou ze al een paar maanden samen zijn met de 25-jarige Zedd, een Duitse deejay. Of het al dan niet serieus is tussen de twee, weet niemand, maar de latina benadrukt dat trouwplannen nog lang niet in het verschiet liggen: "Ik kom uit Texas, dus ik zou nu eigenlijk al lang gehuwd moeten zijn! (lacht) Het komt allemaal wel vanzelf als de tijd er rijp voor is, maar ik kan je verzekeren dat het nog een hele tijd zal duren!"

Auto-immuunziekte
Gomez straalt één en al glamour uit. De sexy latina heeft een entourage om U tegen te zeggen, een lijntje waar menig vrouw jaloers op is en ze loopt op stiletto's alsof ze nooit iets anders gedaan heeft. Haar blote benen die ze met een korte lederen minirok in de kijker zet, worden gecompenseerd door een satijnen witte blouse die braafjes tot aan de hals is dichtgeritst. Op en top een vrouw, mét bijhorende vormen. Eind april kreeg ze nog bakken kritiek over zich heen toen bikinifoto's toonden dat ze wat 'dikker' was geworden. Haar gewichtstoename heeft ze bovendien niet eens in de hand, de extra kilo's zijn namelijk het gevolg van de cortisone die ze krijgt om de auto-immuunziekte lupus te bestrijden. Toch laat ze al die gemene commentaren niet aan haar hart komen: "Ik was gechoqueerd toen ik hoorde hoeveel aandacht die foto's gekregen hadden. Ik vind dat je als vrouw trots moet zijn op je rondingen. Ik heb het geluk dat ik mijn gewichtstoename heb kunnen aanvaarden, maar er zijn nog te veel meisjes die geobsedeerd zijn door hoe ze er volgens de maatschappij uit moeten zien. Ik heb nooit een rolmodel willen zijn van hoe je er wel of niet moet uitzien. Iedereen is anders."

"Ik ben altijd anders geweest", geeft ze toe. "Mijn ouders waren amper 16 toen ik geboren werd, en gingen al snel uit elkaar. Op mijn zevende werd ik actrice. Ik heb lang geprobeerd om als elk normaal kind naar school te gaan, maar ik was vaak minstens een week afwezig voor de opnames van mijn tv-serie. Ik was een gemakkelijk doelwit voor mijn klasgenootjes omdat ik in 'Barney' meespeelde. Ze lachten me uit omdat de show niet 'cool' genoeg was. Toch genoot ik van alle momenten dat ik op de schoolbanken zat, want daar was ik eventjes 'normaal'."

Kieskeurig
Gomez probeert de juiste balans te vinden tussen haar glamoureuze bestaan in Hollywood en haar leven ver buiten de schijnwerpers: "Ik voel me eventjes weer helemaal kind wanneer ik bij mijn papa en grootouders in Texas op bezoek ben. Voor hen ben ik nog steeds dezelfde Selena als pakweg twintig jaar geleden."

Als er iets is dat die vijftien jaar in het showbizzwereldje haar heeft bijgebracht, dan is het wel dat ze niet iedereen zo maar blindelings kan vertrouwen. Gomez is dan ook bijzonder kieskeurig wanneer het op de liefde aankomt, want heel wat jongens zouden haar maar al te graag om de verkeerde redenen willen daten."Er zijn maar heel weinig mensen die ik vertrouw en ik voel me nogal snel ongemakkelijk bij iemand die ik niet zo goed ken. Ik stel me dan bij alles vragen, zoals waarom iemand met mij wil praten en of hij mij misschien alleen maar leuk vindt omdat ik bekend ben. Ik hoop dat, wanneer ik ooit de ware mag tegenkomen, ik me in de eerste plaats op mijn gemak kan voelen en dat ik er zeker van kan zijn dat onze relatie 'echt' is."

22-07-2015 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!