Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kom eens dichterbij
Kom eens dichterbij


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Adriana-Lima-024-1.jpg


kom eens dichterbij
ik wil je iets toefluisteren
dat niemand horen mag
het is dat ik je graag mag
 
anders zou ik
het niet vragen
ik denk aan jou
alle dagen
 
kom eens dichterbij
wees niet bang van mij
stop één keertje
meer zal ik niet vragen
 
ik wil je iets toefluisteren
dat niemand horen mag
alleen aan jou
omdat ik je zo vertrouw

25-11-2008 om 23:12 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Mendes niet tuk op uitgesneden topjes

Eva Mendes niet tuk op uitgesneden topjes

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/eva-mendes-2.jpg
Eva Mendes (34) draagt niet graag diep uitgesneden topjes, en reserveert het etaleren van haar decolleté voor bijzondere gelegenheden.

"Ik laat 'de meisjes' niet zo vaak uit. Korte spullen draag ik niet graag, en ik paradeer enkel bij speciale gelegenheden met mijn borsten", aldus Mendes. De actrice is ook dol op hoge hakken, hoewel ze toegeeft dat ze er niet galant mee kan stappen. "Ik kan nooit te veel schoenen hebben. Ik ben vooral dol op schoenen met stilettohielen, maar het is telkens een circusact om erop te lopen. Ik strompel alle kanten op".

Mendes speelt naast Scarlett Johansson en Samuel L. Jackson in de revolutionaire animatiefilm 'The Spirit'.

25-11-2008 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wannes-soundtrack op Antwerpse telefoonlijnen

Wannes-soundtrack op Antwerpse telefoonlijnen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/wannes-van-de-velde-2.jpg
Meer dan 40 Antwerpse cultuurhuizen laten tot eind december nummers van de onlangs overleden zanger Wannes Van de Velde afspelen als wachtmuziek op hun telefoonlijnen. De stad Antwerpen doet hetzelfde bij oproepen naar het stadhuis. Het initiatief gaat uit van het Antwerps Kunsten Overleg (AKO).

AKO wil op een originele manier de bellers aan Van de Velde doen herinneren. Wie nu telefoneert naar theaters als Het Paleis of De Bourlaschouwburg, zal sappige Antwerpse folklore horen wanneer hij wordt doorgeschakeld.

Bij de stad Antwerpen komen er per dag maar een 60-tal oproepen binnen op het stadhuis. Het gros van de bellers komt op de stedelijke infolijn terecht, maar het bleek technisch onmogelijk om onder meer "Ik wil deze nacht in de starten verdwalen" daar te laten weerklinken. De wachtende beller krijgt een selectie uit Wannes's oeuvre te horen, met alles grote hits.

1.000-tal tekstjes in rouwregister
Het rouwregister voor de volkszanger dat op het Antwerpse stadhuis lag, werd vorige week vrijdag officieel gesloten. Uiteindelijk werden er meer dan 2 volle boeken volgeschreven, goed voor een 1.000-tal tekstjes. De stad spreekt van een ongelofelijk succes.

De zanger overleed op 10 november op 71-jarige leeftijd na een slepende ziekte. Afgelopen zondag werd hij herdacht in cultuurhuis "De Roma" in Borgerhout.

25-11-2008 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bryan Ferry (63) neemt vriendin (27) van zoon over

Bryan Ferry (63) neemt vriendin (27) van zoon over

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/bryan-ferry.jpg
Bryan Ferry, de 63-jarige ex-frontman van Roxy Music, is een sluwe vos en die verleert zijn streken niet zo snel. Vijf jaar nadat zijn zoon Isaac (22) een relatie had met Amanda Sheppard (27), neemt de zanger de vriendin van zijn zoon gewoon over. Dat Amanda zijn (schoon)dochter had kunnen zijn, stoort Bryan Ferry duidelijk niet.

Vonk
De twee werden gespot tijdens een feestje en daarna in een nachtclub. Amanda had zo'n vijf jaar geleden een kortstondige relatie met Isaac, en inmiddels duurt haar relatie met Bryan al twee maanden. Een bron vertelt: "Ik zag de twee op een feestje waar verder alleen jongere mensen aanwezig waren, maar hij leek zich uitstekend te vermaken met Amanda en haar vriendinnen. Zij en Bryan kennen elkaar natuurlijk al jaren, maar pas onlangs sprong de vonk over." Hoe zoon Isaac over de verrassende wending denkt, is niet bekend.

Niet aan proefstuk
Bryan Ferry valt duidelijk op jonge dames, want hij is niet aan zijn proefstuk toe met een vrouw die zijn (klein)dochter had kunnen zijn. Zes jaar terug had de zanger een relatie met zijn achtergrondzangeres van 21.

25-11-2008 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan: "Penis Peter gebruind van naakt zonnen"

Jordan: "Penis Peter gebruind van naakt zonnen"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jordan-2.jpg
Jordan neemt weer geen blad voor de mond over haar man Peter André.

Katie Price aka Jordan heeft weer voor een ophefmakend interview gezorgd. De glamour girl met de weelderige boezem stoefte al uitgebreid over de grote penis van haar man, zanger Peter André. Nu onthult ze ook dat zijn lid tevens perfect gebruind is omdat het tweetal niets liever doet dan naakt rondhuppelen op het strand.

Nooit bikini
In een interview met New! Magazine neemt Jordan allesbehalve een blad voor de mond. "Als ik op vakantie ga, dan zal je nooit een bikinifoto van mij zien, want ik hou van naakt zonnebaden. Daardoor heb ik geen vervelende wittere delen op mijn huid. Peter doet mee en heeft dus ook een mooi gebruinde penis. Samen kiezen we voor erg intieme plekjes om naakt te zonnen."

25-11-2008 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse in kliniek na ruzie met echtgenoot

Amy Winehouse in kliniek na ruzie met echtgenoot

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/amy-winehouse-10.jpg
Amy Winehouse werd gisteravond naar het ziekenhuis gebracht nadat ze het op een zuipen en snuiven van je welste had gezet. Aanleiding daarvoor was een hevige ruzie aan de telefoon met haar echtgenoot Blake Fielder-Civil. Volgens The Sun kreeg de 25-jarige zangeres een beroerte en werd ze in allerijl naar een Londense kliniek gebracht, waar artsen haar aan een reeks tests onderwierpen.

"Ze hadden een vlammende ruzie aan de telefoon. Na het telefoontje met Blake was Amy buiten zichzelf. Ze verloor alle controle", aldus een anonieme bron in The Sun.

Terwijl Amy in het ziekenhuis bijkwam, aanhoorde Fielder-Civil dat zijn hoger beroep werd afgewezen. Dat betekent dat de man, die vervroegd vrij is na een celstraf wegens slagen en verwondingen en het belemmeren van de rechtsgang, de rest van zijn straftijd in een ontwenningskliniek moet doorbrengen. Toen hij de rechtbank verliet en hem naar Amy gevraagd werd, zei hij: "Ik ben verliefd op haar".

Amy betaalt voor zijn behandeling in de afkickkliniek, maar heeft Blake sinds zijn vervroegde vrijlating nog niet ontmoet. Naar verluidt is hij met een andere vrouw aan de rol en wil Amy haar huwelijk opblazen.

Het is niet de eerste keer dat Winehouse laveloos van drank en drugs in de kliniek belandt. "Als ze zo doorgaat, wordt het haar einde", oordeelt een vriend.

25-11-2008 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Pauw drie jaar exclusief bij VRT

Bart De Pauw drie jaar exclusief bij VRT

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/bart-de-pauw.jpg
Televisiemaker Bart De Pauw heeft een exclusiviteitscontract voor drie jaar getekend bij de VRT. De 40-jarige De Pauw gaat opnieuw een spelprogramma en een fictieserie maken voor de openbare omroep. Dat meldt de VRT.

Televisiecontract
Volgens VRT-woordvoerster Diane Waumans gaat het om een televisiecontract. "Daarbuiten mag Bart De Pauw in principe nog doen wat hij wil", luidt het. "Bart zal bij ons een spelprogramma maken en een fictiereeks." De fictiereeks wordt naar verluidt een reeks in het genre van 'Het geslacht De Pauw'.

Weg bij Woestijnvis
In september kondigde De Pauw zijn vertrek aan bij het succesvolle productiehuis Woestijnvis. Hij voegde er meteen aan toe dat hij voor de VRT zou blijven werken. De exclusieve samenwerking komt dus niet als een verrassing.

Carrière
De Pauw begon zijn carrière in de jaren '80 als 17-jarige in de serie 'Meester hij begint weer'. Later maakte hij de cultserie 'Buiten de Zone' voor de VRT. De grote doorbraak kwam er in 1996 met 'Schalkse Ruiters', dat hij maakte met Tom Lenaerts. Daarna volgde onder meer 'De Mol', dat bekroond werd met de Gouden Roos.

'Loft'
De voorbije jaren maakte De Pauw onder meer het komische programma 'Willy's en Marjetten', dat geen onverdeeld succes was en vroegtijdig werd afgevoerd. Hij schreef ook het scenario van 'Loft', de film die momenteel zeer goed scoort in de Vlaamse bioscopen.

25-11-2008 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson leeft op saus, pijnstillers en koekjes

Michael Jackson leeft op saus, pijnstillers en koekjes

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/michael-jackson-3.jpg
Michael Jackson (50) overleeft naar verluidt op een dieet van pijnstillers, koekjes en vleesjus. Niet omdat hij dat zo lekker vindt, maar omdat hij financieel volledig aan de grond zit. Jackson hoestte het voorbije weekend 5,5 miljoen euro op in een rechtszaak tegen sjeik Abdullah Al Khalifa, die hem beschuldigde van contractbreuk.

Miljonair die leeft als miljardair
Zijn financiële zorgen zijn het resultaat van overdreven uitgaven. Zo gaf Wacko Jacko anderhalf miljard euro uit aan luxegoederen zoals een Ferrari en kocht hij heelder antiek- en stripwinkels en leeg. Volgens ingewijden is Jackson "een miljonair die leeft als een miljardair".

"Geen geldzorgen"
Toch houdt zijn advocaat vol dat Jackson in blakende gezondheid verkeert en niet in het minst geldzorgen kent. "Michaels financiële toestand is prima, we zouden allemaal blij zijn met zijn zogenaamde problemen. Hij leeft heel sober de jongste tijd, de buitensporigheden zijn achter de rug. Hij is gelukkig en stelt het goed", aldus Brian Oxman.

Geld geleend van sjeik
Vorige week werd Jackson voor de rechter gedaagd omdat hij van sjeik Abdullah Al Khalifa een fortuin had geleend. Hij zou dat terugbetalen door twee albums op te nemen voor het platenlabel van de sjeik en een autobiografie te schrijven. Daar kwam allemaal niets van in huis.

Even rekenen
De 5,5 miljoen euro die hij moest ophoesten omvatte 27.600 euro onderhoudskosten voor zijn inmiddels verkochte landgoed Neverland, een hotelrekening in Parijs van 123.000 euro, bankfondsen ten bedrage van 770.000 euro, 1,7 miljoen euro gerechtskosten voor zijn pedofiliezaak uit 2005, 390.000 euro voor zes maanden verblijf in het Midden-Oosten en 275.000 euro voor reisjes naar Italië en Engeland.

Vorige maand moest Jackson zijn ranch Neverland verkopen. Zijn staf kost hem 3 miljoen euro per jaar en Debbie Rowe, de moeder van zijn kinderen Prince (11) en Paris (10) eist jaarlijks 880.000 euro onderhoudsgeld.

25-11-2008 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boy George mishandelt mannelijke escort

Boy George mishandelt mannelijke escort

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/boy-george-1.jpg
Boy George (47) staat terecht omdat hij een Noorse escort aan zijn slaapkamermuur boeide en met een metalen ketting sloeg. De voormalige zanger van Culture Club wordt beschuldigd van mishandeling en gijzeling. Dat laatste ontkent hij.

Vernederd en mishandeld
De door Boy George (echte naam: George O'Dowd) ingehuurde escort, de 29-jarige Auden Carlsen, vertelde een rechter in Londen gisteren hoe hij door de zanger en diens kompaan werd geslagen en gegijzeld.

"Rothoer, dit is je verdiende loon"
"Ze sprongen allebei op mij en hielden me in bedwang. De andere man hielp George enkel om me vast te houden terwijl George me sloeg en beet in mijn borst en in mijn gezicht. 'Rothoer, nu krijg je je verdiende loon', riep George".

Opdracht als model
George en Auden leerden elkaar kennen via de homosite Gaydar. In januari vorig jaar boekte Boy George de biseksuele Auden voor een opdracht als model. Auden ging naar het appartement van George, waar de twee tijdens een fotoshoot seksspelletjes met elkaar speelden. Ze zouden ook samen coke hebben gesnoven. Twaalf uur later verliet Auden het appartement. Hij kreeg 350 euro.

Billenkoek
Daarna werd Auden bestookt met e-mails van George, die hem ervan beschuldigde zijn computer te hebben gehackt. Enige tijd later verontschuldigde George zich voor de mails en zei hij dat hij Auden billenkoek wilde geven. De twee spraken opnieuw af in april 2007.

Seksspeeltjes en kettingen
"Aangekomen op het appartement van George werd ik door hem en zijn vriend overmand en kreeg ik één handboei om. De andere maakten ze vast aan een haak in de muur naast het bed. Ik had daar geen toestemming voor gegeven. Ik laat me nooit vastbinden. Toen verliet de andere man het huis. George haalde een doos met seksspeeltjes en kettingen tevoorschijn. Ik slaagde erin met de handboei de haak uit de muur te vijzen en probeerde te ontsnappen. George zat me achterna met een metalen ketting. Hij sloeg me op mijn rug en op mijn hoofd".

Auden slaagde er toch in te ontsnappen. Schreeuwend rende hij de straat op, in zijn ondergoed en met de handboeien nog om. De rechter kreeg gisteren foto's te zien van Audens verwondingen: rode striemen op zijn hoofd en op zijn arm.

Humor
De openbare aanklager toonde gisteren zijn gevoel voor humor en verwees naar het nummer 'Do You Really Want To Hurt Me' van Culture Club. 'Did he really have to hurt him? Did he really have to restrain him?', vroeg hij. George bekent dat hij Auden handboeien heeft omgedaan maar ontkent dat hij de escort gijzelde.

Twee jaar geleden moest Boy George vijf dagen lang de straten van New York vegen nadat hij had bekend dat hij valse aangifte had gedaan van diefstal. Toen agenten langskwamen bij zijn appartement in Manhattan troffen ze cocaïne aan.

25-11-2008 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste sneeuw
De eerste sneeuw


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Snow-Scene_web.jpg


Het wordt alsmaar kouder en kouder.
Terwijl de kristalvormige
witte sneeuwvlokken zich
- met een nochalante traagheid -
beginnen om te vormen
tot een witte satijnen laag,
verbergen ze de barsten,
de spleten en de kuilen in de straat.
En dit alles komt me zo zacht,
zo teder voor alsof het
stille helderheid wil brengen,
in een deemoedig hoop schenken!

24-11-2008 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extra concert Clouseau Crescendo op 27 december

Extra concert Clouseau Crescendo op 27 december

Om afscheid van een vriend te bekijken druk op de foto.

.
Er komt een tiende show in de concertreeks Clouseau Crescendo. Dat meldt het Sportpaleis. Het extra concert vindt plaats op 27 december in het Sportpaleis in Antwerpen.
De belangstelling voor de concerten in de kerstvakantie is bijzonder groot, luidt het. Daarom komt er nu ook een concert op zaterdag 27 december om 20.30 uur. Voor dit concert worden zowel zit- als staanplaatsen op het middenplein van het Sportpaleis aangeboden.
Intussen zijn voor de negende concertreeks van Clouseau al meer dan 120.000 kaarten verkocht.

24-11-2008 om 15:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox geobsedeerd door tienerster Zac Efron

Megan Fox geobsedeerd door tienerster Zac Efron

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/megan-fox-1.jpg
Megan Fox zegt dat zij en Zac Efron, de ster uit 'High School Musical', één en dezelfde persoon zijn. De actrice bekent dat ze geobsedeerd is door de tienerster en beweert dat Zac verandert in haarzelf van zodra hij een vrouwenpruik opzet.

"Zac Efron is mijn obsessie, we zijn dezelfde persoon. Het is als Janet en Michael Jackson. Als Zac een pruik opzet en een jurk aantrekt, wordt hij mij. Dat is één van de grootste mysteries ooit", liet Megan zich ontvallen.
De verloofde van Megan, voormalige 'Beverly Hills 90210'-ster Brian Austin Green, grapt mee: "Ik vraag me vaak af of Megan een vrouw of een man is".

Megan won onlangs de 'Obsessie van het Jaar'-award van het magazine GQ.

24-11-2008 om 15:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cd Guns N' Roses is aanval op China

Cd Guns N' Roses is aanval op China

Om Sweet Chils O' Mine te bekijken druk op de foto.

.
Het nieuwste album van de Amerikaanse hardrockband Guns N' Roses is staatsgevaarlijk. Dat schrijft althans de Global Times, een Chinese staatskrant. Op de "giftige" plaat 'Chinese Democracy' zou Guns N' Roses zijn pijlen op China richten.

Westerse samenzwering
De krant citeert anonieme internetters. Zij omschrijven de plaat als onderdeel van een westerse samenzwering. "Die zet democratie in om de wereldheerschappij te verkrijgen."

Wellicht niet op Chinese markt
Het is onwaarschijnlijk dat het album, dat in de Verenigde Staten gisteren op de markt kwam, in China wordt uitgebracht. 'Chinese Democracy' is de eerste cd van Guns N' Roses sinds het coveralbum 'The spaghetti Incident?' uit 1993.

24-11-2008 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schikking tussen Michael Jackson en Arabische sjeik

Schikking tussen Michael Jackson en Arabische sjeik

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/michael-jackson-2.jpg
De Amerikaanse zanger Michael Jackson heeft een buitengerechtelijke schikking bereikt met een Arabische prins. Die had de popster aangeklaagd wegens contractbreuk en eiste zeven miljoen dollar (5,5 miljoen euro). Jackson zal nu niet naar Londen vliegen om daar te getuigen.

Niet vertrokken
Michael Jackson zou naar Londen afreizen om daar vandaag persoonlijk te getuigen voor een rechtbank. Maar "toen Jackson zich klaar maakte om het vliegtuig naar Londen te nemen, werd hem door zijn advocaten gemeld dat hij zijn reis mocht uitstellen omdat de twee partijen een principeakkoord hadden bereikt", zegt de woordvoerder van de zanger, Celina Aponte.

Zoon Koning Bahrein
De zoon van de Koning van Bahrein, Abdullah bin Hamad al-Chalifa, beschuldigde de Amerikaanse popster ervan voorschotten niet te hebben terugbetaald. De sjeik had naar eigen zeggen de schulden van de zanger overgenomen en zijn gerechtskosten, die opliepen tot in de miljoenen, betaald. Jackson zou in ruil een album, een autobiografie en een theaterstuk maken, maar deed dat niet. De zanger beweert dat de betalingen een "geschenk" waren.

24-11-2008 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topless minderjarig model in dienst bij topmodehuizen

Topless minderjarig model in dienst bij topmodehuize

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/zippora-seven.jpg
Het Nieuw-Zeelandse model Zippora Seven (16) lokte een controverse uit door topless in bad te poseren voor een magazine.

Zippora Seven, het 16-jarige model dat in het voorjaar een storm van protest ontketende door topless te poseren, heeft ondertussen enkele contracten afgesloten met Europese topmodehuizen als H&M en Stella McCartneys See By Chloe. De controverse heeft de 'nieuwe Kate Moss' dus geen windeieren gelegd.

Bad
In mei dook het jonge Nieuw-Zeelandse model voor een provocerende shoot voor het magazine Russh Australia het bad in met het vijftienjarig model Levi Clarke. Kinderrechtenorganisaties waren ziedend over de topless fotoshoot. Sindsdien trok Zippora Seven al naar Parijs om te werken voor See By Chloe van Stella McCartney en naar Los Angeles voor de lente/zomercollectie 2009 van het Zweedse topmerk H&M.

Broer
Zippora Seven is in de wolken over haar modewerk. "Ik ben eigenlijk pas begin dit jaar gestart als model", zegt ze. "Ik neem nu elke dag zoals hij komt en zal dit werk blijven doen zolang ik het plezant vind. Ik wilde aanvankelijk eerder camerawerk doen in de mode, maar mijn moeder en broer Jasper - die zelf modellenwerk doet - deden me van gedachte veranderen.

Kate Moss
Seven is amper 1m67 groot, dat is minstens vijf centimeter kleiner dan wat algemeen als minimum wordt aangenomen voor een modellencarrière. Ze heeft al shoots voor de Franse, Italiaanse en Australische Vogue in haar portfolio. Ze vindt de vergelijkingen met Kate Moss heel flaterend, maar wil toch haar eigen accenten leggen. "Ik zal gewoon proberen mezelf te zijn en zeker niet iemand proberen na te bootsen."

24-11-2008 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna's 'vriend' is Kabbalah al beu

Madonna's 'vriend' is Kabbalah al beu

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/madonna-23.jpg
Madonna is in alle staten omdat haar 'goeie vriend' en baseballspeler Alex Rodriguez wegliep uit de Kabbalahtraining omdat hij het een vervelend zaakje vond. De 50-jarige zangeres, wiens scheiding vorige week werd aangenomen door de rechter, slaagt er maar niet in haar vriendje warm te maken voor Kabbalah, de mystieke tak van het jodendom waar ze zo verknocht aan is.

Eerste les niet afgemaakt
A-Rod, zoals Rodriguez liefkozend wordt genoemd, kreeg in het Kabbalahcentrum in New York privélessen van spirituele leider Eitan Yardeni. Die is niet te spreken over zijn pupil. A-Rod heeft zelfs de inleiding tot Kabbalah, de eerste les, niet afgemaakt. Yardeni moet hem de hele tijd raadgeven, van leskomen is er niets in huis gekomen.

Breekpunt
Madonna vraagt zich nu af of ze haar relatie met A-Rod moet verderzetten. Een bron meldt aan MSNBC.com: "Dit is een afknapper voor Madonna. Ze liet Ritchie kennismaken met haar religie, maar die vond het maf en vals. Nu probeert ze hetzelfde met Alex, maar die hapt ook niet toe. Hij vindt het vervelende troep. Het komt er op neer dat hij spijbelt aan de school van Kabbalah, en dat valt bij Madonna niet in goede aarde".

24-11-2008 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topkok Gordon Ramsay bedriegt al jaren zijn vrouw


Topkok Gordon Ramsay bedriegt al jaren zijn vrouw

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gordon-ramsay-1.jpg
Gordon Ramsay met Tana, al twaalf jaar zijn vrouw.

Topkok Gordon Ramsay is stevig aangebrand. News of The World betrapte de Britse tv-kok - die graag schreeuwt tegen zijn personeel - met blondine Sarah Symonds. De twee ontmoetten elkaar dit weekend voor seks in een Marriot Hotel in Londen, waar ze bijna anderhalf uur verbleven en zouden al zeven jaar een affaire hebben. De reputatie van family man Ramsay krijgt hierdoor een stevige deuk. Symonds van haar kant doet haar reputatie alle eer aan. Ze is de schrijfster van het boek 'Having An Affair? A Handbook For The Other Woman' waarmee ze zelfs de show van Oprah Winfrey haalde. Eerder had ze ook al een affaire met Jeffrey Archer, een conservatieve politicus.

Seksdrugs
Bronnen melden ook dat de stoute Gordon zijn maîtresse een paar uur eerder op pad stuurde om zogenaamde stimulerende poppers (de legale seksdrug amylnitraat) te kopen in Soho voor hun geheime ontmoeting later in het Marriott Hotel. Dat ligt vlak naast de Maze, één van zijn beste restaurants. De twee beleefden hun avontuurtje in een kamer die zo'n 500 euro per nacht kost. Na anderhalf uur kwam Ramsay weer buiten en werd weggereden in een BMW 7.

Nachtclub
Eerder deze week had Ramsay al afgesproken met zijn minnares in een appartement in Mayfair. Ze ontmoetten elkaar zeven jaar geleden in de Londense nachtclub Chinawhite. Dat was enkele maanden nadat Symonds haar affaire met de conservatieve toppoliticus en schrijver Jeffrey Archer had opgebiecht. Naar verluidt werden de twee enkele weken later minnaars.

Los Angeles
In 2003 verhuisde Symonds naar Los Angeles, maar de twee bleven afspreken in Londen én in LA. Het bedrog was heel wreed, toen Ramsay met zijn familie op bezoek ging bij de Beckhams in LA. Tijdens die vakantie contacteerde hij Symonds en beloofde hij haar af te spreken in de Californische stad. Dat deed hij ook toen hij enkele maanden later 'Hell's Kitchen' ging opnemen in LA. Symonds zat twee keer in het publiek tijdens die opnames.

Family man
De 42-jarige Gordon ging door als een echte family man. Hij beschreef zijn vrouw Tana (33) eerder nog als: "de enige vrouw die mij opwindt. Tana is mijn vrouw, mijn minnares en de persoon met wie ik elke nacht in slaap wil vallen." Ramsay heeft vier kinderen (tussen 5 en 9 jaar jong) bij Tana, met wie hij al twaalf jaar getrouwd is. In 2006 werd de familie nog verkozen tot Celebrity Family Of The Year. Zijn familie draaft vaak op in de tv-shows van Ramsay. Ook het feit dat hij seksdrugs gebruikte, is een streep door Ramsays imago, want hij wierp zich op als antidrugs-celebrity. Zijn broer is een heroïneverslaafde.

24-11-2008 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brangelina werkt Franse dorpsgenoten op de zenuwen

Brangelina werkt Franse dorpsgenoten op de zenuwen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/brangelina.jpg
Brad en Angelina met de kinderen op hun landgoed in het Zuid-Franse Correns.

Brad Pitt en Angelina Jolie moeten hun gedrag aanpassen. De bewoners van het rustige Zuid-Franse dorpje Correns hebben het helemaal gehad met de sterren.

Drie helikopters
"Ze verplaatsen zich per helikopter. Dat zijn we intussen gewend", zegt een van de Nederlandse dorpsbewoners in De Telegraaf. "Dat zal met de paparazzi te maken hebben. Maar waarom er steeds drie van die luidruchtige toestellen tegelijk opstijgen, dat ontgaat ons". De Amerikaanse filmster zegt dat het een kwestie is van veiligheid. Angelina, de tweeling, peutertje Shiloh en een kinderverzorgster gaan in de eerste helikopter. Brad zelf neemt plaats in de volgende met de adoptiekinderen en de derde is voor de bewaking en nog een kinderverzorgster.

Huurders
Brad en Angelina huurden het landhuis met wijngaard voor drie jaar van de Amerikaan Tom Boven. Hij wilde ondanks aandringen van Brad het landgoed niet verkopen. Hij woonde er met zijn vrouw tot zij in 1998 verongelukte bij een vliegtuigongeluk. Herrie vanaf het Franse landgoed zijn de bewoners wel gewend. Het werd eerder verhuurd aan Pink Floyd, The Rolling Stones en Bono.

Milieuvriendelijk?
Brad en Angelina zijn aanhangers van de milieulobby en hebben onder andere kritiek op de wildezwijnenjacht in Correns en omstreken. "Wat betekenen zij zelf voor het milieu met hun dagelijke helikoptervluchten met drie wentelwieken?", is de retorische vraag die de dorpsbewoners dan weer stellen.

24-11-2008 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winehouse: "Mijn huwelijk is voorbij"

Winehouse: "Mijn huwelijk is voorbij"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/amy-winehouse-9.jpg
Maak maar een dik kruis over het huwelijk van Amy Winehouse. Gisteren besefte de Britse zangeres (eindelijk) dat haar celvriendje haar laten vallen heeft voor het Duitse model Sophie Schandorff. "Het is voorbij en er valt niets meer aan te doen. We waren toch enkel maar samen voor de seks. Ik ben nog nooit zo stapelverliefd geweest op iemand, maar blijkbaar was het niet genoeg", vertrouwde Amy aan haar vrienden toe. "Amy's humeur schommelde fel de voorbije weken, maar eindelijk ziet ze de realiteit in", aldus een vriend in 'News of the World'. "Ze houdt nog wel van Blake, maar ze ziet geen toekomst meer samen. Ze is zo razend op Sophie dat ze haar naam intussen niet meer kan horen."

Ranzige triootjes
Daar stopten de ontboezemingen echter niet, want ook haar lesbisch gestoei en ranzige triootjes kwamen ter sprake. "Ze experimenteerden er op los. Meestal was het Blake die met nieuwe dingen kwam aanzetten, maar Amy deed maar al te graag mee. Net als met de drugs zochten ze op seksvlak elkaars grenzen op. Trio's waren geen probleem, want Amy had het al eerder met vrouwen gedaan. Telkens als Blake er zin in had, regelde zij een vrouw erbij."

"Geen hoop meer"
"En het bleef niet bij wat bondage- en seksspelletjes, dat kan ik u verzekeren. Die wilde uitspattingen waren de basis van hun relatie. Toen hij de gevangenis invloog, verdween dat en was er niets meer waar ze konden op terugvallen. Intussen loopt hij alweer een tijdje op vrije voeten, maar toch hebben ze elkaar sindsdien niet meer gezien. Zonder hun bruisend seksleven blijft er niets meer over, lijkt het wel. Nu ze goed en wel beseft dat hij haar bedriegt, is er geen hoop meer voor hun huwelijk", besluit de bron.

24-11-2008 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris wil Benji terug

Paris wil Benji terug

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-benji.jpg
Paris Hilton is wanhopig. Ze wil haar ex-vriendje Benji Madden terug en zat hem zaterdagavond de hele tijd achterna in Los Angeles. Vorige week raakte het uit tussen de twee, maar Paris wil op haar stappen terugkeren en zich verzoenen met Benji.

Kat en muisspel
Naar verluidt heeft Paris de Good Charlotte-rocker de voorbije dagen bestookt met sms'jes, maar weigert hij daar op te antwoorden. Toen ze zaterdagavond vernam dat hij in nachtclub Villa zat, trommelde ze Avril Lavigne op om hem daar samen te gaan opzoeken. Maar Benji werd getipt dat Paris op komst was en nam de benen. "Van zodra een vriend hem had gebeld en zei dat Paris zou komen, rende hij weg. Amper een minuut later kwam Paris aan. Ze was zwaar teleurgesteld toen ze merkte dat Benji er niet meer was", aldus een bron in de Daily Mirror.

Toen hij de club verliet, foeterde Benji nog "kan ik eens een avond op mijn gemak op stap gaan?

Nog altijd verliefd
Tijdens een radiointerview vorige vrijdag liet Paris weten dat ze nog altijd verliefd is op Benji. "Hij is mijn beste vriend. Hij is zo goed voor mij, zo loyaal. Hij is een ongelooflijke mens en we zullen altijd close blijven", verzuchtte ze toen. Gevraagd of ze haar relatie met Benji nog weer goed ziet komen, antwoordde ze: "We zien wel wat er in de toekomst gebeurt. Ik ben nog altijd verliefd op hem. Hij is een zeer bijzondere persoon, niemand kan aan hem tippen".

24-11-2008 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!