Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga met de billen bloot in video van ontwerper Tom Ford

Lady Gaga met de billen bloot in video van ontwerper Tom Ford

http://oi62.tinypic.com/2m2u8i1.jpg

Modeontwerper Tom Ford heeft zijn laatste collectie niet voorgesteld via een traditionele modeshow, maar hij koos deze keer voor een blitse muziekvideo in de plaats. Zangeres Lady Gaga speelt de hoofdrol en zong - hoe kan het ook anders -  de muziek in.

Vorig jaar bewees de Amerikaanse ontwerper Tom Ford al lak te hebben aan alles en iedereen in de modewereld, door zijn toenmalige collectie niet in Londen maar in Los Angeles te presenteren. Toen het modejournaille dit seizoen zijn naam opnieuw niet zag opduiken op het lijstje van shows tijdens de Britse modeweken, werd de geruchtenmolen alweer aangewakkerd.

Nu blijkt waarom, want de ontwerper showt zijn nieuwe collectie in de vorm van een kortfilm, die werd geregisseerd door modefotograaf Nick Knight. De muziek is van de hand van popster Lady Gaga, en ze speelt ook zelf in de video mee. Tom Ford regisseerde eerder ook al de langspeelfilm 'A Single Man' en volgend jaar komt de film 'Nocturnal Animals' uit.

05-10-2015 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Jane van Sergio Herman is mooiste restaurant ter wereld

The Jane van Sergio Herman is mooiste restaurant ter wereld

http://oi58.tinypic.com/zvbwut.jpg

The Jane, het Antwerpse restaurant van Sergio Herman, is tijdens de Restaurant and Bar Design Awards in Londen uitgeroepen tot mooiste restaurant ter wereld.

The Jane nam het op tegen 859 andere restaurants en bars uit zeventig landen en ging met drie awards (Best Overall Restaurant, Best International Restaurant en Winner Europe Restaurant) naar huis. "Fantastisch nieuws", reageert Sergio Herman op Instagram.

De juryleden waren gecharmeerd door hoe de kapel van het vroegere militaire ziekenhuis omgevormd werd tot een chique restaurant. Zo staat de keuken waar ooit het altaar stond en drink je nu cocktails waar vroeger het orgel stond.

05-10-2015 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste aflevering van Homeland, seizoen 5 staat gewoon op Facebook

De eerste aflevering van Homeland, seizoen 5 staat gewoon op Facebook

http://oi57.tinypic.com/wahtec.jpg

Het nieuwe seizoen van Homeland ging afgelopen zondag in première op de Amerikaanse tv-zender Showtime, maar is nu al integraal te zien via Facebook.

En neen, het is niet illegaal. De zender heeft de aflevering zelf online gezet op de officiële Facebookpagina van Homeland.

De zet is op zijn minst opmerkelijk. Het is niet de eerste keer dat de eerste aflevering van een Amerikaanse serie online wordt gezet, maar het gaat dan meestal uitsluitend als een voorproefje voor het Amerikaanse publiek.

Toch is de premère van het vijfde seizoen op Facebook meteen door de hele wereld te bekijken. Van een geografische beperking is geen sprake. Dat is vreemd, want pas nu vrijdag zendt Nederland 3 de eerste aflevering uit. Nog later, begin 2016, volgt bij ons 2BE.

In seizoen 5 werkt hoofdpersonage Carrie Mathison niet langer voor de CIA, maar werkt ze voor een beveilingsfirma in Berlijn.

05-10-2015 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scorsese maakt ultieme maffiafilm met Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci

Scorsese maakt ultieme maffiafilm met Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci

http://oi59.tinypic.com/2zqdlzl.jpg

Robert De Niro (72) heeft bevestigd dat de langverwachte ultieme maffiafilm volgend jaar wordt opgenomen. Voor 'I Heard You Paint Houses' gaat De Niro opnieuw samenwerken met regisseur Martin Scorsese (72). Die haalt ook Al Pacino (75) en Joe Pesci (72) aan boord. Met zoveel talent en ervaring zijn de kaarten geschud voor de ultieme maffiafilm.

De Niro werkte eerder met Scorsese in 'Goodfellas', 'Taxi Driver', 'Raging Bull' en 'Casino'. In het nieuwe filmproject dat zal worden afgewogen tegen klassiekers uit het maffiagenre 'Scarface', 'The Godfather' en 'Goodfellas' speelt De Niro de rol van notoir maffialeider Frank 'The Irishman' Sheeran. De film is gebaseerd op het boek 'I Heard You Paint Houses' van Charles Brandt. De betekenis van die uitdrukking is simpel: een huis schilderen is codetaal voor een man vermoorden, waarbij de verf het bloed op de muren is.

"We gaan het doen, ergens volgend jaar", verklapte De Niro tijdens een interview met Digital Spy. "Alles begint stilletjesaan op zijn plaats te vallen".

Tijdens interviews, verspreid over vijf jaar, biechtte Frank Sheeran tegenover Charles Brandt op dat hij meer dan 25 moorden pleegde voor de maffia en voor zijn vriend Jimmy Hoffa", zo staat op de flaptekst van het boek.

Het is nu aan Scorsese, Pacino, Pesci en De Niro om dit te vertalen naar het witte doek. Dat daarmee een nieuwe maffiaklassieker in de maak is, lijdt amper twijfel.

05-10-2015 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emilia Clarke en Jason Momoa en hun uiterst schattige reünie in Parijs

Emilia Clarke en Jason Momoa en hun uiterst schattige reünie in Parijs

http://oi58.tinypic.com/dop1zn.jpg

Weet je nog toen Daenerys Targaryen en Khal Drogo elkaars maan en sterren waren en elke Game of Thrones-fan ontzettend genoot van hun prachtige liefde? En weet je ook nog hoe het voelde toen de hitserie ook dat mooie hoofdstuk weer eens hardhandig afsloot? Dan ga je zeker genieten van deze schattige reünie.

Emilia Clarke en Jason Momoa liepen elkaar op de Parijse modeweek tegen het lijf en dat resulteerde in dit uiterst snoezige kiekje. Wij beginnen spontaan te mijmeren aan die goede oude GOT-tijd.

05-10-2015 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jill Peeters openhartig over dood papa: "Ik heb geen afscheid kunnen nemen. Omdat hij dat niet wilde"

Jill Peeters openhartig over dood papa: "Ik heb geen afscheid kunnen nemen. Omdat hij dat niet wilde"

http://oi58.tinypic.com/2w31c9s.jpg

In een bijzonder openhartig en emotioneel interview op Radio 2 heeft weervrouw Jill Peeters voor het eerst over de dood van haar vader gesproken. "Ik heb geen afscheid kunnen nemen. Omdat hij dat niet wilde. Hij wilde blijven léven."

Longkanker, met uitzaaiingen. Zo luidde het harde verdict toen Leon Peeters met een longontsteking werd opgenomen in het ziekenhuis, nu een dik jaar geleden. Met dichtgenepen keel deed Jill Peeters gisteren haar verhaal in 'De Rotonde'. "Tussen juni en december is papa ziek geweest. Hij ging de hele tijd in en uit het ziekenhuis. Er waren veel bijwerkingen. Pijn, moe, misselijk." Haar wereld stortte in, maar Jill bleef werken. "Omdat dat belangrijk was voor mijn vader."

Het was de liefde voor haar papa die haar het weer is doen blijven presenteren, ook toen hij doodziek werd. "Ik wist dat mijn papa in Gasthuisberg altijd naar het weer keek. 'Het is ons Jill vandaag.' En daarom ben ik blijven presenteren, ook toen hij zo ziek was. Pas toen hij het zicht verloren had door een beroerte, ben ik gestopt met het weer. Ik heb onmiddellijk gebeld naar de directie, en gezegd: 'Ik stop ermee, want mijn papa kan toch niet meer kijken.'"

"Eigenlijk had ik er vroeger mee moeten ophouden", klonk het met verstikte stem. "Want het is allemaal te snel gegaan. Ik heb geen afscheid kunnen nemen. Omdat hij dat niet wilde. Hij wilde blijven leven. Hij wist ook niet wanneer hij ging sterven. Hij dacht een dutje te doen om wat aan te sterken. 'Ik zal wel beter zijn als ik wakker word', zei hij nog. Maar hij is niet meer wakker geworden."

05-10-2015 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae van de baan gehaald door Amerikaanse politie

Stromae van de baan gehaald door Amerikaanse politie

http://oi62.tinypic.com/357oawy.jpg

Stromae heeft tijdens zijn Amerikaans avontuur kennis gemaakt met de politie van San Francisco. In een YouTube video is te zien hoe de Belgische artiest en zijn muzikanten van de baan worden gehaald tijdens een optreden in de laadbak van een truck.

In de video legt Stromae stap voor stap uit hoe zijn hit Ave Cesaria tot stand kwam en terwijl spelen hij en de band het nummer tot ze plots moeten stoppen omdat ze tegengehouden worden door de politie. De zanger vertelt later in de camera dat ze tegengehouden werden omdat ze geen gordels droegen, maar dat park ranger hen wel had gevraagd om het nummer voor hen te zingen, wat ze daarna ook doen.

Dronken in Brussel
Het klinkt allemaal erg onwaarschijnlijk en daarom wordt aangenomen dat de zanger gewoon bezig is met een nieuwe stunt. Zo verscheen er eind mei 2013 ook al een video waarin te zien was hoe Stromae stomdronken door Brussel liep. Later bleek het om de opnames van de videoclip van Formidable te gaan.

05-10-2015 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw Jack the Ripper-boek zegt dat politie bewust de seriemoordenaar heeft laten begaan

Nieuw Jack the Ripper-boek zegt dat politie bewust de seriemoordenaar heeft laten begaan

http://oi60.tinypic.com/2s1u2af.jpg

Het is een van de grootste liefhebberijen van de Britten: een verklaring zoeken voor de moorden die de bekende moordenaar 'Jack the Ripper' in de negentiende eeuw pleegde. Een nieuw boek wijst de vinger nu ferm naar de vrijmetselarij. De dader zou zelf een vrijmetselaar zijn geweest en bescherming hebben gekregen van zijn 'broeders' bij de Londense politie.

De man zou niet de bekende vijf maar acht moorden hebben gepleegd en de politie zou moedwillig bewijsmateriaal hebben vernietigd, meldt The Guardian.

Schrijver Bruce Robinson bestudeerde de zaak vijftien jaar en komt in het boek 'They all love Jack' tot de conclusie dat de zanger Michael Maybrick het moet hebben gedaan. De moorden zelf zouden verwijzen naar een verhaal uit de vrijmetselarij over de moord op drie joodse bouwers van de tempel van Salomon. Die werden op dezelfde manier verminkt als de prostituees die slachtoffer werden van Jack the Ripper.

Als de theorie klopt zou de politie georkestreerd een seriemoordenaar hebben laten lopen. Engeland is in elk geval weer een samenzweringstheorie rijker.

05-10-2015 om 09:52 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
04-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nostalgie regeert: ook 'MacGyver' en 'Lethal Weapon' komen terug

Nostalgie regeert: ook 'MacGyver' en 'Lethal Weapon' komen terug

http://oi60.tinypic.com/2i0dc02.jpg

De voorbije week brachten ons al de Raider en 'The X-files'. Maar de stroom nostalgie is nog niet opgedroogd. CBS werkt in de Verenigde Staten aan een nieuwe, opgesmukte 'MacGyver'-reeks. En er komt ook een tv-serie van de 'Lethal Weapon'-films uit de jaren 90.

Heel wat dertigers van vandaag groeiden op met het technische vernuft van de ex-spion Angus MacGyver (gespeeld door Richard Dean Anderson). In de gelijknamige serie, die oorspronkelijk liep van 1985 tot 1992, wist MacGyver zich steevast uit de meest onmogelijke situaties te wurmen met gebruik van huis-, tuin- en keukenspullen.

Nu diept CBS 'MacGyver' weer op, zij het dan in een flink opfriste versie. James Wan, de regisseur van 'Furious 7', zal de nieuwe reeks overzien en dat staat garant voor heel wat actie. James Wan werd drie jaar geleden al eens genoemd bij een filmproject rond MacGyver. Maar dat kwam er nooit.

De nieuwe Angus MacGyver zal ook iets jonger en hipper zijn dan zijn jaren 80-tegenhanger. "Hij wordt gerekruteerd door een clandestiene organisatie, waar hij zijn talent voor het oplossen van problemen gebruikt om rampen te helpen voorkomen", luidt de officiële omschrijving.

Ook 'Lethal Weapon' herleeft

'MacGyver' is niet de enige nostalgische naam die dit weekend gelanceerd werd. Gisteren raakte ook bekend dat 'Lethal Weapon' terugkomt, zij het dan in de vorm van een tv-reeks. Fox zal de reeks produceren.

De vier 'Lethal Weapon'-films, in het zogenaamde 'buddy cop'-genre, kwamen er tussen 1987 en 1998. Mel Gibson en Danny Glover speelden er twee agenten (Martin Riggs en Roger Murtaugh) die aanvankelijk een vreselijke hekel aan elkaar hebben, maar die uiteindelijk goede vrienden worden.

'Lethal Weapon' en 'MacGyver' schrijven zich zo in in het stilaan omvangrijke lijstje van opnieuw opgerakelde jaren 80 en 90-titels. Voorbije week leerden we nog over de terugkeer van 'The X-files', maar ook nieuwe tv-bewerkingen van bekende films en reeksen als 'Minority Report', 'The A-Team' en 'Full House' werden al aangekondigd.

04-10-2015 om 18:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ed Sheeran gaat Courteney Cox trouwen

Ed Sheeran gaat Courteney Cox trouwen

http://oi61.tinypic.com/24q3483.jpg

Zanger Ed Sheeran heeft er een nieuwe klus bij. Hij wordt 'pastor' zodat hij zijn goede vriendin Courteney Cox en haar verloofde Johnny McDaid in de echt kan verbinden. Sheeran zorgde ervoor dat de voormalige Friends-actrice de muzikant ontmoette en speelde daardoor een belangrijke rol bij het begin van hun relatie.

Daily Star schrijft het nieuws te hebben vernomen van iemand die het stel goed kent: "Ze zijn het erover eens dat het super leuk zou zijn en ook erg toepasselijk als Ed hun huwelijk kan sluiten. Hij gaat ook wat liedjes zingen na het jawoord."

In Californië, waar het huwelijk zal plaatsvinden, kunnen mensen binnen 72 uur een vergunning krijgen om een huwelijk te sluiten. Dat is allemaal via internet te regelen. Voor 50 dollar mag iemand zich 'pastor' noemen en echtparen trouwen. Wanneer het huwelijk van Courteney en de twaalf jaar jongere Johnny precies plaatsvindt, is nog niet duidelijk.

04-10-2015 om 17:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fassbender bestudeerde Ashton Kutcher voor Steve Jobs-film

Fassbender bestudeerde Ashton Kutcher voor Steve Jobs-film

http://oi59.tinypic.com/24xqmo4.jpg

Michael Fassbender is niet de meest voor de hand liggende hoofdrolspeler in een film over Apple-oprichter Steve Jobs. Hij lijkt naar eigen zeggen totaal niet op de man. Waar de acteur zijn inspiratie dan wel vandaan haalde voor het spelen van de iconische Jobs? "Ik bestudeerde Ashton Kutcher", vertelt de 38-jarige acteur aan Entertainment Weekly.

Fassbender doelde op de film Jobs uit 2013, waarin de man van Mila Kunis gestalte gaf aan Jobs, met zijn welbekende coltruien en soms wat eigenaardige gedrag. De Amerikaans-Ierse Fassbender was niet de eerste keus voor de nieuwe biopic van Danny Boyle en Aaron Sorkin. Maar zijn voorganger Christian Bale had niet de juiste 'energie' voor de rol en werd ontslagen, waarna Fassbender werd aangetrokken.

Ondanks het gebrek aan uiterlijke gelijkenis hebben de makers van de nieuwe film wel hun best gedaan om het geloofwaardig te maken. Zo draagt de acteur bruine contactlenzen en duikt halverwege de eeuwige coltrui van Jobs ook op. "Het publiek wil dat", vertelt Fassbender erover.

De film Steve Jobs was gisteravond het hoogtepunt tijdens het New York Film Festival. Seth Rogen en Kate Winslet spelen er ook in mee.

04-10-2015 om 17:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Slavenbikini' prinses Leia geveild voor 85.000 euro, recordprijs voor ruimteschip

'Slavenbikini' prinses Leia geveild voor 85.000 euro, recordprijs voor ruimteschip

http://oi61.tinypic.com/13yhu7t.jpg

Het beroemde slavenpakje van prinses Leia uit Star Wars heeft bij een veiling omgerekend 85.000 euro opgebracht. Actrice Carrie Fisher droeg de metalen outfit in Episode VI: Return of the Jedi.

Ruimteschip
De 'slavenbikini' die Leia van Jabba the Hutt aan moest was een van de vele voorwerpen uit films en series die deze week onder de hamer gingen. Het duurste veilingobject was een model van een Star Wars-ruimteschip uit de privécollectie van de overleden special effects-expert Grant McCune. Voor het ongeveer 40 centimeter grote ruimteschip werd ruim 400.000 euro neergeteld. Het werd daarmee het duurste Star Wars-voorwerp dat ooit is geveild.

Superman, Indiana Jones
Geïnteresseerden konden ook bieden op spulletjes die niets met de sciencefictionreeks te maken hebben. Zo betaalde iemand ruim 192.000 euro voor het Superman-pak dat acteur George Reeves droeg in de televisieserie uit de jaren 50 over de vliegende superheld. Nooit eerder leverde een tv-kostuum zo veel geld op bij een veiling. De leren zweep waarmee Harrison Ford de nodige capriolen uithaalde in de Indiana Jones-films bracht bijna 182.000 euro in het laatje.

De veiling liep van dinsdag tot en met donderdag. De namen van de kopers zijn niet bekendgemaakt.

04-10-2015 om 17:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellie Goulding ontkent playbacken

Ellie Goulding ontkent playbacken

http://oi57.tinypic.com/14uvwqu.jpg

Boze tongen beweren dat de Britse zangeres Ellie Goulding playbackte tijdens een belangrijk optreden voor een Australische footballwedstrijd. De zangeres laat nu weten dat ze gewoon zelf zong.

Het incident vond vrijdagavond plaats tijdens de zogeheten AFL Grand Final pre-show. Daar treden elk jaar bekende artiesten op. Ellies optreden maakte veel los bij de kijkers en mensen op het internet. De zangeres stond namelijk stil op het podium en leek ergens op te wachten met de microfoon in haar bungelende armen, terwijl de muziek al begon te lopen en haar stem via de luidsprekers te horen was.

In een verklaring laat Goulding volgens verschillende media waaronder NME nu weten dat ze niet playbackte. Wat er te horen was, was achtergrondmuziek en -zang. Elie zong live mee, aldus het statement. Dat zou heel normaal zijn bij grote evenementen.

De muziek van twee tracks zou tegelijkertijd zijn ingestart, wat het ongemakkelijke moment verklaarde. Via Twitter laat de zangeres weten zich altijd voor de volle 100 procent te geven bij optredens.

04-10-2015 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Lovato uit de kleren voor Vanity Fair

Demi Lovato uit de kleren voor Vanity Fair

http://oi61.tinypic.com/2qmhikm.jpg

De Amerikaanse hitzangeres Demi Lovato (23) is voor een fotoreportage in de glossy Vanity Fair uit de kleren gegaan. Het blad heeft vandaag een paar voorproefjes op Instagram gezet. Fotograaf Patrick Ecclesine had drie voorwaarden: geen kleding, zonder make-up en fotobewerking mocht niet. Het resultaat mag er zijn.

04-10-2015 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer en Justin als getrouwd koppel op pad

Jennifer en Justin als getrouwd koppel op pad

http://oi62.tinypic.com/2gtn43b.jpg

Bijna twee maanden na hun supergeheime huwelijk zijn acteurs Jennifer Aniston en Justin Theroux voor het eerst samen bij een evenement gespot. De twee pasgetrouwden woonden gisteravond in Austin de première bij van het tweede seizoen van serie 'The Leftovers', meldt People.

Theroux speelt één van de hoofdrollen in de HBO-show, dus het paar stond vol in de belangstelling. De acteur (44) verblijft momenteel in Texas voor de opnamen van de reeks en doet wat promotiewerk. Bij 'Good Morning America' vertelde hij vorige week het "geweldig" te vinden om getrouwd te zijn.

04-10-2015 om 16:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arthousefilm 'Gluckauf' wint vier Gouden Kalveren

Arthousefilm 'Gluckauf' wint vier Gouden Kalveren

http://oi58.tinypic.com/2yzlu03.jpg

De arthousefilm 'Gluckauf' is vrijdagavond als grote winnaar uit de bus gekomen bij de uitreiking van de Gouden Kalveren op het Nederlands Film Festival (NFF) in Utrecht. 'Gluckauf' werd uitgeroepen tot beste film en won eveneens in de categorieën beste regie (Remy van Heugten), beste scenario (Gustaaf Peek) en beste camera (Mark van Aller). De film was maar liefst tien keer genomineerd voor de filmprijzen.

Ook 'Bloed, Zweet & Tranen' deed het goed op het Gala van de Nederlandse Film. De makers gingen naar huis met drie Gouden Kalveren. Zo kreeg Martijn Fischer een Kalf voor beste acteur, Hadewych Minis voor beste vrouwelijke bijrol en Raymond Thiry voor beste mannelijke bijrol.

Georgina Verbaan werd verder uitgeroepen tot beste actrice voor haar rol in 'De Surprise' en deze film kreeg ook een Kalf voor beste production design door Hubert Pouille. 'Those Who Feel The Fire Burning' van Morgan Knibbe sleepte de prijs voor beste lange documentaire en beste sound design in de wacht. Ook de film 'Prins' scoorde twee Kalveren, een voor beste muziek (Palmbomen) en een voor beste montage (Mieneke Kramer).

Beste korte film

De beste korte documentaire was volgens de jury 'Verboden Vlucht' en 'Under The Apple Tree' werd bekroond met een beeldje voor beste korte film.

Verder ging er een Gouden Kalf naar 'One Night Stand X - Geen koningen in ons bloed' voor beste televisiedrama. Jonas Smulders kreeg voor zijn rol in deze film de prijs voor beste acteur televisiedrama en Ariane Schluter mocht een beeldje in ontvangst nemen voor beste actrice televisiedrama voor haar rol in 'One Night Stand X - Een goed leven'.

De films 'Michiel de Ruyter' en 'De Ontsnapping', die eerder door de producenten werden teruggetrokken uit onvrede met het filmfestival, vielen niet in de prijzen. Ze maakten wel kans op een Gouden Kalf.

03-10-2015 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schikking over nalatenschap Robin Williams

Schikking over nalatenschap Robin Williams

http://oi62.tinypic.com/2irncld.jpg

De ruzie over de verdeling van de erfenis van Robin Williams is voorbij. De weduwe van de Amerikaanse acteur die vorig jaar op 63-jarige leeftijd zelfmoord pleegde, heeft een schikking getroffen met zijn drie kinderen met wie ze de afgelopen maanden een bittere strijd voerde.

''Hoewel het moeilijk is om in deze kwestie te spreken van een overwinning, omdat de aanleiding een groot verdriet vormt, ben ik de rechtbank dankbaar voor de geboden hulp om tot een oplossing te komen'', zegt Susan Schneider Williams in een verklaring waaruit People citeert. ''Ik heb er vrede mee nu ik weet dat de laatste wens van mijn man is gehonoreerd."

De kinderen Zachary, Zelda en Cody zijn volgens hun advocaat opgelucht dat de kwestie is opgelost. Het juridische getouwtrek begon in december 2014 toen Susan claimde dat ze niet genoeg geld kreeg om in de echtelijke woning te kunnen blijven wonen. Daarna was er ook een geschil over onder meer een collectie fietsen, waaronder een paar zeer zeldzame exemplaren die enkele tienduizenden euro's waard zijn.

Vertrouwelijk

De inhoud van de getroffen schikking is vertrouwelijk, maar Susans advocaten hebben wel een persverklaring opgesteld. ''Mevrouw Williams houdt een aantal persoonlijke spullen met emotionele waarde, zoals huwelijkscadeaus, een paar kledingstukken, een horloge dat Robin vaak droeg en de fiets die zij en haar man kochten tijdens hun huwelijksreis."

In de verklaring staat eveneens dat de kinderen de meerderheid krijgen van de items die ze hebben opgeëist, waaronder meer dan vijftig fietsen en ruim 85 horloges en zijn Oscar. Robin Williams liet zijn nabestaanden meer dan 100 miljoen dollar na. Zijn weduwe krijgt volgens de verklaring slechts een fractie van de nalatenschap, maar kan met het legaat wel voor de rest van haar leven het huis blijven onderhouden.

Susan: ''Het voelt alsof naar Robins stem is geluisterd. Eindelijk kan ik rouwen in het huis dat we samen deelden. Het is pijnlijk dat er karrenvrachten met spullen uit het huis verdwijnen. Maar ik hou me vast aan de paar spullen die een speciale betekenis voor me hebben. Daar dank ik God voor."

03-10-2015 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex pleegde zelfmoord met pillen van Jim Carrey

Ex pleegde zelfmoord met pillen van Jim Carrey

http://oi58.tinypic.com/2a9td3c.jpg

De ex-vriendin van Jim Carrey die onlangs zelfmoord pleegde met een overdosis medicijnen, gebruikte daarvoor pillen op naam van een alias van de acteur. Beroemdheden gebruiken vaak een schuilnaam in de apotheek uit oogpunt van privacy.

Cathriona White (28) werd maandagavond dood aangetroffen in een huis in Los Angeles. Rond het bed van de Ierse visagiste lagen volgens TMZ lege flesjes met pijnstillers, slaappillen en hartmedicijnen. De medicatie was voorgeschreven door een en dezelfde arts. Justitie bevestigt aan TMZ dat het recept op naam stond van Jim Carrey, althans een alias van hem.

Een mogelijkheid is dat Cathriona de medicijnen heeft weggenomen uit Jims woning, maar dat bevestigt justitie niet. Volgens TMZ willen rechercheurs in ieder geval een gesprek met Jim.

Hoewel het duidelijk is dat zijn ex overleed aan een overdosis, is nog niet bekend welke medicijnen haar fataal werden. Dat moet toxicologisch onderzoek uitwijzen.

Cathriona White werd gevonden door vijf vrienden. Ze waren door haar gebeld. In het telefoongesprek had ze aangegeven radeloos te zijn, omdat Jim de relatie onverwachts had beëindigd. Vijf dagen later werd ze dood gevonden. Ze liet een briefje achter voor haar ex.

03-10-2015 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hun eerste interview als koppel: "Loredana is een furie, daar hou ik wel van"

Hun eerste interview als koppel: "Loredana is een furie, daar hou ik wel van"

http://oi57.tinypic.com/2ntwaiw.jpg

Een collega, een vriendin, een dochter, een zus, ... alles heeft Pat Krimson de afgelopen zeven jaar in zijn Loredana gezien. Alles behalve 'een lief'. Sinds deze zomer is dat anders. Het 2Fabiola-icoon (50) vormt sinds drie maanden een koppel met zijn zangeres (29). En geen evident koppel, getuige het mediastormpje dat ze te verduren kregen. Maar de borden in casa Krimson zijn nog heel. Voorlopig althans. "Loredana is een Italiaanse furie, maar dat vind ik net zo leuk aan haar."

"Hij zit op Lore-dana." Pat Claesen kweelt het uit. Niet zijn vondst. Wel die van de lolbroeken bij Qmusic die zijn megahit 'She's after my piano' deze week van een andere tekst hadden voorzien. Patje ziet er de humor wel van in. Hun relatie steken de 2Fabiola-bons en -zangeres niet meer onder stoelen of banken. Maar kussend op de foto staan, temidden van de Ibiziaanse living van Patje in Zonhoven, dat vinden ze te klef. Bovendien liggen de zaken nog wat gevoelig. Zijn ex Jolijn was immers niet op de hoogte van de romance tot ze het via-via te weten kwam en uiteindelijk zelf de relatie wereldkundig maakte met een geladen post op Facebook. "We moesten sneller met het nieuws naar buiten komen dan gepland", knikt Pat. "Onze relatie werd daardoor al stevig op de proef gesteld. Gelukkig hadden we de ouders van Loredana al ingelicht. Dat zijn Italianen hé, die hechten daar toch iets meer belang aan dat dat allemaal traditioneel verloopt."

Logisch, je zou maar Pat Krimson als schoonzoon krijgen.
Loredana: "Mijn ouders kenden Pat natuurlijk al. Niet heel goed, maar wel van zien. Ze weten dat hij al die jaren goed voor mij heeft gezorgd. Als baas en als manager. Maar hij zal nu ook hetzelfde doen als partner. Ze zeiden: 'Als je er goed over nagedacht hebt en je bent gelukkig, dan zijn wij dat ook.'"

Er goed over nadenken was in deze belangrijk. Jullie hebben een business samen, als de relatie mislukt kan dat het einde van 2Fabiola betekenen.
Pat: "'Don't fuck the payroll', wordt wel eens gezegd hé (lacht). Uiteraard hebben we daar uitvoerig over gesproken. En die angst voor 'als het niet lukt, maken we dan niet alles kapot?' was aanvankelijk groter bij Loredana dan bij mij. Maar weet je, met 2Fabiola zitten we in de hoogdagen. De boekingen stromen binnen, zolang we dat kunnen blijven doen en graag doen, is dat fantastisch. Maar het kan zijn dat het binnen drie jaar stopt. Moeten we ons daarvoor dan inhouden?"

Moeilijke fase

Hoe lang waren jullie de gevoelens al aan het onderdrukken?
Pat: "Niet. Ik heb daar nooit bij stilgestaan dat ik iets met Loredana zou beginnen. En zij ook niet. We waren ook altijd in een relatie. Wij waren even verrast als de rest van Vlaanderen."

Hoe ontstaat dat dan plots?
Pat: "Aan het begin van de zomer is de klik er gekomen. Het laatste anderhalf jaar ging ik nogal door een moeilijke fase door de breuk met mijn ex (zij vertoeft in een therapeutische instelling, red.) en was ik een beetje down. Loredana heeft me toen goed opgevangen. Ik had dat destijds ook voor haar gedaan toen haar relatie een drietal jaar geleden spaak liep. We zijn familie hé, als je veel samen bent dan deel je ook veel lief en leed. Loredana is een paar keer komen babysitten en heeft een keertje gekookt voor mij. Toen dacht ik: Tiens, das wel leuk."

Romantisch etentje

Benieuwd naar dat succesrecept!
Pat: "Ze had een overheerlijke Italiaanse pasta gemaakt. Er begon plots iets te bloeien en dan stelde ik voor om eens met z'n tweeën iets te gaan eten en eens te babbelen. We kennen mekaar al zo lang en gaan zo vaak eten. Maar nu was het meer een romantisch etentje in een mooi restaurant."

Loredana: "Tijdens dat gesprek kwamen er wel wat dingen naar boven en dan denk je oké: we zien wel hoe het evolueert."

Is er die avond meteen al een eerste kus gevallen?
Pat: "Er is van alles gebeurd.... (Herpakt zich) Euh, ik bedoel daarom niet op seksueel gebied maar het was een zeer emotionele avond. We hebben geknuffeld en 's anderendaags durfden we allebei niet naar elkaar te bellen. Die avond hebben we dan toch opnieuw afgesproken en besloten om rustig te beginnen. Ik heb een dochter, ben wat ouder, ik ben ook niet altijd de makkelijkste mens om mee samen te leven, .... Maar, dat is zij evenmin." (Loredana knikt instemmend)

Daar gaan de borden in casa Krimson.
Pat: "En de deuren. Ik heb de scharnieren voor de zekerheid al wat aangeschroefd. (lacht) Maar het klopt wel dat we beiden hevige karakters hebben. We willen allebei het beste en hebben allebei een uitgesproken mening. Dat het niet gemakkelijk gaat zijn, weten we op voorhand, maar dat is daarom niet slecht hé. Welk koppel weet op voorhand of het iets wordt of niet? We gaan er gewoon het beste van maken."

Kinderwens

Na zeven jaar intensief samenwerken, als grote broer en kleine zus, is dat niet wat raar om nu een koppel te zijn?
Loredana: "In het begin wel ja, maar ondertussen zijn we al een drietal maanden samen en het gaat goed. Ook met Pat's dochter Troy (3). We leren elkaar volop kennen, kijken samen naar Dora en lakken elkaars nagels. Dat is plezant."

Pat: "Al is het wel een hele aanpassing voor Loredana. Uitslapen na een nacht optreden, zit er niet meer in. Dat is een heel ander leven, nu. Gelukkig is ze wel 'kindgezind'."

Loredana: (knikt) "Mijn zus heeft een grote dochter, een tweeling en mijn broer heeft een zoontje van zes maanden waar ik meter van ben. Ik heb ook veel vriendinnen met kindjes."

Heb je zelf ook een kinderwens?
Loredana: "Vroeger wel maar gedurende de drie jaar dat ik vrijgezel ben geweest ben ik volop voor mijn carrière gegaan en heb ik aanvaard: is het niet, dan is het niet. Het is de dag van vandaag niet gemakkelijk om een kind op te voeden. Bovendien wil Pat geen kinderen meer."

Pat: "Ik heb dat ook meteen duidelijk gemaakt. Op mijn vijftigste terug tussen de pampers, ik zie dat niet zitten. Ik denk als we Troy heel goed kunnen opvoeden dat dat al een hele prestatie is."

Geen windstille dagen

Het is niet de eerste keer dat je met je zangeres een relatie begint.
Pat: "Met Zohra, klopt. Maar dat was nooit een officiële relatie want twee jaar lang wist niemand daarvan. Dat ging heel erg op en af. Dat waren heel turbulente jaren. Ik was ook veel jonger toen."

Nu is het nochtans ook geen rimpelloze start.
Pat: "Nee, op dit moment is er heel veel druk op onze relatie door al die toestanden met mijn ex die de pers hebben gehaald. Er zijn ook al weken wegenwerken aan de gang in onze straat, het is hier net Syrië, komt daarbij dat we één dag zonder stroom zaten, Loredana haar auto in panne is gevallen, ... we hebben nog geen windstille dagen gehad. Hopelijk gaat de wind nu wat liggen."

Loredana: "Maar tegelijkertijd krijgen we ook veel steun. Honderden sms'en en berichtjes via Facebook. Ook van de fans."

Die moeten nu natuurlijk wel uitkijken. Eén keer gapen naar Loredana's decolleté staat gelijk aan solliciteren voor een blauw oog.
Pat: "Ik ben niet het jaloerse type, ik denk dat de vrouwelijke fans vooral moeten opletten. (wijst naast zich) Dat is een furie hé. Wat mij betreft mogen mannen naar Loredana kijken. Aanraken is een andere discussie. (lacht) Maar het is niet omdat Beyoncé met Jay Z is dat zij geen aanbidders meer heeft hé?"

Sexy ondergoed

Wat vinden jullie leuk aan elkaar?
Pat: "Haar temperament. Ze is recht voor de raap en heel behulpzaam met Troy."

Loredana: "Zijn manier van aanpakken. Dat hij altijd rustig blijft en de dingen goed uitlegt. En zijn humor."

Wat ontdekken jullie nu pas van elkaar?
Pat: "Ik had nooit gedacht dat ze zo een sexy ondergoed had."
Loredana: "Klopt. Ik draag nooit onderbroeken."

Excuseer?
Loredana: "(schatert) Ik bedoel: ik draag alleen maar strings. Ik vind dat je jezelf wat sexy moet voelen."

Alsof jij nooit een blik geworpen hebt op Loredana in de kleedkamer, Pat?
Pat: "We hebben altijd aparte kleedkamers gehad (lacht). En nogmaals: nee, ik heb nooit maar dan ook nooit gedacht om op een andere manier naar Lory te kijken. Tot voor deze zomer..."

21 jaar

Er gaapt een leeftijdsverschil van 21 jaar tussen jullie. Speelt dat parten?
Loredana: "Natuurlijk komt hij uit een andere generatie maar het belangrijkste is dat we op dezelfde golflengte zitten. Ik ken nog een koppel dat ruim twintig jaar verschilt en die zijn perfect gelukkig."

Pat: "Mijn vader is destijds hertrouwd met een vrouw die 21 jaar jonger is en die zijn al 16 jaar gelukkig samen.... Viagra lost ook veel op hé. (lacht) Maar serieus nu, een jonge man heeft misschien meer drive naar iets anders. Ik ben daar over, ik heb dat gezien."

Ze zou alvast een goeie verpleegster zijn om je later te verzorgen
Pat: "En het zal nodig zijn. Met mijn glaucoom ben ik aan mijn linkeroog heel wat zicht kwijt. Ik mag nog net met de wagen rijden. Ik heb ook heel weinig dieptezicht. Ik ben heel onzeker wanneer ik een trap moet op- of afstappen. Zeker als het donker is. Ik durf dikwijls niet van achter mijn keyboard of discobar vandaan komen. Mijn schenen liggen goed open van tegen monitors te lopen. De situatie heeft zich gestabiliseerd, maar ik moet nu om de twee maanden op controle gaan. Ze hebben twee pompjes in mijn ogen gezet die het te veel aan vocht eruit pompen. Als je me ziet tranen, ik ben dus niet emotioneel, ik heb gewoon veel traanvocht."

"Het voordeel is wel: door dat dj'en hoor ik al wat minder. Door die glaucoom zie ik wat minder, als ze bij een ander gaat ga ik er niet veel van merken."

Loredana: "Hé maar gij kunt u ook van vrouw vergissen hé."

Boelie

Wanneer is het huwelijk?
Loredana: "Euh...ik zou eigenlijk wel graag trouwen, zoals iedere vrouw denk ik, maar daar is het nu veel te vroeg voor."

Pat: "Daar moeten we toch nog een week of twee voor wachten. (lacht) Ik weet uit ervaring dat trouwen niets verandert aan het gevoel dat je bij elkaar hebt. Ik ben één keer getrouwd geweest, zij is helaas overleden aan borstkanker. Dat was nog voor mijn muzikale carrière. Ja, ik heb op amoureus vlak al wat watertjes doorzwommen, maar ik zit ook in een leven dat hard gaat. Loredana zegt vaak dat ze moeite heeft om mij te volgen. Daarom gaan we binnenkort op vakantie. Om volop te genieten van elkaar en dan zien we wel waar het leven ons brengt. Ik wou met Jolijn en haar zoon en onze dochter oud worden, maar door omstandigheden is dat jammer genoeg niet doorgegaan. Ik hoop dat ik nu oud kan worden met Loredana."

Loredana: "(ontroerd) Oh boelie."

03-10-2015 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sm is geen spelletje, maar een behoefte, een geaardheid"

"Sm is geen spelletje, maar een behoefte, een geaardheid"

http://oi61.tinypic.com/30trpyr.jpg

Haar zoektocht naar de perfecte sm-partner werd een verslaving. Yumi Ng (45), een Antwerpse met Chinese roots, schreef er haar debuut over: Brutazur.

Voor één keer wordt sm uit het marginale sfeertje gehaald: Yumi is slim en mooi en heeft een topjob. Ze doet aan sm en iedereen mag het weten. Ze zegt dat ze dit boek ook heeft geschreven "voor al die mensen die dubbellevens leiden. Als ik drie e-mails krijg van vrouwen die zeggen dat ze door het boek op zoek zijn gegaan naar hun verlangens, ben ik tevreden."

Online gaat Yumi als 'Brutazur' - de naam haalde ze bij een champagnemerk - op zoek naar de perfecte sm-partner. Verschillende kandidaten passeren de revue: allen zakelijk succesvol, niet onbemiddeld. Bij voorkeur ontmoet ze hen in het buitenland. "Sm pur sang is geen fetisj of spelletje, maar een behoefte, een geaardheid. Dat maakt het zo moeilijk om de geschikte partner te vinden. Je geeft je niet zomaar over aan eender welke idioot."

03-10-2015 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!