Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste woorden van ex van Jim Carrey voor hem

De laatste woorden van ex van Jim Carrey voor hem

http://oi61.tinypic.com/2wgy5xx.jpg

Acteur en komiek Jim Carrey heeft zijn ex, Cathriona White, gisteren in Ierland ten grave gedragen. Samen met vijf andere mannen torste hij de doodskist van zijn voormalige liefdespartner op zijn schouder. Whites laatste woorden in haar afscheidsbrief waren voor Carrey: "Jim, ik hou van jou. Vergeef me, ik ben niet geschikt voor deze wereld."

Carrey en White zouden vijf dagen voor haar zelfdoding uit elkaar gegaan zijn. Op 28 september nam de 30-jarige make-upspecialiste een overdosis pillen in Los Angeles. De twee hadden sinds 2012 een knipperlichtrelatie.

White werd begraven naast haar vader, Pat, die in 2012 na een lang gevecht tegen kanker, overleed. Jim Carrey sloeg op de begrafenis troostend zijn arm rond Lisa White, de zus van Cathriona in het Ierse dorpje Cappawhite. Stiefzus Sarah bracht een emotionele lofrede op Cathriona, waarin ze zei dat het woord liefde voldoende was voor haar om Cathriona te gedenken.

Voor het eerst in een maand tijd postte de 53-jarige Carrey weer iets op Twitter. "Liefde gaat niet verloren", schreef hij, bij een schaduwsilhouette van zichzelf met White. Hij voegde er een emoji van een rode roos aan toe. Volgens Radar Online betaalde de Hollywoodacteur de begrafenis. Hij zei dat Cathriona's dood hem "trof als een blikseminslag".

11-10-2015 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze fel vermagerde acteur is nog nauwelijks herkenbaar

Deze fel vermagerde acteur is nog nauwelijks herkenbaar

http://oi58.tinypic.com/zkgzls.jpg

Hij verbaasde menigeen op de rode loper in Londen vorige week op de première van zijn nieuwe film, Trumbo. Ooit woog hij 181 kg, maar dat is duidelijk het verleden. Hollywoodacteur John Goodman oogt magerder dan hij ooit was.

De 63-jarige Golden Globe-winnaar John Goodman werd wereldberoemd dankzij zijn rol als Dan Conner in de komische tv-reeks Roseanne. Maar hij speelde ook in heel wat films. Zijn nieuwste is dus Trumbo. Hij onderging blijkbaar een metamorfose in vergelijking met vorig jaar, toen hij The Gambler promootte.

In Trumbo speelt Goodman Hollywoodproducer Frank King. De film gaat over scenarioschrijver Dalton Trumbo (rol voor Bryan Cranston), die in de jaren 40 op een zwarte lijst en zelfs in de gevangenis terechtkwam voor zijn communistische ideeën. Andere collega-acteurs zijn: Elle Fanning, Louis C.K., Adewale Akinnuoye-Agbaje en Helen Mirren.

11-10-2015 om 19:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart is weer single

Kristen Stewart is weer single

http://oi61.tinypic.com/e8wcqq.jpg

Kristen Stewart is weer single. De 25-jarige actrice en haar vriendin Alicia Cargile zijn geen stelletje meer, meldt Radar Online.

De twee dames zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan, aldus een bron dichtbij Kristen. De reden voor de breuk zou de overvolle agenda van Stewart zijn. ''Kristen heeft het momenteel zo druk, dat ze geen tijd heeft voor een serieuze relatie'', aldus de insider.

De ingewijde vervolgt: ''Ze houden erg veel van elkaar, dat zal altijd zo blijven. Maar Alicia wil geen onderdeel meer uitmaken van het jetset-leven. Ze kwamen tot de conclusie dat het een kwestie was van de juiste persoon op het verkeerde moment.''

Begin dit jaar gingen er voor het eerst geruchten dat Kristen en Alicia meer dan vrienden zijn. De twee werden namelijk zoenend op een strand gezien. Het was de eerste serieuze relatie van Stewart sinds ze in 2013 uit elkaar ging met Twilight-tegenspeler Robert Pattinson.

10-10-2015 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is deze schone met Leonardo DiCaprio verloofd?

Is deze schone met Leonardo DiCaprio verloofd?

http://oi57.tinypic.com/106amqf.jpg

Het klikt zo goed tussen Leonardo DiCaprio (40) en zijn nieuwe vriendin Kelly Rohrbach (25), dat de acteur het model na een relatie van amper vier maanden al ten huwelijk heeft gevraagd. Dat beweert OK! Magazine althans.

DiCaprio ging naar verluidt een maand geleden door de knieën tijdens een diner in een Italiaans restaurant in New York. Een insider vertelde aan het magazine dat de acteur niet van plan was om het aanzoek te doen, maar dat het "gewoon gebeurde". "Ze waren rode wijn aan het drinken en druk aan het praten, toen Leo plots zweeg en naar haar keek. Hij zei dat hij de rest van zijn leven met haar wilde doorbrengen. Kelly reageerde geschrokken, maar Leo overtuigde haar dat hij het meende. Zij ging akkoord en er volgde een innige kus", aldus de insider.

Een bron dicht bij de acteur ontkent de trouwplannen. De persoon zou aan HollywoodLife.com gezegd hebben dat de berichten "total bull****" zijn.

Verloofd of niet, zeker is wel dat de twee een goeie match zijn. Volgens OK! Magazine heeft Kelly niet alleen de looks, maar ook de brains. "Kelly is slim, ze begrijpt Leo echt. Ze is net als hem gedreven om mondiale probleem zoals klimaatopwarming en wereldarmoede aan de kaak te stellen. Het klikt uitstekend op intellectueel vlak en dat is nieuw voor Leo", aldus de insider.

10-10-2015 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jim 'I won't let you down' Diamond overleden

Jim 'I won't let you down' Diamond overleden

http://oi62.tinypic.com/4l4xht.jpg

De Schotse zanger Jim Diamond is op 63-jarige leeftijd overleden. De singer-songwriter was het meest bekend voor de hit 'I won't let you down', die hij zong met de band PhD.

Als solo-artiest scoorde de zanger uit Glasgow met 'I should have known better', waarmee hij in 1984 wekenlang de Britse hitlijsten aanvoerde.

Daarnaast werkte hij mee aan verscheidene liefdadigheidssingles, waaronder een cover van 'You'll never walk alone' met The Crowd om geld in te zamelen na de stadionramp in Bradford City. Samen met Paul McCartney, Boy George en Kate Bush zong hij in het kader van Ferry Aid ook een cover van 'Let it be'.

10-10-2015 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pippa Middleton is weer single

Pippa Middleton is weer single

http://oi62.tinypic.com/141jluc.jpg

Pippa Middleton is weer vrijgezel. De jongere zus van Kate, de echtgenote van de Britse prins William, en Nico Jackson hebben na drie jaar een punt achter hun relatie gezet. Dat meldt People.

De 32-jarige Pippa en Nico werden vorige maand voor het laatst samen gezien tijdens een avondje uit in Londen. De twee zouden het moeilijk vinden langere tijd samen te kunnen zijn nu Nico in Zwitserland werkt. De 37-jarige werkt bij een bank in Genève. Pippa werd in 2011 in één klap wereldberoemd als bruidsmeisje van haar zus.

Ze werd de afgelopen maanden al vaak zonder haar vriend gespot. Op de banken bij tennistoernooi Wimbledon ontbrak Nico voor het eerst. En op een vakantie waarin ze haar atletische lichaam aan de wereld showde, was ze met haar familie en ex.

10-10-2015 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overdaad schaadt: aflevering 'Sturm Der Liebe' (Vitaya) haalt meer kijkers dan 7 Vlaamse cinemafilms samen

Overdaad schaadt: aflevering 'Sturm Der Liebe' (Vitaya) haalt meer kijkers dan 7 Vlaamse cinemafilms samen

http://oi57.tinypic.com/xnakip.jpg

De 'Flemish new wave' scheert hoge toppen. Tussen de zomer en oudjaar landen er liefst 12 nieuwe Vlaamse films in de zalen. Dat het merendeel tussen de plooien dreigt te vallen, lijkt bijzaak.

Buiten koelt het stilletjes af, maar in de Vlaamse cinema's dreigt het een erg hete herfst te worden. En dat al voor het tweede jaar op rij. Vorig jaar, tussen september en december 2014, werden er zo'n tiental Vlaamse producties in de zalen uitgebracht. Daarvan lokte enkel de komedie 'Bowling Balls' meer dan 100.000 kijkers - de officieuze ondergrens om van een hit te kunnen spreken. Alle andere releases scoorden toen matig of niet. Een rampscenario voor de Vlaamse cinema, zou u denken. Maar omdat overal in de boosheid wordt volhard, lijkt het bloedbad van 2014 zich nu te gaan herhalen. Dit jaar zijn het er nóg meer. Twaalf Vlaamse herfstfilms.

Triest jaar
Een belangrijkere vraag: wat stelt die huidige Vlaamse golf nu precies voor? Volgens de recentste cijfers van het VAF gingen in 2014 zo'n 2,5 miljoen mensen naar een Vlaamse film kijken. Op het eerste zicht een hoog cijfer, want slechts één keer eerder - in 2010 - werd de kaap van 2 miljoen bezoekers overschreden. Maar een groot deel van die bezoekers in 2014 was een overloop van succesfilms die nog het jaar ervoor, in het uitzonderlijke filmjaar 2013, waren uitgebracht: 'Kampioen zijn blijft plezant', 'Marina', 'Het Vonnis' en 'The Broken Circle Breakdown'. Allemaal films die vlotjes meer dan 400.000 bezoekers haalden. Ter vergelijking: de toppers van 2014 waren 'Bowling Balls' (285.000 bezoekers), de Studio 100-productie 'K3 dierenhotel' (265.000), gevolgd door 'De Behandeling' (140.000). 2014 was dus allesbehalve een uitzonderlijk filmjaar.

Vileine vergelijking
En ook in 2015 is het voorlopig 'gene vette'. Eerder dit jaar lokten 'Trouw Met Mij' en 'Lucifer' elk een paar duizenden bezoekers. 'Paradise Trips' haalde iets meer dan 11.000 kijkers. 'Lee & Cindy C' van Stany Crets moest het met nog minder stellen. Momenteel lopen nog enkele Vlaamse titels in de zalen. 'Café Derby' klokte woensdag af op een voorlopige 26.000 bezoekers, 'Terug Naar Morgen' met Matteo Simoni op 20.000. 'Galloping Mind', het regiedebuut van Wim Vandekeybus, moet het na een maand in de cinema met net geen 3.000 verkochte tickets stellen. Het is een vileine vergelijking, maar één aflevering van de Duitse soap 'Sturm Der Liebe' op Vitaya haalt dus een pak meer kijkers -tussen de 100.000 en 150.000 - dan de zeven Vlaamse films samen die dit jaar in de cinema werden uitgebracht.

10-10-2015 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stomdronken Shia LaBeouf (weer) gearresteerd

Stomdronken Shia LaBeouf (weer) gearresteerd

http://oi58.tinypic.com/30jh5c8.jpg

Shia LaBeouf is gisterenavond (lokale tijd) gearresteerd in de Texaanse plaats Austin. De 29-jarige acteur is aangehouden wegens openbare dronkenschap, meldt People.

Shia gedroeg zich enigszins agressief en hij werkte niet echt mee tijdens de arrestatie, aldus een politiewoordvoerder. Toch hoefde er geen geweld aan te pas te komen om de Transformers-ster naar het bureau te krijgen.

Het is niet de eerste keer dat Shia zich misdraagt. Afgelopen juni werd de acteur nog aangehouden in New York wegens het verstoren van de openbare orde. Kort hierna zocht hij hulp om van zijn alcoholverslaving af te komen.

10-10-2015 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens: "Ik kan ook nog sekslessen gebruiken"

Goedele Liekens: "Ik kan ook nog sekslessen gebruiken"

http://oi62.tinypic.com/25ja634.jpg

Nederland lag al aan haar voeten, Engeland kust ze sinds kort en nu mag ze haar sekslessen ook in het belachelijk verre Australië gaan geven. Goedele Liekens, de 50 voorbij, wereldster in wording. En zeggen dat de Vlaming al massaal aan het blozen slaat wanneer ze het nog maar gewoon over het belang van orale seks heeft. "Maar als er nu iets is wat de Vlaming niet kan, is het wel praten over seks", concludeert Liekens.

Zou jij zelf nog goeie sekslessen kunnen krijgen?
"Zéker, ja. Ik zou bijvoorbeeld heel graag tantralessen volgen. Tantra staat voor een totaal andere manier van aanraken en over seksualiteit denken, ik ben daar enorm nieuwsgierig naar. Maar op zo'n cursus moet je op een bepaald moment naakt in een groep gaan bezig zijn. Ja, dat zou nogal moeilijk zijn in mijn geval als BV. Zie je mij al in mijn blootje deelnemen aan groepssessies? Voor je het weet, sta ik op YouTube."

Kan jij je als seksexperte zelf ook onzeker voelen, onder de lakens?
"Tuurlijk. Ik heb het ook meegemaakt, een partner die mij constant het gevoel gaf dat ik niét oké was. Ik weet helaas heel goed wat het is om het gevoel te krijgen om niks voor te stellen, ook niet in bed. Om te worden gepakt op mijn meest kwetsbare plekken: mijn kinderen, mijn huis, mijn carrière."

"Mijn huidige lief Luc geeft mij absoluut niet het gevoel dat ik ook maar ergens onzeker over moet zijn. En toch kan ik mij in die gezonde relatie wel eens onzeker voelen. Ik trek ook mijn buik in als ik uit de badkamer kom, hé. Onlangs ging het er nog over, met een oude schoolvriendin. Dat dat allemaal wel wat begint te hangen, onze borsten. Zegt zij: 'Weet je wat je moet doen? Je moet altijd doen alsof je heel enthousiast bent als je vriend binnenkomt. 'Maar schat, ik ben zo blij om u te zien!' En dan steek je je twee handen in de lucht!' (schatert het uit) 'En als je in bed ligt, doe je juist hetzelfde. 'O schatteke, kom bij mij! En dan krul je je helemaal uit!' Wat dacht je? Dat ik altijd maar perfect blijf? Of dat ik, als ik er met al mijn sekskennis maar overeen babbel, dat Luc mijn buik dan niet ziet?"

10-10-2015 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jim Carrey draagt ex naar laatste rustplaats

Jim Carrey draagt ex naar laatste rustplaats

http://oi58.tinypic.com/x3if7q.jpg

Jim Carrey heeft vandaag de kist van zijn ex-vriendin Cathriona White gedragen. Na de afscheidsdienst in het Ierse Cappawhite droeg de acteur zijn ex naar haar laatste rustplaats. Verschillende media publiceerden foto's van Carrey als een van de dragers.

De pastoor van de lokale kerk waar Cathriona vaak kwam, sprak tijdens de dienst over haar vele interesses, meldt de Irish Times. De geestelijke zei ook dat veel jonge mensen tegenwoordig onder druk staan, kwetsbaar zijn en hulp nodig hebben.

Pillen en brief

Volgens TMZ omarmde Carrey White's familieleden terwijl de kist de grond inzakte. De dertigjarige Cathriona, die vorige week een einde aan haar leven maakte, is naast haar vader begraven. Vlak bij haar lichaam zouden afscheidsbrieven en pillen zijn gevonden, een van de brieven zou aan Carrey zijn gericht.

Knipperlichtrelatie

De 53-jarige acteur had sinds 2012 een knipperlichtrelatie met de visagiste. Carrey arriveerde gisterochtend met een privévliegtuig in Ierland. Gisteravond liep de 53-jarige acteur mee in de rouwstoet toen Cathriona's kist naar de lokale kerk werd gebracht. Volgens ingewijden is de acteur kapot van de dood van zijn ex.

10-10-2015 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje volop bezig met opnames voor nieuw programma

Josje volop bezig met opnames voor nieuw programma

http://oi58.tinypic.com/33p8pok.jpg

Josje Huisman sluit binnenkort het hoofdstuk K3 af. De blonde zangeres zit alvast niet stil en is al bezig met andere projecten. Zo is ze momenteel bezig met opnames voor een Nederlands televisieprogramma.

"Having breakie in the sun with my new friend @everonhooi ..
team red for the win!!#zeesterren", deelde Josje mee via Instagram.

Het programma 'Zeesterren' zal in 2016 te zien zijn op RTL 4. Op het programma staat onder meer flyboarden en jetskiën. Deze onderdelen worden afgewisseld met spellen waarbij alles draait om samenwerking, tactiek en uithoudingsvermogen.

Heel wat Bekende Nederlanders zijn van de partij, maar ook Goedele Liekens doet mee aan het programma.

09-10-2015 om 23:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank Deboosere bedacht een woord en dat staat nu (pas) in gedrukte Van Dale

Frank Deboosere bedacht een woord en dat staat nu (pas) in gedrukte Van Dale

http://oi61.tinypic.com/292n3wz.jpg

Eerder deze week is de vijftiende editie van het Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal verschenen. De nieuwe gedrukte versie telt 18.000 nieuwe trefwoorden, 21.351 nieuwe betekenissen en 5.869 nieuwe voorbeeldzinnen. Waaronder eentje bedacht door weerman Frank Deboosere.

Frank Deboosere gebruikt het woord het ochtendgrijs al sinds 1997 op de televisie, maar het haalde nu pas de gedrukte versie van Van Dale. Je kan het wel al sinds 2012 in de online versie vinden. Maar daarin werd nog niet verwezen naar de uitvinder van het woord.

De weerman legt zelf uit hoe hij op het woord kwam: "Dat woord heb ikzelf gelanceerd om te spreken over lage bewolking die blijft hangen tot de zon doorbreekt. En ineens begon iedereen dat woord te gebruiken! 25 jaar geleden zou je dat op het KMI nooit gehoord hebben."

09-10-2015 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luk Alloo kon Club Brugge niet overtuigen voor programma

Luk Alloo kon Club Brugge niet overtuigen voor programma

http://oi57.tinypic.com/2eznqk8.jpg

Luk Alloo is een Club Brugge-supporter. Hij hoopte Blauw-Zwart een jaar lang te mogen volgen voor een programma. De Belgische topclub wenste daar niet aan mee te werken.

"Ik heb enkele jaren geleden eens geprobeerd om een reeks te maken rond voetbal, maar niemand laat het toe. Bij Club Brugge heb ik enkele jaren geprobeerd om all the way te gaan, één seizoen lang. Ik wil weten wat de trainer zegt één minuut voor de wedstrijd. Ik wil de frustratie zien, de pijn voelen... Voetbal is passie, onthutsing... het is ook een metafoor voor het leven: omgaan met winst, verlies, frustraties, geroddel, kwetsuren, commentaar, de trainer... Dat lijkt me enorm spannend. Winst, verval, Rome!", vertelt hij in de Krant van West-Vlaanderen.

Franse voetbalploeg
"Nee, het grote taboe, weet ik veel. Het kon maar met een pak restricties. 'Ja, maar...' Dan doe ik het liever niet. Ik heb begrip voor hun situatie, maar ik sta aan de kant van de ploeg en wil dat op een naturelle manier brengen, niet gecensureerd. Ik heb ooit eens een prachtige reportage gezien van de Franse voetbalploeg, die ze volgden achter de schermen van het wereldkampioenschap."

09-10-2015 om 23:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar je sleutels steken bij het lopen? Eline De Munck lost het op creatieve wijze op

Waar je sleutels steken bij het lopen? Eline De Munck lost het op creatieve wijze op

http://oi57.tinypic.com/2rgz32s.jpg

Eline De Munck is een sportieve meid. Ze gaat naar de fitness en ze gaat ook lopen. Maar waar steek je de sleutels bij het lopen? Eline vond een creatieve oplossing.

"De loop sacoche #CreatiefMetVeters", schreef ze bij haar post op Instagram. Eline bond haar sleutels vast aan haar schoenveters. Een creatieve oplossing.

Eline toonde de afgelopen weken en maanden verschillende foto's waarop te zien is hoe ze sport.

09-10-2015 om 22:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent creatief met verslag voor dotatie: "Wij werken hard voor ons geld"

Prins Laurent creatief met verslag voor dotatie: "Wij werken hard voor ons geld"

http://oi62.tinypic.com/658h05.jpg

Koning Albert en zijn kinderen Laurent en Astrid werken hard voor hun geld. Dat proberen ze althans duidelijk te maken in hun eerste jaarverslag. Astrid meldt fier dat ze vorig jaar 54 keer voor de kost gewerkt heeft, Laurent komt zelfs aan 79 activiteiten, mits wat opsmukwerk. Albert houdt het vager.

De wet op de dotaties werd in 2013 grondig hervormd. De afgetreden koning en zijn twee kinderen krijgen elk jaar een fors bedrag om in hun levensonderhoud te voorzien, maar ze moeten er wel iets voor doen. Niet alleen moeten ze aan het Rekenhof laten weten hoe ze hun geld besteed hebben het afgelopen jaar, ze moeten ook de regering en het parlement overtuigen dat ze hun dotatie waard zijn. Daarvoor moeten ze een activiteitenverslag indienen.

Aan die tweede verplichting hebben Albert, Laurent en Astrid intussen voldaan. Prinses Astrid heeft haar huiswerk heel plichtsbewust gemaakt. Ze geeft een chronologisch overzicht van de 54 activiteiten die ze vorig jaar uitvoerde én ze voegt uitgebreide overtuigingsstukken toe. Ook prins Laurent doet hard zijn best om de politici ervan te overtuigen dat hij zijn geld waard is.

09-10-2015 om 22:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Biebers advocaten bevestigen: naakfoto's zijn echt

Justin Biebers advocaten bevestigen: naakfoto's zijn echt

http://oi58.tinypic.com/xlc9ky.jpg

Justin Bieber heeft zijn advocaten op New York Daily News afgestuurd. De popster eist dat de tabloid zijn naaktfoto's van het internet haalt.

New York Daily News heeft de hand weten te leggen op door paparazzi gemaakte foto's van een poedelnaakte Justin Bieber in zijn vakantieverblijf op Bora Bora. In een brief eisen de advocaten van de zanger dat de foto's binnen 12 uur verwijderd worden.

De brief neemt twijfel weg die sommige critici hadden over de authenticiteit van de foto's: "We hebben kennis genomen van het feit dat uw bedrijf ongeautoriseerde foto's van onze cliënt heeft bemachtigd, inclusief foto's waarop hij geen kleding draagt", zo staat in de brief te lezen. De krant censureerde de geslachtsdelen en billen van het idool, maar ongecensureerde versies van de foto's circuleerden al snel op het internet.

De foto's schenden volgens de advocaten Justins privacy en publicatierechten. Mocht New York Daily News de foto's op zijn website laten staan, dan kan de krant een rechtszaak verwachten.

09-10-2015 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het beste van Harry: dit gaan we missen!

Het beste van Harry: dit gaan we missen!

http://oi60.tinypic.com/5pkm1l.jpg

Het exclusiviteitscontract van Harry en Olga bij VIER is afgelopen. We zullen het duo dus niet meer te zien krijgen in The Sky is The Limit of een eigen realityprogramma en daarom ook de talrijke opvallende uitspraken van Harry moeten missen. Wij zetten enkele van zijn pareltjes nog even op een rijtje.

"Gras op nummer 1, Olga op nummer 2 en spek op nummer 3"

Het werd al meteen duidelijk in het begin van The Sky is The Limit. Harry is dol op zijn gras. Maar ook op zijn spek. En dan is er nog Olga. De kunsthandelaar maakte snel even zijn top drie op.

"In zoiets krijg ik geen adem"

Harry en Olga maakten plannen om een villa te kopen in Marbella, maar die moet natuurlijk wel groot genoeg zijn.

"I love you more dan alle grassprietjes hier in het gazon"

Toen Harry en Olga anderhalf jaar samen waren, had Harry iets in petto voor Olga. Mogen we Harry nu eindelijk vertellen dat geen elke vrouw, maar dan ook echt geen enkele vrouw, zou kunnen lachen met zijn 'grapje'?

"Ik vind Louboutin beter"

Even gaan shoppen is niet zomaar even gaan shoppen voor Harry en Olga. Harry inspecteert alles wat Olga aantrekt erg grondig. Zelfs over haar schoenen heeft hij iets te zeggen...

"Tegenwoordig wordt alles mooi geschoren"

Neen, deze uitspraak gaat niet over het lichaam van Harry. Maar - wat had je nu gedacht - over zijn tuin!

"Dit is de slaapkamer. Of, euh, de werkruimte"

Voor Harry en Olga werk konden maken van een mogelijke verhuis, moest hun huis wel verkocht raken. Harry geeft een makelaar daarom even een rondleiding door de woning.

"Mijn ondergoed is gerangschikt op kleur"

Harry en Olga beschikken over een grote dressing en daar hoort natuurlijk een structuur bij. "Als ik aan iets denk, moet ik het meteen kunnen vinden", zegt Harry.

"Het moet proper zijn"

Bij Harry moet het altijd netjes zijn. Gelukkig heeft hij zijn ex-vrouw Anita nog.

"Paw paw paw! Oh shit,"

Afsluiten doen we met de laatste beelden van Harry. De kunsthandelaar kreeg een douche van wodka, maar dat beviel hem niet zo goed...

09-10-2015 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 10 'K3 Zoekt K3'-finalisten zijn bekend!

De 10 'K3 Zoekt K3'-finalisten zijn bekend!

http://oi62.tinypic.com/21an81h.jpg

Coup de théâtre in 'K3 zoekt K3': enkele zogezegde afvallers uit de vorige aflevering liggen helemaal niet uit de wedstrijd, integendeel. Jindra, Demi en Hanne kregen een wildcard en zijn zo toch nog van de partij in het tweede bootcamp. En helaas moeten we afscheid nemen van Keoma en Sarah. zij zijn vlak voor de liveshows gesneuveld.

De kinderjury deelde, zoals eerder aangekondigd, nóg een wildcard uit. De kinderen kwamen langs om te testen hoe de kandidates omgaan met hun belangrijkste doelgroep. De meisjes zelf wisten echter van niets, en er stond veel op het spel.

Lauren De Ruyck bleek het favoriete K3'tje van de kinderen, dus ook zij mag rechtstreeks naar de eerste liveshow.

De andere deelneemsters moeten nu echt alles uit de kast halen om het ook tot in de liveshow te schoppen, want slechts tien kandidates stoten door naar de liveshows. Dat zorgt voor de nodige stress en dat heeft zo zijn gevolgen voor de zangprestaties.

Er vloeien traantjes

Nu er al vier wildcards de deur uit zijn, stijgt de stress onder de kandidates. Bij de repetities voor het nieuwe nummer '10.000 luchtballonnen', had Keoma moeite om toonvast te blijven. Ze werd emotioneel, omdat ze zich naar eigen zeggen te veel druk oplegt.

Ook voor Nora wegen de laatste loodjes het zwaarst. Door stemproblemen vreest ze dat de liveshows in gevaar komen.

Jacques Vermeire

De meisjes gingen ook op bezoek op de set van 'Hallo K3!'. Daar mochten ze acteren samen met oude bekende Jacques Vermeire, die de rol van Marcel speelt in de serie.

Omdat de nieuwe K3'tjes ook een animatieserie krijgen, moesten de meisjes oefenen om stemmetjes in te spreken. Een droom die uitkwam voor velen, en zeker omdat ze met Louis Talpe mochten samenwerken.

Optreden

Op het einde van de aflevering moesten de meisjes bekende K3-nummers brengen voor familieleden, vrienden en voor Karen, Kristel, Josje en Gert. Ze mochten daarvoor de authentieke K3-kostuums dragen. Vooral bij Kristel bracht dat nostalgie naar boven.

Afscheid van Keoma en Sarah

Twee van de zes meisjes die geen wildcard kregen, moesten nog afvallen. Helaas moeten we afscheid nemen van Keoma en Sarah. Maar Gert is er zeker van dat we beide meisjes ooit nog zullen tegenkomen in de showbusiness.

09-10-2015 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle Baetens kreeg aanbiedingen uit de Verenigde Staten

Veerle Baetens kreeg aanbiedingen uit de Verenigde Staten

http://oi59.tinypic.com/52noyp.jpg

Matthias Schoenaerts brak al door in de Verenigde Staten, Adil El Arbi en Billal Fallah hopen die ook te forceren. Veerle Baetens kreeg ook al aanbiedingen uit de VS.

Dat zegt de actrice in Goesting. "Ik heb al een aantal Amerikaanse scenario's gelezen. Bij twee films was het voorstel zeer concreet en ben ik effectief gesprekken gaan voeren", aldus Veerle.

Geen deal
Toch ging het uiteindelijk niet door. "Maar ik begreep het personage niet, en in het script ging daar niet meer veel aan veranderen. Dan is het voor mij een uitgemaakte zaak." De afgelopen maanden kreeg ze veel lof voor haar werk in Frankrijk.

Daar speelde ze mee in twee langspeelfilms en ook in een tv-reeks.

09-10-2015 om 10:47 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
08-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de nieuwe albumcover van Rihanna

Dit is de nieuwe albumcover van Rihanna

http://oi60.tinypic.com/2hwk6k6.jpg

Rihanna komt binnenkort met een nieuw album op de proppen. Via Instagram deelde ze de voor- en achterkant van haar albumcover mee. De zangeres kiest voor een artistieke prent.

Ze werkte samen met kunstenaar Roy Nachum. Rihanna, op zeer jonge leeftijd, pronkt er met een gouden kroon rond haar ogen en een rode ballon.

De titel van het album is 'Anti'. Het is het achtste studioalbum. Haar eerste maakte ze in 2005. Ze viert dit jaar dus haar tienjarig jubileum

08-10-2015 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!