Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Detroit Emeralds
Detroit Emeralds
Om Feel The Need te beluisteren druk op de foto.

.

16-07-2008 om 10:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alleen als je zelf wil
Alleen als je zelf wil

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/maria-furtwangler21024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

alleen als je zelf wil

kan je de wereld een andere naam geven

 

vervaagt stukje bij stukje het verleden

krijgt het een plaatsje, buiten de poort

 

het hek staat open waneer jij dat wil

je verdriet komt binnen op tijden

dat je eraan toe bent het te verwerken

 

loop je hoofd leeg tussen gras en bomen

langs vennen, over de heide, kijk naar

de lucht en hoor de vogels zingen

 

telkens komen er nieuwe wolken

eens zal hij egaal stralend blauw zijn

op een zwoele zomeravond vind je het

zomaar, de dag dat jij het accept

15-07-2008 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 Unlimited plant reünie

2 Unlimited plant reünie

Om No Limit te bekijken druk op de foto.

.
De originele bandleden van 2 Unlimited Anita Doth en Ray Slijngaard hebben plannen voor een reünie. Volgens het management van Doth staat het plan nog in de kinderschoenen. De twee leden van de succesvolle Nederlandse danceformatie, die elkaar al jaren niet meer hadden gesproken, zijn in ieder geval weer 'on speaking terms'.

Grote show
Het initiatief komt van Slijngaard. "Inmiddels hebben ze een aantal keren met elkaar gegeten en voorzichtig gesproken over een reünie", legt de manager van Doth uit. "Het moet een grote show worden met dansers en alles erop en eraan. Anders doen we het niet. Ook moeten we een licentie afsluiten voor de naam 2 Unlimited met de eigenaren."

Belgisch idee
Het project en de naam 2 Unlimited werd in 1991 bedacht door de Belgische producers Jean-Paul De Coster en Phil Wilde. Het danceduo scoorde ruim vijf jaar lang internationaal hits met liedjes als 'No limit', 'Twilight zone' en 'The real thing'. Anita en Ray stopten twaalf jaar geleden vanwege ruzie en zakelijke en muzikale meningsverschillen. De Coster en Wilde bliezen twee jaar later met de zangeressen Romy van Ooijen en Marion van Iwaarden de groep nieuw leven in, zonder succes.

15-07-2008 om 15:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catherine Zeta-Jones roept vrouwen op slim én sexy te zijn


Catherine Zeta-Jones roept vrouwen op slim én sexy te zijn

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/catherine-zeta-jones.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
We kunnen niets anders dan haar groot gelijk geven: Catherine Zeta-Jones (38) roept vrouwen op om tegelijk aantrekkelijk en intelligent te zijn.

Geen muffe voorgevel
"Intelligente vrouwen moeten hun vrouwelijkheid aanvaarden en tonen in plaats van zich te verstoppen achter een muffe façade. Ik zag er vroeger ook zo slonzig mogelijk uit, omdat ik niet geloofde dat je als vrouw tegelijk aantrekkelijk en slim kan zijn. Ik ben een grote feministe, maar dat wil nog niet zeggen dat je er moet bijlopen alsof het je niet kan schelen of mensen je al dan niet aantrekkelijk vinden. Je kan slim, intelligent én aantrekkelijk zijn. Voor anderen, maar ook voor jezelf". Three cheers for Catherine!

15-07-2008 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna doet alles om huwelijk te redden

Madonna doet alles om huwelijk te redden

Om Material Girl te bekijken druk op de foto.

.
De Amerikaanse popster Madonna stelt alles in het werk om haar huwelijk met filmregisseur Guy Ritchie te redden. Dat heeft haar broer Cristopher Ciccone gezegd in het tv-programma Good Morning America.

Madonna's broer sprak over het boek dat hij schreef over de succesvolle carrière van zijn zus. 'Life With My Sister Madonna' ligt vanaf dinsdag in de Amerikaanse boekenwinkels.

In het boek openbaart Ciccone details over het seksleven van zijn zus en haar omgang met Hollywood-sterren zoals Sean Penn, Bruce Willis en Gwyneth Paltrow.

15-07-2008 om 12:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie Heath Ledger woont première 'The Dark Knight' bij

Familie Heath Ledger woont première 'The Dark Knight' bij

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/heath-ledger.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De familie van Heath Ledger heeft maandagavond de première van 'The Dark Knight' bijgewoond. Zus Kate, vader Kim en zijn vrouw en moeder Sally en haar man waren vanuit Australië naar New York gekomen om de acteur te zien in zijn laatste rol als The Joker in de Batman-film. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De familie ontweek de rode loper bij aankomst bij het theater. Na afloop van de film stak vader Kim zijn duim in de lucht toen hem werd gevraagd wat hij van de film vond.

"Hoogtepunt van de film"
Collega-acteurs uit de film grepen de première aan om Ledger te herdenken. "Werken met Heath was geweldig", vertelde Christian Bale, die Batman speelt in de film. "Hij is het hoogtepunt van de film en dat zeg ik graag. Hij is een geweldig talent en creëerde een Joker die zal uitgroeien tot een klassieker."

Michael Caine, die butler Alfred Pennyworth speelt, roemde de 'intensiteit en wreedheid van zijn acteerspel'. "Maar als we dan tussen de opnamen even gingen zitten, was hij volstrekt normaal", herinnerde de 75-jarige acteur zich. "We dronken een kopje koffie en als ze dan weer klaar voor ons waren, was hij meteen weer The Joker. Zij energie was verbazingwekkend. Hij heeft de beste boef neergezet die ik ooit heb gezien."

15-07-2008 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whoopi Goldberg in 'Xanadu' op Broadway

Whoopi Goldberg in 'Xanadu' op Broadway

Om Sister Act te bekijken druk op de foto.

.
Whoopi Goldberg is binnenkort te bewonderen op Broadway. De 52-jarige actrice, die momenteel in Amerika te zien is als medepresentator van de dagelijkse talkshow The View, speelt vanaf 29 juli zes weken lang in de rollerskatemusical 'Xanadu'.

Goldberg, die de rol op zich zal nemen van Caliope, de gemene zus van de hoofdrolspeelster, was al eerder te zien in het beroemde New Yorkse theaterdistrict. In de jaren tachtig stond ze op het podium met haar soloshow 'The Spook'. In 2005 ging deze show in reprise ter ere van het twintigjarig bestaan van het Lyceum-theater. Ook speelde ze in de musicals 'A funny thing happened on the way to the forum' en 'Ma Rainey's black bottom'.

15-07-2008 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderbroeken en ongedekte cheques van James Brown onder de hamer

Onderbroeken en ongedekte cheques van James Brown onder de hamer

Om I Feel Good te bekijken druk op de foto.

.
Een rechter in de Amerikaanse staat South Carolina heeft groen licht gegeven voor een veiling van eigendommen van James Brown. De veiling vindt donderdag plaats bij veilinghuis Christie's in New York.

Ruzie over nalatenschap
Voormalige zaakwaarnemers van de soulzanger probeerden de veiling tegen te houden. Zij vonden dat de rechter geen nieuwe executeurs van de nalatenschap had mogen aanwijzen. Nadat Brown in 2006 op 73-jarige leeftijd was overleden, kreeg zijn familie ruzie over de nalatenschap. Een rechter kende vervolgens de bezittingen toe aan een raad van onafhankelijke beheerders.

Schulden
In februari besloot de rechter dat een veiling noodzakelijk was om een deel van de schulden af te betalen die Brown na zijn dood heeft achtergelaten. Onder de 320 voorwerpen die onder de hamer gaan, bevinden zich onder meer een rode jumpsuit, een blauwe satijnen cape, onderbroeken, pyjama's, ongedekte cheques en meubels van de zanger.

15-07-2008 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iza
Iza
Om Friendly Fire te bekijken druk op de foto.

.

15-07-2008 om 11:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elvis Costello
Elvis Costello
Om Veronica te beluisteren druk op de foto.

.

Declan Patrick Aloysius McManus (Londen, 25 augustus 1954), beter bekend als Elvis Costello, is een Brits muzikant, zanger en liedjesschrijver van Ierse afkomst.

Costello werkte midden zeventiger jaren als computerprogrammeur en trad in folkclubs op als D.P. Costello en was daarmee een vroeg lid van de pub rock scene in Londen. Zijn eerste album verscheen in 1977; zijn voornaam is afkomstig van Elvis Presley; zijn achternaam is die van zijn moeder. In die periode werd ook de vaste begeleidingsband van Costello gevormd, the Attractions, bestaande uit bassist Bruce Thomas, toetsenist Steve Nieve en drummer Pete Thomas. Zijn stijl veranderde naar punkrock en new wave voordat hij zijn eigen geluid vond in de 80er jaren, waarin een mengeling aan muziekstijlen te herkennen valt.

Gaandeweg volgden ook experimenten met klassieke muziek, zoals samenwerking met het Brodsky Quartet en Anne Sofie von Otter, en met jazz, zoals een optreden in 2004 op het North Sea Jazz Festival met het Metropole Orkest en het schrijven van nummers en optreden met Burt Bacharach. Zijn affiniteit met klassieke muziek komt ook tot uiting in het feit dat hij sinds kort albums uitbrengt op het befaamde klassieke platenlabel Deutsche Grammophon. Het nummer She dat als titelsong werd gebruikt voor de film Notting Hill bereikte een hoge notering in de hitlijsten. In 2005 schreef Costello een opera over het leven van de Deense sprookjesschrijver Hans Christian Andersen in opdracht van de Royal Danish Opera in Kopenhagen.

Veel van Costello's albums werden geproduceerd door Nick Lowe. Zelf treedt Costello ook regelmatig op als producer, onder andere voor The Pogues. Costello hertrouwde in 1986 met de bassiste van die laatste band, Caitlin O'Riordan. Dit huwelijk duurde tot begin 21e eeuw. Inmiddels is Costello voor de derde keer getrouwd, nu met jazz-zangeres Diana Krall. Zij is op 6 december 2006 bevallen van een tweeling. De ouders hebben de jongetjes de namen Dexter Henry Lorcan en Frank Harlan James gegeven.


15-07-2008 om 10:38 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
14-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warm welkom
Warm welkom

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sienna521024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Kom je vrienden tegemoet
Maak tijd voor je familie
Bezoek de een en de ander
Het vraagt tijd van jezelf
 
Weet
Het zijn de momenten
Die je nooit vergeet
 
Verbondenheid
De ontmoetingen
Waarvoor wij hier samen zijn
Op aarde

14-07-2008 om 23:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Venezolaanse is Miss Universe, Miss USA valt over jurk

Venezolaanse is Miss Universe, Miss USA valt over jurk

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/miss-venezuela.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Miss Venezuela, de 22-jarige Dayana Mendoza, is vandaag in de Vietnamese badplaats Nha Trang uitgeroepen tot Miss Universe 2008. Miss België Alizée Poulicek geraakte niet tot bij de laatste vijftien. Miss Venezuela neemt de kroon over van de Japanse Riyo Mori, die de Miss Universe van 2007 was. Ze wint het van haar rivales uit Colombia, de Dominicaanse Republiek, Rusland en Mexico.

Luxeappartement New York
De 22-jarige Miss, een jongedame van 1,78 meter, is al de vierde Miss Universe uit Venezuela. Net als haar voorgangsters gaat ze een jaar lang de wereld rondreizen om de schoonheidswedstrijd te promoten, beschikt ze gedurende een jaar over een luxeappartement in New York en verlaat ze Vietnam met talrijke jurken en schoenen.

Alizée niet bij laatste 15
Van de tachtig kandidaten voor het kroontje, mochten uiteindelijk maar vijftien dames naar de finale. Miss België Alizée Poulicek schopte het niet tot bij die laatste vijftien.

Tegen de vlakte
Opmerkelijk was dat Miss USA zich, net als vorig jaar, liet opmerken in de finale. Net als haar voorgangster Rachel Smith struikelde Crystle Stewart over haar avondjurk en smakte ze tegen de grond. Stewart stond snel terug recht en wandelde verder alsof er niks gebeurd was.

14-07-2008 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30.000 bezoekers voor Werchter Boutique

30.000 bezoekers voor Werchter Boutique

Om Tokio Hotel (Monsoon) te bekijken druk op de foto.

.
De eerste editie van Werchter Boutique heeft iets meer dan 30.000 toeschouwers naar de festivalweide van Werchter gelokt. Onder hen enkele duizenden van Open Vld voor wie de partij op de festivalweide een ledendag georganiseerd had. Werchter Boutique is een initiatief van de organisatoren van Rock Werchter dat vooral mikt op gezinnen en levensgenietende popliefhebbers. Volgens burgemeester Dirk Claes (CD&V) van Rotselaar verloopt alles probleemloos en in een zeer ontspannen sfeer.

In totaal treden zondag acht groepen op. Hoogtepunt vanmiddag was het optreden van Tokio Hotel dat aanleiding gaf tot hysterische taferelen bij het jeugdige (en vrouwelijke) deel van het publiek.

14-07-2008 om 17:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foo Fighters en Pearl Jam eren The Who

Foo Fighters en Pearl Jam eren The Who

Om My Generation te bekijken druk op de foto.

.
De rockband The Who, die in de jaren zestig en zeventig hits scoorde met 'My generation' en 'I'm a boy', is zaterdag geëerd door bands als Foo Fighters, Incubus en Pearl Jam. De bands brachten tijdens een concert in Los Angeles hits van de Britse rockformatie ten gehore.

Daltrey en Townshend
Ook de twee overgebleven bandleden van The Who lieten van zich horen. Leadzanger Roger Daltrey en gitarist Pete Townshend sloten de avond af met een aantal klassiekers, waaronder 'Teenage Wasteland', 'The Seeker' en 'Two Thousand Years'. Drummer Keith Moon en bassist John Entwistle stierven in respectievelijk 1978 en 2002. Tijdens het concert werden videobeelden van hen vertoond.

Geen weemoed
Het optreden zorgde bij de 64-jarige Daltrey niet voor een gevoel van weemoed. "Ik heb een zeer bevoorrecht en fantastisch leven gehad", zei de muzikant voorafgaand aan het concert. "Ik mis mijn oude vrienden, maar ze zijn nog altijd bij me. Als we onze muziek spelen, klinken John en Keith daar altijd in door, dus het is net alsof ze nooit weg zijn geweest."

The Who viel na de oprichting in 1964 meerdere malen uiteen. Sinds 1999 heeft de band, die sinds 2002 uit Daltrey en Townshend bestaat, weer een aantal tournees afgewerkt. In het najaar gaat het tweetal op toer in de Verenigde Staten.

14-07-2008 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan wil Bulgaars weeskind adopteren

Jordan wil Bulgaars weeskind adopteren

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jordan.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Nadat ze de documentaire over een Bulgaars weeshuis zag die ook in ons land ophef maakte, wil glamourmodel Jordan een gehandicapt weeskind adopteren.

Verwaarloosd en mishandeld
Jordan barste in tranen uit toen ze zag hoe kinderen in het Bulgaarse weeshuis schandelijk worden verwaarloosd en mishandeld. "Ik wil zo'n kind een beter leven schenken. Het programma heeft me danig aangegrepen. Er zijn zoveel kinderen die met afwijkingen worden geboren en geen adoptieouders vinden. Niemand wil hen. Peter en ik hebben al een advocaat ingeschakeld om een adoptie te regelen". Die procedure kan tot anderhalf jaar duren.

Autistische zoon
Het 30-jarige Britse model heeft al drie kinderen. Haar oudste zoontje, de 6-jarige Harvey, is gedeeltelijk blind en autistisch. Samen met Andre heeft ze nog een zoon van 3, Junior, en een dochter van 1, Princess Tiaamii.

Het echtpaar volgt met de plannen een reeks andere beroemdheden die buitenlandse kinderen adopteerden, onder wie Angelina Jolie en Madonna.

14-07-2008 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Knopfler
Mark Knopfler
Om What It is te bekijken druk op de foto.

.
Mark Freuder Knopfler (Glasgow, 12 augustus 1949) is een Britse zanger en gitarist, vooral bekend als frontman van de Britse rockband Dire Straits.
Zijn beroemde gitaarspel lijkt een kruising tussen de zweverige Shadowssound van Hank B. Marvin en het fingerpickingspel van J.J. Cale. De lage neusstem van Knopfler roept herinneringen op aan Bob Dylan en eveneens J.J. Cale.

Dire Straits behaalde meteen groot succes met hun debuutalbum Dire Straits. Hierop staat onder meer het bekende "Sultans of Swing", wat hun in 1977 hun eerste platencontract opleverde. In 1985 verscheen Brothers in Arms, een van de eerste volledig digitaal opgenomen platen. Het album is met 269 weken in de Nederlandse Album Top 100 het langst genoteerde album aller tijden.

Naast zijn werk met Dire Straits bracht Knopfler een aantal soundtracks en later ook soloalbums uit. Daarnaast is hij een veelgevraagd sessie- en studiomuzikant. Hij schreef ook nummers voor andere artiesten waaronder "Private Dancer" voor Tina Turner en "I Think I Love You Too Much" voor de blinde bluesgitarist Jeff Healey. Hij werkte mee aan de albums Slow Train Coming en Infidels van Bob Dylan en trad op als producer voor onder andere Willy Deville, Aztec Camera en Randy Newman. Samen met Chet Atkins bracht hij een aantal albums uit waaronder Neck and Neck. In 2000 verscheen 'Sailing to Philadelphia' waarvan het titelnummer hem een kleine hit opleverde in verschillende landen.

In 2001 werd een dinosauriër met opvallende tanden naar hem vernoemd: Masiakasaurus knopfleri.

In 2003 werd Knopfler door Monica Beltran aangereden op zijn motor waarbij hij zeven ribben, zijn schouderblad en zijn sleutelbeen brak. Zeven maanden lang heeft Knopfler zijn werkzaamheden moeten staken en blies zijn tour ter promotie van zijn derde album af. Knopfler herstelde volledig.

Na het duetalbum "All The Roadrunning" (2006) met Emmylou Harris brengt Knopfler een vijfde solo-album uit op 14 september 2007. De opvolger van "Shangri-La" heeft de naam "Kill To Get Crimson" meegekregen en bevat 12 tracks. Ter promotie van dit album trad Knopfler op 29 en 30 maart 2008 en 31 maart 2008 op in Nederland in respectievelijk de Heineken Music Hall in Amsterdam en Ahoy in Rotterdam.


14-07-2008 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yael Naim
Yael Naim
Om New Soul te bekijken druk op de foto.

.

14-07-2008 om 11:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
13-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willy Deville
Willy Deville
Om You Better Move on te bekijken druk op de foto.

.
Willy DeVille, Amerikaans zanger en liedjesschrijver, geboren als William Borsay in Stamford, Connecticut op 25 augustus 1950.

Als tiener speelde Willy in een band, Billy and the Kids. Hij verhuisde naar Londen waar hij een band wilde opstarten, maar er niet in slaagde om muzikanten met eenzelfde visie te vinden. Uiteindelijk belande hij in San Francisco, waar hij een band oprichtte samen met Ruben Siguenza en drummer Tom "Manfred" Allen. De band trad op onder de namen Billy DeSade & the Marquis en de Lazy Eights voordat ze de naam Mink DeVille aannamen. De band verhuisde naar New York, waar ze een rol speelde als een van de pioniers van punk en een van de originele huisbands waren van CBGB, de legendarische New Yorkse nachtclub die een grote rol heeft gespeeld in het ontstaan van punkmuziek, midden jaren 70.

Een typisch nummer van DeVille (in hoeverre ook maar een van zijn nummers 'typisch' genoemd zou kunnen worden) is gevuld met veel romantische overtuiging en hunkering. Latin, bluesriffs en invloeden van country zijn te herkennen. Spanish Stroll was een hit in de V.S. en het Verenigd Koninkrijk in 1978. Storybook Love (genomineerd voor een Academy Award in 1987) is gebruikt in de film The Princess Bride. DeVilles Just to Walk that Little Girl Home (geschreven met Doc Pomus) in de film The Pope of Greenwich Village en It's So Easy in de film Cruising.

Waarom DeVille minder populair is (gezien zijn invloed), dan, bijvoorbeeld Bruce Springsteen, en waarom DeVille bekender is in Europa dan in Amerika, zal voor zijn fans altijd een raadsel blijven. DeVille heeft vele jaren onder zijn drugsverslaving geleden, wat zijn carrière tevens beïnvloed heeft. Onder muzikanten en liedjesschrijvers, is hij zeer gerespecteerd.

DeVille woont tegenwoordig in New Orleans, Louisana.


13-07-2008 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Win 10 dubbeldvd's van Anouk

Win 10 dubbeldvd's van Anouk

Om Lost te bekijken druk op de foto.

.
Na haar indrukwekkende passage op Rock Werchter vorig weekend stak Anouk ons tien exemplaren toe van haar dubbeldvd (met bonus-cd) Live At Gelredome. Dat is de registratie van twee uitverkochte concerten op 28 en 29 maart dit jaar tijdens de 'Who's Your Momma Tour' in het stadion van de Nederlandse eersteklasser Vitesse Arnhem.

Stuur voor vrijdag 18 juli een mail naar win@hln.be met als onderwerp het antwoord op de vraag 'Wat is de achternaam van Anouk?' Vermeld in de mail duidelijk je naam en adres en misschien ligt één van die prachtpakketten binnenkort in je bus. Succes!

13-07-2008 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sex and the City-film krijgt vervolg

'Sex and the City'-film krijgt vervolg

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sex-and-the-city.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Fans kunnen de cosmopolitans alvast koud zetten, nu de makers van 'Sex and the city' bekend hebben gemaakt dat er een vervolgfilm aan zit te komen. Dat meldt het Amerikaanse OK! magazine. Wanneer de sexy en stadse avonturen van Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda weer in de bioscoop te zien zijn, is nog niet bekend.

"Grote interesse"
Na het succesvolle eerste deel lijken fans niet te kunnen wachten op een vervolg. "Er is enorm veel interesse om een nieuwe 'Sex and the city'-film te maken. Ik geloof dat de filmmaatschappij momenteel bezig is met de voorbereidingen", laat Michael Lombardo, hoofd programmering van de zender HBO, weten. "Ik denk dat iedereen die bij de eerste film betrokken was, heel erg gedreven raakte door het enthousiasme van de fans." 'Sex and the city' wist tot nu toe wereldwijd ruim 215 miljoen euro binnen te halen en de film draait nog volop in de bioscopen.

13-07-2008 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!