Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedriegt Orlando Bloom Katy Perry met Selena Gomez?

Bedriegt Orlando Bloom Katy Perry met Selena Gomez?

http://oi68.tinypic.com/bjinad.jpg

Orlando Bloom en Selena Gomez zijn samen gespot in een club in Las Vegas. De twee konden volgens TMZ hun handen duidelijk niet thuis houden. De site is benieuwd wat Katy Perry daarvan vindt.

Op foto's die de Amerikaanse site heeft gepubliceerd zitten de 39-jarige Orlando en 23-jarige Selena innig knuffelend op een bank, terwijl de acteur volgens de laatste berichten nog steeds samen is met Katy Perry.

De ontmoeting zou afgelopen zaterdag hebben plaatsgevonden nadat Selena in Vegas had opgetreden.

Het is niet de eerste keer dat Orlando en Selena intiem zijn met elkaar. In 2014 werd meermaals gefluisterd dat de twee iets met elkaar hadden, nadat Orlando's relatie met Miranda Kerr was gestrand en Selena het uit had gemaakt met Justin Bieber.

10-05-2016 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man claimt zoon van Prince te zijn

Man claimt zoon van Prince te zijn

http://oi66.tinypic.com/9uc1gg.jpg

Een man die beweert de biologische zoon te zijn van Prince, heeft papierwerk ingevuld om aanspraak te maken op de erfenis. De 39-jarige Carlin Q. Williams eist een dna-test om te bewijzen dat hij inderdaad een kind is van de vorige maand overleden popzanger.

Volgens de Amerikaanse zender CBS heeft de moeder van de man in dezelfde claim verklaard dat zij in 1976 onveilige seks heeft gehad met Prince en zwanger is geraakt. Het is niet duidelijk of de zanger volgens de moeder en zoon wist van Carlins bestaan.

Vorige week gaf een rechter in de staat Minnesota toestemming voor een dna-analyse van het bloed van Prince. Dat was aangevraagd door vertegenwoordigers van de zanger, voor het geval er claims als deze zouden opduiken na zijn crematie. De zanger had geen testament, waardoor zijn vermogen naar de directe familie gaat. Een biologisch kind zou aanspraak kunnen maken op zijn hele fortuin.

De politie in de woonplaats van Prince gaf eerder gegevens van een aantal telefoontjes over de muzikant vrij die op het bureau waren binnengekomen. Twee daarvan zouden zijn gemaakt door vrouwen die beweerden een kind met Prince te hebben. Het laatste van die gesprekken vond plaats op de dag waarop de Purple Rain-zanger dood werd aangetroffen in zijn huis. Die claim ging om een 17-jarige zoon.

10-05-2016 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kathleen Aerts: "Contact met Karen en Kristel is wat verwaterd"

Kathleen Aerts: "Contact met Karen en Kristel is wat verwaterd"

http://oi68.tinypic.com/4syanr.jpg

Afgelopen zondag namen Karen, Kristel en Josje definitief afscheid van het K3-publiek. Grote afwezige op het podium was Kathleen Aerts, de originele blondine van Vlaanderens populairste meidengroep. De zangeres wilde zich met veel plezier nog één keer in een K3-jurkje hullen, maar dat zag Studio 100 niet zitten.

"Dat ik niet welkom was, is heel cru gezegd, maar daar komt het wel op neer", vertelt Kathleen in Story. "Bij Studio 100 willen ze de nadruk leggen op de nieuwe K3 én focussen op het feit dat Karen, Kristel en Josje de fakkel definitief doorgeven aan Hanne, Marthe en Klaasje. Ik begrijp hun standpunt wel." Kathleen kreeg wel een uitnodiging om de show vanuit de zaal, tussen het publiek, te volgen, maar dat zag ze niet zitten. "Mocht ik in de zaal zitten, dan zou ik me niet kunnen bedwingen om mee op het podium te zingen en te dansen. Ze zouden me dan moeten vastbinden op mijn stoel", lacht ze.

Met hart en ziel
Toch heeft Kathleen geen spijt dat ze zeven jaar geleden stopte met K3. "Ik heb het altijd met hart en ziel gedaan. Alles wat we hebben meegemaakt, was uniek, en ik ben daar heel dankbaar voor. Maar door het overlijden van mijn papa en de alzheimer van mijn mama besefte ik dat ik mijn eigen dromen niet langer mocht uitstellen." Zelf hoort ze niet zo veel meer van Karen en Kristel. "Dat contact is in de loop der jaren wel wat verwaterd. Het is niet dat we ruzie hebben, maar je kunt dat het beste vergelijken met oude schoolvriendinnen. Die sturen elkaar ook nog weleens een sms. Maar nu ze met 'pensioen' zijn en meer tijd hebben, wil ik graag nog eens met hen een koffietje gaan drinken. Of ze kunnen natuurlijk ook op vakantie komen in Zuid-Afrika! Mijn deur staat altijd open voor Karen en Kristel."

10-05-2016 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janine Bischops: "Gebrek aan respect voor oude garde in Thuis"

Janine Bischops: "Gebrek aan respect voor oude garde in Thuis"

http://oi64.tinypic.com/e2gw0.jpg

Ze sprak de eerste woorden in Thuis - 'Bianca, opstaan!' - en meer dan twintig jaar later speelt ze nog altijd mee in de soap. Al is Janine Bischops de laatste tijd steeds minder te zien in de reeks. "Jenny wacht al twee jaar op een goede verhaallijn", aldus Janine in Dag Allemaal.

"Vroeger stond ik haast elke dag op de set, maar deze maand moet ik maar drie dagen gaan voor opnames." Het is een feit: de rol van Jenny is de laatste jaren een stuk minder groot geworden. "Op tafel kloppen doe ik niet, dat ligt niet in mijn karakter. Ik heb wel al een aantal keer gevraagd wanneer er voor Jenny nog eens een fatsoenlijke verhaallijn komt. Afwachten, zeker? Ik wacht nu toch al een jaar of twee."

Janine heeft al een paar keer overwogen om te stoppen. "Soms krijg ik het gevoel - en dat zeg ik heel eerlijk - dat ik er voor spek en bonen bij loop. En dat vind ik echt, écht jammer. Het klinkt misschien pretentieus, maar ik voel mezelf méér waard. Ik heb zoveel ervaring, ook in het theater. Ik kén mijn vak. Ik doe die job nog altijd enorm graag. Niet echt voor de centen, maar ze zijn welkom. Want ik ga graag op reis en dat kost wel wat."

Je zou het een gebrek aan respect voor de oude garde kunnen noemen. "Ik voel dat zo aan, ja. Na een scène waarin ik Frank erop wees dat hij Kaat als z'n dochter moet aanvaarden, kreeg ik heel wat complimenten van collega's, en zelfs van mijn producer. 'Mijn haar kwam ervan recht, Janine', klonk het. Toen was ik echt fier. En dan denk ik: 'Zeg dat 'ns tegen de schrijvers."

10-05-2016 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kobe Ilsen doet 'Showbizz Bart' binnen Bewaar artikel

Kobe Ilsen doet 'Showbizz Bart' binnen

http://oi67.tinypic.com/6px9nd.jpg

In het Antwerpse Sportpaleis vond gisteravond de liveshow van 'Tegen De Sterren Op' plaats. Chris Van Espen zorgde als Showbizz Bart voor het hoogtepunt door een ode te brengen aan Kobe Ilsen, die geheel 'toevallig' ook nog eens in het publiek bleek te zitten. Terwijl Showbizz Bart op de tonen van 'Like the way I do' van Melissa Etheridge zijn liefde voor Kobe uitbeeldde, liep Ilsen naar het podium om daar - onder luid gejoel van het publiek - Chris/Showbizz Bart een stevige kus op de mond te geven.

Drie maal Bart Peeters

Een zeer gesmaakte special guest tijdens de live show van Tegen De Sterren Op in het Antwerpse Sportpaleis was Bart Peeters. De echte.  Samen met zowel Guga Baul als Jonas Van Geel - die Bart imiteerden - nam hij plaats in de jury van The Voice. De drie Barten brachten vervolgens het nummer 'Jurylidgewijs', als parodie op Peeters' eigen nummer 'Lepeltjesgewijs'. Het publiek ging door het dak.

25 typetjes in 400 seconden

Op voorhand had de ploeg van TDSO een stunt beloofd. Tijdens de show lieten ze op 400 seconden maar liefst 25 BV-imitaties passeren, inclusief mini-sketch, kledingwissels en aangepaste pruiken. En huzarenstukje. Ware het niet dat het toch even de mist in ging. Toen Willem Vermandere (Ivan Pecnik) opkwam, liet sidekick Aldegonde even op zich wachten. Tine Embrechts geraakte niet tijdig omgekleed. Clara Cleymans zorgde als Joy Anna Thielemans geukkig snel voor de redding; En eigenlijk rende Natalia vervolgens een halve seconde te laat het podium op om het rijtje van 25 te vervolledigen maar daar maalde het dolenthousiaste publiek niet om.

De 25

Philippe Geubels (Nathalie Meskens)
Tom Waes (Guga Baul)
Pascal Braekman (Ivan Pecnik)
Marc-Marie Huijbregts (Jonas Van Geel)
The nanny (Ella Leyers)
Elio Dit Rupo (Walter Baele)
Selah Sue (Clara Cleymans)
Frank De Boosere (Chris Van Espen)
Sabine Hagedoren (Tine Embrechts)
Bartel van Riet  (Guga Baul)
Jeremy Clarkson (Ivan Pecnik)
Ian Thomas (Jonas Van Geel)
Simonneke uit Thuis (Ella Leyers)
Bieke Crucke uit De Kampioenen (Tine Embrechts)
Davy Brocatus (Walter Baele)
Sam Gooris (Chris Van Espen)
Adil El Arbi (Guga Baul)
Willem Vermandere & Aldegone (Ivan Pecnik en Tine Embrechts)
Joy Anna Thielemans (Clara Cleymans)
Miley Cyrus (Ella Leyers)
Eugene (Walter Baele)
Jani Kazaltsis (Chris Van Espen)
Erik Van Looy (Jonas Van Geel)
Natalia (Nathalie Meskens)

09-05-2016 om 09:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
08-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft Justin Bieber een gezichtstatoeage laten zetten?

Heeft Justin Bieber een gezichtstatoeage laten zetten?

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_3_zpsg4a3ucjr.jpg

Bieber is een groot liefhebber van tatoeages en heeft er nu ook eentje in zijn gezicht. Fans ontdekten het symbool op zijn jukbeen op zijn nieuwste foto op Instagram. Justin plaatste een selfie in aanloop naar de show van zijn Purpose World Tour die hij zondagavond in het Wells Fargo Center in Philadelphia geeft. ''Ben aan het uitrusten voor de show in Philly, die wordt goed, let op mijn woorden'', schreef hij erbij.

Fans zagen ondanks de slechte belichting onmiddellijk dat hij vlakbij zijn rechteroog een nieuw figuurtje heeft laten aanbrengen.

Het blijkt een tatoeage, weet E! News, die sterrentatoeëerder Jonathan 'JonBoy' Valena uit New York citeert. ''Ja, ik heb een klein kruisje getatoeëerd'', zegt JonBoy. ''Het is een voorstelling van zijn geloof in Jezus en zijn zoektocht naar Gods verwachting." JonBoy plaatste ook een foto van hemzelf met Justin op Instagram.  

De tatoeage is afgelopen week gezet in New York, afgelopen donderdag trad Justin op in het Barclays Center in Brooklyn.  

08-05-2016 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk Ozzy en Sharon Osbourne voorbij?

Huwelijk Ozzy en Sharon Osbourne voorbij?

http://oi63.tinypic.com/ae5rg5.jpg

Na een huwelijk van meer dan 33 jaar gaan rocker Ozzy Osbourne en zijn vrouw Sharon vermoedelijk uit elkaar. De 63-jarige Sharon heeft haar man Ozzy uit hun huis gegooid, volgens the Sun omdat hij haar bedrogen heeft met zijn haarstyliste Michelle Pugh.

Sharon zegt dat ze bewijs heeft dat haar 67-jarige man een affaire had met de 22 jaar jongere Pugh. De hairstyliste zou inmiddels haar werkafspraken hebben geannuleerd wegens "persoonlijke omstandigheden". Ozzy verblijft momenteel in het Beverly Hills hotel in de buurt van zijn huis.

08-05-2016 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er zit een geheim verstopt in laatste album David Bowie

Er zit een geheim verstopt in laatste album David Bowie

http://oi67.tinypic.com/2ufzmu0.jpg

In de hoes van het laatste album van David Bowie zit een geheim verborgen. Gebruikers van de fotosite Imgur ontdekten dat de ster van 'Blackstar' verandert als je het op een bepaalde manier in het licht houdt. In plaats van een donkere ster krijg je een oplichtend heelal te zien.

De gebruiker die een foto van de 'magie' deelde, spreekt van een "prachtig geheim". Een ander roemt Bowie om zijn verrassende kant.

Voor wie de sterrenhemel ook wil zien: het werkt alleen bij de vinyl exemplaren van Blackstar.

Blackstar kwam op 8 januari uit, op de verjaardag van Bowie. De zanger en stijlicoon overleed twee dagen later op 69-jarige leeftijd.

07-05-2016 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
06-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince had pijnstiller Percocet in bloed

Prince had pijnstiller Percocet in bloed

http://oi63.tinypic.com/2ec1xm0.jpg

Tijdens de autopsie werd in het lichaam van Prince de sterke pijnstiller Percocet gevonden. Dat meldden de Minneapolis Star-Tribune en KSTP-TV gisteren op basis van bronnen die op de hoogte zijn van het politie-onderzoek.

Uit de autopsie zou eveneens blijken dat Prince gevaarlijk weinig rode bloedlichamen had, wat erop duidt dat hij ziek was. Een woordvoerster van de patholoog die met het onderzoek naar de doodsoorzaak van Prince belast is, wil de bevindingen niet bevestigen aan persbureau Reuters. De doodsoorzaak blijft dus nog onbepaald. De lijkschouwer zei eind april nog dat de autopsie en het toxicologisch onderzoek weken in beslag zouden nemen.

Steeds meer federale autoriteiten werken samen in het onderzoek naar de doodsoorzaak. De lokale politie krijgt hulp van de federale Drug Enforcement Administration, die moet onderzoeken waar de medicijnen vandaan kwamen en voor welke medicijnen Prince een recept had.

Hulp gezocht
Net voor zijn dood was Prince op zoek naar hulp omwille van zijn verslaving aan pijnstillers. Dat vertelde de advocaat van de gerenommeerde arts Howard Kornfeld. De dokter werd op 20 april - één dag voor Prince stierf - opgebeld door de entourage van de zanger. Volgens hen ging het om een "medisch noodgeval". Omdat Kornfeld die dag verhinderd was, stuurde hij zijn zoon naar de woning van de Prince. Zelf zou hij langsgaan op 22 april. Kornfeld is bekend voor zijn behandelingen tegen drank-, drugs- en medicatieverslavingen.

Prince werd op 21 april levenloos aangetroffen in een lift op Paisley Park.(br.hln)

06-05-2016 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince wilde dag na dood naar dokter

Prince wilde dag na dood naar dokter

http://oi64.tinypic.com/fdt6o2.jpg

De overleden zanger Prince wou hulp zoeken voor zijn verslaving aan pijnstillers. Hij had voor de dag na z'n dood een afspraak bij een specialist. Die kon Prince onmogelijk eerder onderzoeken, maar hij had wél al z'n zoon gestuurd, die ook arts is. Toen die aankwam, was het al te laat, de zanger werd dood teruggevonden.

06-05-2016 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
05-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jasje van Prince uit 'Purple Rain' te koop

Jasje van Prince uit 'Purple Rain' te koop

http://static1.hln.be/static/photo/2016/11/6/12/20160430043929/media_xll_8619057.jpg

Een zwart met witte blazer met lederen mouwinzetten, die Prince droeg in de film Purple Rain uit 1984, wordt te koop aangeboden. Volgens Joe Maddalena van het Californische veilinghuis Profiles in History zijn er maar weinig memorabilia van de vorige week overleden artiest in omloop.

Prince droeg het kledingstuk in een scene waarin hij met Apollonia Kotero op een motor zit. Hij gaf het na de opnamen aan een visagiste, wier zus het nu te koop aanbiedt. Maddalena van het veilinghuis zegt dat het jasje de 'ster van de show' wordt op de veiling en verwacht dat het veel meer zal opbrengen dan de verkoopprijs, die nu tussen de 6.000 en 8.000 dollar ligt. "Hopelijk haalt het een bedrag dat gelijk staat aan zijn status als muzikant."

De blazer is volgens Maddalena het topstuk van de veiling op 29 juni. Daar zullen ook kostuums van Britney Spears, Katy Perry en Alicia Keys en een met Swaroski-kristal afgezette handschoen van Michael Jackson onder de hamer gaan. (br.hln)

05-05-2016 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze zijn terug! Hier zijn de eerste beelden van het nieuwe seizoen van 'Prison Break'

Ze zijn terug! Hier zijn de eerste beelden van het nieuwe seizoen van 'Prison Break'

http://oi67.tinypic.com/ibm8mp.jpg

Michael Scofield, Lincoln Burrows, T-Bag, Sucre en Sara Tancredi keren vroeger dan gepland terug naar je scherm. De opnames van het nieuwe seizoen van 'Prison Break' zijn al volop aan de gang en de eerste aflevering wordt al in september verwacht. De acteurs gunnen de fans alvast een kijkje op de set. En toch blijven velen met een pak vragen zitten: is Michael Scofield nu dood of niet?

De laatste aflevering van 'Prison Break' dateert al van 2009. De serie leek volledig afgerond, maar enkele maanden geleden verraste FOX de fans met de aankondiging van een nieuw seizoen. Ondertussen zijn de opnames bezig en Dominic Purcell (Lincoln), Robert Knepper (T-Bag) en Sarah Wayne Callies (Sara Tancredi) nemen ons mee op de set met enkele leuke foto's.

04-05-2016 om 23:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strijd om het fortuin van Prince barst los

Strijd om het fortuin van Prince barst los

http://oi66.tinypic.com/1zw1a1g.jpg

Nog geen twee weken na het overlijden van Prince is de strijd om zijn erfenis in volle hevigheid losgebarsten. Nu er nog steeds geen testament is gevonden, vechten de broers en zussen van His Royal Badness om de miljoenenbuit. Tussen wie gaat het?

Alfred Jackson
Halfbroer Alfred voelt zich hoe dan ook al achtergesteld door zijn familieleden. Want behalve dat hij niet welkom was bij de dienst, zou hij ook nog eens door hen als vermist zijn opgegeven. Hij moest naar het politiebureau om te bewijzen dat alles goed met hem ging. Volgens Amerikaanse media vermoedt Alfred dat dit een bewuste actie is, zodat hij mentaal instabiel kan worden verklaard en niet kan meedingen naar de buit. Op televisie snikte Alfred eerder dat Prince zijn alles was, maar gaf hij ook toe de artiest al 15 jaar niet te hebben gezien.

Tyka Nelson
De enige volle zus van Prince zou al bij de eerste bijeenkomst met andere erfgenamen woest de kamer uit zijn gestormd. Volgens entertainmentwebsite TMZ vindt Tyka dat zij meer recht heeft op het geld van de artiest, omdat de andere erfgenamen halfbroers en halfzussen zijn. De verhoudingen tussen de erfgenamen staan hoe dan ook op scherp, nadat Tyka halfbroer Alfred niet had uitgenodigd voor een herdenkingsdienst voor haar overleden broer.

John, Norrine, Sharon en Omarr
Ook aanspraak op het fortuin maken halfbroers en -zussen John Nelson, Norrine Nelson, Sharon Nelson en Omarr Baker. Omdat Prince voor zover bekend geen testament naliet, krijgen alle broers en zussen een evenredig deel van het geld. Hoeveel dat is, moet nog worden vastgesteld. Niet alleen wordt gekeken naar zijn huidige bezit - Forbes schat dat tussen de 130 en 260 miljoen euro - maar ook naar het geld dat in de toekomst nog binnenkomt aan bijvoorbeeld muziekrechten.

Darcell Johnston
En toen kwam er ineens nog een familielid om de hoek kijken. Darcell Johnston claimt dat ze óók een zus is van het overleden icoon. Zelfde moeder, andere vader. De familie zou pas enkele dagen op de hoogte zijn van haar bestaan. Darcell heeft papierwerk ingediend bij de rechtbank, waarmee ze wil aantonen een rechthebbende te zijn. Bremer Trust Bank, die de nalatenschap voorlopig beheert, moet haar claim onderzoeken, al ligt de beslissing over de uiteindelijke verdeling bij de rechtbank.

Belastingdienst
Hoe dan ook is de Amerikaanse belastingdienst rechthebbende. Die kan rekenen op 40 procent van de postume verdiensten van de artiest. Maar ook artiesten die met Prince hebben samengewerkt en de kinderen van de reeds overleden halfbroer en -zus van Prince kunnen volgens TMZ nog om de hoek komen kijken.

04-05-2016 om 23:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Janet Jackson zwanger van eerste kind"

"Janet Jackson zwanger van eerste kind"

http://oi68.tinypic.com/2s9pv9v.jpg

De 49-jarige zangeres, die op 16 mei 50 wordt, verwacht volgens Entertainment Tonight haar eerste kind met haar echtgenoot Wissam Al Mana. Het bericht over haar zwangerschap komt amper een maand nadat ze haar wereldtournee opschortte "omdat ze een gezin plant".

In een videoboodschap op 6 april liet Jackson al weten dat ze haar tournee uitstelt om zich te wijten aan gezinsplanning: "Hey jongens, op 31 augustus lanceerde ik de 'Unbreakable World Tour'. Eerst en vooral wil ik alle fans bedanken om naar de show te komen. Jullie hebben het elke avond opnieuw heel plezierig gemaakt. We zitten nu in de tweede deel van de tour en er is een plotse verandering waarvan ik graag wil dat jullie de eerste zijn die het weten. Mijn man en ik plannen een gezin, dus ik zal de tournee moeten uitstellen. Alsjeblief, probeer te begrijpen dat het belangrijk is dat ik dit nu doe. Ik moet rusten van de dokter, maar ik ben jullie niet vergeten en ik zal de tournee verderzetten zodra ik kan."  

Hoewel er aanvankelijk veel speculatie was of de zangeres zelf zwanger zou zijn, een kind wilde adopteren of een draagmoeder zocht, is ze nu volgens Entertainment Tonight dus zelf in verwachting.

Eerder stelde Jackson ook al 29 shows uit omdat ze een ingreep moest ondergaan. Die optredens werden verzet naar juli en augustus. Fans zullen nu nog wat langer moeten wachten.  

De zangeres trouwde in 2012 in het geniep met de nu 41-jarige zakenman uit Qatar. Ze maakte het nieuws pas in 2013 bekend. Het is het derde huwelijk voor de zangeres.

04-05-2016 om 23:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kathleen niet op K3-afscheidsshow

Kathleen niet op K3-afscheidsshow

http://oi67.tinypic.com/cjpt3.jpg

Treurig nieuws voor de 'old school'-K3-fans: Kathleen Aerts, de originele blonde, zal niet aanwezig zijn op de afscheidsshow. "Ik had graag nog eens een K3-jurkje aangetrokken, maar Studio 100 wil de focus leggen op de nieuwe meisjes", aldus Kathleen.

Ze was tijdens de liveshows van 'K3 zoekt K3' ook élke keer 'trending topic' op Twitter: Kathleen Aerts (37), het ex-K3'tje dat in 2009 de fakkel doorgaf aan Josje. Nu het afscheid van de 'oude' K3 in zicht is, hoopten veel fans dat Kathleen nog één keer het podium zou delen met Karen en Kristel. Maar dat feestje gaat niet door. "Ik heb echt ongelofelijk veel berichten gekregen, vooral van twintigers die smeekten om hun kindertijd nog eens te herbeleven", vertelt Kathleen. "Ik had me héél graag nog eens in een K3-jurkje gehuld, en een paar liedjes gezongen op het podium. Maar Studio 100 wil er de nadruk op leggen dat K3 niet stopt, en de focus op de nieuwe meisjes leggen. Jammer, maar ik wil wel iedereen bedanken voor de hartverwarmende reacties. Ik wens de nieuwe K3'tjes ook alle succes." Kathleen zal ook niet aanwezig zijn in het publiek. "Ik heb een uitnodiging gekregen van Studio 100, maar daar pas ik voor. Het zou te hard kriebelen om zelf op het podium te springen."

No hard feelings, benadrukt Kathleen, die aan een nieuw hoofdstuk in haar leven begint: ze wordt samen met echtgenoot Steven touroperator. "Met Stievie Wonder Tours gaan we op maat gemaakte reizen aanbieden in ons tweede thuisland, Zuid-Afrika. We kennen alle mooie plekjes en kunnen mensen wegwijs maken in het prachtige land. Steven en ik zijn er zelfs terug voor naar school getrokken, en zijn nu officieel beëdigde gidsen." Ook zingen blijft een grote passie: "In december kom ik terug naar België en zijn er een aantal Sintshows gepland. Ik ga ook nog een single in het Afrikaans opnemen. Plannen genoeg!"

04-05-2016 om 23:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Songfestivalhoop Laura vertrokken naar Stockholm: "Ik ga gewoon alles geven"

Songfestivalhoop Laura vertrokken naar Stockholm: "Ik ga gewoon alles geven"

http://oi67.tinypic.com/ess3np.jpg

Volgende week zaterdag kennen we de winnaar van het 61ste Eurosongfestival, dat dit jaar doorgaat in Stockholm. De 19-jarige Laura Tesoro vertegenwoordigt er ons land met het dansnummer 'What's The Pressure'. Vandaag is de jongedame samen met haar crew vanuit Zaventem richting Zweden vertrokken.

Volgende week donderdag staat Laura in de Globen Arena op de planken voor de tweede halve finale.

En er is wel wat pressure, want precies dertig jaar geleden schopte Sandra Kim het tot winnaar van het internationale zangavontuur. Vorig jaar strandde Loïc Nollet op de vierde plaats met zijn nummer 'Rhythm inside'.

Laura voelt de druk op haar schouders, "maar meer dan mijn best kan ik natuurlijk niet doen", zegt ze in een interview met de VRT. "Dus ik ga gewoon alles geven."

04-05-2016 om 23:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones, The Who, Bob Dylan, Neil Young, Paul McCartney en Roger Waters op megafestival Bewaar artikel

Rolling Stones, The Who, Bob Dylan, Neil Young, Paul McCartney en Roger Waters op megafestival

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_5_zps8htgkjqc.jpg

Zes van de grootste artiesten en bands uit de rockgeschiedenis zullen voor het eerst samen op een festivalaffiche staan. The Rolling Stones, Paul McCartney, Bob Dylan, The Who, Neil Young en Roger Waters hebben bevestigd dat ze zullen optreden op Desert Trip. Het driedaagse festival vindt van 7 tot en met 9 oktober plaats in het Californische Indio en wordt georganiseerd door het team achter Coachella.

Dylan en de Stones openen op vrijdag, Young en zijn band Promise of the Real staan samen met Paul McCartney zaterdag op het podium, met McCartney als headliner. The Who en voormalig zanger en songschrijver bij Pink Floyd Roger Waters sluiten het evenement op zondag af.

Een combiticket kost tussen 399 en 1.599 dollar. Dagtickets kosten 199 dollar. Tickets gaan aanstaande maandag 9 mei in voorverkoop.

Midden vorige maand liet promotor Goldenvoice weten aan het festival te werken. Het voorbije weekend hintten vijf van de zes artiesten naar hun betrokkenheid met posts op sociale media. Enkel Neil Young deed dat niet. De eerste die onthulde betrokken te zijn bij het festival, was Roger Daltrey van The Who. "Het is een fantastisch idee voor een festival", zei hij twee weken geleden tegen de Toronto Sun. "Het zijn de laatste overblijfselen van ons tijdperk. Ik ben blij dat we het hebben overleefd". Hij gaf ook aan dat dergelijke affiche wellicht tot een stormloop zal leiden. "Ik hoop maar dat veel normale fans een kaartje zullen kunnen bemachtigen", aldus Daltrey.

03-05-2016 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ian Thomas gaat op date met Amerikaanse YouTube-ster

Ian Thomas gaat op date met Amerikaanse YouTube-ster

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_4_zpso5z8jbhi.jpg

Het zijn mooie tijden voor Ian Thomas. Niet alleen vierde hij zaterdag zijn 19de verjaardag in België, meteen daarna vloog hij terug richting L.A. voor zijn allereerste date met de Amerikaanse YouTube-ster Stella Rae (17). "Celebrate my birthday and fly back just to see the bae @stellaraee", tweette Ian dit weekend. Voor de leken: 'bae' is een afkorting voor het koosnaampje 'baby'.

Stella en Ian kennen elkaar al even via sociale media, maar nu zagen de twee jongelui elkaar voor het eerst in het echt. Betekent dat dat Ian nu van straat is? Dat wil zijn management niet gezegd hebben. Maar het bleek wel meer dan te klikken tussen Stella en onze Ian. Jonge liefde, bestaat er iets mooiers?

03-05-2016 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans Disney-film Frozen willen lesbische hoofdpersoon in deel 2

Fans Disney-film Frozen willen lesbische hoofdpersoon in deel 2

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_3_zpsvubvmpjg.jpg

Twittergebruikers roepen Disney in groten getale op de onder kinderen mateloos populaire Frozen-hoofdrolspeelster Elsa een vriendin te geven. Door de hashtag #GiveElsaAGirlfriend willen ze bewustzijn rondom LGBT (lesbisch, gay, biseksueel en transseksueel) creëren onder kinderen.

De film gaat over een prinses die worstelt met de beheersing van haar magische krachten. Fans vinden dat Frozen gaat om jezelf kunnen zijn, en uit de kast komen zou hier perfect bij passen.

Frozen wordt de 'meest progressieve Disneytekenfilm' ooit genoemd. Hoofdpersoon Elsa zoekt namelijk geen man, maar wordt toch gelukkig. De film wordt ook wel gezien als feministisch, omdat de liefde voor haar zusje Anna boven het vinden van een man staat. Om die reden is niet iedereen enthousiast over het initiatief Elsa een vriendin te geven. 'Waarom kan Elsa niet gewoon sterk, onafhankelijk en alleenstaand zijn? Ze heeft geen man of vrouw nodig.'

Vlak na het uitkomen van Frozen mocht de Oscarwinnende kinderfilm zich al de succesvolste animatiefilm aller tijden noemen. De film heeft wereldwijd 1,3 miljard dollar (ruim 1,1 miljard euro) opgebracht. Daarmee stootte het de vorige recordhouder, Toy Story 3, van de troon. Frozen 2 komt waarschijnlijk uit in 2018.

03-05-2016 om 22:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papa van Marthe over relatie met Viktor Verhulst: "Van bedrog is geen sprake"

Papa van Marthe over relatie met Viktor Verhulst: "Van bedrog is geen sprake"

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_2_zpstkjfmfrf.jpg

Dat het nieuwe K3'tje Marthe nog niet lang vrijgezel was toen ze Viktor Verhulst aan de haak sloeg, heeft de geruchtenmolen op gang gebracht. Haar vader Bart stelt vandaag in Dag Allemaal orde op zaken: "Niemand werd bedrogen, Alexis en Marthe gingen in alle vriendschap uit elkaar."

De twee tortelduifjes Marthe en Viktor zijn het meest besproken showbizzpaar van het moment. Het is ook wel bijzonder: de zoon van de Studio 100-baas, die zelf een reputatie als player heeft, die verliefd wordt op één van de K3'tjes. Gert Verhulst reageerde zelf ludiek op het nieuws en maakt niet de veel woorden vuil aan de nieuwe relatie van Viktor.

Bart, de vader van Marthe, zegt vandaag in Dag Allemaal dat hij blij is voor zijn dochter, ook al heeft hij de nieuwe aanwinst in de familie nog niet ontmoet. "Het is een mooi koppeltje. Viktor en Marthe kennen elkaar al lang, want Marthe zingt al jaren in het Studio 100-koor. Ze is ook goed bevriend met Marie, de zus van Viktor." Meteen daarna wil hij wel 1 ding duidelijk maken: "Er is geen sprake van bedrog. Viktor was al sinds januari weer single. Marthe liet nog niet zo lang geleden weten dat de relatie met haar jeugdvriendje voorbij was. Maar Alexis en zij gingen wel in alle vriendschap uit elkaar. Ik loop haar ex soms nog tegen het lijf."

De voormalige vriendin van Viktor, Miss België-finaliste Aurélie Hendrickx, heeft het wel moeilijk met de nieuwe relatie van haar ex. Ze deelde vorige week een emotionele tekst op social media. Vrij vertaald klinkt het zo: "Ik weet nu dat wie jou niet opzoekt, jou niet mist. En wie jou niet mist, die is niet om jou bekommerd..."

03-05-2016 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!