Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye steekt tirade af bij Ellen DeGeneres

Kanye steekt tirade af bij Ellen DeGeneres

http://oi65.tinypic.com/6td69u.jpg

Kanye West heeft weer eens een van zijn beroemde tirades afgestoken. Dit keer ging de 38-jarige rapper echter niet los op Twitter, maar in de talkshow van Ellen DeGeneres.

Ellen vroeg Kanye of hij niet iemand zou moeten inhuren die eerst naar zijn tweets kijkt voordat hij ze verstuurt. Daar ziet West niets in. Ook heeft hij geen spijt van welke tweet dan ook die hij ooit de wereld in heeft gestuurd. ''Waarom zou je nadenken'', aldus de man van Kim Kardashian.

Vervolgens houdt Kanye een zeven minuten durende oratie waarin hij vertelt hoe hij Mark Zuckerberg om geld en hulp heeft gevraagd om de wereld te verbeteren, maar dat de oprichter van Facebook daar geen gehoor aan heeft gegeven. ''Ik heb ideeën die het bestaan van het menselijk ras binnen honderd jaar kunnen verbeteren. Punt. F*ck de paparazzi, of wat voor beeld je van mij hebt, laten we beginnen met de waarheid.''

Multitalent

DeGeneres gaf hem vervolgens de kans om een van zijn 'goede ideeën' op te noemen. ''Wellicht is er iemand die kijkt die je wel wilt helpen en geld wilt geven'', aldus de talkshowhost. Kanye steekt vervolgens een verhaal af over hoe artiesten tegenwoordig multigetalenteerd zijn, zoals hij: muziek maken en schoenen ontwerpen. ''Picasso is dood, Steve Jobs is dood, Walt Disney is dood. Noem iemand die nog leeft die in dit rijtje thuis hoort. We zijn één menselijk ras, een bliep in het bestaan van het universum en we proberen elkaar steeds naar beneden te halen. Ik tril helemaal door hierover te praten. Ik voel dat ik een verschil kan maken door de dingen die ik allemaal kan.''

Tot een echt antwoord op Ellens vraag kwam het niet meer. Wel probeerde Kanye het publiek er nog van te overtuigen dat kleding net zo belangrijk kan zijn als onderwerpen als natuurbehoud. ''Ik zie het belang er van in dat iedereen een mooier leven zou moeten kunnen ervaren. Sorry voor de ware woorden'', besloot West.

19-05-2016 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joe Jackson met hoge koorts in het ziekenhuis

Joe Jackson met hoge koorts in het ziekenhuis

http://oi64.tinypic.com/2mikqc.jpg

Joe Jackson (87) ligt in het ziekenhuis in Los Angeles. Volgens zijn zoon Jermaine Jackson, de broer van Michael, zou zijn vader afgelopen vrijdag een check-up zou ondergaan bij zijn eigen arts, maar tijdens het medische onderzoek werd Joe zwak en kreeg hij hoge koorts. Daarop belandde Joe in het ziekenhuis, waar hij nog steeds verblijft.

Volgens TMZ kampt de 87-jarige Joe nog steeds met hoge koorts om onverklaarbare redenen. "Het gaat beter met mijn vader", zegt Jermaine Jackson tegen TMZ. "We waren allemaal erg bezorgd, maar zijn gezondheid gaat vooruit en daar zijn we heel blij mee."

Jermaine zegt dat zijn vader moe is. "Hij is 87. We proberen hem zo lang mogelijk bij ons te houden, hij is per slot van rekening onze enige vader. Mijn vader is erg sterk. Hij maakt alweer grapjes." De Jackson 5-ster laat niet los niet wanneer Joe weer naar huis mag.

Vorig jaar zomer onderging de vader van de Jacksons een hartoperatie nadat hij was getroffen door een beroerte en hartritmestoornissen.

18-05-2016 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Michael Bublé moet onder het mes

Zanger Michael Bublé moet onder het mes

http://oi68.tinypic.com/s6reoh.jpg

Zanger Michael Bublé heeft een aantal geplande optredens in juni afgezegd wegens een operatie aan zijn stembanden. Dit laat de zanger weten in een verklaring aan zijn fans op Twitter.

"Ik wil jullie laten weten dat ik een aantal evenementen moet laten schieten wegens een aanstaande operatie aan mijn stembanden. Het zal tijd vergen om te rusten en daarvan te herstellen. Ik mag een tijd niet praten of zingen."

Bublé zou op 11 juni een award in ontvangst nemen op het Canadian Governer General Performance Arts Award Gala. Die prijs krijgt hij een jaar later uitgereikt op 29 juni 2017. Ook kan Michael op 5 juni niet optreden tijdens de Marvin Gaye Tribute in het Kennedy Center.  

''De artsen verwachten dat ik volledig herstel'', voegt de zanger eraan toe. Hij bedankt zijn fans voor het medeleven en belooft ze van updates te voorzien.

18-05-2016 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ambulancier stal Rolex van stervende Sopranos-ster James Gandolfini"

"Ambulancier stal Rolex van stervende Sopranos-ster James Gandolfini"

http://oi65.tinypic.com/2ltiyps.jpg

Een Italiaanse hulpverlener wordt ervan beschuldigd het dure Rolex-horloge van Sopranos-acteur James Gandolfini te hebben gestolen toen die stervende was. Gandolfini kreeg in juni 2013 een hartaanal in hotel Boscolo Exedra in Rome. Gandolfini was amper 51.

De 43-jarige Claudio Bevilacqua zou de Rolex Submariner ter waarde van meer dan 2.500 euro ontvreemd hebben in alle tumult nadat Gandolfini in de hotelkamer onwel was geworden. Twee personeelsleden van het hotel zouden opgemerkt hebben dat het uurwerk verdwenen was. Het werd door Gandolfini's familie aan de verzekering aangegeven als gestolen.

Maandag begon het proces tegen ambulancier Bevilacqua maar hij kwam niet opdagen. De zaak werd verdaagd naar november.

James Gandolfini bezocht drie jaar geleden Rome met zijn vrouw Deborah Lin en zijn dertienjarige zoontje, Michael. Hij zou een filmfestival in Sicilië bijwonen. Plots zeeg hij neer in de badkamer van zijn suite en kreeg een zware hartaanval die hij niet overleefde. Hij zal voor eeuwig vereenzelvigd worden met zijn rol als Tony Soprano uit de wereldberoemde en bejubelde HBO-reeks over de maffia in New Jersey. Hij kreeg er drie Emmy's voor.

18-05-2016 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele: "Boycot seksles toont noodzaak ervan aan"

Goedele: "Boycot seksles toont noodzaak ervan aan"

http://oi64.tinypic.com/2wpt7h3.jpg

De Nederlandse christelijke partijen ChristenUnie en SGP boycotten de seksles die Goedele Liekens morgen gaat geven in de Tweede Kamer. Liekens betreurt dat: "Jammer. Dat bewijst dat het toch nodig is om duidelijk te maken dat seksuele voorlichting over meer gaat dan alleen de vagina, de penis en de daad."

Nee, de Tweede Kamerleden hoeven morgen geen condoom over een banaan te laten glijden, noch over hun eigen seksuele leven uit te wijden. Juist niet.

"Bij seksuele voorlichting is het belangrijk dat je niets móet vertellen over jezelf. Er gaat niets beangstigends of raars gebeuren. Deze seksuele les spitst zich toe op respect. Hoe en op welk moment zeg je ja of nee," vertelt Goedele Liekens, seksuoloog en tv-presentatrice.

Zin
De les begint met een quiz over een aantal misverstanden over seks. "Bijvoorbeeld over zin in seks: velen denken nog altijd dat mannen vaker zin hebben dan vrouwen. Veel jongeren weten zulke dingen niet. Weten de Tweede Kamerleden eigenlijk wel alles?," geeft seksuoloog Yuri Ohlrichs van het Rutgers instituut als voorbeeld. Hij staat morgen naast Goedele Liekens voor de Haagse onderwijscommissie.

Interactief
Maar er is ook een interactief deel in de les: de online game Can you fix it? "Daarin is een aantal situaties geacteerd door Rutgers. Die kan je onderbreken en daarbij aangeven wat je zou doen," zegt Liekens. "In eentje zie je bijvoorbeeld een aantal jongens tegenover elkaar opscheppen. 'Kijk, ik heb een naaktfoto van die en die. Oh, laat eens zien dan.' Dat gaat over groepsdruk." 

Ohlrichs wil vooral ook de leuke kanten van seks benadrukken. "Hoe hou je het spannend? Wat is normaal? Seksuele opvoeding gaat over zoveel meer dan alleen de klassieke banaan en condoom. Gelukkig maar, anders is het alleen maar saai."

Kijken
De vergadering van de onderwijscommissie, met de seksles van Goedele Liekens en Yuri Ohlrichs, is morgen live te volgen via de website van de Tweede Kamer.

18-05-2016 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence: "Ik heb al veel shit gezien in mijn leven"

Jennifer Lawrence: "Ik heb al veel shit gezien in mijn leven"

http://oi66.tinypic.com/2qb9oux.jpg

Ze is op haar 25ste al één van de meest succesvolle actrices aller tijden, maar aan afbouwen denkt Jennifer Lawrence nog lang niet. Met een jaarsalaris van 48 miljoen euro en een agenda die nog tot 2019 tjokvol zit, mag de blonde filmster op twee oren slapen. Toch is er iets waar ze al jarenlang van wakker ligt: de paparazzi.

Hoogdag voor scififans, want vandaag komt 'X-Men: Apocalypse' in de zalen, alweer de negende film in de franchise. Publiekslieveling Jennifer Lawrence (25) kruipt opnieuw in de rol van de blauwe mutant Mystique. Misschien wel voor de laatste keer, zo vertelde ze zelf in maart. Al blijft het koffiedik kijken: volgens filmcritici ging het om een bewuste uitspraak van Jennifer om haar prijs op te drijven. Tegenwoordig is de filmster namelijk niet meer zo resoluut gekant tegen nog een 'X-Men'-film. Lawrence kan het - als populairste Hollywoodactrice van het moment - breed laten hangen. Al zijn er ook nadelen aan dat glamoureuze leventje, vertelt ze ons. "Paparazzi staan voor mijn deur wanneer ik 's avonds laat thuiskom, en ze staan er nog steeds wanneer ik de volgende ochtend vertrek", zucht Lawrence. "Als ik daar dan iets over durf te zeggen, noemen ze mij een verwende zeur. Maar ik heb toch ook het recht om mijn imago te beschermen? Als het aan mij lag, dan zouden jullie me enkel nog in films zien."

Telelens

Lawrence had na de opnames van de allerlaatste 'Hunger Games'-film eindelijk wat tijd om op adem te komen, maar die rust was helaas van zeer korte duur. Het was - alweer - een paparazzo die roet in het eten kwam gooien. Lawrence: "Ik was met mijn vriendinnen op vakantie toen we ontdekten dat we al die tijd achtervolgd werden door een walgelijke fotograaf met een gigantische telelens. De sfeer was verpest, waardoor we na twee dagen onze koffers hebben gepakt en zijn vertrokken."

Toch beseft de tegenwoordig platinablonde actrice wel dat ze met haar gat in de boter is gevallen. "Ik vind het geweldig dat ik door mijn job de wereld kan rondreizen en dat ik overal interessante mensen ontmoet. Dat ik doe wat ik graag doe, is veruit het mooiste geschenk dat ik ooit heb kunnen krijgen. Hoe meer films ik mag maken, hoe gelukkiger ik ben."

Knokken

Lawrence zegt dat ze hard heeft moeten knokken om te staan waar ze nu staat, en niet altijd een luizenleventje leidde. "Mij zal je dus nooit horen klagen dat mijn succes te vroeg gekomen is, want mijn carrière heeft me veel bloed, zweet en tranen gekost. Ik stopte op mijn veertiende met school en ging in een krot vol ratten wonen. Ik had er alles voor over om het te maken. Ik heb al veel shit gezien in mijn leven, maar die details houd ik liever voor mezelf."

Het is wel door al die shit dat ze nu staat waar ze staat. "Ik heb uit elke misstap geleerd en ik ben er zelfs een beter persoon door geworden. Mijn fouten neem ik er dus met alle plezier bij", aldus Lawrence. Of er iets is dat ze wél zou willen veranderen aan haar leven? Dat is blijkbaar heel simpel: "Ik wil gewoon met rust gelaten worden."

18-05-2016 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
17-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christelijke partijen boycotten seksles Goedele

Christelijke partijen boycotten seksles Goedele

http://oi63.tinypic.com/5cing9.jpg

Goedele Liekens geeft woensdag lessen seksuele voorlichting in het Nederlandse parlement, maar dat zal zonder de orthodox-protestantse partijen zijn. De ChristenUnie en SGP (Staatkundig Gereformeerde Partij) zien niks in de 'poppenkast' en 'platvloerse en banale' toon van de seksles. Ook de christen-democratische CDA is er geen voorstander van.

De les, die wordt afgetrapt door een video van Dr. Corrie, de 'dokter' die via de Nederlandse Schooltv kinderen seksueel voorlicht, schiet de christelijke Kamerleden in het verkeerde keelgat. "Toen ik las dat zij erbij betrokken was, had ik er helemaal genoeg van,'' zegt SGP-Kamerlid Roelof Bisschop. "Dat ordinaire programma is te gênant voor woorden."

Niet nodig
Bisschop vindt dat voorlichting thuishoort in de ouder-kindrelatie en niet in de Tweede Kamer. "Ik ben inmiddels opa van twee prachtige kleinkinderen en ik heb zes kinderen. Ik heb geen les nodig, hoor.'' Volgens Bisschop hoort de discussie op scholen thuis. "Vanuit een verwondering over het mooie ervan. Niet op een platvloerse en banale manier."

Ook ChristenUnie-Kamerlid Eppo Bruins heeft geen trek in een seksles, waarvoor wél grote belangstelling is van de media. ,,Een poppenkast met camera's en Goedele Liekens, dat vind ik niks. Het is een onderwerp waar serieus over gedebatteerd moet worden.''

Teer
In zijn achterban is het een teer onderwerp, stelt hij, maar zelf voelt Bruins 'geen enkele gêne bij dit onderwerp'. ,,Maar de manier waarop seks op tv wordt behandeld, is niet goed. Seks is het mooiste wat je binnen een huwelijk kan hebben. Als dit een serieus symposium was geweest, had ik er graag een speech over gegeven.''

17-05-2016 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele gaat Nederlandse politici voorlichten

Goedele gaat Nederlandse politici voorlichten

http://oi67.tinypic.com/119cv48.jpg

Nu donderdag verwelkomt de Nederlandse Tweede Kamer een bijzondere gast: niemand minder dan Goedele Liekens zal de politici er seksuele voorlichting geven, inclusief interactieve seksquiz. Sensoa is alvast fan: "Topidee, Goedele zou dit ook in het Vlaams Parlement moeten doen."

Initiatiefnemer is Rutgers, een Nederlands kenniscentrum over seksualiteit. Dat vindt net als Goedele dat seksuele voorlichting nog te vaak een droge opsomming is 'van geslachtsorganen en de eisprong'. "Tieners weten vrij veel over zaken als het voorkomen van zwangerschap en soa's", zegt Marjolein Klaassen van ­Rutgers in Het Nieuwsblad. "Maar dat je bij seks met twee moet zijn om plezier te hebben, wordt veel minder besproken, net als weerbaarheid en duidelijke communicatie tijdens de seks. Scholen zijn terughoudend om daarover les te geven." Uit onderzoek blijkt dat amper een kwart van de kinderen tussen 9 en 12 jaar les krijgt over seksuele grenzen.

Om onze kinderen te beschermen tegen grensoverschrijdend seksueel gedrag, moet ingezet worden op doorgedreven seksuele opvoeding, vindt Goedele. Daarom trekt ze naar de Kamer om de politici het goede voorbeeld te geven. "Ik hoop dat de politici er iets van opsteken. Dat ze weten wat inhoudelijk een goede seksuele opvoeding is en dat meenemen in hun richtlijnen." Concreet zal Goedele een presentatie van zo'n 20 minuten geven, met onder andere filmpjes, een seksvragenronde en een interactieve seksquiz. Ook man-vrouwverhoudingen in relaties komen aan bod, alsook toelichting over seksuele wensen en grenzen.

17-05-2016 om 23:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Cracco: "Aisha heeft de hele operatie mijn hand vastgehouden"

Philip Cracco: "Aisha heeft de hele operatie mijn hand vastgehouden"

http://oi64.tinypic.com/2v826tw.jpg

Het was een donderslag bij heldere hemel toen Philip Cracco, bekend uit The Sky Is The Limit, te horen kreeg dat hij prostaatkanker had. "Ik ga véchten, maar ik moet er rekening mee houden dat ik er volgend jaar misschien niet meer ben", aldus Cracco in Dag Allemaal.

Tijdens een routine check-up ter voorbereiding van het nieuwe raceseizoen kwamen de gezondheidsproblemen aan het licht. "We hadden er net een beurs in Basel op zitten", aldus Aisha. "Op de terugweg, rond een uur of acht 's avonds, kregen we telefoon. We hoefden ons geen zorgen te maken, maar Philip had verhoogde PSA-waarden in z'n bloed. Iets wat hij beter toch even liet nakijken. Toen de uroloog ook nog eens een vergrote prostaat vaststelde, viel al snel de diagnose: prostaatkanker.

De tumor kon gelukkig chirurgisch verwijderd worden. "Heel de tumor op m'n prostaat is weg! En dertig klieren daarrond, al weten we nog niet of die ook allemaal aangetast waren", aldus Cracco. Hij werd geopereerd door dokter Mottrie, bekend van de eerste reeks 'Topdokters' op VIER. "Wereldwijd dé specialist op vlak van robotchirurgie. Ik had dus héél veel vertrouwen in die man. En ik kan je zeggen dat het allemaal in orde is gekomen, ook op vlak van impotentie of incontinentie. Nu moeten we de volgende stap afwachten. Over drie weken moet ik op controle, en dan gaan ze bekijken of ik nog bestralingen nodig heb." Tijdens de operatie was hij niet alleen. "Ik ben heel de ingreep in het operatiekwartier gebleven", vertelt Aisha. "Van begin tot eind. Ik mocht zelfs Philip zijn hand vasthouden."

Kerkhof vol onmisbare mensen
En nu? "Als je tegen de mensen zegt dat je kanker hebt, dan hoor je altijd: 'Jij komt er wel door.'", aldus Cracco. "En geloof mij: da's ook waar wij van uitgaan. Maar 't moet allemaal nog wel gebéuren. Op dít moment ben ik nog altijd ziek. Daar kan ik niet omheen. Je weet wat ik altijd zeg, hé: het kerkhof ligt vol onmisbare mensen. Ik ben uiteindelijk maar één van de 7 miljard die hier rondlopen. Je moet je eigen bestaan kunnen relativeren, vind ik."

Zijn deelname aan The Sky Is The Limit komt voorlopig echter niet in het gedrang: de camera's draaien intussen volop. "Goh ja... Als alles in orde komt met mij, is 't beter dat we meedoen. 'The Sky' is zo plezant." De kankerstrijd wordt echter niet gefilmd. "Bwa nee, da's niet nodig. 'The Sky Is The Limit' is een programma dat vreugde moet brengen, geen miserie."

17-05-2016 om 23:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochtertje voor prins Amedeo en Lili

Dochtertje voor prins Amedeo en Lili

http://oi65.tinypic.com/a2bwow.jpg

Prins Amedeo is vader geworden. Zijn echtgenote Lili Rosboch beviel vanochtend van een dochtertje, laat het hof weten.

Het meisje kwam om 3.30 uur ter wereld in het UMC Sint-Pieter in Brussel. Ze weegt 3,3 kilo en is 52 centimeter lang. "Moeder en kind stellen het goed", aldus het paleis.

Amedeo is de oudste zoon van prinses Astrid, die voor het eerst oma wordt. Koning Albert en koningin Paola zijn voor het eerst overgrootouders geworden.

Amedeo, de oudste zoon van prinses Astrid, is zesde in lijn van troonopvolging. Hij is sinds 5 juli 2014 getrouwd met Lili. Het huwelijk vond plaats in Rome.

17-05-2016 om 23:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinead O'Connor haalt hard uit: "Jullie hebben me voor dood achtergelaten"

Sinead O'Connor haalt hard uit: "Jullie hebben me voor dood achtergelaten"

http://oi68.tinypic.com/14sceh5.jpg

Sinead O'Connor (49) heeft een dag na haar korte verdwijning hard uitgehaald naar haar ex-man. In een open brief op Facebook beschuldigt de zangeres John Reynolds ervan dat hij niets voor haar gedaan heeft ondanks haar psychische problemen. Maar ook haar vader kreeg het zwaar te verduren.

"Jullie hebben mij allemaal in de steek gelaten omdat ik suïcidaal ben", klinkt het. "Jullie hebben mij voor dood achtergelaten. Ik ben van plan om jullie daarvoor voor de rechter te slepen."

"Hoeveel abortussen heb jij op je geweten?"
"Pa, bij mijn moeder ben je ermee weggekomen, maar dat zal je deze keer niet lukken. Ik ben sterker dan haar. Als jullie gekregen hadden wat jullie wilden, zou Jake nu niet leven. Enkel ik heb voor hem gevochten omdat hij mijn baby was en ik van hem hield. Jij en John hebben me afgezet aan het ziekenhuis om van hem af te raken. Hoeveel abortussen heb jij op je geweten, John? Heb je ze geteld? Ik ben zestien jaar geleden gestopt met tellen."

"Als ik erin slaag om geen zelfmoord te plegen, zul jij de medische kosten blijven betalen. Jij bent tenslotte de organisator van mijn totale psychologische en emotionele ondergang. En ik zal nooit naar jou of een van mijn kinderen terugkeren, leer er maar mee leven. Leg aan Shane en Yeshua maar uit waarom mama verdwenen is. Jij onchristelijke, ondankbare criminele leugenaar."

Behandelingen
De geboren Ierse, vooral bekend van haar hit Nothing Compares 2 U, zegt niet meer in staat te zijn om te werken of op te treden. Bovendien is ze veel geld kwijt aan haar behandelingen. "Ik ben het inkomen van vorig jaar en van dit jaar kwijtgeraakt. Ik heb ontzettend hoge medische kosten en heb daarnaast een enorm trauma opgelopen door de manier waarop je mij gemarteld hebt."

Onder de brief reageren de volgers van de zangers geschokt. Fans wensen haar veel sterkte.

Sinead werd gisteren korte tijd vermist nadat ze niet teruggekeerd was van een fietstochtje door een buitenwijk van Chicago. Gevreesd werd dat ze zelfmoord zou willen plegen. De zangeres kampt al langer met depressies.

17-05-2016 om 23:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Religieuze privéherdenking voor Prince

Religieuze privéherdenking voor Prince

http://oi64.tinypic.com/68x7wn.jpg

Gisteren heeft in zijn woonplaats Minneapolis een religieuze herdenkingsplechtigheid plaatsgevonden voor de onlangs overleden Amerikaanse muzikant Prince. Dat hebben lokale media gemeld.

Zijn muzikale vriendin Sheila E. was een van de honderd genodigden op de dienst die drie kwartier duurde. De privéplechtigheid vond plaats in een kerk van Jehova's Getuigen in Minnetonka, dichtbij Minneapolis, volgens de krant Star Tribune.

In 2003 was Prince getuige van Jehova geworden, na vele gesprekken met de bassist van de funkformatie Sly and the Family Stone, Larry Graham, zelf ook een bekeerde Jehova-getuige.

16-05-2016 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbra Streisand gaat weer op tournee

Barbra Streisand gaat weer op tournee

http://oi68.tinypic.com/k3vytj.jpg

Barbra Streisand gaat weer optreden. Haar management maakte bekend dat de inmiddels 74-jarige zangeres in augustus tien shows zal geven in Amerikaanse steden. Er komt ook een nieuw album.

Streisand zal tweemaal te zien zijn in Brooklyn, New York. Andere plaatsen die ze zal aandoen zijn Washington, Boston, Chicago en Las Vegas. Ook Toronto kan een bezoekje van de ster verwachten.

Over het album dat later dit jaar zal verschijnen, is nog niets bekend. Wel krijgen de mensen die online een kaartje kopen voor een van de concerten het album er gratis bij.

In 2012 maakte Streisand na vijf jaar weer een wereldtournee. Een kwart miljoen mensen in Noord-Amerika en Europa zagen haar toen optreden. In 2013 was ze ook nog in Nederland te zien.

16-05-2016 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elvis Costello annuleert concert in zaal De Roma

Elvis Costello annuleert concert in zaal De Roma

http://oi66.tinypic.com/15n9lw1.jpg

Elvis Costello heeft het concert dat hij deze avond speelt in De Roma in Antwerpen moeten annuleren wegens een infectie aan de luchtwegen. Dat maakt de persverantwoordelijke van concertorganisator Greenhouse Talent bekend in een persbericht. De beslissing is "last minute" genomen.

Alle tickethouders worden persoonlijk verwittigd in verband met omruiling of terugbetaling. De artiest en organisatoren proberen alsnog het concert op een later tijdstip te laten doorgaan, luidt het.

16-05-2016 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Sarandon haalt in Cannes uit naar Woody Allen en Donald Trump

Susan Sarandon haalt in Cannes uit naar Woody Allen en Donald Trump

http://oi68.tinypic.com/2llzq11.jpg

De actrice is momenteel een van de prominente gasten op het Filmfestival van Cannes. Tijdens een panelgesprek naar aanleiding van de 25ste verjaardag van haar succesfilm 'Thelma and Louise' gaf de Oscarwinnares gisteren haar ongezouten mening over enkele zaken die haar nauw aan het hart liggen.

Susan Sarandon staat erom bekend geen blad voor de mond te nemen en daar speelden de aanwezige journalisten gretig op in.

Een van de reporters vroeg wat ze vond van Woody Allens bewering dat hij geen reden zag om een film te maken over de relatie tussen een jongere man en een oudere vrouw (de regisseur vertelt vaak verhalen over oudere mannen met een veel jongere vrouw). "Ik heb niets goed te zeggen over Woody Allen, dus ik denk niet dat we het daarover moeten hebben," antwoordde Sarandon. Toen haar werd gevraagd wat ze daarmee precies bedoelde, zei de actrice: "Ik denk dat hij een kind seksueel misbruikt heeft en ik denk niet dat dat ok is.... Het wordt hier erg stil, maar het is de waarheid."

De actrice verwees daarmee naar de beschuldigingen van Allens adoptiedochter Dylan Farrow die deze week weer onder de aandacht werden gebracht door zijn zoon Ronan Farrow.

Donald Trump

Voor een wereld met Trump als president hoeven we volgens haar niet te vrezen. Sarandon kan zich niet voorstellen dat de Republikein zou winnen, "omdat hij zo vervreemd is van veel minderheden en vrouwen."

Mocht hij Clinton toch verslaan, dat zou hij volgens haar weinig van zijn grote beloftes kunnen waarmaken. "Wat interessant is aan Trump is dat de dingen waarover hij spreekt, onmogelijk zijn. 'Zij' zijn niet de bedreiging. Hij gaat natuurlijk geen muur bouwen. Hij kan natuurlijk niet alle moslims de VS uitzetten. Al die dingen zijn onmogelijk. Hij heeft iets vreselijk gedaan en dat is het legitimeren van racisme en homofobie om de steun te krijgen van de mensen die erg ontevreden zijn en iets authentieks willen. Wat hij gedaan heeft was zeggen 'het is OK om gewelddadig te zijn'. Daarom heeft hij de KKK als een van zijn vertegenwoordigers. Dat is echt verschrikkelijk, naast het feit dat Amerika zich belachelijk maakt."

Bernie Sanders

Voor Bernie Sanders had de actrice alleen maar lof, omdat de Democratische kandidaat er was in geslaagd om mensen die voordien niet politiek betrokken waren te activeren, vooral de Millennials (jongere generatie geboren tussen 1981 en 2000, red.).

In een adem haalde ze ook uit naar de Amerikaanse media. "De verkiezing heeft aangetoond hoe armzalig de media zijn. Ze besteedden zelfs geen aandacht aan Bernie Sanders tot hij won in Iowa. Dat is waarom de millennials zoveel wisten, omdat ze online waren. De reguliere media besteedden nooit aandacht aan hem."

Toen de moderator van het gesprek opmerkte dat Clinton volgens de media de Democratische voorverkiezingen zal winnen, reageerde Sarandon spottend: "Dat is al de hele tijd het verhaal. Ik ga niet akkoord met dat verhaal."

16-05-2016 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suïcidale Sinéad O'Connor wordt vermist na fietstocht

Suïcidale Sinéad O'Connor wordt vermist na fietstocht

http://oi65.tinypic.com/jrtk7d.jpg

De politie in Chicago is op zoek naar Sinéad O'Connor. De 49-jarige zangeres wordt vermist en de politie is bezorgd dat ze zelfmoord wil plegen, meldt showbizzsite TMZ.

De Ierse zangeres was zondagochtend niet teruggekeerd van een fietstochtje. De politie heeft mensen in Chicago gevraagd uit te kijken naar O'Connor. Sinead reed, aldus het signalement, op een roze fiets met mandje voorop en droeg een zwarte jas, zwarte leren broek en een shirtje met Ierland als opdruk.

In november kwam O'Connor in het nieuws nadat er een afscheidsbrief van haar opdook. Vervolgens werd ze door een psycholoog behandeld. O'Connor werd in die maand gevonden door de politie in Dublin, nadat ze op Facebook had gemeld een overdosis te hebben genomen. De zangeres, die niet in levensgevaar was, scheef na het incident op Facebook: "Jullie zijn in het ziekenhuis geweest om me te bezoeken. Maar jullie gingen weer weg voordat ik bijkwam en zijn niet teruggekeerd. Alsjeblieft waarom doen jullie dit met mij? Ik heb jullie nodig, ik heb jullie liefde nodig.''

"Jullie zijn eindelijk van me af", had Sinéad eerder op Facebook geschreven. In een lange post verklaarde ze 'gebroken' te zijn door de manier waarop ze door haar familie wordt behandeld. Ook ging ze in op een juridische strijd om het ouderlijk gezag over haar jongste kinderen, Shane van 11 en Yeshua van 8. Hun vaders zouden haar niet toestaan de kinderen te zien.

Sinéad heeft in het verleden openlijk over haar gezondheid gesproken. De ster lijdt aan een bipolaire stoornis en is daar enkele keren voor opgenomen. In 2011 dreigde de 48-jarige Nothing Compares 2 U-zangeres al eens met zelfmoord via Twitter.

16-05-2016 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodel Gisele Bündchen werd vroeger "vreselijk gepest"

Topmodel Gisele Bündchen werd vroeger "vreselijk gepest"

http://oi63.tinypic.com/2qvck7d.jpg

Ze harkt nu tientallen miljoenen dollars per jaar binnen, maar het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen werd als kind erg gepest. Dat vertelt ze in een interview met de New York Times.

Ze was enorm lang voor haar leeftijd en werd door klasgenoten Olijfje genoemd, naar de lange en weinig aantrekkelijke metgezel van Popeye. Volgens Gisele wilde niemand met haar slowdansen, omdat ze zoveel langer was dan alle jongens. Ze was jaloers op haar tweelingzus, die wel "gewoon" was.

Gisele wilde in eerste instantie professioneel volleybal spelen, maar werd tijdens een klasuitstap naar Sao Paulo in een winkelcentrum door een modellenscout gespot.

Zelfs aan het begin van haar modellencarriere kreeg ze veel kritiek op haar uiterlijk te verduren. "Iedereen zei tegen me: 'Je ogen zijn te klein, je neus is te groot, je zal nooit op de cover van een tijdschrift staan." Zelfs topfotograaf Mario Testino zei tegen het merk Missoni dat hij zich "zorgen maakte" over Giseles neus.

Inmiddels is Gisele het bestbetaalde model ter wereld. Ze is getrouwd met topatleet Tom Brady. Het stel heeft drie kinderen.

15-05-2016 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste nog levende 'Casablanca'-actrice overleden

Laatste nog levende 'Casablanca'-actrice overleden

http://oi67.tinypic.com/24gm4iq.jpg

De Frans-joodse actrice Madeleine Lebeau is, 92 jaar oud, op 1 mei in Spanje overleden aan een heupbreuk. Zij speelde Yvonne, de door Humphrey Bogart in de steek gelaten vrouw, in de oerklassieker Casablanca (1942). Zij was de laatste overlevende van de cast van de film over liefde in tijden van oorlog. Merkwaardig genoeg was de rest van haar leven op romantisch vlak al even woelig als dat van "Yvonne".

Lebeau ontvluchtte met haar man Parijs wegens de oprukkende nazi's. In 1941 maakte zij haar Hollywood-debuut naast Charles Boyer in het drama "Hold back the Dawn", een jaar later gevolgd door een rol in de biopic "Gentleman Jim" met Errol Flynn in de rol van bokser Jim Corbett.

Dan volgde haar hoogtepunt als Yvonne, een van de vrouwen die even van de gunsten van Rick Blaine (Bogart) mochten genieten vooraleer gedumpt te worden - Blaine blijft verzot op zijn ex Ingrid Bergman. Yvonne papt aan met een nazi, maar hervindt haar patriottisme en zingt in een sleutelscène luidkeels de Marseillaise mee en roept 'Vive la France'. De tranen die zij toen 'on stage' liet, waren echt. Een fiks deel van de Casablanca-cast kende het script maar al te goed, wegens zelf op de vlucht voor de nazi's. Haar toenmalige echtgenoot Marcel Dalio, van wie zij nog in '42 scheidde, speelde in Casablanca de rol van de croupier in Rick's Café.

Na twee andere films in Tinseltown - Paris After Dark en Music for Millions - keerde Lebeau terug naar Frankrijk. Haar latere filmcarrière omvat rollen als temperamentvolle Française in Fellini's meesterwerk Otto e mezzo en in La Parisienne, naast Brigitte Bardot.

15-05-2016 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rock Werchter in gevaar? Frontman Red Hot Chili Peppers met spoed opgenomen

Rock Werchter in gevaar? Frontman Red Hot Chili Peppers met spoed opgenomen

http://oi66.tinypic.com/200e8ma.jpg

Red Hot Chili Peppers' frontman Anthony Kiedis is gisterenavond met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De zanger zou volgens radiostation KROQ extreme maagpijn hebben.

Kiedis werd naar het ziekenhuis gebracht enkele uren voordat de band zou optreden als afsluitende hoofdact op een festival van het radiostation in Los Angeles. Gitarist Flea maakte het nieuws namens de band bekend aan het publiek en zei dat ze er 'kapot' van zijn.

De aard en de ernst van de klachten van Kiedis zijn nog niet bekend.

Op 2 juli staan de Red Hot Chili Peppers op het podium van Rock Werchter. Hopelijk is Kiedis tegen dan weer beter.

15-05-2016 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon wil dat Ozzy iets doet aan seksverslaving in zelfde kliniek als Tiger Woods

Sharon wil dat Ozzy iets doet aan seksverslaving in zelfde kliniek als Tiger Woods

http://oi64.tinypic.com/287kg8m.jpg

Sharon Osbourne wil haar echtgenoot Ozzy alleen terug als hij zich laat behandelen voor zijn hardnekkige seksverslaving. Ze eist dat hij zich meldt bij de kliniek waar ook golfer Tiger Woods zich in 2010 heeft laten behandelen na zijn overspel, weet Daily Star.

De 63-jarige vrouw van de rocker heeft tegen een goede vriend gezegd dat Ozzy 'wroeging veinst'. Ze is nog steeds woedend op hem vanwege zijn affaire met zijn haarstyliste Michelle Pugh. Toch houdt ze volgens de vriend nog steeds van de 67-jarige black Sabbath-zanger en gelooft ze nog er samen uit te kunnen komen, als Ozzy bereid is hulp te zoeken.

Volgens de ingewijde wil Sharon nog investeren in hun relatie. "Ze wil ook samen met hem in relatietherapie. Ze hebben de afgelopen jaren vaker problemen gehad en ze weet dat ze ook hier uit kunnen komen. Maar het is een vernedering dat ze na al die jaren en na alles wat ze hebben meegemaakt, weer een nieuwe nachtmerrie beleeft".

15-05-2016 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!