Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amber Heard lachend op de foto na aanval Johnny Depp: "Ze is enkel op zijn geld uit"

Amber Heard lachend op de foto na aanval Johnny Depp: "Ze is enkel op zijn geld uit"

http://oi66.tinypic.com/23m4fao.jpg

"Ze is alleen maar op zijn geld uit." Zo reageert de advocate van Johnny Depp op de beschuldigingen van Amber Heard als zou hij haar verschillende keren geslagen hebben. Met onder meer een foto van een blauw rechteroog trachtte de 30-jarige actrice haar punt te bewijzen. De rechter vaardigde voor de zekerheid een tijdelijk contactverbod uit.

De zaak is intussen aan het uitdraaien op een heus welles-nietesspelletje. Twee exen van Depp kiezen resoluut zijn kant door zijn zachte karakter te benadrukken. "Tegen mij heeft hij niet eens geroepen, laat staan geweld gebruikt", aldus zijn eerste vrouw Lori Anne Allison. En Vanessa Paradis kroop zelfs in de pen om hem een hart onder de riem te steken. "Johnny Depp is de vader van mijn twee kinderen. Hij is een gevoelig iemand met veel liefde in zich. Ik geloof niets van die recente beschuldigingen aan zijn adres. In al die jaren dat ik Johnny gekend heb, heeft hij me nooit fysiek aangevallen. Dit lijkt helemaal niet op de man waar ik veertien geweldige jaren mee beleefd heb."

30-05-2016 om 00:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alex probeert met levensgevaarlijke stunt 'Britain's Got Talent' te winnen, maar niet iedereen is onder de indruk

Alex probeert met levensgevaarlijke stunt 'Britain's Got Talent' te winnen, maar niet iedereen is onder de indruk

http://oi64.tinypic.com/wtgn45.jpg

Ondersteboven van een paal glijden, met je gezicht tot op enkele centimeters van een werkende kettingzaag? En dat ook nog eens met de handen vastgebonden op de rug? Klinkt spectaculair, maar toch was niet iedereen onder de indruk van het kunstje dat Alex Magala gisteren opvoerde tijdens de finale van 'Britain's Got Talent'.

Enkele kijkers hadden immers een mechanisme aan zijn voeten opgemerkt dat verdacht veel op een veiligheidslijn leek. En dat maakte de stunt volgens hen een pak minder impressionant. "Fake", klonk het meteen op Twitter. Of nog: "Niet zo angstaanjagend als een kabel je tegenhoudt." 

30-05-2016 om 00:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."NINA is stijlvol en sexy", vindt dit showbizzkoppel

"NINA is stijlvol en sexy", vindt dit showbizzkoppel

http://oi67.tinypic.com/dg5qi8.jpg

Mei is feestmaand bij NINA, want de weekendbijlage bij Het Laatste Nieuws mag 10 kaarsjes uitblazen. De hele maand lang trakteren we onze lezers op verrassende reportages en leuke wedstrijden. En ook de BV's zijn onze verjaardag niet vergeten. Showbizzkoppel Erik Goossens en Bieke Ilegems hebben een leuke boodschap voor NINA.

30-05-2016 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Gordon Ramsay, dit is onze baby"

"Gordon Ramsay, dit is onze baby"

http://oi64.tinypic.com/x43km0.jpg

Een moeder in Wales heeft Gordon Ramsay uit zijn tent gelokt door een foto van haar baby te twitteren. De 10 maanden oude jongen lijkt zoveel op de televisiekok dat ze hintte op een mogelijk beroemde vader.

"Gordon Ramsay, dit is onze baby", zo tweette Claire Dempster deze week. "Ben je zo'n negentien maanden geleden om welke reden dan ook in Wales geweest?", grapt ze vragend. Er staat een foto bij van een mannetje dat net zo'n fronsende blik heeft als Ramsay, de man die beroemd is om zijn tirades in de keuken.

De tweet werd een internethit en de kok gaf al snel een verbazingwekkende reactie: ja, hij was inderdaad elf maanden geleden in Wales. Ramsay is vader van vier kinderen en maakte eerder deze maand bekend dat zijn vrouw zwanger is van een vijfde.

28-05-2016 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gert Verhulst: "Toen Viktor zei dat hij samen is met Marthe, heb ik gezucht 'moet dit nu echt?'"

Gert Verhulst: "Toen Viktor zei dat hij samen is met Marthe, heb ik gezucht 'moet dit nu echt?'"

http://oi68.tinypic.com/s3mq9y.jpg


"Stel dat je een soap zou schrijven over de familie Verhulst, dan krijg je dit niet verzonnen. De realiteit is altijd fascinerender en verrassender dan de fictie." Gert Verhulst blikt in een uitgebreid interview met onze weekendkrant terug op 'K3 zoekt K3'. Een zoektocht die ook voor zijn zoon Viktor bijzonder positief is uitgedraaid. Het internet lachte zich als vanouds een breuk.

Hoe ben je te weten gekomen dat je zoon Viktor samen is met Marthe?
"Hij heeft me dat zelf verteld."

En wat was je eerste reactie?
"'Moet dit nu echt?' (glimlacht) Ik heb eens gezucht."

En gedacht: 'Dit kan er ook nog wel bij.'
"Stel dat je een soap zou schrijven over de familie Verhulst, dan krijg je dit niet verzonnen. De realiteit is altijd fascinerender en verrassender dan de fictie."

"Het ís ook een grappige situatie. Te hilarisch voor woorden zelfs. Kijk, het zou erg zijn als je de humor van zo'n situatie zelf niet inziet. Maar de moppen die wij erover bedenken zijn wel tien keer grappiger dan wat de lolbroeken op Twitter er van maken."

Kon Viktor er ook mee lachen?
"Viktor staat al van bij z'n geboorte in de belangstelling. Hij heeft alles gelezen wat er over mij is verschenen en hij heeft dat kunnen toetsen aan de realiteit. Met andere woorden: hij kan goed relativeren. Ik denk niet dat hij er een minuut van heeft wakker gelegen."

Zit de zwarte nu elke zondag bij jou aan de ontbijttafel, voor ene met hesp en ene met kaas?
"Da's al eens gebeurd ja. Eén keer."

28-05-2016 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flopt nieuwe film van Depp door beschuldigingen van geweld?

Flopt nieuwe film van Depp door beschuldigingen van geweld?

http://oi66.tinypic.com/2mqj87n.jpg

Fans van Amber Heard hebben opgeroepen de nieuwe film van acteur Johnny Depp te boycotten. Op Twitter riep een gebruiker op tot de boycot van Alice Through the Looking Glass.

"Vanwege alle gebeurtenissen van de afgelopen tijd, lijkt het verstandig als we de nieuwe Alice in Wonderland boycotten", schrijft @lucynosurname. De oproep vindt zowel bijval als afkeuring. Veel twitteraars zeggen dat niet alleen Depp, maar ook andere mensen die aan de film hebben meegewerkt de dupe worden van een boycot.

Amber ligt in een scheiding met Depp en heeft de acteur beschuldigd van huiselijk geweld. Op internet circuleert een foto van Amber met een blauw oog. Depp zou haar hebben toegetakeld.

Alice Through the Looking Glass ging gisteren in première in de Verenigde Staten. Volgens Us Magazine vielen de bezoekersaantallen op de openingsdag tegen. De film van regisseur Tim Burton kostte 170 miljoen dollar. Ingewijden stellen dat dit weekend 'slechts' 40 miljoen verdiend zal worden aan entreekaartjes. En dat in een extra lang weekend; de Amerikanen vieren namelijk Memorial Day.

28-05-2016 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amber Heard krijgt contactverbod voor Johnny Depp: "Ik heb echt gevreesd voor mijn leven"

Amber Heard krijgt contactverbod voor Johnny Depp: "Ik heb echt gevreesd voor mijn leven"

http://oi64.tinypic.com/29enm1s.jpg

Amber Heard beweert geslagen te zijn door haar ex-man Johnny Depp. Ze heeft vandaag bij de rechtbank in Los Angeles een tijdelijk contactverbod gekregen. In een geschreven verklaring voerde Heard aan dat Depp haar fysiek had aangevallen en dat ze tijdens hun vijftien maanden durende huwelijk "buitensporig emotioneel, verbaal en fysiek misbruik" moest doorstaan. "Ik heb echt gevreesd voor mijn leven", klonk het in de rechtbank.

De 30-jarige actrice beschuldigt Johnny Depp, met wie ze in een scheidingsprocedure is verwikkeld, van huiselijk geweld. Volgens TMZ kwam Amber vandaag met haar advocaat Samantha Spector naar de rechtbank. Aan de hand van foto's van verwondingen wilde ze de rechter ervan overtuigen dat Depp meer dan eens zijn handjes niet kon thuishouden.

Op een van de foto's is Amber Heard met een blauw rechteroog te zien. Ze zegt dat de foto afgelopen zaterdag is gemaakt nadat haar echtgenoot zijn iPhone in haar gezicht had gegooid. "Hij was dronken en stoned. Nadat hij de telefoon had gegooid, greep hij mijn haar toen ik wou rechtstaan van de zetel. Hij schreeuwde en sloeg me." Volgens Amber hield het geweld pas op toen een vriend van haar opdaagde, die ze in paniek een bericht had gestuurd. Toen de politie langskwam, was Depp thuis vertrokken, en konden ze geen sporen vaststellen van enig probleem. Heard zegt dat Depp haar in ruil voor geld heeft gevraagd om haar mond over het incident te houden. In plaats daarvan vroeg ze afgelopen maandag direct een scheiding aan.

Politiewoordvoerders verklaarden echter aan Variety dat ze geen bewijs vonden van huiselijk geweld toen ze zaterdag reageerden op een oproep. Depp was niet thuis toen de agenten arriveerden.

Buitensporig geweld
Volgens Variety schreef Heard in haar verklaring: "Tijdens de hele duur van onze relatie heeft Johnny me verbaal en fysiek gekrenkt. Ik doorstond buitensporig emotioneel, verbaal en fysiek geweld van Johnny, waaronder boze, vijandige, vernederende en dreigende beledigingen wanneer ik zijn autoriteit in vraag stelde of het met hem oneens was. Ik ben bang dat Johnny naar ons huis zal terugkeren om me te terroriseren, fysiek en emotioneel."

Heard liet ook optekenen dat er drie gevallen waren van huiselijk geweld in de laatste zes maanden. Een daarvan vond plaats in december 2015. "Toen vreesde ik echt dat mijn leven in gevaar was." Maar ook haar verjaardag op 21 april ontaarde in een ruzie. "Hij was veel te laat op mijn feestje", klinkt het. "Toen ik hem daarover aansprak nadat de gasten vertrokken waren, gooide hij een glas wijn naar mij. Hij was opnieuw dronken en high, en sleurde me aan mijn haren op de grond."

Coke en drank
Volgens showbizzsite TMZ zou Johnny flink aan de coke en de drank zitten.
Omdat hij constant high zou zijn, kan hij zich maar weinig herinneren, stelt TMZ. In verklaringen die Amber heeft afgelegd zegt ze dat Johnny tijdens hun vijftien maanden durende huwelijk zelden of nooit nuchter was. Alleen tijdens filmopnamen liet hij de drank en drugs staan. Dan huurde hij een personal coach in om hem bij de les te houden.

Contactverbod
De rechter vaardigde daarop een tijdelijk contactverbod uit dat bepaalt dat Depp ten allen tijde 50 tot 100 meter uit de buurt van zijn vrouw moet blijven. Op Heards aanvraag om Johnny te verplichten tot een jaar lessen in woedebeheersing ging de rechter echter niet in. Ook haar vraag om in het contactverbod op te nemen dat Depp uit de buurt van haar yorkshire terriër moest blijven, werd geen gevolg gegeven.

Depp is sinds woensdag de stad uit om zijn nieuwe film te promoten. Hij liet zich in de rechtbank vertegenwoordigen door zijn advocaat Laura Wasser.

Hieronder vind je ook de officiële gerechtsdocumenten die Amber Heard bij de rechtbank indiende en het antwoord van Johnny Depp.

28-05-2016 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met dit dieet viel Adele al 14 kilo af

Met dit dieet viel Adele al 14 kilo af

http://oi65.tinypic.com/be5ypy.jpg

Adele sleepte zondag maar liefst vier prijzen in de wacht op de Billboard Music Awards. Zelf was ze niet aanwezig, maar toch ging ze met alle aandacht lopen. In haar opgenomen videoboodschappen zag ze er immers slanker dan ooit uit, en wij weten nu ook welk dieet ze daarvoor gebruikt.

Niet minder dan 14 kilogram zou Adele de laatste maanden al verloren hebben, en dat is natuurlijk voor een deel te wijten aan haar personal trainer Pete Geracimo. Hij kruipt regelmatig met Adele in de fitness, waar ze naar eigen zeggen "vooral veel kreunt". Maar ook voeding is een belangrijk aspect van Adeles afvalrace, en het is geen geheim dat Geracimo daarbij een grote fan is van het Sirtfood Dieet.

Het wat-dieet? Wel, het Sirtfood voedingsschema is gebaseerd op het belang van sirtuïnes: een groep eiwitten die helpen om je metabolisme mee te regelen. Volgens auteurs Glen Matten en Aiden Goggins van het boek 'The Sirtfood Diet', beiden voedingsdeskundigen, vertonen ze dezelfde effecten als sport en vasten. Hun hypothese wordt trouwens ondersteund door heel wat wetenschappelijk onderzoek.

Wijn en chocolade
In de praktijk komt dat neer op vrij gezond eten. Sirtuïnes vind je voornamelijk in zaken als boerenkool, aardbeien, dadels, olijfolie, groene thee, blauwe bessen en rode ui. Maar ook peterselie, kappertjes, sojamelk en komijn zijn een aanrader. En het leukste van allemaal? Ook donkere chocolade, koffie en rode wijn bevatten de eiwitten, dus die mag je - met mate weliswaar -  blijven consumeren.

Het begin van het dieet is wel vrij streng. De eerste drie dagen mag je maar 1.000 kcal verorberen: een grote maaltijd met veel sirtuïnes, en daarnaast drie groene sapjes met veel groene thee en boerenkool. De volgende vier dagen mag je dan al 1.500 kcal eten: twee maaltijden en twee sapjes. In die eerste week belooft het dieet al een gewichtsverlies van meer dan drie kilo. Na die overgangsweek mag je gewoon overschakelen op drie maaltijden per dag, zolang ze maar tjokvol sirtuïnes zitten.

De wetenschap vindt het nog wat te vroeg om echte uitspraken te doen over Adeles dieet, maar voor de zangeres blijkt het alvast te werken. Ons advies? Probeer het eens. Elk lichaam is uniek en reageert anders op voedsel, dus wie weet is dit wel een goede optie voor jou.

28-05-2016 om 01:27 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amber Heard: "Johnny Depp heeft mij meermaals geslagen"

Amber Heard: "Johnny Depp heeft mij meermaals geslagen"

http://oi68.tinypic.com/29o61dd.jpg

Amber Heard beweert geslagen te zijn door haar ex-man Johnny Depp. Ze heeft vandaag bij de rechtbank in Los Angeles om een contactverbod gevraagd.

Ze beschuldigt Johnny Depp, met wie ze in een scheidingsprocedure is verwikkeld, van huiselijk geweld. Volgens TMZ kwam Amber vandaag met haar advocaat Samantha Spector naar de rechtbank. Aan de hand van foto's van verwondingen wilde ze de rechter ervan overtuigen dat Depp meer dan eens zijn handjes niet kon thuishouden.

Op een van de foto's is Amber Heard met een blauw rechteroog te zien. Ze zegt dat de foto afgelopen zaterdag is gemaakt na een klap van haar echtgenoot. Heard zegt dat Depp haar in ruil voor geld heeft gevraagd om haar mond over het incident te houden. In plaats daarvan vroeg ze afgelopen maandag direct een scheiding aan.

Amber vraagt om een contactverbod, maar van een directe dreiging is geen sprake. Depp is sinds woensdag de stad uit om zijn nieuwe film te promoten. Hij liet zich in de rechtbank vertegenwoordigen door zijn advocaat Laura Wasser.

28-05-2016 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacques Vermeire ontvangt de 'Muze' van SABAM

Jacques Vermeire ontvangt de 'Muze' van SABAM

http://oi68.tinypic.com/29o61dd.jpg

Komiek Jacques Vermeire heeft vrijdagavond in het Brugse Concertgebouw de Muze van auteursvereniging SABAM in ontvangst mogen nemen. Met deze award bekroont de auteursvereniging de indrukwekkende carrière van de volkskomiek, nota bene op de dag van zijn 65ste verjaardag.

"Na talloze hoogtepunten in een rijkgevulde radio- en televisieloopbaan en liefst 1.375 uitverkochte zaalshows door de jaren heen beleeft de oerkomiek op zijn 65ste een zoveelste memorabele avond met deze Verjaardagsshow/Comedy Marathon. Tijd voor een welverdiende bekroning", klonk het.

Vermeire ontving de Muze uit handen van Carine Libert, SABAM-directeur Juridische en Internationale Zaken.

De Muze van SABAM is een prestigieuze carrièreprijs in de vorm van een bronzen beeldje van de hand van kunstenaar Hubert Féguenne. Vorige laureaten zijn o.m. Will Tura, Pieter Aspe, Rocco Granata, Geert Hoste en Arno.

28-05-2016 om 01:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts maakt Brugge onveilig voor GQ

Matthias Schoenaerts maakt Brugge onveilig voor GQ

http://oi64.tinypic.com/11axuld.jpg

Matthias Schoenaerts is hot in Hollywood, en dat is ook het prestigieuze mannenblad GQ niet ontgaan. De acteur mocht poseren in het maandblad, en maakte daarvoor Brugge onveilig.

De fotoshoot vond een paar weken geleden plaats, en het resultaat is deze maand te bewonderen in het blad. Thema van de shoot? Lichte, zomerse kostuums, al vinden wij de mode niet per se de ster van de shoot.

27-05-2016 om 01:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder van Jennifer Aniston overleden

Moeder van Jennifer Aniston overleden

http://oi68.tinypic.com/30jsg0x.jpg

Nancy Dow, de moeder van actrice Jennifer Aniston, is gisteren overleden. Volgens In Touch Weekly bezweek de 79-jarige Dow aan de gevolgen van een aantal beroertes

Jennifer had een moeilijke relatie met haar moeder, die voor ze beviel van de 'Friends'-ster in 1969 ook een aantal rolletjes in televisieseries had. In 1999 schreef Nancy een boek over haar beroemde dochter, waarop die het contact verbrak. De twee legden het jaren later weer bij, maar de band zou nooit helemaal zijn hersteld.

Tijdens interviews voor haar meest recente film 'Mother's Day' werd Aniston onlangs nog gevraagd naar Nancy. "Ik heb altijd waardering gehad voor haar als alleenstaande ouder", vertelde de actrice over haar moeder, die scheidde van 'Days Of Our Lives'-acteur John Aniston toen Jennifer negen jaar oud was.

"Heel veel mensen uit mijn generatie hebben gescheiden ouders en ik weet hoe moeilijk het voor veel vrouwen was om het in hun eentje te moeten doen", aldus de actrice in De Telegraaf.

27-05-2016 om 01:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Johnny Depp en Amber Heard gaan scheiden"

"Johnny Depp en Amber Heard gaan scheiden"

http://oi67.tinypic.com/f1e5ut.jpg

Amber Heard heeft na nog geen anderhalf jaar huwelijk met Johnny Depp de scheiding aangevraagd. Volgens showbizzsite TMZ diende de actrice het verzoek maandag in bij een rechtbank in Los Angeles. Dat was drie dagen na het overlijden van Depps moeder Betty Sue Paklmer.

Het acteurskoppel was sinds 2012 samen en trad in februari 2015 in het huwelijk. Amber zou in de documenten 'onoverkomelijke verschillen' hebben aangekruist, de meest gebruikte van de in de VS verplicht in te vullen reden voor een scheiding. De breuk doet zich voor in een week die al zwaar was voor Johnny: vrijdag overleed zijn moeder.

De afgelopen maanden stond het stel vooral in de belangstelling wegens een dierensmokkelzaak in Australië. Amber nam de twee honden van het stel mee toen ze Johnny vorig jaar down under opzocht terwijl hij de vijfde Pirates of the Caribbean-film opnam. Ze bekende schuld aan vervalsing van papieren en de twee namen een excuusvideo op om een verdere straf te ontlopen.

Woordvoerders van de 30-jarige actrice en haar 52-jarige echtgenoot reageerden gisteren niet op de scheidingsgeruchten.

27-05-2016 om 01:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Van den Brande na veroordeling: "Ik verkoop mijn bedrijf"

Michel Van den Brande na veroordeling: "Ik verkoop mijn bedrijf"

http://oi64.tinypic.com/hry43t.jpg

Michel Van den Brande (55), bekend van 'The Sky is the Limit' gaat zijn bedrijf verkopen nadat hij gisteren tot een gevangenisstraf van acht maanden met uitstel en een geldboete van 9.000 euro veroordeeld werd. De rechter in Brugge achtte hem verantwoordelijk voor de dood van één van zijn werknemers.

Twee jaar geleden overleed werknemer Kenny Demeyer (29) nadat hij op een werf van Kontrimo een buis van 7 kg tegen zijn achterhoofd had gekregen. "Geldgewin primeert op de veiligheid van zijn werknemers", zei de rechter nog over Michel Van den Brande voor hij het vonnis meedeelde. Omdat het niet de eerste keer was dat de bedrijfsleider voor de rechtbank moest verschijnen, was Michels straf niet min.

Vandaag reageert Michel Van den Brande in de krant Het Nieuwsblad dat het vonnis een persoonlijke afrekening is en dat hij in beroep zal gaan. "Het gerecht is uit op mijn geld. Ik word geviseerd. Elk jaar investeer ik veel geld in het veiligheidsbeleid van mijn bedrijf. Maar met 36 ploegen van vier mannen op 650 verschillende werven kan ik toch niet alles controleren? Ik wil Kontrimmo verkopen. Dus als iemand een correct bod doet, ben ik weg. Ik wil bij mijn dochter in Amerika wonen. Dit is geen impulsieve reactie op het vonnis, ik ben er al enkele weken mee bezig."

27-05-2016 om 01:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloe Kardashian vraagt opnieuw scheiding aan

Khloe Kardashian vraagt opnieuw scheiding aan

http://oi67.tinypic.com/10df81j.jpg

Realityster Khloe Kardashian heeft voor de tweede keer de scheiding aangevraagd van haar echtgenoot Lamar Odom. Dat schrijft TMZ.

Net zoals de eerste keer voert Kardashian onoverbrugbare meningsverschillen aan als reden. Een bron verklaarde aan TMZ dat er een huwelijkscontract is en dat het stel bij de eerste scheidingsaanvraag al een verdeling van de bezittingen had uitgewerkt. In Californië wordt een scheiding pas zes maanden na de aanvraag afgerond.

Khloe vroeg in december 2013 al een eerste keer de scheiding aan. Het papierwerk sleepte toen wat langer aan en toen Lamar in oktober vorig jaar bezweek aan een overdosis in een bordeel in Nevada, trok ze haar aanvraag weer in.

Khloe zou echter nooit van plan geweest zijn om weer een stel te vormen met Lamar. Ze wilde hem gewoon niet van streek brengen tijdens zijn herstel. Toen ze in maart foto's zag dat Lamar weer dronk, was de maat voor haar naar verluidt vol.

27-05-2016 om 01:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."'Elle' van Paul Verhoeven en 'Toni Erdmann' hadden moeten winnen in Cannes"

"'Elle' van Paul Verhoeven en 'Toni Erdmann' hadden moeten winnen in Cannes"

http://oi67.tinypic.com/6ns1ae.jpg

De Duitse komedie 'Toni Erdmann' en de thriller 'Elle' van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven waren de sterkste titels uit de competitie van het festival van Cannes dit jaar. Dat blijkt uit een enquête die de gezaghebbende website Indiewire heeft gehouden onder 25 internationale critici die op het festival aanwezig waren.

De uitslag verschilt sterk met die van de jury. Die gaf de Gouden Palm aan de film 'I, Daniel Blake' van regisseur Ken Loach, een film die nauwelijks in de toplijstjes van de critici staat.

Ook de winnaars van de prijzen voor beste acteur, actrice en regie behoren volgens de journalisten niet tot de beste films van Cannes dit jaar.

'Toni Erdmann' had volgens de critici bekroond moeten worden als beste film en voor beste regie. De bitterzoete tragikomedie vertelt over een vader die tijdens een spontaan bezoek aan zijn dochter, die in het buitenland werkt, merkt hoe ongelukkig zij is. Hij besluit haar te helpen door met zijn alter ego Toni Erdmann haar leven op een positieve manier te gaan ontregelen.

Genegeerd
De thriller 'Elle' van Paul Verhoeven had, als het aan de critici lag, bekroond moeten worden voor beste scenario en beste vrouwelijke hoofdrol. In de film speelt Isabelle Huppert een succesvolle vrouw die wordt verkracht en op zoek gaat naar de dader. Zowel 'Toni Erdmann' als 'Elle' werden door de jury van het festival genegeerd.

Volgens de critici is de slechtste film van het festival 'The Last Face' van regisseur Sean Penn. Het drama vertelt over twee artsen (Javier Bardem en Charlize Theron) tussen wie de liefde opbloeit terwijl zij mensenlevens proberen te redden in Zuid-Soedan. Ook de verfilming die regisseur Steven Spielberg maakte van 'De Grote Vriendelijke Reus' van Roald Dahl behoort volgens de enquete onder de critici tot de slechtste films die in Cannes te zien waren.

25-05-2016 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neonazi's vallen voor 'Arische godin' Taylor Swift

Neonazi's vallen voor 'Arische godin' Taylor Swift

http://oi67.tinypic.com/qywsy9.jpg

Taylor Swift heeft fans in alle lagen van de bevolking, maar ze is niet met alle aanhangers even gelukkig. Ze blijkt immers populair in bepaalde neonazikringen. Sommige leden van de extreemrechtse beweging zien de blonde, blauwogige zangeres die opgroeide op een boerderij in Pennsylvania als het ideale uithangbord van hun haatzaaiende idealen.

"Eerst en vooral is Taylor Swift een zuivere Arische godin, zoals iets uit klassieke Griekse poëzie," vertelde Andre Anglin, die schrijft voor de blanke nationalistische blog 'The Daily Stormer' aan Broadly Vice. "Het is ook een vaststaand feit dat Taylor Swift in het geheim een nazi is en gewoon wacht tot het ogenblik dat Donald Trump het voor haar veilig maakt om zich te uiten en haar Arische agenda aan de wereld kenbaar te maken. Waarschijnlijk zal ze zich verloven met Trumps zoon en worden ze tot Amerikaanse royalty gekroond."

De vreemde redenering heeft haar oorsprong in de Pinterestaccount van een zekere Emily Pattinson die foto's van Taylor Swift postte, vergezeld van Hitlerquotes. Die memes werden uiteindelijk opgepikt door de neonazigemeenschap.

Pattinson kreeg ondertussen al een brief van de advocaten van Taylor Swift in de bus waarin erop aangedrongen wordt om met de Pinterestposts te stoppen. Pattinson maakte er geen nieuwe meer, maar Pinterest noemt de foto's parodie en weigert de memes offline te halen. Na Pattinson begonnen ook anderen Hitler/Swift-memes aan te maken.

Op Facebook heeft de groep 'Taylor Swift for Fascist Europe' meer dan 18.000 likes. De beheerder van de groep vertelde aan Vice News dat hij "Europa wil bewaren" middels het fascisme. Hoewel hij zelf niet gelooft dat Swift de massa zal bekeren, gelooft wel hij dat ze de Arische 'spirit' heeft.

Taylor Swift heeft altijd geweigerd om zich uit te spreken over politieke kwesties.

25-05-2016 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoveel verdient Laura Tesoro nu na haar deelname aan Songfestival

Zoveel verdient Laura Tesoro nu na haar deelname aan Songfestival

http://oi63.tinypic.com/2u6dwys.jpg

Ook al haalde Laura Tesoro in Stockholm met haar nummer 'What's the Pressure' slechts een tiende plaats, toch heeft de deelname aan het Eurovisiesongfestival haar geen windeieren gelegd. De Vlaamse is niet alleen erg populair bij festivalorganisatoren, ook in de hitlijsten doet ze het erg goed. En daar verdient ze volgens TV Familie flink haar boterham mee.

Wim Delarbre van boekingskantoor TTT Artists zegt dat Laura sinds haar deelname aan Eurosong op 25 aanvragen voor liveoptredens 'ja' heeft gezegd. Maar volgens Delarbre zullen daar nog veel shows bijkomen. Volgens TV Familie betaal je als organisator ongeveer 3.250 euro per optreden.

Wat de hitlijsten betreft, In Vlaanderen was 'What's the Pressure' al langer populair op streamingssites. Ook stond het in januari al in de lijsten van de best verkochte nummers, zowel online als offline. Maar nu is het nummer ook een hit in het buitenland. Het staat hoog in de ranglijsten van iTunes in Nederland, Litouwen, Polen, Noorwegen, Zweden, maar ook in Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland slaat 'What's the Pressure' aan.

Ook op Spotify scoort Laura, haar nummer staat in de afspeellijst Viral 50, een verzameling van de populairste online hits. Wat maakt dat het nummer al meer dan 1.250.000 keer werd beluisterd op de streamingsite. Dat heeft haar nu al ongeveer 8.750 euro opgebracht. Daarnaast verdient ze ook met YouTube geld, de officiële videoclip van 'What's the Pressure' werd namelijk al 4.500.000 bekeken. TV Familie spreekt van 2.700 euro per miljoen streams. Wat voor YouTube dus al 10.800 euro aan inkomsten betekent.

25-05-2016 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Van den Brande krijgt 8 maanden met uitstel voor dodelijk arbeidsongeval

Michel Van den Brande krijgt 8 maanden met uitstel voor dodelijk arbeidsongeval

http://oi64.tinypic.com/f9nsbk.jpg

Michel Van den Brande (55), bekend uit het VIER-programma "The Sky is the Limit", is voor de rechtbank van Brugge veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht maanden met uitstel en een geldboete van 9.000 euro, waarvan de helft met uitstel. De verdediging had tevergeefs de vrijspraak gevraagd in de zaak rond een dodelijk arbeidsongeval. Het Openbaar Ministerie had één jaar effectief geëist.

Het tragische ongeval gebeurde op 6 mei 2014 langs de Gentpoortstraat in Brugge. Daar waren zeven werknemers van Kontrimo, het bedrijf van Van den Brande, bezig met de afbraak van een stelling aan de Magdalenakerk. Kenny D. (29) stond op acht meter hoogte toen hij een buis van zeven kilogram tegen zijn achterhoofd kreeg. De Deinzenaar viel naar beneden en was op slag dood. Zijn ouders kregen elk een morele schadevergoeding van 5.000 euro toegewezen.

Volgens het arbeidsauditoraat is het ongeval tekenend voor het ondermaatse veiligheidsbeleid binnen Kontrimo. Het bedrijf en de zaakvoerder werden veroordeeld voor een waslijst aan inbreuken. Zo droeg het slachtoffer een helm zonder kinband, die daardoor vlak voor het ongeval was afgevallen. Daarnaast werden anderhalve meter lange buizen zomaar naar een lagere verdieping gegooid.

Op 27 juni 2014 ging het opnieuw mis op een werf van Kontrimo. Bij de opbouw van een stelling in Gent was een gevelsteiger niet verankerd aan de gevel. Bij dit ongeval raakte een arbeider zwaargewond. Latere controles toonden aan dat bij Kontrimo regelmatig zonder beveiliging op grote hoogtes werd gewerkt.

"Respectloos"

De verdediging pleitte dat Michel Van den Brande wel degelijk bekommerd is om de veiligheid van zijn werknemers. Zo heeft Kontrimo een risicoanalyse voor dergelijke stellingen en een preventie-adviseur. "Hij kan niet zelf elke werf controleren. Op deze manier is elke topmanager anders vogelvrij", aldus meester Luc Arnou. Naast de gevangenisstraf kreeg Van den Brande ook een geldboete van 9.000 euro, waarvan de helft met uitstel. Ook de boete van 36.000 euro voor zijn bedrijf Kontrimo is voor de helft met uitstel.

Ten slotte moest ook een 50-jarige ex-werknemer van Kontrimo zich verantwoorden voor onopzettelijke doding. Peter D.R. uit Bredene gooide die bewuste dag een buis naar een collega die vier meter lager stond. Die collega stond nog niet klaar, waardoor de buis nog vier meter lager op het hoofd van het slachtoffer belandde. "Ik wil nog een keer mijn medeleven betuigen met de nabestaanden. Het is frappant hoe de firma alles op één persoon steekt, terwijl ze al jaren zelf ongevallen in de hand werken", sprak D.R. op de zitting. De arbeidsauditeur vorderde drie maanden met uitstel, maar de man werd vrijgesproken.

In tegenstelling tot zijn ex-werknemer was Michel Van den Brande zelf niet aanwezig op het proces. De ochtend van de pleidooien vierde hij bij Studio Brussel de verjaardag van presentatrice Siska Schoeters, wat kwaad bloed zette bij de burgerlijke partijen. Ook bij de voorlezing van het vonnis vandaag was de beklaagde niet zelf aanwezig.

25-05-2016 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze doet het weer: Josje gaat uit de kleren voor magazine

Ze doet het weer: Josje gaat uit de kleren voor magazine

http://oi66.tinypic.com/35in3t2.jpg

Nu Josje officieel afgezwaaid is als K3'tje, heeft ze helemaal geen reden meer om zich in te houden. Ze postte eerder al een pikante foto op Instagram, en dat doet ze nu nog eens over voor het Nederlandse magazine Grazia.

Op de cover van het magazine poseert ze nog enigszins zedig in bikini, maar in de shoot in het magazine zelf heeft Josje nog veel minder om het lijf. Dat is te zien in de bijhorende achter de schermen-video. Kijk maar mee.

25-05-2016 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!