Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe beelden tonen hoe gevallen BBC-icoon Jimmy Savile meisje bepotelt

Nieuwe beelden tonen hoe gevallen BBC-icoon Jimmy Savile meisje bepotelt

http://oi66.tinypic.com/sdgqc0.jpg

Miljoenen Britten stemmen vanavond af op BBC2 voor een spraakmakende documentaire van Louis Theroux. In 'Savile' onderzoekt Theroux hoe de Britse tv-legende en een van de beruchtste pedofielen Jimmy Savile jarenlang kinderen en vrouwen kon misbruiken. De documentaire bevat nieuwe beelden uit 2001 toen Savile een jong meisje bepotelt in het bijzijn van haar moeder en Theroux.

In 2000 had Louis Theroux al een documentaire over Savile gemaakt. Toen was de donkere waarheid over Savile nog niet aan het licht gekomen en ging de man nog door het leven als tv-icoon. Toch voelde Theroux toen al aan dat er iets niet pluis was. Vage geruchten over kindermisbruik staken de kop op, maar Savile wimpelde die af. "Ik zeg altijd dat ik niet van kinderen houd", vertelde hij aan Theroux. "Zo schud ik journalisten wel af. Hoe kunnen zij nu weten of ik een pedofiel ben. Ik weet dat ik het niet ben."

Vreselijke waarheid

Pas in 2011, na de dood van Savile, kwam de vreselijke waarheid achter de tv-legende aan het licht. De man had in vijftig jaar tijd honderden vrouwen en kinderen misbruikt bij de BBC. Hij had ook talloze jonge kinderen verkracht in ziekenhuizen waar hij ongestoord binnen en buiten kon wandelen. Savile zou ook een necrofiel geweest zijn, die seks had met lijken. Velen vroegen zich af of Louis Theroux, die Savile dankzij de documentaire beter had leren kennen, niet meer had kunnen doen. Kon Theroux het geheim van Savile sneller aan het licht gebracht hebben?

Nieuwe beelden

In 2001 bezochten Theroux en Savile een taverne in Leeds. Daar bepotelde Savile een jong meisje in het bijzijn van haar moeder. In zijn nieuwe documentaire vertelt Theroux dat hij spijt heeft dat hij niet meer heeft gedaan om het geheim van Savile te achterhalen. "Ik was een van de mensen die gefaald heeft om hem te zien zoals hij was", aldus Theroux, die na de documentaire in 2001 wel een klacht indiende tegen Savile bij de BBC. Savile zou hem verteld hebben dat hij seks had gehad met een 15-jarige, maar de BBC klasseerde de klacht.

"Met de nieuwe documentaire wil ik zien hoe ik gefaald heb om te zien wie Savile eigenlijk was", vertelt Theroux. "Ik wil weten welke aanwijzingen er waren die ik toen niet heb gezien."

02-10-2016 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan verliest bijna haar vinger

Lindsay Lohan verliest bijna haar vinger

http://oi63.tinypic.com/1215r7p.jpg

Lindsay Lohan heeft bijna een halve vinger verloren bij een ongeluk op een boot. De actrice is inmiddels geopereerd.

Lohan (30) plaatste een foto op Snapchat van haar hand met een wijsvinger flink in het verband. "Ik verloor bijna mijn vinger door een anker. Eigenlijk verloor ik mijn halve vinger, gelukkig vonden we het stukje weer...ben net geopereerd...het doet zo'n pijn", schrijft ze erbij.

Het bloederige voorval vond dit weekend plaats toen de Mean Girls-actrice bij een boottochtje probeerde het anker op te halen.

02-10-2016 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze jongen spijbelde om Bruce Spingsteen te zien. The Boss tekende een geweldig afwezigheidsbriefje

Deze jongen spijbelde om Bruce Spingsteen te zien. The Boss tekende een geweldig afwezigheidsbriefje

http://oi65.tinypic.com/2qav9md.jpg

"Beste directeur Brown, verontschuldigt u alstublieft Michael Fenetry omdat hij te laat of zelfs niet op school is vandaag. Hij kwam naar de bibliotheek van Philadelphia om me te ontmoeten en een exemplaar van mijn boek te halen. Bedankt, Bruce Springsteen."

Michael Fenetry (10) uit de Amerikaanse staat Philadelphia beleefde deze week de dag van zijn leven. Ondanks school was hij donderdag met zijn papa Mike naar de bib van de stad getrokken om zijn idool te ontmoeten: Bruce Spingsteen. Die was daar om zijn autobiografie te promoten.

Procedure
Omdat hij zijn zoon niet in de problemen wilde brengen op zijn nieuwe school, vroeg Mike - een voormalig leraar en nu advocaat -wat de procedure was om een dag afwezig te zijn. Het antwoord was eenvoudig: "Laat Bruce een afwezigheidsbriefje tekenen."

Vriendelijk
Dus tikten vader en zoon een briefje uit en namen ze een pen mee naar de bib. Toen Michael voor zijn idool stond tijdens de 'meet en greet', duwde hij The Boss de pen in de handen en vroeg hij zijn briefje te tekenen. "Springsteen klaarde helemaal op", lacht papa Mike. "Hij was heel vriendelijk. 'Ik moet het eerst wel lezen, want zo ben ik in de problemen geraakt met mijn eerste contract', gniffelde hij. 'Ik hoop dat jij níét in de problemen komt.'"

02-10-2016 om 11:13 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
01-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Te mager", fans maken zich zorgen om Kim Kardashian

"Te mager", fans maken zich zorgen om Kim Kardashian

http://oi67.tinypic.com/334m1sk.jpg

Kim Kardashian speelde in sneltempo haar zwangerschapskilo's kwijt a de geboorte van haar zoontje in december. Maar steeds meer fans vinden dat ze nu overdrijft met diëten. Ze maken zich zich zorgen over de gezondheid van mevrouw Kanye West.

Momenteel reist de mama van twee de wereld rond voor de modeweken. Eerder deze week showde ze haar strakke buik op de modeweek in Parijs. Op een sexy Instagramfoto viel er ter hoogte van haar taille geen grammetje vet te bespeuren, waardoor velen denken dat ze niet gezond meer bezig is.

In december vorig jaar beviel Kim Kardashian van zoontje Saint. Meteen na de geboorte zei de realityster dat ze vastbesloten was om 25 kg kwijt te spelen door gezonder te eten en veel te sporten. En daar is Kim Kardashian duidelijk in geslaagd. Nu smeken Twitteraars haar dat ze ermee moet stoppen, terwijl anderen dan weer vinden dat ze er geweldig uitziet.

De mama van North en Saint heeft niet zo lang geleden onthuld dat ze zich aan een strikt dieet van 1.800 calorieën per dag houdt. Dat lijkt op het eerste zicht niet ongezond weinig, maar Kim volgt daarnaast wel een intensief sportprogramma. Al jarenlang volgt ze fervent het Atkinsdieet. Ongezonde tussendoortjes zijn verboden, Kim overleeft tussen de maaltijden door op een halve appel, kaasblokjes of een stukje meloen.

Haar diëtiste Colette Heimowitz gaf toe dat ze Kim moest intomen na haar zwangerschap. "Snel afvallen is niet gezond voor een vrouw die borstvoeding geeft. Kim moet een goed evenwicht vinden om gezond af te vallen."

01-10-2016 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mijn vader had een zware alcoholverslaving. Zijn lever was zo groot als een rugbybal. Op een dag is die 'ontploft'"

"Mijn vader had een zware alcoholverslaving. Zijn lever was zo groot als een rugbybal. Op een dag is die 'ontploft'"

http://oi65.tinypic.com/2rg0q3r.jpg

Nu Jay Vleugels, de gigolo met de paardenstaart, meer en meer de absolute ster van 'Callboys' lijkt te worden, komt ook de man onder de blonde pruik aan de oppervlakte. Rik Verheye (29) slorpt met volle teugen de aandacht op die hem en de reeks te beurt valt. "Mijn vader, een alcoholicus, is gestorven toen ik 7 was", zegt hij. "Ik heb daar een geweldige drang tot genieten aan overgehouden."

Rik Verheye palmt Vlaanderen helemaal in met zijn nieuwe, prettig gestoorde alter ego Jay Vleugels. Maar hij heeft het niet altijd gemakkelijk gehad. Hij was amper 7 toen zijn vader overleed. Vandaag, 22 jaar later, is die klap verwerkt en kan Rik er open over praten.

"Toen ik zes was, zijn mijn ouders gescheiden", vertelt hij. "Mijn vader had een zware alcoholverslaving, samenleven met hem was onmogelijk geworden. Een jaar later is hij overleden. Zijn lever was zo groot als een rugbybal. Op een dag is die 'ontploft'."

"Als je 7 bent, is je vader je held. Je papa verliezen, is het ergste wat je als kind kan overkomen. Vandaag weet ik dat hij ongelooflijk veel van me hield en dat familie en vrienden alles geprobeerd hebben om hem nuchter te krijgen. Hij heeft verschillende keren in de ontwenningskliniek in Pittem gezeten. Maar alcoholisme is een smerige ziekte en hij was ongeneeslijk."

Glimlach

"Het vroege overlijden van mijn vader heeft me gemaakt tot wie ik ben. Ik heb er een geweldige drang tot genieten aan overgehouden. Matteo (Simoni, Verheyes collega-acteur in 'Callboys' en één van zijn beste vrienden, red.) heeft dat ook. Hij heeft als tiener zijn broer verloren en toch stapt hij met een glimlach door het leven. Die persoonlijke drama's hebben ons leren relativeren. En wie relativeert, heeft zelden last van zwaarmoedigheid."

Hoe heeft Rik het verlies van zijn papa verwerkt? Was hij bang toen hij als tiener voor het eerst zijn lippen aan een pintje zette? En veel luchtiger: hoe ging Rik ermee om dat hij 12 kilo moest aankomen voor zijn rol als Jay Vleugels? Heeft hij echt een duplicaat van zijn jongeheer besteld? En waarom in godsnaam is Jan Eelen tijdens de opnames van 'Callboys' overgegaan tot het scheren van de ballen van Rik?

01-10-2016 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheiding Brangelina: drugtest Brad was negatief

Scheiding Brangelina: drugtest Brad was negatief

http://oi66.tinypic.com/2jfirso.jpg

Terwijl Angelina Jolie met de kinderen op het strand in Malibu van wat rust geniet, doet Brad Pitt er alles aan om de geruchten over mishandeling en druggebruik uit de wereld te helpen. In de strijd over het voogdij over de kinderen heeft de acteur vrijwillig een test afgelegd en nu werd bekendgemaakt dat de resultaten negatief waren.

Brad Pitt zal moeten wennen aan dit soort tests. Want gisteren raakte bekend dat de twee een tijdelijke regeling voor het voogdij hebben uitgewerkt. Eén van de voorwaarden daari is dat Brad Pitt regelmatig alcohol- en drugtesten moet afleggen. Angelina vermoedt namelijk dat Brad Pitt te veel marihuana gebruikt en alcohol drinkt. In de regeling staat dat de zes kinderen  voornamelijk bij Angelina zullen blijven en dat Brad bezoekrecht krijgt, als hij nuchter blijft tenminste. De negatieve drugtest is alvast goed nieuws voor hem.

Beide acteurs krijgen nu individuele psychologische begeleiding en het hele gezin gaat in therapie. Brads eerste bezoek aan de zes kinderen zal onder toezicht plaatsvinden, later zal een therapeut over toekomstige ontmoetingen beslissen.

De overeenkomst is geldig tot 20 oktober, de rechter zal dan beslissen hoe het verder moet. Bronnen dichtbij het koppel zeggen dat het een volledig vrijwillige overeenkomst is en dat dit niks zegt over de definitieve voogdijregeling. Diezelfde bronnen menen dat Brad Pitt alles zal doen wat van hem gevraagd wordt en dat de acteur de strijd over het voogdij van de kinderen zeer ernstig nemen.

Incident op vliegtuig

Angelina Jolie wil niet meewerken aan het onderzoek naar Brad Pitt. De acteur ligt onder een vergrootglas bij de kinderbescherming na een incident aan boord van een privévliegtuig. Volgens TMZ wil Angelina echter niet dat haar ex wordt vervolgd.

Ingewijden vertelden de entertainmentsite dat de actrice, die anderhalve week geleden een scheiding aanvroeg, haar mond houdt als haar naar het voorval wordt gevraagd. Wat er precies is gebeurd, is nog steeds onduidelijk. Bronnen beweren dat Brad zijn oudste zoon Maddox (15) in zijn gezicht heeft geslagen, maar anderen ontkennen dat weer. Zij zeggen dat de acteur de puber aanvloog en Angelina tussenbeide kwam.

Voor de actrice staat het belang van haar kinderen voorop. Brad laten straffen is volgens TMZ niet haar prioriteit.

01-10-2016 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gevecht tegen de terrorist in zijn hoofd: dit is de échte reden waarom Robin Williams zelfmoord pleegde

Het gevecht tegen de terrorist in zijn hoofd: dit is de échte reden waarom Robin Williams zelfmoord pleegde

http://oi68.tinypic.com/2na0l8m.jpg

"Alles is anders sinds hij gestorven is. Mijn hele leven staat in het teken van het begrijpen van de terrorist die in zijn hoofd zat." Pas maanden nadat de Amerikaanse acteur Robin Williams uit het leven stapte, kwam zijn vrouw te weten wat het écht was waartegen hij de laatste jaren van zijn leven had gestreden. Het bleek Lewy Body Dementie (LBD), een zeldzame aandoening. En volgens de lijkschouwer en de dokters die zijn dood onderzochten, het ergste geval dat ze ooit hadden gezien.

"Ik verloor op 11 augustus 2014 niet alleen mijn man, maar ook mijn beste vriend." In een hartverscheurende brief heeft Susan Schneider Williams een oproep gedaan naar wetenschappers van over de hele wereld om verder te blijven zoeken naar een behandeling van de vreselijke ziekte die haar man, de bekende acteur Robin Williams, het leven kostte.

Beproeving
Hun beproeving begon in oktober 2013, rond hun tweede huwelijksverjaardag. Robin was in behandeling bij zijn dokter voor een waaier aan symptomen, die niets met elkaar te maken leken te hebben: constipatie, plasproblemen, maagzuur, slapeloosheid, een zwakke smaakzin en stress. Zijn linkerhand beefde wat, maar dat werd toegeschreven aan een eerdere schouderblessure.

Opeens kreeg hij ook last van buikpijn en angsten. Geen van zijn symptomen hield aan, maar ze kwamen en gingen op onregelmatige tijdstippen. In de loop van de tien maanden die daarop volgden, werden ze wel alsmaar heviger. Tijdens de winter kwamen daar nog paranoia, waanbeelden en geheugenproblemen bij. Psychotherapie moest verlichting brengen.

Night at the Museum 3
Begin april 2014 kreeg hij een zware angstaanval, terwijl hij in Vancouver 'Night at the Museum 3' aan het filmen was. Hij had ook moeite om zijn teksten te onthouden. De dokter raadde hem antipsychotica aan en dat leek eerst aan te slaan, maar andere symptomen werden dan weer erger. En waar ze tot nu toe altijd hadden kunnen praten en Susan hem altijd had kunnen kalmeren, slaagde ze er niet meer in om hem het licht aan het einde van de tunnel te laten zien. "Hij geloofde mij niet meer. Mijn hart en mijn hoop werden de grond ingeslagen. Hij zat vast en ik kon niets meer doen."

Robin was zijn verstand aan het verliezen en hij was er zich van bewust. "Hij was briljant en hij was een briljant acteur. God weet hoe lang en hoe veel hij voor iedereen probeerde te verbergen. En hoe groot zijn lijden en zijn verdriet waren. Vechtend tegen iets waarvan hij de naam niet eens kende."

Parkinson
Na een eindeloze reeks bezoeken aan dokters en psychiaters en een batterij aan tests, kwam er op 28 mei een diagnose: de ziekte van Parkinson. "We hadden een antwoord. Ik werd overspoeld door hoop. Maar iets in mij wist dat Robin het niet geloofde", aldus Susan. "Hij deed wel alles wat hij kon om er iets aan te doen: therapie, sporten, meditatie en yoga. Hij volgde zelfs een cursus zelfhypnose. Niets hielp voor lang."

Langzaamaan kreeg de acteur het lastiger. "Zijn stem werd zwakker, zijn linkerhand beefde als nooit tevoren en hij stapte moeilijk. In een gesprekken moest hij vaak naar zijn woorden zoeken en dat haatte hij. Redeneren werd lastiger en hij kreeg problemen met zijn zicht en zijn dieptezicht. Het was alsof hij langzaam verdronk in zijn symptomen. En ik verdronk mee."

"Slaapwel, mijn liefste"
Tegen het einde van juli werd beslist dat Robin opgenomen zou worden om extra tests te doen. Maar eerst moest hij wat uitgerust raken en aansterken. Daarom kreeg het koppel de raad om apart te gaan slapen en kreeg Robin weer andere medicatie. En dat leek effect te hebben. Tegen het tweede weekend van augustus waren zijn symptomen weer wat beter en genoten ze samen van een heerlijk weekend zoals vroeger. "Het was eigenlijk als één langgerekte date", aldus Susan. "Die zondagavond toen we gingen slapen zei hij: 'Slaapwel, mijn liefste' en hij wachtte voor mijn gebruikelijke antwoord: 'Slaapwel, mijn liefste'. De volgende morgen was hij dood."

Drie maanden duurde het voor het autopsierapport klaar was. En daarin stond opeens een compleet ándere diagnose. Die een heel verschillend licht wierp op de ziekte van Robin. En opeens vielen alle puzzelstukjes in elkaar: Lewy Body Dementie. "Ik was niet verbaasd", aldus Susan. "Hij had echt álle symptomen gehad. Maar omdat ze zo uiteenlopend zijn, had niemand de puzzel opgelost. Er moet echt een chemische oorlog in zijn hoofd gewoed hebben, die er alles verwoestte."

Juiste spoor
In het daaropvolgende jaar verzamelde zijn echtgenote alle mogelijke info over de ziekte. Om beter te begrijpen wat haar man had doorgemaakt. "We waren eigenlijk op het juiste spoor geweest om de correcte diagnose te stellen. Zou het een verschil hebben gemaakt mocht hij geweten hebben waartegen hij vocht? Welke terrorist er in zijn hoofd zat? Ondanks de wetenschap dat die hem zeker zou vermoorden? Dat zullen we nooit weten. Maar hij zou wel alles hebben gedaan om het onderzoek vooruit te helpen en zichzelf zelfs als proefkonijn hebben aangeboden."

Strijd
En die strijd voert Susan nu voor hem. Ze trad toe tot de raad van bestuur van de American Brain Foundation, die zich inzet voor onderzoek naar hersenziekten. En riep nu ook in een open brief op om te blijven zoeken naar manieren om juiste diagnoses te stellen en remedies voor LBD te vinden.

01-10-2016 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse prinsesje Charlotte (1) brabbelt eerste woordjes

Britse prinsesje Charlotte (1) brabbelt eerste woordjes

http://oi64.tinypic.com/13zo29g.jpg

De Britse prins William, zijn vrouw Catherine en hun kinderen George (3) en Charlotte (1) brengen voor de eerste keer als gezin een staatsbezoek aan Canada. De vier royals vermaakten zich opperbest tijdens een kinderfeestje met een koninklijk tintje in Victoria.

Speciaal voor het driejarige prinsje en zijn eenjarige zusje was een kinderactiviteit opgenomen in het programma van het bezoek. George en Charlotte vermaakten zich met ballonnen, bellen te blazen en een hoop dieren. Charlotte veroverde vele harten door een konijn te knuffelen en op een flinke hond te gaan zitten, George genoot van een ponyritje.

'Pop'

Toen de twee met hun ouders arriveerden in de tuin van Government House, waar het gezin verblijft tijdens het bezoek aan Canada, viel Charlottes oog meteen op een boog ballonnen. Het zestien maanden oude prinsesje riep 'pop', haar eerste woordje dat ze in het openbaar sprak, en rende op de felgekleurde versiersels af. George volgde niet veel later.

De peuter vermaakte zich ook kostelijk met bellen blazen. William wist hoe hij zijn zoon moest vermaken en blies enorme bellen voor George en de andere aanwezige kinderen. Volgens Britse media waren dat er 24, allemaal kinderen met ouders in het leger.

Ook ballonkunstenaar Paul Kilshaw was een succes. "George vroeg me een vulkaan voor hem te maken en vertelde me er van alles over", zei Kilshaw tegen de krant Express. "Toen ik begon oranje vlammen te maken, zei hij: dat is lava." William vertelde dat hij thuis ook probeerde ballonfiguren te maken, maar dat het nog niet echt wilde lukken.

Pony
Bij de minikinderboerderij die speciaal voor het partijtje was opgetuigd, hadden de prins en het prinsesje veel aandacht voor de pony's. "Charlotte knuffelde Honey volop, het was echt lief om te zien", zei een van de meisjes die voor de pony's zorgde. "Ik vroeg William of ze al een pony voor haar hadden gekocht en hij zei: nog niet."

Het was voor George en Charlotte niet de eerste keer deze week dat ze een kinderboerderij bezochten. Dinsdag nam hun nanny ze mee op stap terwijl William en Kate in Whitehorse, Yukon verbleven. Het privébezoek lekte donderdag uit via een tweet van een toerismebureau.


30-09-2016 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga treedt op tijdens halftime-show Super Bowl

Lady Gaga treedt op tijdens halftime-show Super Bowl

http://oi65.tinypic.com/1zbukbm.jpg

Het is een feit: Lady Gaga verzorgt de 'halftime show' tijdens de door miljoenen mensen bekeken Super Bowl in februari volgend jaar. Dat heeft de NFL bekend gemaakt. Lady Gaga bevestigde het nieuws zelf via Twitter.

"Het zijn geen roddels meer, het is waar'', zo twitterde de popster. Gaga trad het afgelopen jaar ook al op tijdens de Super Bowl in Santa Clara, Californië. Toen zong ze het Amerikaanse volkslied, terwijl Beyoncé, Bruno Mars en Coldplay de hoofdact vormden.

Best bekeken televisiemoment
De 'halftime show' tijdens de Super Bowl is het best bekeken televisiemoment in de Verenigde Staten. De zangeres treedt hiermee in de voetsporen van onder anderen Madonna, Bruce Springsteen, U2, Paul McCartney en Michael Jackson.

30-09-2016 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Astrid Bryan' is niet meer

'Astrid Bryan' is niet meer

http://oi65.tinypic.com/veul9l.jpg

Astrid Bryan (33) meent het. Omdat ze van de familienaam van haar ex-man John af wil, gaat ze nu op sociale media door het leven als 'de enige echte Astrid'. Zo geeft op de Instagram-account van 'Astrid Bryan' niemand meer thuis. Samen met de mededeling dat de pagina niet meer in gebruik is, wordt er doorverwezen naar haar nieuwe account: @onenonlyastrid.

Ietwat pijnlijk wel, want haar échte nieuwe Instagram-profiel staat geregistreerd op @oneandonlyastrid. Ondanks het typfoutje heeft de brunette toch haar 146.000 volgers kunnen behouden. Op Snapchat duikt ze trouwens wel op als @onenonlyastrid.

Astrid is momenteel verwikkeld in een bittere strijd voor de rechtbank met haar ex 'den John'. Daar valt één dezer dagen een cruciale beslissing. De zakenman eist liefst 1,8 miljoen euro van haar omdat hij vindt dat zij tijdens hun huwelijk inkomsten heeft achtergehouden.

30-09-2016 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje speelt hoofdrol in musical 'Beauty and the Beast'

Josje speelt hoofdrol in musical 'Beauty and the Beast'

http://oi67.tinypic.com/216hoi.jpg

Beauty and the Beast', een van de meest succesvolle en geliefde musicals aller tijden, komt vanaf 10 december naar Flanders Expo. Niemand minder dan Josje Huisman zal de titelrol spelen. Jan Schepens neemt de rol van 'the Beast' op zich. Peter Van de Velde, Eline De Munck, Ivan Pecnik, Dieter Troubleyn, Peter Thyssen en Barbara Dex zijn enkelen van de bekende gezichten die de topcast vervolledigen.

De musical betekent voor het Belgische productiehuis Marmalade de eerste stap naar live-entertainment. Ish Ait Hamou (o.a. bekend van 'So You Think You Can Dance') staat in voor de 'Creatieve supervisie Choreografie & Staging'. De regie ligt in handen van Christophe Ameye.

"We brengen het bekende Disneyverhaal met de al even populaire liedjes. Toch wordt het geen musical in de meest traditionele zin van het woord", zegt producent Yoshi Aesaert. "De bezoeker mag zich verwachten aan een totaalspektakel waarbij men al van bij de ingang wordt ondergedompeld in de sprookjesachtige wereld van 'Beauty and the Beast'. Beleving staat hierbij centraal. We willen een verrassende en ontroerende ervaring creëren voor jong en oud," aldus Aesaert.

30-09-2016 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brangelina akkoord met tijdelijke regeling

Brangelina akkoord met tijdelijke regeling

http://oi66.tinypic.com/28aum92.jpg

Angelina Jolie en Brad Pitt hebben de eerste voorwaarden over hun scheiding op papier gezet. Het acteurskoppel is akkoord gegaan met een tijdelijke voogdijregeling van de kinderbescherming in Los Angeles waarin ook regels zijn opgesteld over therapie, en alcohol- en drugstesten. Dat meldt TMZ op basis van bronnen.

De zes kinderen van Angelina en Brad, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox en Vivienne, blijven voorlopig bij Angelina wonen. Brad krijgt zoals verwacht een bezoekregeling. In ieder geval moet daar de eerste keer een therapeut bij zijn. Die kan vervolgens beslissen of dat bij latere bezoeken nog nodig is.

Brad moet zich ook voorbereiden op willekeurige alcohol- en drugstesten, omdat Angelina denkt dat hij mogelijk verslaafd is. Bronnen zeggen tegen TMZ dat de eerste test in ieder geval negatief was. In de regeling staat ook dat zowel Brad als Angelina individuele begeleiding krijgt en dat er ook gezinsbegeleiding komt.

Volgens de Amerikaanse entertainmentsite moesten Angelina en Brad wel om de tafel zitten omdat het anders waarschijnlijk zou uitdraaien op een rechtszaak. Angelina zou tevreden zijn met de tijdelijke regeling, die overigens maar voor drie weken geldt. Dan worden nieuwe regels opgesteld of moeten Angelina en Brad alsnog naar de rechter.

30-09-2016 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan releaset cdbox van legendarische '1966'-tournee

Bob Dylan releaset cdbox van legendarische '1966'-tournee

http://oi64.tinypic.com/2059qiw.jpg

Legacy Recordings, een label van Sony Music, heeft gisteren van de Amerikaanse bard Bob Dylan voor 11 november een box met niet minder dan 36 cd's van zijn wereldtournee in 1966 in het vooruitzicht gesteld. Die concertreis was voor 's mans carrière en (een deel van) zijn fans een keerpunt, want hij greep naar de elektrische gitaar, waardoor hij voor sommigen een "verrader van de folk" was.

'Bob Dylan: The 1966 Live Recordings' bevat concerten van Robert Zimmerman in de VS en Australië, maar bovenal in Europa. In België lijkt hij toen niet te hebben gespeeld.

Bob Dylan, nu 75, schakelde voor het eerst over naar de elektrisch gitaar op het Newport Folk Festival in 1965.

In mei van dit jaar bracht de man onder de titel 'Fallen Angels' zijn 37ste studio-album uit.

29-09-2016 om 10:26 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
28-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna en Katy Perry steunen Hillary... door naakt te gaan

Madonna en Katy Perry steunen Hillary... door naakt te gaan

http://oi67.tinypic.com/mmakop.jpg

In navolging van Katy Perry is ook Madonna uit de kleren gegaan. Niet per se om de Amerikaanse verkiezingen te promoten maar vooral om Hillary Clinton een hart onder de riem te steken.

"Ik stem naakt met Katy Perry", twittert de 58-jarige zangeres bij een vrij onthullende foto waarop ze overduidelijk geen kleren draagt. "Stem op Hillary. Ze is het beste wat we hebben", voegt ze daar aan toe. Madonna sluit haar tweet af met de woorden 'nude voting series #1', waaruit opgemaakt kan worden dat er mogelijk meer spannende foto's van haar volgen.

Katy, ook een fervent Hillary-aanhanger, lanceerde dinsdag een spotje waarin ze Amerikanen oproept om in november te gaan stemmen. Dat deed ze met de boodschap dat dat in elk gewenst outfit kan, suggererend dat het zelfs naakt kon. In de video zijn de intieme delen van de zangeres echter zorgvuldig weggewerkt achter zwarte blokjes.

28-09-2016 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny de Mol deelt eindelijk foto nieuwe vriendin Anouk

Johnny de Mol deelt eindelijk foto nieuwe vriendin Anouk

http://oi66.tinypic.com/1z3nsqw.jpg

De Nederlandse RTL-presentator Johnny de Mol (37) heeft al een paar maanden stevige verkering met zangeres Anouk van Schie die bij het grote publiek bekend werd als lid van het meidengroepje KUS. Maar een foto waarop de twee tortelduifjes samen staan was er nog niet. Tot nu! Johnny en zijn 34-jarige vriendin zetten vandaag allebei een eerste, superromantisch kiekje van hun tweeën op Instagram.

Het kiekje is vermoedelijk genomen op een strand. "Deze zomer was magisch'', schrijft de zoon van Talpabaas John de Mol en zijn ex-vrouw Willeke Alberti er voor de volledigheid bij. En dan ook nog de woorden 'gelukkig', 'happy' en een emoticon in de vorm van een hartje.

Anouk maakt verder geen woorden vuil aan het gezellige samenzijn. Bij de waarschijnlijk op Ibiza gemaakte foto die zij op sociale media parkeerde is alleen een veelzeggend hartje te zien. Johnny en Anouk hebben deze zomer veel tijd samen doorgebracht, maar hebben nog geen idee waar dat naartoe gaat. Daarmee zijn de twee, zo verklaarde De Mols manager een paar weken geleden, ook totaal niet bezig. Hun realtie zou serieus maar nog pril zijn.

Dochtertje
Johnny is zeker niet de eerste vriend van de blonde Anouk. Uit een eerdere relatie met Co Rowold heeft Anouk al een dochtertje van bijna drie jaar: Kiki (3). Tussen 2008 en 2010 had ze een verhouding met comedian Javier Guzman, voor wie ze in 2009 zijn Sinterklaasconference produceerde. Of Johnny haar dochtertje al heeft ontmoet is niet bekend. Wel heeft hij kennisgemaakt met het huisdier van Anouk: een Frans bulldogje. Twee weken geleden zette de presentator een foto op Instagram waarop het reutje te zien is.

De nog kinderloze presentator heeft inmiddels een imposant liefdesbalboekje dat uitpuilt van de al dan niet bekende beauty's. In maart dit jaar verbrak hij zijn relatie met brunette Shima Kaes. Reden daarvoor was dat De Mol nog niet klaar zou zijn voor een huwelijk met wat hij toch nog noemde zijn 'zielenmaatje'. Voor Shima had hij een (nooit bevestigde) relatie met de Nederlandse playmate Beau Hesling. En daarvoor weer had hij, in willekeurige volgorde, relaties met klinkende namen als K3-zangeres Josje Huisman, Tatum Dagelet, actrice Liesbeth Kamerling, hotelerfename Kim Kennedie, model Céline Prins, model Elvira Egmond en de presentatrices Bridget Maasland en Chantal Janzen.

28-09-2016 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viespeuk betast Kim Kardashian op Champs-Élysées

Viespeuk betast Kim Kardashian op Champs-Élysées

http://oi63.tinypic.com/9zwzfa.jpg

Kim Kardashian is deze avond door een man betast op de Parijse Champs-Élysées. De echtgenote van Kanye West wandelde langs de bekende winkelstraat toen plots een man opdook die haar achterwerk probeerde te kussen.

De pervert werd meteen door haar bodyguards ontzet. Het incident gebeurde voor de ogen van vele paparazzi. Wat de man bezielde, is niet bekend. Een voorbijganger die toevallig getuige was van het incident, stuurde ons deze foto's. Kardashian is in de lichtstad voor de Modeweek in Parijs.

28-09-2016 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De rechtszaak van Astrid: zal ze haar huis moeten verkopen?

De rechtszaak van Astrid: zal ze haar huis moeten verkopen?

http://oi64.tinypic.com/2gued5s.jpg

De tijd dat Astrid liefdevol over de bol van 'den john' aaide, is al lang voorbij. Intussen zijn de twee gescheiden en loopt er een bitse rechtszaak tussen de twee, waar deze week een oordeel in valt.

Het is een ingewikkelde zaak: het probleem ligt bij een ruzie tussen Astrid en haar ex-manager, die gesjoemeld zou hebben met contracten. Nadat Astrid hem aanklaagde, ging de man uit wraak langs bij Den John. Uit papieren blijkt dat haar inkomen hoger lag dan in de contracten die haar door haar gewezen manager werden voorgelegd. Astrid werd dan door John aangeklaagd voor geld dat haar ex-manager heeft achtergehouden, omdat daar bij hun scheiding geen rekening mee werd gehouden. In totaal eist hij zo'n 2 miljoen dollar van haar, omgerekend 1,8 miljoen euro.

En deze week beslist een rechter of John een poot heeft om op te staan. De vraag is natuurlijk of Astrid zo'n bedrag kan betalen, want behalve haar blog en haar kledinglijn bij modeketen ZEB heeft ze op het eerste zicht niet veel inkomsten meer. TV Familie meent dan ook dat ze haar villa in de Hollywood Hills zal moeten verkopen als de rechtszaak slecht uitdraait. "Astrids villa wordt geschat op 3.568.800 dollar. Omgerekend zo'n 3.199.713 euro", legt financieel expert Thierry Debels uit in TV Familie. "De woning heeft vier slaapkamers en drie badkamers, en Astrid betaalt er iets meer dan 30.000 dollar belastingen per jaar voor. Het huis is zo'n 222 m2 groot."

Veel geld, maar naar Hollywoodmaatstaven valt dat eigenlijk goed mee. "Het huis van een van haar buren is bijvoorbeeld al 8 miljoen dollar waard. Alles hangt af van de grootte en ouderdom van de villa. En ook zaken als een grote tuin of zwembad tellen mee." Of Astrid het zonder dat zwembad zal moeten stellen, weten we dus binnenkort.

28-09-2016 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Presentator Temptation Island opnieuw veroordeeld

Presentator Temptation Island opnieuw veroordeeld

http://oi67.tinypic.com/293fy3q.jpg

Rick Brandsteder (32), de Nederlander die samen met onze Annelien Coorevits Temptation Island op VIJF presenteerde, is veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van een week vanwege een mishandeling.

Ook moet de presentator een boete van 750 euro betalen en 250 euro schadevergoeding. Dat heeft de politierechter in Amsterdam vandaag bepaald.

Rick, zoon van televisiecoryfee Ron Brandsteder, stompte eind januari iemand meerdere malen in het gezicht nadat hij zou zijn geprovoceerd door het slachtoffer. Dat gebeurde nadat de presentator naar eigen zeggen per ongeluk had voorgedrongen bij het toilet.

Het is niet de eerste keer dat Rick in opspraak komt vanwege vechtpartijen. Al drie keer eerder kwam hij in contact met justitie. In 2007 vocht hij in een snackbar, in 2008 raakte hij slaags met een aantal mensen op een afterparty van de sfeergroep de Toppers en in 2011 werd hij gearresteerd vanwege mishandeling tijdens de jaarwisseling. Dat leverde hem taakstraffen op.

28-09-2016 om 09:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
27-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magere Mary-Kate Olsen (30) 'lijkt wel 12 jaar' in bikini

Magere Mary-Kate Olsen (30) 'lijkt wel 12 jaar' in bikini

http://oi68.tinypic.com/30clgkl.jpg

Veel van haar fans moesten twee keer kijken, maar de blondine op de foto is toch echt de Amerikaanse actrice Mary-Kate Olsen. Het voormalige kindsterretje is inmiddels 30 jaar, maar ziet er zonder make-up opvallend jeugdig uit. "Ze lijkt wel 12'', twittert een fan.

Mary-Kate is samen met haar 'twin' Ashley en echtgenoot Olivier Sarkozy op vakantie in Zuid-Frankrijk.

Hoewel de meeste Amerikaanse media haar 'bikini body' als 'jaloersmakend' bestempelen, zijn er ook zorgen over haar gezondheid. Mary-Kate, die eerder werd behandeld voor anorexia, is volgens RadarOnline 'angstaanjagend dun'.

Sommige twitteraars vrezen dat ze nog steeds last heeft van haar eetstoornis. "Het is niet goed om haar lichaam dan als 'volmaakt' te bestempelen'', twittert iemand. "Ze ziet er ziek uit'', voegt een ander toe.

Hoort bij het leven
De zorgen lijken onterecht; voor zover bekend gaat het goed met Mary-Kate. Over haar eetstoornis wil ze niet praten, maar wel over de problemen in haar leven in het algemeen.

"Iedereen maakt moeilijke tijden mee'', zei ze eerder. "Het hoort bij het leven. Het moeilijkste is om op het punt te komen dat je hulp vraagt en eerlijk bent tegen jezelf.''

265 miljoen
Zakelijk gaat het in ieder geval uitstekend met de knappe tweeling. De twee zijn erg succesvol in de modewereld en hebben een geschat vermogen van 265 miljoen euro. Ze runnen twee haute couturelijnen én ontwerpen betaalbare mode onder de titels Olsenboye en StyleMint.

Ashley en Mary-Kate willen alleen nog met hun werk in het nieuws komen en blijven weg van sociale media als Twitter. Onlangs maakten de twee nog een uitzondering toen ze op Instagram hun eerste 'twinfie' (tweeling-selfie) deelden.

27-09-2016 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry belooft naakt te gaan stemmen: "Morgen gebruik ik mijn lichaam als clickbait"

Katy Perry belooft naakt te gaan stemmen: "Morgen gebruik ik mijn lichaam als clickbait"

http://oi64.tinypic.com/2ds4bko.jpg

Opvallende tweet van Katy Perry: de zangeres belooft naakt te gaan stemmen. "Morgen gebruik ik mijn lichaam als clickbait om de wereld te veranderen", klinkt het. Wat ze precies van plan is, moet nog blijken. Op de bijhorende foto moest een en ander alvast wel geblurd worden.

Perry laat geen kans onbenut om duidelijk te maken in welk kamp ze zit. Ze is al vaak komen opdagen op bijeenkomsten voor Hillary Clinton en ze droeg zelfs al een T-shirt met de tekst 'Hillary Clinton is a bad-ass' (Hillary is cool; nvdr).

Tijdens de Democratische conventie zong Katy twee nummers en riep ze de Clinton-fans op om van zich te laten horen. "Ik heb mijn studies niet afgemaakt, maar ik heb net als jullie wel een open geest en een stem", klonk het.

"Maak daarvan gebruik, want op 8 november zullen jullie evenveel macht hebben als een lobbyist voor de NRA (de organisatie die zich inzet voor het recht van burgers om vuurwapens te bezitten; nvdr). Jullie zullen evenveel te zeggen hebben als een miljardair. Of misschien kan je die gekke stem van je neef uitwissen. Waar je vandaan komt, heeft geen belang. Waar je naartoe groeit, dat is van tel. Ik ga mijn stem gebruiken en ik ga voor Hillary Clinton stemmen."

Bijna twee maanden geleden werd haar vriend Orlando Bloom ook al in zijn blootje gefotografeerd door paparazzi. Het stel liet er hun vakantie in Italië en Frankrijk niet door verpesten, integendeel: op Instagram reageerden ze allebei met een knipoog op de affaire.

27-09-2016 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!