Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ivanka Trump ziet verkoop kledinglijn stevig toenemen

Ivanka Trump ziet verkoop kledinglijn stevig toenemen

http://oi67.tinypic.com/vnh502.jpg

Ivanka Trump, de oudste dochter van de Amerikaanse president Donald Trump, heeft de verkoop van haar merk vorig jaar zien stijgen met 61 procent. Dat blijkt uit cijfers van G-III Apparel Group, het bedrijf achter de kledinglijn. Die is nochtans niet onbesproken. Ondanks een boycot van de Amerikaanse winkelketens Nordstrom en Neiman Marcus brengt het presidentschap van haar vader dus flink wat geld in het laatje, zo meldt het Franse persagentschap AFP.

Er was 2 maand geleden nog heel wat te doen rond de dure kledinglijn van Ivanka Trump, die na een online petitie bij twee Amerikaanse retailers van de schappen verdween. Een polemiek die flink wat media-aandacht kreeg, onder meer door een onverhulde reclameboodschap uit het Witte Huis waar Trump-adviseur Kellyanne Conway zich later voor moest verontschuldigen.

De kledinglijn is tussen februari 2016 en 31 januari 2017 razend populair geworden. De groothandelverkoop van Ivanka Trump-producten steeg in die periode van 29,4 miljoen dollar (27,7 miljoen euro) tot 47,3 miljoen dollar (44,6 miljoen euro), zo meldt G-III Apparel Group aan beurswaakhond SEC.

11-04-2017 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minnares van John Bryan blijkt nu toch niet dood te zijn

Minnares van John Bryan blijkt nu toch niet dood te zijn

http://oi67.tinypic.com/s2yvzr.jpg

Een nieuwe dag, een nieuwe aflevering in het vreemde leven van John Bryan, alias 'den John'. Hij eist nog steeds miljoenen van zijn ex-vrouw Astrid in een rechtzaak, en nu blijkt zijn overleden maîtresse toch nog in leven te zijn.

Toen het huwelijk tussen John Bryan en Astrid op de klippen liep, bleek al snel waarom: hij had een affaire met een Filipijnse vrouw, een zeker Ancy Dieto. Zij probeerde hem in 2011 af te persen, maar ving toen bot. In 2013 stuurde ze dan een mail met alle details van haar relatie met John naar Astrid zelf, wat het einde van zijn huwelijk betekende. "Ze schreef dat John haar beloofd had om met haar te trouwen", vertelde Astrid erover. "Ik kon het eerst niet geloven. Maar al snel kreeg ik bewijzen in handen."

Later stapte Ancy naar de politie en beschuldigde Den John van verkrachting. Op het moment dat ze hun affaire begonnen, was ze naar eigen zeggen nog minderjarig. Volgens haar advocaat had ze een ijzersterke zaak, maar toen werd het ineens heel stil rond de Filipijnse. Na de doortocht van tyfoon Haiyan werd er niets meer van haar gehoord, en er werd aangenomen dat ze overleden was.

Afpersing
Niets blijkt echter minder waar. "Na een lange zoektocht via lokale autoriteiten en familieleden konden we uiteindelijk bevestiging krijgen dat Ancy inderdaad nog in leven is", klinkt het in Dag Allemaal. Volgens een van haar vriendinnen heeft ze een spreekverbod van den John gekregen, en wist hij dus heel goed dat ze nog leefde. "Mocht John weten dat Ancy spreekt, dan beginnen alle problemen opnieuw. Dan dient hij een nieuwe klacht in, en kan Ancy in de gevangenis belanden. Althans, zo is dat haar verteld."

"Puur omdat zij arm was, geloofden alle mensen meteen Johns versie van het verhaal", licht de vriendin nog toe. "Maar Ancy is écht geen gold digger, zij was wel degelijk het slachtoffer in dit verhaal. Rijke mensen komen nu eenmaal met alles weg, zeker? Terwijl John - eerlijk waar - niets anders heeft gedaan dan leugens vertellen over Ancy."

11-04-2017 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mathias Vergels: "Ik heb géén alcoholprobleem"

Mathias Vergels: "Ik heb géén alcoholprobleem"

http://oi68.tinypic.com/2cn6nfs.jpg

Mathias Vergels (24) voelt zich opnieuw goed in zijn vel. De acteur/zanger heeft een zware periode achter de rug, maar zijn verloofde Julie kwam net op tijd in zijn leven, vertelt hij in Story.

De talrijke fans van Mathias Vergels waren erg blij toen de acteur onlangs opnieuw zijn opwachting maakte in Thuis. Een jaar geleden verdween hij tijdelijk uit de populaire reeks om zich te concentreren op andere projecten. De acteur heeft ook een turbulente periode achter de rug, zo moest hij zijn rijbewijs 12 maanden afgeven omdat hij al voor de derde keer veroordeeld werd voor rijden onder invloed.

"Mijn eerste veroordeling voor rijden onder invloed dateert van twee jaar geleden. Toen had ik voor mezelf uitgemaakt dat ik mijn leven opnieuw in eigen handen moest nemen. Dat was me ook gelukt, maar toen las ik ergens speculaties over het feit dat ik een alcoholprobleem zou hebben. Dat voelde als een serieuze klap in mijn gezicht en ik werd in één keer weer de dieperik in geduwd", vertelt de acteur in Story. "Ik ga niet ontkennen dat ik een paar keer dronken achter mijn stuur ben gekropen. Dat was fout, en het zal dan ook nooit meer gebeuren. Maar ik heb geen alcoholprobleem, of andere psychologische problemen. Vroeger had ik wel last van stemmingswisselingen, ik kon het ene moment heel blij zijn en het volgende doodongelukkig."

Goede invloed
Mathias had het ook moeilijk met zijn plotse bekendheid. "Plots werd ik voortdurend aangesproken, en iets simpels als naar de bakker gaan werd echt een opgave voor mij. Ik sloot me meer en meer op in mijn eigen huis. Maar dankzij mijn verloofde Julie heb ik dat allemaal een plek kunnen geven. Ze heeft een ongelooflijk goede invloed op mij. Julie was mijn drijfveer om recht te krabbelen na alle miserie. Ze heeft me doen inzien dat ik mijn leven weer in eigen handen moest nemen. Niet dat ze mij iets moest opdringen, het gebeurde gewoon automatisch. Dankzij Julie ben ik opnieuw op het juiste pad beland. Ze heeft een erg rustgevende invloed op mij. Ik ben veel kalmer dan vroeger, ook in mijn hoofd. Ik heb nu iemand in mijn leven die alles de moeite waard maakt, zij is de motor die me vooruit duwt."

11-04-2017 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Boeckx: "Over twee jaar zoek ik Harry en Olga weer op"

Peter Boeckx: "Over twee jaar zoek ik Harry en Olga weer op"

http://oi65.tinypic.com/ztyupz.jpg

Vaarwel Deefje, Azimi's en Michel. Vanavond mag het bonte gezelschap nog één keer het geld laten rollen in de laatste aflevering van 'The Sky is the Limit'. Maar een definitief afscheid wordt het niet. "Er volgt niet meteen een vijfde reeks, maar over twee jaar zou ik nog één keer hun levens willen binnenstappen", aldus tv-maker Peter Boeckx.

Goed en slecht nieuws voor de fans van 'The Sky is the Limit'. Straks mogen de gesmaakte figuren uit de populaire reeks nog één keer alles uit de kast halen in de slotaflevering van seizoen 4. Daarna verdwijnen Peter Boeckx en zijn team uit hun leven. De nieuwe reeks die volgend voorjaar gepland stond, komt er niet. "Dat is een weloverwogen beslissing", aldus bedenker Peter Boeckx. "We hebben de voorbije jaren mooie en vaak spraakmakende televisie gemaakt, maar het voelt juist aan om er nu even mee te stoppen. Dit is het goede moment. Bovendien heb ik zin om me terug in enkele andere projecten vast te bijten. Dingen die meer in de lijn van 'Haemers' liggen. Ik werk momenteel aan twee onderwerpen en het is de bedoeling dat één daarvan volgend voorjaar in de plaats van 'The Sky is the Limit' op televisie komt."

Risico's van het vak
Al houdt de reportagemaker de deur wel op een kier voor zijn vrienden bij de 'rich and famous'. "Ik denk dat het heel leuk zou zijn om over pakweg twee of drie jaar nog eens langs te gaan bij de belangrijkste personages uit de eerste vier seizoenen. Hoe zou het nog zijn met Harry en Olga? Welk parcours heeft Michel Van den Brande intussen afgewerkt? Dat zou nog verrassende en interessante televisie kunnen opleveren, denk ik." Interessant en spraakmakend was de vierde reeks ook al. Al had dat ook wat te maken met de strapatsen van zijn protagonisten.

Zo werd Dave Wauwermans ontmaskerd als oplichter en fraudeur. "Daar was ik op z'n zachtst gezegd not amused over", aldus Boeckx. "Voor we beginnen filmen, heb ik altijd een lang gesprek met die mensen. Ik vraag hen dan om alles te vertellen. Die informatie wordt niet altijd gebruikt, maar er moet wederzijds vertrouwen zijn. Wanneer ik dan in de krant dingen moet lezen die me niet verteld zijn, vind ik dat allesbehalve prettig. Ik was dan ook ontgoocheld. Anderzijds weet je dat je bij een dergelijke levensstijl altijd voor verrassingen kan komen te staan. Dat zijn de risico's van het vak."µ

Geen BV's
Met BV's neemt Boeckx voortaan geen risico's meer. 'The Show Must Go On', zijn andere programma, is definitief ten grave gedragen. "Bij die reeks heb ik gezondigd tegen één van mijn grootste pricipes: 'werk nooit met bekenden'. BV's zijn mijn ding niet en hun leven is mijn wereld niet. Ik kijk zelf ook niet graag naar programma's met bekende mensen. Dus moet ik zo'n dingen niet meer maken. Al kennen we door die reeks wel De Parasol. En dat was dan weer helemaal mijn ding."

11-04-2017 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jefferson: "Mijn mama vond mij een watje op Temptation"

Jefferson: "Mijn mama vond mij een watje op Temptation"

http://oi66.tinypic.com/so46fl.jpg

Welke koppels Temptation overleefd hebben, dat moet nog blijken uit de aflevering van morgen. Maar dat Jefferson en Lize nog samen zijn, dat betwijfelen wij sterk. Het laatste kampvuur draaide immers allerminst goed uit voor de twee. "We hebben allebei fouten gemaakt. Zij niet meer dan ik", vertelt Jefferson in Dag Allemaal.

"Lize heeft mij diep gekwetst", vertelt Jefferson. "Maar ik haat haar niet. Dat kan ik niet, zo werd ik niet opgevoed. Meer nog: ik wens haar alle geluk toe. En ik hoop dat ze na dit avontuur ook wat heeft geleerd over zichzelf, haar kleine kantjes ontdekt en daaraan werkt."

Erg grootmoedig van hem, maar zo is hij nu eenmaal opgevoed, klinkt het. "Bij ons thuis hechten we veel belang aan familie en eerlijkheid." En zijn mama liet zo eerlijk blijken dat ze niet helemaal blij was met zijn deelname aan Temptation. "Ze vroeg zich af of dat écht nodig was. Toen ik thuiskwam, zei ze: 'Wel, nu heb je de antwoorden wat Lize betreft.' In 't begin keek m'n moeder zelfs mee naar 'Temptation'."

Tranen en tattoo's
Daar is ze echter snel mee gestopt, en niet om de reden dat je zou denken. "Vanwege het kampvuur, waar ik tranen in m'n ogen kreeg. Dat ik publiekelijk een traan liet om Lize, maakte haar kwaad. Ze vond dat ik me als een watje had gedragen. In onze familie zeggen ze altijd dat je je verdriet nooit mag tonen. En normaal hou ik mijn tranen ook enkel voor m'n familie."

Hij heeft wel goede vrienden overgehouden aan Temptation. "Met Herbert en Merijn heb ik een band voor het leven, denk ik. Pommeline zette bij ons alle drie dezelfde tattoo: een doodskop met 'n kroontje op en het onderschrift 'Tempa Brothers'. De doodskop staat voor 'afzien', het kroontje voor onze sterkte. Herbert kwam met die symboliek af. (lachje) Ik heb er lang over nagedacht, toch een dag of drie. En dan hebben we hem laten zetten."

11-04-2017 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens zingt I Love The '90's plat

Nathalie Meskens zingt I Love The '90's plat

http://oi66.tinypic.com/k1t89c.jpgZaterdagavond vonden opnieuw 20.000 'children of the nineties' vlotjes de weg naar de Ethias Arena in Hasselt, voor de 10de editie van I love the 90's. Voor dit jubileum waren de grote kanonnen bovengehaald.

Naast Steps en Vengaboys werd Pat Krimson herenigd met Leopold 3-collega Erik Goossens én z'n eerste platenbaas Maurice Engelen. De grootste verrassing van de avond was Nathalie Meskens - zelf een tiener in de jaren 90. Met een hitmedley kreeg ze de hele zaal moeiteloos op haar hand. Achteraf werd Meskens nog feestend gespot in het publiek met haar nieuwe vriend Nadim.

"This was crazy", kirde de Britse popband Steps na afloop van hun allereerste comeback optreden op het Europese vasteland.

Een datum is er nog niet, maar dat er een 11de editie komt, staat zo goed als vast.

10-04-2017 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje: "Geef mij maar een hond in plaats van een kind"

Josje: "Geef mij maar een hond in plaats van een kind"

http://oi63.tinypic.com/35aj32r.jpg

Dat vanavond het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek van start gaat, wist u waarschijnlijk al. Daarin zal onder meer Josje het beste van zichzelf geven; vanavond covert ze bijvoorbeeld Glamorous van Natalia, en vertelt ze waarom ze liever een hond zou hebben dan een kind.

"Ik zou écht heel graag een hond willen, al heel lang", ­verduidelijkt ze in Het Nieuwsblad. "Onlangs stond ik op het punt om er een in huis te halen, maar het moet voor zo'n hond even leuk zijn als voor mij. Ik ben nog veel te vaak weg en leid een veel te onregelmatig leven, dat kan ik die hond niet aandoen. Tenzij ik een schoothondje zou nemen, maar daar ben ik ook het type niet voor. Ik zoek een hond met karakter, eentje waarmee ik het bos kan intrekken. En een kind? Dat is op dit moment niet aan de orde."

Verder is ze vol lof over de andere deelnemers. "Clouseau kende ik als tiener al", klinkt het. Met Natalia klikte het ook meteen. "Ze heeft een ­gigantische présence, en het is ­allemaal helder bij haar. What you see is what you get, dat pittige ligt me wel."

10-04-2017 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Zelfmoord? Niets van. Vogue-model moest dood omdat ze verkeerde kleren droeg"

"Zelfmoord? Niets van. Vogue-model moest dood omdat ze verkeerde kleren droeg"

http://oi67.tinypic.com/16hubsi.jpg

Zelfmoord luidt de officiële versie, maar daar kan de familie van Raudha Athif zich niet mee verzoenen. Volgens hen werd het 20-jarige Vogue-model in Bangladesh vermoord door extremisten omdat ze "de verkeerde kleren droeg".

Enkele medestudentes deden de vreselijke ontdekking op 29 maart. Op het eerste zicht leek Athif zich opgehangen te hebben, maar al snel ontstonden twijfels. "Ze zag er altijd zo opgewekt uit. Ik kan moeilijk geloven dat ze er zelf een einde aan gemaakt heeft", aldus haar kotbaas.

Ook haar vader Mohammed en broer Athif zijn er quasi zeker van dat er meer aan de hand is. "Ze was levenslustig en had een prachtige toekomst voor zich", aldus die laatste. "Niemand kan dit geloven. In Bangladesh zijn de laatste tijd wel vaker moorden gepleegd die achteraf aangekleed werden als zelfmoord. Vermoed wordt dat islamitische extremisten achter die wreedheden zitten."

10-04-2017 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weerbericht Eén krijgt make-over: "Kijker moet het weer veel meer beleven"

Weerbericht Eén krijgt make-over: "Kijker moet het weer veel meer beleven"

http://oi67.tinypic.com/2wojaxg.jpg

De kleuren van de studio aangepast aan het weer van de dag, een filmpje vooraf én zes in plaats van vier dagen voorspeld: er waait een nieuwe wind door Het Weer op Eén. "We willen dat de kijker het weer veel meer beleeft."

Wie zo meteen na het Journaal om 13 uur nog blijft hangen voor het weerbericht met Frank Deboosere, zal het meteen merken: Het Weer onderging een flinke facelift. Niet alleen het decor en de look, maar ook de inhoud. De grootste verandering is misschien wel het aantal dagen dat Frank en Sabine vooruitblikken. Voortaan kunnen zonnige fietstochtjes of winterse filmavonden voor het haardvuur zes in plaats van vier dagen op voorhand gepland worden.

Ook al wagen weermensen zich doorgaans niet graag aan verre voorspellingen, de kijker is koning. "We doen dit echt op vraag van hen", zegt weerman Frank Deboosere. "Al is het wel een groter risico, natuurlijk." Bovendien krijgt de kijker nu ook extra informatie over actuele weerfenomenen of extreme weersomstandigheden elders in de wereld." 

Belichting
Ook nieuw is de belichting. Buiten een staalblauwe hemel met een flinke portie zon? Dan presenteert Sabine in een heldere studio. Op een mistige dag worden de kleuren minder uitgesproken en stemmiger. Vrt heeft daarvoor acht kleurenpaletten voorhanden. "We willen dat de kijker het weer van de dag echt voelt. Dat ze ook meteen merken wat voor dag het is of geweest is", klinkt het.  

De kijker betrekken, daar draait het nieuwe weerpraatje om. De hashtag #vrtweer waarmee kijkers hun eigen foto's kunnen insturen, werd recent al ingevoerd. Nu komen er ook filmpjes bij het begin van het weerbericht. "Die zullen door onze cameraploegen, die sowieso overal in het land aan de slag zijn, aangeleverd worden. Was het een mooie dag zoals gisteren, dan zullen we bijvoorbeeld een shot laten zien van een drukke zeedijk met mensen die genieten van een ijsje."

Dynamischer
Het Weer is voortaan ook een heel pak dynamischer dan vroeger. Geen weerman of -vrouw meer die enkel in de rechter- of linkerhoek van uw televisiescherm naar de landkaart wijst, wél een volledig virtuele ruimte. De studio werd daarvoor volledig in een zogenaamde 'green key' gestopt. Tot nu werden beelden enkel geprojecteerd op één vlak achter de presentator, nu zal dat ook kunnen op de vloer en op de wanden waardoor in- en uitgezoomd kan worden, de weermensen veel meer bewegingsruimte hebben en het geheel een stuk moderner wordt.

"Het is wennen, maar zo krijgen we het weerbericht helemaal zelf in handen", zegt Deboosere. "Wij bedienen alle knopjes. Stappen we een beetje naar links, dan wordt onmiddellijk door de computer opnieuw berekend hoe het perspectief van het beeld achter mij moet zijn."

Wennen
De voorbije weken hebben Frank en Sabine al flink geoefend want ook voor hen verandert er veel. De studio is volledig geautomatiseerd, wat betekent dat ze zelf alles sturen en elke stap die ze zetten ook een impact heeft op het beeld achter hen. "Het is nog een beetje wennen maar het voelt zo goed aan. Het is zeker al tien jaar geleden dat Het weer nog eens een grondige facelift kreeg, dus heel fijn dat we nu voluit deze eeuw binnenstappen."

10-04-2017 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meteen al tranen: Clouseau ontroert vanavond met 'Ik Wil Je Terug'

Meteen al tranen: Clouseau ontroert vanavond met 'Ik Wil Je Terug'

http://oi63.tinypic.com/qzfx2g.jpg

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek van start op VTM, en het belooft meteen een emotionele reeks te worden. De eerste aflevering staat in het teken van Natalia, en Clouseau weet haar meteen aan het huilen te brengen met een Nederlandstalige versie van 'I Want You Back'.

10-04-2017 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Wilders werkt aan negen nieuwe islamfilmpjes Vandaag om 18:13 door say | Bron: BELGA

Wilders werkt aan negen nieuwe islamfilmpjes

http://oi67.tinypic.com/v5hoch.jpg

De Nederlandse politicus Geert Wilders (PVV) heeft de komst van negen nieuwe filmpjes aangekondigd waarin hij ‘het gevaar van de islam’ en ‘de noodzaak tot deislamiseren’ uitlegt. De filmpjes hebben vooralsnog de naam Fitna 2 tot en met 10 gekregen, twitterde Wilders zondag.

In 2008 bracht de rechtspopulistische Wilders de korte film ‘Fitna’ over de Koran uit, die internationaal tot veel ophef leidde. Het vervolg daarop, dat over de profeet Mohammed zou gaan, had eigenlijk in 2010 moeten verschijnen maar werd steeds uitgesteld.

09-04-2017 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goffin schenkt Belgen zege in Davis Cup

Goffin schenkt Belgen zege in Davis Cup

http://oi68.tinypic.com/28auloo.jpg

David Goffin (ATP 14) heeft zondag België de overwinning bezorgd in de kwartfinale van de Davis Cup tegen Italië. Goffin klopte de Italiaan Paolo Lorenzi (ATP 38) na één uur en 53 minuten in drie korte sets (6-3, 6-3 en 6-2). De Luikenaar brengt de Belgen zo op een onoverbrugbare 3-1 voorsprong, waardoor België in de halve finale van de halve finale van de Wereldgroep van de Davis Cup. Nu wacht Australië, dat de Verenigde Staten met 3-2 klopte.

Vrijdag had België al een 2-0 voorsprong genomen na de zeges van Steve Darcis en David Goffin. Darcis klopte Paolo Lorenzi in vier sets (6-7 (3/7), 6-1, 6-1, 7-6 (7/4)), terwijl Goffin in drie sets (6-4, 6-3, 6-3) afrekende met Andreas Seppi. Zaterdag wonnen Simone Bolelli en Andreas Seppi voor Italië het dubbelspel. Zij rekenden in een spannende vijfsetter (4-6, 6-3, 6-4, 3-6 en 7-6 (8/6)) af met Ruben Bemelmans en Joris De Loore.

Goffin en Lorenzi namen het al één keer eerder tegen elkaar op. In 2014 veegde Goffin op het ATP-toernooi in Kitzbühel de vloer aan met Lorenzi. De Luikenaar won in twee korte sets (6-2 en 6-1) en stoomde door naar toernooiwinst.

In de halve finales van de Davis Cup nemen de Belgen het in eigen huis op tegen Australië, dat de Verenigde Staten klopte met 3-2.

David Goffin: “Goed weekend voor mij”

“Tegen Zwitserland was er meer stress mee gemoeid, want het ging om de vijfde wedstrijd”, zei Goffin meteen na de wedstrijd op het court. “Nu was Steve Darcis er nog, waren we nog in de problemen gekomen. We wisten dat Paolo Lorenzi niets zou weggeven, maar ik speelde goed genoeg. Het was een heel goed weekend voor mij. Ik begin ervaring te verwerven, en die heeft me geholpen in de twee wedstrijden.”

In de halve finales ontmoet België medio september Australië. “Dat is fantastisch, we krijgen nog een superduel in België. Na 2015 staan we opnieuw in de halve finales. We hebben nog tijd, maar hebben Australië al als mikpunt. We gaan ons goed voorbereiden.”

Lorenzi: “Goffin was gewoon beter”

Paolo Lorenzi (ATP 38) is er zondag niet in geslaagd Italië op gelijke hoogte te brengen met België in kwartfinale van de Davis Cup. Lorenzi verloor in drie sets (6-3, 6-3 en 6-2) van David Goffin. Daardoor waren de Belgen zeker van de overwinning.

“Het was een heel moeilijke match”, opende de 35-jarige Lorenzi na afloop. “Ik kreeg nooit echt greep op de partij, gewoonweg omdat David beter was. Ik ben daar niet door verbaasd. Om hem vandaag te verslaan, op deze ondergrond, moest ik hopen dat hij zijn beste niveau niet haalde. Maar dat was wel het geval. David is een heel sterke speler, op het niveau van een toptienspeler.”

Lorenzi stond vrijdag al drie en een half uur op het terrein tegen Steve Darcis, maar wilde dat niet als excuus zien. “Ik was niet moe voor de partij”, aldus Lorenzi. “Daar kan ik de nederlaag niet aan wijten. Ik was goed gerecupereerd.”

Italiaanse kapitein vindt dat België kwalificatie verdient

“Paolo heeft alles geprobeerd, maar Goffin presteerde gewoon erg sterk”, analyseerde Barazzutti de match die onze landgenoot in drie sets (6-3, 6-3 en 6-2) won tegen Lorenzi. “België heeft de kwalificatie voor de halve finales niet gestolen. Met Goffin en Steve Darcis hebben de Belgen twee talentvolle spelers in hun rangen, die het bovendien gewoon zijn om op hardcourt te tennissen. We hebben gisteren gezien dat België, ondanks de nederlaag, ook in het dubbelspel sterk voor de dag komt. Ik wil ook benadrukken dat de Belgische ploeg erg veel respect toonde voor zijn tegenstander.”

Italië kon in Charleroi niet rekenen op Fabio Fognini (ATP 28), zijn op papier sterkste speler. “Maar daar wil ik het niet over hebben”, aldus Barazzutti. “Het zou voor ons een goede zaak geweest zijn mocht hij gespeeld hebben, maar dat was nu eenmaal niet het geval.”

09-04-2017 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw en tweeling wachten afscheidnemende Tom Boonen op in Roubaix

Vrouw en tweeling wachten afscheidnemende Tom Boonen op in Roubaix

http://oi63.tinypic.com/140vmut.jpg

Een twintigtal kilometer voor het einde van Parijs-Roubaix kwam Tom Boonens vriendin Lore aan in Roubaix, samen met de tweeling Jacqueline en Valentine. Ze hoopten in Roubaix Tom naar een vijfde kassei te kunnen schreeuwen, maar de koerssituatie zat Boonen helaas niet mee. Hij moest vol in de achtervolging na een aanval van Peter Sagan en kwam niet meer terug.

09-04-2017 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Stroompanne op Antwerpse Linkeroever - normale situatie hersteld

Stroompanne op Antwerpse Linkeroever - normale situatie hersteld

http://oi67.tinypic.com/x285dv.jpg

Door een brand aan een hoogspanningscabine in Zwijndrecht was de stroom zondagavond uitgevallen in Zwijndrecht, Burcht, Linkeroever en een deel van Melsele. Om iets voor 19 uur is de normale situatie weer hersteld, meldt de brandweer.

De Antwerpse brandweer werd om iets voor 17 uur opgeroepen voor een brand in een hoogspanningscabine op de Antwerpsesteenweg in Burcht. De hulpdiensten hadden grote moeite om de brand te blussen en de hulp werd ingeroepen van netbeheerder Eandis. De operationele fase van het rampenplan was ingegaan. Ondertussen is de brand geblust.

Door de stroompanne werden duizenden gezinnen getroffen. Ook de trams van De Lijn stonden stil. De vervoersmaatschappij zette pendelbussen in voor de gestrande reizigers. Het treinverkeer tussen Sint-Niklaas en Antwerpen-Berchem ondervond een tijdlang hinder, er hebben voor een half uur geen treinen gereden tussen beide stations. Dat meldt spoornetbeheerder Infrabel. De treinen vanuit Gent reden daardoor tijdelijk niet door tot Antwerpen, maar werden beperkt tot Sint-Niklaas. En de treinen vanuit Antwerpen werden omgeleid via Mechelen en Dendermonde”, zegt woordvoerder Thomas Baeken.

Advertentie

Maar rond 17.50 uur is het treinverkeer weer kunnen hernemen. “Er zijn wel nog gevolgvertragingen, die variëren van 15 tot 30 minuten”, zegt Baeken. “We denken dat er nog tot 19 uur zullen zijn.”

“Er is een probleem ontstaan met een kabel aan het transformatorenstation in Burcht”, zegt woordvoerder van Eandis Jean-Pierre Blomme. “Door een kortsluiting is brand ontstaan. Linkeroever, Zwijndrecht, Burcht en een deel van Melsele zaten zonder stroom.”

De brandweer liet om iets voor 19 uur weten dat er op de getroffen plaatsen opnieuw stroom is. “Alle secundaire oproepen zijn afgehandeld, we beëindigen de communicatie over dit incident”, laten de hulpdiensten weten.

09-04-2017 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Avermaet rijdt België naar zege in Parijs-Roubaix

Van Avermaet rijdt België naar zege in Parijs-Roubaix

http://oi68.tinypic.com/2l75uv.jpg

De 115e editie van Parijs-Roubaix moest en zou het orgelpunt moeten worden voor Tom Boonen. In zijn allerlaatste profkoers startte Boonen als topfavoriet om zijn vijfde kassei te winnen en zo alleen recordhouder te worden. Tot dertig kilometer van de finish leek een vijfde zege van Boonen ook mogelijk maar toen een elitegroep met Greg Van Avermaet aanviel, miste hij de goede vlucht. De olympische kampioen trok met Zdenek Stybar en Sebastian Langeveld naar de Vélodrome en de olympische kampioen maakte het af in de sprint!

Al van voor de start was het al Boonen wat de klok sloeg. Iedereen wilde een glimp opvangen van de ster en een laatste quote opvangen. “Laat de koers nu maar beginnen, er is al genoeg gepraat. Ik hoop dat de mensen zich gaan amuseren, dat is het belangrijkste”, klonk het gretig.

Snelle start, lang wachten op vlucht van de dag

Wegens de rugwind en het stralende zomerweer werd de start met een kwartier verlaat. Terecht, zo bleek toen om 11u22 het startschot werd gegeven in Compiègne: de renners schoten als gekken uit de startblokken. We kregen traditioneel een spervuur aan demarrages, ondermeer Edward Theuns (Trek) Kenneth Vanbilsen (Cofidis) probeerden een vlucht op te zetten, maar het peloton liet niet begaan. Na één uur koers stond meer dan 50 kilometer op de teller. Dan was het de beurt aan Michael Morkov (Astana) en Frederik Backaert (Wanty) maar opnieuw tevergeefs. Pas vlak voor de eerste kasseistrook in Troisvilles - Inchy (***) na een kleine 100 kilometer koers geraakte de vlucht van de dag weg. Met Jelle Wallays (Lotto) zat er ook een Belg bij, hij trok op avontuur met Mickaël Delage (FDJ) en Yannick Martinez (Delko).

Naesen lek en opgave Terpstra

Helaas zijn valpartijen en lekke banden schering en inslag. Oliver Naesen (AG2R) was vertrokken met amper 3,5 bar druk in de banden maar was ook het eerste belangrijkste slachtoffer met een lekke band. Na Vertain - Saint-Martin-sur-Écaillon (***) was het de beurt aan Ian Stannard (Team Sky). Op 118 kilometer van de streep kwam echter ook ex-winnaar Niki Terpstra zwaar ten val en de Nederlander zou later zelfs opgeven, waardoor Quick Step en Tom Boonen al vroeg een belangrijke pion verloren. Boonen zelf reed steeds goed omringd vooraan in het peloton.

Ondertussen had zijn ex-ploegmaat Stijn Vandenbergh (AG2R) de sprong naar de twee overgebleven koplopers Wallays en Delage gemaakt en onder zijn impuls kreeg de vlucht een nieuwe impuls.

Van Avermaet zonder fiets, Boonen schudt aan de boom

In de lange sprint op weg naar het Bos van Wallers, de eerste strook van vijf sterren, stond Greg Van Avermaet (BMC) plots aan de kant met een kapotte fiets. Gelukkig voor de olympische kampioen stond er net iemand langs de kant met een reservefiets maar helaas voor hem schudde Boonen net dan een eerste keer aan de boom.

In het Bos zelf trok Matteo Trentin fors door in dienst van Boonen, die attent volgde in het wiel van wereldkampioen Peter Sagan (Bora) en Jasper Stuyven (Trek). Guillaume Van Keirsbulck (Wanty) en Iljo Keisse (Quick Step) reden lek terwijl Van Avermaet nog steeds moest achtervolgen maar die zou na een moment van wapenstilstand onder de toppers na het Bos én een forse krachtinspanning vooraan toch weer kunnen aansluiten.

Foutje Boonen, Sagan aarzelt niet

Het Bos bezegelde wel het lot van de koplopers. Onder impuls van Sylvain Chavanel (Direct Energie) kon Jelle Wallays echter zijn vlucht nog wat verlengen. De twee profiteerden van een zeldzaam moment van rust in de koers om meteen een halve minuut te pakken.

Op secteur 17 (Hornaing - Wandignies ****) voerde Trek-Segafredo de forcing en Boonen liet zich zowaar verrassen: een man of twaalf reed weg en niemand van Quick Step Floors was mee. Stybar moest vol aan de bak maar net op dat moment trok Peter Sagan fors door. De wereldkampioen twijfelde niet en koos op 77 kilometer van de streep vol voor de aanval, Jasper Stuyven (Trek), Maciej Bodnar (Bora) en Daniel Oss (BMC) haakten hun wagonnetje aan. Toen Sagan echter lek reed, bleven echter enkel Stuyven en Oss alleen over. Twee superknechten plots in het offensief, in dienst van respectievelijk Degenkolb en Van Avermaet, en de twee pakten snel een halve minuut.

Quick Step moest iets rechtzetten maar was plots fel uitgedund en het was Boonen zelf die op de volgende strook de kop pakte. Dat Sagan vooraan werd weggeslagen, kwam hem érg goed uit...

Stybar muilkorft Sagan op Mons-en-Pévèle

Boonen had zijn lesje geleerd en trok zelf fors door op de volgende stroken. Sagan volgde echter telkens gezwind, net als Van Avermaet, Degenkolb en Alexander Kristoff (Katusha). Op de tussenstroken was het Stybar die de boel controleerde. Dimitri Claeys (Cofidis) en Gianni Moscon (Sky) en Jürgen Roelandts (Lotto) anticipeerden door weg te springen uit de groep met favorieten en zo zouden we vijf koplopers krijgen.

Het was echter wachten op de volgende strook van vijf sterren: het Stuyven-Oss begon met driekwart minuut aan de legendarische Mons-en-Pévèle op iets minder dan 50 km van de velodroom in Roubaix.

In de groep met favorieten begon Stybar als eerste maar werd al snel voorbij gestoken door een ontketende Sagan. Boonen zat wat verderop en dat leek de wereldkampioen maar al te goed te beseffen. Een beresterke Stybar beet zich als een ware superknecht echter vast in het wiel, waardoor alles samen bleef. Boonen kreeg zo de schifting waar hij op hoopte.

Sagan met pech, Van Avermaet in een zetel en Boonen plots afwezig

Net nà de gevreesde Mons-en-Pévèle nam Boonen zelf over samen met Jens Keukeleire (Scott) en deze keer moest Sagan na zijn krachtinspanning op de kasseien meteen weer in het defensief. Dat lukte maar door deze versnelling werden de koplopers weer gegrepen en werden mannen als Kristoff, Stannard en Rowe overboord gekieperd.

Oss trok opnieuw in de aanval waardoor Van Avermaet zich kon beperken tot volgen. Stybar had werk genoeg door aanvallen van Roelandst en Sebastian Langeveld (Cannondale) te counteren. Toen ook Sagan achter de Tsjech sprong, was het alle hens aan dek bij Van Avermaet, Degenkolb en Boonen. Maar uitgerekend op de strook van Templeuve, waar het Boonen-fandorp stond aan de Moulin-de-Vertain, reed Sagan lek waardoor de wereldkampioen wegviel...

Boonen was een belangrijke concurrent kwijt maar was zelf niet mee toen Van Avermaet, Moscon en Stuyven wél de sprong naar Stybar-Roelandst-Langeveld maakten. De olympische kampioen reed attent en belandde zo in een zetel achter zijn ploegmaat Oss.

Van Avermaet op Carrefour de l’Arbre, Boonen in achtervolging

Sagan belandde snel weer in het groepje-Boonen, dat even later zou uitgroeien tot een heus peloton dat op een halve minuut volgde achter de groep-Van Avermaet. De veer van de wereldkampioen leek echter gebroken.

Vluchter Oss werd vooraan ingerekend maar perste nog het laatste restje energie uit zijn Italiaanse lijf in dienst van Van Avermaet. Op Camphin-en-Pévèle (****) probeerde Boonen nog wel maar hij geraakt niet weg bij de achtervolgers en op Carrefour de l’Arbre (de laatste vijfsterren-strook) trok Van Avermaet alle registers open. Langeveld en Stybar lieten echter niet begaan. Vooraan nam de Tsjech vol over, terwijl Boonen op een halve minuut achter hem de forcing voerde bij de achtervolgers terwijl Naesen en Degenkolb in zijn wiel plakten.

Boonen zeker niet, wie dan wel?

Met Boonen nog steeds in een kansrijke positie achter hem, werkte Stybar in de laatste vijftien kilometer vooraan niet meer mee. Van Avermaet en Langeveld moesten dus met z’n tweetjes de 45 seconden bonus op de groep-Boonen verdedigen. Dat lukte en op de strook van Hem (***) moest Boonen zijn kansen op een vijfde kassei begraven...

Van Avermaet, Langeveld en Stybar stevenden in een rotvaart af op de Vélodrome en zouden onder elkaar uitmaken wie deze legendarische editie zou winnen. Op vier kilometer van de streep demarreerde Stybar maar Van Avermaet remonteerde de Tsjech op indrukwekkende wijze. Er werd dus gesprint op de legendarische piste.

Van Avermaet dwong Stybar naar de kop en plots kwamen Stuyven en Moscon aansluiten. Stybar begon van ver maar Van Avermaet won.

Uitslag:

1. Greg Van Avermaet (BMC) in 5:41:07

2. Zdenek Štybar (Quick-Step) z.t.

3. Sebastian Langeveld (Cannondale)

4. Jasper Stuyven (Trek)

5. Gianni Moscon (Team Sky)

6. Arnaud Démare (FDJ)

7. André Greipel (Lotto)

8. Edward Theuns (Trek)

9. Adrien Petit (Direct Energie)

10. John Degenkolb (Trek)

...

13. Tom Boonen (Quick-Step)

09-04-2017 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen krijgen vroeger rimpels en vrouwen krijgen er meer

Mannen krijgen vroeger rimpels en vrouwen krijgen er meer

http://oi68.tinypic.com/9iy5ps.jpg

Mannen krijgen op jongere leeftijd rimpels dan vrouwen, maar zij krijgen er wel meer na hun menopauze. Dat blijkt uit een onderzoek van het Erasmus MC, een universitair medisch centrum in Rotterdam.

Onderzoekers analyseerden de gezichten van 3.831 Europeanen tussen 51 en 98 jaar. Ze ontdekten dat mannen onder de 65 jaar meer rimpels hebben dan vrouwen, terwijl dat bij de 75-jarigen net omgekeerd is. Bovendien hebben mannen er meer in de bovenste helft van hun gezicht, en vrouwen meer in de onderste helft.

“We kunnen het verschil tussen mannen en vrouwen niet precies verklaren. Er is reden om aan te nemen dat hormonen een rol spelen. Maar we hebben getest of het vrouwelijke hormoon oestrogeen een beschermende factor is, en dat hebben we niet kunnen bevestigen”, vertelt onderzoekster Merel Hamer aan De Standaard.

“We zagen wel dat vrouwen met een hoog testosterongehalte minder rimpels hebben. Dus testosteron lijkt vrouwen te beschermen.” Dat is opmerkelijk, want mannen hebben eerder last van rimpels, terwijl zij veel meer testosteron aanmaken dan vrouwen.

Andere factoren

Verder is er ook een verband tussen rimpels en de huidskleur. Zo zouden mensen met een lichte huid minder snel rimpels krijgen. Dat komt omdat zij sneller verbranden en daarom de zon meer mijden. Verder verouderen mensen met een verschillend huidtype ook anders. De lichtere mensen hebben meer vlekken en de donkere meer rimpels.

Ook het gewicht is een bepalende factor of iemand rimpels krijgt. Iemand met een lager BMI zou meer rimpels hebben, aangezien vet de huid vult. Er is wel een uitzondering op die regel. Zo hebben dikkere vrouwen vaker kraaienpootjes naast hun ogen.

De allerbelangrijkste factis voor rimpels zijn de genen. “De optelsom van factoren zoals leeftijd, roken, blootstelling aan zonlicht, gewicht en huidtype bepaalt voor bijna de helft hoeveel rimpels we hebben, maar al de rest komt op conto van de erfelijkheid”, besluit Hamer.

08-04-2017 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaketoe krijgt vleugeltransplantatie na ontploffing

Kaketoe krijgt vleugeltransplantatie na ontploffing

http://oi65.tinypic.com/35bzh5i.jpg

Een kaketoe was er slecht aan toe nadat een vogel naast hem ontploft was op hoogspanningsdraden. Gelukkig voor het beestje konden dierenartsen van de Australische Perth Zoo hem nieuwe vleugels geven.

De zoo van Perth helpt regelmatig dieren in nood, maar deze kaketoe was er erg aan toe. De dunsnavelraafkaketoe, een bedreigde diersoort, was verbrand en mogelijk geëlektrocuteerd. Zijn vleugels waren zo ernstig beschadigd, dat hij niet meer kon vliegen. Maar zelfs daarvoor hadden de dierenartsen van het park een remedie.

Met behulp van veren van andere vogels, lijm en lucifers reconstrueerden de dierendokters de vleugels van hun patiënt. De kaketoe is nu bezig met het herstellingsproces in een gespecialiseerd centrum. Eenmaal hij er weer bovenop is, zal de vogel opnieuw vrijgelaten worden. De nieuwe vleugels zal hij na verloop van tijd opnieuw verliezen, wanneer de pluimen van nature terug groeien. Maar dankzij de operatie heeft de geluksvogel meer kansen om te overleven.

08-04-2017 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Zonnig weekend, bewolkte week

Zonnig weekend, bewolkte week

http://oi65.tinypic.com/33yizgl.jpg

Zondag wordt het zonnig. Het is ook warm voor de tijd van het jaar met maxima van 17 tot 22 graden. Er waait een zwakke of af en toe een matige wind uit zuidelijke richtingen.

Maandag krijgen we eerst veel wolken met soms lichte regen. Later overdag wordt het licht wisselvallig vanaf het noorden met enkele buitjes maar ook een aantal opklaringen. De maxima schommelen tussen 9 en 14 graden.

Dinsdag blijft het meestal droog en is het wisselend tot zwaarbewolkt. De maxima schommelen rond 13 graden. Dinsdagnacht en woensdag verwachten we perioden met regen of buien bij maxima rond 12 graden.

Donderdag en vrijdag wordt het wisselvallig met buien en opklaringen bij frisse maxima rond 11 of 12 graden. Algemene luchtgesteldheid Een hogedrukgebied boven onze streken zorgt voor rustig en droog weer. De aangevoerde lucht wordt geleidelijk droger.

Het KMI signaleert tot slot nog ongunstige voorwaarden voor het gebruik van waterverwarmingstoestellen. Let daarom op bij symptomen als hoofdpijn of neiging tot braken, want deze kunnen een gevolg zijn van CO-intoxicatie.

08-04-2017 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg is Europees kampioen rechts inhalen

Belg is Europees kampioen rechts inhalen

http://oi65.tinypic.com/2hdwe8w.jpg

Geen enkele bestuurder in Europa haalt vaker rechts in op de snelweg dan de Belg. Dat blijkt uit een enquête van Ipsos bij meer dan 12.000 Europeanen op vraag van het Franse bouwbedrijf Vinci. We gebruiken ook vaker dan gemiddeld onnodig onze toeter.

41 procent van de Belgen haalt wel eens rechts in, tegenover een gemiddelde van 31 procent in Europa. Volgens het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid (BIVV) is dat wellicht te wijten aan de drukte op onze wegen, naast het hoge aantal op- en afritten. Die zouden bestuurders naar de middelste rijstrook jagen om niet te worden gehinderd.

De Belg gebruikt ook vaker nodeloos zijn toeter dan het Europees gemiddelde (53 procent tegenover 46 procent). Dat de Italianen en de Spanjaarden nog slechter doen, is wellicht geen verrassing.

Onze landgenoten zijn er volgens het onderzoek van overtuigd dat onoplettendheid de voornaamste oorzaak is van ongevallen, maar bezondigen zich desondanks vaak aan handelingen die afleiden van het verkeer. Zo bedient 45 procent de gps tijdens het rijden en schrijft 30 procent sms’jes of e-mails. Al die cijfers liggen een eind boven het gemiddelde.

Negentig procent van de Belgen geeft toe de maximumsnelheid wel eens met een paar km/u te overschrijden, hoewel 48 procent vindt dat te snel rijden één van de belangrijkste doodsoorzaken op de weg vormt. 56 procent houdt naar eigen zeggen ook onvoldoende afstand en 65 procent vergeet te vertragen bij wegenwerken. Dat laatste is opnieuw het slechtste resultaat binnen Europa, stelt het BIVV.

08-04-2017 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. België mist op haar na de beslissing in dubbelspel Davis Cup tegen Italië

België mist op haar na de beslissing in dubbelspel Davis Cup tegen Italië

http://oi66.tinypic.com/2vskymu.jpg

Zondag (vanaf 14u30) valt de beslissing in de twee enkelpartijen. Eerst neemt David Goffin (ATP 14) het op tegen Paolo Lorenzi (ATP 38), waarna Steve Darcis (ATP 53) de Davis Cup-ontmoeting afsluit met de wedstrijd tegen Andreas Seppi (ATP 76). De Belgen hebben voldoende aan één gewonnen partij.

Vrijdag had België al een 2-0 voorsprong genomen na de zeges van Steve Darcis en David Goffin. Darcis klopte Paolo Lorenzi in vier sets (6-7 (3/7), 6-1, 6-1, 7-6 (7/4)), terwijl Goffin in drie sets (6-4, 6-3, 6-3) afrekende met Andreas Seppi.

In de halve finale wacht voor de Belgen de winnaar van de kwartfinale tussen Australië en de Verenigde Staten. Na twee dagen leidt Australië in hun onderlinge strijd met 2-1.

08-04-2017 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!