Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay tijdens Grammy's wegens plagiaat gedagvaard

Coldplay tijdens Grammy's wegens plagiaat gedagvaard

Om Viva La Vida te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B
.

.
Gitaarvirtuoos Joe Satriani heeft een team advocaten ingehuurd om Coldplay tijdens de uitreiking van de Grammy's, aanstaande zondag, officieel te dagvaarden wegens plagiaat. Satriani meent dat Coldplays recente single 'Viva La Vida' een doorslag is van zijn nummer 'If I Could Fly'.

Zeven nominaties
Coldplay is voor zeven awards genomineerd en dat maakt Satriani sterk dat de Britse rockers op de ceremonie zullen opdagen. Satriani's advocaat Howard King heeft een team ingeschakeld om de groep "te volgen waar ze ook gaan zodat de gerechtsdocumenten persoonlijk kunnen worden overhandigd".

King heeft naar verluidt ook een cameraploeg ingehuurd om het moment waarop de dagvaarding wordt overhandigd te filmen.

"Frustrerend en onterecht"
Coldplay heeft al laten weten dat ze de plagiaatskwestie "frustrerend en volslagen onterecht" vinden. Drummer Will Champion: "Het is vergezocht en belachelijk, maar meer kunnen we momenteel niet zeggen. We zullen wel zien wat er gaat gebeuren". Ons oordeel? Satriani maakt zich oeverloos belachelijk. Het zijn immers allebei stinkers van songs.

06-02-2009 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo stelp ik de pijn
Zo stelp ik de pijn.


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Shannen_Elizabeth_019.jpg


zo stelp ik de pijn.

weer één van mijn gedichten
die de pijn stelpt die ze in mij aanrichten
waarom worden mensen zo gebouwd.
Dat je er na een tijd van houdt.
Maar blijkbaar is dat weer niet goed.
Is het weer niet hoe het moet.
Ik weet niet hoe ik me moet gedragen.
En toch blijf ik het elke keer op nieuw wagen.
Wagen op de ware ik te laten zien als er veel gevoelens in me zijn.
Van die gevoelens die je verscheuren van de pijn.
Kan er mij iemand zeggen wat ik hier nog sta te doen?



06-02-2009 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (12)
05-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon wil nier afstaan aan Natalie Cole

Zoon wil nier afstaan aan Natalie Cole

Om Mr Melody te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.


Natalie Cole krijgt misschien een nier van haar zoon Robert. Dat onthulde de zangeres tegenover het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly. Cole kampt met nierproblemen en moet daarom drie keer per week worden gedialyseerd.

Lief en gek
Een donornier zou dé oplossing zijn. Momenteel wordt onderzocht of de nier van haar 31-jarige zoon geschikt is voor donatie. Cole zegt geraakt te zijn door het aanbod van Robert. "Het is heel lief en ook wel gek als mensen je zoiets aanbieden."

Hepatitis C
Als de nierdonatie slaagt, is de 58-jarige dochter van wijlen Nat King Cole echter nog niet van haar gezondheidsproblemen af. Afgelopen zomer maakte ze wereldkundig dat ze aan hepatitis C lijdt. De zangeres vermoedt de leveraandoening te hebben opgelopen toen ze jaren geleden een drugsverslaving had.

05-02-2009 om 18:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kevin wil Britney tegemoetkomen bij toer

Kevin wil Britney tegemoetkomen bij toer

Om Womanizer te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B
.


Britney Spears en Kevin Federline voeren "afrondende gesprekken" over een voogdijregeling die ervoor moet zorgen dat beide ouders toegang hebben tot hun twee zoons gedurende de tournee van de popster. Dat zei de advocaat van Federline in het Amerikaanse entertainmentprogramma E! News.
Bezoekrecht
De 27-jarige Spears zal tijdens de Circus Tour, die op 3 maart van start gaat in New Orleans en op 28 april ten einde komt in Chicago, haar zoons Sean Preston (3) en Jayden James (2) "vrijwel even vaak zien als normaal". Federline heeft sinds begin vorig jaar de volledige voogdij over de jongetjes, maar Spears heeft voor bijna de helft van de tijd bezoekrecht.
Positieve omgeving
De 30-jarige Federline bedenkt momenteel een plan om het voor Britney zo gemakkelijk mogelijk te maken toegang te hebben tot haar kinderen tijdens de tournee. "Kevin probeert ervoor te zorgen dat hij met de jongetjes op verschillende centrale locaties in het land is", legde de advocaat uit. "Hij doet dat omdat hij Britney een positieve omgeving wil bieden tijdens de toer, zodat het een succes wordt."

Het is onduidelijk of Victoria Prince, de nieuwe vriendin van de voormalige achtergronddanser, meereist met haar vriend en diens kroost. De 26-jarige Prince is volgens de advocaat een "zeer stabiel persoon". "Ze is solide, verantwoordelijk en heeft een positief effect", legde hij uit.

05-02-2009 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba weer in vorm door corset

Jessica Alba weer in vorm door corset

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jessica-alba-4.jpg
Jessica Alba gelooft dat ze na haar bevalling van dochter Honor weer zo snel in vorm was door het dragen van een corset. Dat zegt de actrice in de Amerikaanse editie van het tijdschrift Elle.

"Acht weken nadat een vriendin van mij beviel, had ze alweer een six-pack. Ze raadde me aan een elastische band rond mijn middel te dragen", vertelt ze. "Bij mij werkte het niet zo snel als bij haar. Maar een six-pack past dan ook niet bij mijn lichaam."
In eerste instantie deed de 28-jarige actrice na de geboorte ook nog aan fitness omdat ze een fotoshoot had voor Campari, maar dat ging haar niet makkelijk af. "Het was verschrikkelijk. Ik stond te huilen en ben sindsdien niet meer naar de sportschool geweest."

Alba vertelt dat ze sinds de geboorte van Honor in juni sowieso veel vaker huilt. "Dat is iets nieuws, ik huilde vroeger nooit. Maar het moederschap heeft een grote jankende warboel van me gemaakt."

Alba kreeg Honor Marie met Cash Warren, een regieassistent die ze ontmoette op de set van 'The Fantastic Four'. Een maand voor de geboorte van hun dochter stapten de twee in het huwelijksbootje.

05-02-2009 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Reymen bevallen van dochtertje Pixie Lolita

Ann Reymen bevallen van dochtertje Pixie Lolita

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ann-reymen.jpg
MNM-presentatrice Ann Reymen is bevallen van haar eerste kindje. Haar dochtertje luistert naar de naam Pixie Lolita. Het meisje was 48 cm bij de geboorte en woog 2,630 kg. De 32-jarige ex-Donna-presentatrice heeft nog geen programma bij MNM, omdat ze bij de oprichting van de zender al in zwangerschapsverlof was.

05-02-2009 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whoopi Goldberg verdedigt Christian Bale's scheldpartij

Whoopi Goldberg verdedigt Christian Bale's scheldpartij

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/whoopi-goldberg.jpg
Whoopi Goldberg springt in de bres voor Christian Bale, die deze week in het nieuws kwam met zijn scheldtirade op de set van 'Terminator'. Bale schold er de fotografieverantwoordelijke verrot omdat die tijdens de opname door de achtergrond liep, die tirade werd een hit op het internet. Goldberg wijst erop dat heel wat artiesten, zijzelf inbegrepen, uit hun sloffen schieten na lange werkdagen op filmsets.

Goldberg (53): "We weten niet of dit incident zich voordeed aan het eind van een opnamedag. We weten niet hoeveel uren hij al had gewerkt. Ik weet dat het belachelijk klinkt, maar ook ik heb mensen de huid volgescholden. Als je professioneel bezig bent, moet je weten wat je niet moet doen".
Goldberg meent ook dat er meer maatregelen moeten genomen worden om te verhinderen dat opnames worden verknald door cast- en crewleden. "Er zijn ongeveer 150 mensen op een filmset en als er gedraaid wordt, roept iemand 'stilte'. Zes of zeven assistent-regisseurs zorgen ervoor dat iedereen dan zwijgt en er niemand door het cameraveld loopt".

05-02-2009 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noel Gallagher wil Britse premier worden

Noel Gallagher wil Britse premier worden

Om Wonderwall te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.


Noel Gallagher meent dat het slechts een kwestie van tijd is tot zijn populariteit hem naar 10, Downing Street leidt, de ambtswoning van de Britse premier. Zodra hij het land leidt, zal hij "eens goed lachen".

"Vroeg of laat zal de publieke opinie ervoor zorgen dat ik premier word. Geloof me, ik zal maar vijf jaar aanblijven en op het eind zullen er tranen vloeien. Maar al die tijd zal er goed gelachen worden".

Noel zei ooit dat politiek als voetbal is. "Labour is mijn team en zelfs als er een aanvaller is die je niet aanstaat, blijf je je team steunen". Toch is hij geen fan van de huidige premier Gordon Brown, van Labour. "Na Tony Blair hebben we niemand gehad die deftig kan praten", aldus Gallagher.

05-02-2009 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Springsteen boos om oneerlijke kaartverkoop

Springsteen boos om oneerlijke kaartverkoop

Om Streets Of Philadelphia te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.



Bruce Springsteen is furieus op het bedrijf dat de kaartverkoop regelt voor zijn concert in New Jersey. Via de site van Ticketmaster zouden potentiële ticketkopers worden doorverwezen naar dochtermaatschappij TicketsNow, een site waarop mensen in staat worden gesteld concertkaartjes te ruilen of te verhandelen tegen prijzen die boven de marktwaarde liggen.

Belangenvermenging
"Wij vinden dit pure belangenvermenging", laten Springsteen en zijn E Street Band op de website van de zanger weten. "Ticketmaster moet waken over een goede en eerlijke kaartverkoop tegen normale prijzen."
Excuses
Ticketmaster heeft Springsteen inmiddels beloofd te stoppen met het doorlinken van kopers. "Wij bieden Bruce, zijn management en boven alles zijn fans onze oprechte verontschuldigingen aan", laat het bedrijf weten.

Pinkpop
Springsteen komt dit jaar naar Nederland. Samen met zijn band komt de 59-jarige zanger naar de veertigste editie van Pinkpop. De Amerikaanse rockster verzorgt op de eerste festivaldag, 30 mei, de afsluitende act.

05-02-2009 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Taylor betaalt cruise met optredens aan boord

James Taylor betaalt cruise met optredens aan boord

Om You've Got A Friend te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.



Folklegende James Taylor hoeft niet te betalen voor de overtocht die hij met zijn band van Amerika naar Engeland maakt aan boord van het luxueuze cruiseschip Queen Mary 2. In ruil zal hij enkele concerten geven voor zijn medepassagiers.

De man van de hit 'You've Got A Friend' kijkt uit naar zijn transatlantische trip op 's werelds grootste en duurste cruiseschip. "Mijn hele band en al het materiaal naar Europa overvliegen zou me anders een fortuin kosten. We hebben een deal gesloten met Cunard (de rederij achter de Queen Mary 2, nvdr). We gaan aan boord repeteren en voor onze overtocht betalen met enkele concerten aan het eind van de reis".

05-02-2009 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Howard K Stern rouwt nog steeds om Anna Nicole

Howard K Stern rouwt nog steeds om Anna Nicole

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/anna-nicole.jpg
Howard K Stern is nog steeds niet over het verlies van zijn geliefde Anna Nicole Smith heen. Dat vertelde de voormalige vriend en advocaat van de overleden playmate in de Britse versie van het programma Entertainment Tonight. "Ik vind het nog steeds moeilijk om beelden of foto's van haar te zien en te beseffen dat ze er niet meer is."

Onbedoelde overdosis
Smith overleed op 8 februari 2007, vijf maanden na de dood van haar 20-jarige zoon Daniel en de geboorte van haar dochtertje Dannielynn. Een onbedoelde overdosis medicijnen werd de 39-jarige blondine fataal.

Stern, die pas de laatste maanden van haar leven een relatie met Smith had maar al sinds de jaren negentig haar belangen behartigde, vertelt dat hij pas na haar dood besefte hoe belangrijk de seksbom voor hem was. "Ze was mijn leven. Ik heb mijn hele wereld voor haar opgegeven."

Concentratieproblemen
Het eerste jaar na haar dood was Stern zo aangedaan dat hij moeite had zich te concentreren. "Ik kon me niet langer dan een paar minuten op iets focussen zonder in te storten. Ik deed alles op de automatische piloot", vertelt hij. "Er was een tijd dat ik eigenlijk alleen maar dood wilde."

Nog steeds heeft de advocaat de dood van zijn geliefde cliënte nog geaccepteerd. "Ik heb nog steeds dromen waarin ze leeft en waarin alles dat de afgelopen twee jaar is gebeurd een boze droom blijkt te zijn geweest."

05-02-2009 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger The Cramps bezwijkt aan hartprobleem

Zanger The Cramps bezwijkt aan hartprobleem

Om The Cramps te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Lux Interior, de frontman van de legendarische Amerikaanse punkband The Cramps, is op 62-jarige leeftijd overleden in een ziekenhuis in Californië. Hartproblemen zouden hem fataal zijn geworden.

New Yorkse punkscène
The Cramps drukten voor het eerst hun stempel op de New Yorkse punkscène in het midden van de jaren '70, toen ze in legendarische clubs als CBGB en Max's Kansas City speelden met Television, The Ramones, Blondie en Patti Smith.

Echtpaar
Lux Interior - echte naam Erick Lee Purkhiser - werd geboren in 1946. In 1972 leerde hij zijn vrouw Kristy Wallace (beter bekend als Poison Ivy, de gitariste van de band) kennen, terwijl die aan het liften was. Nauwelijks een jaar later richtten de twee samen The Cramps op.

De band maakte in korte tijd furore met hun vuile mix van punk en rockabilly, en wordt nog altijd beschouwd als een van de pioniers van het 'psychobilly' genre. The Cramps hebben maar liefst 14 platen uitgebracht. Ze hadden hits met onder meer 'Human Fly', 'Garbage Man' en later 'Can Your Pussy Do The Dog?' en 'Bikini Girls With Machine Guns'.

Orgie van waanzin
Optredens van The Cramps - ze waren in het begin van de jaren negentig graag geziene gasten op festivals als Futurama, Pukkelpop en Seaside - waren steevast een aanstekelijke orgie van rauwe gitaren, kurkdroge drums en de performance van Lux.

Terwijl zijn vrouw op de achtergrond in glitterbikini of hotpants wellustig stond te wezen en achteloos wonderen verrichtte op haar Gretchengitaar, ontbond Lux zijn duivels. Hij gromde en schreeuwde, trok zich de kleren van het lijf, simuleerde seks met de microfoon in zijn gulp en eindigde steevast in zijn string. Een mens zou het van minder aan zijn hart krijgen.

Of Poison Ivy de band nu definitief begraaft, is nog niet duidelijk

05-02-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De uitspattingen van een dichtersziel
De uitspattingen van een dichtersziel


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Sharon_Stone.jpg


De uitspattingen van een dichtersziel
De mooiste gedichten komen recht uit je hart,
boodschappen van je ziel,
gegoten in woorden
en die woorden vormen dan een gedicht;
En als het gedicht dan af is
en je het nog eens overleest,
dan weet je, dan voel je:
schrijven is een bevrijding
voor de uitspattingen van een dichtersziel;

05-02-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (11)
04-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarkozy riddert J.K. Rowling


Sarkozy riddert J.K. Rowling

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jk-rowling.jpg
De Franse president Nicolas Sarkozy heeft vandaag Joanne Kathleen Rowling, de schrijfster van de Harry Potterboeken, benoemd tot Chevalier de la Légion d'Honneur, een van de hoogste onderscheidingen in Frankrijk. Dat meldt het Elysée.

Rowlings boeken zijn in meer dan zestig talen uitgebracht. Tot nu toe werden al 325 miljoen exemplaren verkocht. Rowling is daardoor een van de rijkste Britten.

04-02-2009 om 18:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-manager klaagt Britney en ouders aan

Ex-manager klaagt Britney en ouders aan

Om Womanizer te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.




Sam Lutfi, de voormalige manager en goede vriend van Britney Spears, sleept de popster en haar ouders voor de rechter, wegens onder meer laster en contractbreuk.

Lastercampagne
"Jamie en Lynne hebben een campagne vol leugens en intimidatie in werking gezet met als doel de vernietiging van Lutfi en hem uit het leven van Britney te bannen", zo is over de ouders van de zangeres te lezen in de rechtsdocumenten die Lutfi gisteren indiende bij een rechtbank in Los Angeles.

Mishandeling
Behalve van laster beschuldigt Lutfi de familie van mishandeling en het opzettelijk toebrengen van "emotioneel leed". Zo zou vader Jamie Lutfi vorig jaar op de borst hebben gestompt omdat hij zijn vrouw Lynne had uitgescholden. Door de klap zou Lutfi "fysieke en psychologische schade" hebben opgelopen.

Het boek 'Through the storm', dat Lynne Spears schreef over haar beroemde gezin, zit volgens Lutfi vol met valse beweringen.

Contractbreuk
Volgens Lutfi heeft Britney contractbreuk gepleegd. Hij beweert dat hij twee jaar geleden een mondelinge overeenkomst heeft gesloten met de 27-jarige zangeres, waarin hij door haar werd aangewezen als manager. Hij zou vier jaar lang haar belangen behartigen in ruil voor vijftien procent van haar totale inkomen. Britney zou de mondelinge overeenkomst in een sms'je hebben bevestigd.

Straatverbod
De aanklacht komt drie dagen nadat een rechter Spears en haar familie voorzag van een straatverbod tegen Lutfi. De voormalige manager zou samen met paparazzo Adnan Ghalib, die vorig jaar een korte romance beleefde met Spears, hebben geprobeerd de curatele te verstoren die vader Jamie over de financiën van zijn dochter heeft. Het duo zou meermaals hebben geprobeerd via slinkse wegen contact te zoeken met Britney.

04-02-2009 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronopoly investeert in huizen en een hotel

Ronopoly investeert in huizen en een hotel

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ronopoly.jpg
Cristiano Ronaldo heeft duidelijk geld te veel. De sterspeler van Manchester United en de Portugese nationale ploeg heeft al vier huizen gekocht en heeft nu ook zijn oog laten vallen op een hotel. De middenvelder wordt door zijn ploegmaats al lachend "Ronopoly" genoemd, naar het bordspel Monopoly.

"Als hij zo verder gaat, dan bezit Cristiano straks meer huizen en hotels dan dat er op het bordspel staan", lacht een insider bij Manchester United. Ronaldo wil graag acht miljoen pond (8.905.660 euro) betalen voor een hotel op Porto Santo.

Huizen en winkels
Bovendien is de ster van ManU ook bezig een huis, ter waarde van 6,1 miljoen pond (6.790.566 euro), te bouwen in Portugal. Hij heeft ook al een flat en een villa nabij Lissabon, kocht een huis voor zijn moeder in Madeira en investeerde in enkele winkels voor zijn zus.

"Natuurlijk is het beter in huizen te investeren dan in auto's of andere gadgets", zegt de insider van ManU, "Huizen kunnen nog heel wat geld opbrengen aan huur."

04-02-2009 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilary Duff slaat terug naar Faye Dunaway

Hilary Duff slaat terug naar Faye Dunaway

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hilary-duff-1.jpg
Hilary Duff heeft schoon genoeg van de kritiek van actrice Faye Dunaway op haar rol in de remake van 'Bonnie and Clyde'. "Ik denk dat mijn fans die naar de film gaan kijken haar niet eens kennen", zei ze op de Amerikaanse entertainmentzender E!. "Ik vond haar uitlatingen onnodig kwetsend, maar ik zou ook boos zijn als ik er zo uitzag."

"Waarom geen echte actrice?"
Dunaway liet vorige week weten niet blij te zijn met de casting van Hilary Duff. "Konden ze op z'n minst niet een echte actrice casten?", reageerde de 68-jarige actrice, die voor haar rol als Bonnie in 1967 een Oscar-nominatie in de wacht sleepte.

In mei vorig jaar bracht de 21-jarige actrice nog een hommage aan Dunaway in het Amerikaanse magazine Allure, geïnspireerd op Dunaway in haar jongere jaren.

04-02-2009 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extra concert Ry Cooder en Nick Lowe

Extra concert Ry Cooder en Nick Lowe

Om Vigilante Man te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.


Het concert van Ry Cooder, die samen met accordeonmeester Flaco Jimenez en de Britse rocker Nick Lowe op tournee gaat, op 21 juni in de Antwerpse Elizabethzaal, is uitverkocht. Daarom werd een tweede concert ingelast, daags nadien op maandag 22 juni, maar dan in het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten.
Tickets kosten 95, 85, 75 of 55 euro (inclusief reservatiekosten) en kan je boeken via de website van Bozar of via www.fnac.be. Tickets zijn eveneens te koop in alle Fnac-winkels.

04-02-2009 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disney ziet inkomsten met 32 % zakken

Disney ziet inkomsten met 32 % zakken

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/disney.jpg
Stilaan wordt ook duidelijk hoe zwaar de economische crisis de showbusiness treft. Gisteren maakte Disney bekend dat de netto inkomsten van 'the Mouse House' in het eerste kwartaal met 32 proccent is gezakt. De omzet zakte met acht procent tot 9,6 miljard dollar. Het netto inkomen bedroeg 845 miljoen dollar. Dat meldt het filmvakblad Variety.

De inkomsten zakten in de vier afdelingen van het mediaconcern. Zwaarst getroffen is de filmstudio, waar de opbrengsten 26 procent zakten. De televisietak bracht 14 procent minder op.
Disney is het eerste van verscheidene Amerikaanse mediabedrijven dat zijn financiële resultaten ziet aangetast worden door de crisis. Vorige maand maakten Sony en GE slechte resultaten bekend, maar entertainment is bij deze bedrijven slechts een klein deel van hun activiteiten. Later deze week zullen ook Time Warner, News Corp. en andere mediaspelers kwartaalresultaten bekendmaken, maar niemand verwacht dat het beeld daar zonnniger zal zijn dan bij Disney.

04-02-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore en Ashton Kutcher willen baby adopteren

Demi Moore en Ashton Kutcher willen baby adopteren

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/demi-moore.jpg
Omdat het via de natuurlijke weg maar niet wil lukken willen Ashton Kutcher (30) en Demi Moore (46) een baby adopteren. De actrice is al sinds september 2005 getrouwd met de zestien jaar jongere acteur. Het koppel hoopt deze zomer een baby te verwelkomen, meldt National Enquirer. Eerder was Moore op haar achttiende getrouwd met rockartiest Freddy Moore (1980-1984). Tussen 1987 en 2000 vormde ze met Bruce Willis één van de meest beroemde Hollywoodkoppels. Uit dat huwelijk heeft Moore drie kinderen: Rumer Glen (20), Scout LaRue (17) en Tallulah Belle (14).

Een bron vertelt: "Ze wilden eigenlijk een eigen kindje, maar hebben zich erbij neergelegd dat het niet gaat gebeuren. Een kindje adopteren lijkt ze de beste oplossing, want ze willen niets liever dan een kind een goede, liefdevolle start in het leven geven. Na alle teleurstellende IVF-behandelingen zijn ze heel enthousiast dat hun droom toch nog uitkomt."

04-02-2009 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!