Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé en Hudson schitteren op gala voor zwarte artiesten

Beyoncé en Hudson schitteren op gala voor zwarte artiesten

Om Listen te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Beyoncé Knowles en Jennifer Hudson hebben allebei een prijs in de wacht gesleept bij de Image Awards van de Amerikaanse burgerrechtenorganisatie NAACP. Het prijzengala van de organisatie, die strijdt voor gelijke rechten van zwarten, beleefde zijn veertigste editie.

"Koester dit moment"
Beyoncé, die de show opende met haar nummer 'Halo', won de prijs voor beste vrouwelijke artiest. Hudson, die haar song 'The impossible dream' ten gehore bracht, kreeg de prijs voor beste nieuwkomer. De 27-jarige Hudson, terug in de spotlights sinds de moord op drie naaste familieleden, was in haar nopjes met de trofee. "Ik koester en waardeer dit moment."

De NAACP, de National Association for the Advancement of Colored People, werd precies honderd jaar geleden opgericht. Tijdens het gala van de organisatie worden elk jaar zwarte acteurs, muzikanten en schrijvers in het zonnetje gezet. Jamie Foxx kreeg de prijs voor beste mannelijke artiest. Verder waren er prijzen voor onder meer Will Smith, Sean 'Diddy' Combs en Rosaria Dawson.

Presentratrice Berry
Actrice Halle Berry en acteur en scenarioschrijver Tyler Perry presenteerden de show in Los Angeles. Naast 'Dreamgirls'-actrices Beyoncé en Hudson optreden traden ook Seal, will.i.am en Stevie Wonder op.

Op het gala was veel aandacht voor de verkiezing van Barack Obama tot eerste zwarte president van de Verenigde Staten. "Ik sta hier vandaag op het podium terwijl een droom die ik lange tijd heb gedroomd werkelijkheid is geworden", aldus Will Smith.

13-02-2009 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Telefoonnummer Jude Law op Blackberry gekocht op eBay

Telefoonnummer Jude Law op Blackberry gekocht op eBay

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jude-law.jpg
Jude Law.

Soms koop je iets en krijg je meer dan je verwacht had. Het overkwam ook een verzekeringsagent uit het Britse Oldbury, bij Birmingham. Hij kocht een Blackberry op veilingsite eBay en kreeg er een heleboel mailadressen en telefoonnummers van celebrities bij.

Kent Devey kocht een Blackberry voor 16 Britse pond op eBay en zag tot zijn grote verbazing dat het toestel vijftig contactgegevens bevatte van Hollywoodsterren.

Ongewiste gegevens
"Ik kocht de Blackberry via het internet en toen het toestel enkele dagen later bij me thuis werd geleverd, probeerde ik het meteen uit", aldus de 28-jarige Devey aan het Britse Telegraph, "Ik ontdekte dat er enkele mails niet gewist waren van het toestel. Bovendien waren er ook enkele telefoonnummers blijven staan. Tot mijn grote verbazing zag ik namen als Jude Law, Nathalie Portman, Michael Gambon en Julie Walters staan."

Naast de contactgegevens van acteurs en tv-gezichten vond de verzekeringsagent ook contacten van scenaristen en regisseurs die meewerkten aan films zoals Gangster, Star Wars II en Billy Elliot.

Andere BlackBerry
"Ik vertelde het aan mijn broer en we besloten een van die nummers te bellen. Zo kwamen we terecht op het antwoordapparaat van Julie Walters", aldus Devey.

Mogelijk was de Blackberry eigendom van een filmmaker bij Working Titles Films. Een woordvoerder van de maatschappij vraagt Kent Devey om de Blackberry aan hen te geven. In ruil daarvoor krijgt de man dan een andere Blackberry en enkele tickets om Billy Elliot te gaan kijken.

13-02-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktfoto jonge Madonna goed voor bijna 30.000 euro

Naaktfoto jonge Madonna goed voor bijna 30.000 euro

Om Frozen te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Een naaktfoto van zangeres Madonna heeft bij Christie's 37.500 dollar (29.000 euro) opbracht. Dat is meer dan het dubbele van wat voor de verkoop verwacht werd. De foto werd in 1979 gemaakt door fotograaf Lee Friedlander.

Op het ogenblik van de fotoshoot was Madonna een studente in geldnood. Ze kreeg in totaal 25 dollar voor de naaktfoto's. Een anonieme Europeaan was echter bereid duidelijk meer te betalen.

De meeste foto's van de shoot zijn in 1985 al in Playboy verschenen. In 2003 werden de vijf andere plaatjes uit de serie, minder expliciet dan de foto die gisteren werd afgehamerd, samen verkocht voor 5.400 euro.

13-02-2009 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moest ooglapje Rihanna eerdere rammelingen verbergen?

Moest ooglapje Rihanna eerdere rammelingen verbergen?

Om Disturbia te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Rihanna droeg ook op de vreemdste momenten een donkere bril. Sterallures of meer aan de hand?

De politie onderzoekt momenteel waarom Rihanna tijdens sommige van haar optredens een ooglapje droeg. "Krassen op het hoornvlies, waardoor haar oog er rood uitzag", klinkt de officiële versie. Agenten vermoeden echter dat de zangeres toen al enkele stevige lappen van Chris Brown te verduren had gekregen. Onder meer het publiek van de Amerikaanse Music Awards had niets in de mot: zij dachten dat het ooglapje gewoon deel uitmaakte van haar weelderige outfit.

"Meer aan de hand"
"Het klopt dat we op dit moment onderzoeken of er ook in het verleden al sprake was van partnergeweld", aldus een politiebron. "Er kan een onschuldige uitleg zijn, maar wij denken dat er meer aan de hand was. Ze wordt hierover ondervraagd en lost langzaam maar zeker meer feiten. We praten ook met haar vrienden en management. Volgens hen verscheen ze soms met mysterieuze blauwe plekken, maar weigerde ze telkens te vertellen hoe ze eraan kwam."

Volgens showbizzsite TMF zou Rihanna intussen bevestigd hebben dat een sms'je van een onbekende vrouw aan de basis lag van hun ruzie. Toen de zangeres daarna deed alsof ze belde naar een vriend en zei dat die de 'flikken' moest verwittigen, sloegen de stoppen bij de rapper pas echt door. Met het bekende resultaat tot gevolg.

Affaire met Timbaland?
Volgens 'The Sun' twijfelde Rihanna na de rammeling echter nog om klacht in te dienen. Uiteindelijk kon ze overtuigd worden door haar moeder. "Chris en Rihanna hebben een relatie waarin geweld centraal staat", stelt 'US Weekly'. "Hij kan nogal wild en veeleisend zijn."

Het Amerikaanse blad meent ook te weten dat een dag voor de veelbesproken uitbarsting het spel ook al op de wagen zat. Toen zou een getuige gezien hebben hoe Brown in een Franse colère schoot nadat hij Rihanna beschuldigd had van een affaire met hiphopfenomeen Timbaland.

13-02-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mag ik ze terug?


Mag Ik ze terug?


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/Elisabeth_Shue_11-1024.jpg



gevoelig en teder
zoals jij vroeger was
plots verdwenen
de glinstering in
jouw ogen is nu
nergens meer te vinden
komt de glans nog terug
of is deze helemaal
verdwenen, voorgoed?
de kuiltjes in je wangen
die ik zo graag
van je zag
kan ik nu niet meer zien
de lach is verdwenen
ik zag die zo graag
Mag ik ze terug?
ik mis ze zo
samen met die blik
die in jouw ogen
verdwenen is
ik mis de oude
jij, kom weer terug
bij mij..

13-02-2009 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
12-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Peeters blikvanger op zestiende editie Manu Mundo

Bart Peeters blikvanger op zestiende editie Manu Mundo

Om Omdat Ik Van Je Hou te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Bart Peeters is dit jaar de hoofdact op het gratis multicultureel festival Mano Mundo dat plaatsvindt van 8 tot en met 10 mei op het provinciaal domein De Schorre in Boom. De Vlaamse zanger zal samen met zijn band een concert brengen dat speciaal voor doven en slechthorenden getolkt wordt.

De Belgische blueslegende Roland van Campenhout is de tweede blikvanger op het Manu Mundo-podium en op internationaal vlak valt vooral de Britse act Punjabi MC op. Die laatste werd enkele jaren geleden bekend met de hit 'Mundian To Bach Ke'. Garland Jeffreys ('Hail, hail, rock 'n roll') sluit het rijtje topartiesten af.

Zestiende editie
Mano Mundo is inmiddels aan zijn 16de editie toe en geldt als een van de eerste festivals van de zomer. Elk jaar wordt het opgebouwd rond een centraal thema. Dit jaar is dat 'Waardig Werk'. In 2009 wordt er extra veel aandacht besteed aan HIV-awareness door een samenwerking met Designers Against Aids.

Naast optredens zijn er ook circusacts, theater en workshops. Bekende dj's als Buscemi zorgen voor de elektronische kant van het festival. De toegang blijft, ondanks de geruchten die vorig jaar de kop op staken, gratis.

12-02-2009 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén 14 keer, vtm 12 keer genomineerd voor Vlaamse Televisiesterren

Eén 14 keer, vtm 12 keer genomineerd voor Vlaamse Televisiesterren

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/karlijn-sileghem.jpg
Karlijn Sileghem, hier naast Marc Van Eeghem, is genomineerd voor Beste Actrice. Katarakt dingt mee naar Beste Fictieprogramma.

De tweede editie van de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren vindt plaats op vrijdag 27 maart. Tijdens een grote show in de Ethias Arena in Hasselt worden prijzen uitgereikt voor de beste en populairste tv-programma's en presentatoren van 2008. De show wordt live uitgezonden op vtm.

Er worden dit jaar elf Vlaamse Televisiesterren uitgereikt. De tweeduizend leden van de academie, de tv-makers zelf, kiezen acht sterren. Hieronder volgt een overzicht van de genomineerden in die acht categorieën:

De Vlaamse Televisiesterren 2009: de genomineerden
Beste Acteur: Koen De Bouw (Vermist VT4), Matthias Schoenaerts (De Smaak van De Keyser Eén), Peter Van den Begin (Matroesjka's 2 vtm en Fans Eén) en Lucas Van den Eynde (Aspe vtm).

Beste Actrice: Veerle Baetens (Sara vtm), Maaike Cafmeyer (Aspe vtm), Hilde De Baerdemaeker (LouisLouise vtm) en Karlijn Sileghem (Katarakt Eén).

Beste Presentator: Tom Lenaerts (De Pappenheimers Eén), Peter Van de Veire (Peter Live Eén), Erik Van Looy (De Slimste Mens ter Wereld Eén) en Koen Wauters (Alles moet weg en Moeders en dochters vtm).

Beste Presentatrice: Phara De Aguirre (Phara Canvas), Francesca Vanthielen (Sterren op de dansvloer en De Italiaanse Droom vtm), Roos Van Acker (Peking Express VT4) en Frieda Van Wijck (De Laatste Show Eén).

Beste Fictieprogramma: De Smaak van De Keyser (Eén), Matroesjka's 2 (vtm), Katarakt (Eén) en Sara (vtm).

Beste Realityprogramma: Mijn Restaurant (vtm), Peking Express (VT4), Plat Préféré (Canvas) en Tomtesterom (Eén).

Beste Informatieprogramma: De Laatste Show (Eén), Het Journaal (Eén), Het Nieuws (vtm) en Phara (Canvas).

Beste Entertainmentprogramma: De Pappenheimers (Eén), De Slimste Mens ter Wereld (Eén), Hagger Trippy (2BE) en Sterren op de Dansvloer (vtm).

In totaal heeft Eén 14 nominaties, vtm 12, VT4 en Canvas elk 3 en 2BE één. (Peter Van den Begin werd genomineerd als beste acteur voor zijn rol in zowel een vtm- als Eén-programma.)

Televoting
De tien stichtende leden van de academie reiken twee sterren uit: de Rijzende Ster 2009 voor de beste nieuwkomer op de Vlaamse televisie en de Carrièrester 2009 voor een uitzonderlijke bijdrage aan de Vlaamse televisie.

Het publiek tot slot kiest via de website en televoting de Vlaamse Televisiester 2009 voor het Populairste Televisieprogramma. De vier genomineerden voor het Populairste Televisieprogramma worden geselecteerd uit de longlist waarop leden en publiek kunnen stemmen. Stemmen kan via sms of via de website www.vlaamsetelevisiesterren.be.

De Nacht van de Vlaamse Televisiesterren wordt georganiseerd door de Vlaamse Televisieacademie. Alle Vlaamse zenders, openbare en commerciële en nationale en regionale omroepen werken mee aan het het project.

De Televisieacademie werd in 2006 opgericht door Ben Crabbé, Erik Van Looy, Goedele Liekens, wijlen Guido Depraetere, Jan Van Rompaey, Mark Uytterhoeven, Mike Verdrengh, Paul Jambers, Paula Semers en Chris Cockmartin. Het is een neutrale instelling met als doel de organisatie van een aantal evenementen en het samenbrengen en stimuleren van creatief talent van de Vlaamse media.

De Nacht van de Vlaamse Televisiesterren is een productie van productiehuis deMENSEN en wordt op 27 maart vanaf 20.40 uur live uitgezonden op vtm. Bij de eerste editie van vorig jaar zorgde de VRT voor de uitzending.

12-02-2009 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicollette Sheridan stapt uit Desperate Housewives

Nicollette Sheridan stapt uit Desperate Housewives

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/nicollette-sheridan.jpg
Nicollette Sheridan stopt met de rol van Edie Britt in 'Desperate Housewives'. Dat heeft een woordvoerder van de actrice bekendgemaakt tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

"Ze heeft een geweldige tijd bij de show gehad, maar kijkt uit naar haar volgende project." Wat Sheridan hierna gaat doen, zei haar woordvoerder niet.

Sinds september wordt in de Verenigde Staten het vijfde seizoen uitgezonden van de serie over een groepje vriendinnen in een chique Amerikaanse buitenwijk. De laatste aflevering met Edie Britt is eind april te zien. Het seizoen zelf loopt enkele weken later af.

12-02-2009 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anna Nicole Smith krijgt eigen opera in 2011

Anna Nicole Smith krijgt eigen opera in 2011

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/anna-nicole-smith.jpg
Het levensverhaal van Anna Nicole Smith wordt bewerkt tot een opera. Dat heeft Elaine Padmore, directrice van het Britse Royal Opera House bevestigd tegenover de Britse krant The Guardian. De opera wordt geschreven door Mark-Anthony Turnage en gecomponeerd door Richard Thomas, die ook de opera over talkshowhost Jerry Springer op zijn naam heeft staan. De productie wordt in 2011 verwacht.

Geen gore avond
Volgens directrice Padmore krijgen mensen die de opera over de overleden playmate bezoeken 'geen vreselijke, gore avond' voorgeschoteld. "Het wordt niet smakeloos, het wordt grappig, slim, diepzinnig en treurig", verklaarde ze. "Dat een leven is uitgesmeerd in de tabloids, betekent niet automatisch dat het op een smakeloze manier op de planken moet gebracht worden."

Zoon verloren
Smith overleed twee jaar geleden op 39-jarige leeftijd aan een onbedoelde overdosis medicijnen. Vijf maanden daarvoor overleed haar 20-jarige zoon Daniel aan een dodelijke combinatie van drugs en medicijnen. Drie dagen voor zijn dood schonk Smith het leven aan dochtertje Dannielynn.

Juridische strijd
Naast haar werk als model voor onder meer Playboy werd Smith vooral bekend door haar huwelijk met de 89-jarige multimiljonair J. Howard Marshall II in 1994. Een jaar na hun huwelijk overleed hij. Sindsdien was Anna Nicole met zijn familie verwikkeld in een juridische strijd om de erfenis. De zaak is nog steeds niet rond. Eventuele miljoenen die Smith worden toegewezen, gaan naar haar dochtertje Dannielynn.

12-02-2009 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Swayze vraagt Obama meer geld voor kankeronderzoek

Patrick Swayze vraagt Obama meer geld voor kankeronderzoek

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/patrick-swayze.jpg
Patrick Swayze heeft president Barack Obama gevraagd meer geld vrij te maken voor kankeronderzoek. Dat schrijft De Telegraaf.

De 56-jarige acteur, die lijdt aan alvleesklierkanker, doet dit namens een lobby die 7 miljard probeert los te krijgen van de Amerikaanse overheid voor kankeronderzoek.

"Het zou mooi zijn als ooit de woorden kanker en geneesbaar in één zin gebruikt kunnen worden", aldus Swayze.

12-02-2009 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belle Perez wil via Nederland naar Eurovisiesongfestival

Belle Perez wil via Nederland naar Eurovisiesongfestival

Om Que Viva La Vida te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.

.
Belle Perez heeft de hoop nog niet opgegeven om één van haar grote dromen waar te maken. De zangeres wil ooit deelnemen aan het Eurovisiesongfestival. Desnoods wil ze haar ticket bemachtigen door als vertegenwoordiger van Nederland naar de liedjeswedstrijd te trekken. Dat verklaarde de Vlaamse met Spaanse roots in de Corelio-kranten.

Perez deed al twee keer mee aan de Eurosong-preselecties, maar de jury en het grote publiek vonden telkens dat er minstens één betere kandidaat was. Daarom zegt ze er niet voor terug te schrikken om het via andere wegen te proberen.

Via Nederland
In Nederland gaan er aan de aanduiding van de kandidaat geen lange preselecties vooraf, maar wordt de vertegenwoordiger automatisch door de tv-omroep aangeduid. Dan volgt er nog wel een selectie van het liedje waarmee de uitverkozen kandidaat mag deelnemen aan de Europese liedjescompetitie.

"Ik zou de kans zeker grijpen als ik Nederland met een latinnummer mag vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival", aldus Perez.

12-02-2009 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans Daft Punk opgelicht met geheim concert in Shanghai

Fans Daft Punk opgelicht met geheim concert in Shanghai

Om Daft Punt te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.


.
Daft Punk zou morgen een geheim concert geven in Shanghai. Al 3.800 tickets waren de deur uit, maar nu blijkt dat er helemaal geen concert komt en dat de fans opgelicht zijn.

Enkele dagen geleden kondigden twee zelfverklaarde concertorganisatoren -een Fransman en een Zwitser- een concert aan van Daft Punk op een geheime locatie in Shanghai. Wie bereid was daarvoor 56 euro neer te tellen, kon daarbij aanwezig zijn. Het zou gaan om een concert in het kader van de -fictieve- toernee "Daft Hidden 09". De fans zouden net voor het begin van het optreden een sms krijgen met de locatie ervan.

Maar wat blijkt? Gisteren meldde het management van Daft Punk dat er helemaal geen "Daft Hidden 09"-toernee is. Ondertussen hebben 3.800 fans -vooral Franse inwijkelingen- zich een ticket aangeschaft.
De twee organisatoren zijn verdwenen met de noorderzon en worden gezocht door de politie en ontevreden fans, die op Facebook een foto hebben geplaatst die een bewakingscamera van de twee genomen heeft.

12-02-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neus Michael Jackson opgegeten door bacterie

Neus Michael Jackson opgegeten door bacterie

Om Beat It te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Michael Jackson heeft een MRSA-achtige (meticilline-resistente Staphylococcus aureus) infectie die dreigt zijn huid letterlijk op te eten. De zanger wordt op dit moment behandeld in een ziekenhuis in Beverly Hills met een antibioticakuur die via een infuus wordt ingebracht. Volgens ingewijden is de bacterie echter al over zijn hele lichaam verspreid, weet De Telegraaf.

Vele operaties
Kenners zeggen dat de wereldster de bacterie heeft overgehouden aan de vele operaties aan zijn neus. Specialisten waarschuwen dat de infectie, veroorzaakt door de Staphylokok-bacterie, kan ontaarden in een vleesetende stoornis die zelfs gedeelten van zijn huid kan aantasten. Alleen ingrijpende plastische chirurgie zou er dan voor kunnen zorgen dat Jackson er nog een beetje toonbaar uitziet.

Handen aangetast
Getuigen, die in het ziekenhuis zagen hoe Jackson aankwam, vertelden hoe slecht de gewezen superster er uitzag. Niet alleen zijn gezicht, maar ook zijn handen zouden al aangetast zijn.

12-02-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oasis en Kings of Leon headliners op Rock Werchter

Oasis en Kings of Leon headliners op Rock Werchter

Om Wonderwall te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Rock Werchter heeft een tiental nieuwe namen bekend gemaakt. Niemand minder dan Oasis en Kings of Leon maken de festivalwei deze zomer onveilig. Oasis sluit de eerste festivaldag op donderdag 2 juli af, Kings of Leon is headliner op zaterdag.

Kings of Leon stonden de voorbije twee edities ook al op het podium van Werchter, maar mogen nu dus als headliner de derde festivaldag afsluiten. Voor Oasis is het de tweede keer dat ze op de affiche van Werchter staan. In 2000 waren ze al eens headliner, maar dat optreden viel lichtjes tegen door de afwezigheid van Noel Gallagher na een meningsverschil met broer Liam. Herkansing dus voor de Mancunians.

Naast die twee kleppers heeft Rock Werchter ook Limp Bizkit, The Streets, Franz Ferdinand, Bloc Party, Elbow, Dave Matthews Band, Mastodon en Amy MacDonald aan de affiche toegevoegd. Eerder waren de namen van Coldplay, Metallica, Placebo en The Killers al bekend gemaakt.

De voorverkoop van Rock Werchter start nu zaterdag via www.proximusgoformusic.be. Tickets kosten 75 euro per dag. Een combiticket voor vier dagen kost 169 euro.

12-02-2009 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Graspop strikt Mötley Crüe

Graspop strikt Mötley Crüe

Om Dr Feel Good te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
De legendarische Amerikaanse rockers van Mötley Crüe komen op 26 juni naar de Graspop Metal meeting in Dessel. Het festival maakte vandaag weer 17 nieuwe namen bekend.

Mötley Crüe
Mötley Crüe zal in de originele bezetting uit de jaren '80 optreden met zanger Vince Neil, bassist Nikki Sixx, gitarist Mick Mars en drummer Tommy Lee. De Amerikaanse band brengt bovendien zijn hele Crue Fest. Dat betekent dat alle supportbands van de groep mee naar Graspop afzakken. Het gaat ondermeer om Heaven and Hell, Papa Roach en Buckcherry.

Slipknot
Slipknot, de metalmachine uit Iowa, is aangekondigd als headliner op zaterdag 27 juni. Het is van 2005 geleden dat de band hun overalls en maskers aantrokken in Dessel. Ze hebben net een uiterst succesvolle en uitverkochte Europese toer achter de rug ter promotie van hun nieuwe album 'All Hope Is Gone'. Bovendien vieren ze deze zomer hun 10-jarig bestaan.

Marilyn Manson
Een derde topper van formaat is de Antichrist hemzelve, Marilyn Manson. De Amerikaanse shockrocker heeft ook een nieuwe plaat klaar, 'The High End Of Low', die verschijnt in mei. Manson sluit het festival af op zondag 28 juni.

Meer nieuwe namen zijn Dream Theater, Down, Exodus, Pestilence, The Gathering, Jon Oliva's Pain, Hatebreed, Killswitch Engage, Lacuna Coil, Mastodon, Gojira, Black Stone Cherry en August Burns Red.

Info
De 14de editie van het festival vindt van 26 tot en met 28 juni plaats op het festivalpark "De Boeretang" in het Kempense Dessel. De voorverkoop start volgende week woensdag

12-02-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik droom


Ik droom


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/Kelly_Clarkson_3-1024.jpg


ik lig in bad
sluit mijn ogen
en begin te dromen
 
over een eiland
vol liefde, genegenheid
vriendschap, ik neem je mee
 
gedreven door een dolfijn
zeesterren wijze ons de weg
en de golfen stranden mij op het strand
 
ik meen je mee
en geniet van de rust
en het geruis van de golven
 
daar waar de zee stopt
en het land begint
daar pas open ik mijn ogen
 

12-02-2009 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
11-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris vangt bot bij Paul McCartney

Paris vangt bot bij Paul McCartney

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/paris-hilton-1.jpg
Paris Hilton mag een duet met Paul McCartney op haar buik schrijven. De ex-Beatle wimpelde de vraag van de blonde bimbo af met een smoesje.

'La Hilton' twijfelde geen moment om haar stoute schoenen aan te trekken toen ze McCartney zag. "Wat denk je van een duet?", vroeg ze knipogend. "Ik ben ook een zangeres en heb al een album uitgebracht. Leuk haar heb je trouwens, nog net als in je Beatles-tijd." Sir Paul bleef echter koel onder de vleierij en riposteerde dat hij het te druk had.

"Hij lachte en knikte, maar mompelde dan dat hij daarvoor zijn werkschema eens moest bekijken. Ik denk niet dat we dit duet snel moeten verwachten", aldus een getuige.

11-02-2009 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Xander de Buisonjé te horen in Suske en Wiske-film

Xander de Buisonjé te horen in Suske en Wiske-film

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/xander-de-buisonje.jpg
Xander de Buisonjé leent zijn stem aan Ranger Tom in de nieuwe animatiefilm 'Suske en Wiske - de Texas Rakkers'. Judoka Dennis van der Geest speelt Bill Buster, een zware jongen die professor Barabas wil uitschakelen maar daarbij de hond Tobias op zijn weg vindt.

Net als in de strip van Willy Vandersteen nemen Suske en Wiske het op tegen de gemaskerde boef Jim Parasijt, die van plan is de wereld te verkleinen met een magisch Indiaans verkleinpoeder. Het scenario voor de film werd bewerkt door tekstschrijfster Coot van Doesburgh. Zij vertaalde eerder de musical 'Mamma mia' en schreef liedteksten voor Paul de Leeuw en Willeke Alberti. De animatiefilm is vanaf 17 juni in de Nederlandse bioscoop te zien.

11-02-2009 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandra Bullock (44) wil mama worden

Sandra Bullock (44) wil mama worden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/sandra-bullock.jpg
Sandra Bullock tijdens de opnames van 'The Proposal'.

Sandra Bulluck mag dan al 44 jaar zijn, de hoop om voor het eerst mama te worden heeft ze nog lang niet opgegeven. De 'Speed'-actrice heeft meer dan de handen vol met de opvoeding van de drie bengels van haar echtgenoot Jesse James, maar dat voelt natuurlijk niet hetzelfde aan. "Ik hoop dat het nog niet te laat is. Mijn moedergevoel is lang onbestaande gebleven, tot ik Jesse leerde kennen. Nu weet ik weer hoe het aanvoelt."

De ster uit 'Miss Congeniality' bleef echter haar kinderwens uitstellen omdat liefdadigheidswerk op de eerste plaats kwam. Als het toch niet meer op natuurlijke wijze zou lukken, overweegt Bullock adoptie. "Daar zou ik geen probleem mee hebben, er lopen miljoenen kinderen op deze planeet rond waarvan ik graag mama zou worden."

11-02-2009 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MTV releaset nieuw album van Snoop Dogg

MTV releaset nieuw album van Snoop Dogg

Om Gin & Juice te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links bovan af A.U.B.


.
Snoop Dogg op de foto met Fran 'The Nanny' Drescher.

Rapper Snoop Dogg, die onlangs brak met zijn platenmaatschappij Interscope Records, heeft een contract getekend bij MTV. De muziekzender gaat zijn nieuwe album verhandelen. Dat meldt het muziektijdschrift 'Billboard' op zijn website. Op 'Malice in Wonderland', zoals de titel van het kersverse album luidt, werkt Snoop Dogg samen met producer Pharrell Williams en gangsterrapper Dr. Dre.

De muziek van Cordozar Calvin Broadus Jr, zoals de rapper echt heet, zal ook worden vrijgegeven via het videospelletje 'Rock Band'. Eerder kwam al naar buiten dat Snoop Dogg vanaf 17 februari zijn eigen show Dogg After Dark op het muziekkanaal presenteert. MTV geeft binnenkort meer informatie over hoe het album precies zal verdeeld worden.

11-02-2009 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!