Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salma Hayek in het geheim getrouwd met miljardair

Salma Hayek in het geheim getrouwd met miljardair

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/salma-hayek-1.jpg
De Mexicaanse actrice Salma Hayek en de Franse zakenman François-Henri Pinault zijn zaterdag in alle geheim in het huwelijksbootje gestapt in het stadhuis van Parijs. "Ze zijn om 11 uur getrouwd", verklaarde burgemeester Jean-Pierre Lecoq. "Mijn assistent heeft het stel in alle intimiteit in het echt verbonden. Dat was hun wens."

Dochtertje
Het stel had de verloving in juli 2008 nog afgebroken, maar enkele maanden later bloeide hun liefde opnieuw op. De actrice en de zakenman hadden elkaar twee jaar eerder in Venetië ontmoet. In maart vorig jaar volgde de geboorte van hun dochtertje Valentina Palom.

Oscarnominatie
De 42-jarige Salma Hayek heeft onder meer de titelrol gespeeld in 'Frida', de biografische prent over de Mexicaanse schilderes Frida Kahlo. De vertolking leverde Hayek een Oscarnominatie op in 2003.

Vorige week verklapte Hayek nog dat ze aan Pinault dacht terwijl ze Alec Baldwin moest kussen tijdens haar gastoptreden in '30 Rock'. Het fortuin van de Fransman wordt op 13,2 miljard euro geschat.

16-02-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss drie maanden zwanger

Kate Moss drie maanden zwanger

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/kate-moss.jpg
De geruchten over een nieuwe zwangerschap van Kate Moss krijgen almaar meer vorm. Volgens News of the World is het 35-jarige topmodel al drie maanden in verwachting van haar tweede kind. Kate zou het blijde nieuws inmiddels hebben gedeeld met haar familie en goede vrienden. Vader van de baby is Moss' vriend Jamie Hince.

12 weken
"Het is waar. Kate is zwanger", vertelt een goede vriendin. "Ze is ontzettend blij met het nieuws. Ze is meer dan 12 weken zwanger en vertelt het aan meer en meer mensen. Haar vrienden vinden het allemaal fantastisch voor haar."

Jamie
Ook Jamie (39)is in de wolken: "Ze zijn dichter bij elkaar dan ooit. Jamie is erg opgewonden over het feit dat hij voor het eerst vader wordt." Kate heeft al een dochtertje, Lila Grace (6), uit haar relatie met uitgever Jefferson Hack.

16-02-2009 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peaches showt topless haar bloementatoeage op strand

Peaches showt topless haar bloementatoeage op strand

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/PeachesCabSPL_468x685.jpg
Peaches lijkt niet zwaar af te zien van haar breuk met haar man Max Drummey, die ze al na zes maanden huwelijk heeft gedumpt. De negentienjargie dochter van Sir Bob Geldof geniet met volle teugen van een vakantie met vrienden in een vijfsterrenresort in Zuid-Amerika. Ze laat het niet na om haar indrukwekkende collectie aan tatoeages topless op het strand te showen.

De meest opvallende van haar twintig (!) tatoeages is ongetwijfeld een lange bloementatoeage die van net onder haar linkerborst tot aan haar linkerknie reikt. Pittig detail: een eenhoorn knabbelt aan één van de bloemetjes. Op haar pols prijkt ook nog altijd de naam van rokker Drummey, die ondanks de scheiding niet verwijderd is.

16-02-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown is vastbesloten betere persoon te worden

Chris Brown is vastbesloten betere persoon te worden

Om With You te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.


.
Chris Brown en Rihanna in betere tijden.

Chris Brown heeft in een officiële verklaring spijt betuigd over de mishandeling van zijn vriendin Rihanna. "Ik heb hulp gezocht bij mijn pastoor, mijn moeder en andere geliefden en ik ben vastbesloten om, met Gods hulp, een betere persoon te worden", stelt de 19-jarige R&B-zanger.

Brown gaf zichzelf ruim een week geleden aan bij de politie toen bleek dat hij werd gezocht in verband met een incident op straat in Los Angeles waarbij een vrouw was mishandeld. Politiebronnen bevestigden enkele dagen later de geruchten dat het om Rihanna zou gaan, met wie Brown ongeveer een jaar een relatie had.

Inmiddels is het stel volgens de vader van Rihanna uit elkaar. Volgens Brown klopt er weinig van de verhalen die in de pers zijn verschenen. Hij lichtte echter niet welke informatie onjuist is. De artiest werd vrijgelaten na betaling van een borgsom van bijna 39.000 euro. Hij moet zich op 5 maart voor de rechter verantwoorden.

16-02-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney staat op knappen

Britney staat op knappen

Om Womanizer te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Vrienden van Britney Spears slaan een alarmkreet: de popster zou véél te gestresseerd zijn om haar op til zijnde wereldtournee tot een goed eind te brengen.

De 27-jarige zangeres moet normaal gezien vanaf 3 maart 44 dagen lang het beste van zichzelf geven. "Maar Britney is op dit moment een wandelende tijdbom", aldus een bron in het Britse tijdschrift 'Now'. "Ze neemt nog steeds medicatie om de dag door te komen. De stress om haar kinderen en de optredens die eraan komen maken haar echt ziek. Om stoom af te laten, schreeuwt ze het uit of gaat ze een potje uithuilen in de badkamer."

16-02-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffer Rourke met 36 kilo schoenen geeft problemen

Koffer Rourke met 36 kilo schoenen geeft problemen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/mickey-rourke.jpg
Mickey Rourke moest zijn bagage op Heathrow herverdelen door een met schoenen volgepropte koffer.

Nu de ster van 'The Wrestler' weer hot is in filmland, valt Mickey Rourke ook op andere manieren weer op. Zijn schoenenfetisj bijvoorbeeld. Het personeel op de Londense luchthaven Heathrow keek raar op toen Rourke 36 kilo aan schoenen bij zich bleek te hebben. De koffer was zo volgestouwd, dat de acteur werd verzocht zijn bagage opnieuw te verdelen. "Het was een heel raar gezicht", zegt een ooggetuige in de Sunday Mirror.

"Mickey had wel iets van veertig paar schoenen bij zich. En die zagen er praktisch hetzelfde uit als het paar dat hij al droeg. Zoiets verwacht je van Victoria Beckham, niet van een stoere man als hij."

16-02-2009 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Relatie Madonna met toyboy is nep

Relatie Madonna met toyboy is nep

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/madonna-5.jpg
De relatie van Madonna en het model Jesus Luz is een goedkope publiciteitsstunt. De zangeres zou de relatie met de 22-jarige Braziliaan hebben aangeknoopt om publiciteit uit te lokken voor haar aanstaande tournee. Dat zeggen ingewijden in de Britse krant 'Daily Mirror'.

Win-winsituatie
Volgens de bronnen is de stunt typerend voor Madonna. Toch spreken ze van een win-winsituatie. "Naast de publiciteit die Madonna genereert, krijgt ook Jesus' bekendheid een flinke boost." De carrière van Luz zou dankzij de geruchten over een romance met de wereldster in een stroomversnelling terecht zijn gekomen. Naar verluidt paradeert de toyboy niet voor minder dan 100.000 euro over de catwalk.

Erotische foto's
Madonna en Luz onmoetten elkaar tijdens een fotoshoot voor het Amerikaanse magazine 'W'. Op de licht erotische getinte foto's zijn de twee onder meer zoenend te zien. Na de shoot hield het duo contact en vroeg Madonna de piepjonge adonis haar te vergezellen tijdens haar 'Sticky & sweet'-tournee door Zuid-Amerika.

"Weldoordachte meesterzet"
Onlangs nam de 'Like a virgin'-zangeres het model nog mee naar een kabbalah-centrum in New York. Volgens één van de bronnen is ook dit een weldoordachte 'meesterzet', aangezien Madonna al haar geliefden aan het geloof introduceert. "Ze houdt er nou eenmaal van om in het middelpunt van de belangstelling te staan", vervolgt de bron. "Zelfs na al die jaren kan ze daar geen genoeg van krijgen."

16-02-2009 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwijgende muren
Zwijgende muren.

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/bijou_phillips_11-1024.jpg


het huis kraakt onder de storm
maar zwijgt wanneer ik opkijk
ik hoor mijn dromen kreunen
onder het gewicht van mijn verlangen

ik staar de kamer in
zie hoe de vlammen
schaduwen dansen op de muren
en vul de stilte met mijn schreeuwen

mijn stem huilt de tranen
die geruisloos vallen
over mijn gemis


wanneer ik tegen de muren praat
slaan ze verlegen hun ogen neer
en zwijgen de stilte leeg




16-02-2009 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
15-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse in ziekenhuis op Saint Lucia

Amy Winehouse in ziekenhuis op Saint Lucia

Om Valerie te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Amy Winehouse is gisteravond opgenomen in een ziekenhuis op het Caribische eiland Saint Lucia. Een bron vertelde aan de Britse krant The Sun dat de zangeres na een drinkgelag op het eiland naar het ziekenhuis is vervoerd. "Ze zag er vreselijk uit, ze was een trillend hoopje mens."

Medicatie op
De woordvoerder van de 25-jarige Britse artieste bevestigde tegenover de krant dat zijn cliënte is opgenomen in een ziekenhuis, maar er is volgens hem niets ernstigs aan de hand. De medicatie waarmee ze haar drugsverslaving bestrijdt, zou op zijn geweest. Het zou inmiddels weer goed met haar gaan en ze mag het ziekenhuis waarschijnlijk dit weekeinde al weer verlaten.

Geen drugs meer
Winehouse verblijft al sinds de feestdagen op Saint Lucia. Haar verblijf daar leek de getroebleerde zangeres eerder goed te doen. Ze heeft verklaard sinds haar aankomst op het Caribische eiland geen drugs meer te hebben aangeraakt. Op foto's die recent van haar verschenen ziet ze er ook gezonder en vrolijker uit.

15-02-2009 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Gabriel zegt Oscars af wegens te weinig zendtijd

Peter Gabriel zegt Oscars af wegens te weinig zendtijd

Om Solsbury Hill te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.

.
Peter Gabriel heeft zijn optreden tijdens de uitreiking van de Oscars in Los Angeles afgezegd. Hij is verontwaardigd omdat hij slechts 65 seconden mag zingen. De 59-jarige Britse zanger is genomineerd in de categorie beste muziek voor zijn nummer 'Down to Earth', dat hij maakte voor de film 'Wall-E'.

Gabriel had gehoopt het nummer in zijn geheel te mogen vertolken, maar hij kwam van een kale reis terug. "Het nummer maakt deel uit van een medley van 65 seconden. Ik vind dat een ongelukkige keuze", zo zegt Gabriel in een filmpje op zijn eigen website. Gabriel zal de ceremonie op 22 februari wel vanuit de zaal meemaken.

15-02-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peruviaanse film wint Gouden Beer

Peruviaanse film wint Gouden Beer

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/claudia-liosa.jpg
Claudia Llosa is erg blij met haar Gouden Beer.

Op het 59ste filmfestival in Berlijn zijn de prijzen uitgereikt. Het belangrijkste beeldje, de Gouden Beer voor beste film ging naar de Peruviaanse film 'La teta asustada' ('The milk of sorrow') van Claudia Llosa. De film gaat over een jonge vrouw die kampt met de gevolgen van de terreur in Peru in de jaren tachtig en negentig.

De Malinese acteur Sotigui Kouyate (72) won de Zilveren Beer voor beste acteur voor zijn rol in het drama 'London River'. De Oostenrijkse Birgit Minichmar (31) kreeg de Zilveren Beer voor beste actrice voor haar rol in 'Alle Anderen'.

De Zilveren Beer voor het beste scenario ging naar regisseur Oren Moverman en zijn medeauteur Alessandro Camon voor het anti-oorlogsdrama 'The Messenger'. De prijs voor de beste regie ging naar de Iraanse Asghar Farhadi voor de film 'About Elly'.

De Grote Prijs van de jury werd dit jaar gedeeld door de Duitse film 'Alle Anderen' en de Uruguyaanse film 'Gigante'.

Dit heeft de internationale jury bekendgemaakt, waarvan de Britse actrice Tilda Swinton de voorzitter was.

15-02-2009 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Presentators Top Gear ontsnappen aan helikoptercrash

Presentators Top Gear ontsnappen aan helikoptercrash

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/top-gear.jpg
Jeremy Clarkson

Jeremy Clarkson en Richard Hammond, presentators van het populaire Britse programma Top Gear, zijn ontsnapt aan een helikoptercrash. Hun helikopter was net opgestegen toen ze geraakt werden door een zeemeeuw. Het toestel moest een noodlanding maken, meldt de Daily Mail.

Clarkson en Hammond waren vrijdag in Nieuw-Zeeland waar ze voor Top Gear per helikopter de streek wilden bekijken. Plots raakte een vogel verstrikt in de schroeven van de helikopter. De piloot moest het toestel zo snel mogelijk aan de grond zetten. Na een controle van het toestel konden ze hun reis verderzetten. Volgens de piloot kon de noodlanding de pret bij de twee tv-figuren niet bederven.

15-02-2009 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nare droom
Een nare droom


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/madonna_102-1024.jpg


een nare droom
iemand nam mijn hand vast
en liep met me weg
een tent raaste ons achterna
 
en dan weer terug
alleen weet ik niet
wie deze persoon was
in mijn droom
 
en ineens
stond ik alleen
vluchte door gangen
en trappen
 
bovenaan
een trap
stonden soldaten met geweren
ik werd badend in het zweet wakker

15-02-2009 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
14-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milow overkop met auto in IJsland

Milow overkop met auto in IJsland

Om You Don't Know te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
De Belgische zanger Jonathan Vandenbroeck, beter bekend als Milow, heeft gisterochtend een verkeersongeval gehad in IJsland, waar hij een nieuwe videoclip opnam. Milow kwam er met de schrik vanaf, net als de andere inzittenden van de wagen. Dat heeft Anne Bossens, manager van Milow, aan Belga gezegd.

"Overkop"
"Om 6.15 uur vertrokken we met onze huurwagen vanuit Reykjavik richting Vik, een stadje waar we verschillende scènes gepland hadden voor de tweede en laatste draaidag voor de videoclip voor Out of My Hands. Om 8 uur werd onze auto door een windvlaag gegrepen. We zijn beginnen slippen en zijn van de weg gedonderd en overkop gegaan. Als bij wonder kropen we alle vijf min of meer ongedeerd uit het verhakkelde autowrak", zo schrijft Milow op zijn blog.

Geen gewonden
"Niemand liep verwondingen op en er was ook geen schade aan het materiaal, maar de wagen was wel vernield", voegt Bossens er nog aan toe. Milow won vorige week nog vijf MIA's, de Music Industry Awards. Hij sleepte prijzen in de wacht voor solo man, videoclip, pop, de meeste downloads en beste song van 2008.

14-02-2009 om 18:49 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Hefner geeft van jetje met nieuw Playboy-konijn

Hugh Hefner geeft van jetje met nieuw Playboy-konijn

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/hugh-hefner.jpg

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/art_large_800943.jpg
Aubrey O'Day pronkt met zichzelf op de cover.

Een nieuw Playboy-nummer betekent uiteraard ook een nieuwe uitspatting ten huize Hugh Hefner. Feestkonijn ditmaal was de Amerikaanse zangeres en actrice Aubrey O'day, die tegen de traditie in niet ál haar kleren uittrok voor de editie van maart. Al scheelt het natuurlijk nooit veel...

Nog opvallend: tijdens de shoot was de hele familie van O'Day aanwezig. "Ik ben opgegroeid in een ruimdenkende omgeving, niemand heeft er problemen mee dat ik dit nu gedaan heb. Die fotosessie gaf mij zelfs een bevrijdend gevoel", aldus het nieuwste Playboy-konijn. "De foto's zien er klassiek en eenvoudig, maar toch glamoureus uit. Het meisje staat centraal en dat is precies wat ik wilde."

14-02-2009 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beelden wereldtournee Britney ingeblikt in La Louvière

Beelden wereldtournee Britney ingeblikt in La Louvière

Om Womanizer te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
De Franco Dragone Entertainment Group legt in La Louvière en Los Angeles de videobeelden vast voor de volgende wereldtournee van Britney Spears. Het 90-minuten durend beeldmateriaal, twee- en driedimensionaal, wordt tijdens de concerten geprojecteerd op een elektronisch scherm dat deel uitmaakt van het decor.

De productie van de videobeelden is in handen van Dragon Films, een filiaal van de Franco Dragone Group. Enkele maanden geleden regisseerde de groep van Dragone al de video voor de promotournee bij de lancering van het laatste album van Britney Spears.

14-02-2009 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verboden film Jane Fonda na 37 jaar op dvd

Verboden film Jane Fonda na 37 jaar op dvd

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jane-fonda.jpg
Een documentaire van Jane Fonda over Vietnam, die 37 jaar geleden onder druk van Richard Nixon werd geschrapt, komt later dit jaar uit op dvd. Dat meldt de krant New York Post in haar roddelrubriek.

Oorlog Vietnam
FTA volgt een politiek geïnspireerde anti-oorlogstournee van activistische acteurs langs Amerikaanse steden nabij militaire basissen. Doelpubliek waren de soldaten, die moesten overtuigd worden zich tegen de slachtpartij in Vietnam te keren. De tournee, met onder andere Fonda, Donald Sutherland en Peter Boyle, kreeg als naam FTA, wat stond voor 'Free the Army'. De film heet ook FTA, maar daar staat de F voor het bekende vierletterwoord.

'Hanoi Jane'
FTA ging in première op hetzelfde moment dat Fonda een controversieel bezoek bracht aan Hanoi, de hoofdstad van het toenmalige communistische Noord-Vietnam. Voor het rechtse kamp en andere patriotten werd de dochter van Henry daardoor hun favoriete schietschijf, en kreeg zij het koosnaampje 'Hanoi Jane' opgespeld.

14-02-2009 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson plant kleding voor ronde vrouwen

Jessica Simpson plant kleding voor ronde vrouwen

Om These Boots Are Made For Walking te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Jessica Simpson is van plan haar gewichtstoename positief te gebruiken voor nieuwe carrièreplannen. Ze wil namelijk een kledinglijn ontwerpen voor vrouwen met rondingen.

Flatterend
De blonde zangeres wil kledingstukken tekenen om elke vrouw helpen te voorkomen zich slonzig te voelen. "Ik wil een collectie maken die iedereen flatteert", aldus Jessica. "Als je zoals ik in de kijker staat, krijg je vaak kritiek. Daar wil ik nu iets positief mee doen. Ondertussen weet ik wel wat werkt als je rondingen hebt. Als mijn stukken en accessoires vrouwen goed en trots doen voelen, ben ik gelukkig."

Gelukkig
Jessica Simpson reageerde niet publiekelijk op de kritiek over haar gewicht. Ze liet wel weten: "Ik ben wat ik moet zijn. Het is gewoon een kwestie van in jezelf te geloven, ik ben gelukkig nu."

14-02-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Xander de Buisonjé werd verliefd op stem vriendin

Xander de Buisonjé werd verliefd op stem vriendin

Om Zij Gelooft In Mij te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
Xander de Buisonjé was al verliefd op zijn vriendin Sophie voordat hij haar ooit had gezien. De zanger en zijn liefde, die elkaar hebben leren kennen via een gezamenlijke vriend, hadden eerst een maand telefonisch contact voordat ze elkaar zagen. "Ik werd door de telefoon verliefd op haar", vertelt De Buisonjé in de 'Telegraaf'-bijlage Vrouw. "Haar stem voelde zo goed. Ik durfde alle overdreven stoere kanten van mezelf los te laten en mezelf te zijn."

"Bij Sophie kom ik thuis"
De 35-jarige Buisonjé gelooft dat hij in Sophie, met wie hij nu ruim een jaar een relatie heeft, de ware heeft gevonden. "Zonder al mijn ex-geliefden de grond in te boren. Integendeel zelfs, want die heb ik ook nog lief. Het is wel zo dat Sophie voor mij de ware liefde is. Bij haar kom ik thuis en durf ik helemaal mezelf te zijn."

Ook zoontje Sem, die de zanger zes jaar geleden met Wendy van Dijk kreeg, is inmiddels gewend aan de nieuwe liefde van zijn vader. "Mijn ultieme liefdesmoment is als ik aan de ene kant van het bed lig, Sophie aan de andere kant en Sem ertussenin. Wat ook fantastisch is: als hij haar helemaal vasthoudt en knuffelt."

14-02-2009 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stevie Wonder treedt op in Witte Huis

Stevie Wonder treedt op in Witte Huis

Om Superstition te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.

.
Stevie Wonder is uitgenodigd om op 25 februari een concert te geven in het Witte Huis. Bij het optreden zullen president Barack Obama en zijn vrouw Michelle de blinde zanger een Library of Congress Award overhandigen.

De Library of Congress Award wordt toegekend aan individuen die een waardevolle bijdrage hebben geleverd aan de Amerikaanse cultuur. Onder meer Dolly Parton, Johnny Cash, David Copperfield en Bill Cosby werden ooit onderscheiden met de award.

President Obama is een grote fan van Wonder. Zijn nummers 'Signed, sealed, delivered, I'm yours' en 'Higher ground' werden vaak gedraaid tijdens zijn campagne. Dat laatste nummer vertolkte Wonder vorige maand ook samen met Usher en Shakira tijdens het inauguratieconcert voor Obama in Washington.

14-02-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!