Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batman vervangen door roodharige lesbische

Batman vervangen door roodharige lesbische

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/batwoman.jpg
DC Comics, de uitgevers van de Batman-strip waar ook de populaire films op zijn gebaseerd, hebben Batwoman opnieuw tot leven gewekt.

Batwoman, niet te verwarren met Batgirl, dook 50 jaar geleden al op aan de zijde van Batman. In 1979 'stierf' ze in de strip. Maar Kathy Kane is terug. En dit keer is ze een roodharige lesbische, of zoals DC Comiscs het stelt: "a lesbian socialite by night and a crime-fighter by later in the night".

Vanaf juni zal een eerste van zeker 12 Batwomanstrips verschijnen.
Batman zelf kwam in de stripreeks afgelopen november om door een vuurbal. Maar, zoals dat gaat met superhelden, is waarschijnlijk gewoon op vakantie.

20-02-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris zet alles op alles om Benji terug te winnen


Paris zet alles op alles om Benji terug te winnen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/paris-hilton-3.jpg
Paris Hilton zet alles op alles om Benji Madden terug te winnen. De blonde bimbo zag naar verluidt groen van jaloezie toen ze de valentijnfoto's van haar ex met de Amerikaanse zangeres Katy Perry onder ogen kreeg. "Paris voelt nog altijd heel veel voor Benji", weet een bron. "Die foto's hebben haar echt gekwetst, vooral omdat op dat moment haar verjaardag zo kortbij was."

Benji en Katy brachten de romantische dag bij uitstek samen in Las Vegas door, maar de zangeres deed er achteraf alles aan om een ontluikende relatie te ontkennen. "Twee half bekende mensen die naast elkaar zaten, meer was er niet aan de hand", aldus Perry. "Je weet best dat ik het niet zomaar met iedereen doe. Hij is een leuke kerel, maar mijn hart behoort toe aan mijn kat."

Kort nadat Paris en Benji in november uit elkaar gingen, viel de hotelerfgename alweer op haar knieën voor de rocker. "Hij is mijn beste vriend en een ongelooflijk persoon, met wie ik altijd nauw verbonden zal blijven. Ik ben nog altijd verliefd op hem, niemand kan aan hem tippen", klonk het toen.

20-02-2009 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische jazzman Sadi op 81-jarige leeftijd overleden

Belgische jazzman Sadi op 81-jarige leeftijd overleden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/sadi.jpg
Sadi met z'n onafscheidelijke hoedje

Vibrafonist, componist en arrangeur Sadi is in de nacht van donderdag op vrijdag in het ziekenhuis van Hoei overleden. Dat bericht de website Jazz in Belgium. Sadi werd 81. Hij was al enkele weken opgenomen in het ziekenhuis. Sadi was een veelzijdig muzikant die onder meer bekend is van zijn opnames met het BRT-jazzorkest.

Sadi werd geboren in Andenne op 23 oktober 1927. Zijn artiestennaam is eigenlijk zijn voornaam, omdat hij niet hield van zijn familienaam Lallemand, die "de Duitser" betekent.

Plaat van Louis Armstrong
Sadi ontdekt de jazz in 1938 door te luisteren naar een plaat van Louis Armstrong. Drie jaar later begint hij vibrafoon te spelen. Op 9-jarige leeftijd stond hij op het podium al eens xylofoon te spelen.

Parijs
Van 1950 tot 1961 woont hij in Parijs, waar hij samenwerkt met prestigieuze jazzlui als Lucky Thompson, Don Byas, Art Simmons, Kenny Clarke en Django Reinhardt. Sadi keert in 1961 terug naar België, waar hij ingeschakeld wordt in het orkest van de RTB-radio (ex-RTBF).

Veelzijdig
Sadi is bekend als multi-instrumentalist (vibrafoon, percussie, piano, bongo), orkestleider, zanger, componist en arrangeur. Hij had zijn eigen kwartet, maar nam ook solo platen op en werkte samen met heel wat muzikanten.

Django d'Or
Sadi kreeg in 1996 de 'Django d'Or' als beste Franstalige artiest. In 1998 werd hij ook verkozen tot beste Europese vibrafonist in het jazzreferendum van de RTBF- en VRT-radio. Eerder deze week overleed pianist Tony Bauwens, Sadi's collega bij het BRT-jazzorkest.
Sadi wordt op 24 februari in Andenne begraven.

20-02-2009 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag Oscars uitgelekt op internet?

Uitslag Oscars uitgelekt op internet?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/oscars.jpg
Zondagnacht Belgische tijd worden de Oscars uitgereikt. Het zou kunnen dat de hele plechtigheid zowaar een maat voor niks wordt, want de kans bestaat dat het resultaat al op internet is uitgelekt, al ontkent de Academy in alle toonaarden. "Het gaat om fraude, de stemmen moeten nog geteld worden." We geven het onderstaande document dan ook met het grootste voorbehoud.

Favorieten
Het document ziet er alvast heel authentiek uit. De stempel van de Academy staat bovenaan en de winaars zijn vaak de favorieten: Mickey Rourke krijgt de Oscar voor beste hoofdrol in 'The Wrestler', Heath Ledger zijn posthume Oscar van beste bijrol in 'The Dark Night' en Kate Winslet de Oscar voor beste vrouwelijke hoofdrol. De hoofdvogel voor beste film is voor favoriet 'Slumdog Millionaire' en ook regisseur Daniel Boyle valt in de prijzen. Als deze uitslag klopt, dan zou je er alvast geen fortuinen mee winnen bij de bookmakers.

Twee mensen
Oscars-woordvoerder Leslie Unger haast zich om te benadrukken dat dit document niet echt is. "Dit document is complete fraude. PricewaterhouseCoopers is nog altijd de stemmen aan het tellen en er zijn slechts twee mensen die de hele lijst van winnaars zullen kennen voor de enveloppes worden geopend op de uitreiking. De voorzitter van de Academy wordt niet op de hoogte gebracht van die lijst. Vooraf wordt er dus geen lijst zoals deze vervalsing opgesteld."

20-02-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit deed Chris Brown met Rihanna

Dit deed Chris Brown met Rihanna

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/rihanna-4.jpg
Een nauwelijks herkenbare Rihanna.

De eerste foto van een bont en blauw geslagen Rihanna is opgedoken op het internet. Dader is haar inmiddels ex-vriendje Chris Brown. De foto is te zien op de roddelsite TMZ.com, die niet wil zeggen hoe ze aan het beeld geraakte. Aangenomen wordt dat het om bewijs in handen van de politie gaat. Het zou ditmaal dus geen fake beeld zijn, zoals er eerder al aan de oppervlakte kwamen op het net. Een woordvoerder van de politie van Los Angeles wilde tegenover het Amerikaanse persbureau AP niet bevestigen dat de vrouw op de foto daadwerkelijk de 21-jarige R&B-zangeres is. Hij wilde alleen kwijt dat de politie zelf geen foto's heeft vrijgegeven.

Excuses
Begin deze week bood Chris Brown zijn verontschuldigingen aan. Hij is bereid in therapie te gaan. De zanger werd aangehouden na het huiselijke geweld in zijn auto op 8 februari, enkele uren voor de uitreiking van de Grammy Awards. Daar zou Rihanna optreden maar dat ging niet door omdat ze ineengeklopt werd door Brown. Hij bedreigde haar met de dood en zou haar hebben verstikt tot ze bewusteloos was. Brown gaf zichzelf aan de politie van Los Angeles aan.

Worstelen
De platenfirma van Brown staat onder zware druk om de ster te dumpen. En een worstelaar heeft de man-met-de-losse-handjes al uitgenodigd om een gevecht aan te gaan met een "échte tegenstander". De 19-jarige Brown moet zich op 5 maart voor de rechter verantwoorden voor de mishandeling. Hij is tot die tijd op borgtocht vrij. Hij dokte daarvoor 38.000 euro.

20-02-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Calvin Klein kiest voor Vlaams model van 15

Calvin Klein kiest voor Vlaams model van 15

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/louise-maselis.jpg
Louise Maselis, het vijftienjarige model uit Winksele dat vorig jaar in China de Elite Look Modellenwedstrijd won, stond vannacht in New York op de catwalk tijdens de show van Calvin Klein, die haar bombardeerde tot dé vedette van zijn nieuwe herfst- en wintercollectie.

20-02-2009 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson in sexy gouden zwempak op catwalk

Pamela Anderson in sexy gouden zwempak op catwalk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/pamela-anderson.jpg
Pamela Anderson veroverde destijds de wereld door in een wulps rood badpak over het strand te paraderen in Baywatch. Nu deed ze die scènes nog eens dunnetjes over op de catwalk. Voor de modeshow van Richie Rich in New York verscheen ze in een erg sexy gouden badpak. En zoals je wel kan raden, hoorde daar een fel gesmaakte show bij. Het publiek werd er helemaal wild van.

Zelfs op haar 41ste blijft Pamela Anderson haar goddelijke vormen behouden. De modeshow kreeg de toepasselijke naam 'Blonds may have more fun'.

20-02-2009 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina wil Jennifer aftroeven met halsketting van 16 miljoen

Angelina wil Jennifer aftroeven met halsketting van 16 miljoen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/angelina-jolie-1.jpg
Angelina Jolie wil zondag op de Oscars het felst schitteren van allemaal. En ja, het mag best wat kosten: wie nog een diamanten halsketting van 16 miljoen euro op overschot heeft, mag haar altijd een belletje geven. "Ze heeft elke klassejuwelier van New York al een zenuwinzinking bezorgd", weet een bron in het tijdschrift 'OK'. "Niets is goed genoeg voor haar, ze wil gewoon het onmogelijke. Alle ogen moeten zondag op haar gericht zijn en daarvoor haalt ze alles uit de kast."

Jolie, die genomineerd is als beste actrice voor haar rol in 'Changeling', moet het opnemen tegen Anne Hathawah (Rachel Getting Married), Melissa Leo (Frozen River), Meryl Streep (Doubt) en Kate Winslet (The Reader). Haar grootste rivale op de rode loper wordt echter zonder twijfel Jennifer Aniston. Een confrontatie met de ex van je ventje, daar wil een mens zich al eens voor optutten...

20-02-2009 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaat Kylie Minogue naar plastisch chirurg?

Gaat Kylie Minogue naar plastisch chirurg?

Om In My Arms te bekijken druk op de foto.

zet de Player links boven af A.U.B.


.
De leeftijd lijkt ook de Australische zangeres Kylie Minogue (40) niet te sparen. Kylie zou volgens het Britse magazine 'Grazia' naar een plastische chirurg gaan om er jonger uit te zien. Op foto's zou de ene wenkbrauw een beetje hoger staan dan de andere. Dat zou kunnen wijzen op een behandeling met Botox.

Wangen en lippen
Plastisch chirurg Alex Karidis bevestigde in het blad dat er sterke signalen zijn dat Kylie regelmatig aan haar gezicht laat timmeren. Hij vermoedt dat ze ook aan haar wangen en lippen correcties heeft laten uitvoeren. Kylie zei onlangs over plastische chirurgie dat kritiek onvermijdelijk is: "Je wordt veroordeeld als je het laat doen, maar ook als je niets laat doen."

Nicole Kidman
Kylie Minogue is natuurlijk niet de eerste ster die in opspraak komt. Nicole Kidman werd onlangs eveneens beschuldigd van een plastische ingreep. Zelf ontkent ze nog steeds met klem, maar chirurgen vinden dat ze de industrie een slechte naam geeft omdat ze te veel heeft laten uitvoeren. Het zou vrouwen kunnen afschrikken om zelf de stap te zetten.

19-02-2009 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw van Usher verlaat ziekenhuis

Vrouw van Usher verlaat ziekenhuis

Om Usher te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.

.
Usher met zijn echtgenote Tameka Raymond.

De vrouw van r&b-zanger Usher is maandagavond ontslagen uit het Braziliaanse ziekenhuis waar ze herstelde van een hartstilstand. Dat verklaarde een woordvoerder van het hospitaal in Sao Paulo. Tameka Raymond kreeg een kleine twee weken geleden een hartaanval nadat de verdoving was toegediend voor een eenvoudige liposuctiebehandeling die ze zou ondergaan.

Nadat haar hartfunctie was hersteld, werd ze enige tijd kunstmatig in coma gehouden op de intensive care. Vervolgens werd ze naar een ander ziekenhuis in Sao Paulo met meer voorzieningen overgebracht, waaruit ze nu is ontslagen. De 30-jarige Usher en de zeven jaar oudere Raymond trouwden in augustus 2007. Ze hebben twee zoontjes: Usher V (2) en Naviyd Ely (twee maanden).

19-02-2009 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chihuahua sterft in armen van Mickey Rourke

Chihuahua sterft in armen van Mickey Rourke

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/chihuahua.jpg
Mickey Rourke is in diepe rouw na de dood van zijn geliefde chihuahua Loki. Onlangs noemde hij zijn huisdier nog "de liefde van zijn leven". Maandagnacht overleed de hond op 17-jarige leeftijd. Rourke had Loki in zijn armen toen het beestje rustig insliep.

Honden
Rourke (56) kan zondag een Oscar voor beste acteur in de wacht slepen. Hij zegt dat zijn honden hem door veertien moeilijke jaren geholpen hebben. Vorige maand liet hij het dan ook niet na hen te bedanken in zijn speech op de Golden Globes. "Als je alleen bent, zijn je honden soms je enige gezelschap. Ze waren heel belangrijk voor me."

Als kinderen
De acteur zegt dat zijn honden als kinderen voor hem zijn. "Ik heb geen kinderen, mijn honden betekenen alles voor me", zegt hij. Rourke raakte in een dipje toen zijn vrouw hem verliet en zijn carrière voorbije leek.

19-02-2009 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna vindt excuses Chris Brown heel arrogant

Rihanna vindt excuses Chris Brown heel arrogant

Om Disturbia te bekijken druk op de foto.

Zet de Player af A.U.B.


.
Rihanna is absoluut niet opgezet met de excuses van Chris Brown. Het koppel ging uit elkaar nadat Brown zijn vriendin een pak slaag had gegeven. Chris Brown zei spijt te hebben van zijn 'onvergefelijke daden' en roept iedereen -inclusief God en een spindoctor- aan in een poging zijn carriére te redden. Rihanna is niet onder de indruk en vindt zijn excuses zelfs ontzettend arrogant.

Een bron dichtbij de zangeres laat weten: "Rihanna snapt niet hoe hij kan zeggen dat hij spijt heeft maar tegelijkertijd níet toegeeft dat hij schuldig is aan de mishandeling. Ze is woedend." Een week geleden sloeg Chris Rihanna's gezicht bont en blauw en zou hij haar zelfs hebben gebeten.

19-02-2009 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris rapt met Snoop Dogg

Paris rapt met Snoop Dogg

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/paris-hilton-2.jpg
Paris Hilton probeerde het al eens in de zangwereld, maar nu mag ze misschien een carrière als rapper overwegen. Ze toonde alvast wat ze in haar mars heeft in de reality show van Snoop Dogg. Paris staat er achter de bar en rapt een hoop lovende woorden voor Snoop.

"Yo what's up? My name is P Hizzle", begint ze. Volgens ons moet deze rappende Paris nog veel oefenen, maar Snoop Dogg genoot er wel van. Paris kon het dan ook niet laten om zelfs tijdens een rapnummer te flirten.

19-02-2009 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon en Garfunkel weer op tournee

Simon en Garfunkel weer op tournee

Om Sound Of Silence te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Paul Simon en Art Garfunkel gaan voor het eerst sinds vijf jaar weer samen op tournee. Welke plaatsen het duo aandoet is nog niet bekendgemaakt. Garfunkel laat aan de BBC weten dat Engeland in ieder geval wordt overgeslagen. De 67-jarige Garfunkel maakte de plannen bekend vijf dagen na een verrassingsoptreden in New York tijdens het concert van de eveneens 67-jarige Paul Simon (zie amateurvideo hierboven). Het duo, bekend van hits als 'Bridge over troubled water', 'Cecilia' en 'Mrs Robinson', ging zes jaar geleden voor het laatst op tournee.

19-02-2009 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie niet tevreden over haar borsten

Angelina Jolie niet tevreden over haar borsten

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/angelina-jolie.jpg
Angelina, in betere tijden, in een scène met Antonio Banderas.

Angelina Jolie moet de tol betalen voor het baren van drie kinderen. De actrice is niet tevreden over hoe bepaalde delen van haar lichaam sinds haar zwangerschappen geëvolueerd zijn. Vooral haar borsten zijn volgens Jolie niet meer wat ze ooit geweest zijn.

Kleiner
Jolie was drie jaar geleden ook niet blij met de vormen van haar lichaam na het baren van haar eerste biologische kind. Vorig jaar schonk ze het leven aan een tweeling en dat heeft nog meer schade aangericht. Volgens Jolie zijn haar borsten veel kleiner en slapper sinds ze haar kroost borstvoeding gegeven heeft.

Audrey Hepburn
Brad Pitt speelt de goede echtgenoot en zegt dat hij zijn vrouw mooier dan ooit vindt, maar daar heeft Jolie geen oren naar. Ze is gefrustreerd omdat ze zelfs door veel lichaamsbeweging haar oude vormen niet terugkrijgt. Vorige week moest ze het bovendien afleggen tegen Audrey Hepburn in een verkiezing van de mooiste vrouw die ooit op het witte doek schitterde. Jolie werd tweede voor Grace Kelly en Marilyn Monroe.

19-02-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen wil naakt poseren

Lily Allen wil naakt poseren

Om Littlest Things te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Onlangs toonde Lily Allen voor de Nederlandse televisie haar derde tepel. De zangeres zou er echter niets op tegen hebben om meer te laten zien. Ze is niet bang om volledig naakt te gaan, maar de foto's moeten wel smaakvol zijn.

De 23-jarige Allen blaakt van zelfvertrouwen sinds ze een dieet volgt. "Op tournee is het moeilijk om gezond te eten, maar thuis probeer ik zoveel mogelijk vers voedsel te koken", zegt ze. Ze heeft er geen problemen mee om haar slanke lichaam voor de camera te tonen. Allen zegt dat ze maar van twee dingen bang is: alleen sterven en duiven die op straat rond haar hoofd vliegen.

19-02-2009 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4FM wordt JOE FM

4FM wordt JOE FM

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/leen-demare.jpg
Leen Demaré: bekendste 4FM-presentatrice.

Radiozender 4FM verandert op 1 april van naam en wordt JOE FM. De commerciële zender moet dynamischer worden en krijgt als baseline 'the smile, the music'. De doelgroep blijft dezelfde, met name 30- en 40-jarigen. Ook muziek blijft een heel belangrijk ingrediënt van JOE FM.

"Te veel grijze muis"
De VMMa nam in mei 2007 4FM over. In januari 2008 investeerde de moedergroep van onder meer Vtm en Q-Music fors in de radio. "Vanaf dit jaar gaan we de zender echt activeren en zijn profiel versterken. We geloven sterk in het radiostation, maar 4FM was eigenlijk nog te veel een grijze muis. Met deze nieuwe naam zetten we een nieuwe, logische stap vooruit", zegt Peter Bossaert, algemeen directeur van de Q-group.

"Iets met een hoek af"
JOE FM moet staan voor vrolijkheid, energie, karakter, verrassing en spontaniteit. De zender moet ook een 'ondeugend' karakter hebben, "iets met een hoek af". Ten bewijze: van het groene logo is ook een hoek af. "Joe is een naam waar je niet om heen kan, iemand die je niet kunt negeren", zegt programmadirecteur Bert Geenen.

Aan het programmaschema wordt momenteel nog gewerkt, maar de stemmen voor het ochtendblok liggen al vast: Alexandra Potvin (nu nog Q-Music) en zanger Raf Van Brussel.

19-02-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loft meest succesvolle Belgische film ooit

Loft meest succesvolle Belgische film ooit

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/loft.jpg
Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het ook officieel: 'Loft' is de meest succesvolle Belgische film ooit. De film van Erik Van Looy en Bart De Pauw brak gisteravond het 19 jaar oude record van 'Koko Flanel' met Urbanus.

'Loft' ging op 22 oktober 2008 in première en heeft sindsdien 1.082.480 toeschouwers naar de bioscoop kunnen lokken. En daar lijkt het niet te stoppen, want de film loopt nog steeds in 41 zalen. (sps)

Top 10 van best bekeken Belgische films
1. Loft (2008) - Erik Van Looy - (1.082.480)
2. Koko Flanel (1990) - Stijn Coninx - (1.082.000)
3. Hector (1987) - Stijn Coninx - (933.000)
4. Daens (1993) - Stijn Coninx - (848.000)
5. De Zaak Alzheimer (2003) - Erik Van Looy (750.000)
6. Oesje (1997) - Ludo Cox (700.000)
7. Max (1994) - Freddy Coppens (644.000)
8. Mira (1971) - Fans Rademakers (642.000)
9. De Witte (1980) - Robbe De Hert (540.000)
10. Paniekzaaiers (1986) - Patrick Lebon (500.000)

19-02-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde is het leven zelf
Liefde is het leven zelf.

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/Samaire_Armstrong_1-1024.jpg


Liefde is het leven zelf

 

 

alleen maar door jou 

kan ik nog bewuster leven

besef ik waar mijn hart ligt

wat me herinnert aan jou

 

ik glimlach je toe

recht uit mijn hart en ziel

zo bedek jij mijn grenzen

wanneer de dag slaapt

 

liefde is het leven zelf

wat tot een eenheid smeedt

ongeëvenaard lieftallig

zachtaardig en zoet

19-02-2009 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
18-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Colin Farrell weer vrijgezel

Colin Farrell weer vrijgezel

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/colin-farrell.jpg
Colin Farrell en Emma Forrest zijn uit elkaar. Dat heeft de Britse schrijfster zelf bevestigd. Het stel had sinds begin vorig jaar een relatie.

Forrest had het gevoel dat Farrell de relatie minder serieus nam dan zijzelf. "Hij wilde haar niet aan zijn familie voorstellen. Ze was ook boos omdat hij haar niet noemde in zijn dankwoord bij de Golden Globes." Farrell won begin dit jaar een Golden Globe won voor zijn rol in In Bruges.

De 32-jarige Farrell staat bekend als een rokkenjager. Hij is twee keer getrouwd geweest: met de Engelse actrice Amelia Warner en met het Canadese model Kim Bordenave. Met laatstgenoemde kreeg hij een zoon, James, die nu 5 is. De Ierse acteur had verder relaties met onder anderen Angelina Jolie en playmate Nicole Narain.

18-02-2009 om 18:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!