Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown krijgt doodsbedreigingen na aftroeven Rihanna

Chris Brown krijgt doodsbedreigingen na aftroeven Rihanna

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/rihanna-5.jpg
Chris Brown (19), die ervan beschuldigd wordt eerder deze maand zijn vriendin Rihanna (21) te hebben afgetroefd, heeft doodsbedreigingen ontvangen nadat een foto werd gepubliceerd van de toegetakelde Rihanna.

Angst voor zijn leven
"Chris vreest voor zijn leven. Zijn carrière en zijn vriendin is hij wellicht kwijt, maar nu is ook zijn leven in gevaar", aldus een bron in het magazine In Touch Weekly. "Die foto was de druppel die de emmer liet overlopen. Van zodra die was verschenen, stroomden de dreigementen binnen".

Rihanna heeft aan de politie verklaard dat Chris Brown haar sloeg en wurgde tot ze buiten bewustzijn was en er ook mee dreigde haar te doden. Dat gebeurde tijdens een ruzie in Los Angeles, in zijn auto. Rihanna had gebarsten lippen en bloeduitstortingen op haar kaken en voorhoofd.

Fans en vrienden
Brown wordt beschuldigd van geweldpleging en werd vrijgelaten nadat hij een borgsom van 40.000 euro betaalde. Er worden nog andere zaken onderzocht waarin Brown zich schuldig zou hebben gemaakt aan huiselijk geweld.

"Er worden hem criminele feiten ten laste gelegd en hij riskeert een celstraf, maar hij zal het ook moeten opnemen tegen de fans van Rihanna en haar vrienden in de muziekindustrie", aldus nog de bron.

Intussen onderzoekt de politie van Los Angeles verder hoe de foto van de toegetakelde vrouw, van wie ze niet willen bevestigen dat het inderdaad Rihanna is, is kunnen uitlekken.

Goede raad van Whitney Houston
Rihanna, die overweegt haar relatie met Brown nog een kans te geven, krijgt inmiddels langs alle kanten het advies dat niet te doen. Zo ook van Whitney Houston, die haar aanraadde alle banden met de zanger te verbreken. Whitney, die indertijd ook al eens hardhandig werd aangepakt door haar ex Bobby Brown, waarschuwde Rihanna: "Maak niet dezelfde fout als ik".
Een bron in de National Enquirer: "Toen Whitney hoorde wat Rihanna was overkomen, kreeg ze tranen in haar ogen. Ze wist meteen dat ze contact moest nemen met Rihanna en haar aansporen om zo gauw mogelijk uit haar relatie te stappen. 'Als je je hart je hoofd laat dicteren, loop je in je ongeluk', zei ze aan Rihanna".

Geheime ontmoetingen
Toch zou Rihanna haar vriend al hebben vergeven en houden de twee constant contact met elkaar via telefoon en sms. "Zelfs na wat hij haar heeft aangedaan, is Rihanna dol op hem. Ze zijn overeengekomen dat van zodra de rechszaak achter de rug is, ze terug samen zullen zijn. Ze hebben elkaar gezworen elkaar te ontmoeten op een geheime plek buiten Los Angeles".

25-02-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Venus en Mars
Venus en Mars


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/Cindy_Crawford_1-1024.jpg


Vrouwen komen van Venus
mannen komen van Mars,
Althans dat zegt iedereen
maar ik ben nogal dwars

Als je enigzins je best doet
om elkaar beter te begrijpen
Dan kan een prille liefde
tot iets heel moois rijpen

Open staan voor elkander
het beste voor elkaar willen
Dan kan een liefde bloeien
zelfs een hele prille

Als mannen nu eens zo dachten
vrouwen doen dit al zolang
Dan waren mannen in relaties
misschien niet meer zo bang

Helaas is de waarheid anders
mannen denken niet met gevoel
Zij missen dat elementje
en daardoor vaak hun doel

Met genetische manipulatie
en meer Oprah op teevee
Het aantal huwelijken omhoog
en scheidingen gedeeld door twee

25-02-2009 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
24-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodel Adriana Lima getrouwd

Topmodel Adriana Lima getrouwd

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/adriana-lima.jpg
Het Braziliaanse topmodel Adriana Lima is getrouwd met NBA-basketballer Marko Jaric. Ze gaven elkaar op Valentijnsdag het jawoord tijdens een besloten ceremonie in de Amerikaanse staat Wyoming, meldt het Amerikaanse tijdschrift People.
Het kersverse echtpaar wil deze zomer echter nog een keer in het huwelijksbootje stappen. "Dan met al onze vrienden en familieleden erbij", zegt het model. De plechtigheid zal plaatsvinden in Brazilië of Jarics geboorteland Servië.

Lima en Jaric ontmoetten elkaar in 2006. Het stel verloofde zich afgelopen juni op de 27ste verjaardag van het topmodel.

24-02-2009 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen wil Bondmeisje worden

Lily Allen wil Bondmeisje worden

Om The Fear te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
In de volgende Bondfilm wil zangeres Lily Allen koste wat het kost naast Daniel Craig acteren. Als een rol er niet inzit, wil ze het themanummer opnemen. Alicia Keys en Jack White namen het themanummer van de jongste BOndfilm 'Quantum of Solace' op, maar daar heeft Allen niet veel goeds over te zeggen. "Alle zangers zouden dat graag doen. Maar wie herinnert zich het laatste nummer nog? Het leek nergens op".

Allen heeft ook minder hoge acteeraspiraties. Zo zou ze graag een rol spelen in de Britse dramareeks 'Miss Marple', over een oudere vrouwelijke detective.

24-02-2009 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Within Temptation-zangeres weer zwanger

Within Temptation-zangeres weer zwanger

Om Angels te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Sharon den Adel, de zangeres van de symfonische metalband Within Temptation, is zwanger van haar tweede kind. De artieste en haar vriend Robert Westerholt, de gitarist van de band, verwachten de baby in de zomer. Dat schrijven ze op de website van de groep.
De 34-jarige Den Adel en de even oude Westerholt hebben al een dochtertje: Eva Luna van 3. Ze hebben het komende jaar alle tijd om hun nieuwe gezinslid te verwelkomen. Within Temptation heeft aangekondigd dit hele jaar niet op te treden om in alle rust aan nieuw materiaal te werken en een album op te nemen.

24-02-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Watts in volgende film Woody Allen

Naomi Watts in volgende film Woody Allen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/naomi-watts.jpg
Naomi Watts is verzekerd van een rol in de volgende film van Woody Allen. De 40-jarige actrice speelt in de nog naamloze productie, waarvan de opnamen deze zomer van start gaan in Londen, samen met Josh Brolin en Anthony Hopkins. Dat meldt het Britse persbureau Reuters.
Freida Pinto
Naast de 40-jarige Watts, Brolin en Hopkins is Freida Pinto te bewonderen in de film van Allen. De Indiase actrice speelt de hoofdrol in het met acht Oscars bekroonde 'Slumdog Millionaire'.

Allen gooit momenteel hoge ogen met 'Vicky Cristina Barcelona'. De film leverde al meer dan 36 miljoen euro op. Zondag won de Spaanse actrice Penelope Cruz een Oscar voor haar bijrol in de productie.

24-02-2009 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicky Hilton overmeestert aanvaller

Nicky Hilton overmeestert aanvaller

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/nicky-hilton-picture-1.jpg
Nicky Hilton heeft zondagnacht hoogstpersoonlijk een man overmeesterd die haar van achteren had aangevallen. Dat heeft een woordvoerder van de politie in Los Angeles bevestigd tegenover de Amerikaanse website Radar. Het incident gebeurde voor de deur van het restaurant IHOP in Hollywood.
Volgens de politiewoordvoerder duwde een 50-jarige man de hotelerfgename van achter op de grond toen zij het restaurant verliet. Het 25-jarige zusje van Paris Hilton stond echter meteen weer op, overmeesterde de man en hield hem vast tot de politie kwam. Ze is niet gewond geraakt.

De politie heeft de werkloze man meegenomen en verhoord. Hij is maandagmiddag weer vrijgelaten. Of hem iets ten laste wordt gelegd, is niet bekendgemaakt.

24-02-2009 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mickey Rourke probeert Jessica Alba binnen te draaien

Mickey Rourke probeert Jessica Alba binnen te draaien

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/mickey-rourke-2.jpg
Tijdens de uitreiking van de Independent Spirit Awards heeft Mickey Rourke geprobeerd Jessica Alba binnen te draaien. De 56-jarige Rourke, die zaterdag tot beste acteur werd uitgeroepen voor zijn rol in 'The Wrestler', viste evenwel achter het net.

Hand op wandeling
Een bron in de krant New York Daily News: "Hij stond naast haar en probeerde haar te betasten. Ze sprong achteruit en trok een gezicht vol walging". Rourke en Alba werkten in 2005 samen in de film 'Sin City'.
"Toon me je tieten"
Tijdens de awarduitreiking was Rourke duidelijk geobsedeerd door borsten. Zo maakte hij tegen een fotografe ook een beledigende opmerking over haar balkon. Toen de fotografe hem beleefd vroeg of hij zijn zonnebril wilde afzetten voor de foto, antwoordde Rourke: "Toon me eerst je tieten".
Thandie Newton
Vorige maand kon Rourke zijn handen ook al niet thuishouden tijdens de Elle Style Awards in Londen. Actrice Thandie Newton overhandigde hem de award voor beste acteur. Rourke zag zijn kans schoon om Newtons achterste te betasten, waarop hij zei: "Jij bent in prima vorm!". Later voegde hij eraan toe: "Zelfs mocht ze scheten laten, zou ik haar niet uit mijn bed schoppen".

24-02-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouders willen BBC-presentatrice van scherm door handicap

Ouders willen BBC-presentatrice van scherm door handicap

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/cerrie-burnell.jpg
Cerrie Burnell in een van de kinderprogramma's op de Britse zender BBC. (Foto BBC)

In Groot-Brittannië is er commotie ontstaan rond een BBC-presentatrice. Heel wat Britse ouders willen de 29-jarige Cerrie Burnell van het tv-scherm omdat ze gehandicapt is.

Cerrie Burnell werd geboren met een halve rechterarm. En blijkbaar nemen heel wat mensen en vooral ouders er aanstoot aan dat de presentatrice geen rechterhand heeft. Burnell presenteert in Groot-Brittannië de populaire kinderprogramma's "Do and discover" en "The bedtime hour".

De 29-jarige presentatrice begrijpt de kritiek niet. "Er zijn rolmodellen nodig in de maatschappij en in de media", reageert ze, "Dus ik begrijp de heisa niet. Toch blijft mijn tv-job een droomjob."

24-02-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yves Saint Laurents 'Veiling van de eeuw' begint met record

Yves Saint Laurents 'Veiling van de eeuw' begint met record

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/yves-saint-laurents.jpg
Op de openingsavond van de driedaagse "veiling van de eeuw", de veiling van de kunstverzameling van wijlen de modekoning Yves Saint Laurent, is meteen een record gevestigd: een sculptuur van de Roemeense modernist Constantin Brancusi (1876-1957), Madame L.R (gemaakt tussen 1914 en 1917), werd afgeklopt op meer dan 29 miljoen euro.

Ook een werk van Matisse bereikte, met 32 miljoen euro, een recordprijs. Meteen daarna volgde evenwel een anticlimax. Een ander topwerk uit de collectie, het schilderij Instruments de musique sur un guéridon (Muziekinstrumenten op een pronktafeltje) van Pablo Picasso, vond geen koper omdat het minimumbedrag van 25 miljoen euro niet werd bereikt.

Christie's
De veilingavonden in het Grand Palais in Parijs worden georganiseerd door het Britse Christie's. Yves Saint Laurent en zijn levensgezel Pierre Bergé vergaarden zich op een halve eeuw tijd een 730 artefacten tellende kunstcollectie die een geschatte waarde heeft van zo'n 300 miljoen euro.

Onder het aanbod zit schilderwerk van onder anderen Edouard Manet, Paul Cézanne, Henri Matisse en Picasso, maar ook exclusieve wandtapijten, designmeubelen en zelfs vergulde zilveren bokalen uit het bezit van het voormalige (Britse) koningshuis van Hannover.

24-02-2009 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezopen Kiefer Sutherland zoekt boel met Slash

Bezopen Kiefer Sutherland zoekt boel met Slash

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/kiefer-sutherland.jpg
Op het Oscarfeest van Elton John was acteur Kiefer Sutherland zo dronken dat hij obscene gebaren maakte richting gitarist Slash.

Drankprobleempje
De '24'-ster, die twee jaar geleden naar de ontwenningskliniek ging nadat hij tot een celstraf werd veroordeeld wegens dronken rijden, zat de hele avond whisky-cola te drinken en slingerde verwijten naar de andere gasten. Onder hen ook de voormalige gitarist van Guns N' Roses.

Doorzuipen in New York
Even na middernacht verliet Sutherland waggelend het exclusieve feest in het Pacific Design Centre in Hollywood. Enkele uren later zat hij in Manhattan whiskycocktails te hijsen in een bar. Naar verluidt was hij aanvankelijk vriendelijk tegen de andere bargasten, maar al gauw was hij stomdronken en begon hij tegen iedereen te bekvechten.

Klappen
Een man van wie Sutherland beweerde dat hij hem had beledigd, moest het bekopen met enkele rake klappen. Vrienden van Sutherland kwamen tussenbeide, Sutherland excuseerde zich en gaf twintig dollar fooi. Dat meldt het magazine National Enquirer.

24-02-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckham promoot erectiepillen in China

Beckham promoot erectiepillen in China

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/david-beckham.jpg
De Chinezen nemen David Beckham bij zijn pietje. Ze hebben een oud interview met Beckham gebruikt voor de promotie van de erectiepil USA Selikon, te vergelijken met Viagra.

Victoria bevredigen
In de promoclip zegt Beckham: "Wil je weten hoe ik het volhoud op het voetbalveld? USA Selikon helpt me enorm. Het is bovendien het geheime wapen waarmee ik Victoria bevredig".

Beckham is naar verluidt woest omwille van de clip, maar zijn woordvoerder laat nog in het midden of er stappen zullen ondernomen worden om de spot te verbieden.

Grapje te ver
"David kan best wel tegen een grapje. Maar de draak steken met zijn seksuele potentie om een product te promoten, dat gaat te ver", aldus een bron dicht bij de Beckhams.

Sean Connery en Keanu Reeves
Naast David Beckham worden ook Sean Connery en Keanu Reeves "gebruikt" om de seksdrug te promoten. Een oude opname van de 78-jarige Connery uit de film 'Indiana Jones and the Last Crusade' werd daarbij gebruikt. "Ik werd dit jaar zeventig. Maar met behulp van USA Selikon pillen, kreeg ik van Barbara het compliment dat ik nog altijd James Bond ben, voor eeuwig 25 jaar. Ik heb al mijn oudere vrienden de raad gegeven USA Selikon te gebruiken". De vrouw van Connery heet Micheline.

Keanu Reeves zegt in de clip: "Nadat mijn nieren gespoeld zijn door USA Selikon, krijg ik verrassende sensaties. Mijn vriendinnen waren ook verrast".

Chinese wet
De Chinese wetgeving maakt het voor bekende figuren moeilijk juridische stappen te ondernemen tegen bedrijven die zonder toestemming hun beeltenis of stem gebruiken. Volgens een woordvoerder van het farmaceutisch bedrijf werd de commercial goedgekeurd door de Chinese overheid.

24-02-2009 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendschaps stokjes
Bedankt voor de vriendschaps stokjes die ik van Alida heb gekregen en ondertussen van Rebecca .

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/P1010048.jpg

Hierbij voeg ik de 4de foto van de 4de map van mijn partitie G, (waar mijn foto's staan).
Het zijn Minneke en Timo, 2 van onze lieve poesjes.
De stokjes geef ik door op de 4 laatste reacties op mijn gedichtje en dat zijn
Martine,
Rebecca,
Marisca en Moby dick
en Herman Coppens

24-02-2009 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ben vrolijk
Ik ben vrolijk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/claudia_schiffer_46-1024.jpg

ik ben vrolijk
loopt te zingen
heel de tijd
 
een lach verschijn
zomaar zonder rede
tover het mooiste in mij
 
de zon
maakt iets los
niet goed weten wat
 
toch iets speciaal
dat men mij schenk
en ik lach vrolijk

24-02-2009 om 00:16 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
23-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhams gaan huwelijksgeloften hernieuwen

Beckhams gaan huwelijksgeloften hernieuwen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/beckhams.jpg
David en Victoria Beckham plannen een hernieuwing van hun huwelijksgeloften. De twee hebben hun vrienden verteld dat ze hun tiende huwelijksverjaardag in juli willen vieren met een grootse ceremonie. De twee denken er zelfs aan de gouden tronen waarop ze in 1999 trouwden nog eens van zolder te halen.

Een bron in de Daily Express: "David heeft Victoria beloofd dat ze begin juli hun geloften zullen hernieuwen, van zodra zijn contract met AC Milan er op zit. Het wordt een extravagant feestna hun gedwongen scheiding van de voorbije maanden. David ziet het als een nieuw huwelijk en wil de tronen opnieuw gebruiken".

In mei 2006 hield het koppel in hun huis in het Engelse Hertfordshire al een ceremonie om hun liefde voor elkaar nog maar eens in de verf te zetten. Kort daarna lieten ze die datum vereeuwigen met identieke tatoeages.

23-02-2009 om 18:37 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams is verslaafd aan poker

Robbie Williams is verslaafd aan poker

Om Angels te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Sinds Robbie Williams naar het Engelse Swindon is verhuisd, is hij een graag geziene gast rond de pokertafels in de plaatselijke Premiere Club. Volgens een bron in The Sun is hij een te duchten tegenstander.

In Los Angeles had Robbie zijn eigen pokerclub, en inviteerde hij andere celebrities om tegen hem te spelen.

Sinds december vorig jaar woont Robbie terug in Engeland, waar zijn moeder een hartoperatie onderging. Hij kocht voor 9 miljoen euro een huis in Wiltshire, waar hij wil verderwerken aan zijn nieuw album.

23-02-2009 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Jones speelt visser in komedie 'The Codfather'

Tom Jones speelt visser in komedie 'The Codfather'

Om Sex Bomb te beluisteren druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B.


.
Tom Jones gaat naast zijn Welshe landgenoten Rhys Ifans en Rob Brydon een visser spelen in 'The Codfather', een komedie over een ploeg kabeljauwvissers die voor miljoenen aan drugs smokkelen in een partij vis.

De 68-jarige zanger speelde eerder al zichzelf in de science fictionfilm 'Mars Attacks' uit 1996.

Intussen beklemtoont Jones dat zijn huwelijk steviger dan ooit is. Hij en Linda zijn al samen sinds hun veertiende. "Ik ben nog altijd verliefd op Linda. We hebben samen heel wat stormen doorstaan. We zijn samen opgegroeid, en daardoor zullen we ook nooit uit elkaar gaan. Wat er ook gebeurd is, wat ik ook heb uitgevreten. Nadat de passie in ons huwelijk luwde, zijn we soulmates geworden".

23-02-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naakte carnavalqueen pronkt met Obama-bodypaint

Naakte carnavalqueen pronkt met Obama-bodypaint

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/viviane-castro.jpg
Viviane Castro ging net als vorig jaar volledig uit de kleren voor carnaval.

Viviane Castro doet weer van zich spreken. Het Braziliaanse sexy (naakt)model haalde vorig jaar de wereldpers door het carnavalverbod van volledig bloot te gaan aan haar laars te lappen in de stoet van Rio de Janeiro. Dit jaar doet ze het iets zediger met een prachtige bodypaint op haar toch weer volledig naakte lichaam. Daaruit blijkt dat de Obamania ook het sambaland bereikt heeft, want Viviane Castro heeft een grote beeltenis van de eerste zwarte Amerikaanse president op haar linkerbeen laten bodypainten.

Adriano
Viviane Castro (25) is een beroemdheid in Brazilië. Ze werd vorig jaar nog gelinkt aan Inter-spits Adriano en blinkt uit door haar wulpse danspasjes en naaktoptredens op de Braziliaanse tv en op internet. Vorig jaar kreeg ze een boete voor haar te naakte optreden in Rio, maar carnaval blijft ook dit jaar haar grootste gloriemoment. In de carnavalstoet van Sao Paulo ging ze volledig naakt met een fraaie bodypaint op haar welgevormde lichaam.

Crisis
"Dit jaar wilde ik weer met minimale kleren aan door de straten paraderen voor carnaval", zegt Viviane Castro. "Ik bracht deze keer een hulde aan de grote politieke held Barack Obama. Zowat iedereen kijkt op één of andere manier naar hem op om een goede regering op de been te brengen en de wereld uit de crisis te halen."

Amazone
En ja hoor, op haar linkerbeen, staat een leuke een duidelijk zichtbare bodypaint van een cartoon van de nieuwe Amerikaanse president. Daarnaast prijkt een Amerikaanse vlag. Haar edele delen zijn dit jaar 'bedekt' door de Braziliaanse kleuren. Onder haar borsten staat in dikke letters: 'Vendese' ('Te koop'). Daarmee wil ze verwijzen naar het Amzonewoud dat volgens haar door de Amerikanen wordt opgekocht. We zijn nu al benieuwd wat Viviane Castro volgend jaar zal bedenken.

23-02-2009 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Oscar Penelope Cruz, postume voor Heath Ledger

Eerste Oscar Penelope Cruz, postume voor Heath Ledger

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/penelope-cruz.jpg
De uitreiking van de Oscars is van start gegaan. Penelope Cruz heeft haar eerste Oscar beet voor haar bijrol in de film 'Vicky Cristina Barcelona' van Woody Allen. Zoals verwacht ontving Heath Ledger postuum een Oscar voor zijn rol als de 'Joker' in Batman film 'The Dark Knight'

Flauwvallen
Hugh Jackman, die we kennen als hoofdrolspeler van de film Australia, startte de show met een innemende dans- en zangperformance. De eerste Oscar van de avond werd uitgereikt aan Penelope Cruz voor de beste vrouwelijke bijrol in de film 'Vicky Cristina Barcelona'. De 34-jarige Spaanse actrice, die in 2006 al eens voor een Oscar genomineerd was, mag nu voor de eerste maal het beeldje mee naar huis nemen. Penelope reageerde zeer emotioneel en vreesde zelfs even dat ze ging flauwvallen.

In tranen
Toen Heath Ledger postuum de Oscar ontving voor de beste mannelijke bijrol in 'The Dark Knight', barstte bijna de hele zaal in tranen uit. Zowel Brad Pitt als een hele reeks andere sterren werden overvallen door emoties. Het was dan ook net iets meer dan een jaar geleden dat de Australische acteur in mysterieuze omstandigheden dood werd teruggevonden in zijn loft in Manhattan, na het innemen van een overdosis slaappillen. De Oscar is uiteindelijk voorbestemd voor Matilda, de driejarige dochter van Heath Ledger. Zij zal het beeldje mogen in ontvangst nemen op haar achttiende verjaardag.

23-02-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Travolta richt kinderfonds op ter ere van overleden zoon

Travolta richt kinderfonds op ter ere van overleden zoon

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/johntravolta.jpg
John Travolta en zijn vorige maand overleden zoon Jett.

John Travolta heeft een liefdadigheidsorganisatie opgericht ter nagedachtenis van zijn in januari overleden zoon Jett. Travolta en zijn vrouw Kelly Preston willen met de Jett Travolta Foundation kinderen met medische of emotionele noden helpen.

"De Foundation zal middelen inzetten ten behoeve van kinderen die benadeeld zijn op het vlak van zicht, gehoor en mobiliteit en kinderen met leerproblemen. Ook andere kinderen die op medisch vlak of qua onderwijs tekortkomen, kunnen op steun rekenen", zo staat op de officiële website van Travolta te lezen.

De zestienjarige zoon van Travolta werd in januari voor dood aangetroffen in de badkamer van het hotel op de Bahamas waar hij met zijn ouders verbleef. Hij overleed later in het ziekenhuis. De tiener had al eerder toevallen gehad. Aangenomen wordt dat hij opnieuw een toeval kreeg en op zijn hoofd viel. Toen Jett twee was, werd bij hem de ziekte van Kawasaki vastgesteld, een aandoening van de bloedvaten.

23-02-2009 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!