Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAG Bundesligaspeler struikelt over rode loper

WAG Bundesligaspeler struikelt over rode loper

http://img3.imageshack.us/img3/5935/nivescelsius.jpg

Nives Celsius, de WAG van de Kroatische Karlsruhe-speler Dino Drpic, heeft nog eens alle aandacht naar zich toe gezogen. Het voormalige Playboymodel struikelde op een muziekfestival in het Kroatische Opatija over de rode loper. "Boem, pats. Plots schoof ik op mijn buik, de voeten de lucht in. Gelukkig heb ik enkel een kleine blauwe plek, want het kon echt wel anders uitgedraaid zijn", reageert de 27-jarige schone in de Duitse krant Bild. Een bevriende collega hielp haar uiteindelijk snel weer op de been.

03-06-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het wordt serieus tussen Kate Hudson en A-Rod

Het wordt serieus tussen Kate Hudson en A-Rod

http://img5.imageshack.us/img5/2441/katehudsonq.jpg

Volgens het Amerikaanse showbizzblad People bloeit er iets moois tussen actrice Kate Hudson en baseballspeler Alex Rodriguez. De twee werden eerder deze maand al samen gespot in een restaurant in New York, en Hudson zou 'A-Rod' intussen al geïntroduceerd hebben in haar vriendenkring.

Ze reisde hem ook achterna naar een baseballwedstrijd in Dallas, waar ze met haar zoontje Ryder (5) in hetzelfde hotel logeerde als de New York Yankees. De twee werden ook samen gespot in de fitnessruimte van het hotel.

Vorig jaar werd Rodriguez vaak gezien met popster Madonna, maar hij heeft de relatie altijd ontkend. Hudson was eerder getrouwd met Black Crowes-zanger Chris Robinson, de vader van Ryder. Ze had vorig jaar een relatie met wielrenner Lance Armstrong en werd begin dit jaar nog gelinkt aan acteur Owen Wilson.

03-06-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brits bedrijf lanceert James Bond-ijslolly

Brits bedrijf lanceert James Bond-ijslolly

http://img4.imageshack.us/img4/5811/jamesbondk.jpg

In zwijm vallende fans van de James Bond-ster Daniel Craig kunnen voortaan afkoelen bij het likken van zijn torso.

'Licence to chill'
Een 'licence to chill'-ijslolly in de vorm van Craigs gesculptuurde lichaam is gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk. De 41-jarige Craig werd verkozen tot 'meest sexy filmacteur' na de scène in de film 'Casino Royal' waarin hij in zwembroek uit de zee tevoorschijn kwam.

Drie smaken
Je kan de ijslolly in drie smaken verkrijgen: blauwe bes, granaatappel en veenbes.

03-06-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tv-waakhond voert onderzoek naar begeleiding Boyle

Tv-waakhond voert onderzoek naar begeleiding Boyle

Om Cry Me A River te bekijken druk op de foto.


.

De Britse tv-waakhond Ofsted voert onderzoek naar de begeleiding van de kandidaten van de Britse talentenjacht Britain's Got Talent, zo meldt de Telegraaf. Ofsted vindt dat de programmamakers de geestestoestand van de kandidaten moeten screenen. Ook de Britse minister van Cultuur, Andy Burnham, is van mening dat de makers van Britain's Got Talent hun verantwoordelijkheden beter hadden moeten opnemen.

Intussen meent zeven op de tien Britten dat Boyle beter niet aan de talentenjacht, die haar bekendheid schonk, had kunnen deelnemen. De Schotse rust voorlopig nog steeds uit in een luxekliniek in Londen. Verschillende berichten als zou ze mentaal zijn ingestort werden gisteren in de kiem gesmoord. "Ze was gewoon uitgeput en had een paar dagen rust nodig".

03-06-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom

Waarom


http://img3.imageshack.us/img3/4476/narmmadaaahuja1vf.jpg


Huilend zit ik naar je smsje te staren,
waarom nu opeens kun je me dat verklaren?

Je vraagt me niet te vechten voor jou,
maar verdomd je weet toch hoeveel ik van je hou!

Jij was degene die mijn muur afbrak,
voor jou had ik vanaf het begin een zwak...

Ik kan beter mijn muur weer op gaan bouwen,
en ervoor zorgen dat er niemand meer van mij zal gaan houwen...

Bij jou dacht ik echt dat ik de ware gevonden had,
jou liefde was het enige wat ik bezat...

Niet vechten om jou dat kan ik je niet beloven,
want jij bent mijn hart en men ziel dat moet je me geloven!!!

03-06-2009 om 12:08 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
02-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe single Anouk gratis te downloaden

Nieuwe single Anouk gratis te downloaden

Om Nobody's Wife te bekijken druk op de foto.


.

De Nederlandse zangeres Anouk geeft haar nieuwe single gratis weg. Het nummer 'Today' van haar nieuwe album is tot en met 8 juni gratis te downloaden van haar website.

Het nieuwe album, de opvolger van 'Who's Your Momma' uit 2007, wordt in het najaar verwacht. Anouk speelde gisteren nog op Pinkpop in het Nederlandse Landgraaf.

Download het nummer.

02-06-2009 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent wordt informant van politie

50 Cent wordt informant van politie

Om Get Up te beluisteren druk op de foto.


.

De Amerikaanse hiphopartiest 50 Cent speelt een van de hoofdrollen in de nieuwe politiefilm 'Caught in the crossfire'. Dat meldde de filmsite Variety. De artiest, wiens echte naam Curtis Jackson luidt, speelt een bendelid die een informant wordt van de politie.

50 Cent is op het witte doek te zien met Chris Klein, Adam Rodriguez en Richard T. Jones. Het script en de regie zijn van de hand van Brian Miller. De film wordt geproduceerd door Cheetah Vision, de filmmaatschappij die mede door 50 Cent is opgericht.

De film vertelt het verhaal van twee rechercheurs die middenin een vuurgevecht belanden tussen een criminele bende en een groep corrupte politieagenten. De opnames beginnen in oktober. Het is nog niet bekend wanneer de film in de bioscoop te zien zal zijn.

02-06-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opschorting van straf voor geluidsoverlast tijdens 0110 Gent

Opschorting van straf voor geluidsoverlast tijdens 0110 Gent

Om Stel nu dat jij niet bestond te bekijken druk op de foto.

.
Stijn Meuris (Monza) en Thé Lau op het Gentse deel van de 0110-concerten in 2006.

De correctionele rechtbank van Gent heeft dinsdag de organisator van het Gentse luik van de 0110-verdraagzaamheidsconcerten in 2006 schuldig bevonden aan geluidsoverlast. De 47-jarige man kreeg opschorting van strafuitvoering omdat hij geen winstbejag nastreefde.

104,6 decibel
Ambtenaren van de milieudienst van de stad Gent stelden op zondag 1 oktober 2006 een geluidsniveau van 104,6 decibel vast. De organisator (Noël Vanhelsuwé) weigerde een minnelijke schikking van 125 euro te betalen en moest voor de rechtbank verschijnen. Het openbaar ministerie had een geldboete van 687,50 euro gevorderd, omdat ook projecten voor goede doelen zich aan de regels moeten houden.

De rechtbank achtte de geluidsoverlast bewezen maar legt de man geen straf op. Omdat hij geen winstbejag nastreefde en geen eerdere veroordelingen had, kreeg hij opschorting van strafuitvoering.

02-06-2009 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Billy Bob Thornton vervolgd voor dood peuter

Dochter Billy Bob Thornton vervolgd voor dood peuter

http://img14.imageshack.us/img14/3973/bobthornton.jpg
Thornton was een tijd getrouwd met Angelina Jolie.

De dochter van de Amerikaanse acteur Billy Bob Thornton wordt vervolgd voor de dood van een kleuter (1) die onder haar hoede stond in Ocoee, Florida. De 29-jarige Amanda Brumfield vertelde de politie dat Olivia uit haar kinderbox was gevallen, maar de agenten vonden haar verhaal verdacht, meldt entertainmentwebsite TMZ.

Schedelbreuk
Een autopsie wees namelijk uit dat er sprake was van een schedelbreuk en een bloeding in de hersenen, een kwetsuur die vermoedelijk werd veroorzaakt door een klap met een stomp voorwerp. Brumfield besefte naar eigen zeggen de ernst van de situatie niet, en zegt dat ze na de val nog speelde met Olivia en haar petekindje nog eten gaf. Toen ze wakker werd van een dutje in de zetel, was het meisje dood, luidt het. Ze belde uiteindelijk de hulpdiensten pas 2,5 uur na de val.

Geen contact
Amanda Brumfield is een dochter uit Thorntons eerste huwelijk met Melissa Parish. De 53-jarige acteur, die ook met Angelina Jolie getrouwd was, heeft al jaren geen contact meer met zijn dochter.

02-06-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul en Ringo presenteren Beatles-videospel

Paul en Ringo presenteren Beatles-videospel

Om Michelle te bekijken druk op de foto.


.

Paul McCartney en Ringo Starr hebben op de E3-gamesbeurs in Los Angeles de speciale Beatlesversie van de muziekgame 'Rock Band' voorgesteld. De twee overgebleven Beatles waren vergezeld van Yoko Ono en Olivia Harrison, respectievelijk de weduwen van John Lennon en George Harrison.

Het videospel komt in september uit voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de Wii. Liefhebbers kunnen in het spel driestemmige melodieën zingen en meespelen op replica's van de originele gitaren, bas en drums van The Beatles.

In total komen 45 nummers aan bod in het spel, waaronder 'I Am the Walrus', 'Here Comes the Sun', 'Day Tripper' en 'Back in the USSR'. Het is de eerste officiële digitale uitgave van hun muziek, die bijvoorbeeld niet op mp3 te koop is.

02-06-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibson kaffert roddelende geloofsgenoten uit

Mel Gibson kaffert roddelende geloofsgenoten uit

http://img3.imageshack.us/img3/5871/melgibsontkf.jpg

Mel Gibson heeft gisteren zijn geloofsgenoten de levieten gelezen omdat ze roddelen over zijn privéleven. Gibson ging een viering voor in de Holy Family Chapel in Agoura Hills.

Niet heiliger dan de paus
"Mel is de pedalen kwijt. Zijn 'heiliger dan de paus'-imago brokkelt af sinds de breuk met zijn vrouw Robyn en zijn affaire met de inmiddels zwangere Oksana Grigorieva. Het is nu wel duidelijk dat Mel zich niet houdt aan wat hij zelf predikt. Hij voerde een donderpreek en schommelde heen en weer terwijl hij de congregatie, waaronder twee priesters en een bisschop die op bezoek was, toesprak. Hij zei dat hij het niet zou pikken dat hij veroordeeld en bekritiseerd wordt. Hij keek elke parochiaan strak en boos in de ogen", aldus een ooggetuige.

Dreiging kerk te sluiten
Gibson dreigde ermee de kerk, die zijn eigendom is, te sluiten indien er nog over hem gepraat zou worden. "Er zou heel wat minder geroddeld worden mocht Mel zijn Russische vriendin niet zwanger hebben gemaakt terwijl hij nog getrouwd was", aldus nog de bron.

Gibson gaf recent toe dat hij de schuld draagt voor de breuk tussen hem en Robyn, met wie hij 28 jaar getrouwd was. Het stel heeft zeven kinderen samen. "Het huwelijk tussen Robyn en mij eindigde drie jaar geleden. Zo lang al leven we gescheiden. Dat zijn dingen die gebeuren". (bang/lb)

Robyn vroeg in april de scheiding aan op grond van 'onverzoenbare verschillen'. Verwacht wordt dat ze de helft van Gibsons fortuin zal krijgen, dat wordt geschat op 520 miljoen euro.

02-06-2009 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip vindt dat koning hem slecht voorbereidt op troon

Filip vindt dat koning hem slecht voorbereidt op troon

http://img189.imageshack.us/img189/5343/filipc.jpg

De relatie tussen koning Albert en kroonprins Filip is niet optimaal. "Filip vindt dat zijn vader hem te weinig voorbereidt op het nakende koningschap", zegt Kathy Pauwels in een nieuw boek over Albert en Paola. 'Albert en Paola, 50 Jaar Lief en Leed', verschijnt komend weekend, meldt Het Laatste Nieuws.

Een minister van staat beschrijft daarin de moeilijke relatie tussen de kroonprins en de koning. "Hoe vaak zie je die twee samen? De Nederlandse koningin Beatrix neemt Willem- Alexander regelmatig mee en ook de Britse Queen en Charles gaan samen weg. Bij ons gebeurt dat niet. Dat zit Filip echt dwars. Albert wordt te zeer beïnvloed door zijn kabinetschef Van Ypersele, vindt hij. De kroonprins lijdt daaronder," luidt het.

02-06-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheiding Jordan wordt vluggertje

Scheiding Jordan wordt vluggertje

http://img4.imageshack.us/img4/5821/jordancue.jpg

Over zes weken zullen Jordan en Peter Andre naar alle verwachtingen gescheiden zijn. Jordan is bereid Peters wens om de scheiding vlug af te handelen in te willigen. Dat meldt de News of the World.

Fortuin bevechten
Volgens die krant heeft Jordan er zich bij neergelegd dat ze haar huwelijk met Peter nooit meer zal kunnen redden. Ze is wel van plan te strijden voor haar fortuin, dat tussen 45 en 60 miljoen euro wordt geschat. Peter heeft indertijd een voorhuwelijks contract getekend waardoor hij afstand doet van Jordans miljoenen maar daar zou nog een addertje onder het gras kunnen zitten.

"Het is triest, maar ze heeft de strijd gestaakt. Ze heeft ingezien dat ze Peter niet meer terug kan winnen en dat ze verder moet zonder hem. Ze heeft het daar heel moeilijk mee", aldus een bron dicht bij het glamourmodel.

Peter teneergeslagen
Ook de anders zo goedlachse Peter heeft het de voorbije weken emotioneel moeilijk. "De realiteit is tot hem doorgedrongen en hij zit aan de grond, ik heb hem nog nooit zo teneergeslagen gezien. Hij is ingestort en we maken ons zorgen om zijn emotionele toestand", aldus een vriend van de zanger.

Inmiddels zijn de advocaten van beide partijen een spoedprocedure aan het voorbereiden. Verwacht wordt dat Peter de scheiding aanvraagt op grond van 'onredelijk gedrag'. Jordan zal dit wellicht niet contesteren. Daardoor zou - net als bij Madonna - de scheiding over anderhalve maand gepiept kunnen zijn.

Spoedproces
Gewoonlijk moet men dan nog een half jaar wachten alvorens de scheiding officieel en finaal is, maar als de rechter er op vraag van de echtelieden mee instemt het proces te bespoedigen, hoeft dat niet. Peter en Jordan zouden op die manier al teveel moddergegooi in de pers kunnen vermijden.

Peter verliet Jordan begin mei na een huwelijk van drie en een half jaar. De druppel die zijn emmer liet overlopen was een reeks foto's van Jordan tijdens een nachtje stappen met haar gehuwde rij-instructeur Andrew Gould. Beide ontkennen dat hun relatie verder gaat dan vriendschap.

Jordan probeerde Peter nog terug te winnen, maar heeft zich nu neergelegd bij zijn wens het huwelijk finaal op te breken. Nu ze beseft dat er geen weg terug is, houdt ze zich vast aan haar fortuin.

Huwelijkscontract
Peter tekende dan wel een voorhuwelijks contract waarmee hij afstand doet van haar centen, maar dat is niet waterdicht. Volgens scheidingsexperts zou hij alsnog aanspraak kunnen maken op een deel van haar miljoenen omdat ze na de ondertekening van de overeenkomst samen kinderen kregen: de driejarige Junior en de eenjarige Princess. Jordan heeft ook nog een zwaar gehandicapte zevenjarige zoon, Harvey, met voetballen Dwight Yorke.

Indien Peter de voorhuwelijkse overeenkomst aanvecht, zou de scheiding toch anderhalf jaar kunnen aanslepen.

Vermagerd
Intussen maakt de Britse pers zich zorgen over de gezondheid van Jordan, die het voorbije weekend zwaar vermagerd verscheen op de catwalk van de London Clothes Show.

02-06-2009 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Restaurant: Problemen met sms-televoting via Mobistar

Mijn Restaurant: Problemen met sms-televoting via Mobistar

http://img188.imageshack.us/img188/473/mijnrestaurant.jpg
De situatie is knap vervelend voor Bigarreaux in Sint-Truiden

Er hebben zich problemen voorgedaan bij de televoting via de sms-dienst van operator Mobistar voor het vtm-programma Mijn Restaurant. Dat heeft de persdienst van vtm vanavond laten weten. Het technisch probleem deed zich voor in de regio Sint-Truiden-Tienen.

Uit testen van Paratel, dat de televoting technisch organiseert, bleek dat niet alle sms-berichten toekwamen in de centrale van Mobistar. Knap vervelend voor restaurant Bigarreaux, een van de twee finalisten van Mijn Restaurant dat in Sint-Truiden gelegen is.

Mobistar-sms'en voor Dell'Anno mogelijk geschrapt
De directie van vtm wil niet dat een van de twee finalisten voordeel kan halen uit het technisch probleem en overweegt om ook de Mobistar-sms'en voor restaurant Dell'Anno uit Kortrijk, de andere finalist, te schrappen. Wegens het verlengde weekend neemt de vtm-directie wellicht pas morgen een beslissing.

Het probleem met de sms'en vanuit Sint-Truiden en Tienen doet zich sinds vanavond wel niet meer voor, zo heeft Mobistar aan vtm laten weten. De finale van Mijn Restaurant is op dinsdagavond 2 juni live te volgen op vtm.

02-06-2009 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brüno duwt kont in gezicht Eminem op MTV Movie Awards

Brüno duwt kont in gezicht Eminem op MTV Movie Awards

http://img132.imageshack.us/img132/324/baroncohen.jpg

Sacha Baron Cohen heeft Eminem een flink poepje laten ruiken op de MTV Movie Awards. Zijn typetje 'Brüno' zweefde als een engel in een string door de zaal, toen er zogezegd iets verkeerd liep en hij neerstortte op Eminem.

De verbaasde rapper bevond zich opeens op centimeters afstand van Cohens glockenspiel en kont, en moest worden 'bevrijd' door twee potige assistenten. Eminem, die in een recente clip zelf een hoop bekende collega's te kakken zette, kon er blijkbaar totaal niet mee lachen en bolde het af.

Zo leek het althans. Volgens sommige bronnen was de stunt echter van voor naar achter gerepeteerd mét Eminem...

02-06-2009 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verholen gedachten

Verholen gedachten


De afbeelding “http://img507.imageshack.us/img507/8431/billiepiper001no1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Shht.

Praat toch niet zo veel,
wees stil, maar kus me
met je warme lippen,
laat me in je verdrinken.

De wereld even vergeten,
en daar met je mee reizen,
op de klanken die klinken,
uit onze stiekeme liefde.

Kunnen we misschien,
een kort mooi moment
aan de werk'lijkheid
ontglippen.

Zachtjes, zwijgend.



Zachtjes, zwijgend.

02-06-2009 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
01-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle werd voorgetrokken tijdens finale

Susan Boyle werd voorgetrokken tijdens finale

Om Susan Boyle te bekijken druk op de foto.


.

Volgens verschillende bronnen kreeg Susan Boyle meer tijd dan de andere kandidaten tijdens de finale van Britain's Got Galent. Ook werd ze gisterenavond gescheiden van de overige deelnemers en kreeg ze steun van een leger psychiaters.

Psychiaters
Het lelijke eendje Susan Boyle kon duidelijk de commotie rond haar deelname aan het televisieprogramma 'Britain's Got talent' niet aan, eerder deze week vloekte ze omdat die de concurrentie ophemelde. Daarom werd de zangeres tijdens de finale gesteund door een leger psychiaters, meldt De Telegraaf. Ook had ze geen contact met de andere deelnemers, pas tijdens de generale repetitie durfde ze de confrontatie aan.

Langere act
Ook werd volgens verschillende bronnen de 'harige engel' voorgetrokken. Ze zou meer tijd hebben gekregen om te zingen om zo het hart van het stemmende publiek voor zich te winnen. Zij mocht zichzelf bijna drie minuten bewijzen, de anderen stonden slechts ongeveer één minuut en 45 seconden op het podium. Jurylid Piers Morgan kwam er alvast eerlijk voor uit fan te zijn: "Ik wil niemand voortrekken, maar dit was het beste optreden van deze wedstrijd. Jij moet winnen." Een woordvoerder van de televisieshow weerlegt alle beschuldigingen van favoritisme. "Alle acts duren zolang als ze duren. We zijn niet bevoordeeld, alle deelnemers werden eerlijk behandeld."

01-06-2009 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Foxx geeft Halle Berry tongzoen

Jamie Foxx geeft Halle Berry tongzoen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jamie-foxx-1.jpg?t=1243859244

Tijdens de Guys Choice Awards in Los Angeles mocht Halle Berry de prijs voor 'Decade of Hotness' in ontvangst nemen. De gelukkige die de prijs mocht uitreiken, was Jamie Foxx. Dat zal Berry geweten hebben. De acteur gaf haar een lange kus op de mond en greep de 42-jarige Berry ook bij haar achterste. Maar ook Halle leek er niet vies van te zijn en klampte zich aan de acteur vast, met één hand op een heel gevaarlijke plek.

01-06-2009 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodel Miranda Kerr naakt voor koala's

Topmodel Miranda Kerr naakt voor koala's

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/miranda-kerr.jpg?t=1243858874

Topmodel Miranda Kerr is voor het eerst naakt gegaan. Kerr deed dat voor de recente 'groene' editie van de Australische Rolling Stone, dat ook al Britney Spears, Jennifer Aniston en Lady GaGa naakt op haar cover wist te strikken. De Australische is in het westen vooral bekend als een van de Victoria's Secret-lingeriemodellen en als lief van Orlando Bloom, maar is Down Under vooral bekend als het gezicht van modeketen David Jones. Kerr wou best 'au naturel' gaan ter bewustzijn van het milieu, en koala's in het bijzonder.

"Ik vind het erg belangrijk onze natuur te beschermen, omdat die ons toelaat te leven. Zo simpel is het", aldus Kerr. Tijdens de fotoshoot, die in januari in Sydney plaatsvond, maakte een echte Koala -Koral genaamd- zijn optreden.

Kerr is ook het gezicht van de campagne 'No tree, No Me' van de Australian Koala Foundation. Daarmee wil de stichting de natuurlijke habitat van de koala's beschermen en het is meteen ook de reden waarom Kerr op de cover alleen te zien is met een ketting die haar aan een boom vastbindt. "Spijtig genoeg leven er nog amper 100.000 koala's in Australië", vervolgt Kerr. "Sinds de Europeanen naar Australië zijn gekomen, is 80% van hun natuurlijke habitat verdwenen.

01-06-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brits warenhuis woest op Lindsay 'diva' Lohan

Brits warenhuis woest op Lindsay 'diva' Lohan

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/lindsay-lohan-9.jpg?t=1243858528

Lindsay Lohan lijkt er te veel van uit te gaan dat alles vanzelf gaat. Dat als ze bijvoorbeeld een reeks beautyproducten lanceert om te bruinen zonder zon, dat haar naam voldoende is voor de promotie. Dat ze niet zelf moet komen opdagen, ook al is dat de afspraak.

Maar daar vergist ze zich in: een Londen warenhuis verwachtte haar wel degelijk en de eigenaars zijn woest dat La Lohan niet is komen opdagen zonder iets te laten weten. Ze dreigen er nu mee de hele lijn uit de rekken te halen.

In kamp Lohan is het ondertussen overdovend stil. Geen excuses, geen verklaring, geen nieuwe beloftes...gewoon stilte. Dat wakkert de geruchtenmolen alleen maar aan. Zo zou Lindsay volgens verschillende loslippigen 'gewoon geen zin' hebben gehad om de afspraak na te komen. 'Diva!' zeggen wij dan.

01-06-2009 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!