Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lohan wil model Lauren Pope als dj terwijl ze uitgaat

Lohan wil model Lauren Pope als dj terwijl ze uitgaat

http://img196.imageshack.us/img196/4417/pope.jpg
Dj annex model Lauren Pope: "Lohan is echt lief."

Lindsay Lohan vertoeft momenteel in Londen en die trip gaat niet onopgemerkt voorbij. Ondanks dat Lohan af wil van haar imago van feestbeest en zich graag wil laten casten als serieuze actrice, maakt ze het in de Engelse hoofdstad serieus bont. In opvallende outfits schuimt ze de meest beruchte Londense clubs af. Meestal hoeft Lohan gewoon haar gezicht te laten zien om binnen te mogen. Toen een van de Londense clubs met een streng inkombeleid haar echter de toegang weigerde omdat ze geen lid was, ging ze helemaal door het lint.

Lohan laat meteen ook weten wie ze wil als dj terwijl ze in Londen feest: niemand minder dan dj annex model Lauren Pope. 'L-Lo' vraagt of Pope samen met haar sexy vriendin Kellie Acreman niet wil optreden in de trendy Londense club Studio Valbonne. De twee hebben elkaar al ontmoet en Linsday is miss Pope duidelijk niet vergeten.

Sexy tunes
"Enkele maanden geleden zag ik haar in een club in Essex en nodigde ze me samen met enkele vrienden uit om iets te drinken", aldus Pope. "Lindsay is echt heel lief en ik beschouw het als een groot compliment dat ze wil dat ik kom draaien. Het wordt ongetwijfeld een fantastische nacht en ik zal mijn best doen om er een sterke set van te maken, met veel sexy tunes."

Lauren Pope is een Engelse celebrity die er haar eigen lijn haarextensions op nahoudt en de finale haalde van de reality show Tycoon.

08-06-2009 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba graait in afval van buren

Jessica Alba graait in afval van buren

http://img35.imageshack.us/img35/166/wsjessicaalba041024x768.jpg

Jessica Alba decoreert haar huis met spulletjes die haar buren weggooien. De actrice doet niets liever dan in het afval van haar rijke buren snuffelen naar bruikbare spullen.
Een bron in de National Enquirer: "Jessica stort zich graag op creatieve projecten, en ze vindt daarvoor heel wat materiaal in de troep die haar buren op straat zetten. Ze verbergt die spullen ook niet, ze is trots op haar werk en meent dat het stom is duizenden dollars uit te geven als je net zo mooie spullen op straat vindt".

Zo heeft Jessica al stoelen, een tafel en kaders opgeknapt die haar buren niet meer in huis wilden.

08-06-2009 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan en Peter voeren oorlog om de kinderen

Jordan en Peter voeren oorlog om de kinderen

http://img269.imageshack.us/img269/3527/jordanenpeter.jpg

Jordan en Peter Andre hadden gisteravond een hoogoplopende ruzie over de kinderen. Jordan liet de twee kinderen die ze samen met Peter heeft het weekend bij hun papa doorbrengen. Ze was in alle staten toen Peter de kids vroeger dan afgesproken terugbracht zodat hij kon werken aan zijn nieuw album. Jordans probleem: zo kon zij niet naar het concert van Leona Lewis.

Peter had nochtans steen en been geklaagd omdat hij de kinderen niet vaak genoeg mocht zien. Hij verdedigde zich door te stellen dat de advocaten van hem en Jordan waren overeengekomen dat hij de kinderen gisterennamiddag niet zou bijhouden.

Enfin, er was geen been aan gebroken: Jordan improviseerde een barbecue voor Junior (3), Princess Tiaami (23 maanden) en haar zoon van zeven, Harvey.
Peter heeft zijn advocaten opdracht gegeven dat de volle voogdij zijn topprioriteit is. Verwacht wordt dat hij de volle vogdij eist om op zijn minst co-ouderschap uit de brand te slepen.

08-06-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook vrouwen mogen troon bestijgen in Denemarken

Ook vrouwen mogen troon bestijgen in Denemarken

http://img5.imageshack.us/img5/6042/frederikenmary.jpg
Kroonprins Frederik en echtgenote Mary.

Ook vrouwen zullen het recht hebben om eerste in lijn te zijn voor de opvolging van de Deense troon. Dat bleek uit de resultaten van het referendum dat zondag in het Scandinavische land gehouden werd. De goedkeuring luidt een nieuw tijdperk in voor de meer dan 1.000 jaar oude Deense monarchie.

Een ruime meerderheid van 85,4 procent van de kiezers stemde voor de aanpassing, die eerder al was goedgekeurd door het parlement. Daarmee wordt het eerstgeboren kind van elke toekomstige vorst de troonopvolger, los van het geslacht. Van de vier miljoen kiezers bracht 59 procent zijn stem uit, waarmee de opkomst voldoende hoog lag. Voor de huidige rangorde binnen de koninklijke familie heeft de aanpassing geen gevolgen, gezien het oudste kind van kroonprins Frederik een jongen is, prins Christian.

De opvolgingswet werd in 1953 geïntroduceerd. De huidige koningin, Margaretha II, kon in 1972 enkel op de troon plaatsnemen omdat er geen mannelijke opvolgers waren. Eerste minister Lars Lokke Rasmussen is blij met de aanpassing en zei dat het belangrijk was voor de gender-gelijkheid.

08-06-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geri Halliwell barst uit bikini

Geri Halliwell barst uit bikini

http://img4.imageshack.us/img4/4687/gerihalliwell.jpg

Ex-Spice Girl Geri Halliwell koopt haar kledij blijkbaar graag een maatje te klein. De 36-jarige zangeres werd op vakantie in Sardinië gekiekt in twee bikini's die haar voluptueze rondingen bijna niet in toom konden houden.

'Ginger Spice' genoot er van de zon in het gezelschap van haar vriend Henry Beckwith (27), meldt de Daily Mail.

08-06-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Doherty betrapt met drugs in vliegtuigtoilet

Pete Doherty betrapt met drugs in vliegtuigtoilet

Om Albion te bekijken druk op de foto.


.

Pete Doherty is het voorbije weekend betrapt met drugs op een vliegtuigtoilet. De Britse zanger van Babyshambles werd aangehouden op de luchthaven van Genève, melden Britse media.

De bemanning van het vliegtuig haalde de 30-jarige artiest laveloos uit het vliegtuigtoilet. Naast de wc-pot lag een injectienaald. Passagiers roken onraad toen Doherty extreem lang op het toilet bleef.

De muzikant, de voormalige vriend van supermodel Kate Moss, was op weg naar Zwitserland voor een optreden. Eerder dit jaar beweerde de rockzanger nog dat hij de verdovende middelen voorgoed had afgezworen.

08-06-2009 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson bouwt Neverland na op Engels landgoed

Michael Jackson bouwt Neverland na op Engels landgoed

Om Thriller te bekijken druk op de foto.


.

Michael Jackson moest vier jaar geleden zijn Neverland-ranch verkopen, maar hij kijkt al uit naar een nieuw pretpark op kindermaat. De zelfverklaarde King of Pop heeft de promotoren van zijn vijftig concerten in Londen de opdracht gegeven zijn huurstek om te bouwen tot een replica van Neverland.

Bowlingzaal en kermis
Jacko, die kampt met huidkanker, wil dat concertpromotor AEG een bowlingzaal en een park vol kermisattracties bouwt op het historische landgoed Foxbury Manor in Kent.

Jackson huurt het landgoed van 17 miljoen euro voor de duur van zijn verblijf in Engeland. Zijn reeks comebackconcerten in de Londense 02 Arena start op 13 juli en tegen dan moeten de verbouwingen klaar zijn.

Kinderen mee
Het landgoed werd in 1875 opgericht en is momenteel eigendom van een Turkse familie. Verwacht wordt dat Jackson zijn drie kinderen naar Engeland zal meebrengen. Hij zal aan de concertreeks naar schatting 70 miljoen euro overhouden.

08-06-2009 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Carradine werd vermoord door sekte

David Carradine werd vermoord door sekte

http://img191.imageshack.us/img191/3393/davidcarradine.jpg

'Kung Fu'- en 'Kill-Bill'-acteur David Carradine, die vorige week dinsdag dood in zijn hotelkamer werd aangetroffen, zou geen zelfmoord hebben gepleegd. Hij zou ook niet gestikt zijn tijdens een seksspelletje, maar zijn vermoord door een sekte van kung fu-moordenaars. Dat beweren familieleden in The Sun.

Ontdekking
"David was erg geïnteresseerd in het onderzoek naar en de openbaring van geheime genootschappen", aldus een woordvoerder. De ontdekking van één van die sektes zou Carradine fataal zijn geworden.

Geheime kung fu-genootschappen bestaan al eeuwen en zijn steeds vaker in de criminaliteit terechtgekomen.

Mark Geragos, advocaat van de familie Carradine, sprak bij 'Larry King Live': "David was geboeid door krijgskunsten en deed onderzoek naar geheime genootschappen. Als er kwaad opzet in het spel was, moet men in die richting gaan zoeken".

Handen op rug vastgebonden
De manager van Carradine, Chuck Binder, is ook van oordeel dat Carradine werd vermoord. "Zijn handen waren op zijn rug vastgebonden en op het bed was er een voetafdruk die niet overeenkomt met Davids schoenen. Er was zeker kwaad opzet, in zelfmoord geloven we niet".

Incest
Maar Carradines vierde vrouw, Marina Anderson, gelooft niet in de moordhypothese. "Als hij betrokken was bij geheime genootschappen, is dat een geheim waar zelfs ik niets van afwist". Wat Marina wél wist, is dat Carradine tuk was op kinky seksspelletjes die "levensgevaarlijk" waren. Dat zij niet wilde deelnemen aan dat soort gestoei, was volgens de gerechtsdocumenten aanleiding tot de scheiding. Uit die documenten blijkt ook dat Carradine incest pleegde. Hij en het betrokken familielid zouden dat ook hebben toegegeven.

Onderzoek FBI
Carradine werd dinsdag dood in zijn hotelkamer in de Thaise hoofdstad Bangkok aangetroffen. Hij hing naakt in een kleerkast met een touw om zijn nek en om zijn geslachtsdelen. De Thaise politie liet weten dat de acteur vermoedelijk zelfmoord had gepleegd. De familie gelooft dit niet en wil dat de FBI onderzoek doet naar de doodsoorzaak.

Bruce Lee
Carradine zou niet de eerste acteur zijn die in verdachte omstandigheden om het leven komt. Volgens velen werd Bruce Lee in 1973 vermoord door de Triade, een Chinese criminele organisatie.

08-06-2009 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een bloem


Een bloem


http://img10.imageshack.us/img10/4672/aye54a.jpg


Een bloem die niet meer open kan,
Zonder water gaat het dood..
Een weg die doodloopt,
Vol met hobbels en stenen,
Een weg waar je in verdwaald..
Een diepe valkuil,
Zo diep..
Dat niemand je eruit kan helpen
Regendruppels die op de grond vallen,
Maar nadat het even droog is geweest,
Weet je dat ze misschien weer terug komen..
Drijfzand waar je steeds verder inzakt,
Zonder hulp kom je er niet meer uit..
Een gebroken hart..
Vol met verdriet en heelveel pijn..
Waarom kan niemand het maken?

08-06-2009 om 09:13 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
07-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears danst topless rond paal

Britney Spears danst topless rond paal

Om Circus te bekijken druk op de foto.


.

Britney Spears is voor eerst topless voor de camera verschenen. De Britse krant News of the World heeft de foto's exclusief uitgebracht. Ze werden opgenomen tijdens een gewaagde fotoshoot voor de video 'Gimme More'.

Op de beelden laat Britney alles zien. Op haar borsten bracht ze valse tatoeages aan. De foto's dateren van de periode waarin Britney wel vaker negatief in het nieuws kwam. Intussen lijkt de zangeres haal leven weer onder controle te hebben.

07-06-2009 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning vandaag 75

Koning is gisteren 75 geworden

http://img194.imageshack.us/img194/3151/albertkoning2cm.jpg

Koning Albert II vierde gisteren zijn 75ste verjaardag. Op 1 juni heeft de vorst al een andere kaap overschreden: sinds die dag is hij de oudste vorst in de geschiedenis van België. Leopold I overleed immers zes dagen voor zijn 75ste verjaardag.

Koning Albert II werd geboren op 6 juni 1934, bijna vier jaar na zijn broer Boudewijn en zeven jaar na zijn zus Joséphine-Charlotte. Albert was de luiers nog niet ontgroeid toen zijn moeder, koningin Astrid, op 29 augustus 1935 in het Zwitserse Küssnacht om het leven kwam bij een verkeersongeval.

Koningskwestie
De prins van Luik kende een bewogen jeugd. Hij was zes jaar oud toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak. Met zijn broer en zus moest hij uitwijken naar Frankrijk en later naar Spanje. In augustus 1940 keerde het gezin naar België terug.

Toen de geallieerde troepen vier jaar later, op Alberts' tiende verjaardag, voet aan wal zetten in Normandië, voerden de Duitsers Leopold III, zijn tweede vrouw prinses Lilian, die hij in volle oorlog huwde, en de kinderen naar het Duitse Hirschstein en later naar het Oostenrijkse Strobl. Een jaar later werd het gezin bevrijd door het Amerikaanse leger.

Maar in België stak intussen de koningskwestie de kop op en Leopold III en zijn gezin moesten tot 1950 noodgedwongen in Zwitserland blijven. Op 22 juli 1950 keren Leopold III en zijn zonen uiteindelijk naar België terug. De vorst doet troonsafstand in 1951 en Boudewijn legt even later de eed af.

Huwelijk met Italiaanse prinses Paola
Acht jaar later, op 2 juli 1959, huwt Albert met een Italiaanse prinses, Donna Paola Ruffo di Calabria. Het paar zal drie kinderen krijgen: Filip in 1960, Astrid in 1962 en Laurent in 1963. De prins van Luik ging intussen aan de slag als Erevoorzitter van de Raad van Bestuur van de Belgische Dienst voor Buitenlandse Handel. In die hoedanigheid nam hij deel aan meer dan honderd economische missies over de hele wereld.

Toen Boudewijn in 1993 stierf, werd Albert op 59-jarige leeftijd de zesde koning der Belgen. Zestien jaar later is hij de oudste vorst die ooit in België op de troon zat. De titel van langst regerende vorst blijft op naam van Leopold II, die op 74-jarige leeftijd overleed. Hij zat 44 jaar op de troon. Albert II is nog steeds de minst lang regerende vorst.

07-06-2009 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maximo Park en Fever Ray op Pukkelpop

Maximo Park en Fever Ray op Pukkelpop

Om Our Velocity te bekijken druk op de foto.


.
Maximo Park.

Maximo Park, Fever Ray, New Found Glory, Andrew Bird, The Twang, Boy Crisis, Bombay Bicycle Club en The Blackout zijn dit weekend aan de Pukkelpopaffiche toegevoegd.

De Britse postpunkgroep Maximo Park staat op donderdag 20 augustus op de wei van Kiewit. Hun derde plaat Quicken The Heart is net uit.

Fever Ray (op vrijdag 21 augustus) is het soloproject van Karin Dreijer Andersson van het Zweedse elektronicaduo The Knife. Het eerste album If I Had A Heart is in januari gereleased.



07-06-2009 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie Carradine wil FBI inschakelen

Familie Carradine wil FBI inschakelen

http://img40.imageshack.us/img40/4659/davidcarradinev.jpg

Na de mysterieuze dood van de Amerikaanse acteur David Carradine (72) in Bangkok wil zijn familie de FBI inschakelen. Het lijk van de voormalige ster van de vroegere televisieserie 'Kung Fu' zou in het weekend naar de Verenigde Staten overgebracht worden. Carradine werd donderdag verhangen teruggevonden in een kleerkast van zijn suite in een Thais luxehotel.

Een lid van de gealarmeerde hulpdiensten zei aan de Amerikaanse nieuwszender CNN dat zijn hals met een gele nylonband was omwonden, zijn genitaliën met een zwarte. De handen waren in tegenstelling tot eerdere berichten niet samengebonden. De politie in Bangkok was aanvankelijk van zelfmoord uitgegaan, maar sprak later van dood door verstikking. De manager van Carradine, Chuck Binder, zei dat hij van een ongeval uitgaat.

Moeilijk te aanvaarden
De familie gelooft niet in de these van zelfmoord, de tegenstrijdige berichten over de dood van de acteur zijn moeilijk te aanvaarden, zei de advocaat van de broer, Mark Geragos, aan CNN-nieuwsanker Larry King. "Ze willen een onderzoek". Volgens Carradine's co-manager Tiffany Smith zou met een autopsie de juiste doodsoorzaak kunnen achterhaald worden. Dat kan drie tot vier weken duren.

De dood door verstikking kan volgens mediaberichten het gevolg geweest zijn van een gevaarlijk soort seksspelletje, meer bepaald wurgseks. Daarbij wordt de zuurstoftoevoer naar de hersenen verminderd, om de seksuele drift te verhogen. Carradine werd halfnaakt in zijn kamer teruggevonden. Sporen van inbraak waren er niet.

Tarantino geschokt
De acteur raakte in de jaren zeventig wereldwijd bekend als hoofdrolspeler in de televisiereeks 'Kung Fu'. Enkele jaren geleden vertolkte hij ook de rol van Bill in Quentin Tarantino's bloederige tweeluik 'Kill Bill'. Tarantino zei op CNN dat Carradine een van "Hollywoods meest gekke genieën" was. "Ik ben geschokt". Volgens het magazine People was de van Californië afkomstige acteur vijfmaal getrouwd en viermaal gescheiden.

07-06-2009 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik laat je iets anders zien.


Ik laat je iets anders zien.


http://img34.imageshack.us/img34/3994/ami136v.jpg


ik doe je zoveel pijn
ik zeg,
ga dan toch weg,
maak het dan uit!
Ik bedoel het niet zo
het is mijn onzekerheid
mijn minderwaardigheid

ik denk je zoveel pijn te doen
door te zijn wie ik ben
ik ben pijnlijk
ik ben moeilijk
en duw je weg
uit bescherming voor jou
maar dat is juist je pijn

Het spijt me,
ik bedoel het niet zo
juist als ik je weg duw
wil je ik je bij me hebben
dat je me vast houd
juist dan heb ik je nodig

Maar dat zeg ik niet,
ik laat het verkeerde zien

07-06-2009 om 08:57 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
06-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marilyn Manson trakteert pa op lapdance

Marilyn Manson trakteert pa op lapdance

Om Tainte Love te be bekijken druk op de foto.


.

Marilyn Manson kan het goed vinden met zijn oudjes. Hij gaat zelfs geregeld zwaar stappen met zijn vader, en daarbij worden stripclubs niet gemeden.

Naaktdanseres
"Mijn pa houdt van mijn muziek en ik zorg financieel voor mijn ouders want hun jobs gaven hen geen recht op een pensioen. In Fort Lauderdale, in de Crazy Horse bar, heb ik mijn pa ooit getrakteerd op een lapdance. Ik moet wel bekennen dat ik toen heb weggekeken, de idee dat mijn pa opgewonden raakte door een naaktdanseres vond ik toch niet zo prettig".

Drankverslaafd?
Manson bekent in een interview in de Britse krant Daily Mirror ook dat hij een bijeenkomst van de AA heeft bijgewoond. Hij kwam echter tot het besluit dat hij geen drankprobleem heeft want de fles heeft zijn leven niet vergald.

"Ik ging naar één meeting van de AA en ik moest al meteen handtekeningen uitdelen. Dat vond ik klote, ik vind dat je daar zou moeten kunnen binnenstappen met een masker op en zeggen 'ik ben een alcoholieker, ik ben anoniem'. Dat is een echte dronkaard. Ze zeiden me daar dat een alcoholicus iemand is die drinkt, zijn leven verpest en dat beseft maar toch doorgaat met drinken. Dat geldt dus niet voor mij. Ik had mijn leven al verkwanseld voor ik begon te drinken".

Manson heeft zijn eigen merk absynth, dat hij naar verluidt bij wijze van ontbijt achteroverslaat.

06-06-2009 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney wil Britse koningin ontmoeten

Britney wil Britse koningin ontmoeten

Om Everytime te bekijken druk op de foto.


.

Britney Spears, die een reeks van acht concerten in Londen afwerkt, wil dolgraag met haar zoontjes Sean en Jayden op de thee bij koningin Elizabeth. "Haar agenda staat tsjokvol, maar ze wil Engeland niet verlaten alvorens ze de koningin heeft bezocht", aldus een bron dicht bij de zangeres.

"Ze heeft haar medewerkers gezegd dat ze koste wat het kost een ontmoeting met de Queen moeten zien te organiseren. Ze is dol op alles waar de koninklijke familie voor staat, de koningin ontmoeten is een droom voor haar".

Het is niet de eerste keer dat Britney (27) haar bewondering voor het Britse koningshuis etaleert. In 2002 onthulde ze dat prins William een afspraakje met haar had afgezegd. De twee zouden met elkaar contact hebben gehad via mail.

06-06-2009 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennie Garth wil doktertje spelen met haar man

Jennie Garth wil doktertje spelen met haar man

http://img268.imageshack.us/img268/2813/jenniegarth.jpg

Jennie Garth vindt het personage van Dr. Carlisle Cullen, dat haar man Peter Facinelli speelt in 'Twilight', zo opwindend dat ze haar vent van tijd tot tijd smeekt zijn doktersplunje aan (en uit, dat spreekt voor zich) te trekken in de slaapstede.

Peter Facinelli: "Ik moet me de hele tijd verkleden als Dr. Cullen. Dan zegt ze 'Doe de jas van de dokter aan', en zucht ik 'oh nee, niet weeral'".

Facinelli en Garth hebben samen drie dochters. De twee leerden elkaar in 1996 kennen op de set van de tv-film 'An Unfinished Affair'.

Hugh Jackman en Halle Berry
Jennie (37) is niet de enige celebrity die haar seksleven kruidt met filmpersonages. Hugh Jackman onthulde onlangs dat zijn vrouw het stimulerend vindt dat hij zich voordoet als een van zijn personages omdat ze dan het gevoel heeft dat ze vreemdgaat met haar eigen man. En Halle Berry bekende dat ze haar superstrakke pakje uit de 'X-Men'-films mee naar huis nam na de opnames. "Mijn personage Storm heeft in de film nooit seks, maar bij mij thuis wel".

06-06-2009 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intimi geloven niet dat Carradine zelfmoord pleegde

Intimi geloven niet dat Carradine zelfmoord pleegde

http://img19.imageshack.us/img19/6224/carradinej.jpg

David Carradine werd gisteren dood aangetroffen in een kast in zijn hotelkamer in Bangkok. De Oscargenomineerde acteur, bekend van zijn rollen in de tv-serie en film 'Kung Fu' en in de twee 'Kill Bill'-films, had een gordijnkoord om zijn nek en geslachtsdelen.

Misdrijf of seksspel
Volgens de politie pleegde Carradine zelfmoord. Maar familie, vrienden en collega's van Carradine hechten geen geloof aan die theorie. Zij denken eerder in de richting van een misdrijf of een uit de hand gelopen seksspel.

Vol levenslust
Tiffany Smith, de assistente van zijn manager Chuck Binder, verklaarde: "Ik kan met honderd procent zekerheid stellen dat David nooit zelfmoord zou hebben gepleegd. Hij was veel te vol levenslust".

"We kunnen niet zeggen dat het een ongeluk was, want dat weten we niet. De zaak wordt nog onderzocht, maar ik weet zeker dat hij zich niet zelf van het leven beroofde".

Chuck Binder: "De politie onderzoekt de zaak. We hechten geen geloof aan de zelfmoordthese. David was een fantastische kerel, een goede cliënt en een prima vriend. Ik ben zeker dat hij geen zelfmoord heeft gepleegd".

Koord rond geslacht
Dat Carradine het slachtoffer werd van een uit de hand gelopen seksspel, wil niemand in de mond nemen. Volgens een van de agenten die het lijk van Carradine zag, zat het gordijnkoord rond zijn nek en zijn geslachtsdelen. De Thaïse politie wil dat voorlopig bevestigen noch ontkennen.

"We geloven niet dat hier nog iemand anders bij betrokken was", luidt het bij de politie.

Ook de familie en vrienden van de acteur geloven niet dat hij zelfmoord pleegde. Zijn schoonmoeder Betty Fraser: "David was een sterke man en ik kan niet aannemen dat dit zelfmoord was. Het moet ofwel een ongeluk of een geweldpleging geweest zijn. Het was een groot hotel en als Amerikaan loop je in Thailand een groter risico".

Karakter
Vivica Fox, Carradines tegenspeelster in 'Kill Bill': "Ik zou nooit kunnen vermoeden dat David zichzelf van kant zou maken. Ik vind het hoogst ongelooflijk dat hij zichzelf zou hebben verhangen. Hij leek me zeker niet de persoon die zelfmoord zou plegen. Dat past gewoon niet bij zijn karakter".

Blaffer in lade
Toch gaf Carradine in 2004 toe dat hij ooit zelfmoordgedachten had. Toen zei hij in een interview: "Kijk, er is een periode in mijn leven geweest dat ik in een schuif in mijn bureau een geladen Colt 45 had. Elke avond nam ik dat pistool vast en dacht ik eraan mijn kop eraf te blazen. Telkens besloot ik het toch niet te doen en door te gaan met mijn leven".

06-06-2009 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste 3 violisten Elisabethwedstrijd op tournee

Eerste 3 violisten Elisabethwedstrijd op tournee

Om Lorenzo Gatto te beluisteren druk op de foto.


.
Onze landgenoot Lorenzo Gatto (links) werd knap tweede, naast hem winnaar Ray Chen.

De eerste drie laureaten van de Koningin Elisabethwedstrijd Viool 2009 trekken binnenkort samen met deFilharmonie door België voor een eenmalige tournee. Ray Chen, Lorenzo Gatto en Ilian Gârnet doen van 11 tot 21 juni achtereenvolgens Hasselt, Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel, Bergen en Brugge aan.

Voor onze landgenoot Lorenzo Gatto, die tweede werd, wordt het een blij weerzien met het orkest, zo meldt deFilharmonie vrijdag in een mededeling. Als winnaar van de wedstrijd Jonge Solisten stond hij al meermaals met deFilharmonie op het podium.

Gatto speelt op de laureatenconcerten het derde vioolconcerto van Saint-Saëns. Ilian Gârnets indringende uitvoering van Sjostakovitsj's eerste vioolconcerto leverde hem veel lof op van de jury en zal ook tijdens de tournee ongetwijfeld op veel bijval kunnen rekenen. De Australiër Ray Chen, de winnaar van deze editie, toont ten slotte zijn virtuositeit in Mendelssohns sprankelende Vioolconcerto.

Chef-dirigent Jaap van Zweden
Tijdens de tournee wordt deFilharmonie begeleid door chef-dirigent Jaap van Zweden, de voormalige concertmeester van het Amsterdamse Concertgebouworkest. Bij de laatste twee concerten van de tournee, in Bergen en Brugge, neemt van Zwedens rechterhand Aldert Vermeulen het dirigeerstokje over.

Wie meer informatie wenst over de precieze data en de kostprijs van de concerten kan terecht op de website www.defilharmonie.be.

06-06-2009 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minnares Jan Smit is weg bij haar man

Minnares Jan Smit is weg bij haar man

Om Je Naam In de Sterren te bekijken druk op de foto.


.

Het mysterie rond de breuk tussen Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen lijkt zich te ontrafelen. Liza, de vermeende minnares van Jan, is weggegaan bij haar man. Dat meldt De Telegraaf.

Volgens de inwoners van Volendam, waar Jan en Yolanthe wonen, is Liza de reden dat het showbizkoppel uit elkaar is.

Jan en Yolanthe doen al enkele weken vaag over het einde van hun relatie, die volgens bronnen pas vijf weken na de daadwerkelijke breuk werd bekendgemaakt. Dat de Volendamse Liza een grote vinger in de pap heeft, lijkt in ieder geval steeds duidelijker te worden. Yolanthe zou de jonge moeder zelfs met Jan hebben betrapt.

Terwijl de spotlights op Yolanthe gericht staan en haar eventuele relatie met voetballer Wesley Sneijder, is Liza inmiddels uit haar huis vertrokken met dochtertje Fem. Manlief Wim zit nu alleen in hun huis, terwijl zijn vrouw is ingetrokken bij haar moeder.

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Liza richting het huis vertrekt waar Jan en Yolanthe hun leven samen zouden delen

06-06-2009 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!