Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson weer voor de rechter

Michael Jackson weer voor de rechter

Om Michael te bekijken druk op de foto.



.

Een concertpromotor in de Amerikaanse staat New Jersey heeft Michael Jackson voor de rechter gesleept wegens contractbreuk.

De promotor eist ruim 28 miljoen euro van de popster. Jackson zou volgens een contract met het bedrijf Allgood Entertainment deze zomer in de Verenigde Staten een reünieconcert geven met de Jackson Five. Daarbij zou de voorwaarde zijn gesteld dat 'The King of Pop' niet elders zou optreden voor die voorstelling en drie maanden erna ook niet. Die afspraak is verbroken sinds Jackson heeft getekend voor een serie van vijftig concerten vanaf juli in de Londense 02 Arena, aldus Allgood Entertainment.

Vorige week berichtten internationale media dat het steeds slechter gaat met Jacksons gezondheid. The King of Pop zou aan huidkanker lijden en minder dan 57 kilo wegen. De Thriller-zanger heeft al vier concerten in juli in de 02 Arena verzet naar maart 2010.

11-06-2009 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox: "Ik ben geen Jennifer Aniston"

Megan Fox: "Ik ben geen Jennifer Aniston"

http://img32.imageshack.us/img32/5268/meganfoxa.jpg
Om niet om Aniston te lijken, zien de twee actrices er wel merkwaardig gelijkaardig uit.

Als iemand als Megan Fox zegt dat ze geen Jennifer Aniston is, dan veronderstellen wij dat ze bedoelt dat ze niet zo braaf is, niet op zoek naar een stabiele relatie met een knappe man of à la limite dat ze geen goede hondensitter zou zijn.

Maar dat bedoelde de ravissante actrice helemaal niet. Ze refereerde naar haar celebritystatus en de prijs die nu vlot neergeteld wordt voor haar foto's.

Niet hetzelfde blaadje
"Ik was zeer verbaasd door mijn succes en mijn beroemdheid, maar ik weet dat ik nog lang niet op hetzelfde blaadje sta als een Jennifer Aniston, een Lindsay Lohan of een Britney Spears. Ik heb nog maar een beetje geproefd van het sterrendom terwijl zij er al jarenlang dagelijks mee om moeten gaan", relativeert Fox haar nieuwbakken succes. "Plus, mijn foto's zijn nog lang niet zoveel waard."

Slecht voorbereid
Fox werd bekend door de Transformers-film uit 2007, waarvan binnenkort een tweede uitkomt. "Ik voel me echt heel slecht voorbereid op beroemd zijn. Er is geen echt moment waarop je beroemd bent, laat staan dat je dat kan beslissen. Het is daar en dan moet je uitzoeken hoe je ermee omgaat. Meestal heb ik het gevoel dat ik verdrink in plaats van te zwemmen."

Terug naar huis
"En dan was ik nog maar te zien in één film die mensen bekeken hebben. Maar zelfs op dit niveau is het al moeilijk om er mee om te gaan. Er zijn mensen die niet meer met mij willen gezien worden, omdat ze niet op het internet willen belanden. Soms keer ik gewoon naar huis, en stuur ik iemand anders om boodschappen. Ik ben er nog niet knettergek van geworden, maar misschien gebeurt dat al heel snel."

Jennifer Aniston kennende zal ze Megan binnekort overladen met goede tips om met de papparazzi om te gaan. We zijn héél benieuwd.

11-06-2009 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton dumpt vriend

Paris Hilton dumpt vriend

http://img13.imageshack.us/img13/5991/parishiltonc.jpg

Showbizzster Paris Hilton (28) en haar vriend Doug Reinhardt (24) hebben een punt gezet achter hun relatie. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

"De twee zijn niet langer samen. Ze blijven vrienden en hebben de media gevraagd om hun privacy te respecteren", aldus een woordvoerder van Paris. De socialite was bijna zes maanden samen met Doug.

Ondertussen melden verschillende bronnen dat Doug verslagen is door de breuk. Na de laatste ruzie van het stel zou hij zelfs wanhopig bij Paris voor de deur hebben gestaan. "Paris had aan de beveiliging gezegd Doug niet binnen te laten", zo vertelt de bron op PerezHilton.com. "Maar hij weigerde te vertrekken, de politie moest zelfs gebeld worden!"

11-06-2009 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je lach en je lacht altijd


Je lach en je lacht altijd


http://img32.imageshack.us/img32/3162/riyasen8e.jpg


Je lach, en je lacht altijd
Het is gezond, dat is een feit.
Van lachen krijg je nooit spijt
En jou lach die kent geen tijd.

Je ogen die altijd stralen
Bijna nooit zie je ze eens balen
Tuurlijk soms gaan ze wel eens door dalen
Maar al snel schijnen ze weer, als mooie verhalen

Je gezicht, dat altijd blij staat
Als de tijd die nooit voorbij gaat
Vrolijk kijk je, ook al wordt het laat
Je blije gezicht, elk uur dat de klok slaat

Je mond, altijd klaar voor een lach
Zon of regen, iedere dag
Voor een ieder die het zag
Een lach uit je mond klinkt als de muziek van Bach

Je tanden, die glinsteren als de mooiste diamant
Zo mooi als bijna niemand in het land
Netjes in een lijn hand in hand
Onder, boven, aan iedere kant

Je lichaam, mooi als een godin
Of dat van een zeemeermin
Lekkerder dan de beste gin
Niets aan jou lichaam is een min.

Jij, Alles bij elkaar
Vrolijk, blij, mooi, je blonde haar
Bijna elke dag zie ik je daar
En alles wat ik schrijf is helemaal waar





11-06-2009 om 09:13 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
10-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saturday Night Fever' krijgt remake met Zac Efron

Saturday Night Fever krijgt remake met Zac Efron

http://img31.imageshack.us/img31/4158/saterdaynightfever.jpg

De film 'Saturday Night Fever' uit 1977, met John Travolta in de hoofdrol, krijgt een remake. De Brit Simon Cowell onderhandelt met filmproducer Robert Stigwood, die de rechten op de film bezit. Hij wil dat Zac Efron de rol van Travolta overneemt.

Een bron in The Sun: "Simon wil de rechten op 'Saturday Night Fever' al jaren kopen en hij is nu dicht bij een deal met Stigwood. Hij eiste garanties over de inhoud van de nieuwe film, en die heeft Cowell hem kunnen geven. Simon heeft een lijst van mensen die hij in de film wil en als Stigwood daar akkoord mee gaat, kunnen de contracten getekend worden".

De soundtrack zou door hiphopproducer Timbaland herwerkt worden. Die soundtrack, met discoklassiekers als 'Stayin' Alive', 'More Than A Woman' en 'Night Fever' van The Bee Gees, stond indertijd 24 weken in de Amerikaanse hitlijsten.

De film vertelt het verhaal van een tiener in New York, Tony Manero, die weliswaar een geweldige danser is maar er in de rest van zijn leven niet veel van bakt.

10-06-2009 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adam Ant plant comebacktournee

Adam Ant plant comebacktournee

Om Adam Ant te beluisteren druk op de foto.


.

Adam Ant (54), bekend van de eightieshits 'Prince Charming' en 'Stand and Deliver', plant een comebacktournee. Ant zat een jaar lang in een psychiatrische instelling maar heeft zich inmiddels herpakt. Hij is vermagerd en voelt zich naar eigen zeggen herboren dankzij zijn nieuwe vriendin.

"Ik ga naar de fitnesszaal en ik wandel veel. Ik voel me goed. Clare zorgt er ook voor dat ik enkel gezonde voeding krijg".

In 2002 werd Ant gearresteerd omdat hij met een neppistool naar mensen in een pub had gezwaaid. Hij wil zijn fans nu bedankten met een concertreeks.

De groep Adam and the Ants werd in 1980 opgemerkt, maar splitte twee jaar later al. Adam ging solo en begon in 1985 ook te acteren. Vorig jaar in oktober kreeg hij nog een Icon tijdens de uitreiking van de Q Awards.

10-06-2009 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dita Von Teese (36) datet Franse graaf (25)

Dita Von Teese (36) datet Franse graaf (25)

http://img19.imageshack.us/img19/5598/ditavonteesee.jpg

Dita Von Teese (36) heeft het aangelegd met een 25-jarige Franse graaf.

Dita en graaf Louis Marie de Castelbajac werden voor het eerst samen gespot tijdens een muziekfestival en zijn sindsdien onafscheidelijk. Louis en Dita reisden daarna door Frankrijk, hij liet haar de mooiste plekjes zien en hij haar wellicht ook.

Maar Dita's vrienden zijn geschokt door haar keuze voor Louis. "Hij is wel erg jong. Ze kan beter iemand van haar eigen leeftijd kiezen".

10-06-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen Latifah: Seksueel misbruik verpestte mijn leven

Queen Latifah: Seksueel misbruik verpestte mijn leven

Om Queen Latifah te bekijken druk op de foto.


.

Rapper-actrice Queen Latifah heeft voor het eerst openlijk over een vreselijk jeugdtrauma gepraat.

Ze vertelt openhartig aan Essence magazine dat ze vroeger werd misbruikt door haar babysitter.

"Hij heeft me seksueel misbruikt. Ik heb het nooit tegen iemand gezegd, ik heb het diep weggestopt. Daardoor moest ik mensen op afstand houden. Ik kon nooit een emotionele band met iemand hebben. Ik had ook al lang getrouwd kunnnen zijn, maar ik durf me niet te binden.

10-06-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ry Cooder zonder Flaco Jiménez op Europese tournee

Ry Cooder zonder Flaco Jiménez op Europese tournee

Om Flaco jimenez te bekijken druk op de foto.


.

Accordeonspeler Flaco Jiménez is geveld door een hernia en zal Ry Cooder niet kunnen vervoegen op diens Europese tournee. Cooder speelt op 21 juni in de Elizabethzaal in Antwerpen, daags nadien in het Paleis voor Schone Kunsten (Bozar) in Brussel. Nick Lowe en Cooders zoon Joachim zijn wél van de partij, net als special guest Juliette Comegerre.

10-06-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus weer vrijgezel

Miley Cyrus weer vrijgezel

Om 7 Things te bekijken druk op de foto.


.

Zangeres en actrice Miley Cyrus en model Justin Gaston zijn niet langer een stel. Het Amerikaanse paar ging afgelopen weekeinde uit elkaar, zo is nu bekend geworden.

De breuk zou hebben plaatsgevonden kort voordat de actrice van huis vertrok voor de opnames van haar nieuwe film The last song, aldus het Amerikaanse showbizzblad People.

Een officiële reden voor het verbreken van de relatie is niet bekendgemaakt. Hannah Montana-ster Cyrus zou de laatste tijd weer veel tijd doorbrengen met ex-vriend en zanger Nick Jonas, bandlid van de Jonas Brothers.

10-06-2009 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagboek opnames 'Dossier K' van Jan Verheyen - dag 0

Dagboek opnames 'Dossier K' van Jan Verheyen - dag 0

http://img8.imageshack.us/img8/5987/dossierk.jpg
Koen (De Bouw) en Werner (De Smedt) overschouwen het strijdtoneel. Die gretigheid, dat zie ik graag.

De komende maanden kan je hier alles vernemen over het nieuwe filmproject van Jan Verheyen, 'Dossier K' naar de gelijknamige thriller van Jef Geeraerts. Koen De Bouw en Werner De Smedt spelen opnieuw het speurdersduo Vincke en Verstuyft, dat ze voor het eerst vertolkten in 'De zaak Alzheimer' van Erik Van Looy. De opvolger van deze kaskraker is een verhaal over afrekeningen binnen het Albanese misdaadmilieu. Jan Verheyen blogt exclusief aan HLN.BE het dagboek van de opnames voor zijn tiende film.


Dag 000 - maandag 25 mei 2009 - Espinavel (Spanje)

4.30 uur, Espinavel
Klaarwakker. Vandaag komen ze, mijn cast en crew. Ik loop hier al een paar dagen rond in de Spaanse Pyreneeën om alles voor te bereiden. Want de opvolger van 'De Zaak Alzheimer' is een gigantische machine. Morgen beginnen we aan de Albanese scènes. We zijn uiteindelijk gegaan voor Espinavel, een dorpje waar de tijd is blijven stilstaan. Over tijd gesproken, best even bellen of ze al op de bus naar de luchthaven zitten.

11.45 uur, Espinavel
Lap! Daar heb je 't al. Dichte mist op de luchthaven van Gerona. Ze zijn geland in Frankrijk, 200 km uit de richting. Zoals de parachutisten bij de landing van Normandië. Maar ook dat is goed afgelopen, zullen we maar denken.

14 uur, Espinavel
Eindelijk zijn ze er, in processie door de bergen. De inwoners van Espinavel stromen massaal naar buiten, alle negentien. Je kan hier best geen burenruzie krijgen. Ze zijn zichtbaar in de war door zoveel drukte en de uitgelaten begroetingen in een mix van Vlaams, Engels en Albanees.

16 uur, basiskamp
Peptalk was overbodig. Iedereen is meteen Kim-Gevaert-gewijs uit de startblokken geschoten. Basiskamp opzetten, materiaal-check, set opbouwen, kijken of alle kostuums passen, Albanese nummerplaten op de politiewagens vijzen. Ik stop even om rond te kijken. Hier zit de crème van onze filmwereld bij mekaar en vanaf morgen mag ik daar 50 dagen mee aan de slag. 'Dossier K' rocks!
Tot morgen.

10-06-2009 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteurs in Hollywood keuren cao goed

Acteurs in Hollywood keuren cao goed

http://img26.imageshack.us/img26/1140/acteurs.jpg

Na bijna een jaar van cao-onderhandelingen in Hollywood heeft de acteursvakbond SAG (Screen Actors' Guild) gisteravond een nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst goedgekeurd. Daarmee is een dreigende staking van de acteurs nu definitief van de baan. De vroegere arbeidsovereenkomst van de ongeveer 120.000 filmacteurs met de grootste Hollywoodstudio's was in juli vorig jaar afgelopen.

Volgens een bericht in de Los Angeles Times stemde 78 procent van de SAG-leden voor de aanvaarding van het nieuwe voorstel, dat onder andere loonsverhogingen van drie procent voorziet en de acteurs een percentage van de inkomsten uit product placement, het promoten van producten in films, dvd's en de herhalingen van films op kabel-tv garandeert.

Meer geld bij het hergebruik op het internet en dvd's was een van de strijdpunten van de onderhandelingen. Het nieuwe verdrag zal tot 2011 lopen.

10-06-2009 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joske Vermeulen krijgt standbeeld in Merksem

Joske Vermeulen krijgt standbeeld in Merksem

http://img200.imageshack.us/img200/3756/joskevermeulen.jpg

Op het Victor Roosensplein in Merksem wordt zaterdag een standbeeld van Joske Vermeulen onthuld. Dat is het bekende personage uit de sketches van komiek Gaston Berghmans. Hij zal op de dag van de onthulling ook in de bloemetjes gezet worden. Joske Vermeulen werd geïntroduceerd in de jaren '80 door het duo Gaston Berghmans en Leo Martin.

Joske woonde volgens de sketch op de Trammezandlei in Schoten, maar eigenlijk ligt die straat in Merksem. Vandaar dat het standbeeld ook in dat district komt te staan. Kunstenaar Luc Verlee maakte het beeld. Hij tekende eerder voor 'Den Deugniet' aan de Oudaan in Antwerpen.

Voor het district Merksem is het beeld een eerbetoon aan een van zijn bekendste inwoners. Gaston Berghmans doet alvast een oproep om de inhuldiging te vieren met zoveel mogelijk kinderen.

10-06-2009 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijfmaal seks per dag houdt Mel B in topvorm

Vijfmaal seks per dag houdt Mel B in topvorm

http://img10.imageshack.us/img10/460/melbi.jpg

Mel B schrijft haar nieuwe superstrakke figuur toe aan een regime van "vijfmaal seks per dag". De voormalige Scary Spice heeft twee dochters en een stiefzoon en toont maar wat graag haar lijf, dat ze in topvorm houdt door een gestreng fitnessregime en activiteiten in de slaapkamer.

Seksueel roofdier
"Ik ben niet geobsedeerd door mijn lichaam. Met drie kinderen en een echtgenoot kan dat niet. Mijn man houdt van mijn spieren, maar hij heeft me de voorbije jaren ook in minder goede conditie gezien. Tijdens mijn laatste zwangerschap kwam ik bijna twintig kilo aan, maar hij heeft altijd van mijn lijf gehouden. Bovenop mijn fitnessoefeningen hebben we vijf keer per dag seks, misschien dank ik daaraan mijn strak figuur. Ik moet toegeven: met hem ben ik een seksueel roofdier".

Sixpack zonder lipo
Mel treedt momenteel op in de burlesque show 'Peep Show' in Las Vegas. Er werd recent gesuggereerd dat ze onder het mes van de plastisch chirurg ging, maar dat spreekt ze met klem tegen. "Ik heb nooit een liposuctie gehad en zal dat ook nooit doen. Je kan het zien als iemand een lipo heeft gehad, dat maakt de huid oneffen. Ik heb een sixpack zonder lipo".

10-06-2009 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio dumpt supermodel Bar Refaeli

Leonardo DiCaprio dumpt supermodel Bar Refaeli

http://img29.imageshack.us/img29/7394/barrefaelir.jpg

Leonardo DiCaprio (34) heeft het Israëlische supermodel Bar Refaeli, met wie hij al vier jaar een knipperlichtrelatie heeft, de deur gewezen. Naar eigen zeggen heeft Leo wat ruimte voor zichzelf nodig. Tsss.

Leo knijpt 'm
De 24-jarige Bar stond te popelen om zich te settelen met Leo, maar die is niet klaar voor zo'n groot engagement.

Een bron in het magazine People: "Ze nemen wat afstand, voorlopig zijn ze uit elkaar. Het kan een definitieve breuk worden. Zij wilde sneller evolueren dan hij. Zij wilde gaan samenwonen, maar dat zag hij niet zitten".

Geflirt
Vorige maand hing het al in de lucht. Leo werd toen gespot terwijl hij met verschillende vrouwen aan het flirten was in club Avenue in New York. Vorige zondag verscheen Bar in haar eentje op de jaarlijkse uitreiking van de Young Hollywood Awards.

Eerder dit jaar bleek dat Bars vader Rafael zijn dochter had verboden met een niet-jood te trouwen, waardoor Leonardo zich zou moeten bekeren.

10-06-2009 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een glimlach

Een glimlach



http://img30.imageshack.us/img30/5223/anushkasharma2v.jpg


een glimlach
verheugd het hart
het opent een pril geluk
door een simpel gebaar
 
een knipoog
brengt je dichterbij
maar helaas
in knipogen ben ik niet zo goed
 
een liefdevolle blik
daarvoor zwicht
ik nog steeds
het doet mijn hart sneller slaan
 
simpele dingen
maken een mens zo blij
voor geluk is niet veel nodig
het is als een bloem die open bloeit

 

10-06-2009 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
09-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maagd Susan Boyle is er klaar voor

Maagd Susan Boyle is er klaar voor

Om Susan te bekijken druk op de foto.


.

Susan Boyle omschrijft haar verblijf van een week in de kliniek als "een korte vakantie" en heeft de bazen van ITV laten weten dat ze klaar is voor de live tournee van 'Britain's Got Talent'.

Uitgeput
Boyle, de Schotse zangsensatie die tweede werd in de talentenjacht, moest na de finale met uitputtingsverschijnselen in het ziekenhuis worden opgenomen. Het voorbije weekend liet de 48-jarige Schotse maagd weten dat ze helemaal hersteld is. De tournee start vrijdag in Birmingham. Jurylid en begeleider Simon Cowell heeft inmiddels laten weten dat Susan "hoogstwaarschijnlijk" zal aantreden. Hij benadrukt evenwel dat Susan er op elk moment uit kan stappen mocht ze teveel druk ervaren.

Vrouw van tien miljoen
Momenteel rust Susan uit bij een vriendin in Schotland, omringd door haar vrienden en haar kat Pebbles. Nog deze week wordt ze in Londen verwacht, waar ze werkt aan haar debuutalbum. Volgens 'BGT'-jurylid zullen daarvan makkelijk tien miljoen exemplaren verkocht worden. Susan wordt financieel begeleid door Ossie Kilkenny, die ook de zaken van U2 behartigt. Verwacht wordt dat ze binnen de korste keren tien miljoen euro zal verdienen.

09-06-2009 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FBI mag dood Carradine niet onderzoeken van Thailand

FBI mag dood Carradine niet onderzoeken van Thailand

http://img8.imageshack.us/img8/7043/carradine.jpg

De Thaise autoriteiten staan weigerachtig tegenover de inschakeling van de FBI bij het onderzoek naar de doodsoorzaak van acteur David Carradine vorige week in Bangkok.

De FBI mag het onderzoek van de Thaise politie in Bangkok volgen en vragen stellen, maar ze mag zelf geen onderzoek voeren, zo zegt de minister van Buitenlandse Zaken Sirisak Tiyapan volgens de Bangkok Post.

Verhangen aan kleerkast
Het lijk van de voormalige ster van de vroegere televisieserie "Kung Fu" werd afgelopen weekend naar de Verenigde Staten overgebracht.

De 72-jarige Carradine werd donderdag verhangen teruggevonden in een kleerkast van zijn suite in een Thais luxehotel. Na zijn mysterieuze dood had zijn familie gezegd, de FBI te willen inschakelen.

09-06-2009 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marilyn Manson scheert hakenkruis in schaamhaar lief

Marilyn Manson scheert hakenkruis in schaamhaar lief

Om Sweet Dreams te bekijken druk op de foto.


.

Marilyn Manson heeft op bizarre wijze de geruchten aangezwengeld dat hij nazi-sympathieën zou hebben.

Marilyn bracht zelf het nieuws naar buiten dat hij een hakenkruis in het schaamhaar van zijn vriendin heeft geschoren, meldt Perez Hilton.

De zanger is tegenwoordig aan het daten met Stoya, een jong meisje dat in pornofilms speelt. Marilyn schept over het incident op door te vertellen dat hij het hakenkruis eerst met eyeliner op zijn vriendin had getekend maar room service belde om een betere stift, omdat "de lijntjes wel strak moesten zijn".

09-06-2009 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry is geobsedeerd door haar poes

Katy Perry is geobsedeerd door haar poes

Om I Kissed A Girl te bekijken druk op de foto.


.

"Dankzij mijn poes heb ik geen vriendje nodig, ik ben een beetje geobsedeerd door haar." Pech voor de vetzakken onder jullie, want Katy Perry bedoelt hier wel degelijk haar huisdier. "Ik verkies mijn kat Kitty Purry (leuk woordspelletje op haar eigen naam; nvdr) boven mannen. Met haar hoef ik tenminste nooit op de cover van een tijdschrift te staan." Dat zal haar rocker Travis McCoy, met wie de passie sinds kort opnieuw stevig opgelaaid is, ongetwijfeld graag horen...

Perry geeft toe dat het onmetelijke succes van haar superhit 'I kissed a girl' uit de lucht kwam vallen. "Ik dacht dat Amerika het wel leuk zou vinden, maar zelfs in Duitsland, Scandinavië en Japan kent iedereen de regels uit het hoofd."

09-06-2009 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!