Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deurwaarder legt beslag op BMW van Frank Molnar

Deurwaarder legt beslag op BMW van Frank Molnar

http://img191.imageshack.us/img191/4201/frankmolnar.jpg

Een gerechtsdeurwaarder heeft op 4 juni beslag laten leggen op de BMW Z4 van gewezen Big Brother-bewoner Frank Molnar, momenteel het brein achter de digitale zender Gunk TV. Dat meldt Gazet van Antwerpen.

Molnar zou in Gunk Magazine foto's hebben gepubliceerd zonder toestemming van de eigenaar van de beelden. Als hij de gevorderde schuld niet inlost, zal de wagen op 10 juli openbaar verkocht worden.

"Sinds ik terug ben uit Los Angeles waar ik voor professionele doeleinden verbleef, heb ik via mijn boekhouder deze zaak geregeld. Ik sta nergens meer in het krijt. Die wagen zal dus ook niet verkocht worden", was de reactie van Molnar.

13-06-2009 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Fabre krijgt prijs van Franse critici

Jan Fabre krijgt prijs van Franse critici

http://img8.imageshack.us/img8/6201/janfabre.jpg

Jan Fabre krijgt dinsdag de Grand Prix van de Franse podiumcritici. De Belgische kunstenaar wordt gelauwerd voor zijn meest recente voorstelling 'Orgy of tolerance', zo meldt De Standaard zaterdag.

Gevoelig in Frankrijk
Dat de Antwerpse kunstenaar de juryprijs van de verenigde Franse podiumcritici krijgt, is volgens De Standaard verrassend. Sinds hij vier jaar geleden een storm van protest ontketende als gastcurator op het theaterfestival van Avignon, ligt Jan Fabre in Frankrijk namelijk erg gevoelig. Zo noemde de krant Le Figaro het avant-gardistische programma dat Fabre in Avignon samenstelde de "diepste crisis van het festival sinds 1968".

'Orgy of tolerance' gaat onder meer over "de extase van het consumeren". Le Monde noemde het een "kunstig georkestreerd spektakel dat opgebouwd is uit briljante hysterie". Het stuk is deze zomer te zien op het festival van Avignon.

13-06-2009 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lucy die in de Sky hing met Diamonds is ernstig ziek

Lucy die in de Sky hing met Diamonds is ernstig ziek

Om Lucy In The Sky te beluisteren druk op de foto.


.
De tekening van Julian Lennon die inspireerde tot het nummer.

Lucy Vodden, de vrouw die The Beatles in 1967 inspireerde voor hun psychedelische nummer Lucy in the sky with diamonds, is ernstig ziek.

De 46-jarige Vodden is deze week weer in contact gekomen met Julian Lennon, de zoon van Beatles-zanger John Lennon. Hij kreeg te horen dat Lucy lijdt aan lupus, een chronische ziekte waarbij het bindweefsel in het lichaam door ontsteking wordt aangetast.

Vodden en Lennon junior waren in hun jeugd bevriend. Julian zou in die periode een tekening van Lucy hebben gemaakt, die als inspiratiebron diende voor het bekende Beatles-liedje.

De klassieker Lucy in the sky with diamonds van het album Sgt Pepper's lonely hearts club band geldt als een lofzang op de psychedelische drug LSD. Maar Paul McCartney ontkende dat in een interview met Rolling Stone.

13-06-2009 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MNM-uitzending zorgt voor grote verkeershinder in Wijgmaal

MNM-uitzending zorgt voor grote verkeershinder in Wijgmaal

Om Stan Van Sam Samang te bekijken druk op de foto.


.

Een live uitzending van radio MNM vanuit het café ''t Werrek 'in Wijgmaal heeft gisteravond aanleiding gegeven tot grote verkeershinder. Dat meldt de Leuvense politie. Aanleiding was de aanwezigheid van Stan Van Samang die deze zaak had aangeduid als zijn favoriete kroeg. Vanaf 18 uur moest de straat worden afgesloten voor alle verkeer en werden twee bushaltes onbereikbaar. De verkeershinder duurde enkele uren.

13-06-2009 om 13:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ben de poort


Ik ben de poort.



http://img7.imageshack.us/img7/4400/neetuchandra21a.jpg


ik ben de poort
die opengaat bij jouw aanschijn
vol geluk ervaar ik
wat ik nooit dacht te mogen meemaken
 
ik ben de poort
de poort naar mijn eigen geluk
alleen ik besluit wie ik binnen laat
of wie buiten wacht in de kou
 
niemand die binnen mijn poort geraakt
de poort naar mijn hart
alleen zij wie ik liefdevol binnenlaat
want zij verdienen een plaatsje in mijn hart



13-06-2009 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
12-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Ryan maakt clubhit van 'Babacar'

Kate Ryan maakt clubhit van 'Babacar'

Om Babacar te bekijken druk op de foto.


.

Kate Ryan draait weer een hit van France Gall door de synthesizersaus. Deze keer stort ze zich op 'Babacar' uit 1987. 'Babacar' is de voorloper van een conceptalbum dat later dit jaar verschijnt.

12-06-2009 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton draait Cristiano Ronaldo binnen

Paris Hilton draait Cristiano Ronaldo binnen

http://img7.imageshack.us/img7/7027/parishiltonk.jpg

Paris Hilton laat er geen gras over groeien. Ze had nog maar pas haar vriendje Doug Reinhardt de deur gewezen of ze stond al speeksel uit te wisselen met voetballer Cristiano Ronaldo. De twee ontmoetten elkaar gisteravond in de club My House in Los Angeles, amper 24 uur nadat Paris brak met Doug.

Een bron in X17Online: "Cristiano en Paris konden hun handen niet van elkaar houden, de hele avond stonden ze speeksel uit te wisselen. Hij gaf meer dan 20.000 dollar uit aan champagne en cocktails". Het stel verliet de club om drie uur 's nachts en reed samen naar het huis van Paris' zus Nicky. Cristiano verliet twee uur later het huis, met een brede grijns op zijn gezicht.

12-06-2009 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ray Davies, Vive La Fête en The Hives op Lokerse Feesten

Ray Davies, Vive La Fête en The Hives op Lokerse Feesten

Om Maquillage te bekijken druk op de foto.


.
Vive La Fête.

De Lokerse Feesten hebben een nieuwe reeks namen aan hun programma toegevoegd. Bekendste in het rijtje is voormalig Kinks-frontman Ray Davies, die Lokeren op 9 augustus met zijn groep aandoet. Diezelfde dag staan ook de pas bevestigde Zweedse punkrockers The Hives op de affiche, en speelt het Belgische Goose een dj-set.

Meer binnenlandse artiesten die eind juli-begin augustus in de Durmestad spelen zijn Das Pop (31 juli), Discobar Galaxie (1 augustus), Bart Peeters (3 augustus), Vive La Fête (7 augustus) en Dr. Lektroluv (8 augustus).

Tot slot werden ook de Nederlander Alan Clark en een aantal dj's van de 'Hindu Night'-Britpopfuiven aan de affiche toegevoegd.

Eerder al werd de komst van artiesten als Simple Minds, Ultravox, Donna Summer, David Byrne, Cypress Hill, Manic Street Preachers, Orbital, Anouk en Primal Scream aangekondigd.

12-06-2009 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Officieel: Carradine pleegde geen zelfmoord

Officieel: Carradine pleegde geen zelfmoord

http://img269.imageshack.us/img269/6540/carradineh.jpg

Een patholoog-anatoom in dienst van de familie van acteur David Carradine heeft bevestigd dat de 'Kung Fu'-ster geen zelfmoord heeft gepleegd. Carradine werd op 4 juli dood aangetroffen in zijn hotelkamer in Bangkok. De oorzaak van zijn overlijden is nog steeds onduidelijk, meldt de lijkschouwer.
"De resultaten van de autopsie en de bewijzen tot dusver hebben uitgewezen dat zijn dood niet het gevolg is van zelfmoord", besluit patholoog Michael Baden. "Om definitief de doodsoorzaak vast te stellen, moeten we wachten op verdere informatie uit Thailand."

Koord om genitaliën
Baden, die ook als expert optrad tijdens het moordproces van ex-footballster O.J. Simpson en het proces van de veroordeelde muziekproducer Phil Spector, kwam tot die conclusie na een tweede lijkschouwing. Carradine werd vorige week aangetroffen in een klerenkast met een koord om zijn hals en zijn genitaliën. De Thaise autoriteiten gingen in eerste instantie uit van een zelfmoord.

12-06-2009 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter van Cher laat zich in zoon veranderen

Dochter van Cher laat zich in zoon veranderen

Om Believe te bekijken druk op de foto.


.

Chers dochter Chastity -Chaz- Bono laat weten dat ze transsekueel is. Ze laat zich binnenkort opereren om zo de man te worden "die ze hoort te zijn".

Trots
"Chaz dacht er jaren over na maar heeft nu besloten om helemaal zichzelf te worden. Hij is trots op zijn beslissing en dankbaar voor het respect en de steun die hij al heeft mogen ontvangen. Hij hoopt dat zijn keuze de harten en geesten van de mensen opent wat betreft dit onderwerp, zoals twintig jaar eerder gebeurde toen hij uit de kast kwam", aldus haar/zijn manager.

Vlak na zijn veertigste verjaardag is Chaz' geslachtsverandering op gang gezet. Chaz is het kind van Cher en Sonny Bono.

12-06-2009 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Usher scheidt na bijna twee jaar van styliste

Usher scheidt na bijna twee jaar van styliste

Om Yeah te bekijken druk op de foto.


.

R'n'B-ster Usher gaat na bijna twee jaar scheiden van zijn vrouw Tameka Foster. Het stel zou al een jaar niet meer bij elkaar wonen, weet de doorgaans goed geïnformeerde showbizzsite Showbizzspy.

De split komt vier maanden nadat de styliste een hartaanval kreeg tijdens een schoonheidsoperatie in Brazilië. Usher vloog toen wel meteen naar Zuid-Amerika om zijn vrouw te steunen, maar benadrukte dat hij niet op de hoogte was van deze opsmukbeurt.

Eerste bruiloft afgelast
Het koppel trouwde in augustus 2007, een maand nadat de eerste plechtigheid om mysterieuze redenen afgelast werd door Usher. Zijn moeder zag naar verluidt de bruiloft niet zitten, wat voor de nodige spanningen zorgde.

"Voor Usher komen de kinderen op de eerste plaats", weet een bron. "Hij is een geweldige vader, die enkel doet wat goed voor hen is." Het koppel heeft twee kinderen, de achttien maanden oude Usher Raymond V en de zes maanden oude Naviyd.

12-06-2009 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New Orleans hoopt op burgemeester Brad Pitt

New Orleans hoopt op burgemeester Brad Pitt

http://img7.imageshack.us/img7/273/bradpittr.jpg

Als Brad Pitt het acteren beu is, kan hij misschien wel terecht in de politiek. De inwoners van zijn thuisstad New Orleans zien hem alvast helemaal zitten als burgemeester.

Pitt werkte na de doortocht van orkaan Katrina in 2005 mee aan de heropbouw van de verwoeste stad. Zelfs huisjes voor de daklozen bouwen was hem niet te veel en dat zijn ze daar nog niet vergeten. "We hebben hulp nodig van buiten de stad. Brad kan dat voor ons regelen", meent inwoner Thomas Bayer.

Aan geld ontbreekt het de schatrijke vent van Angelina Jolie uiteraard niet. Onlangs gaf hij nog zo'n 700.000 euro uit aan een olieschilderij van de Duitse kunstenaar Neo Rauch.

12-06-2009 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mendes moest tien jaar lang afdankertjes van zussen dragen

Mendes moest tien jaar lang afdankertjes van zussen dragen

http://img7.imageshack.us/img7/5757/evamendesf.jpg

Eva Mendes moest vroeger tien jaar lang de kleren van haar oudere zussen dragen. "We hadden geen geld op overschot, dus ik kreeg telkens de afdankertjes", aldus de actrice uit onder meer 'Hitch' en 'Once upon a time in Mexico'. "Mijn tweelingzussen waren bovendien tien jaar ouder, dus ik was telkens hopeloos uit de mode. Dat er intussen een decennium voorbij was, daar trok mijn moeder zich lekker niets van aan."

Mendes prijst zich wel gelukkig dat ze uit een familie stamt waar de eindjes aan elkaar moesten geknoopt worden. "Zelfs als ik het kon, zou ik niets veranderen aan mijn opvoeding. Ik heb er de waarde van geld leren kennen en daardoor apprecieer ik des te meer wat ik nu heb. Mij zul je geen zotte uitgaven zien doen.

12-06-2009 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen vreest nooit nog een vent te zullen vinden

Lily Allen vreest nooit nog een vent te zullen vinden

Om The Fear te bekijken druk op de foto.


.

Opgelet: naar de komedie 'He's just not that into you' kijken kan schadelijke gevolgen hebben. Vraag dat maar aan Lily Allen, die prompt een romantische depressie overhield aan zoveel vrouwelijke kommer en kwel. "Nu ik die film gezien heb, denk ik dat ik nooit nog een vent zal vinden. Ben droevig", liet de zangeres op haar Twitter-profiel optekenen.

Haar recentste relatie, die met de 21 jaar oudere kunsthandelaar Jay Jopling, sprong al na een maand af. Vorig jaar had Allen een knipperlichtrelatie met Chemical Brothers-ster Ed Simons en daarvoor was dj Seb Chew de gelukkige. Opvallend aan dit rijtje: de veroveringen van Lily worden almaar ouder en rijker. "Met jongens van mijn eigen leeftijd heb ik niets gemeen", legt de zangeres uit. "Als die trend zich voortzet, moet de volgende wel zestig jaar zijn."

12-06-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna mag Mercy adopteren: Ze heeft er het geld voor

Madonna mag Mercy adopteren: Ze heeft er het geld voor

Om Frozen te bekijken druk op de foto.


.
Eerder nam Madonna ook al adoptiezoontje David Banda mee uit Malawi.

Madonna mag een tweede kind uit Malawi adopteren. Dat besliste het Hooggerechtshof uit het straatarme land vandaag. Niets staat haar dus nog in de weg om het felbegeerde weeskindje Mercy mee naar huis te nemen.

"Volgens ons zullen buitenlandse ouders zich beter bezig kunnen houden met het kind", luidde de redenering van rechter Lovemore Munro. "Bovendien heeft Madonna de nodige financiële middelen om haar een mooie toekomst te bieden." Mercy's familie plaatste haar in een weeshuis toen haar moeder op jonge leeftijd stierf, enkele dagen na haar geboorte.

Rechters overhaald
In maart dit jaar werd haar adoptieverzoek nog geweigerd omdat de zangeres het voorbije anderhalf jaar niet in Malawi verbleef, zoals de wet in het Afrikaanse land voorschrijft. Madonna ging in beroep tegen die weigering en slaagde er in twee van de drie betrokken rechters te overtuigen haar de adoptie alsnog toe te kennen. De derde ging akkoord met die gang van zaken.

"Door het dolle heen"
Madonna is in de wolken met deze beslissing. "Ze is door het dolle heen", aldus een bron. "Ze zat in zak en as toen de adoptie werd geweigerd, maar ze heeft er zich in vastgebeten. Die vrouw kan bergen verzetten. Ze heeft geen middel onbenut gelaten om aan te tonen dat de weigering een foute beslissing was." Het voorbije weekend probeerde Madonna nog een kind uit Lesotho te adopteren voor het geval dat deze poging zou mislukken.

Lourdes en Rocco
De zangeres heeft naast adoptiezoontje David Banda ook twee biologische kinderen, Lourdes (12) en Rocco (8). Lourdes komt uit een relatie met haar voormalige fitnesstrainer Carlos Leon, Rocco uit het ondertussen gesprongen huwelijk tussen de popster en Guy Ritchie.

12-06-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ooit dacht ik
Ooit dacht ik

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/zooey1431024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


 ooit dacht ik.

ik zal er wel komen,

maar dit blijven dromen.

ooit dacht ik.

ik zal wel winnen,

maar 't is niet te overwinnen.

ooit geloofde ik.

in de vrijheid,

maar die ben ik kwijt.

ooit geloofde ik.

in mijn therapeut,

en ik ben nu de pineut.

ooit vertrouwde ik.

mijn eigen kracht,

maar die is versmacht.

hoop,geloof,vertrouwen alles verloren,

was ik maar nooit vervloekt geboren.

12-06-2009 om 11:24 geschreven door artist lover


» Reageer (16)
11-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Peeters en A Brand headliners op Marktrock 2009

Bart Peeters en A Brand headliners op Marktrock 2009

Om Liefde is alles te bekijken druk op de foto.


.

Bart Peeters en A Brand zijn de twee headliners van het Leuvense stadsfestival Marktrock, dat dit jaar op 14 en 15 augustus plaatsvindt. Op de Oude Markt spelen op vrijdag naast A Brand ook The Kids, Freaky Age, Hermanos Inglesos, Belgian Asociality en The Sedan Vault. Een dag later is het de beurt aan Bart Peeters, Yevgueni, Selah Sue, Drive Like Maria, The Galacticos en La Fille D'O.

100% Belgisch
Zoals organisator The Entertainment Group (TEG) al in januari aankondigde krijgt Marktrock dit jaar een affiche die 100 procent van Belgische makelij is. Het zwaartepunt ligt net als vorig jaar op de Oude Markt. Nieuw is dat de concerten op dit plein voor het eerst sinds vele jaren weer gratis zijn. Dit was onder meer mogelijk door het feit dat Leuven het festival voor het eerst een toelage geeft. Marktrock krijgt 100.000 euro.

Siska Schoeters
De concerten op de Oude Markt zullen worden gepresenteerd door Studio Brussel-dj Siska Schoeters. De activiteiten op andere plaatsen in de stad zullen pas later worden bekendgemaakt. Het enig tipje van de sluier dat werd gelicht is dat er op de Grote Markt een Stella Marktrock Terras zal worden ingericht met King DJ als "resident dj".

11-06-2009 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justine Henin maakt haar debuut in het theater

Justine Henin maakt haar debuut in het theater

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/justine-henin.jpg?t=1244722694

Tennisster Justine Henin is dit najaar voor de eerste keer te zien op de planken. Ze maakt haar theaterdebuut in het stuk 'Arrête de pleurer Pénélope!' aan de zijde van de voormalige Miss België Julie Taton.

In het komische stuk trekken drie jonge vrouwen naar de vrijgezellenavond van hun vriendin Lola, die maar niet opdaagt. Justine Henin speelt Chloé, een sarcastische schrijfster. Ze krijgt weerwerk van Julie Taton, die gestalte geeft aan een hyperactieve persverantwoordelijke, en Bérénice, de Pénélope uit de titel.

Voor Henin, die in mei vorig jaar een punt zette achter haar sportieve carrière, wordt het haar vuurdoop in het theater. De 25-jarige voormalige tennisster had wel al een kleine rol in de tv-reeks 'Plus belle la vie'. De komedie gaat van 24 oktober tot 20 december op tournee langs een twintigtal zalen in het zuiden van het land.

11-06-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Californië moet kroontje afgeven

Miss Californië moet kroontje afgeven

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/carrie-prejean.jpg?t=1244722517

Carrie Prejean is niet langer Miss Californië. De voor deze titel verantwoordelijke organisatie heeft dat laten weten na ophef over foto's met veel bloot uit haar verleden en haar sterk afwijzende mening ten aanzien van het homohuwelijk.

De organisatie stelde dat Prejean is onttroond, omdat ze niet aan de contractuele verplichtingen heeft voldaan. Ze zou hebben geweigerd namens de Miss Californië-organisatie naar buiten te treden. Ze is opgevolgd door haar plaatsvervanger, Tami Farrell.

Prejean ontpopte zich als een fel tegenstandster van het homohuwelijk en noemde zich een gelovig christen. Er verschenen vervolgens foto's van een zeer schaars geklede Prejean in de media.

De verantwoordelijken bij de organisatie, inclusief eigenaar Donald Trump, hebben beklemtoond dat de enige reden voor haar ontslag is dat ze nalaat te doen wat van haar als Miss verwacht mag worden.

11-06-2009 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagboek opnames 'Dossier K' van Jan Verheyen - dag 5

Dagboek opnames 'Dossier K' van Jan Verheyen - dag 5

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/jan-verheyen.jpg?t=1244722250
Tip : als je niet uitgeput wil raken, nooit sneller lopen dan de cameraman.

De komende maanden kan je hier alles vernemen over het nieuwe filmproject van Jan Verheyen, 'Dossier K' naar de gelijknamige thriller van Jef Geeraerts. Koen De Bouw en Werner De Smedt spelen opnieuw het speurdersduo Vincke en Verstuyft, dat ze voor het eerst vertolkten in 'De zaak Alzheimer' van Erik Van Looy. De opvolger van deze kaskraker is een verhaal over afrekeningen binnen het Albanese misdaadmilieu. Jan Verheyen blogt exclusief aan HLN.BE het dagboek van de opnames voor zijn tiende film.

Dag 005 - dinsdag 02 juni 2009 - Chanssin (Spontin, Condroz, België)

9 uur: Bos Chanssin
Heb net de first unit alleen op pad gestuurd. Ze draaien een heel technische minutieus uitgeplotte stunt met auto's. Nu eist de second unit (beperktere tweede cameraploeg) al mijn aandacht op. Blerim (Nazim) loopt zich al heel de ochtend op te laden voor eeen erg fysieke achtervolgingsscène door berg en bos. Hij krijgt nog een nuttige richtlijn mee van Ed, de Nederlandse wapenexpert: 'If you breaka my gun, I breaka your face!"

9.05 uur: Bos Chanssin
Camera-assistant Bart heeft net 'magic arms' gemonteerd op de camera van Ruben (Director of Photography 2nd unit), zodat die de dolle vlucht van Nazim op de voet kan volgen. Straks wordt het nog ingewikkelder: dan krijgt Ruben een Easyrig over zijn hoofd, een soort kapstok die toelaat om tarzangewijs de camera aan een touw mee te zwieren.

11 uur: Bos Chanssin
Blerim rent met doodsverachting van een helling in het bos en valt pal op zijn geweer. Het geweer 'breaka' netjes in 'two pieces'. Visionaire opnameleider Jelle weet meteen houtlijm liggen en klemmen om het geweer te herstellen.

12 uur: Bocht in de weg Chanssin
Na de middag werken beide units samen aan een stunt in een haarspeldbocht. Wagens, kogels en bloed spatten in het rond. Rik en zijn stuntteam zijn de absolute meesters der lage landen.

20 uur: Chanssin
Iedereen puft na van een loodzwaare dag vol technische en fysieke hoogstandjes. Even tijd nemen om mijn tevredenheid te delen met de cast en de crew.
Tot morgen,
Jan

11-06-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!