Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gitarist The Ventures overleden

Gitarist The Ventures overleden

Om Walk Don't Run te bekijken druk op de foto.


.

Bob Bogle, een van de gitaristen van de Amerikaanse rockband The Ventures, is overleden. Bogle is 75 jaar geworden. Samen met Don Wilson richtte Bogle in 1958 in Seattle de instrumentale band op. Later kwamen daar nog vier bandleden bij.

250 albums
The Ventures zijn onder meer bekend van de hits'Wipe Out', 'Walk, Don't Run' en 'Hawaii Five-O'. Van de Ventures werden meer dan 250 verschillende albums uitgebracht. Ze treden nog steeds op.

17-06-2009 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cat Stevens kan leven met "plagiaat" Coldplay

Cat Stevens kan leven met "plagiaat" Coldplay

Om Cat Stevens te bekijken druk op de foto.

.

Zanger Cat Stevens (60) vergeeft de band Coldplay het "gebruik" van zijn liedje Foreigner uit 1963 in de hit Viva la Vida. De singer-songwriter, die al jaren islamiet is en zich Yusuf Islam noemt, houdt vol dat de Britse band Coldplay plagiaat heeft gepleegd, maar "hij kan ermee leven".

Cat Stevens, auteur van wereldhits als Morning Has Broken en Father Son: "Ze hebben mijn song gekopieerd, maar ik geloof niet dat ze het expres hebben gedaan. Ik heb zelf ook gekopieerd zonder me ervan bewust te zijn. Ik wil Coldplay wel eens ontmoeten, een kop thee drinken en zeggen dat het verder prima is, zo."

17-06-2009 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broer Mia Farrow dood aangetroffen

Broer Mia Farrow dood aangetroffen

http://img196.imageshack.us/img196/1517/miafarrow.jpg
Mia Farrow is in rouw.

Patrick Farrow, de broer van de Amerikaanse actrice Mia Farrow, is dood aangetroffen in zijn kunstgalerie in Castleton (Vermont). Dat meldt de Amerikaanse politie. Het overlijden is naar verluidt verdacht, maar de politie wil voorlopig geen informatie vrijgeven totdat een autopsie is uitgevoerd. De 33-jarige Farrow runde de galerie samen met zijn vrouw Susan.

Patrick was een van de zeven kinderen van regisseur John Farrow en actrice Maureen O'Sullivan, die in talrijke 'Tarzan'-films de rol van Jane vertolkte. Mia Farrow is vooral bekend van haar rol in de horrorfilm 'Rosemary's Baby' uit 1968.

17-06-2009 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Hefner wil baby van Kendra mee helpen opvoeden

Hugh Hefner wil baby van Kendra mee helpen opvoeden

http://img36.imageshack.us/img36/8158/hughhefner.jpg
Hugh Hefner in (kan het ook anders?) verleidelijk gezelschap.

Playboy-baas Hugh Hefner hoopt dat de toekomstige baby van Kendra Wilkinson een vast stekje krijgt in zijn villa. Ondanks het feit dat hun 'relatie' vorig jaar op de klippen liep, kijkt de bejaarde vrouwenmagneet uit naar de komst van het kind. "Dat kleintje zal altijd welkom zijn in mijn huis. Kendra gaat het zeer goed doen als mama. Ze wordt snel volwassen en haar vriend Hank heeft een zeer goede invloed op haar."

"Veel konijntjes"
"Ik ben er zeker van dat die baby hier heel vaak zal zijn", gaat Hefner verder. "We hebben hier heel veel konijntjes. Ook playmates die intussen moeder geworden zijn komen vaak over de vloer, dus het stikt hier tegenwoordig van de kinderen."

"Hopelijk een jongen"
American football-ster Hank Baskett heeft er geen probleem mee dat Hefner helpt bij de opvoeding van hun kind. "Hij zal er zeker bij betrokken worden", klinkt het. "Hef is een geweldige man, er is meer tussen hem en Kendra dan het publiek te zien krijgt. Ik stel het elke keer opnieuw vast als ik ze samen zie." Het geslacht van de baby is nog niet bekend, maar Baskett hoopt duidelijk op een jongen. "Zo kan hij waken over het dochtertje dat nadien nog zal komen."

17-06-2009 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan twittert naakt

Lindsay Lohan twittert naakt

http://img15.imageshack.us/img15/6658/lindsaylohano.jpg

Lindsay Lohan is nooit om een stunt verlegen en ook van een streepje eigen naakt is de actrice niet vies. Ze stapte al sliploos op een horde fotografen af en deze keer doet ze het gewoon zelf. Zonder de hulp van fotografen verstuurde ze eigen naaktfoto's de wereld in via Twitter. Haast onherkenbaar met lange blonde manen over haar borsten poseert ze. De actrice heeft ook een goede verantwoording haar stuntwerk. "Ik verveelde me en toen kwam ik op de idee om een paar naaktfoto's te twitteren", schrijft de Duitse krant Express.

17-06-2009 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan na vier jaar gestopt met antidepressiva slikken

Jordan na vier jaar gestopt met antidepressiva slikken

http://img19.imageshack.us/img19/7237/jordanv.jpg
Jordan in 'veilige' handen.

Nu het huwelijk met Peter Andre op de klippen gelopen is, hoeft Jordan plots ook geen antidepressiva meer te slikken. "Ik voel me gelukkiger", aldus het naaktmodel. "Mijn aandacht gaat naar de kinderen, mijn werk en mijn conditie. Met resultaat, want na vier jaren heb ik de pillen eindelijk uit mijn leven kunnen bannen. Het gaat echt goed met mij."

Ander verhaal bij Andre, die sinds de breuk zes kilogram kwijtgespeeld is. "Ik ben er nog altijd niet goed van, maar ik moet sterk blijven voor de kinderen. Veel appetijt heb ik tegenwoordig niet, vandaar dat ik zo sterk vermagerd ben. Maar ik doe echt mijn best om goed te eten en te sporten."

Veel positiefs valt er niet te rapen bij een scheiding, maar Jordan haalt er toch een lichtpuntje uit. "Nu weet ik tenminste wie mijn echte vrienden zijn. Ik wil iedereen bedanken voor de steun. Tot de waarheid aan het licht komt - en geloof me, dat zal ooit gebeuren - heeft niemand het recht om over mij te oordelen."

17-06-2009 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham laat borsten serieus verkleinen

Victoria Beckham laat borsten serieus verkleinen

http://img188.imageshack.us/img188/3658/victoriabeckham.jpg
Bye bye 75DD. Mel B pakte ze hier nog eens stevig vast tijdens een concert van de Spice Girls.

Victoria Beckham heeft drie weken geleden voor de derde keer aan haar borsten laten werken. De voormalige Spice Girl wilde als mama van drie kinderen af van haar WAG-imago en liet haar dubbele D verkleinen tot een schattige 75B. Ze herstelt momenteel in Frankrijk van de ingreep, samen met haar David en de drie zonen.

"Symbool voor WAG"
"Victoria wilde al een tijdje af van haar implantaten", aldus een bron. "Voor haar stonden die symbool voor haar oude WAG-imago, maar sindsdien is ze een ander mens geworden. Ze is zeer tevreden met het resultaat. Na de operatie kwam ze nog enkele zaken afhandelen in Londen en daarna is ze doorgereisd naar de Franse Rivièra om gedurende twee weken in alle rust te herstellen."

Van 75A naar 75D
'Posh Spice' liet er in 1999 geen gras over groeien en ging van 75A meteen naar 75D. Twee jaar later maakte ze daar een dubbele D van. Nu haar cupmaat weer normale proporties aangenomen heeft en ook haar huid er natuurlijker uitziet, lijkt ze helemaal klaar voor een rol in de schaduw.

17-06-2009 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wees bevriend


Wees bevriend


http://img10.imageshack.us/img10/3893/beyonce4b.jpg



*wees bevriend met kleine dingen*
*met een mooie bloem die bloeit*
*met de vogeltjes die zingen*
*met een vlindertje dat stoeit*
*met de heldere regendruppen*
*met de blijde zonneschijn*
*wees bevriend met kleine dingen*
*en je zult gelukkig zijn*


17-06-2009 om 10:32 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
16-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna belt elke avond haar adoptiedochter

Madonna belt elke avond haar adoptiedochter

Om Hung Up te bekijken druk op de foto.


.

Elke avond belt Madonna naar Mercy James, het vierjarige Malawische meisje dat de zangeres mag adopteren.
Madonna won de beroepsprocedure en heeft de kleuter inmiddels verhuisd naar een luxueuze lodge in de Malawische hoofdstad Lilongwe. Madonna stuurde ook een verpleegster en een kindermeid om op de kleine Mercy te letten.

Medewerkers van Madonna werken nu aan de nodige papierwinkel. Mercy, wiens mama overleed bij de geboorte, zal per privéjet naar New York gevlogen worden. Daar zal ze kennismaken met haar nieuwe zus Lourdes (12) en broer Rocco (8) en David Banda (3). David werd twee jaar geleden door Madonna uit Malawi geadopteerd. Op 4 juli begint Madonna aan haar Europese tournee, die duurt tot eind augustus. Vermoedelijk zal Mercy al die tijd in New York blijven met een team van kindermeisjes.

16-06-2009 om 16:01 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omstreden BBC-presentator Jonathan Ross krijgt award

Omstreden BBC-presentator Jonathan Ross krijgt award

http://img14.imageshack.us/img14/4849/jonathanross.jpg

BBC-presentator Jonathan Ross heeft de 'Music Industry Trust's Award' gekregen. Ross kwam onlangs in opspraak nadat hij en collega Russel Brand live op de radio op de voicemail van Andrew 'Manuel' Sachs een bericht inspraken dat Brand met diens kleindochter van bil was gegaan.

Hij krijgt de Britse muziekprijs omdat hij via zijn shows allerlei bands en beginnende artiesten een steuntje in de rug heeft gegeven, meldt de BBC. Volgens de organisatoren van de muziekprijs heeft Ross sinds zijn eerste televisieshow 'The Last Resort' in 1987 muzikanten een podium geboden. Eerdere winnaars van de 'Music Industry Trust's Award' zijn onder andere sir Elton John en Kylie Minogue.

Ross werd na de bewuste uitzending met de voicemail voor drie maanden geschorst. De BBC kreeg een boete opgelegd van ruim 150.000 euro.

16-06-2009 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doug misbruikte kredietkaart Paris Hilton

Doug misbruikte kredietkaart Paris Hilton

http://img198.imageshack.us/img198/8682/dougreinhardt.jpg

Doug Reinhardt zou de kredierkaart van Paris Hilton zonder haar toestemming hebben gebruikt, en hebben opgeschept dat hij voergoed 'binnen was'.

"Mijn broodje is gebakken"
De honkballer zou tijdens een feestje hebben opgeschept over de manier waarop hij Paris had geschaakt. Ook zou volgens hem zijn broodje gebakken zijn. Een van de aanwezigen vertelde dit echter door aan Paris.

Juwelen en kunst
Ook zou de Hiltontelg er achter gekomen zijn dat Doug zonder haar toestemming verscheidene aankopen met haar kredietkaart had gedaan, waaronder sieraden en kunst. Dit meldt de Chicago Sun Times.

Sms'jes naar andere vrouwen
De druppel die de emmer deed overlopen was echter een aantal sms'jes dat haar ex naar vreemde vrouwen stuurde. Ronaldo weze hierbij gewaarschuwd.

16-06-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patty Brard zoekt naar Nederlandse vervangster voor K3

Patty Brard zoekt naar Nederlandse vervangster voor K3

Om kusjesdag te bekijken druk op de foto.


.

Zowel in Vlaanderen als in Nederland wordt binnenkort de grote klopjacht op een vervangster voor de blonde Kathleen bij K3 geopend. In Nederland zal Patty Brard in de jury van het programma 'K2 zoekt K3' zetelen. Als voormalig lid van de oer-meidengroep Luv' kent de inmiddels 54-jarige Patty het klappen van de zweep.

Op tijd zwijgen
"In zo'n meidengroep onstaat al gauw een ruzie", verklaart ze in De Telegraaf. "Wij zoeken naar iemand die weet wanneer ze moet praten en vooral: die weet wanneer ze moet zwijgen".

"Het laatste wat we willen, is een vijfde wiel aan de wagen", zegt Patty. "Het nieuwe K3'tje moet iemand zijn die kinderen aanspreekt én die begrijpt hoe je door achter de schermen over je problemen te praten, kunt zorgen dat je vóór de schermen goed blijft presteren. Het is niet niks wat er wordt verwacht. Karen en Kristel zijn niet alleen collega's maar ook vriendinnen die samen op vakantie gaan".

Ervaring met Luv'
"Ik weet als geen ander hoe het is om verkeerd te worden vervangen", vervolgt Patty, die na haar vertrek uit Luv' begin jaren tachtig werd opgevolgd door limbodanseres Ria Thielsch. "Er was zuiver naar het uiterlijk gekeken en niet naar hoe zij in de groep lag. Nee, het moest gewoon een Indisch meisje zijn. Nou, het heeft maar heel kort geduurd. Dat gun je niemand: niet de twee overgebleven zangeressen, maar ook de nieuwkomer niet".

Zelf graag meegedaan
Voor Patty is de samenwerking met K3 een hereniging. "Tien jaar geleden zijn Kristel, Kathleen en Karen in feite bij mij begonnen. Voor opnames van een programma van me stonden ze in mijn huiskamer 'Oya Lele' gezongen, omdat ik toen al de nieuwe Luv' in die drie meiden zag. Eerlijk gezegd, baal ik dat ik er zelf te oud voor ben. Anders had ik me vast en zeker ingeschreven voor de audities!'

Patty wordt bij de zoektocht, waarvoor ze vandaag honderden Nederlandse kandidates monstert, gesteund door K3-choreografe Axana Ceulemans en K3-tekstschrijver Miguel Wiels.

16-06-2009 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Rafael van der Vaart heeft borstkanker

Vrouw Rafael van der Vaart heeft borstkanker

http://img37.imageshack.us/img37/7859/rafaelvandervaart.jpg
Rafael van der Vaart.

http://img190.imageshack.us/img190/9494/sylviavandervaart.jpg
Sylvie van der Vaart werd intussen al geopereerd.

Een maand geleden is bij de vrouw van Real Madrid-speler Rafael van der Vaart (26) borstkanker in een vroeg stadium vastgesteld. Sylvie is inmiddels met succes geopereerd. Er werden geen uitzaaiingen in het lichaam van de 31-jarige ontdekt en volgens de artsen zal de vrouw volledig herstellen. Wel moet ze preventieve chemotherapie ondergaan. Het koppel, momenteel op vakantie, wil deze moeilijke periode in alle rust doorkomen. De presentatrice werd begin dit jaar door tijdschrift Jackie uitgeroepen tot best geklede vrouw van Nederland.

16-06-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CRon laat gevoelige plekken masseren

CRon laat gevoelige plekken masseren

http://img29.imageshack.us/img29/8774/christianoronaldo.jpg

Dat Cristiano Ronaldo al weken sukkelt met pubalgie wisten we al, maar dat hij zich daarvoor aan het zwembad van Las Vegas laat behandelen door zijn schaarsgeklede physiotherapeut Antonio Gaspar doet de speculaties over zijn geaardheid weer wat oplaaien. De nieuwe 'crack' van Real Madrid liet naast zijn lies ook zijn gouden voeten masseren door de zonneklopper.

De Portugese international werd de afgelopen weken eveneens meermaals gespot in het gezelschap van Paris Hilton en tal van andere rondborstige dames. Intussen hebben ze bij Real Madrid al laten weten dat CRon zijn liederlijke levensstijl maar beter definitief begraaft.

16-06-2009 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Transformers-acteur laat 'Autobot' tatoeëren

Transformers-acteur laat 'Autobot' tatoeëren

http://img7.imageshack.us/img7/5149/transformersm.jpg
Producer Lorenzo di Bonaventura en acteurs Ramon Rodriguez, Josh Duhamel en Tyrese Gibson.

Acteur Tyrese Gibson heeft tijdens de opnames van de tweede 'Transformers'-film een tatoeage van een 'Autobot' op zijn arm laten zetten, tot grote frustratie van regisseur Michael Mann. "Michael werd er gek van dat ik dat tijdens de opnames had gedaan, omdat ik scènes moest draaien met opgerolde mouwen," zegt de acteur. "Gelukkig ben ik erg donker, als chocolade.''

Megan Fox
Gibson is niet alleen fan van de buitenaardse robots uit de films, hij vindt ook collega-actrice Megan Fox bijzonder aantrekkelijk. "Ze is zo sexy, dat zal iedere tiener en volwassen man opwindend vinden," zei hij in Amsterdam, waar hij samen met collega-acteurs Josh Duhamel en Ramon Rodriguez de film 'Transformers: Revenge of the Fallen' kwam promoten.

16-06-2009 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan en Peter André krijgen elk hun realityshow

Jordan en Peter André krijgen elk hun realityshow

http://img194.imageshack.us/img194/6529/jordanr.jpg

Jordan en Peter André gaan binnenkort ook de strijd met elkaar aan op de nationale televisie.

Ze hebben allebei een contract getekend voor een realityshow die hun leven na de scheiding zal vastleggen. De kans is groot dat de shows tegenover elkaar geprogrammeerd zullen worden.

"Katie heeft haar contract getekend en krijgt haar eigen show", zo laat een woordvoerder van de seksbom weten aan The Sun. Haar toekomstige ex-man Peter is al druk aan het werk. Zijn woordvoerder vertelt: "Wij zijn al aan het filmen. We hebben Peter net gevolgd naar China en dat was fantastisch."

16-06-2009 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan ondervraagd over gestolen juwelen

Lindsay Lohan ondervraagd over gestolen juwelen

http://img38.imageshack.us/img38/3585/lindsaylohanq.jpg

Detectives van Scotland Yard onderzoeken de diefstal van een partij juwelen ter waarde van 300.000 euro die zoek raakte na een fotosessie met Lindsay Lohan.

Het diamanten halssnoer en bijbehorende oorringen werden op 6 juni door Lindsay gedragen tijdens een photoshoot voor het magazine Elle in een Londense studio. De juwelen waren door modehuis Dior uitgeleend aan het magazine. Twee dagen later bleken de juwelen zoek.

Lohan is één van een handvol mensen die daarover ondervraagd zal worden. Dat meldt The Sun.

16-06-2009 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox wil relatie met Angelina Jolie

Megan Fox wil relatie met Angelina Jolie

http://img199.imageshack.us/img199/3295/meganfoxy.jpg

Megan Fox is pas single en heeft al haar zinnen gezet op een nieuwe relatie. Megan is ervan overtuigd dat een romance met Angelina Jolie, die voor haar relatie met Brad Pitt een lesbische vriendin had, al haar problemen zou oplossen. Megan is dolverliefd op Angelina.

Bewondering
"Telkens een relatie stukloopt, zeg ik bij mezelf 'kon ik maar de vriendin van Angelina Jolie zijn, een romance met haar beleven. Dat zou me zo gelukkig maken'. Ik hou van Angelina, ik bewonder haar en kijk naar haar op. Ze is mijn favoriete actrice. Ze is ook ongelooflijk eerlijk en ze is niet bang om zichzelf te zijn. Ze zegt wat haar op het hart ligt".

Angelina is bovendien de enige actrice met wie Megan vriendjes wil zijn. "Ik heb geen vriendinnen in dit vak. Toen ik opgroeide, heb ik maar één vriendin gehad. Ik was een halve jongen, al mijn vrienden waren jongens".

Varken
Tot Angelina ons Megan belt, troost die laatste zich in het gezelschap van haar beesten. Megan heeft zes honden, een eekhoorn, twee vogels en een kat. Onlangs moest ze haar varken weggeven omdat er in haar nieuwe huis gaan plaats was voor het beest. "Dat brak mijn hart, ik hou echt van dat varken. Maar hij is zeer gelukkig waar hij nu is".

16-06-2009 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren


Sterren


http://img7.imageshack.us/img7/2903/blacklipswallpapers4932.jpg



Sterren
Leven onder sterren
Van geluk
Schitterende heldere hemel
 
Samen lopen op het strand
In het maan licht
Hand in hand
Zijn we sterker
Dan de rest van de wereld
 
We kijk naar de heldere lucht
Waar plots een vallende ster neervalt
En wij …..
Wij denken met een zucht
Waren we ook maar
Daar boven in de lucht
 
Leven op wolkjes
Ver weg van zorgen
Ver weg van pijn
Daar waar we alleen
Gelukkig zijn



16-06-2009 om 11:07 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
15-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle boeken kost 9.750 euro per minuut

Susan Boyle boeken kost 9.750 euro per minuut

Om Susan te bekijken druk op de foto.


.

'Britain's Got Talent'-sensatie Susan Boyle verdient voor een optreden een slordige 9.750 euro per minuut. Volgens Shownieuws verdient de zangeres per optreden van twaalf minuten namelijk 117.000 euro. Verder heeft ze al een contract van 9,5 miljoen euro getekend bij Sony.

De Schotse zou met het geld alvast het huurhuis waarin ze woont willen kopen. Daarnaast geeft ze ook wat geld aan haar familie.

15-06-2009 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!