Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liv Tyler schreeuwt naar vrouw die schreeuwt naar huilende baby

Liv Tyler schreeuwt naar vrouw die schreeuwt naar huilende baby

http://img15.imageshack.us/img15/7790/livtylerq.jpg

Actrice Liv Tyler wilde alleen maar gaan lunchen. Maar toen ze een oudere vrouw zag schreeuwen naar een huilende, hulpeloze baby kon de moeder in de actrice zich niet langer gedeisd houden. Het resultaat? Een schreeuwwedstrijd tussen twee razende vrouwen met wijzende vingers op Santa Monica Boulevard in Los Angeles.

Politie
Tyler dreigde er op een gegeven moment mee de politie te bellen, een dreigement dat de oudere vrouw niet slikken wou. Toen Liv zag dat ze geen verandering kon bewerkstelligen, draaide ze zich om en wandelde weg.

De oudere vrouw, vermoedelijk een grootmoeder of kindermeisje, bleef schreeuwen en verwensingen uiten. Liv trok er zich niets van aan en stapte een Italiaans restaurant binnen.

Kinderwelzijn
Volgens de Daily Mail is het niet verwonderlijk dat Liv reageerde zoals ze reageerde. Ten eerste is de actrice zelf moeder, iets waar ze passioneel mee bezig is. Die passie heeft ze vertaald naar vrijwilligerswerk voor het kinderfonds van de Verenigde Naties waar ze zich inzet voor kinderwelzijn.

20-06-2009 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denise Van Outen

Denise Van Outen

http://img44.imageshack.us/img44/1057/denisevanouten.jpg

Model Denise van Outen is het uithangbord voor de campagne van cosmeticamerk Bionsen, dat wegens de gezondheidsrisico geen aluminium in deodorants flanst.

20-06-2009 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris wil Ronaldo opzoeken in Madrid

Paris wil Ronaldo opzoeken in Madrid

http://img40.imageshack.us/img40/604/parishilton.jpg

Voetballer Cristiano Ronaldo heeft een gevoelige snaar geraakt bij socialite Paris Hilton. La Hilton wil zelfs zo snel mogelijk naar Madrid vertrekken om de voetballer weer te zien. Dat schrijft De Telegraaf.

Het is zeer onzeker dat Ronaldo de blondine met open armen zal ontvangen. Zelf zet hij zijn voetbalzomerpauze het liefst verder met zoveel mogelijk drank en vrouwen in één hotelkamer. Zoals hij gisterenavond nog drie vrouwen meenam naar zijn hotelkamer in Beverly Hills.

Waarom Paris per sé naar Madrid wil terwijl de voetballer in de States verblijft is een klein raadsel. Volgens haar vriendinnen 'wordt ze veel beter begrepen in Europa'. De hotelerfgename heeft ook al overwogen te verhuizen naar Londen 'omdat ze gek is op het accent'.

20-06-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10.550 euro voor een date met Orlando Bloom

10.550 euro voor een date met Orlando Bloom

http://img19.imageshack.us/img19/9264/orlandobloomm.jpg

Orlando Bloom heeft een date met zichzelf verkocht voor 10.550 euro. Waarom? Voor het goede doel natuurlijk. De acteur uit Lord of the rings en Pirates of the Caribbean was niet de enige ster die zichzelf kwam veilen ten voordele van het Great Ormond Street Hospital in Londen.

Ook F1-rijder Lewis Hamilton (35.000 euro voor een racehelm met diamanten en een rondje op het parcours van Silverstone) droeg zijn steentje bij. Het event haalde in totaal 527.000 euro op.

Jongere generatie
Bloom is niet de eerste (en wellicht ook niet de laatste) die zichzelf veilt voor het goede doel. Kate Moss verkocht één kus van haar voor 5900 euro.

Robert Pattinson haalde dan weer 48.000 euro op voor twee kussen aan twee tienermeisjes. Het ziet er dus naar uit dat de pas verloofde Bloom enkele van zijn pluimen moet laten aan de jongere generatie hotties.

20-06-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weervrouwen roepen op te dansen voor nieuwe Big Ask

Weervrouwen roepen op te dansen voor nieuwe Big Ask

http://img3.imageshack.us/img3/3262/sabinehagedoren.jpg

Net zoals vorig jaar wil Nic Balthazar deze zomer duizenden mensen naar het strand van Oostende halen om de wereld wakker te schudden. De klimaatverandering is immers het grootste probleem van deze eeuw. Zijn filmpje had een jaar geleden ook buiten de landsgrenzen veel succes, maar dit jaar moet het nog groter worden. Minstens 10.000 mensen moeten op zaterdag 29 augustus samen in een wervelend Bollywood spektakel dansen voor onze planeet. 'The Big Ask again' heeft maar één doel: de wereldleiders stimuleren om op de klimaatconferentie in Kopenhagen in december de juiste beslissingen te nemen.

Dansen op het strand
Op de slechtste en natste dag van de zomer verzamelden vorig jaar 6.000 mensen op het strand van Oostende. Dit jaar mikt Nic Balthazar op minstens 10.000. Hij staat er ook niet meer alleen voor. Weervrouwen Jill Peeters en Sabien Hagedoren slaan de handen in elkaar opdat het initiatief een succes zal worden. Ook zij zullen op 29 augustus, 100 dagen voor de klimaattop van Kopenhagen, meedansen op het Klein Strand van Oostende. Tal van artiesten zullen van de hele dag een groot feest maken. De dansclip zal dit jaar ook in 3D opgenomen worden. En danskwaliteiten zijn volgens Nic Balthazar niet belangrijk. "Ook wie niet wil meedansen, is die dag welkom."

Weervrouwen
De klimaatverandering is het grootste probleem van dit moment. De ontwikkelingslanden ondervinden de hinder nu al, maar het zijn de rijke landen die bereid moeten zijn te betalen. Jill Peeters en Sabien Hagedoren hebben er vertrouwen in dat het nog niet te laat is. "Misschien kunnen we er nog iets aan dansen", is hun toepasselijke boodschap in het promotiefilmpje. Als weervrouwen krijgen ze heel wat vragen over global warming. "Mensen willen het vaakst weten of het een warme zomer of een witte kerst wordt, maar daarna volgt zeker global warming", zegt Jill. "Ik ben me vroeger op global warming gaan toeleggen en hoewel ik er minder tijd voor heb, heeft het me niet meer losgelaten. Ik was er echt ziek van."

Kopenhagen
"Op de universiteit was er al een professor die me zei dat het vijf voor twaalf was", zegt Sabien. "En dat is intussen al lang geleden. De klimaattop in Kopenhagen wordt heel belangrijk. Door te dansen willen we de regeringen tonen dat het ons allemaal aan gaat. Het zijn niet slechts een paar enkelingen die er wakker van liggen." Low Impact Man Steven Vroman ziet de toekomst somber in. "De ontkenners van vroeger bestaan niet meer, maar nu zitten we met de optimisten. En daar ben ik bang voor. Als Kopenhagen mislukt, zitten we in de puree."

Bekende artiesten
Veel artiesten hebben hun steun beloofd aan het project van Nic Balthazar. Na het dansspektakel wordt er tot zonsondergang gefeest met DJ's en special guests als Peter Van de Veire, Buscemi, Muriëlle Scherre, Lieven Verstraeten, Lady Linn, Yevgueni en Luc Devos. Bovendien is de lijst nog niet compleet. De opnames beginnen om 14 uur en duren tot 18 uur. Dansverenigingen worden vanaf 10 uur 's ochtends verwacht en kunnen zich inschrijven op info@thebigaskagain.be.

Nic Balthazar roept iedereen ook op om de wagen die dag thuis te laten. De NMBS belooft een speciaal evenementenbiljet te voorzien vanuit elk Belgisch station. Bovendien zullen er mogelijk ook meer treinen rijden. Voor mee informatie kan je terecht op www.thebigaskagain.be. Hieronder nog eens het filmpje van vorig jaar.

20-06-2009 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle uit tour gezet omdat ze bleef zagen over haar kat

Susan Boyle uit tour gezet omdat ze bleef zagen over haar kat

Om Susan te beluisteren druk op de foto.


.

Susan Boyle is voor de tweede keer geschrapt van de concertlijst van de Britain's Got Talent-tour, dit keer in Liverpool. Dat schrijft de Daily Mail. De producers hebben Boyle, die emotioneel steeds labieler lijkt te worden, verwijderd omdat ze vanop het balkon van haar hotel maar bleef doordrammen over haar kat Pebbles. "Waar is Pebbles? Ik wil mijn kat. Ik heb haar nodig", hoorden verschillende hotelgasten Boyle roepen.

Een woordvoerder van de tour minimaliseerde het hele voorval. "Susan is gewoon moe en heeft wat rust nodig." Ook haar eigen woordvoerder vertelde dat ze een rustdag had genomen en zelf besloten had om niet op te treden. Afgelopen zondag verzaakte ze ook al aan concert in Manchester. Het is nog niet zeker of ze ook vanavond in Cardiff zal aantreden.

20-06-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson wordt Frankensteins bruid

Scarlett Johansson wordt Frankensteins bruid

http://img10.imageshack.us/img10/5455/scarlettjohanssonz.jpg

Scarlett Johansson wordt getipt om de hoofdrol te spelen in een remake van 'The Bride of Frankenstein'. De 24-jarige schone zou een meer sexy versie van het vrouwelijke monster moeten neerzetten dan in de originele horrorfilm uit 1935.

Volgens goedgeplaatste bronnen zijn de producers op zoek naar een jonge actrice. "Ze moet veel kracht en sex appeal uitstralen", klinkt het. "Iemand als Scarlett Johansson of Anne Hathaway."

20-06-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhams willen huis in Zuid-Frankrijk verkopen

Beckhams willen huis in Zuid-Frankrijk verkopen

http://img196.imageshack.us/img196/1623/huisbeckmans.jpg

David en Victoria Beckham willen hun huis in Zuid-Frankrijk verkopen. Het koppel kocht de afgelegen 19de eeuwse villa in het departement Var zes jaar geleden maar is de regio nu beu "omdat er niet genoeg chique restaurants en nachtclubs zijn".

Naar verluidt waren David en Victoria meteen verkocht toen ze het landgoed zagen, maar nu is Victoria van mening dat het "te ver afligt van de actie". Momenteel verblijft het koppel in de villa, waar ze een beslissing hopen te nemen wanneer hun vakantie afloopt.

De Beckhams zijn ondertussen ook op zoek naar een huis in Londen. David heeft al laten vallen dat hij graag terug in Engeland wil gaan spelen om kans te maken om met de Engelse nationale ploeg naar het WK in Zuid-Afrika te gaan. Momenteel ligt Beckham nog onder contract bij LA Galaxy.

20-06-2009 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Love Hewitt schrijft boek vol datingtips

Jennifer Love Hewitt schrijft boek vol datingtips

http://img193.imageshack.us/img193/9466/jeniferlovehewitt.jpg

Actrice Jennifer Love Hewitt (30) wil haar ervaringen op het datingpad met de wereld delen. In haar boek leert ze ons onder meer flirten via sms en hoe je een gebroken hart te boven komt. Jennifer is met Jamie Kennedy, haar tegenspeler in 'Ghost Whisperer'.
Eens goed lachen
Jennifer: "Ik vond het tijd om te delen wat ik leerde op de woelige waters van de datingzee. Vrouwen zullen er eens goed kunnen mee lachen, en hopelijk steken ze ook iets op uit de harde lessen die ik heb geleerd".

Jennifer had eerder romances met onder meer John Mayer en Carson Daly. Vorig jaar brak ze met haar verloofde Ross McCall en recent verzuchtte ze dat ze hoopt dat Jamie haar volgend jaar ten huwelijk vraagt.

'The Day I Shot Cupid'
Haar boek, 'The Day I Shot Cupid', belooft "een maf gevoel voor humor terwijl Jennifer het landschap van het moderne daten verkent en een hoop praktische tips geeft".
Het boek komt in maart volgend jaar uit.

20-06-2009 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schwarzenegger moest noodlanding maken

Schwarzenegger moest noodlanding maken

http://img34.imageshack.us/img34/7601/arnoldschwarzenegger.jpg

Het privévliegtuig van de Californische gouverneur Arnold Schwarzenegger heeft gisteravond (plaatselijke tijd) ten noorden van Los Angeles een noodlanding gemaakt. Aanleiding was rookontwikkeling in de cockpit.

"Zowat tien minuten voor de geplande landing in Santa Monica maakte de piloot een snelle, steile, maar zekere landing op de luchthaven van Van Nuys", deelde een woordvoerder van Schwarzenegger mee. Er vielen geen gewonden. Kort na de noodlanding sloeg de voormalige actieheld al aan het 'twitteren' op het internet over zijn "klein avontuur".

20-06-2009 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lotto Arena staat er voortaan illegaal

Lotto Arena staat er voortaan illegaal

http://img10.imageshack.us/img10/6930/lottoarena.jpg

De Raad Van State heeft de bouwvergunning van de Lotto Arena vernietigd. Dat melden meerdere kranten.

Het arrest dateert van donderdag en is formeel: de stedenbouwkundige vergunning die de stad Antwerpen op 31 maart 2006 uitreikte aan de nv Sportpaleis wordt vernietigd. Belangrijkste reden is dat het bedrijfsvervoerplan van de Lotto Arena en het Sportpaleis nooit onderworpen werd aan een openbaar onderzoek.

De vergunning was van begin af omstreden. De uitbating van de Lotto Arena, vlak naast het Sportpaleis, veroorzaakte overlast voor de omliggende woonwijken. Een buurtbewoner stapte daarop naar de Raad van State.

20-06-2009 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet elk alleen


Niet elk alleen



http://img34.imageshack.us/img34/3558/rihanna331024.jpg


Sinds de dag dat jij me verlaten hebt
Heb ik mijn leven alleen geleefd
Maar die eenzaamheid
Wordt steeds pijnlijker
Omdat ik naar jou verlang
Ik wil je terug kunnen vasthouden
Je lippen voelen op men mond
Niet meer leven in die leegte
Maar in de liefde die ik krijg van jou
Kom nog een keer naar mij terug
Laat mij jou nog een keer vasthouden
En neem me dan mee
Naar de plaats waar je, je verborgen houdt
Zodat we weer samen zijn en niet elk alleen

19-06-2009 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en haar nieuwe vriend zijn onafscheidelijk

Rihanna en haar nieuwe vriend zijn onafscheidelijk

Om Don't Stop The Music te bekijken druk op de foto.


.

Rihanna heeft al twee maanden een relatie met de Canadese acteur-rapper Aubrey 'Drake' Graham. Maandag werden de tortelduifjes samen gespot tijdens de première van de film 'Year One' in New York. Rihanna week geen meter van de zijde van de 22-jarige. De twee flirtten er op los en werden later samen gezien in de VIP-ruimte van nachtclub Greenhouse.

"Het leek wel een Siamese tweeling. Ze poogden wel discreet te blijven, maar die twee zijn zeker samen", aldus een ooggetuige.
Drake is de nieuwe poulain van Lil Wayne en brengt nog deze zomer zijn debuutalbum 'Thank Me Later' uit.

19-06-2009 om 18:52 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mercy van Madonna wordt trendy weeskind

Mercy van Madonna wordt trendy weeskind

Om Hung Up te bekijken druk op de foto.


.

Celebs als Victoria Beckham, Angelina Jolie en Katie Holmes pronken met hun kroost alsof ze de nieuwste it-handtas zijn. Deze kinderen zijn even bekend als hun ouders, Suri Cruise zou zelfs designer Calvin Klein inspireren bij het ontwerpen. Maar ze krijgen nu duchtig concurrentie van Madonna en haar adoptiekindje Mercy, want de popster en haar oudste dochter Lourdes discussiëren al duchtig over de kledingstijl van het kind.

Klassiek of trendy?
Madonna kreeg nog maar net te horen dat de adoptie van Mercy uit Malawi werd goedgekeurd of ze is al druk bezig met de kledingstijl van haar nieuwste 'aanwinst'. De popster wil van haar nieuwste dochter een klassiek stijlicoon maken. Een insider vertelt: "Ze kocht al tal van kasjmier truien, jurkjes en zijden tunieken. De celeb liet zelfs al een nieuwe bedelarmband voor haar maken met als hangertjes de kaart van Afrika, het Vrijheidsbeeld en foto's van haar nieuwe familieleden." Maar ook de oudste dochter van Madonna, Lourdes, heeft haar kijk op de stijl van Mercy. "Lourdes is ontzettend enthousiast over haar nieuwe zus. Zij kijkt er naar uit om een klein meisje in huis te hebben waar ze voor kan zorgen. Ze kocht al tal van leggings, hippe t-shirts, tutu's en trendy schoenen", aldus de insider.

19-06-2009 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise aanvaardt nieuwe Mission Impossible

Tom Cruise aanvaardt nieuwe Mission Impossible

http://img19.imageshack.us/img19/1416/tomcruised.jpg
Cruise in het charmante gezelschap van vrouwlief Holmes.

Na zijn moedige poging om als kolonel von Stauffenberg Hitler om zeep te brengen, keert acteur Tom Cruise met een nieuwe impersonificatie van geheim agent Ethan Hunt terug naar meer bekende gronden. Volgens de Amerikaanse vakkrant Variety hebben Cruise en regisseur J.J. Abrams toegezegd, een vierde Mission: Impossible-avontuur in te blikken. De voorlopig laatste M:I dateert uit 2006. Deel vier moet in het jaar 2011 in première gaan.

Veel werk
Ondanks de recessie heeft Cruise nog behoorlijk wat werk op de plank. Zo gaat hij samen met Cameron Diaz spelen in een voorlopig nog naamloze film van James Mangold, en acteert hij naast Denzel Washington in The Matarese Circle.

Ruzie bijgelegd
Hollywood-insiders hebben lange tijd gedacht dat het M:I-project dood en begraven was nadat het tussen de ex van Nicole Kidman en Mimi Rogers en de naar verluidt bijna-ex van Katie Holmes en de studio Paramount in de zomer van 2006 tot een grote ruzie en dichtslaande deuren was gekomen. Paramount weigerde een miljoenencontract met de acteur te verlengen. Intussen is de strijdbijl begraven en noemt pdg Sumner Redstone van moederbedrijf Viacom Cruise plots weer een "fantastisch acteur en goede vriend".

19-06-2009 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitter van Lindsay Lohan gehackt

Twitter van Lindsay Lohan gehackt

http://img41.imageshack.us/img41/281/lindsaylohanl.jpg

Het Twitter-account van Lindsay Lohan wordt gehackt. Dat beweert de actrice althans op haar persoonlijke pagina op de micro-blog.

Lohan zou volgens verschillende internationale media hebben laten doorschemeren dat popster Justin Timberlake vreemdgaat. "Waar is JB's vreemdganger", verwees ze naar de zanger op haar Twitter-pagina. Aan het bericht werd ook een onduidelijke foto toegevoegd.

De 22-jarige actrice beweert echter dat iemand anders toegang heeft tot haar account. "Wie je ook bent, probeer niet steeds mijn Twitter-pagina binnen te komen. Het wordt een beetje eng", zo schrijft ze. Uit voorzorg verandert de Hollywoodster inmiddels dagelijks van wachtwoord.

19-06-2009 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody Allen wil Carla Bruni

Woody Allen wil Carla Bruni

http://img25.imageshack.us/img25/7013/woodyallenz.jpg

De Amerikaanse regisseur Woody Allen heeft zijn oog laten vallen op de Franse first lady, zangeres en voormalig model Carla Bruni-Sarkozy. Hij ziet in haar een charismatische actrice en zou haar graag strikken voor een rol, aldus de regisseur.

Een journalist vroeg Allen, in Parijs voor de promotie van zijn nieuwe film Whatever Works, welke sterke persoonlijkheid hij graag in een hoofdrol in een van zijn films zou zien.

"Zonder twijfel Carla Bruni", aldus Allen. "Ik weet zeker dat ze heel goed zou zijn. Ze heeft charisma en is een artiest, dus weet hoe ze met publiek om moet gaan. Ik zou haar op veel verschillende manieren in kunnen zetten."

19-06-2009 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Decorte overtreedt rookverbod op podium

Jan Decorte overtreedt rookverbod op podium

http://img30.imageshack.us/img30/3323/jandecorte.jpg

Acteur Jan Decorte en het Gentse kunstencentrum Vooruit hebben een klacht aan hun been voor een overtreding van het rookverbod. Tijdens de voorstelling 'Een gelukkige verjaardag' van Compagnie De Koe rookte Decorte anderhalf uur lang een dikke sigaar op het podium.

Daar heeft Gentenaar Bart De Vogelaere een klacht tegen ingediend. "Ik ben astmalijder en heb daar last van", zegt hij vandaag in verschillende kranten. "Bovendien is er nu eenmaal een rookverbod."

19-06-2009 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Follet neemt ochtendblok op JOE fm over

Michel Follet neemt ochtendblok op JOE fm over

http://img189.imageshack.us/img189/8585/michelfollet.jpg

Michel Follet presenteert vanaf 6 juli van maandag tot en met vrijdag het ochtendprogramma bij JOE fm. Follet vervangt tijdens de zomervakantie het vaste ochtendduo Raf & Alexandra. Het is voor het eerst in 5 jaar dat Michel Follet een vaste presentatieopdracht op radio invult.

Vakman
Follet presenteerde op 16 mei nog de Eurovisie Top 60 bij JOE fm en komt nu dus terug. "Iedereen kent Michel natuurlijk. Hij is één van de bekendste radiomakers van Vlaanderen en hij is een vertrouwde stem. Bovendien vervang je Raf & Alexandra niet door eender wie, maar wel een echte vakman, en dat is Michel", zegt programmadirecteur Bert Geenen.

Radiomicrobe blijft kriebelen
Ook Follet is blij met de nieuwe uitdaging. "Ik ben tegenwoordig met allerlei projecten bezig, maar de radiomicrobe is toch altijd blijven kriebelen. Met JOE is er nu eindelijk een project waar ik volop in geloof en ik ben hen dan ook dankbaar voor de kans die ze me gunnen."

In het verleden was Follet presentator bij onder meer bij Radio Donna, Radio 2 en Radio Mango.

19-06-2009 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cher staat 100 procent achter sekseverandering dochter

Cher staat 100 procent achter sekseverandering dochter

Om Believe te bekijken druk op de foto.


.
Cher en Chastidy in 1990.

Cher staat "honderd procent achter de beslissing" van haar dochter om een man te worden. Chastity zal na haar operatie door het leven gaan als Chaz. "Chaz zal een ontzettend moeilijke weg af moeten leggen, maar het is er één die ik steun", zo laat Cher weten aan US Magazine.

"Ik respecteer de moed die nodig is om voor het oog van het publiek deze overgang te moeten maken, en hoewel ik het misschien niet begrijp, ga ik meer dan mijn best doen om begrip te tonen. Het enige dat nooit zal veranderen is mijn onvoorwaardelijke liefde voor mijn kind."

Afgelopen week liet de manager van Chaz weten dat ze in het proces zit om een geslachtverandering te ondergaan, meldt de Telegraaf.

19-06-2009 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!