Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arsenal vervangt Vive La Fête op Lokerse Feesten


Arsenal vervangt Vive La Fête op Lokerse Feesten



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/vive-la-fete.jpg?t=1249423001



Vive La Fête moest afzeggen omdat Danny Mommens een ongeval heeft gehad.
Vive La Fête speelt op vrijdag 7 augustus niet op de Lokerse Feesten. Danny Mommens heeft een ongeval gehad. Arsenal zal Vive La Fête vervangen.




05-08-2009 om 11:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn gedichten

Mijn gedichten



http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Alicia-Witt-004.jpg


ik wil geen uitleg geven
over mijn gedichten
ze spreken je aan
of niet
je voelt
blijdschap,
of
 verdriet
maar de uitleg
over mijn gedichten
vertel ik je niet.



05-08-2009 om 11:23 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
04-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouders Yasmine mogen hun kleindochter niet zien

Ouders Yasmine mogen hun kleindochter niet zien

Om porselein te bekijken druk op de foto.


.
Tijdens hun huwelijk beviel Marianne Dupon van een dochter, de nu tweejarige Ella Louise. De ouders van Yasmine mogen hun kleinkind niet meer zien.



De samenhorigheid waarmee de families van zangeres/presentatrice Yasmine, die vorige maand uit het leven stapte, en van haar ex-vrouw Marianne Dupon in de dagen na het overlijden hun verlies probeerden te verwerken, is gesmolten als sneeuw voor de zon.

Dag Allemaal meldt dat de ouders van Yasmine hun kleindochter Ella Louise (2) niet meer mogen zien. Dat zet kwaad bloed bij de familie van Hilde Rens, zoals Yasmine officieel heette.

Steun zoeken bij elkaar
Iets meer dan een maand geleden maakte Yasmine een eind aan haar leven, na een periode van hels en ondraaglijk liefdesverdriet. De families Rens en Dupon, allebei getroffen door onpeilbare smart, gingen bij elkaar steun zoeken. Het rouwbericht ging zelfs uit van beide families. Een verzoeningsgebaar, want de laatste maanden van haar leven ging Yasmine gebukt onder de breuk met Marianne. "Wij hopen troost te vinden in de samenhorigheid", verklaarde Anita, de moeder van Yasmine.

Schuldvraag
Die samenhorigheid is inmiddels zoek. Michel Clavareau, de echtgenoot van Yasmines oudere zus Inge, schreef in een brief aan Dag Allemaal dat hij "nooit heeft gezegd dat Marianne in mijn ogen geen schuld trof". Verder stelt hij dat hij "niet meer geassocieerd wenst te worden met gelijk welke verklaring van Marianne, haar vader, of in verband met Marianne of haar vader". "Hun woorden en daden zijn hun eigen verantwoordelijkheid en dragen mijn goedkeuring niet weg".

Yasmine trok na het spaaklopen van haar huwelijk met Marianne Dupon in bij haar zus Inge en haar man Michel Claraveau. Die laatste stelt dat hij in naam van de hele familie Rens spreekt.

Grootouders gaan kapot
Anja, de oudste zus van Yasmine, verklaart een en ander: "Sinds mijn zus er niet meer is, mogen wij Ella Louise, die ik als vroedvrouw mee op de wereld heb gezet, niet meer zien. Dat is de waarheid. Mijn moeder en vader zouden zo graag hun kleinkind weer eens dicht tegen zich aan drukken. Die mensen gaan hieraan kapot. Nochtans hebben mijn ouders wettelijk bezoekrecht, dacht ik. En zelfs als dat niet zo is, je neemt grootouders hun kleinkind toch niet af! Zeker niet als ze net hun dochter zijn verloren".

"Ik hoop oprecht dat de samenhorigheid kan terugkeren, maar dan moet er heel veel veranderen. Om te beginnen met het gedaan zijn met Marianne een slachtoffer te noemen. Er is hier maar één slachtoffer, en dat is ons Hilde".

Erfenis voor Marianne
Officieel waren Marianne en Yasmine nog een echtpaar, waardoor de Marianne dus wettelijk recht heeft op de erfenis van Yasmine. Zus Anja: "Dat is zo, ja. Maar er is nog niets verdeeld. De erfenis moet nog helemaal worden uitgeklaard. Dat komt er nog eens bij".






04-08-2009 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alexandra Potvin gaat trouwen


Alexandra Potvin gaat trouwen


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Alexandra-Potvin.jpg?t=1249393393
Alexandra Potvin.



Alexandra Potvin, momenteel presentatrice bij JOEfm en in de jaren negentig jarenlang de lesbische vriendin van zangeres/presentatrice Yasmine, gaat trouwen. Alexandra en Suzy, die samen de begrafenis van Yasmine bijwoonden, zijn al meer dan een jaar samen. Dat meldt Dag Allemaal.

Alexandra en Suzy kenden elkaar amper twee maanden toen ze vorig jaar in oktober gingen samenwonen.





04-08-2009 om 16:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milla Jovovich: Ik speel graag met wapens!


Milla Jovovich: "Ik speel graag met wapens!"


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Milla-Jovovich1.jpg?t=1249394078
Jovovich: dodelijke ogen en vaardig met wapens.



Haar ogen zien er niet alleen gevaarlijk uit, ze houdt ook van wapens en straffe stunts. Milla Jovovich mag dan al moeder geworden zijn, haar obsessie voor wapens is ze nog altijd niet kwijt.

Huis vol wapens
Zelf was ze als kind ook nooit geïnteresseerd in meisjesspeelgoed zegt de mama van Eve Gabo. "Ik was als kind al gek van wapens en gevechtsporten", aldus Jovovich. "Ik blijf ook nu nog wapens verzamelen. Ik heb eigenlijk een huis vol wapens. Het is nu ook weer niet zo dat ik de ganse tijd met messen of zo rondloop", lacht de actrice. "Maar ik weet hoe ik met wapens moet omgaan. Als kind al speelde ik ganse dagen ninja. Poppen interesseerden me niet. Ik gooide met ninjasterren en een soort van handbijlen. Ik was er gek op. Ik kon er ook vlees mee snijden of komkommers!" Jovovich blijft een echte wildebras. "Het leuke aan actiefilms zijn de gevaarlijke stunts. Ik krijg echt een kick als ik zelf een gevaarlijke stunt mag doen. Voor de film 'In A Perfect Getaway' moest ik in een kayak gevaarlijke dicht langs schepe rotsen varen voor de kust van Puerto Rico. Het was echt kicken!"




04-08-2009 om 16:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay in VS: tickets voor één dollar


Coldplay in VS: tickets voor één dollar

Om Scientist van Coldplay te beluisteren druk op de foto







De crisis raakt ook grote acts als Coldplay. Tickets voor hun Amerikaanse tournee gaan op gespecialiseerde sites van de hand voor de beschamende som van één dollar (0,695 euro). De band begon in mei aan een tournee door de VS van 39 shows, en dat blijkt nu toch wat van het goede teveel.

Springsteen
Op StubHub, de grootste site voor de doorverkoop van concerttickets, kan je Coldplay-tickets met een waarde van 25 en 70 euro voor één dollar op de kop tikken. Bruce Springsteen kreeg hetzelfde lot te verduren tijdens zijn recente Amerikaanse tournee.

Platgespeeld
In het geval van Coldplay hebben de Amerikaanse fans duidelijk te veel kansen gekregen om de band rond Chris Martin aan het werk te zien. Tussen juni en augustus vorig jaar speelden ze er 14 shows, tussen oktober en november 21 shows en dit jaar dus nog eens 39 optredens. Op een dik jaar dus 74 concerten.

McCartney en U2
Volgens StubHub valt de verkoop van tickets voor concerten van Paul McCartney en U2 ook ferm tegen. Het doorverkopen van tickets wordt steeds gangbaarder in de VS. Zelfs als een tournee uitverkocht is, belandt nog tien tot twintig procent van de kaartjes op de online doorverkoopmarkt.




04-08-2009 om 16:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson stond op rand zenuwinzinking


Michael Jackson stond op rand zenuwinzinking

Om The Way You Make Me Feel van Michael Jackson & Britney Spears te beluisteren druk op de foto






Volgens de psychiater die de zanger twee keer op bezoek kreeg, was Michael Jackson twee weken voor zijn dood zo nerveus voor zijn nakende reeks comebackconcerten dat hij op de rand van een zenuwinzinking balanceerde.

Manisch
Volgens The Sun was het gedrag van Jackson dertien dagen voor zijn overlijden manisch: het ene ogenblik was hij opgewonden over zijn terugkeer naar het podium, het volgende ogenblik hulde hij zich in stilzwijgen en zat hij in het ijle te staren.

De zanger was volgens intimi "mentaal en fysiek duidelijk niet in staat die concertreeks af te werken".

Bang vermoord te worden
Maar hij moest en zou die concerten doen. Hij was ervan overtuigd dat hij vermoord zou worden mocht hij niet op het podium verschijnen. "Hij zat in een hoek en ging kapot van de druk".

Straf van God
De psychiater zag Jackson twee keer. De eerste keer sprak Jackson vrijuit over zijn kindertijd, zijn problemen met medicijnen en de obsessie dat zijn huidkanker "een straf van God" was.

De psychiater waarschuwde Jackson dat zijn verslaving aan pijnstillers gevaarlijk was. Hij drong er op aan dat hij een persoonlijke ontwenningscoach zou aanstellen om tijdens de concertreeks zijn gebruik van medicatie te controleren. De psychiater verklaarde aan andere dokters van Jackson, onder wie huidspecialist Arnold Klein, dat hij "diep bezorgd" was toen Jackson hem op 12 juni (dertien dagen voor zijn overlijden) een tweede keer bezocht.

Plankenkoorts
Jackson weigerde een klein litteken op zijn borst te tonen, dat hij had opgelopen na een ingreep voor zijn huidkanker. Jackson zei niets meer en kromp ineen toen de psychiater hem een programma oplegde om hem geleidelijk van de drugs af te helpen. De psychiater informeerde of het mogelijk was de concertreeks in Londen af te lasten of uit te stellen. Jackson had de première al uitgesteld, van 8 naar 13 juli, zogenaamd om de productie nog helemaal op punt te stellen. Achteraf is gebleken dat Jackson het moeilijk had om de repetities bij te wonen en gebukt ging onder plankenkoorts.





04-08-2009 om 16:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell slaat fotograaf in ziekenhuis


Naomi Campbell slaat fotograaf in ziekenhuis



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/NaomiCampbell1.jpg?t=1249391615



De aanval gebeurde op het Siciliaanse eiland Lipari, waar Naomi Campbell op vakantie is.
Naomi Campbell heeft zich weer eens laten gaan. Nadat ze eerder al een proces aan haar been had voor het slaan van haar poetsvrouw en ook op de Londense luchthaven Heathrow erop los sloeg na een ruzie over haar verloren bagage, had deze keer een Italiaanse fotograaf prijs. Gaetano Di Giovanni beweert dat Naomi hem heeft geslaan, met haar handen én haar handtas, en hem heeft geprobeerd te krabben met haar nagels. De man belandde zelfs in het ziekenhuis. Het management van Naomi Campbell ontkent de feiten, die gebeurden op het Siciliaanse eiland Lipari, waar het supermodel op vakantie is.

"Ze kwam schreeuwend op me af", vertelt de fotograaf aan La Repubblica. "Ik heb haar nog proberen te ontwijken, maar haar nagels kwamen toch in mijn oog. Heel even dacht ik dat ik blind was en ik hoorde hoe haar bodyguards en vriend haar probeerden weg te slepen." Volgens Gaetano is hij na het incident in het ziekenhuis behandeld voor schrammen en blauwe plekken. Een woordvoerder van Naomi doet het incident af als "absoluut onwaar".





04-08-2009 om 16:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Michael Douglas opgepakt met methamfetamine

Zoon Michael Douglas opgepakt met methamfetamine

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/michael-douglas.jpg?t=1249393589
Michael en Cameron Douglas.

De zoon van acteur Michael Douglas werd vorige week in New York opgepakt wegens het bezit van "een grote hoeveelheid" methamfetamine. Hij zou de bedoeling gehad hebben de drugs, sterker dan speed (amfetamine) en in de VS 'chrystal meth' genoemd, te verkopen.

Cameron Douglas (30) werd op 28 juli door een eenheid van de DEA (Drugs Enforcement Agency) gearresteerd in het Gansevoort Hotel. De aanhouding was het resultaat van een undercover operatie waaruit bleek dat Douglas in het bezit was van minstens 125 gram methamfetamine.

04-08-2009 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J-Lo en de kont die haar beroemd maakte

J-Lo en de kont die haar beroemd maakte

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/lopez.jpg?t=1249394136

Jennifer Lopez (40) is op vakantie op Capri en in een rood bikinietje gunde ze fotografen daar gisteren een blik op datgene wat haar wereldberoemd maakte: haar volronde achterkant.

Dolce & Gabbana
Voor alle dames die in deze warme dagen twijfelen of ze hun kont wel uit hun broek of rok zouden durven bevrijden wegens te ditjes of te datjes: doen! Als J'Lo het doet in het gezelschap van Domenico Dolce en Stefano Gabbana én er horden bewonderaars aan overhoudt, waarom jij dan niet? Laat dus vallen die sarong of dat strandlaken, die toch niets meer doen dan uitschreeuwen 'ik vind dat ik een dik gat heb en daar zal jij niet naar kijken'.

Weg dus met de schaamte, hierlangs met de forse bilpartijen. Of zoals onze goede vriend Frank Zappa het placht te zeggen: "the bigger the cushion, the better the pushin'".

04-08-2009 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson heeft even genoeg van mannen


Jessica Simpson heeft even genoeg van mannen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/jessica_simpson.jpg?t=1249391267



Jessica Simpson heeft even genoeg van mannen. Haar breuk met Tony Romo heeft ze duidelijk nog niet verwerkt.

Bezinnen
De zangeres wil de mannen het komende half jaar daarom laten voor wat ze zijn. "Ze heeft tijd nodig om haar hoofd leeg te maken", vertelt een vriend aan mrpaparazzi.com. "Afspraakjes hebben daarom niet de prioriteit." De blondine heeft ook nood aan bezinning. "Ze weet dat ze ontzettend behoeftig is en dat ze zichzelf afmeet aan de mannen met wie ze is. Ze wil erachter komen waarom ze mannen wegjaagt en er iets aan doen."




04-08-2009 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jenna Jameson na bevalling weer in Playboy


Jenna Jameson na bevalling weer in Playboy


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jenna-Jameson.jpg?t=1249390392
 


Vier maanden nadat ze van een tweeling beviel, poseerde voormalige pornokoningin Jenna Jameson opnieuw voor Playboy. De 35-jarige had het vorige week bijzonder druk. Na de fotoshoot voor Playboy werd ze in een studio in LA verwacht voor de opnames van een nieuwe clip voor de McCruelty-campagne van dierenrechtenorganisatie PETA. Die is gericht tegen fastfoodketen McDonald's. In de clip omschrijft Jenna hoe de kippen voor McDonald's geslacht worden.

Jameson werkte eerder al mee in de campagne van PETA tegen Kentucky Fried Chicken en verzette zich publiekelijk tegen het gebruik van leder en bont in mode.



04-08-2009 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen leven

Samen Leven



http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/Cameron_Diaz_13-1024.jpg


Ik wil niets liever
dan wakker worden
naast je warme lijf
je zachte huid
en je lieve ogen zien.
 
Dicht tegen je aan!
en niet voor even
maar veel langer
omdat ik het wil
samen leven.
 
 

04-08-2009 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (11)
03-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roger Daltrey gaat op solotournee


Roger Daltrey gaat op solotournee

Om Stand By Me te beluisteren druk op de foto






Voor het eerst in meer dan twintig jaar gaat Roger Daltrey, zanger van The Who, op wereldtournee.

Met Simon Townshend
De 65-jarige Daltrey plant dertig concerten in de VS en Canada om zijn stem in topconditie te houden terwijl hij en Pete Townshend The Who even laten rusten. Simon Townshend, de broer van Pete, zal Daltrey begeleiden op de 'Use it or Lose it' tournee.

Daltrey deed in 1985 nog een solotournee en gaf in 1994 twee concerten in New Yorks Carnegie Hall om zijn vijftigste verjaardag te vieren. "De solotournees doe ik enkel om mijn stem in vorm te houden. Zangers moeten zingen", verklaart Daltrey.

Daltrey maakte acht soloplaten en belooft de fans een mix van zijn eigen nummers en nieuwe versies van Who-klassiekers.




03-08-2009 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Medewerker doodde Jackson terwijl lijfarts sliep


"Medewerker doodde Jackson terwijl lijfarts sliep"

Om Remember The Time van hem te bekijken druk op de foto...mooie clip








Michael Jackson werd gedood met een inspuiting met de zware pijnstiller Demerol die een medewerker hem gaf terwijl zijn lijfarts Conrad Murray lag te slapen. Dat stelt een bron in The Sun.

Dodelijke combinatie
Dokter Murray zou inmiddels aan agenten hebben opgebiecht dat hij eerder die dag Jackson al het chirurgische verdovingsmiddel Propofol had toegediend.

Nu wordt aangenomen dat Jackson wakker werd toen de Propofol uitgewerkt raakte en aan een medewerker een pijnstiller vroeg. Het effect van beide substanties zou hem fataal geworden zijn.

De combinatie van Demerol en Propofol, ook bekend onder de merknaam Diprivan, heeft een zware hartaanval teweeggebracht.




http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Conrad-Murray.jpg?t=1249300158
Jacksons lijfarts Conrad Murray sliep toen Jackson wakker werd en een medewerker om pijnstillers vroeg.



Al dood

Volgens Amerikaanse bronnen sliep cardioloog Murray en merkte hij dus niet dat zijn patiënt een hartstilstand kreeg. Toen Murray wakker werd, zag hij dat Jackson overleden was maar probeerde hij hem toch nog te reanimeren.

Aan de baxter
"Murray legde Michael aan de baxter waarlangs hij de hele nacht intraveneus Diprivan kreeg toegediend. Maar die keer werd Michael wakker voor dokter Murray en vroeg hij aan een van zijn medewerkers om Demerol. Die medewerker gaf hem dat, maar Michael had te kort daarvoor nog Diprivan gekregen. Dat is wat zijn dood heeft veroorzaakt", aldus een insider van het onderzoek in The Sun.




03-08-2009 om 18:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna wil met kinderen naar Auschwitz


Madonna wil met kinderen naar Auschwitz

Om Don't Cry For Me Argentina te beluisteren druk op de foto







Madonna wil met haar vier kinderen Auschwitz bezoeken om hen te laten inzien hoeveel geluk ze wel hebben.

De zangeres is van oordeel dat een bezoek aan het concentratiekamp het leven van Lourdes (12), Rocco (8), Mercy (4) en David (3) grondig zal veranderen. De volgelinge van Kabbalah, een mystieke beweging die gebaseerd is op het jodendom, zal AUschwitz bezoeken wanneer haar 'Sticky and Sweet'-tournee haar later deze maand naar Polen brengt.
Auschwitz was het grootste concentratiekamp van de nazi's. Naar schatting werden daar drie miljoen joden, zigeuners en mensen van andere etnische afkomsten vermoord. Madonna wil haar kinderen ook meenemen voor een bezoek aan de Klaagmuur in Jeruzalem. Dat staat in september op de agenda




03-08-2009 om 18:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Red Hot Chili Peppers gaan nieuwe plaat opnemen


Red Hot Chili Peppers gaan nieuwe plaat opnemen


Om Under the Bridge te beluisteren druk op de foto









Goed nieuws voor fans van de Red Hot Chili Peppers: drummer Chad Smith heeft bevestigd dat de groep in oktober begint met nieuw materiaal op te nemen. Daarmee komt meteen een einde aan een break van twee jaar. Over optreden is nog niks bekend, maar festivalgangers kunnen alvast beginnen hopen.




03-08-2009 om 18:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordans nieuw lief is een seksmaniak


Jordans nieuw lief is een seksmaniak


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/seksmaniak.jpg?t=1249311949
 
 


Alex Reid, de nieuwe vlam van Jordan, is een vettig baasje. "Een onverzadigbare seksmaniak met een obsessie voor rauwe seks, wurgseks en sm", vat zijn ex-vriendin samen.

Wurgseks
Danielle Sims zegt dat kooivechter Alex Reid niets liever deed dan haar wurgen tijdens de daad en haar dwong hem 'meester' te noemen tijdens wilde sm-sessies.

Houdgreep
Danielle vindt dat Jordan moet weten waar ze aan begint, en doet haar verhaal in The Sun. "Alex wordt wild van ruwe seks. Hij spande zijn handen rond mijn hals en zei 'wie is nu de meester?'. Daarna zei hij me dat ik met niemand anders meer naar bed zou gaan dan met hem. Telkens we vrijden, hield hij mijn hals in een houdgreep. Soms moest ik hevig met mijn hoofd schudden voor hij me losliet, maar ik heb nooit het bewustzijn verloren".

Seksspeeltje met afstandsbediening
Danielle en Alex hadden drie jaar lang een affaire, terwijl hij een knipperlichtrelatie had met een andere vrouw. Danielle heeft niets te klagen over Alex. Ze onthult wel dat hij een arsenaal aan seksspeeltjes heeft waaronder vibrators, bondagetouw, maskers en tepelklemmen. Hij droeg Danielle ook op een seksspeeltje in haar ondergoed te dragen dat hij vanop afstand kon activeren.




03-08-2009 om 17:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt wil stoppen met acteren


Brad Pitt wil stoppen met acteren


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/brad-pitt.jpg?t=1249311432
 

Brad Pitt is 45 en vindt dat hij zowat alles heeft bereikt in zijn carrière. Hij overweegt dan ook te stoppen met acteren.

'Ik heb mijn tijd gehad'
"Acteren is voor jonge mensen. Voor oudere mensen zijn er bijna geen interessante rollen en iedereen wordt ouder. Ik heb het gevoel dat ik alles gedaan heb wat ik kon doen. Ik heb mijn tijd gehad en die idee is best wel bevrijdend", verklaarde hij onlangs in een interview.

Brad, die zes kinderen opvoedt met Angelina Jolie, verhuist zijn hele gezin mee wanneer hij ergens een langere periode moet werken. Hij vindt dat verrijkend voor de kinderen.

"Elke plek is op zijn manier boeiend. Overal is er iets te bieden. Jij pikt iets op, de kinderen pikken iets op. De kinderen hebben een bijzondere blik op de wereld en Angelina en ik zijn blij en trots dat we hen dat kunnen schenken".



03-08-2009 om 17:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Hallyday langer in ziekenhuis wegens vermoeidheid

Johnny Hallyday langer in ziekenhuis wegens vermoeidheid

Om Je n'ai jamais pleuré te beluisteren druk op de foto






Zanger Johnny Hallyday heeft zijn verblijf in het ziekenhuis moeten verlengen wegens vermoeidheid. Dat heeft zijn producent Jean-Claude Camus vandaag bekendgemaakt. De 66-jarige Belgisch-Franse zanger werd afgelopen woensdag in het ziekenhuis opgenomen nadat hij zijn heup had bezeerd bij een val.

"De resultaten van de onderzoeken waren allemaal bevredigend, maar de artsen vinden het nodig om Johnny nog vier dagen extra in het ziekenhuis te houden omdat hij vermoeid is", zo liet Camus weten.

Hallyday verblijft in het Amerikaans ziekenhuis van Neuilly, bij Parijs.
Op 24 juli viel Hallyday van de trap op een yacht. Daarbij werd zijn heup ontwricht.




03-08-2009 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!