Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanmorgen werd ik wakker

Vanmorgen werd ik wakker



http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/vanochtend.jpg?t=1251140695



hallo lieve mensen
vanmorgen werd ik wakker
en keek naar buiten
wat denk je dat ik zag
een wereld vol leven
allemaal vroege vogeltjes
een vaag zonnestraaltje
bedekte de wereld
met een zachte gloed
hij schonk mij een lach
voor hij weer verdween
achter de wolken
kijkt hij mee
spoedig zal hij weer verschijnen
om jouw en mij te verwarmen
met zijn warme stralen



25-08-2009 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rustplaats boven graf Marilyn Monroe staat alweer te koop


Rustplaats boven graf Marilyn Monroe staat alweer te koop


http://img12.imageshack.us/img12/5346/rustplaatsmarilynmonroef.jpg




De verkoop van een graf dat vlak boven de laatste rustplaats van de legendarische Marilyn Monroe ligt, is enkele uren na de onlineverkoop afgezegd. De hoogste bieder liet ondertussen weten dat hij niet over voldoende geld beschikt om het graf te kunnen kopen. Dat staat vandaag in het Amerikaanse dagblad Los Angeles Times.
 
"Het spijt me, maar ik moet de verkoop afzeggen", aldus de Japanse koper in een email. De man had 4.602.100 dollar voor het graf geboden. Een woordvoerster van de verkoopster Elsie Poncher, verklaarde in de krant dat er nog steeds 11 andere geïnteresseerden zijn die minstens 4,5 miljoen dollar voor het graf hebben geboden.
 
De verkoopster heeft nu een nieuwe verkoopstermijn van 24 uur vastgelegd waarin geïnteresseerden een bod kunnen uitbrengen.




25-08-2009 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jerry Hall: Mick is eeuwige ontevreden puber

Jerry Hall: "Mick is eeuwige ontevreden puber"

Om Evening Gown te beluisteren druk op de foto







Jerry Hall was jarenlang met de opper-Stone en had vier kinderen met hem en heeft dus recht van spreken. Volgens het 53-jarige model was haar relatie met Jagger gedoemd wegens zijn onvolwassen levensstijl.

Charismatisch en grappig
"Als je jong bent, wil je een alfaman met veel testosteron. Mick was zeer charismatisch en grappig, maar hij bleef de eeuwige ontevreden adolescent. Hij kan me altijd doen lachen, en de chemie zat goed, maar hij bleef losbandig", oordeelt Hall.




http://img12.imageshack.us/img12/2848/jerryhalljpg.jpg




Model bezwangerd
Jerry en Mick trouwden in 1990 tijdens een hindoeritueel waarvan de wettelijkheid ter discussie kwam te staan. Op verzoek van Jagger werd het huwelijk in 1999 geannuleerd, nadat aan het licht kwam dat hij het Braziliaanse model Luciana Morad had bezwangerd.
 
Nooit meer een rockster
Jerry zegt dat ze uit haar fouten heeft geleerd en nooit meer een man als Mick wil. "Heel wat rocksterren worden nooit volwassen, en dat is niet waar ik naar op zoek ben in een man. Ik zou nooit meer een rockster willen. Ik ben geëvolueerd. Ik wil iemand die ik leuk vind, iemand die lief is voor me. Ik werd verliefd op Mick en bleef bij hem omdat ik lange tijd heel verliefd bleef. Ik ontmoette hem toen ik negentien was. Hij was ook zeer jong, eind de twintig. Als je negentien jaar bent, wil je maar één ding: je vanavond amuseren".




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/13/15/14/media_l_1156049.jpg




"Als je jaren later vrijgezel bent, verandert er wel een en ander. Ik had nochtans gedacht dat we altijd samen zouden blijven, dat hij volwassen zou worden. Het was helemaal niet leuk bedrogen te worden".




25-08-2009 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacksons dood was doodslag


Jacksons dood was doodslag

Om You Are Not Alone van hem te beluisteren druk op de foto






Uit de lijkschouwing blijkt dat Michael Jackson overleed aan een hartstilstand die werd veroorzaakt door een cocktail van medicijnen waaronder het zware verdovingsmiddel Propofol. Dat werd bekendgemaakt in de rechtbank van Houston. Dat Jackson overleed aan de Propofol die hij kreeg toegediend door zijn lijfarts, cardioloog Conrad Murray, maakt van zijn overlijden een geval van doodslag.




De kans is groot dat Murray zal aangeklaagd worden. De familie Jackson is alvast tevreden met de kwalificatie 'doodslag' en hoopt dat Murray zal gestraft worden.

"De familie Jackson heeft het volste vertrouwen in het wettelijk proces en kijkt uit naar de dag dat het recht zal zegevieren".
Murray beweert dat hij in de zes weken voor zijn dood Jackson behandelde voor slapeloosheid en hem dagelijks intraveneus 50 milligram Propofol toediende.

Overgeschakeld op kalmeermiddelen
Hij vertelde aan de speurders dat hij heeft geprobeerd de dosis af te bouwen omdat hij vreesde dat Jackson verslaafd zou raken. In de dagen  voor zijn dood, zo beweert Murray, schakelde hij over naar de kalmeermiddelen Lorazepam en Midazolam.


Op de dag van zijn overlijden bleken die niet voldoende te werken. Om halftwee 's nachts gaf Murray Jackson Valium en verhoogde hij de dosissen van de kalmeermiddelen. Om twintig voor elf de daaropvolgende ochtend gaf Murray zijn patiënt Propofol, waardoor hij eindelijk in slaap raakte.

Twee minuten naar toilet
Na tien minuten verliet Murray de kamer van Jackson om naar het toilet te gaan, wat ongeveer twee minuten duurde. Toen hij terugkeerde, ademde Jackson niet meer en begon de arts hem hartmassage te geven. Meer dan een uur later, om 21 minuten na twaalf, belde een medewerker van Jackson de hulpdiensten.

Andere dokters
Volgens Murray was hij niet de eerste dokter die Jackson Propofol toediende. Jackson weigerde echter te onthullen bij welke andere dokters hij in behandeling was of welke medicijnen hij kreeg. De politie onderzoekt naast die van Murray ook de rol van dokters Arnold Klein, Allan Metzger en David Adams.




25-08-2009 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beroemde fotografe Annie Leibovitz aan rand van faillissement


Beroemde fotografe Annie Leibovitz aan rand van faillissement


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/beroemde-fotografe-annie-le.jpg?t=1251123490



De beroemde modefotografe Annie Leibovitz staat aan de rand van een faillissement. Volgens vrienden zou het perfectionisme van de fotografe ervoor zorgen dat ze de financiële pedalen wel eens verliest en zich in de schulden werkt.

Leibovitz is erg bekend vanwege haar artistieke foto's voor de magazines Rolling Stones, Vogue, en Vanity Fair. Ondanks het feit dat haar foto's voor grote pakken geld verkocht worden, verkeert de fotografe toch in financiële moeilijkheden. De bank Art Capital heeft zelfs een rechtszaak aangespannen om de 24 miljoen dollar die Leibovitz leende terug te eisen.

"Een hoop van de problemen zijn te wijten aan haar buitengewone perfectionisme. Als ze iets in haar hoofd heeft, gaat ze ervoor. Ze heeft alles over voor de perfecte foto. En dan maakt het haar niet uit of ze mensen moet laten overvliegen, de set moet verbouwen of alles drie keer opnieuw moet doen. Als je bovendien alleen met sterren omgaat, heeft dat ook zijn weerslag op je eigen leven. Ik maak me echter geen zorgen over de toekomst. Annie is geen Michael Jackson, die krankzinnig door het leven stapt", besluit oudcollega Tina Brown.




24-08-2009 om 19:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijver John Vermeulen (68) overleden


Schrijver John Vermeulen (68) overleden


http://img23.imageshack.us/img23/8927/johnvermeulen.jpg


Auteur John Vermeulen is afgelopen weekend op 68-jarige leeftijd overleden. Dat meldt uitgeverij Kramat. Vermeulen was auteur van vooral thrillers en sf-romans, maar hij schreef ook kinderboeken, filmscenario's, toneelstukken, fantasyromans en historische romans. Daarnaast produceerde hij onder het vrouwelijke pseudoniem Tessy Bénigne ook enkele erotische romans. Vertalingen van zijn boeken verschenen in het Duits, Spaans, Hongaars, Frans, Japans en Engels.



24-08-2009 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMD komt naar de Night of the Proms

OMD komt naar de Night of the Proms

Om Walking On The Milky Way van OMD te beluisteren druk op de foto






OMD komt naar de Night of the Proms in het Antwerpse Sportpaleis. Dat heeft de organisatie maandag bekendgemaakt. Omdat er zoveel vraag is naar tickets, is er een extra concert op 10 november.

"Met intelligente pop en vernieuwende geluiden beleefde OMD zijn hoogdagen in de eerste helft van de jaren tachtig. Het duo vertoefde hoog in de hitlijsten met synthesizerballads als 'Electricity', het meer uptempo 'Enola Gay', 'Souvenir', 'Joan Of Arc' en 'Maid Of Orleans'". OMD of Orchestral Manoeuvres In The Dark was al in 2007 aangekondigd, maar moest toen om persoonlijke redenen verstek laten gaan, dixit de organisatie.

Roxette, Sharon den Adel, Toots Thielemans
De pionier van de Britse elektronische muziek staat samen met Roxette, Sharon den Adel van Within Temptation, Toots Thielemans, Peter & Zoltan Katona, John Miles, Fine Fleur en Il Novecento op het podium in het Antwerpse Sportpaleis.

Omdat de vraag naar tickets voor de 25ste editie van Night of the Proms bijzonder groot is, wordt een extra concert toegevoegd op dinsdag 10 november om 20.30 uur.

The Night of the Proms vindt plaats in het Antwerps Sportpaleis op vrijdag 23, zaterdag 24, zondag 25, woensdag 28, donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober en op woensdag 4, vrijdag 6 en zaterdag 7 en dinsdag 10 november.




24-08-2009 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Universe is weer Miss Venezuela


Miss Universe is weer Miss Venezuela


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Miss-Universe.jpg?t=1251105054
Miss Venezuela 2008 Dayana Mendozo (rechts) geeft haar kroontje door aan Stefania Fernandez.



De Venezolaanse kandidate, Stefania Fernandez, werd vannacht op de Bahamas tot Miss Universe gekroond. Zij haalde het van de 81 andere deelneemsters.

Zeynep bij laatste vijftien
De Belgische kandidate, Zeynep Sever, haalde samen met veertien andere meisjes de halve finale, maar eindigde twaalfde na het badpakkendefilé en kon daardoor niet meer deelnemen aan het defilé in avondjurk. Na dit defilé, waren er nog vijf kandidates in de running: Miss Dominicaanse Republiek, Miss Venezuela, Miss Kosovo, Miss Porto Rico en Miss Australië



http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Miss-Universe1.jpg?t=1251105148



Historisch
Het is de eerste keer in de 58 jaar dat het kroontje wordt uitgereikt dat een land twee jaar op rij de titel wegkaapt.

Miss Dominicaanse Republiek Ada Aimee werd tweede, derde was Miss Kosovo, vierde Miss Australië en vijfde Miss Puerto Rico.

Miss China, Wang Jingyao, werd uitgeroepen tot Miss Sympathiek, Miss Thailand Chutima Durongdej mag zich Miss Fotogeniek noemen.



http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Miss-Universe2.jpg?t=1251105199



De 18-jarige brunette Stefania Fernandez ontving het kroontje uit de handen van de uittredende Miss Universe, Dayana Mendoza, eveneens afkomstig uit Venezuela. Miss Universe werd gekozen door een 12-koppige jury van acteurs, zangers en producers.




24-08-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson betaalt heks om ex te vervloeken


Jessica Simpson betaalt heks om ex te vervloeken


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Jessica-Simpson-1.jpg?t=1251106065



Jessica Simpson heeft een vrouw ingeschakeld om een vloek uit te spreken over haar ex-vriend Tony Romo en te verhinderen dat hij verliefd wordt. Romo dumpte Jessica de dag voor haar 29ste verjaardag.

Carrière schaden
Een bron in de National Enquirer: "Normaal is Jessica een lief meisje, maar ze kan nog altijd niet geloven dat Tony haar dumpte. Via het internet heeft ze een vrouw in Californië gevonden, die ze bij haar thuis uitnodigde. Samen hebben ze een vloek over Tony uitgeroepen. Jessica wil dat hij nooit meer verliefd kan worden, en ze wil ook zijn carrière schaden".

Intussen vindt Jessica troost in de armen van footballspeler Colt Brennan van de Washington Redskins, een rivaal van Tony.



24-08-2009 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt gefotografeerd met dildo


Brad Pitt gefotografeerd met dildo

http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Brad-Pitt--met-dildo.jpg?t=1251106643
De Inglorious Bastards met uiterst links, Tarantino.


Quentin Tarantino is zalig geschift en heeft zo zijn eigen manier om zijn acteurs op de set bij de les te houden. De regisseur eist van iedereen opperste concentratie en inzet. Je valt dus maar beter niet in slaap, ook niet als je Brad Pitt heet.

"Pitt werd beetgenomen met 'Big Jerry', de paarse dildo. Wie op de set van 'Inglorious Bastards' even indommelde had prijs", vertelt acteur Michael Fassbender. "Tarantino legde de dildo dan naast jouw hoofd en trok foto's. Pitt en Diane Kruger waren bij de gelukkigen", lacht Fassbender.




24-08-2009 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schauvliege wil beraad over geluidsoverlast festivals


Schauvliege wil beraad over geluidsoverlast festivals


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/festivals.jpg?t=1251106375


Vlaams minister van Cultuur, Natuur en Leefmilieu Joke Schauvliege wil een werkgroep samenbrengen om het probleem van geluidsoverlast op festivals te bespreken.

Lage tonen
De wetgeving, die de klank nog steeds laat meten zonder de lage tonen, is verouderd, zegt ze in De Standaard.

Versnipperde bevoegdheid
De bevoegdheid om het probleem aan te pakken zit bovendien versnipperd. Ook organisatoren zijn mee verantwoordelijk, meent de minister.

Sensibiliseren
Ze wil wetenschappers, organisatoren, politici en jeugdraden samenbrengen om een charter of een voorstel tot decreet op te stellen, dat de "verwarde situatie" oplost. "Tot dan is het belangrijk de jongeren te sensibiliseren over de gevaren van te hoge volumes."



24-08-2009 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik zing een lied

Ik zing een lied


De afbeelding “http://img229.imageshack.us/img229/3562/ant30vbq7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


ik zing een lied
speciaal voor jou
omdat ik nu eenmaal
om je geef
 
ik zing een lied
ja, een lied voor jou
om je te laten weten
dat ik jou nooit  vergeten zal
 
ik zing een lied
met een leuke melodie
zachtjes en op fluisterende toon
met woorden welgemeend
 
jij bent mijn nummer een
iemand die je nimmer vergeet
zing jij zachtjes met me mee
samen klinkt het beter dan alleen



24-08-2009 om 09:22 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
23-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.droom even weg

Droom even weg



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Milla_Jovovich-4.jpg?t=1250966914



ik lig in het zand
en kijk naar de maan
en naar de fonkelende sterren
die daarboven staan

sluit mijn ogen en
droom even weg
niets is mooier dan dit moment
ik doe mijn ogen weer open
en er valt een ster

ik zie het gebeuren
ik doe een wens
licht uit de hemel
hoor mij aan

vervul alsjeblieft mijn wens
met de kracht van het licht
de kracht van de sterren
die daarboven staan



23-08-2009 om 15:34 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maanrock in Mechelen lokt ruim 100.000 bezoekers


Maanrock in Mechelen lokt ruim 100.000 bezoekers


http://img26.imageshack.us/img26/3717/maanrock.jpg



Het Mechelse stadsfestival Maanrock is een schot in de roos. De organisatoren telden op zaterdag en zondag samen ruim 100.000 bezoekers. Soulsister sluit het gratis muziekevenement zondagavond af.
 
Volledig Belgisch
De organisatoren toonden zich bij een eerste evaluatie nog tijdens het festival uiterst tevreden. De opkomst voor het festival met een volledig Belgische affiche was groot. "Zaterdag hadden we een schitterende 40.000 festivalgangers, vandaag/zondag zijn het er nog een pak meer. Ons gevarieerde programma slaat aan. We zijn blij dat we het grootste gratis festival blijven", concludeerde Tom Ongena, voorzitter van de Mechelse Feesten.
 
32 groepen
Op zaterdag vielen vooral 'mister Maanrock' Axl Peleman, Kate Ryan en Discobar Galaxie in de smaak, op zondag spelen onder meer The Magical Flying Thunderbirds, Clement Peerens Explosition en Yevgueni. Over het ganse weekend spelen 32 muziekgroepen op drie podia op de Grote Markt, de Ijzerenleen en de Vismarkt. Incidenten bleven uit. Het Rode Kruis deelde zondag vanwege de hitte wel water uit aan dorstige festivalgangers.




23-08-2009 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soulzanger Johnny Carter (75) verliest strijd tegen kanker

Soulzanger Johnny Carter (75) verliest strijd tegen kanker

Om Oh what a night te beluisteren druk op de foto






In de Verenigde Staten is soulzanger Johnny Carter op 75-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van longkanker. Hij werd vooral bekend als lid van de R&B-bands The Dells en The Flamingos.

Met The Dells toerde hij onder anderen met Ray Charles en Quincy Jones. Ze scoorden hits met 'Oh what a night' en 'Stay in my corner'.

Carter viel op door zijn falsetstem. Zowel The Flamingos als The Dells kregen een plaatsje in de Rock 'n Roll Hall of Fame.



23-08-2009 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Florence + The Machine : dé revelatie van Pukkelpop

Florence + The Machine: dé revelatie van Pukkelpop


Om Drumming Song te beluisteren druk op de foto






Het hoogtepunt vandaag kwam niettemin op naam van Florence + The Machine  te staan, en dat was opmerkelijk. De eerste cd van dit Engelse zestal verscheen nauwelijks een paar weken geleden, maar de groep stond op het podium met het zelfvertrouwen van een topact, en zangeres Florence Welch had niet alleen persoonlijkheid voor tien, ze zong ook als een sirence.

De groep werd begin dit jaar door de BBC getipt als een naam om in de gaten te houden, en de laatste maanden raakte de Britse media evenmin uitgepraat over het gezelschap. Lungs was al een imposant debuut, maar live kwam de groep pas echt tot haar recht.

Florence -prachtig oranje haar, korte zwarte cocktailjurk waaronder op gezette tijd een met gouden pailletten bezet broekje kwam piepen- had het podium niet alleen met bloemen versierd, maar durfde op een 'alternatief' festival als Pukkelpop zowaar met een ouderwetse harp uit te pakken, iets waar ze tegenwoordig zelfs op Dranouter twee keer over nadenken. Op de koop toe had Welsh een set in elkaar gepuzzeld waar elke seconde telde.

'Dog Days Are Over' werd -tot grote verbazing van de groep- meegescandeerd door de uitpuilende tent, terwijl het sensuele 'My Boy Builts Coffins' dan weer de romantische wereld van Emily Brontë in herinnering bracht. Met 'Rabbit Heart' sloeg de groep bij wijze van apotheose zelfs nog even het straatje van de house in.

Des te opmerkelijker dus dat de set als geheel toch coherent en vanzelfsprekend klonk. De groep -danig onder de indruk van de extatische ontvangst- zat intussen al helemaal op en wolk. Florence + The Machine deed je vergeten dat je op een festival stond waar nog 193 andere groepen op de affiche stonden.

Het woord revelatie wordt doorgaans erg lichtzinnig gebruikt als er een nieuwe act opstaat, maar dit was er een. (Bart Steenhaut)



23-08-2009 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pukkelpop lokt recordaantal bezoekers


Pukkelpop lokt recordaantal bezoekers



http://img26.imageshack.us/img26/5862/drukstepukkelpopallerti.jpg



De 24ste editie van het driedaagse alternatieve pop- en rockfestival Pukkelpop in Hasselt zal niet alleen de geschiedenis ingaan als de heetste editie, maar ook als de drukst bezochte editie aller tijden. Op donderdag zakten er 60.000 festivalgangers af naar de Pukkelpopweide. Vrijdag kon op 59.000 bezoekers rekenen en de laatste festivaldag op maar liefst 61.000 bezoekers, aldus organisator Chokri Mahassine. Pukkelpop lokte vorig jaar 152.000 bezoekers.
 
Hitte
Met 38,2 graden Celsius was de eerste festivaldag meteen de heetste Pukkelpopdag ooit. De hitte weerhield de festivalgangers er evenwel niet van om massaal naar Kiewit af te zakken. Om de grote toestroom van bezoekers te kunnen opvangen, diende de organisatie op de valreep zelfs een tweede camping te openen. Er verbleven gedurende vier dagen in totaal 47.500 kampeerders in Kiewit. Er waren zowat zestig nationaliteiten op de festivalweide en de camping aanwezig.
 
Rode Kruis
Het Rode Kruis had vooral donderdag de handen vol met het verzorgen van oververhitte festivalgangers. Er werden die dag alleen in totaal 1.500 tussenkomsten gemeld. Voor het overige waren er de gebruikelijke tussenkomsten voor lichte schaaf- en snijwonden en voor wespensteken. Zowel aan de ingang van het festival als op de camping werd er donderdag ook extra water bedeeld om voor de nodige afkoeling en hydratatie te zorgen. Vrijdag en zaterdag had de hitte plaatsgemaakt voor meer aangename festivaltemperaturen.




23-08-2009 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milla Jovovich trouwt vandaag voor derde keer


Milla Jovovich trouwt vandaag voor derde keer


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Milla_Jovovich.jpg?t=1250945463



De Servisch-Oekraiense actrice Milla Jovovich is op 33-jarige leeftijd reeds aan haar derde huwelijk toe. Behoudens ongevallen stapt zij vandaag in de huwelijksboot met de 44-jarige Britse regisseur Paul Anderson.

Zonsondergang
De naam van laatstgenoemde wordt, om verwarring met de topcineast Paul Thomas Anderson te vermijden, vaak geschreven als Paul W.S. Anderson. Het stel leerde elkaar acht jaar geleden kennen tijdens de opnames van de zombie-prent 'Resident Evil'. Bij zonsondergang vanavond zullen Milla en Paul, ouders van de 20 maanden oude Ever Gabo, in hun gemeenschappelijke woning in Los Angeles en in besloten kring elkaar de ja-woorden toefluisteren.

Eerste huwelijk
Jovovich' eerste huwelijk dateert al van 1992, toen zij als zestienjarige kortstondig de boot inging met haar collega Shawn Andrews. Haar moeder liet dat huwelijk een maand later evenwel annuleren.

Carrière
Jovovich speelde als Alice ook in twee door Anderson geproduceerde sequels ('Apocalypse' en 'Extinction') van de Resident Evil-reeks. Zij had haar eerste filmrol(letje) als dertienjarige in Zalman Kings 'Two moon Junction' en brak door met de films 'The fifth element' (1997) en 'Joan of Arc' (1999), beide van de Franse regisseur Luc Besson. Die films markeren ook het begin ('97) en het einde ('99) van haar huwelijk met de Franse cultcineast.




22-08-2009 om 17:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Operazangeres valt in orkestbak


Operazangeres valt in orkestbak


Om La tabernera del puerto van haar te beluisteren druk op de foto








De Puerto Ricaanse operazangeres Ana Maria Martinez is gisteren in het zuidoosten van Engeland tijdens een voorstelling in de orkestbak gevallen. Behalve wat blauwe plekken is ze ongedeerd gebleven.

Voorstelling opgeschort
De gevierde sopraan viel in de orkestbak tijdens een vertolking van de hoofdrol in 'Rusalka', een opera van de Tsjechische componist Antonin Dvorak. Ze gaf na de valpartij zelf aan dat ze door wilde gaan, maar 'de voorstelling is kort na het eerste bedrijf opgeschort' en de zangeres is 'uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht', aldus de woordvoerder. Daar bleek dat haar op wat blauwe plekken na niets mankeerde.



22-08-2009 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry: Lady Gaga heeft geen penis


Katy Perry: "Lady Gaga heeft geen penis"


Om  I Kissed a Girl van Katy Perry te beluisteren druk op de foto






Zangeres Katy Perry heeft gereageerd op de geruchten dat Lady Gaga een penis zou helpen: "Ze heeft iets in haar slip gestopt".

Zelf toegegeven
Toen fans bij Lady Gaga tijdens een optreden een bobbel in haar slipje opmerkten, groeiden de geruchten dat de zangeres een hermafrodiet zou zijn. Ook zou de zangeres zelf hebben toegegeven deels een man, deels een vrouw te zijn.




http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Katy-Perry.jpg?t=1250944812
Katy Perry



Zelf gepland

Katy Perry spreekt deze geruchten nu tegen. "Lady Gaga plande deze stunt zelf op voorhand. De zangeres weet precies hoe ze in de belangstelling moet komen", meldt de Telegraaf. "Ze stopte iets in haar slipje, waardoor het leek alsof ze een penis heeft. Ik zou er geen problemen mee hebben moest ze een hermafrodiet zijn, maar ik ben er zeker van dat het niet waar is."







22-08-2009 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!