Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres na nipplegate op RTL:



Zangeres na nipplegate op RTL: "Ramp tijdens ramadan"

Om de clip te bekijken druk op de foto






In het RTL-programma 'Let's Dance' zagen een miljoen Nederlandse tv-kijkers dat het optreden van een meidentrio dat de 'Dreamgirls' nadeed met een heuse nipplegate afliep. Zangeres Hind Laroussi zit zwaar verveeld met de zaak gezien haar moslimgeloof en zeker door het ongelukkige moment: tijdens de ramadan.

Uit de bol
Hind, Idols-finaliste Nathalie en zangeres Glennis Grace gingen helemaal uit de bol op het podium waarbij, per ongeluk of met opzet, het jurkje van Hind afzakte en iedereen haar blote borsten kon zien. De scène had veel weg van de nipplegate tussen Justin Timberlake en Janet Jackson tijdens de finale van de Super Bowl enkele jaren geleden.

Durf nog over straat
Presentator Carlo Boszhard gooit via Twitter nog wat olie op het vuur. Volgens de presentator gaat de nipplegate veel opschudding veroorzaken komende zaterdag. "Op het moment dat het gebeurde, dacht ik dat niemand het had gezien", liet Hind na de show weten. "Het ging allemaal zo snel. Ik had liever gehad dat het niet was gebeurd. Ik ben islamitisch opgevoed. En dan ook nog tijdens de ramadan! Maar ik durf nog wel over straat hoor."




03-09-2009 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cate Blanchett krijgt radio op hoofd tijdens voorstelling


Cate Blanchett krijgt radio op hoofd tijdens voorstelling


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Cate-Blanchett.jpg?t=1251925185



Actrice en theaterdirectrice Cate Blanchett liep een verwonding aan het hoofd op toen ze tijdens een theatervoorstelling een radio op haar hoofd kreeg.


Het incident deed zich gisteravond voor tijdens een opvoering van 'A Streetcar Named Desire' in het Sydney Theatre. Acteur Joel Edgerton gooide de radio, zoals het script het voorschrijft, naar Blanchett en die kon het toestel niet meer ontwijken.
"Het werd ons al gauw duidelijk dat dit niet in het stuk hoorde. Er stroomde bloed over Cate's hoofd en haar hals", aldus een man in het publiek. "Ze deed nog een halve minuut door en rende dan weg. De lichten gingen aan en we kregen te horen dat er technische problemen waren en de zaal moest ontruimd worden".(br.hln)



03-09-2009 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt Jan Smit vader?


Wordt Jan Smit vader?


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jan-Smit.jpg?t=1251923135




Jan Smit en zijn vriendin Liza Plat staan weer volop in de kijker in Nederland. Volgens geruchten in Volendam zou de Nederlandse zanger vader worden. Dat schrijft De Telegraaf. Zijn vriendin zou namelijk zeven weken zwanger zijn. De manager van Jan Smit heeft de geruchten nog niet bevestigd.

Volgens het Nederlandse weekblad Story heeft Jan Smit zijn grote kinderwens nooit onder stoelen of banken gestoken. De zanger droomt al een hele tijd van een gezinnetje en ook tijdens zijn relatie met Yolanthe kwam het thema al ter sprake. De beste vriendin van Yolanthe vertelde aan het weekblad: "Jan bleef maar zeuren over kinderen, soms werden we er gek van. Nog voor de breuk zei hij tegen Yolanthe dat hij een kind van haar wou."

Bevestiging na risicoperiode
De geruchten dat de nieuwe vriendin van Jan Smit nu zwanger zou zijn, zijn door zijn manager Jaap Buijs nog niet bevestigd. Volgens het weekblad zou de bevestiging er pas komen wanneer de risicoperiode van drie maanden voorbij is.

Liza Plat heeft al een dochtertje Fem (1) uit haar vorige relatie.



03-09-2009 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zacht prachtig lied

Zacht prachtig lied



http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/carla-bruni.jpg?t=1251845495



gitaar gepingel
zacht prachtig lied
wil je voor me spelen
met je gouden vingers
over de snaren strijken
alsof het je kind is

je diepblauwe ogen
kijken door me heen
je gaat op in je muziek
de noten in je hoofd geprent
ogen sluiten
laten oren luisteren

zacht neuriend
meebewegend op de muziek
vul de kamer met liefde
rechtstreeks van je gouden hard
speel nog een keer voor mij
zodat ik het niet vergeet



03-09-2009 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
02-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Anka op 21 november in Vorst Club

Paul Anka op 21 november in Vorst Club

Om She is a lady van Paul Anka te beluisteren druk op de foto







Hij was hét Amerikaanse tieneridool van de jaren vijftig. Amper zestien toen hij in '57 de wereldhit 'Diana' scoorde, gevolgd door klassiekers als 'You Are My Destiny' en 'Put Your Head on My Shoulder'. In de jaren vijftig en zestig stond ook in Vlaanderen geen enkele jukebox waar géén Paul Anka op zat.
Anka, als Libanees in Canada geboren, is behalve een uitzonderlijke zanger ook een begenadigd songschrijver. In ruil voor een gitaar die hij tijdens een gezamenlijke tournee van Buddy Holly cadeau kreeg, schonk hij Buddy het eerste nummer dat hij erop had geschreven: 'It Doesn't Matter Anymore'. Ook Tom Jones' 'She's A Lady' is van zijn hand en Anka vertaalde ook 'Comme d'Habitude' van Claude François, wat Sinatra's lijflied werd: 'My Way'.


In de jaren '60 begon Anka te acteren, in 1974 maakte hij zijn comeback met '(You're) Having My Baby', meteen weer een wereldhit. Live, zo mochten wij twee jaar geleden in de Antwerpse Elisabethzaal meemaken, is Anka beresterk. Groot orkest, een stem als een klok, een entertainer pur sang.
Tickets voor het concert op 21 november in Vorst Nationaal Club kosten 64 €, 74 € en 84 € (Golden Circle). Prijzen exclusief servicekosten. Verkoop via www.sherpa.be, bij Fnac of telefonisch op 070 25 20 20.



02-09-2009 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna valt flauw op podium

Madonna valt flauw op podium

Om haar appelflauwte te bekijken druk op de foto






Is haar strakke trainingsregime en tourschema Madonna te veel geworden? De popkoningin kreeg tijdens haar optreden in Sofia een appelflauwte. Gelukkig kon een alerte danser haar opvangen. Bekijk het incidentje rond 1'25" in de video hierboven.

Toen ze even later van het podium stapte, ging het helemaal mis en zakte ze opnieuw door haar knieën. "Ze was echt bezorgd en bleef langer dan normaal zitten. Ze had echt tijd nodig op adem te komen voor ze opnieuw het podium opstapte. Toch wilde ze niet stoppen. Het is duidelijk, Madonna zit gewoon op haar tandvlees", aldus een getuigen uit haar entourage.

"Ze kreeg het advies om haar laatste twee optredens uit te stellen maar ze wil niet. Ze is gewoon koppig en gaat door. Pas na die optredens wil ze even rust nemen."




02-09-2009 om 16:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher jaagt ook rest Oasis weg

Liam Gallagher jaagt ook rest Oasis weg

Om Champagne Supernova van Oasis te beluisteren druk op de foto







Na het opstappen van broer Noel, zorgt Liam ervoor dat de toekomst van Oasis nu wel heel onzeker wordt. Liam wil doorgaan met de band, maar gitarist Gem Archer, bassist Andy Bell en drummer Chris Sharrock hebben zo hun bedenkingen bij de grillen van Liam.

Nieuwe horizonten
"Het zag er al een hele tijd naar uit dat Noel zou opstappen, de rest van de band zag het aankomen. De muzikanten zijn al op zoek naar nieuwe horizonten, want samenwerken met Liam en zijn grote mond zien ze niet meer zitten. Ze hebben gezien hoe Liam Noel behandelde en ze willen niet zijn nieuwe pispaal worden. Of de groep kan overleven zonder Noel, daar heeft iedereen sterke twijfels over", aldus een insider in de Daily Mirror.

Ma gelooft er nog in
Peggy, de moeder van Liam en Noel, hoopt nog altijd dat haar zoons zich verzoenen. "Liam adoreert Noel. Ze houden echt van elkaar, maar ze zijn altijd zeer verschillend geweest. Ik hoop dat dit niet het einde van Oasis is. Ik denk het niet. Ze zijn gewoon moe aan het eind van de tournee. Ze hebben al eerder ruzie gemaakt en het is telkens weer goed gekomen".



02-09-2009 om 15:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Els de Schepper lanceert magazine ELS


Els de Schepper lanceert magazine 'ELS'

Om Als ik je morgen ergens tegenkom te beluisteren druk op de foto







Over precies een week stelt Els de Schepper ELS voor, "het eerste Vlaamse personality magazine dat er de humor van inziet".
De Schepper beseft dat er "al zoveel kutbladen op de markt zijn", maar pleit "onweerstaanbare drang".

Haar fascinatie voor "de boekskes" leidde ertoe dat ze zelf een schaamteloos roddelblad wilde maken, maar "mijn nieuwe show 'Els de Schepper roddelt' gaat daar al over". De Schepper belooft "een eigenzinnige mix van bladvulling, Els de Schepper en humor".

Of het hele opzet alweer een grappige manier is om haar nieuwe show onder de aandacht te brengen dan wel een 'ernstige' poging om de lezersmarkt te charmeren, weten we volgende week.



02-09-2009 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum brengt boek vol naaktfoto's uit


Heidi Klum brengt boek vol naaktfoto's uit


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/heidi-klum.jpg?t=1251895116




Heidi Klum brengt een salontafelboek uit vol naaktfoto's van zichzelf. Voor 'Rankin' Heidilicious' werkte de vrouw van Seal samen met fotograaf Rankin.

Kleren uittrekken
"Het is heel ondeugend. Al zeven jaar poseer ik voor Rankin, hij slaagt erin me er altijd anders te laten uitzien. Om een of andere reden moet ik bij hem altijd mijn kleren uittrekken. Dan doen we een opdracht en daarna zegt hij 'zouden we niet nog wat foto's nemen' en gegarandeerd dat ik eindig zonder kleren aan". Het boek moet volgende maand in de winkels liggen.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/heidi-klum-1.jpg?t=1251895174




Roze mini-jurk
Klum, momenteel zwanger van haar vierde kind met Seal, was ook de inspiratie voor een nieuwe Barbiepop. Klum stond model voor een pop uit de Blonde Ambition Collection. "Ik was door het dolle heen. Ik mocht bij Mattel gaan rommelen tussen de hoofden en het haar en de outfits. Ik wou dat de pop de favoriet van mijn dochter zou worden, dus draag ik de meest glimmende roze mini-jurk die je kan vinden. Het stoorde me vroeger ook altijd dat Barbie geen ondergoed draagt, dus mijn pop krijgt een leuke beha en slip. In het roze, natuurlijk".




02-09-2009 om 15:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice met dode kat als handtas op rode loper


Actrice met dode kat als handtas op rode loper


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Stacy-Haiduk.jpg?t=1251838244




Actrice Stacy Haiduk, die in de serie 'The Young and the Restless' Mary Jane Benson speelt, loopt duidelijk graag in de spotlights. Ze verscheen op de uitreiking van de Emmy Awards met een handtas, gemaakt van een opgezette kat. Het beest, een wit-grijs exemplaar met grote, starende ogen en een zwarte strik om de hals, was meteen een van de gesprekspunten tijdens de prestigieuze televisieavond.

Veel kritiek
Waarschijnlijk moet de zijsprong van Haiduk met de nodige humor opgevat worden. Het personage van Haiduk in de soapserie 'The Young and the Restless' koestert immers een opgezette kat. Toch kreeg de actrice meteen veel kritiek te horen over haar tas. "Dit wil niemand zien", klinkt het op de site van de Duitse krant Bild . "Surrealistisch", luidt het op de modeblog Fashionpolice.




http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Actrice-Stacy-Haiduk.jpg?t=1251838185




Zielig
Ook Gaia heeft al gereageerd op de frats van Haiduk. "Morbide. Dit getuigt van een totaal gebrek aan respect. Ik vind het een beetje zielig om op deze manier de aandacht te trekken. Het is nog maar de vraag of ze er een goede zaak mee doet, want ik denk dat het publiek haar hierop zal afrekenen", luidt het bij de dierenrechtenorganisatie.




02-09-2009 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en ik zullen altijd vrienden blijven

Chris Brown: "Rihanna en ik zullen altijd vrienden blijven"

Om Take A Bow van Rihanna te beluisteren druk op de foto







In het eerste interview sinds hij in februari zijn toenmalige vriendin Rihanna afroste, bekent rapper Chris Brown dat hij nog altijd van Rihanna houdt en dat de twee "altijd vrienden" zullen blijven.

Nog altijd verliefd
De 20-jarige Brown tegen Larry King: "Ik ben altijd verliefd gebleven op Rihanna. Als ik nu naar de politiefoto kijk waarop haar verwondingen te zien zijn, kan ik niet geloven wat toen gebeurd is. Ik wou dat ik die avond kon veranderen. Ik moet mensen bewijzen dat ik wél een rolmodel kan zijn. Zo ben ik niet, en zo beloof ik ook nooit meer te zullen zijn. Als Rihanna met iemand anders zou gaan, zou me dat diep raken. Maar wij zijn niet samen, dus als ze gelukkig is, vind ik dat oké. We zullen altijd vrienden blijven".



    http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/rihanna.jpg?t=1251829942



Veroordeling

Brown mishandelde Rihanna in zijn auto toen ze net een pre-Grammy feest verlieten. Hij sloeg haar in het gezicht, probeerde haar te wurgen en beet in haar arm. Hij pleitte schuldig en werd veroordeeld tot zes maanden gemeenschapsdienst, een jaar lang therapie en vijf jaar voorwaardelijk. Brown moet ook vijf jaar lang uit de buurt van Rihanna blijven.

Harde werker
In het interview, dat morgen wordt uitgezonden, zegt Brown dat hij dit een correcte veroordeling vindt. "Je moet de gevolgen van je handelingen dragen. Ze willen dat ik vuilnis ophaal en grafitti verwijder. Ik ben een harde werker, ik wil dat doen. Browns moeder zat de hele tijd naast hem tijdens het interview. Joyce Hawkins omschrijft haar zoon als een "vredige" persoon en heeft het over de mishandelingen die ze zelf moest doorstaan van de vader van Chris.



02-09-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marco Borsato in financiële problemen


Marco Borsato in financiële problemen


http://img44.imageshack.us/img44/9928/marcoborsato.jpg



Het bedrijf van Marco Borsato, The Entertainment Group, is in de problemen geraakt door de economische crisis. Het afgelopen jaar is al de helft van de 160 personeelsleden aan de kant geschoven. Bovendien heeft het bedrijf een enorme schuld opgebouwd. In het ergste geval zou Marco Borsato persoonlijk kunnen opdraaien voor de schulden van het bedrijf.
Drama

“Het zou een persoonlijk drama zijn als het met The Entertainment Group mis zou gaan,” laat de manager van Borsato weten aan De Telegraaf.

Overigens heeft de Belgische The Entertainment Group geen financiële banden meer met de Nederlandse holding. “We zijn sinds 1 juni onafhankelijk,” zegt directeur Henk Vermeulen. De Belgische Entertainment Group blies onlangs nog nieuw leven in Marktrock.




02-09-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore (46) wil nog een kind


Demi Moore (46) wil nog een kind


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/demi_moore.jpg?t=1251839511




Demi Moore heeft drie dochters met haar ex-man Bruce Willis, maar ze wil op haar 46ste nog een kind met haar 31-jarige echtgenoot Ashton Kutcher. "We hebben nog zoveel plannen, en een ervan is om een kind te krijgen. Ik ben een ongeneeslijke optimist en een doordrijver, het is mijn natuur om me meer te concentreren op wat me gelukkig maakt dan op wat me nerveus maakt".

Leeftijdsverschil
Demi is inmiddels vier jaar getrouwd met Ashton en beklemtoont dat hun leeftijdsverschil nooit problemen heeft gesteld. Integendeel.

"Wat voor mij telt, is dat ik iemand heb gevonden voor wie dat leeftijdsverschil niet van betekenis is en bovenal met wie ik een ongelooflijk diepe relatie heb. We staan op verschillende stadia in onze persoonlijke levens en in onze carrières. Maar we zien dat als iets positiefs, we worden immers enorm verrijkt door de uiteenlopende dingen die we met elkaar kunnen delen. Daarnaast ben ik niet te beroerd om te bekennen dat ik enorm blij ben dat ik met zo'n knappe man samenwoon".




http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/demi_moore1.jpg?t=1251839580




Volwassen
"Ik heb overigens heel wat 40- en 50-jarige mannen ontmoet die minder volwassen waren dan Ashton. Hij is zeer verantwoordelijk, en van in het begin had hij geen problemen met de taken die een gezin met zich meebrengt. De meeste mannen van 25 zouden dat niet aankunnen. Ik veroordeel hen niet, maar ik vind dat Ashton zijn leeftijd ver vooruit is. Wij delen alles, en hij is mijn beste vriend", aldus Demi in de Franse Marie Claire.



02-09-2009 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandra Bullock: Spijtig dat ik niet meer lispel


Sandra Bullock: "Spijtig dat ik niet meer lispel"


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Sandra-Bullock.jpg?t=1251838789




Sandra Bullock vindt het jammer dat ze haar spraakgebrek kwijt is. Toen ze kind was, lispelde Sandra. Het was "de maatschappij" die haar dwong dat spraakgebrek weg te werken. Liever had ze het aanvaard, en ingezien dat dergelijke kleine gebreken mensen bijzonder maken.

Uniek kenmerk
Bullock (45): "Toen ik acht was en begon te lispelen, had iemand me moeten zeggen 'verander niet, blijf wie je bent'. Maar de maatschappij heeft een sterke wil. Ik moest en zou dat lispelen afleren, dus ik werd op spraaktherapie gestuurd. Waarom? Waarom moest ik dat lispelen wegwerken? Het draait allemaal rond de vraag 'wat is normaal?' Waarom kunnen we de mensen niet aanvaarden zoals ze zijn? Wat ik zag als zwakheden en gebreken, dat was ik. Dat zijn unieke kenmerken die een mens speciaal maken".




http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Sandra-Bullock-1.jpg?t=1251838873




Seksisme
Sandra heeft zo ook haar idee over de reden waarom zoveel vrouwen ontevreden zijn over hun lichaam en persoonlijkheid. "Het is een vorm van seksisme. Waarom worden jongens en mannen die anders zijn uniek en excentriek genoemd, terwijl vrouwen raar bevonden worden als ze anders of  excentriek zijn? Het is niet eerlijk".




02-09-2009 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.herinneringen

Herinneringen



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/aragorn_arwen.jpg?t=1251754596



wat eens was
maar nu niet meer bestaat
zijn de mooie herinneringen
diep in ons hart bewaart
 
de mooie tijden
zijn voorbij gegaan
maar de herinneringen
zijn blijven bestaan
 
die eens in ons leven waren
maar die nu zijn heengegaan
de mooie herinneringen
zijn diep in ons hart bewaart
 
herinneringen
aan een mooie tijd
zijn de vreugde in ons leven
als wij daaraan nog eens terug denken gaan



02-09-2009 om 10:50 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
01-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kevin Costner krijgt Honorary Award op Filmfestival Gent

Kevin Costner krijgt Honorary Award op Filmfestival Gent

http://i790.photobucket.com/albums/yy183/dimieken1001/kevin-costner.jpg?t=1251811093

Op zondag 11 oktober ontvangt de Amerikaanse acteur Kevin Costner de Joseph Plateau Honorary Award op het Filmfestival Gent. Het gaat om de hoogste onderscheiding van het festival.

Concert met countryband
Costner komt diezelfde dag met zijn countryband Modern West optreden in de Handelsbeurs, en dat was volgens het festival de ideale gelegenheid om de acteur te bekronen. Costner speelde onder meer in 'Dances With Wolves', 'The Bodyguard', 'JFK' en 'The Untouchables'.

Morgan Freeman, Vanessa Redgrave en Sydney Pollack
De Joseph Plateau Honorary Award is de hoogste onderscheiding van het festival, en ging eerder al naar onder andere Morgan Freeman, Vanessa Redgrave en Sydney Pollack.

De 36ste editie van het Filmfestival Gent vindt plaats van 6 tot en met 17 oktober.

01-09-2009 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss met borsten bloot tussen zigeuners

Kate Moss met borsten bloot tussen zigeuners

http://i790.photobucket.com/albums/yy183/dimieken1001/kate-moss.jpg?t=1251810377

Kate Moss voelde zich in haar sas tussen een groep zigeuners voor een fotoshoot. Kan ook niet anders want zelf leidt de Britse ook een nomadenbestaan. Voor het blad V Magazine ging ze nog eens met de borsten bloot.

Het model vertoefde twee dagen in het gezelschap van de zigeuners in Shepton Mallet en ze vermaakte zich kostelijk. Ze kroop op een zigeunerkar en ontblootte rond het kampvuur haar twee grootste troeven. Moss liep er wel niet bij in lompen. De Britse droeg dure kleren voor de fotoshoot waaronder ontwerpen van Kenzo, John Galliano en Stefanel. Slapen deed ze niet in een zigeunerkar wel in een luxueuse camper. Toch genoot ze zichtbaar van haar dagen tussen de zigeuners en nam ze deel aan hun activiteiten.

01-09-2009 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Levenslang voor modekoning die aan jonge modellen zat

Levenslang voor modekoning die aan jonge modellen zat

http://i790.photobucket.com/albums/yy183/dimieken1001/alexander.jpg?t=1251810836
Alexander barstte in huilen uit bij het aanhoren van het vonnis.

Modeontwerper Anand Jon Alexander, de man die ondermeer Paris Hilton, Mary J. Blige en Janet Jackson kleedt, is in Los Angeles veroordeeld tot een gevangenisstraf van 59 jaar tot levenslang. Alexander heeft vrouwen die model wilden worden, seksueel misbruikt, bepaalde de rechter. De 35-jarige Alexander is bij de Amerikanen erg bekend geworden door in de jury te zitten van het succesprogramma America's Next Top Model.

14
Volgens de aanklagers begon Alexander in 2001 met het misbruik, toen hij in Los Angeles aan zijn carrière werkte. Als ontwerper kon hij makkelijk vrouwen benaderen die graag een baantje in de modewereld wilden. De slachtoffers waren tussen de 14 en 21 haar oud. De zaak kwam in 2007 aan het rollen nadat een vrouw aangifte had gedaan van seksueel misbruik.

Nog zaken
Alexander heeft altijd ontkend schuldig te zijn. Tijdens de zitting maandag vroeg hij huilend aan de rechter om de zaak opnieuw te behandelen. Die verwierp het verzoek en sprak het vonnis uit. In New York en Dallas lopen ook zaken tegen Alexander. Daar wordt hij verdacht van hetzelfde soort misdrijven als in LA.

01-09-2009 om 15:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvester Stallone in nieuwe 'Rambo'-film

Sylvester Stallone in nieuwe 'Rambo'-film

http://i790.photobucket.com/albums/yy183/dimieken1001/sylvester-stallone.jpg?t=1251810643

De 63-jarige Sylvester Stallone herneemt volgend jaar voor de vijfde keer zijn rol van Vietnamveteraan John Rambo. In de nieuwe Rambofilm zal Stallone drugs- en mensensmokkelaars aan de Amerikaans-Mexicaanse grens het vuur aan de schenen leggen.

'Rambo', de film van vorig jaar, werd aangekondigd als de laatste in de reeks, maar Stallone kon er niet genoeg van krijgen.

Stallone speelde Rambo voor het eerst in 'First Blood' uit 1982.

01-09-2009 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leed Jackson aan Brugada-syndroom?

Leed Jackson aan Brugada-syndroom?

http://i790.photobucket.com/albums/yy183/dimieken1001/michael-jackson.jpg?t=1251810098

Michael Jackson is mogelijk niet gestorven door doodslag. Hij kan ook overleden zijn omdat hij aan het Brugada-syndroom leed. Dat zegt de Belgisch-Spaanse hartspecialist Pedro Brugada, die vroeger onder meer koning Albert behandelde.

Brugada beschreef het naar hemzelf genoemde syndroom voor het eerst. Het toedienen van het geneesmiddel propofol aan mensen die aan het syndroom lijden, kan een plotse dood veroorzaken, schrijven verschillende kranten vandaag. Michael Jackson heeft net dat middel toegediend gekregen op die fatale 25ste juni.

01-09-2009 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!