Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Marie Pfaff bedriegt Carmen, zij zit aan de drank


"Jean-Marie Pfaff bedriegt Carmen, zij zit aan de drank"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jean-Marie-Pfaff.jpg



Een ex-werknemer van de Pfaffs heeft besloten hun vuile was buiten te hangen. "De mensen in de serie bestaan wel maar het leven dat ze laten zien is fictie", vertelt de voormalige werknemer van de Pfaffs in Blik.

Vijf jaar in dienst
Hij werkte vijf jaar lang voor de Pfaffs en beweert daar heel wat gehoord en gezien te hebben. Nu er een rechtszaak aangespannen is tegen Jean-Marie en Carmen wegens verdenking van fraude, wil hij daar nog een schepje bovenop doen.

Dik, dun, jong of oud
Jean-Marie zou Carmen al vaak bedrogen hebben, wat zij oogluikend toelaat. "Het maakt niet uit of ze jong, oud, dik of dun zijn. Zelfs de echtgenotes van zijn vrienden zijn niet veilig voor hem", aldus de man.

Met condoom
Carmen doet alsof ze van niets weet. "Maar uit schrik voor ziektes vrijt ze alleen nog met condoom met Jean-Marie", weet de man.

Ook de dochters zijn op de hoogte van de avontuurtjes van hun vader en stelden hem zelfs al voor een ultimatum: of hij houdt er mee op, of hij mag zijn kleinkinderen niet meer zien.

Ook Carmen heeft een en ander te verbergen. Zij zou volgens de man elke dag minstens twee flessen wijn drinken. Toen ze vorig jaar haar schouder brak, zou ze ook te veel gedronken hebben.

De man beweert nog veel meer te weten en belooft dat er nog meer lijken uit de kast zullen vallen.



16-09-2009 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse boysbandzanger Filip Nikolic dood aangetroffen

Franse boysbandzanger Filip Nikolic dood aangetroffen

Om de hommage aan Filip Nikolic te bekijken druk op de foto






De Franse zanger Filip Nikolic, een ex-lid van de boysband 2Be3 (spreek uit: Two Be Three), is vanochtend dood aangetroffen in zijn huis in Parijs.

De woordvoerder van Nikolic bevestigde het nieuws en stelde dat de artiest vaak "slaapmiddelen" consumeerde. 2Be3 is opgericht in 1996 en was een van de eerste Franse boysbands.

De groep was erg populair in Frankrijk, maar hun Engelstalige singles in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië flopten. In 2001 ging het drietal uit elkaar.  Nikolic acteerde ook in verschillende Franse tv-series.



16-09-2009 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asse Patrick Swayze wordt op zijn ranch uitgestrooid

Asse Patrick Swayze wordt op zijn ranch uitgestrooid

Om een fragement uit de film Ghost te bekijken druk op de foto



Swayze en zijn vrouw Niemi op hun Rancho de Dias Alegres in New Mexico.


Patrick Swayze, die maandag op 57-jarige leeftijd zijn strijd tegen pancreaskanker verloor, zal binnen de 48 uren gecremeerd worden. Zijn asse zal uitgestrooid worden op zijn ranch in New Mexico.

Swayze was dol op zijn Rancho de Dias Alegres (ranch van gelukkige dagen, nvdr), waar hij een natuurreservaat en houtbedrijf oprichtte. Hij leefde er als een cowboy tussen de bergen en de canyons. Hij was geliefd door de omwonenden en vloog vaak met zijn privévliegtuig over zijn domein.



16-09-2009 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk kan geen twee dagen zonder seks

Anouk kan geen twee dagen zonder seks

Om Lost te beluisteren druk op de foto






De Nederlandse rockzangeres Anouk doet in het oktobernummer van de Nederlandse Cosmopolitan een boekje open over haar seksdrive. "Als ik twee, drie dagen geen seks heb gehad, heb je echt geen leuk mens voor je zitten", zegt ze in het blad volgens nu.nl.

"De seks met Unorthadox is amazing"
Sinds kort is de muzikante samen met rapper Unorthadox, die zes jaar jonger is dan zij. Over haar seksleven hoor je haar niet klagen. "De seks is amazing. Qua seksleven heb ik bij eerdere partners nooit te klagen gehad, maar dit voelt wel heel bijzonder. Er is veel chemie tussen ons", aldus nu.nl.



16-09-2009 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Knopfler op 6 juni 2010 in Lotto Arena

Mark Knopfler op 6 juni 2010 in Lotto Arena

Om La Isla Bonita van Mark Knopfler te beluisteren druk op de foto






Mark Knopfler staat op zondag 6 juni 2010 op het podium van de Lotto Arena in Antwerpen. De voormalige gitarist en zanger van Dire Straits stelt zijn nieuwe album Get Lucky voor. Dat heeft concertorganisator Live Nation vandaag bekendgemaakt.

Get Lucky is het zesde studio-album van de songschrijver en zanger en volgt Kill To Get Crimson uit 2007 op. Voor de opnames trok de frontman van Dire Straits zich terug in zijn eigen British Grove Studios in Londen. Get Lucky telt 11 nummers en is een verkenningstocht langs de muzikale en andere roots van Knopfler.

Knopfler, die dankzij Dire Straits een schouw vol Grammy Awards heeft, schreef onder meer de hits Money For Nothing, Sultans of Swing, Romeo and Juliet en Walk of Life.

De Get Lucky Tour brengt Mark Knopfler in mei, juni en juli 2010 naar 20 Europese landen voor ongeveer 60 shows. Op zondag 6 juni komt hij naar de Lotto Arena in Antwerpen.

Tickets kosten 56 euro (exclusief reserveringskosten) en kunnen vanaf vrijdag 18 september om 9 uur gereserveerd worden via Proximus Go For Music, 0900/260.60



16-09-2009 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sienna Miller flirt met Josh Hartnett


Sienna Miller flirt met Josh Hartnett


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Sienna-Miller.jpg?t=1253102332




Er bloeit iets moois tussen Sienna Miller (27) en Josh Hartnett (31). Bij de start van New York Fashion Week werden de twee samen gespot tijdens de Tequila Party. "Sienna arriveerde in het gezelschap van twee mannen, maar van zodra ze Josh in de smiezen kreeg, had ze enkel nog oog voor hem. Josh liet zich haar avances welgevallen", aldus een ooggetuige op FOX News.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Josh-Hartnett.jpg?t=1253102700


Op de fuif gaf The Cult een optreden. In het publiek werden voorts Hugh Grant, Nicky Hilton, Helena Christensen, Alek Wek en Bar Refaeli gespot.



16-09-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West verontschuldigt zich bij Taylor Swift

Kanye West verontschuldigt zich bij Taylor Swift

Om Love Story van Taylor Swift te beluisteren druk op de foto






Kanye West heeft persoonlijk zijn excuses aangeboden aan countryzangeres Taylor Swift, nadat hij zondag haar awarduitreiking verstoorde tijdens de MTV Video Music Awards. Swift kreeg de award voor beste video van een vrouw, maar Kanye vond dat die naar Beyoncé moest gaan en rukte de microfoon uit de handen van de 19-jarige om zijn punt te maken. "Kanye heeft me gebeld en zijn verontschuldiging was zeer ernstig, dus ik aanvaard zijn excuses", verklaarde Swift.

Steun van sterren
Gisteren nog verklaarde Swift in een praatshow dat ze nog niets van Kanye gehoord had. Daar verklaarde ze geschrokken was van de steun die ze na het incident had ontvangen van sterren als Katy Perry en Pink, die op Twitter het gedrag van de rapper veroordeelden.

Trotse papa
Intussen liet de vader van Beyoncé weten dat hij trots is op de manier waarop zijn dochter omging met het incident. Toen zij haar award voor 'video van het jaar' in ontvangst nam, riep ze Taylor op het podium zodat die de speech kon afmaken die Kanye had onderbroken. Pa Mathew, die tevens de manager van Beyoncé is: "Het was niet mijn idee, het initiatief kwam van haar. Ik was trots als manager, maar vooral als vader. Wat me het meest fier maakt op mijn dochter is niet hoeveel platen ze verkoopt of hoeveel awards ze wint, maar dat ze een goed mens is".




16-09-2009 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhams dumpen Tom en Katie Cruise

Beckhams dumpen Tom en Katie Cruise


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Tom-en-Katie-Cruise.jpg?t=1253047661



De vriendschapsband tussen de Beckhams en het echtpaar Tom en Katie Cruise lijkt serieus bekoeld. Dat schrijft het Australische tijdschrift NewWeekly na de getuigenis van huisvriend Taylor Clyne.

Het Britse voetbalkoppel heeft nieuwe vrienden gevonden in Ashton Kutcher en zijn vrouw Demi Moore. "Het is inderdaad zo dat de Beckhams hun sociale netwerk hebben uitgebreid en dat Ashton en Demi nu op kop van hun vriendenlijst staan", aldus Clyne.

"Vroeger deden ze werkelijk alles samen, maar nu spreken ze nauwelijks nog af met Tom en Katie. Ze gaan nu veel vaker met Ashton en Demi op stap."



16-09-2009 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Als ik een vrouw mocht scheppen

 Als ik een vrouw mocht scheppen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/5.jpg?t=1252792651



als ik een vrouw mocht scheppen
naar het verlangen van mijn hart
zou ik eeuwig boetseren
steeds opnieuw de schets maken
kleuren en lijnen abstract vorm geven
want mijn ideale vrouw
kan ik niet scheppen uit mijn handen

als ik een vrouw mocht scheppen
en de heer mij alle ruimte gaf
met al zijn wonderen
om dat echt waar te kunnen maken
zal er waarschijnlijk wel gelijkenis zijn
maar zal het nog niet dat zijn
wat ik werkelijk wil scheppen

als ik een vrouw mocht scheppen
zou ik jou dus scheppen
echter ik kan dat niet
want zoals jij is er maar één



16-09-2009 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
15-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie treedt op met Benny van ABBA

Kylie treedt op met Benny van ABBA


Om When all is said and done Kylie Minogue en Benny Andersson te beluisteren druk op de foto






Kylie Minogue zag haar droom gisteren uitkomen toen ze naast Benny Andersson van ABBA optrad tijdens een huldeconcert voor de Zweedse band. In het Londense Hyde Park zong Kylie 'Super Trouper', waarna ze op het podium het gezelschap van Benny Andersson kreeg en de twee samen 'When All Is Said And Done' zongen.

Grote eer
Een geëmotioneerde Kylie verklaarde aan het publiek: "Dit is echt een droom voor mij. Ik ben een grote fan van ABBA en het is een grote eer te mogen optreden met Benny".



    http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Kylie-Minogue.jpg?t=1252953439



Thank You for the Music

Het was het enige optreden van Kylie dit jaar op Britse bodem. Ook Björn Ulvaeus was van de partij. Jason Donovan zong 'I Have A Dream', Lulu leende haar klep aan 'Gimme Gimme Gimme (A Man After Midnight)' en Elaine Page zong 'I Know Him So Well'. Alle gasten zongen samen met de musicalcast van 'Mama Mia' en Benny en Bjorn als finale 'Thank You For the Music'. Het ABBA-eerbetoon werd opgenomen door BBC2.




15-09-2009 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Bioscopen lopen vol ondanks crisis

Bioscopen lopen vol ondanks crisis


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/bioscoop.jpg?t=1252968011



Europeanen trekken weer massaal naar de bioscoop, ondanks of misschien juist dankzij de recessie. De kaartverkoop is in het eerste halfjaar zo'n 4 procent hoger dan een jaar eerder, meldt het Europees Audiovisueel Observatorium.

Angels and Demons
Veel mensen kwamen af op de film 'Angels and Demons', de bestbezochte film in zowel Duitsland, Italië als Spanje. De zalen liepen ook vol voor 'Slumdog Millionaire', 'The Curious Case of Benjamin Button' en 'Fast & Furious'.

In Groot-Brittannië steeg het bioscoopbezoek zelfs met 14,5 procent tot het grootste aantal in zeven jaar. In Duitsland was de toename ruim 6 procent en in Spanje 8 procent.

De Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten meldden eerder al dat de cinema's hier in de eerste zes maanden van dit jaar 12,3 procent meer kaartjes hadden verkocht.



15-09-2009 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wendy en Chris uit 'Mijn Restaurant' terug samen

Wendy en Chris uit 'Mijn Restaurant' terug samen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Wendy-en-Chris.jpg?t=1253016691



De ex-minnares van Chris is er niet over te spreken, maar hij gaat terug bij Wendy. Dertien jaar al zijn Wendy (31) en Chris (33) getrouwd en hun drie kinderen zijn dolblij met de verzoening. Dat lezen we in Dag Allemaal.

Elkaar niet loslaten
Dat Chris een minnares had en ook Wendy het niet zo nauw nam met de echtelijke trouw, daar gaan ze in therapie nog een hartig woordje over wisselen. Wendy: "We hebben alle twee fouten gemaakt. We moeten leren om daarover te praten met elkaar. We zijn op een keerpunt gekomen: we willen elkaar niet loslaten. Ik snap wel dat men denkt dat ons huwelijk niet meer te redden valt. Maar we zullen ervoor véchten".



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/mijnrestaurant.jpg?t=1253016735


Spons erover
Dat ze een maand geleden stelde dat zij en Chris eigenlijk niet bij elkaar passen, wijt Wendy nu aan een burnout, te wijten aan 'Mijn Restaurant'. Dat Chris haar heeft bedrogen, wuift Wendy weg. "We waren toen uit elkaar". Ook zij maakte een zijsprong, maar "ik heb half juli alle contact met die man verbroken".

"Wendy gaat meer naar mij luisteren"
Wat er nu zoal gaat veranderen in hun huwelijk? Chris: "Wendy heeft beloofd meer naar mij te luisteren. Onze therapeut heeft ons geleerd om elke dag een halfuur samen te praten. En dat marcheert heel goed".

Inmiddels werkt Wendy als verkoopster in een kledingwinkel, Chris is werkloos. "Pas als het tussen ons weer écht helemaal goed zit, kan ik enthousiast aan een nieuwe job beginnen". De twee beloven ook dat dit het laatste interview was over hun relatie. Hoor ik iemand klagen?



15-09-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Swayze (57) verliest strijd tegen kanker

Patrick Swayze (57) verliest strijd tegen kanker

Om de Time of my Life te bekijken uit Dirty Dancing druk op de foto



Swayze was 34 jaar gehuwd met Niemi. Hij leerde haar kennen toen ze amper veertien was.



Patrick Swayze heeft de strijd tegen zijn kanker verloren en is gisteravond lokale tijd in Los Angeles in het bijzijn van zijn familie overleden. De acteur die wereldberoemd werd met zijn hoofdrol in 'Dirty Dancing' is 57 geworden. Hij leed aan pancreaskanker, meldt zijn agente Annett Wolf.



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/7/4/10/media_l_1582840.jpg


Lof van collega's
Een aantal collega's hebben intussen al hulde gebracht en hun medeleven betuigd aan de familie van de acteur. "Patrick heeft op een waardige en moedige manier gestreden tegen een verschrikkelijke ziekte", aldus Denise Richards. "RIP Patrick. Je was een groot talent en nog belangrijker... je was vooral een echte gentleman", zo looft Alyssa Milano de overleden acteur.

Nog actief
Toen bekend raakte dat Swayze kanker had, ging hij er vol tegenaan. Swayze speelde nog de hoofdrol in de nieuwe tv-serie 'The Beast' en werkte samen met zijn vrouw aan zijn memoires. De ster uit de kaskraker 'Dirty Dancing' en 'Ghost' kreeg in maart 2008 te horen dat hij al enkele maanden pancreaskanker had. Hij zwoer zich tegen de ziekte te verzetten en hoopte nog op genezing.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Patrick-Swayze1.jpg?t=1253005847



Uitgezaaid
"Maar Patrick kreeg onlangs het slechte nieuws dat de kanker uitgezaaid was tot in zijn lever. De dokters vertelden hem toen dat het einde nabij was", aldus een kennis van Swayze. In januari jongstleden sprak de acteur zijn angst uit voor zijn toekomst.

"Natuurlijk ben ik bang en blijf ik me afvragen, 'Waaom ik, waarom moet mij dit overkomen?' En nu ga ik nog niet eens door de hel, ik heb nog maar het begin ervan gezien", sprak hij toen. In april doken dan de eerste foto's van de fel vermagerde acteur op. Hij woog toen nog amper 47,6 kilogram.

Geen kinderen
De acteur laat een vrouw achter. Hij was amper achttien toen hij Lisa Niemi leerde kennen. Het stel was 34 jaar lang getrouwd. Ze hebben geen kinderen. In 1991 werd Swayze verkozen tot 'meest sexy man van de wereld'. Vandaag dompelt hij de filmwereld in rouw.

North and South
Als jongeman uit Texas vertrok hij in 1972 naar New York om een dansopleiding te volgen. Hij bleek al snel ook acteertalent te hebben. In eerste instantie beperkte zijn filmcarrière zich vooral tot bijrollen in tienerkomedies als 'Skatetown USA' (1979) en 'The Comeback Kid' (1980). Maar in 1985 brak Swayze door met zijn hoofdrol in de miniserie 'North And South', over de Amerikaanse Burgeroorlog.




http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Patrick-Swayze.jpg?t=1253005914



Ruige dansleraar
Twee jaar later rinkelde de kassa ook in de bioscopen met het bij tieners razendpopulaire 'Dirty Dancing', over een braaf meisje dat verliefd wordt op een ruige dansleraar.

De muziek uit de film deed het heel goed in de billboards en de song 'The Time of My Life' van Bill Medley en Jennifer Warnes kreeg zelfs een Oscar en een Golden Globe voor beste origineel nummer. Swayze en Grey werden voor hun rol allebei genomineerd voor een Golden Globe.


Ghost
Ook het romantisch drama 'Ghost' uit 1990 was een kassucces. Aan de zijde van Demi Moore en Whoopi Goldberg speelde Swayze er een man die bij een overval vermoord wordt. Zijn geest is echter nog niet klaar om verder te gaan en blijft als geest bij zijn vriendin Molly (Moore), die hem niet kan zien. Als hij erachter komt dat de overval geen toeval was en zijn vriendin in gevaar is, gaat hij op zoek naar een medium (Goldberg) om Molly te waarschuwen. De film haalde twee Oscars, een voor Goldberg als beste vrouwelijke bijrol en een voor beste scenario.



   http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Ghost.jpg?t=1253006337



Daarna had hij nog een hitfilm met 'Point Break' (1991). Opmerkelijk was ook nog 'Roadhouse' uit 1989.

Zus pleegt zelfmoord
Na die successen ging het bergafwaarts met de populaire acteur. Op zijn 40ste wilde hij andere rollen gaan spelen. Maar dat lukte niet zo goed, zodat hij in de loop van de jaren bijna in de vergetelheid raakte. Daarbij ging de alcohol een steeds grotere rol spelen in zijn leven, vooral na de zelfmoord van zijn zus. Ook raakte hij ernstig gewond tijdens een ongeluk met een paard, waardoor hij bijna een jaar moest revalideren. Pas zijn bijrol als pedofiele predikant in cultklassieker 'Donnie Darko' (2001) zette hem weer enigszins terug op de filmkaart.

FBI-agent
Ondanks de ziekte en intensieve behandelingen bleef Swayze de voorbije jaren doorwerken als acteur. Zo was hij vijf maanden lang een FBI-agent in de televisieserie 'The Beast', totdat hij de strijd tegen de agressieve kanker verloor.



15-09-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jackson op video


Jackson op video: "Ik was verslaafd aan pijnstillers"


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/michael-jackson-1.jpg?t=1251300093



Er is schokkend beeldmateriaal opgedoken van Michael Jackson die vrijuit praat over zijn verslaving aan medicatie. De trailer van de documentaire 'This is It', waar zijn fans reikhalzend naar uitkijken, staat in schril contrast met de video waar The Sun vandaag mee uitpakt.

Rechtszaak tegen advocaat
Het is de enige beeldopname waarop Jackson toegeeft dat hij medicatie neemt. Dat gebeurt tijdens een gesprek met een advocaat die hem aan de tand voelt over een rechtszaak tegen zijn voormalige manager Dieter Wiesner. Die kloeg Jackson aan voor een miljoenenbedrag wegens fraude en contractbreuk. Wiesner was tussen 1996 en 2003 Jacksons manager.

"Zo high dat ik het me niet herinner"
In de opname wordt Jackson gevraagd naar zijn drugverslaving, nadat hij stelt dat hij zo high was dat hij zich niet meer kon herinneren een deal met Wiesner te hebben gesloten.

In het filmpje ziet Jackson er gedrogeerd uit wanneer hij vertelt dat hij door de medicatie niet meer wist wat hij deed.

"Was je onder de invloed van drugs of alcohol zodat je niet meer begreep wat er gebeurde?", vraagt de advocaat. Waarop Jackson antwoordt: "Het zou de medicatie kunnen geweest zijn, ja".
De advocaat vraagt dan: "Ok, welke medicijnen nam je in januari 2003?". Jackson: "Het moeten pijnstillers geweest zijn want ik had tijdens de tournee enkele ernstige verwondingen".

Advocaat: "Dus je verklaart dat je Dieter Wiesner en Ronald Konitzer aanstelde toen je onder de invloed was van voorgeschreven medicatie?"
Jackson: "Zou kunnen, wellicht. Ja, waarschijnlijk wel". Bekijk het filmpje hier.



15-09-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama noemt Kanye West onnozelaar


Obama noemt Kanye West "onnozelaar"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Kanye-West.jpg?t=1253015731



Tijdens een interview met CNBC noemde president Barack Obama hiphopper Kanye West "een onnozelaar", zo laat een nieuwsanker weten op zijn Twitterpagina. Obama sprak daarmee zijn afkeuring uit over het incident de avond voordien. Toen rukte West de microfoon uit de handen van countryzangeres Taylor Swift, om te verkondigen dat Beyoncé de prijs voor beste muziekvideo had moeten winnen. Obama maakte zijn opmerking 'off the record'.

"Ga even stoppen met muziek"
Intussen was West te gast bij Jay Leno, waar hij verklaarde beschaamd te zijn om zijn interventie op de awarduitreiking. In één adem kondigde hij aan een tijdje de muziek vaarwel te zeggen. "Ik heb tijd nodig om alles eens te analyseren en te overpeinzen. Dat heb ik nooit gedaan, het was plaat na plaat en tournee na tournee. Ik schaam me omdat mijn pijn een ander pijn heeft berokkend", zei hij.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Barack-Obama.jpg?t=1253015849



Verbeteren
"Ik ging in de fout, punt uit. Nu dit gebeurd is, besef ik dat ik de tijd moet nemen om uit te maken wat ik met de rest van mijn leven ga aanvangen, hoe ik kan verbeteren".

Wat mama zou gezegd hebben
Desgevraagd stelde West ook dat zijn moeder Donda, die in 2007 overleed, hem een bolwassing zou gegeven hebben na het incident. Hij plaatste een verontschuldiging voor zijn tirade op zijn blog, maar die werd vandaag al verwijderd. "Het spijt me zo erg voor Taylor Swift en haar fans en haar moeder. Vlak na de show heb ik met haar moeder gesproken, en ze zei precies wat mijn moeder zou gezegd hebben", schreef hij. "Ik deed er verkeerd aan op het podium te springen en haar moment te verknallen".




15-09-2009 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harrison Ford bereidt vijfde 'Indiana Jones' voor

Harrison Ford bereidt vijfde 'Indiana Jones' voor


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Harrison-Ford.jpg?t=1253014148



Harrison Ford bereidt zich voor om een nieuwe 'Indiana Jones'-film te maken. De 67-jarige acteur heeft onthuld dat hij in onderhandeling is om een vijfde film te maken. Pas vorig jaar maakte hij zijn comeback als de archeoloog-met-de-zweep in 'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull'.

Harrison in Le Figaro: "Het verhaal voor de nieuwe 'Indiana Jones' krijgt stilaan vorm. Steven Spielberg, George Lucas en ik zijn tot een akkoord gekomen. Als het script echt goed is, zal ik het met plezier opnieuw doen".

Ford speelde voor het eerst het icoonpersonage in 'Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark' uit 1981. In 1984 kwam de prequel 'Indiana Jones and the Temple of Doom', vijf jaar later de sequel 'Indiana Jones and the Last Crusade'.

Shia LaBeouf, die de zoon van Indiana speelt in de laatste film, liet eerder al verstaan dat er een vervolg zou komen.



15-09-2009 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Desperate Housewives'-actrice heeft longkanker

'Desperate Housewives'-actrice heeft longkanker


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Kathryn-Jooste.jpg?t=1253008786



De Amerikaanse actrice Kathryn Joosten, bekend van haar rol als de pittige buurvrouw Karen McCluskey in 'Desperate Housewives', heeft longkanker. Dat melden Amerikaanse media.

Twee weken geleden ontdekten artsen tijdens een routinecontrole een vreemd plekje op haar long. De tweevoudige Emmy-winnares, ook beroemd vanwege haar bijdrage aan tv-serie 'The West Wing', had op dat moment het gevoel dat de wereld verging. "Het was alsof mijn benen onder me vandaan werden getrokken. Ik had het totaal niet verwacht", zei de 69-jarige Joosten tegen showbizzblad People.

Joosten, die een liefhebber was van sigaretten, doet er alles aan om de ziekte te overwinnen. "Op dit moment maak ik het goed"




15-09-2009 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox is domme,


"Megan Fox is domme, vulgaire, lompe trut", schrijft filmcrew


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/megan_fox.jpg?t=1252953942



Crewleden van de 'Transformers'-films zijn niet mals voor hoofdrolspeelster Megan Fox, meermaals werd uitgeroepen tot Meest Sexy Vrouw ter Wereld. Ze noemen haar "vulgair, grof, onuitstaanbaar en ongelooflijk dom".

Pornocarrière
Volgens de setmedewerkers is de ster niets meer dan 'trailer trash' die beter een pornocarrière was begonnen. Een en ander is een reactie van crewleden op een uitspraak van Megan, die regisseur Michael Bay in een interview vergeleek met Hitler.

"Hij wil als Hitler zijn set beheersen, en dat doet hij ook. Het is een nachtmerrie om voor die man te werken. Maar naast de set, als hij geen regisseur meer is, heeft hij best een aandoenlijk bizarre persoonlijkheid".

Tweederangs Angelina
Als reactie daarop hebben setmedewerkers een open brief op de website van Michael Bay gepost. Het drietal, dat zich 'Loyal Transformers Crew' noemt, omschrijft Megan daarin als een tweederangs Angelina Jolie die gehaat werd op de set omdat ze zich als een diva gedroeg. Die open brief is inmiddels van de website verwijderd, maar duizenden fans hadden hem toen al lezen.

"Zo dom als een varken"
"Michael heeft een verlegen, onervaren meisje uit de obscuriteit gehaald en haar de grootste kans gegeven die een jonge actrice kan krijgen. Ze kreeg de hoofdrol in 'Transformers', wat haar leven veranderde. Ze werd een van de meest gegooglede en nagestaarde vrouwen ter wereld. Ze werd bejubeld als de nieuwe Angelina Jolie. Momentje, twee van ons hebben met Angelina gewerkt, maar dit is Angelina niet. Angelina is een profesional. Wij hebben alle drie met Megan Fox aan de Transformersfilms gewerkt en we zijn het erover eens: ze is zo dom als een varken. Te zien hoe ze op de set probeert te acteren, is een ervaring waarvan je tenen gaan krullen".

Pest van de set
"Als ze benaderd wordt door de media, praat ze als caravanvolk en poseert ze als een pornoster. Dat zou nog een goeie optie voor een toekomstige carrière zijn, overigens. 'De pest van de set' werd ze genoemd. Overigens denken we niet dat ze weet wie Hitler is. Wij werkten ons uit de naad opdat ze er altijd goed zou uitzien in de film, maar nooit kon er een bedankje af. Niemand zei haar op de duur nog goeiedag, dat doet ze overigens nooit. Een ondankbare, klasseloze en onvriendelijke b**ch, dat is het. Triest toch hoe roem een mens kan verkloten, maar het is nog triester dat jonge meisjes naar haar opkijken. Wisten ze maar hoe ze in elkaar steekt".

Fox, die gisteravond nog gastpresentatrice was op de MTV Video Music Awards in New York, heeft nog niet gereageerd op deze 'karaktermoord'.

Dolle charme
Michael Bay gaf er op zijn website beide partijen van langs: "Ik ga niet akkoord met de brief van de crew over Megan. Net zo min ben ik opgezet met de uitspraken van Megan. Maar die gekke fratsen van haar maken deel uit van haar dolle charme. Als puntje bij paaltje komt, werk ik graag met haar".




15-09-2009 om 10:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hebben jullie dat ook wel eens zo'n dag

Hebben jullie dat ook wel eens zo'n dag



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/bellucci.jpg?t=1252881696



hebben jullie dat ook wel eens zo'n dag
je weet zelf vaak niet waar het aan lag
je staat 's morgens op en dan begint het al
je loopt als eerste naar de hal
en oeps een poesje is onwel geweest
dus eerst eventjes dweilen
dan ga je maar even naar het toilet
en natuurlijk je raad het wel
iemand gebruikte het laatste vel
dan een lekker tasje koffie zetten
maar dat is dan ook al pech
de filterzakjes zijn op... dus ook geen koffie
dat zijn van die dagen dat niks wil lukken
je maakt de ganse dag alleen maar stukken
maar dat ligt volgens de mensen naar ik meen
aan het uit het bed stappen met het verkeerde been
ik heb mij daarom voorgenomen
morgen er met een andere been uit te stappen



15-09-2009 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
14-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna en Janet Jackson eren King of Pop op MTV Awards

Madonna en Janet Jackson eren King of Pop op MTV Awards

Om het filmpje te bekijken druk op de foto






Een kleine drie maanden na de dood van Michael Jackson hebben Madonna en zijn zus Janet Jackson een hulde gebracht aan de overleden popster op de MTV Video Music Awards 2009 in New York.

"We hebben hem in de steek gelaten"
Madonna gaf het startschot voor de ceremonie voor de op 25 juni overleden popster. In een eerbetuiging noemde 'The Queen of Pop' Michael Jackson "één van de grootste talenten die de mensheid gekend heeft." Ze voegde eraan toe: "Jackson gaf jullie niet enkel zin om te dansen, maar hij liet jullie ook geloven dat jullie konden vliegen. Lang leve de King!"



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/michael-jackson-3.jpg?t=1252948038



Maar Madonna had niet alleen lovende woorden voor 'The King of Pop', ze had ook aandacht voor het feit dat vele mensen Jackson lieten vallen op het ogenblik dat hij ze het meeste nodig had. "Ik ben het contact met hem verloren", aldus de popster, "We hebben hem allemaal in de steek gelaten. De meeste onder ons keerden hem de rug. We zijn er niet in geslaagd hem te helpen wanneer hij gezondheidsproblemen kreeg, hij beschuldigd werd van kindermisbruik en zijn carrière achteruit ging. Ik weet hoe het voelt om hopeloos achter te blijven en niet in staat te zijn om jezelf te verdedigen. Ik heb alleen het geluk gehad een goede jeugd achter de rug te hebben en ik kreeg de kans om fouten te maken en zelf mijn weg te vinden."


Danspasjes Michael Jackson
Na deze sombere noot werd er op het podium een musical uitgevoerd, die Michael Jackson moest eren. Op een groot scherm was er een montage te zien van zijn videoclips waaronder 'Thriller' en 'Bad'. Voor het grote scherm bootsten verschillende dansers de danspasjes van de overleden artiest na.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Janet-jackson.jpg?t=1252948097
Zus Janet Jackson deed dat ook door samen met de dansers 'Scream' te brengen.



Uiteindelijk voegde ook Janet Jackson zich bij de dansers. Zij bracht een stuk uit 'Scream', een liedje dat ze samen met Michael in 1995 uitgebracht heeft.







14-09-2009 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!