Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterrentapijt
Sterrentapijt
De afbeelding “http://img142.imageshack.us/img142/9907/sterrenlg3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

28-06-2008 om 00:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue terug met Olivier Martinez

Kylie Minogue terug met Olivier Martinez

Om In My Arms te bekijken druk op de foto.

.
Kylie Minogue heeft de draad weer opgepikt met haar ex, de Fransman Olivier Martinez. Minogue, die momenteel toert door Europa, is samen met haar ouders, haar stylist en Martinez gaan dineren in Parijs. Volgens ooggetuigen konden de twee ex-geliefden hun handen niet van elkaar houden.

"Ze konden hun affectie voor elkaar niet verbergen. Ze zaten de hele tijd te knuffelen".

Het is niet de eerste keer dat Kylie en Olivier, die vorig jaar uit elkaar gingen, de indruk wekken dat ze zich opnieuw hebben verzoend. In februari werd nog beweerd dat ze terug samen waren en dat ze een gezin zouden stichten.

Een vriendin van Kylie beweerde toen dat Olivier zich akkoord had verklaard om voor een kind te gaan. De kinderwens van Kylie was altijd een struikelblok geweest voor hem.

Kylie en Olivier waren vier jaar samen en hij was haar steun en toeverlaat toen ze met borstkanker kampte. Op de openingsavond van haar huidige tournee zat Olivier glunderend in het publiek.

27-06-2008 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julio Iglesias breekt concert af door hartproblemen

Julio Iglesias breekt concert af door hartproblemen

Om Un Canto A Galicia te bekijken druk op de foto.

.
De Spaanse zanger Julio Iglesias (64) heeft dinsdag zijn optreden in het Russische Jekaterinburg na twee nummers moeten afbreken. Hij kampte met hartproblemen. Dat melden Russische media vandaag.

Verplaatst
Na het tweede nummer begon Iglesias zich dinsdagavond plots onwel te voelen. "Het gaat niet goed met mij. Het is de eerste keer dat ik een concert moet afbreken", zei Iglesias tegen het publiek. Het concert werd verplaatst naar vandaag.

Stress
De hartproblemen zijn volgens dokters te wijten aan stress; de zanger zou dan ook in de eerste plaats moeten rusten. Volgens Spaanse mediaberichten voelde hij zich al snel weer beter.

Iglesias trapte zijn Rusland-tournee vorige week af. Deze zomer treedt hij in zo'n 20 landen op. Een privéconcert brengt hem op 11 augustus ook naar België, staat op de website van de zanger te lezen.

27-06-2008 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ira Tucker van Dixie Hummingbirds overleden

Ira Tucker van Dixie Hummingbirds overleden

Om Christian Automobile te bekijken druk op de foto.

.
Ira Tucker is dinsdag op 83-jarige leeftijd overleden. Hij was tientallen jaren de leadzanger van de Amerikaanse gospelgroep de Dixie Hummingbirds.

De Dixie Hummingbirds werden in 1928 opgericht. De in 1925 geboren Tucker trad eind jaren dertig toe tot de groep, die onder meer de Temptations, James Brown, Stevie Wonder en Al Green beïnvloedde.

Tucker bleef tot aan het eind van de vorige eeuw bij de groep, waarvan de belangrijkste andere leden toen al waren overleden.
Vooral in de jaren vijftig hadden de Dixie Hummingbirds veel succes in de Verenigde Staten. Het tijdschrift Ebony riep de groep in 1978 uit tot de beste gospelgroep ter wereld. Met zijn opzwepende manier van optreden leverde Tucker een belangrijke bijdrage aan de populariteit van de groep. In 'Love me like a rock' van Paul Simon, een hit uit 1973, doen de Dixie Hummingbirds de achtergrondzang.

27-06-2008 om 12:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roxy Music
Roxy Music
Om Slave To Love te bekijken druk op de foto.


Roxy Music is een Britse rockgroep die in het begin van de jaren '70 werd gevormd als samenwerkingsproject tussen Bryan Ferry (zang, toetsenbord) en Brian Eno (elektronische muziekspecialist). De band bestond van 1971 tot 1975 en van 1979 tot 1983 (na 1973 zonder Eno). In 2001 werd een Roxy Music-reünie georganiseerd met Ferry, Thompson, Phil Manzanera en Andy Mackay. Samen maakten zij een tournee en zij traden in juni 2005 op in Berlijn bij Live 8.

De grootste hits van Roxy Music waren Love is the drug, Jealous guy en Avalon. De naam van de groep was gedeeltelijk een hulde aan de namen van oude bioscopen en danszalen, en gedeeltelijk een woordspeling op het woord 'rock'. Het parallel aan de orde stellen van nostalgische en eigentijdse (of futuristische) thema's was een kenmerkende eigenschap van de band, in het bijzonder in hun vroegste werken.

Roxy Music had veel invloed op de vroege Britse punkbeweging. Ook stonden ze model voor de New Wave.


27-06-2008 om 11:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Garland Jeffreys
Garland Jeffreys
Om Matador te bekijken druk op de foto.

.

Garland Jeffreys (Brooklyn, New York City, 1 januari 1944) is een Amerikaans singer-songwriter.

Jeffreys studeerde aan Syrace University in Syracuse (New York) en trad daarna op in nachtclubs in New York City. In 1969 vormde hij de groep Ginder's Switch. Ze namen een album op voor dat ze in 1970 uit elkaar gingen. In 1973 kwam zijn eerste soloalbum uit, Garland Jeffreys., op Atlantic Records. Rond dezelfde tijd bracht Atlantic ook een singeltje uit van Jeffreys, genaamd Wild in the Streets, dat niet op zijn LP stond.

Wild in the Streets werd veel gedraaid op de radio en werd later een van zijn grootste successen. Het nummer is gecoverd door vele artiesten, zoals The Circle Jerks, Chris Spedding en British Lions.

Verder zijn Jeffreys grootste successen de albums Guts for Love, Don't Call me Buckwheat en Rock 'n' Roll Adult. Zijn grootste hit was het nummer Matador. In 1992 werd er een verzamelalbum uitgebracht genaamd Matador & More. In 2003 was hij te zien in de documentaire Soul of a Man.


27-06-2008 om 10:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sensueel
Sensueel
De afbeelding “http://img220.imageshack.us/img220/2192/go4carrieannemoss006wn8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Sensueel mijn gedachten

Sensueel geheel bij jou

Sensueel mijn gevoelens

Sensueel waar gaat dat heen

Sensueel onze liefde

Sensueel zo heerlijk vrij

Sensueel oh zo betrokken

Sensueel het maakt mij vrij

27-06-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
26-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met Clouseau van oud naar nieuw in Sportpaleis

Met Clouseau van oud naar nieuw in Sportpaleis

Om Nobelprijs te bekijken druk op de foto.

.
Voor wie niet genoeg kan krijgen van Clouseau in het Sportpaleis, staat er dit jaar een extra evenement op het programma: het oudejaarsspektakel 'Clouseau - Party Concert'. De formule is op maat van oudejaar gemaakt: een concert van Clouseau tot 1.30 uur, gevolgd door een partyset tot in de vroege uurtjes met topdj's. Aan de avond beginnen met een lege maag hoeft niet, want er kan ook voor een heus Sylvesterdiner gereserveerd worden.

Andere invulling
'Clouseau - Party Concert ' wordt geen extra show van 'Clouseau Crescendo', de negende concertreeks van Vlaanderens populairste band die eveneens in december op de affiche van het Sportpaleis staat. Het oudejaarsevenement krijgt een heel andere invulling, benadrukken ze bij het Sportpaleis.

Feestcovers en gasten
De party begint om 22.30 uur. Koen en Kris Wauters wisselen gedurende drie uur hun allergrootste hits af met bekende partycovers. Ze krijgen daarbij het gezelschap van verschillende muzikale gasten. Vlak voor middernacht wordt er afgeteld naar het nieuwe jaar, bubbels en vuurwerk incluis. Van 1.30 tot 7 uur gaat het feest verder met een partyset door topdj's.

Tickets voor het feest kosten tussen 26 en 44 euro en kunnen besteld worden via Tele Ticket Service op het nummer 070/345.345 of via de website van het Sportpaleis of van teleticketservice.

26-06-2008 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudjes ook dit jaar hoofdact op Graspop Metal Meeting

Oudjes ook dit jaar hoofdact op Graspop Metal Meeting

Om kiss te bekijken druk op de foto.


Van vrijdag 27 tot zondag 29 juni davert Dessel weer tijdens de dertiende editie van de Graspop Metal Meeting. De top van de zware gitaarmuziek is weer van de partij, en speelt opnieuw op een hoofdpodium, in twee marquees en een 'metal dome'. Dat laatste podium doet in de late uurtjes opnieuw dienst als feesttent.

Kiss en Def Leppard
Net als de voorbije jaren (Aerosmith, Guns n' Roses, Whitesnake, Ozzy) zijn de topacts op het hoofdpodium vooral groepen die al een tijdje meegaan. In het 'lichtere' genre zijn dat de abonnees van Iron Maiden, en ook de klantenkaart van Judas Priest raakt stilaan al goed vol. De organisatie heeft echter ook voor de eerste keer Kiss en Def Leppard kunnen strikken, en vooral de show van die eerste groep is iets om naar uit te kijken. De glamrockers brengen immers een imposante lichtshow en een maquillageteam mee.

Zware kost
Liefhebbers van death metal bleven de voorbije edities soms wat op hun honger zitten, maar met toppers als Nile, Morbid Angel, Obituary, Arch Enemy, At The Gates en buitenbeentje Opeth kunnen zij even bekomen van de uitgebreide solo's van heerschappen als gitaargod Yngwie Malmsteen. Dit jaar lijkt de black en gothic metal iets minder aanwezig dan eerdere edities, maar grote namen als Immortal, Moonspell en My Dying Bride maken veel goed.

Beukwerk
Voor het betere beukwerk is het vooral uitkijken naar de broers Igor en Max Cavalera, die met Cavalera Conspiracy terug in elkaars armen zijn gevallen na de breuk in hun Sepultura-periode. En voor wie zondagavond nog energie over heeft, komen de Zweden van In Flames nog eens langs om de weide op stelten te zetten. Ook hardcore van bands als Madball ontbreekt niet op de affiche.

Bezoekers
Vorig jaar trok de Metal Meeting een recordaantal van 100.000 bezoekers, gespreid over de drie dagen. Als het weer meezit - en niets laat voorlopig het tegendeel vermoeden - zal editie 2008 volgens de organisatoren geenszins moeten onderdoen. Meer informatie op www.graspop.be.

26-06-2008 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cher lastiggevallen in club

Cher lastiggevallen in club

Om If I Could Twin Back Time te bekijken druk op de foto.

.
Cher is lastiggevallen in een club in Nashville. De zangeres bezocht Tootsies Orchid Lounge toen een opdringerige man meermaals contact met haar probeerde te maken. De 36-jarige Calvin Hutton Houghland werd verzocht de club te verlaten. Hij gehoorzaamde, maar keerde korte tijd later terug op zijn schreden. Toen de 62-jarige zangeres in een afgezet gedeelte van de club zat, greep hij haar om haar middel. Hierop werd de man uit de club gezet.

"Mishandeld"
Zijn afwezigheid was echter van korte duur. Toen Houghland zijn idool opnieuw benaderde en beveiligingsmedewerkers hem tegenhielden, belde hij de politie met de mededeling dat hij was mishandeld. Volgens de politie weigerde Cher aangifte te doen tegen haar belager, die er overigens om vroeg gearresteerd te worden. De man is aangeklaagd wegens verstoring van de openbare orde en openbare dronkenschap.

26-06-2008 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Mini Me' in gelekte seksvideo

'Mini Me' in gelekte seksvideo

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mini-me.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Dwergacteur Verne Troyer, bekend dankzij zijn rol als Mini Me in de reeks 'Austin Powers'-films, is de ster van een nieuwe sekstape die op het internet is uitgelekt. Troyer, die met zijn negentig centimeter de kleinste acteur is, liet zich filmen terwijl hij zijn inmiddels ex-vriendin op allerlei standjes trakteert.

In het ootje genomen?
De opnames vielen in handen van pornokoning Kevin Blatt, die ook een hand had in het verspreiden van 'One Night in Paris', waarop Paris Hilton van bil gaat. Blatt betaalde 100.000 dollar voor de tape. Verne heeft nog niet gereageerd op het lekken van zijn tape. We hebben er voorlopig dus het raden naar of Mini Me trots is op zijn esbattementen of zich integendeel in het (seksvide)ootje genomen voelt.

Goed gezelschap
Dit is de laatste in een lange reeks 'toevallig' opduikende sekstapes waarop bekende figuren het beste van zichzelf geven. Pamela Anderson, Lindsay Lohan, Colin Farrell en Tom Sizemore kunnen er allemaal over meepraten.

Verne Troyer, die momenteel te zien is in 'The Love Guru', liet recent optekenen dat hij er geen problemen mee heeft dat mensen lachen om zijn gestalte. Tenminste in de film. "Ik bekijk het zo: het is een film. Je moet ermee kunnen lachen. Daarbuiten, dat is een ander paar korte mouwen. Dan kan het beledigend worden. Maar dan nog. Het stoort me niet".

26-06-2008 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Distibutiefout kost Belle Perez hit in België

Distibutiefout kost Belle Perez hit in België

Om Dime que tu quieres te bekijken druk op de foto.

.
De nieuwe single van Belle Perez scoort in ons land niet zo goed als de Vlaamse zangeres had gehoopt. Dat 'Dime que tu quieres' slechts op plaats 45 staat in de Ultratop 50 is echter te wijten aan een distributiefout, zo verklaart de manager van de Vlaamse zangeres.

"De platenwinkels hebben door een logistieke fout anderhalve week geen voorraad gehad en dat zie je meteen terug in de hitlijsten."

In Nederland doet de opzwepende eerste single van het nieuwe album 'Gipsy' het beter. Het liedje van de 32-jarige brunette staat deze week op een achtste plaats in de Single Top 100.


De Spaans-Vlaamse zangeres presenteert vanavond in de Amsterdamse Heineken Music Hall haar nieuwe album. Zaterdag staat Perez in het Antwerpse Sportpaleis.

26-06-2008 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Spielberg draait nieuwe avonturenreeks

Steven Spielberg draait nieuwe avonturenreeks

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/steven-spielberg.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Na het grote succes van zijn vierde 'Indiana Jones' bereidt de Amerikaanse regisseur Steven Spielberg een nieuwe avonturenreeks voor. Spielberg en zijn DreamWorks-studio hebben zich verzekerd van de filmrechten van 'The 39 Clues'.

Onder deze titel verschijnt in de herfst in verschillende landen het eerste van tien geplande boeken op de markt. Bovendien wordt de doelgroep - kinderen en jongeren - verzamelkaarten en online-games aangeboden. Spielberg is nu op zoek naar een scenarist om de films uit te werken. De Oscarwinnaar zal de films produceren en vermoedelijk ook ensceneren.

'The 39 Clues' is de geschiedenis van de machtige Cahill-familie, die beroemdheden als Napoleon en Houdini heeft voortgebracht. Om het raadsel van hun macht te ontsluieren, moeten de lezers en toeschouwers 39 aanwijzingen (Clues) onderzoeken, die over de hele wereld verdeeld werden.

26-06-2008 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Will Smith wil vijf maanden seksvakantie

Will Smith wil vijf maanden seksvakantie

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/will-smith.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Acteur Will Smith wil een pauze inlassen en heeft zijn vrouw Jada Pinkett al verwittigd: er zal veel seks op de agenda staan tijdens de vijf maanden die Smith vrij wil nemen.

"De voorbije jaren heb ik veel gewerkt. Mijn vrouw zegt dat ik de volgende vijf maanden niet mag werken. Wel, dan moet ze er rekening mee houden dat ik heel veel seks wil", verklaarde Smith.

Aan David Letterman onthulde Smith ook hoe geschokt hij was door de hoge concentratie mooie vrouwen die hij tijdens zijn verblijf in Moskou mocht aanschouwen. "Het is alsof god daar de eerste blanke vrouw heeft gemaakt. Groot, blond, blauwe ogen, de vleesgeworden perfectie. Niet het beeld dat ik van Rusland had, maar prachtig en sexy".

26-06-2008 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aretha Franklin
Aretha Franklin
Om respect te bekijken druk op de foto.

.

Aretha Louise Franklin (Memphis (Tennessee), 25 maart 1942) is een Afro-Amerikaanse gospel-, soul- en R&B-zangeres.

Als kind zong zij met haar zusters, Carolyn and Erma, in de baptistenkerk waar haar vader dominee was. Haar eerste plaatopnames maakte ze toen ze 14 jaar oud was. Aretha Franklin werd ontdekt door John Hammond en sloot een contract met Columbia Records.

Begin jaren zestig maakte ze een paar liedjes die populair werden, met name "Rock-a-bye Your Baby with a Dixie Melody". Op 3 januari 1987 werd zij de eerste vrouw die een plaats kreeg in de Rock and Roll Hall of Fame.

Na haar vertrek bij Columbia Records sloot ze een contract met Atlantic Records. Haar producer werd Jerry Wexler waarmee ze een paar zeer invloedrijke R&B opnames maakte, zoals "I Never Loved a Man (The Way I Love You)". De stijl van dit lied had veel meer "soul" dan haar eerdere werk. Tegen het eind van de 60er jaren kreeg Aretha Franklin de bijname "The Queen of Soul", omdat ze zo beroemd was geworden en tevens een rolmodel voor de Afro-Amerikaanse gemeenschap.

Aretha Franklin had veel top 10 hits, waaronder covers van andere beroemdheden, zoals The Beatles ("Eleanor Rigby"), The Band ("The Weight"), Simon and Garfunkel ("Bridge Over Troubled Water"), Sam Cooke en The Drifters.

Andere belangrijke hits waren "Chain of Fools", "Natural Woman", "Think", "Baby I Love You", "The House That Jack Built" en "Respect".

Begin jaren tachtig lijkt het alweer voorbij met haar carrière, totdat ze een cover maakt van de Doobie Brothers-hit 'What A Fool Believes'. Vlak daarna is ze te bewonderen in de klassieke John Belushi-muziekfilm 'The Blues Brothers'. Het duurt daarna nog zeven jaar voordat ze de hitlijsten weer haalt, maar dat doet ze dan ook met de gigantische hit 'I Knew You We're Waiting For Me', een duet met George Michael die wekenlang nummer 1 stond in de Top 40. Het nummer werd geschreven door Simon Climie van Climie/ Fisher. In 1994 zong ze nog 'A Deeper Love' voor de bioscoopkraker Sister Act.

In 1999 ontving ze de hoogste Amerikaanse kunstonderscheiding, de National Medal of Arts.


26-06-2008 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Hates Jazz
Johnny Hates Jazz
Om shattered dream te bekijken druk op de foto.

.

26-06-2008 om 11:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij bent mijn vrouw
Jij bent mijn vrouw

De afbeelding “http://img99.imageshack.us/img99/3073/diaz101024x768iu8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

26-06-2008 om 00:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rob de Nijs trouwt vandaag

Rob de Nijs trouwt vandaag

Om Alles Wat Ademt te bekijken druk op de foto.


Rob de Nijs trouwt vandaag met zijn vriendin Henriette Koetschuiter. Het paar geeft elkaar het jawoord in de Oude Kerk in het Nederlandse Oosterbeek. Daarna is er een besloten feest voor vrienden en familie.

Het is het derde huwelijk voor de 65-jarige zanger. Eerder was hij getrouwd met Elly Hesseling en Belinda Meuldijk. Uit het huwelijk met Meuldijk, die verantwoordelijk is voor veel muziekteksten van de zanger, heeft hij twee zonen: Robbert en Yoshi.

De Nijs en Koetschuiter hebben al een aantal jaren een relatie. Vorig jaar kondigden ze hun huwelijk aan.

25-06-2008 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tina Turner geeft twee extra concerten in Sportpaleis

Tina Turner geeft twee extra concerten in Sportpaleis

Om Simply the best te bekijken druk op de foto.


De Amerikaanse zangeres Tina Turner last in haar Europese tournee twee extra Belgische concerten in. Op woensdag 11 en donderdag 12 februari 2009 staat ze opnieuw op het podium van het Antwerps Sportpaleis.

Turner treedt ook op donderdag 22 en vrijdag 23 januari al in Antwerpen op. Omdat de vraag naar tickets voor die optredens vele malen het aanbod overtrof, werd besloten twee extra shows te organiseren.

De ticketverkoop voor beide nieuwe concerten start nu vrijdag om 8 uur. Tickets kosten 55, 80 of 100 euro en kunnen gereserveerd worden via de website of op het telefoonnummer 0900 2 60 60.

Wie via de wachtlijst een optie nam op tickets voor de eerste concerten, wordt gecontacteerd door Tele Ticket Service

25-06-2008 om 17:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oproep om in zwembad van Pfaffs te duiken

Oproep om in zwembad van Pfaffs te duiken

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/pfaff.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een internetsite roept jongeren op om een duik te nemen in het zwembad van Jean-Marie Pfaff. Digital World looft een krat bier uit aan het eerste groepje studenten dat erin slaagt om wat baantjes te trekken in het overdekte zwembad.

Engelse trend
De site kwam op het idee voor de ludieke actie door een uit Groot-Brittannie overgewaaide trend. Jongeren zouden daar via Google Earth op zoek gaan naar villa's met zwembaden om zogenaamde poolparty's te houden.

Positief
Daarnaast wil de site met de ludieke actie de in Brasschaat woonachtige Pfaffs op een positieve manier in het nieuws brengen. Vorige week werd bekend dat het Antwerpse gerecht een onderzoek instelt naar vermeende fiscale fraude van de voormalige keeper en zijn gezin.

Geen inbraak, geen schade
Deelnemen aan de actie kan de hele zomer. "Let wel: dit is geen treiter-de-Pfaffs-actie", is te lezen op de site. "Het is dan ook verboden om in te breken of het eigendom van Jean-Marie Pfaff te beschadigen."

Vrouwlief Carmen Pfaff is niet onder de indruk van de oproep. "Dat zwembad is overdekt: dan moeten ze al inbreken en een rolluik openbreken. Tenzij ze aanbellen, natuurlijk", vertelt ze in de Belgische krant De Standaard. "Als je weet hoeveel de brandstof kost: je hebt al een bak bier voor de rit naar Brasschaat

25-06-2008 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!