NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lief Robbie Williams wil niet trouwen

Lief Robbie Williams wil niet trouwen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Lief-Robbie-Williams.jpg?t=1254315079Dan heb je eindelijk 'de ware' gevonden, en dan wil ze niet trouwen. Robbie Williams wordt stilaan wanhopig, omdat zijn lief Ayda Field weigert in het huwelijksbootje te stappen. De twee zijn sinds twee jaar samen.

"Robbie is ervan overtuigd dat hij eindelijk de ware heeft gevonden, na al die wilde jaren. Hij zou niks liever doen dan trouwen met haar, dat zou zijn leven echt compleet maken. Ayda is helemaal gek van Robbie, en zou alles doen voor hem... behalve trouwen. Haar moeder is twee keer getrouwd en evenveel keer gescheiden, en dat heeft haar bang gemaakt", vertelt een vriend van het koppel.

Het koppel zou wel graag twee, drie kinderen krijgen. "Ze hebben zelfs al namen bedacht", aldus nog de vriend.
30-09-2009 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlize Theron:

Charlize Theron: "Ik heb geen moeite met naaktscènes"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Charlize_Theron.jpg?t=1254309070


Charlize Theron heeft absoluut geen moeite met naaktscènes. De knappe Zuid-Arfikaanse zegt dat naakt gaan voor de camera's even makkelijk is dan drinken. Poepsimpel dus.


"Heb rimpels en mijn borsten zakken"
"Ik denk daar eigenlijk zoveel niet bij na, ik doe het gewoon. Ik lees het script en als het om functioneel naakt gaat dan doe ik het. Voor mij is een naaktscène niet anders dan een gewone scène. Of ik nu een naakt moet spelen of gewoon zitten drinken in een bar, het blijft voor mij geen verschil", aldus de blondine. Theron is ook niet bang van ouder worden. "Ik krijg rimpels en mijn borsten beginnen te zakken maar ik ben al 32. Ik hou van mijn leeftijd. Ik zou voor geen geld van de wereld opnieuw twintig willen zijn. Kijk, in het leven zijn er maar twee zekerheden. We worden ouder en we sterven", aldus de actrice in een lichtfilosofische bui. "Maar wat kan je daaraan doen? Botox gebruiken om je leeftijd te camoufleren. Sommige mensen doen dat en dat is prima. Hopelijk kan ik zonder", besluit Theron.30-09-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bon Jovi wil duet met Susan Boyle

Bon Jovi wil duet met Susan Boyle

Om het mooie Cry Me A River van haar te beluisteren druk op de foto


Bon Jovi heeft naar verluidt wel zin in een duootje met Susan Boyle, de Britse zangsensatie die tweede werd in het programma Britain's Got Talent. "Ik vind haar fantastisch. Het zou interessant zijn om met haar te werken. Ik zie het nu al voor me, Susan en ik samen in een sexy videoclip zoals ik dat eerder deed met Cindy Crawford", lachte de rocker. Of iedereen dat zo'n sexy idee vindt, valt nog af te wachten...30-09-2009 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terminator-acteur krijgt straatverbod

Terminator-acteur krijgt straatverbod


http://img40.imageshack.us/img40/3549/edwardfurlong.jpgHerinnert u zich Edward Furlong nog? Het voormalig kindsterretje uit Terminator inderdaad. Van de roem en onschuld van weleer blijft intussen nog weinig over, zo blijkt. Furlong zou zo verslaafd zijn aan drugs dat zijn ex Rachael Kneeland voor haar leven vreest. De doodsbange vrouw heeft een straatverbod tegen hem aangevraagd.


Volgens Racheal heeft Edward haar beetgepakt, geduwd en bedreigd. "Hij zei dat hij mensen zou inhuren om me met kettingen en knuppels in elkaar te slaan. Hij rookt aan de lopende band cocaïne en gebruikt ook andere drugs. Hij is volledig onvoorspelbaar." Furlong werd opgenomen in een psychiatrische inrichting omdat hij suïcidaal zou zijn. Naast het straatverbod mag hij hun driejarige zoontje Ethan voorlopig niet zien.


Volgens zijn woordvoerder is er echter geen vuiltje aan de lucht. "De twee maken een moeilijke periode door vanwege hun scheiding. Eddie is al meer dan vijf jaar nuchter en is druk aan het werk aan een nieuwe film", luidt het.30-09-2009 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik voel de oceaan huilen

Ik voel de oceaan huilen


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/vrijgezel.jpg


ik hoor de vogels mijn leven zingen
ik voel de oceaan huilen
de wind toont mijn herinneringen
als de schaduwen op de maan schuilen
de sterren dromen in vloeibaar licht
de tijd spreekt met mijn gevoel
ik spreek met mijn ziel wanneer ik dicht
en zie een pad dat leid naar mijn doel
vooruitgang via wijsheid en inzicht
vijanden geven mij wijze raad
de goddelijke liefde die door me heen gaat
geeft mij kracht de obstakels te overwinnen
mijn geluk komt diep van binnen
dit zijn mijn gedachten verpakt in linnen zinnen30-09-2009 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
29-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rouwende Janet Jackson gaat heel jaar zwart dragen

Rouwende Janet Jackson gaat heel jaar zwart dragen


.


Janet Jackson heeft gezworen dat ze een jaar lang zwarte kleding zal dragen "uit respect" voor haar overleden broer Michael.

"Janet is, net als de rest van de familie, met droefheid geslagen door de dood van Michael. Als teken van respect heeft ze beslist om een jaar lang alleen maar zwart te dragen. Ze heeft al enkele winkels platgelopen om geschikte kleding te vinden." Haar rouwperiode zou eindigen op 25 juni, de eerste verjaardag van Michael Jacksons dood.

Intussen weerlegt Jermaine Jackson beweringen dat hij de dood van zijn broer financieel zou proberen uitbuiten door een reeks tribute-concerten te plannen. "Dat is absurd. Echt te gek voor woorden. Ik wil alleen maar zijn muzikale erfenis levend houden", schreewde hij uit29-09-2009 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbrekers proberen huis Gwen Stefani leeg te roven

Inbrekers proberen huis Gwen Stefani leeg te roven

Om The Sweet Escape te beluisteren druk op de foto

Inbrekers hebben geprobeerd het huis van Gwen Stefani en haar man Gavin Rossdale in de hippe Londense buurt Primrose Hill leeg te roven. Maar de boeven wisten blijkbaar niet dat het koppel de benedenverdieping verhuurt aan een vriendin.

De dieven stalen haar juwelen en probeerden daarna binnen te geraken op de tweede en derde verdieping, maar dat mislukte. Volgens de politie was dat gedeelte van het huis uitzonderlijk goed beveiligd. Stefani en haar familie waren op het moment van de inbraak niet thuis.

"Wij hoorden luid gebonk maar dachten dat het onze kinderen in de kelder waren. Het is onbegrijpelijk dat niemand iets heeft gehoord", vertelt een buurman. Het duurde bovendien meer dan twaalf uur voordat iemand zag dat de voordeur was opengebroken.
29-09-2009 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronnie Wood wil geen kinderen met 20-jarige vriendin

Ronnie Wood wil geen kinderen met 20-jarige vriendin

Om seven days van hem te beluisteren druk op de foto


Ronnie Wood wil niet toegeven aan de kinderwens van zijn 20-jarig liefje Ekaterina Ivanova. De 62-jarige Rolling Stones gitarist, die al vier kinderen en een stiefzoon heeft uit vorige huwelijken, is er namelijk helemaal niet zeker van dat hun relatie een lang leven is beschoren.

"Ekaterina is ervan overtuigd dat ze de liefde van haar leven heeft gevonden en wil met hem een familie starten, maar Ronnie is niet zo happig. Zijn vrienden zeggen hem niks overhaast te doen waar hij later spijt van kan krijgen, dus hij ontwijkt haar vraag zo goed en zo kwaad als hij kan", vertelt een vriend van de gitarist.http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Ekaterina-Ivanova.jpg?t=1253542925Terwijl Ivanova niet echt blij is met Woods beslissing, is de grootmoeder van de voormalige barmeid alvast in haar nopjes. Zij steekt niet onder stoelen of banken dat ze niet echt opgetogen is met de relatie van haar kleindochter en die "oude zak".


29-09-2009 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan laat emotionele voicemail achter bij Peter Andre

Jordan laat emotionele voicemail achter bij Peter Andre

http://img7.imageshack.us/img7/1910/jordannb.jpg

Jordan heeft haar ex Peter Andre een voicemail achtergelaten waarin ze "I will always love you" voor hem zong. Volgens de krant The Sun sprak Jordan het emotionele bericht, volgens Andre "een wat matte versie" van Whitney Houstons hit, afgelopen maand in, en dat terwijl ze luidkeels op televisie ontkende nog contact met haar ex te hebben gezocht.

"Peter had liever niet gewild dat dit nieuws bekend werd. Maar omdat Jordan in alle toonaarden volhoudt dat ze hem niet heeft gebeld, ontkent hij het zelf niet meer", zegt een vriend van Andre. "Ze wil hem blijkbaar heel graag terug."

29-09-2009 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Limp Bizkit-zanger na twee maanden gescheiden

Limp Bizkit-zanger na twee maanden gescheiden


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Limp-Bizkit.jpg?t=1254227566


Limp Bizkit-zanger Fred Durst trouwde twee maanden geleden met de liefde van zijn leven. Die liefde bleek echter van korte duur. De zanger meldde via zijn Twitter dat hij en zijn vrouw Esther Nazarov alweer gaan scheiden.
 
"Ik maak bij deze bekend dat Esther en ik ieder onze eigen weg inslaan. Bedankt voor jullie steun. We blijven positief en wensen elkaar niets dan goeds." Esther en Fred trouwden twee maanden geleden in Las Vegas.
29-09-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maleisië bant modenicht Brüno

Maleisië bant modenicht Brüno


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Bruno.jpg?t=1254227192


'Brüno', de komedie waarin de Britse acteur Sacha Baron Cohen de nichterige Oostenrijkse modereporter Brüno speelt, zal niet te zien zijn in Maleisië. De censuurcommissie verslikte zich in verschillende scènes en besloot de film in zijn geheel te bannen.
 
Geen verrassing
Volgens de distributeurs werd er geen reden opgegeven voor de ban, maar een verrassing is het niet. De censuurcommissie van het hoofdzakelijk islamitische land wordt al een tijdje bekritiseerd voor het overmatig knippen in films. Zo werden in het verleden ook 'Babe: Pig in the City', 'Saving Private Ryan' en komedies als 'Zoolander' en 'Austin Powers' in de ban geslagen.
 
Illegale kopieën
De minister van Informatie, Communicatie en Cultuur Rais Yatim vindt wel dat de distributeurs een kans moeten krijgen om in beroep te gaan tegen de beslissing. De echte Maleisische fans laten het niet aan hun hart komen, zij zullen de film waarschijnlijk op de kop kunnen tikken via illegale kopieën.29-09-2009 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprah onderzoekt waarom Denen gelukkigst zijn


Oprah onderzoekt waarom Denen gelukkigst zijn


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Oprah.jpg?t=1254226805


Oprah Winfrey gaat onderzoeken waarom de Denen het gelukkigste volk op aarde zijn. De Amerikaanse talkshowpresentatrice is volgende week in Kopenhagen om er samen met president Obama de kandidatuur van Chicago voor het organiseren van de Olympische Spelen in 2016 te steunen.

De show zal in oktober in meer dan honderd landen worden uitgezonden.


29-09-2009 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Polanski krijgt hoog bezoek in gevangenis

Polanski krijgt hoog bezoek in gevangenis


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Polanski.jpg?t=1254224802


De Pools-Franse regisseur Roman Polanski heeft in de gevangenis van Zürich al heel wat bezoek gekregen. Zoals zijn vrouw, de Franse actrice Emmanuelle Seigner, die meldde dat hij "geschokt maar ook strijdlustig is".
 

Volgens Zwitserse media kreeg de filmmaker gisteravond ook bezoek van de Franse consul Jean-Luc Fauré-Tournaire en van de Poolse ambassadeur Jaroslaw Starzyk. Beide landen ijveren voor de vrijlating van Polanski. Zwitserland krijgt internationaal kritiek, omdat het Polanski zaterdag liet arresteren een dag voordat hij een oeuvreprijs in ontvangst zou nemen op het Filmfestival van Zürich, op grond van een Amerikaans arrestatiebevel na zedenfeiten meer dan 30 jaar geleden.
 

De kwaliteitskrant Neue Züricher Zeitung noemt de arrestatie "weinig diplomatisch en problematisch", in het bijzonder wat betreft het tijdstip. De regisseur was namelijk al eerder in het Alpenland en bezit er zelfs een huis. De openbare aanklager in Los Angeles heeft nog zestig dagen de tijd om Polanski te laten uitleveren. Polanski's advocaat gaat daartegen in beroep en eist de vrijlating van zijn cliënt.29-09-2009 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lucy uit bekende Beatles hit overleden

Lucy uit bekende Beatles hit overleden

Om Lucy in the Sky with Diamonds te beluisteren tik op de foto


De Lucy uit het Beatlesnummer 'Lucy in the Sky with Diamonds' is overleden. Dat heeft het Londense ziekenhuis waar ze behandeld werd bekendgemaakt.


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Lucy-Vodden1.jpg?t=1254169859
Lucy Vodden


Lucy Vodden overleed op 46-jarige leeftijd aan een chronische ziekte.
John Lennon zou het nummer geschreven hebben nadat zijn driejarige zoon Julian hem in 1966 een tekening liet zien die hij 'Lucy in the Sky with Diamonds' noemde. Lucy was een klasgenootje van Julian. Lang werd gedacht dat de song over LSD ging (Lucy Sky Diamonds).http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Lucy-Vodden.jpg?t=1254169935
Lucy Vodden

Julian Lennon onderhield nog contact met de vrouw, die overleed aan lupus, een chronische ziekte waarbij het immuunsysteem het lichaamsweefsel aanvalt. 'Lucy in the Sky with Diamonds' staat op het album 'Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band' uit 1967
29-09-2009 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat zie ik dat gezicht nog graag

Wat zie ik dat gezicht nog graag


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/gezicht.jpg?t=1254179822


Ogen als een sterrenlicht.
Stralend in een lief gezicht.
Ik zie vaak om je mond een glimlach.
Een beetje zondag op een doordeweekse dag.
Al wat rimpeltjes op je voorhoofd, op je wangen.
Oogleden die al wat hangen.
Maar ik krijg nog steeds een kriebel in mijn maag.
Want wat zie ik dat gezicht nog graag.29-09-2009 om 01:17 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
28-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna (51) wil trouwen met Jesus Luz (22)

Madonna (51) wil trouwen met Jesus Luz (22)

Om Give it 2 me te beluisteren druk op de foto


Ook al zijn ze nog geen jaar samen, toch denkt Madonna al volop aan een huwelijk met haar 22-jarige toyboy Jesus Luz. "Het kan nog alle kanten opgaan, maar waarom zouden we niet trouwen? Het idee ligt zeker op tafel, hij is zo'n lieverd", aldus de Queen of Pop'.


Madonna gaf eerder al haar ja-woord aan Sean Penn en Guy Ritchie, maar die mislukkingen houden haar niet tegen. Integendeel, weet een familielid. "Ze heeft geweldige herinneringen overgehouden aan die bruiloften. Als ze in het huwelijksbootje stapt, zal dat niet ongemerkt voorbijgaan. Het zal een luxefeest worden, met alles erop en eraan."


"Geen midlifecrisis"
Naast de glitter en glamour zijn er nog twee redenen voor Madonna om de stap te wagen. Enerzijds is er de dood van haar goede vriend Michael Jackson, die haar bewuster doet leven. Anderzijds wil ze de buitenwereld, die nog steeds niet helemaal goed is van het enorme leeftijdsverschil, lik op stuk geven. "In het begin zat ze daar niet mee, want toen was Jesus niet meer dan een flirt", aldus een vriend. "Pas toen ze echt gevoelens voor hem begon te krijgen, veranderde die houding. Ze wil haar vrienden en familie duidelijk maken dat haar verliefdheid niet het gevolg is van een of andere midlifecrisis."28-09-2009 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen met hevige diarree op het podium

Lily Allen met hevige diarree op het podium

Om Smile te beluisteren druk op de foto

Op een 'nipplegateje' meer of minder kijkt Lily Allen al lang niet meer. Haar ergste ervaring op het podium moet dus in een andere context gezocht worden. "Twee jaar geleden in Seattle zat ik met hevige diarree", aldus de zangeres. "De hele tijd voelde ik het langs achter opkomen, maar ik wilde mijn fans niet teleurstellen. Toen die show eindelijk gedaan was, raakte ik niet meer van de wc. Het publiek stond constant 'Lily! Lily!' te roepen, maar ik kon toch moeilijk iemand naar buiten sturen om te zeggen dat ze moesten zwijgen."

Allen is niet de enige muzikant die tijdens een optreden last kreeg van een oprispinkje. Mike Dirnt, de bassist van Green Day, voelde zich ooit zo mottig dat hij voor de ogen van 80.000 toeschouwers overgaf. "Ik had toen buikloop of zo, na een sprong voelde ik het opborrelen en het viel niet meer tegen te houden." Na het 'ongelukje' werd er aan de zijkant van het podium discreet een emmer geplaatst, die nog zeven maal dienst zou doen als toilet.28-09-2009 om 17:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nelly Furtado:

Nelly Furtado: "Playboy bood 500.000 dollar met kleren aan"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Nelly-Furtado-1.jpg?t=1254146628Hoe zou het nog met Nelly Furtado zijn? Wel, ze heeft op dit moment een nieuw album uit dat volledig in het Spaans gezongen is en leeft harmonieus samen met haar echtgenoot en zesjarige dochter in Toronto. Bovenal is de dochter van Portugese ouders natuurlijk uitgegroeid tot een succesvolle veterane in het popwereldje. Het bewijs? Haar debuutalbum 'Whoa Nelly!' ging maar liefst zeven miljoen keer over de toonbank. Ziehier, miss Furtado in vijf quotes.

"Ik was ontroostbaar toen Oasis splitte"
Die groep betekende alles voor mij. Toen ik 16 was, schreef ik brieven naar Liam (Gallagher; nvdr) met mijn foto erbij. Ik hoopte dat hij me zou uitvragen, maar dat is nooit gebeurd. Op school leerde ik gitaar spelen op de tonen van 'Wonderwall'. Oasis, dat was de reden waarom ik zo van popmuziek hield. Die mannen verstonden de kunst om met zeer simpele liedjesstructuren een pak emoties uit te drukken."

"Als ik Ronaldo ontmoet, zal ik hem zeggen dat hij moet stoppen met duiken"
Nadat ik het EK 2004 op gang had mogen zingen, werd ik een enorme voetbalfan. Ik ben gek van Ronaldo omdat hij met zoveel vuur en passie speelt. Net alsof je naar een ongelooflijke danser kijkt, maar dat duiken moet hij wel afleren.

"De beroemdheid overviel me en uiteindelijk stortte ik in"
Er kwam te veel te snel op me af. Na twee jaar intensief optreden en feesten zat ik soms helemaal alleen in mijn huisje in Los Angeles urenlang naar de grond te staren. Ik voelde me bedrogen omdat ik dacht dat mensen van me hielden omwille van mijn imago en niet omwille van mijn muziek.

"Playboy bood me ooit 500.000 dollar"
Voor dat bedrag mocht ik zelfs (een beetje) kleren aanhouden, maar ik was toen amper 22. Veel te jong dus. Als ze het mij nog eens vragen als ik 40 ben, zal ik waarschijnlijk wel toehappen.

 "Als je naast Timbaland staat, voel je de genialiteit"
We werkten samen aan mijn 'Loose'-album en nu doen we het opnieuw. Van alle grote talenten waar ik al mee samengewerkt heb, is hij de slimste. Hij weet precies hoe hij het beste uit iemand moet krijgen. En net als bij elk genie, is hij een tikkeltje gek.28-09-2009 om 17:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Garner kuist toiletten op school van dochtertje

Jennifer Garner kuist toiletten op school van dochtertje


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jennifer-Garner.jpg?t=1254147578Jennifer Garner heeft naast het acteren nog een andere baan. In haar vrije tijd schrobt de actrice de toiletten op de kleuterschool van haar dochter Violet.

"Ik maak voornamelijk toiletten schoon en verf met de kinderen. Ik doe het graag en zo heb ik ook nog contact met de moeders van de andere kinderen", aldus Garner. Ook haar man Ben Affleck steekt zijn handen uit de mouwen. "Hij heeft nu even vrij om films te regisseren, maar wacht maar tot hij weer aan de beurt is!"
28-09-2009 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gasten Dell'Anno staan voor gesloten deur

Gasten Dell'Anno staan voor gesloten deur


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/mijn-restaurant-Claudio-en-.jpg?t=1254146391Pech voor Claudio en Gaëlle, de winnaars van het vtm-programma 'Mijn Restaurant!'. Door nieuwe problemen met de bouwvergunning én het personeel moet het jonge koppel zijn restaurant tijdelijk sluiten. Mensen die gereserveerd hadden, stonden de voorbije dagen voor een gesloten deur.

Net als vlak voor de finale van 'Mijn Restaurant!' heeft een deel van het personeel zijn ontslag ingediend, weet 'Het Laatste Nieuws'. Daarbij komt nog eens dat de verbouwingen van restaurant Dell'Anno zijn stilgelegd omdat de bouwvergunning (opnieuw) niet in orde was.

Claudio en Gaëlle zagen geen andere oplossing dan hun restaurant te sluiten tot 14 oktober. Door overmacht lukte het hen ook niet om alle reservaties tijdig af te bellen. Hierdoor stonden vrijdag heel wat (boze) klanten voor een gesloten deur. Hoe restaurant Dell'Anno zo snel mogelijk alle perikelen hoopt op te lossen, is niet bekend.28-09-2009 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!