NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney valt op parkieten

Britney valt op parkieten

Om Hit Me Baby One More te bekijken druk op de foto.


.

03-10-2009 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Briatore wordt verbannen en maakt dan maar liefdesbaby

Briatore wordt verbannen en maakt dan maar liefdesbaby

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/briatore.jpg?t=1254572472
Flavio Briatore werd onlangs verbannen uit de Formule 1.

Flavio Briatore (59) en zijn 27-jarige bloedmooie vrouw Elisabetta Gregoraci, een bekend Italiaans model, zijn in blijde verwachting van een kind. Het wordt het tweede kind voor de Italiaan, die onlangs verbannen werd uit de Formule 1. De ex-manager van Renault was de spil in de zaak rond de wedstrijdvervalsing tijdens de GP van Singapore in 2008. De ex-Renaultbaas is ondanks alle beslommeringen alvast in de wolken. "Mijn kind is de beste Grote Prijs van mijn leven", klinkt het.

03-10-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katja Schuurman is al drie maanden zwanger

Katja Schuurman is al drie maanden zwanger

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/katja-schiirman.jpg?t=1254572220

De Nederlandse actrice Katja Schuurman (34) is zwanger. Eerder dit jaar was Schuurman al eens zwanger, maar de zwangerschap eindigde toen in een miskraam. Nu is de actrice al meer dan drie maand ver, zo liet ze officieel bekendmaken via de woordvoerder van de Nederlandse televisiezender Net5.

Schuurman is bij ons vooral bekend door haar rol in de tienerserie Costa. Maar ze presenteert ook. Ze heeft lang de Europese hitparade op MTV UK gepresenteerd, en had onlangs op de Nederlandse televisie nog een praatprogramma dat wegens tegenvallende kijkcijfers vervroegd werd afgevoerd.

Katja is getrouwd met Thijs Romer en beiden zijn in de wolken met de zwangerschap.

03-10-2009 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soms ben ik triestig en soms ben ik blij


Soms ben ik triestig en soms ben ik blijhttp://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/triestig1.jpg?t=1254515073


soms ben ik droevig en soms ben ik kwaad
soms ben ik vrolijk en zing ik op straat
soms ben ik bang en dan weer blij
al die dingen horen nu eenmaal bij mij
soms huil ik tranen van verdriet
en wil ik liever dat niemand mij ziet
want dan voel ik me heel zielig en alleen
zo eenzaam als ik is er dan geen een
maar na een uurtje is het weer voorbij
soms ben ik triestig en soms ben ik blij
al die dingen horen nu eenmaal bij mij
03-10-2009 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna: Hertrouwen

Madonna: "Hertrouwen? Ik word nog liever overreden door trein"

Om Rain van Madonna te beluisteren klik op de fotoMadonna was te gast bij David Letterman.


De voorbije dagen gonsde het van de geruchten dat Madonna opnieuw graag in het huwelijksbootje zou treden, maar dat heeft de popster nu met klem ontkend. "Ik word nog liever overreden door een trein", zei de 'Queen of Pop' in een tv-interview met de Amerikaanse talkshowhost David Letterman.

"Bush-jaren"
De acht jaren die Madonna getrouwd was met de Britse regisseur Guy Ritchie noemt ze de "Bush-jaren". Het stel was namelijk net zo lang getrouwd als George Bush junior aan de macht was in de Verenigde Staten.
 
De zangeres geeft ook toe dat het niet altijd even makkelijk is als single moeder. "Je bent dan verantwoordelijk voor alles. Je kan niet zomaar vragen: 'Steek jij hen eens in bad'."
 
Sean Penn
Met Ritchie, van wie Madonna in 2008 scheidde, heeft ze een zoon, Rocco (9). De 12-jarige Lourdes is Madonna's dochter uit een romance met de Cubaan Carlos Leon. Ook adopteerde de superster twee kinderen uit Malawi, David en Mercy.
 
Madonna is bovendien vier jaar lang getrouwd geweest met Hollywood-ster Sean Penn. Momenteel heeft ze een relatie met het 22-jarige Braziliaanse model Jesus Luz.03-10-2009 om 10:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
02-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Download gratis klimaatsong van 60 internationale vedetten

Download gratis klimaatsong van 60 internationale vedetten

Om de klimaatsong te beluisteren klik  op de foto


Zestig wereldvedetten hebben op vraag van voormalig VN-secretaris Kofi Annan een liedje opgenomen om de klimaatconferentie van Kopenhagen in de kijker te zetten. Onder hen Mark Ronson, Jamie Cullum, Melanie Laurent, Marion Cotillard, Milla Jovovich, Fergie, Lily Allen, Manu Katche, Bob Geldof, Youssou N'Dour en zelfs Yannick Noah.

Het lied is gratis downloadbaar, en als je dat doet dan teken je automatisch mee de petitie die aan de wereldleiders zal overhandigd worden met de vraag voor dringende actie tegen de opwarming van onze planeet.

"Band Aid voor internetgeneratie"
De door Midnight Oil herwerkte versie met aangepaste teksten van hun klassieker Beds are Burning wordt ingeleid door Koffi Annan. Het ex-hoofd van de VN omschrijft het lied als "the Band Aid for the internet generation". Dat is wel wat overdreven, want daarvoor ontbreken er te veel echt grote en coole namen. Waar zitten Bono en Chris Martin van Coldplay bijvoorbeeld?

Initiatiefnemer Global Humanitarian Forum, waar Annan de baas van is, zegt dat het de bedoeling was om zo breed mogelijk te gaan. Diversiteit was belangrijker dan populariteit. En dan krijg je Indische en Chinese sterren naast Fergie, Mark Ronson, The Scorpions, Youssou n'Dour en de Franse Oscarwinnares Marion Cotillard. (mvl)

Je kan de klimaatsong hier gratis downloaden.02-10-2009 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jackson was uren voor zijn dood redelijk gezond

Jackson was uren voor zijn dood redelijk gezond

Om Earth song van Michael Jackson te beluisteren druk op de foto


Michael Jackson was in redelijk goede gezondheid tot hij de fameuze dodelijke cocktail ingespoten kreeg. Uit het autopsierapport blijkt dat de 'King of Pop' enkel leed aan een lichte longontsteking en een beetje arthritis. Met zijn hart en nieren was helemaal niets mis en ook zijn geslachtsorgaan werkte nog naar behoren. Lees: hij was nog in staat sperma te produceren. De resultaten leggen nóg meer druk op dokter Conrad Murray, die beschuldigd wordt van doodslag op de popzanger.

Naast zijn algemene gezondheid kwamen er nog enkele bizarre details aan het licht. Zo had Jackson een tattoo op zijn schedel die zijn opkomende kaalheid moest verbergen. Daarnaast waren ook zijn lippen getatoeëerd -in het roze- en waren zijn wenkbrauwen donkerder gemaakt. Verder blijkt dat Jackson wel degelijk aan vitiligo leed, een huidziekte die hijzelf verantwoordelijk achtte voor zijn transformatie van zwart naar wit.

Intussen werd papa Joe Jackson in Duitsland de toegang ontzegd tot het Oktoberfest. "Hij zou beter rouwen dan hier bier te komen zuipen", aldus organisator Sepp Kratz. "Hij drong echt aan, maar ik bleef hem een vip-ticket weigeren. Het is ongepast om te komen feesten als je net je zoon begraven hebt. Als je geen respect kunt opbrengen, ben je hier niet welkom."02-10-2009 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Solocarrière bezorgt Cheryl Cole slapeloze nachten

Solocarrière bezorgt Cheryl Cole slapeloze nachten

Om The Loving Kind van Girls Aloud te beluisteren druk op de foto


Cheryl Cole wordt 's nachts geregeld badend in het zweet wakker. Aanleiding voor zoveel angst is haar solocarrière, die met rasse schreden nadert. Later deze maand brengt de Girls Aloud-zangeres immers haar eigen album '3 words' uit.

"Als ik de voorbije zeven jaar mijn tekst vergat of op een andere manier stuntelde, waren er altijd nog vier andere meiden om de zaken recht te trekken", aldus Cole. "Nu sta ik er alleen voor, en dat leidt 's nachts tot ware paniekbuien. Al moet ik toegeven dat die angst ook goed aanvoelt: het is niet verkeerd om af en toe zelf uit je schulp te moeten komen."02-10-2009 om 17:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clooney: "Ik ben niet geschikt voor het huwelijk"


Clooney: "Ik ben niet geschikt voor het huwelijk"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Elisabetta-Canalis.jpg?t=1254492279
Elisabetta Canalis, de Italiaanse vriendin van George Clooney.Als het van de Italiaanse media afhangt mogen de huwelijksklokken binnenkort luiden voor Hollywood-ster George Clooney (48) en zijn Italiaanse vriendin Elisabetta Canalis (31). De twee zouden nog voor kerst in het huwelijksbootje willen stappen, klinkt het in de Italiaanse roddelboekjes. Clooney zelf denkt er lichtjes anders over: "Ik vrees dat ik geen huwelijksmateriaal ben", zegt hij in het tijdschrift TV Movie.http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/George-Clooney-1.jpgWerken om te leven
Op de vraag wat hij zo fascinerend vindt aan Italië, waar hij de laatste tijd regelmatig vertoeft, antwoordt Clooney: "De meeste Amerikanen leven om te werken, maar Italianen werken om te leven. Ik heb het gevoel dat Italianen meer genieten van het leven. Ze zijn en eten gezonder. In de Verenigde Staten heb ik dertig jaar lang al staande mijn middagmaal genuttigd. Dat doe ik nooit meer!02-10-2009 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Cleese moet op tournee om scheiding te betalen

John Cleese moet op tournee om scheiding te betalen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/John-Cleese.jpg?t=1254491742


John Cleese is woest omdat hij weer de hort op moet om zijn miljoenenscheiding te bekostigen. De 'Monty Python'-komiek moet zijn derde ex Alyce Faye Eichelberg ruim 14 miljoen euro betalen en begint zijn onemanshow-tournee vanavond in Oslo. Het is vier jaar geleden dat Cleese op de planken stond.

Godgeklaagd
De 69-jarige acteur kijkt niet bepaald uit naar zijn tournee, wat ook blijkt uit de titel van de productie: 'A Ludicrous Evening with John Cleese... or How to Finance Your Divorce'.

"Het is toch godgeklaagd dat ik mijn valiezen moet pakken en de boer op gaan om geld te verdienen. Op mijn leeftijd moet ik mijn leven herorganiseren om haar de komende zeven jaar af te betalen. Dat irriteert me. Ik was van plan mijn dagen te vullen met koffie drinken, boeken lezen en schrijven. Dat kan ik me nu niet meer veroorloven".

"Niet eerlijk"
De scheiding kostte Cleese ook al zijn appartement in Londen. "Ik heb niets meer in Engeland, het appartement ging op in de scheiding. Maar dat is niet erg, ik vond het er toch niet zo leuk. Maar die scheiding is waanzinnig. De rechter hield totaal geen rekening met het feit dat we geen kinderen hebben samen, wie tijdens het huwelijk geld verdiende en dat ik moet dokken voor de heel dure studies van haar zoon", foetert Cleese in een Noorse krant.
02-10-2009 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson gestalkt door studenten

Emma Watson gestalkt door studentenhttp://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Emma-Watson-1.jpg?t=1254487329


Emma Watson was van plan discreet te gaan studeren aan de Harvard universiteit, maar dat was zonder de rivaliserende studenten van de Brown universiteit gerekend. Die riepen vlak voor een footballwedstrijd tussen beide unifs in een blog op om de 19-jarige Harry Potter-actrice te stalken.

Tijdens de wedstrijd werd de stand van zaken voortdurend op Twitter weergegeven. Dat ging van "Zet 'm op Hermelien!", tot "we zijn in vijandelijk gebied, op zoek naar een zekere heks" en uiteindelijk "Watson gevonden, ik herhaal Watson gevonden".

Emma was niet opgezet met de stalkingcampagne en riep de hulp in van veiligheidsagenten om zich te beschermen tegen studenten die elkaar verdrongen om een glimp van de actrice op te vangen.02-10-2009 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tournee Kanye West en Lady Gaga afgelast

Tournee Kanye West en Lady Gaga afgelast

Om Flashing Lights van Kanye West te beluisteren druk op de fotoKanye West met zijn vriendin op de MTV Video Music Awards.


De Noord-Amerikaanse tournee van Kanye West en Lady Gaga is afgelast. Dat meldt de VRT-nieuwsdienst. In plaats van de concertdata bekend te maken, liet organisator Live Nation gisteren weten dat de tournee niet doorgaat. Een reden voor de afgelasting werd niet gegeven.

Normaal gezien zou de tournee afgetrapt worden op 10 november in Phoenix. Er zouden minstens tot januari 2010 optredens gepland worden.http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Lady-Gaga-4.jpg?t=1254483112


De naam van de tournee 'Fame Kills' was wel erg toepasselijk voor Kanye West, die de afgelopen weken vooral negatief in de pers kwam door zijn wangedrag op de MTV Video Music Awards. Hij verontschuldigde en gaf aan even vakantie te nemen om te bezinnen.

De woordvoerders van Kanye West en Lady Gaga hebben voorlopig geen commentaar gegeven op de afgelasting.02-10-2009 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tienduizend fans willen Ron Wemel zien seksen op groot scherm


Tienduizend fans willen Ron Wemel zien seksen op groot scherm

Om een stukje van de trailer te zien druk op de foto


Tienduizend fans van Harry Potter-acteur Rupert Grint hebben een petitie getekend om zijn nieuwe film in de bioscoop te krijgen. In 'Cherrybomb' speelt Grint stomende seksscènes en zit hij ook nog eens aan de drugs. 'Cherrybomb' is goed onthaald door de critici en zou voor Grint de springplank naar een volwassen publiek kunnen zijn.

Festivalfilm
Maar voorlopig is geen enkele distributeur bereid de onafhankelijke film op het grote scherm te brengen. Na de première op het filmfestival van Berlijn is de prent op verscheidene andere festivals vertoond maar een zaalverdeling zit er voorlopig niet in.

In de film speelt Grint, die in de Potterfilms de rol van Ron Wemel voor zijn rekening neemt, enkele heel rauwe seksscènes met Kimberley Nixon. Een schare fans kan niet wachten om de film te zien en startte een petitie die inmiddels door 10.000 mensen werd onderschreven.

Slaat je fantasie ook op hol bij de gedachte aan de rosse Wemel die van bil gaat, doe dan hetzelfde op www.cherrybombmovie.net.02-10-2009 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik laat mijn dromen vrij

Ik laat mijn dromen vrij


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/sharon-stones.jpg?t=1253473985


ik laat mijn dromen vrij
stuur ze naar de zon
en de maan
en hoop dat ze nog een tijdje
zullen blijven bestaan
want diep van binnen
weet ik
eens komt er eentje uit
al duurt het nog zolang
02-10-2009 om 10:38 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
01-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna trekt alle aandacht met gewaagde outfits

Rihanna trekt alle aandacht met gewaagde outfits

Om Take A Bow te beluisteren druk op de foto

Hoewel niet iedereen fan is van het geblondeerde kapsel van Rihanna overtuigde ze modecritici afgelopen week met twee gewaagde outfits: een gewaagde transparante jurk en een kepie.

Transparant
De transparante jurk die ze droeg op de Fashion Week in Parijs bij de show Gareth Pugh was op zijn minst sexy, om het woord bloot niet te gebruiken. Gelukkig bedekten donkere horizontale strepen net haar meest intieme lichaamsdelen. Ook achter haar minihandtas probeerde ze zich te verstoppen. De make-up hield ze net als altijd eenvoudig met donkere lipstick.   http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Rihanna1.jpg?t=1254402794Militaire look

Een dag eerder trok Rihanna ook al de aandacht met haar kledij, ze koos voor een kepie. Toen ze net naast de deurwachter van haar hotel in Berlijn verscheen, viel de gelijkenis tussen de twee op. Hiermee bewijst de zangeres dat de militaire look helemaal in is, enkele maanden geleden droeg Posh een gelijkaardig hoofddeksel. Haar jurkje is met de pofmouwen ook helemaal mee met de laatste trends.

Rihanna lanceert binnenkort haar nieuwe album dat Justin Timberlake hielp te producen.
01-10-2009 om 20:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Museum haalt naaktfoto Brooke Shields weg

Museum haalt naaktfoto Brooke Shields weg


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/brooke-shields-1.jpg?t=1254403267Het Londense museum Tate Modern, één van de meest prestigieuze Britse zalen van moderne kunst, heeft de naaktfoto van de tienjarige Brooke Shields verwijderd. Politie en tegenstanders vonden de kinderfoto obsceen.
 
De beroemde galerie zou tijdens de tentoonstelling 'Pop Life', die vandaag opent, een foto presenteren aan het publiek van de tienjarige Brooke Shields, naakt en vol make-up. De foto werd na een bezoek van de politie verwijderd. Dat weet het dagblad The Guardian.
 
De Amerikaanse artiest Richard Prince is de maker van de foto. Hij noemde het werk 'Spiritual America'. Onlangs werd het nog uitgehangen in het museum Guggenheim in New York.01-10-2009 om 15:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En toen begon Amy Winehouse te rappen en werd het pijnlijk

En toen begon Amy Winehouse te rappen en werd het pijnlijk

Om de clip te bekijken druk op de foto


No rehab voor Amy Winehouse en dan krijg je vroeg of laat pijnlijke toestanden zoals deze. De zangeres dook onder invloed de studio in voor een jamsessie en ging aan het rappen. Een goede poging al vinden wij dat de schoenmaker beter bij haar leest blijft en gewoon doet wat ze als de beste kan: soul brengen.

Het wordt natuurlijk helemaal lastig als je onder invloed met een paar vrienden de studio induikt voor een jamsessie en als een van die vrienden beelden draait en die op het internet belanden. Het was een verdienstelijke poging van de getroebleerde zangeres maar ze kan ofwel beter nuchter gaan rappen of het gewoon achterwege laten.01-10-2009 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Willis wil vijfde Die Hard maken voor hij te oud is

Bruce Willis wil vijfde Die Hard maken voor hij te oud is


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Bruce-Willis.jpg?t=1254399734Bruce Willis wil nog graag een vijfde Die Hard-film maken, voordat hij te oud is. Volgens het Britse boulevardblad The Sun heeft Willis er veel voor over weer in de huid van held John McClane te kruipen, maar dan moet dat wel snel gebeuren.

"Ik zou er nog heel graag eentje doen, maar dat moet wel snel, want de tijd vliegt. Ik word er niet jonger op." Ten tijde van de allereerste Die Hard was de acteur 33 jaar. De rol van McClane bracht Willis veel succes. Nu is hij 55.

Willis trouwde onlangs met Emma Hemming. Hij heeft drie dochters met zijn ex-vrouw Demi Moore.01-10-2009 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B smeekt om laatste dans in 'Dancing with the Stars'

Mel B smeekt om laatste dans in 'Dancing with the Stars'


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Mel-B.jpg?t=1254399168Ex-Spice Girl Mel B heeft haar fans via Twitter gesmeekt om haar terug in 'Dancing with the Stars' te stemmen. De zangeres werd tweede in 2007 en zou dolgraag nog eens terugkeren in het programma.

"Please, please, please", opende Mel B haar smeekbede. "Stem op mij zodat ik volgende week opnieuw mijn opwachting kan maken in het programma. Stem vandaag nog als je mij opnieuw wilt zien shaken."

De kijkers mogen een ex-deelnemer terug in het programma stemmen voor een laatste dans. Mel B wierp in 2007 hoge ogen met haar danskwaliteiten. De 34-jarige zangeres is een grote fan van het programma en probeert elke week te kijken. "Oh, wat mis ik Dancing with the Stars", besloot ze op Twitter.01-10-2009 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Andre en Jordan gaan boek schrijven over scheiding

Peter Andre en Jordan gaan boek schrijven over scheiding


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Peter-Andre-en-Jordan.jpg?t=1254398563
Jordan en Peter Andre in betere tijden.


Jordan, die momenteel aan de rol is met Alex Reid, is woest omdat haar ex-man Peter Andre populairder uit de scheiding is gekomen dan zijzelf. Het model is dan ook van plan om een boek met alle smerige details over hun huwelijk uit te brengen.

Slachtoffer
"Als Katie iets in haar hoofd heeft, dan zal ze het ook doen. Het boek geeft haar de kans om alles te vertellen zoals het gebeurd is. Als dat betekent dat ze Peter in een slecht daglicht moet stellen, zal ze dat zeker niet laten", aldus een insider. "Ze voelt zich het slachtoffer in heel deze affaire en is er werkelijk ziek van."

Eigen boek
De 36-jarige Peter Andre van zijn kant is bezorgd dat Jordan haar boek zal gebruiken om zijn reputatie aan diggelen te slaan en is ervan overtuigd dat hij dat enkel kan voorkomen door zelf een boek uit te brengen. "Peter heeft ongelooflijk veel te vertellen over hun relatie, maar tot nu toe is hij heel voorzichtig geweest om Katie niet zwart te maken", aldus een bron.

Kerstcadeau
"Hij wil niet dat zijn kinderen hem later iets kwalijk kunnen nemen. Maar hij is de leugens van zijn ex sinds de scheiding grondig beu en wil dan ook zijn kant van het verhaal vertellen. Tegen dat zijn boek op de markt komt, is de scheiding officieel en heeft Peter niets meer te verliezen." Als u nog geen idee heeft voor een kerstcadeau, zowel het boek van Katie als dat van Peter komen uit in december.01-10-2009 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!