NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helaasheid dé revelatie op filmfestival New York


'Helaasheid' dé revelatie op filmfestival New York


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Helaasheid.jpg?t=1255349371
Felix Van Groeningen (l) ging de awards persoonlijk in ontvangst nemen.


De 'Helaasheid der Dingen' is gisteravond tot driemaal toe in de prijzen gevallen op het 'Hamptons International Film Festival' in New York. Dat laat productiehuis Menuet vandaag weten.
 
De film, die in het Engels 'The Misfortunates' heet, won de Golden Starfish Award voor Beste Film, de Zickerman Foundation Award voor Beste Fotografie en de Kodak Award voor Beste Scenario. Regisseur Felix van Groeningen nam de awards zelf in ontvangst.
 
39.000 kijkers
Met zijn drie prijzen is de film dé revelatie van het festival geworden, zo luidt het in de persmededeling. The Hamptons International Film Festival heeft als doel de onafhankelijke film in de belangstelling te plaatsen. Zo startte vorig jaar 'Slumdog Millionaire' zijn internationale carrière op dit festival.
 
Ondertussen zijn al ruim 39.000 mensen gaan kijken naar 'De Helaasheid der Dingen'. Ook in Nederland kan de film naar verluidt op heel wat bijval rekenen.12-10-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acht uur lange zuippartij leidde tot dood Boyzone-zanger

Acht uur lange zuippartij leidde tot dood Boyzone-zanger

Om New Beginning te beluisteren klik op de fotoIn dit appartementenblok kwam Stephen Gately om het leven. Voor alle duidelijkheid: hij dronk maar zeer zelden.


Een acht uur lange zuippartij heeft tot de dood van Boyzone-zanger Stephen Gately geleid. Dat weet 'The Sun'. Getuigen zagen hoe hij samen met zijn vaste partner Andy Cowles straffe cocktails en witte wijn naar binnen sloeg in een homoclub op Mallorca. Daarna pikten ze een 25-jarige Bulgaar op en zetten ze hun drankfestijn verder in hun appartement. Toen Cowles om 5.30 uur ging slapen, zei Gately dat hij nog wat langer op zou blijven.

"Getuigenis cruciaal"
De volgende middag vond Andy de zanger echter in een vreemde positie: gehurkt op de vloer, terwijl zijn gezicht recht op het kussen van de sofa rustte. Ondanks mond-op-mondbeademing, slagen in het gezicht en de hulp van een buurman kreeg hij er geen leven meer in.Stephen Gately


Volgens de politie is Gately gestikt in zijn eigen braaksel. "We geloven niet dat er kwaad opzet mee gemoeid is, maar de getuigenis van die Bulgaar (Giorgi Duchev; nvdr) is cruciaal. We zijn dan ook op zoek naar hem", klinkt het.

"Kapot door het verlies"
De andere bandleden, waaronder Ronan Keating, kwamen vorige nacht op Mallorca aan. "We zijn helemaal kapot door het verlies van onze broedervriend", lieten ze weten in een mededeling. "We hebben zulke geweldige tijden beleefd en keken uit naar nog heel wat meer onvergetelijke jaren. Stephen was zowel zowel fysiek als mentaal een knappe persoon. We houden van je en zullen je voor altijd missen."

Ook Elton John moest enkele keren slikken toen hij het vreselijke nieuws te horen kreeg. "Er bestond geen vriendelijkere ziel dan Stephen. Mijn innige deelneming aan zijn partner Andy en al zijn vrienden over de hele wereld", aldus het Britse zangicoon. Na de split van Boyzone in 2000 hielp hij Gately nog van een depressie af.12-10-2009 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Treurige wereld

Treurige wereldhttp://img198.imageshack.us/img198/8554/meganfoxi.jpg


vele kleuren grijs
zo somber en grauw
geen zonlicht dat schijnt
treurig gevoel dat niet verdwijnt

tranen die vallen
als druppels regen
druppend achter elkaar
treurig maar waar

het houdt niet op
een stroom die niet stopt
geen einde
een stroom zonder eind
maar waar is het begin?


12-10-2009 om 10:20 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
11-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boyzone-zanger Stephen Gately (33) overleden

Boyzone-zanger Stephen Gately (33) overleden

Om You're Not Alone te beluisteren klik op de foto


Voormalig Boyzone-zanger Stephen Gately (33) is gisteren plotseling overleden op Mallorca.  "Hij was uitgegaan, had een paar glaasjes gedronken, ging slapen en is niet meer wakker geworden", zegt een vriend van Gately. De zanger was op vakantie in Mallorca.

Gately was samen met Ronan Keating leadzanger bij de in de jaren negentig razend populaire Ierse jongensgroep Boyzone. De band scoorde zes nummer één hits in Groot-Brittanië. Zijn Boyzone-collega's, met wie hij in 2010 een nieuwe plaat zou uitbrengen, vliegen vandaag nog naar Mallorca. Ronan Keating, die in Chicago was, zou naar verluidt ingestort zijn bij het vernemen van het nieuws.

Homo
In 1999 kwam Gately er voor uit dat hij homo is in een interview met dagblad The Sun. Hij werd hiertoe min of meer gedwongen toen een kennis dreigde zijn geheim naar buiten te brengen.

De zanger had destijds een relatie met de Nederlander Eloy de Jong van de jongensband Caught in the act. Ze kenden elkaar vier jaar. In januari 2002 gingen Gately en De Jong uit elkaar. Hierna ontmoette hij Andy Cowles (een zakenman die een internetbedrijf runt). Op 19 augustus 2003 werd bekendgemaakt dat Gately en Cowles getrouwd waren in Las vegas. Het koppel woonde samen in Soho (Londen).

Musicals
Toen Boyzone in 2000 uit elkaar ging was Gately de eerste die een solocarrièrre begon. Hij bracht een album uit getiteld New Beginning. Later maakte hij furore als musicalster. Hij speelde onder meer in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en The Wizard of Oz.
In 2008 kwam Boyzone nog een keer samen in de oude bezetting voor een reünietour.11-10-2009 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arturo 'Zambo' Cavero, 'de stem van Peru', overleden

Arturo 'Zambo' Cavero, 'de stem van Peru', overleden

Om Nuestro Secreto te beluisteren klik op de foto


Peru heeft een dag van nationale rouw afgekondigd ter ere van de populaire zanger Arturo 'Zambo' Cavero, bijgenaamd de 'stem van Peru', die vrijdag in een ziekenhuis in Lima is overleden.
 
Vele Peruvianen brengen een laatste groet aan Cavero, die opgebaard ligt in het nationaal museum, en alle kranten wijdden de frontpagina aan de dood van de 68-jarige zanger. De Peruviaanse president Alan Garcia, een persoonlijke vriend van Arturo Cavero met wie hij graag in privékringen een liedje zong, bracht een emotioneel eerbetoon.
 
De zanger had gezondheidsproblemen door zijn overgewicht. Hij woog liefst 170 kilogram.11-10-2009 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jasper Erkens en Lady Gaga winnen elk drie TMF Awards

Jasper Erkens en Lady Gaga winnen elk drie TMF Awards

Om Stay Alive van Jasper Erkens te beluisteren klik op de foto

Jasper Erkens en Lady Gaga zijn de grote winnaars van de Win For Life TMF Awards 2009: ze werden allebei beloond met drie awards. Tijdens een grote liveshow in het Antwerpse Sportpaleis zaterdagavond heeft Jasper Erkens zijn drie trofeeën in ontvangst genomen, Lady Gaga, die ook de beste was in drie categorieën, was niet naar Antwerpen afgezakt.
 
De zeventienjarige Jasper Erkens mocht naar huis met de Win For Life TMF Awards voor beste mannelijke artiest nationaal, beste nieuwkomer en beste video nationaal.
 
Sylver, Hadise en Milk Inc
De onderscheiding voor het beste album ging naar Sylver. Hadise ontving een TMF award voor best urban. Milc Inc mocht twee prijzen in ontvangst nemen: die voor Best Dance en Best Live. Janez Detd werd beloond met een Win For Lifetime Achievement.
 
Internationaal wist Lady Gaga de meeste prijzen binnen te rijven. Zij won drie TMF awards: Best Female international, Best Pop en Best New Artist.
 
De Win For Life TMF Awards werden al voor de elfde keer uitgereikt.11-10-2009 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje steelt de show in nieuwste K3-voorstelling

Josje steelt de show in nieuwste K3-voorstelling


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Josje.jpg?t=1255267465Josje Huisman, de nieuwe blonde van K3, stond zaterdag tijdens de première van de nieuwe K3-show in het middelpunt van de belangstelling. In die show trotseert ze een heks.

Al van bij het betreden van het podium werd de 23-jarige Amsterdamse luid toegejuicht. Josje Huisman werd vorige week na een afvallingswedstrijd verkozen als nieuwste lid van K3.
Komische heks

"Een geweldige ervaring. De show draait eigenlijk om iemand die mijn plaats wil innemen. Dat past goed bij het verhaal van de laatste tijd", zei Josje na afloop. Josje is in de show een komische heks te slim af. Die wil Josjes plaats innemen en haar stem stelen.11-10-2009 om 15:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Televisie te moeilijk voor prins Philip


Televisie te moeilijk voor prins Philip


http://img36.imageshack.us/img36/8991/prinsphilip.jpg


De Britse prins Philip, de echtgenoot van koningin Elizabeth, heeft uitgehaald naar televisietoestellen en afstandsbedieningen. De prins vindt dat de apparaten veel te moeilijk zijn te bedienen.

Philip stelde dat de kwaliteit van sommige ontwerpen is gedaald, waarbij hij de tv als voorbeeld aanhaalde. "Om er achter te komen hoe je een tv bedient, moet je er praktisch mee vrijen", klaagde de 88-jarige prins.

Hij uitte zijn kritiek in een interview ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van een naar hem genoemde designprijs.


11-10-2009 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ben je liefde niet waard

Ik ben je liefde niet waard


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/monica-belluci.jpg?t=1252874714


ik sluit mijn ogen en ik zie je staan
ik laat je gaan omdat ik van je hou
vlinders in mijn buik
maar toch laat ik je gaan
ik ben je liefde niet waard
ik zag je gezicht tussen een massa mensen
ik wou dat we samen konden verdwijnen
liefde is samen knuffelen...
jij met je mooie lach
jij die zo veel om me gaf
jij die zei ik hou van jou..
ik die je lachend wegduwde en je dan weer aantrok
het spijt mij dat ik er niet altijd voor je was...
ik zei het spijt me dat ik je kwetste...
jij pinkte een traan weg
en zei het is voorbij....11-10-2009 om 10:23 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
10-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira: Mijn stem klinkt als een geit

Shakira: "Mijn stem klinkt als een geit"

Om Ojos Asi van Shakira te beluisteren klik op de foto


Shakira heeft een trauma overgehouden aan haar muziekles op school. Haar leraar vond namelijk dat ze klonk als een geit, en volgens de Colombiaanse zangeres had hij nog gelijk ook.

"Ik mocht niet in het schoolkoor omdat de leraar mijn stem verschrikkelijk vond", blikt de zangeres terug. "Ik was daar heel triest over, maar hij had waarschijnlijk wel gelijk: ik klonk inderdaad wat als een geit. Mijn vader zei me echter nooit op te geven, en door te zetten. En dat heeft gewerkt."10-10-2009 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum bevallen van dochtertje Lou

Heidi Klum bevallen van dochtertje Lou


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Heidi-Klum.jpg?t=1254998782


Heidi Klum is gisteren bevallen van een dochter. Het meisje luistert naar de naam Lou Samuel. Het is voor het topmodel haar vierde kind en haar derde samen met echtgenoot Seal. Na twee zoontjes Henry (3) en Johan (2) is het de eerste dochter voor het koppel. Klum heeft nog een dochter Leni (4) uit een vroegere relatie met Formule 1-manager Flavio Briatore.10-10-2009 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Run op boeken onbekende winnares Nobelprijs

Run op boeken onbekende winnares Nobelprijs


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Herta-Mller.jpg?t=1255187739


Sinds bekend werd dat de Roemeens/Duitse schrijfster Herta Müller de Nobelprijs voor de literatuur heeft gewonnen, is er in Nederland een run op haar boeken ontstaan. Dat heeft uitgeverij De Geus gezegd.
 
De uitgeverij is overvallen door het bericht dat Müller de prijs in de wacht sleepte. "We hadden het natuurlijk wel gehoopt", aldus een woordvoerster.
 
De in het Nederlands vertaalde boeken van Müller zijn nu uitverkocht. De laatste tweehonderd exemplaren van de twee titels die nog leverbaar waren, 'Hartedier' (1996) en 'De vos was de jager' (1993), zijn verstuurd naar de boekwinkels.
 
Herdrukken
Volgend jaar herfst wordt waarschijnlijk 'Hartedier' herdrukt, gevolgd door 'Vandaag was ik mezelf liever niet tegengekomen'. Müllers nieuwste boek, 'Atemschaukel', verschijnt begin volgend jaar. Het is nog niet bekend wat de Nederlandse titel wordt. Voorlopig wordt 'Hongerengel' als werktitel gehanteerd, aldus de woordvoerster.
 
Müller (56) beschrijft het dagelijkse leven onder een dictatuur. Ze groeide op in een Duitstalige streek van het stalinistische Roemenië. Sinds begin jaren negentig geldt ze internationaal als een van de belangrijkste schrijvers. In 1987 verhuisde ze van Roemenië naar West-Berlijn.10-10-2009 om 18:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kogels voor vrede

Gloria Estefan en Snoop Dogg in problemen op luchthaven met 'kogels voor vrede'


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Justin-Timberlake.jpg?t=1255174706
Justin Timberlake.Halskettingen die met echte kogels zijn vervaardigd maar bedoeld zijn om de wereldvrede te promoten, zijn een hit onder de sterren. Justin Timberlake draagt zo'n 'Bullet for Peace', Jessica Biel en de Jonas Brothers ook. Maar op luchthavens zijn ze niet zo'n graag geziene gasten.


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Gloria-Estefan.jpg?t=1255174770
Gloria Estefan


Dat ondervonden Gloria Estefan en Snoop Dogg. De halsketting van Snoop, bezet met diamanten en een prijskaartje van 10.000 dollar, werd aangeslagen toen hij in Beirut op een vlucht naar de VS stapte. Gloria Estefan mocht de hare houden op voorwaarde dat de piloot het sieraad tijdens de vlucht in de cockpit bewaarde tijdens haar vlucht van Londen naar Italië.
10-10-2009 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na tien jaar nieuwe plaat van The Scene

Na tien jaar nieuwe plaat van The Scene


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/TheScene.jpg?t=1255173566


The Scene komt na ruim tien jaar weer met een album met nieuw werk. De plaat 'Liefde op doorreis' ligt vanaf 26 oktober in de winkels. De groep rond tekstdichter Thé Lau zal vanaf volgend jaar ook weer langs verschillende clubs in België toeren.

De plaat Marlene uit 1998 was het laatste album van de groep met nieuwe nummers. In 2000 bracht The Scene nog een verzamelalbum (Rauw, Hees, Teder) op de markt. Tussen 2001 en 2006 traden de muzikanten niet meer met elkaar op en rees het vermoeden dat de band was gestopt. In 2002 gaf Thé Lau dat in een interview ook toe.

2006
In 2006 troffen de oude vrienden elkaar weer en allen bleken in te zijn voor een hernieuwde samenwerking. Behalve in een tournee resulteerdet dat in 2007 in het toepasselijk getitelde album '2007' met remakes van alle The Scene-klassiekers.

The Scene werd in 1979 geformeerd door Thé Lau. De groep scoorde in de jaren negentig hits met nummers als Rigoreus, Iedereen is van de wereld, Blauw, Open en Zuster.10-10-2009 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maasmechelen opent rouwregister voor Felice

Maasmechelen opent rouwregister voor Felice


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Felice-1.jpg?t=1255164096


De gemeente Maasmechelen opent op maandag 12 oktober een rouwregister voor Dré Steemans, beter bekend als tv-figuur Felice. Steemans heeft jarenlang in Leut (Maasmechelen) gewoond.
De presentator woonde in Diest, maar zou naar Maasmechelen terugkeren.
 
Het rouwregister zal tijdens de openingsuren in de inkomhal van het gemeentehuis aan de Heirstraat liggen. "Het gemeentebestuur betreurt ten zeerste het overlijden van Dré Steemans en betuigt haar medeleven aan familie en vrienden."
 
Het nieuws van Felice's overlijden sloeg ook in als een bom bij de Chiro van Maasmechelen, waar hij ieder jaar mee op bivak ging om te koken voor de kinderen en waar hij telkens een driedaags toneelstuk klaarstoomde.10-10-2009 om 11:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijk naar de sterren

Kijk naar de sterren


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/megan-fox-2.jpg


kijk af en toe eens naar de sterren
het maakt niet uit wie of wat je bent
het is als vuurwerk en blijft een wonder
zo schitteren de sterren als duizend lichtjes
om ons heen een lichtpunt van hoop en kracht
en zeker in dagen dat het minder gaat
is er nog altijd het lichtpunt in je leven
kijk naar de sterren10-10-2009 om 09:42 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
09-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2 wil eigen 'Rock Band'-spel

U2 wil eigen 'Rock Band'-spel

Om With Or Without You te beluisteren druk op de foto


In navolging van Aërosmith, Metallica en The Beatles willen de leden ook U2 een muziekspel dat volledig rond hen draait, zegt bassist Adam Clayton aan USA Today.

Compromissen
Vorig jaar had de groep al gesprekken met 'Rock Band'-ontwikkelaar Harmonix, maar die waren geen succes. U2 staat dan ook bekend als een groep die de touwtjes graag stevig in handen houdt. "We willen het graag," zegt Clayton, "maar we vonden dat sommige compromissen niet overeenkwamen met wat wij graag zagen. Dat kan echter veranderen."

Leuk
Clayton is, in tegenstelling een muzikant als Prince, wel te vinden voor dergelijke games. "Ik vind het een bijzonder toffe gedachte dat een muziekgame de plek is waar mensen hun muziek verkrijgen. We zouden graag in die wereld zitten, en zullen ook naar een oplossing zoeken," besluit hij.09-10-2009 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilde Van Mieghem verfilmt komedie in Antwerpen

Hilde Van Mieghem verfilmt komedie in Antwerpen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Hilde-Van-Mieghem.jpg?t=1255098626
Hilde Van Mieghem


De stad Antwerpen wordt binnenkort het decor van een nieuwe langspeelfilm van Hilde Van Mieghem. 'Oh no, it's a woman' is een romantische komedie over een eigenzinnige familie. De cast bestaat uit onder andere Veerle Dobbelaere, Wine Dierickx en Marie Vinck, de dochter van Hilde Van Mieghem.
 
De opnames in de Antwerpen lopen van 3 november tot 18 december.  Wanneer de film in de Vlaamse bioscoopzalen verschijnt, is nog niet bekend. Van Mieghem maakte eerder al de langspeelfilms 'De Kus' en 'Dennis van Rita'.09-10-2009 om 18:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olsen-tweeling ruziet over wie eerst mag trouwen

Olsen-tweeling ruziet over wie eerst mag trouwen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/olsen-twins.jpg?t=1255102058


Mary-Kate en Ashley Olsen maken ruzie over wie als eerste mag trouwen, en wel omdat ze allebei het meeste aandacht willen op hun Grote Dag.

Ashley en haar vriend Justin Bartha zijn al op zoek naar de perfecte locatie in New York, vernam Star Magazine, maar ook Mary-Kate en haar vriend Nate Lowman zijn er helemaal klaar voor.

"Mary-Kate wil dat iedereen nog jaren praat over haar droomhuwelijk, en dat niemand zich dat van Ashley kan herinneren", luidt het.09-10-2009 om 17:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton feest niet meer

Paris Hilton feest niet meer


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Paris-Hilton-2.jpg?t=1255101714


Raar maar waar, Paris Hilton is het feesten beu. "Ik werk zoveel", klaagt ze in The Sun. "Ik moet 's ochtends om zes uur opstaan, dus heb ik geen tijd meer om te feesten zoals ik vroeger deed."

Bovendien vindt La Hilton de sfeer in de nachtclubs in Los Angeles tegenwoordig niet meer zo tof. "Ik heb er geen plezier meer in. De sfeer is agressief en de mensen zijn irritant," vervolgt ze haar klaagzang.

Denk echter niet dat ze het uitgaansleven helemaal vaarwel zegt. "Las Vegas is wel leuk, daar heb ik altijd plezier."
09-10-2009 om 17:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!