NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man staat vijf uur in de rij om Leona Lewis in gezicht te slaan

Man staat vijf uur in de rij om Leona Lewis in gezicht te slaan

Om Bleeding Love van Leona Lewis te beluisteren klik op de foto


Een dolgedraaide man heeft gisteren maar liefst vijf uur staan aanschuiven om zangeres Leona Lewis in het gezicht te kunnen slaan. De zangeres, die in Groot-Brittannië de derde reeks van 'The X Factor' won, werkte in een Londense winkel een signeersessie af toen ze werd aangevallen.

Vol in het gezicht
De 24-jarige zangeres, bekend van 'Bleeding Love', maakte in een Londense winkel tijd voor haar fans en signeerde er haar nieuwe boek 'Dreams'. Alles verliep rustig toen plots een man voor haar verscheen die de zangeres vol in het gezicht sloeg. Ver kwam de man niet na zijn aanval want maar liefst vijf veiligheidsagenten werkten hem tegen de grond.

Leona zelf kon enkel schreeuwen en werd door haar veiligheidsmensen onmiddellijk uit de winkel geleid. Toen ze naar buiten stapte, riep de dolgedraaide man nog: "Ik zie je graag, Leona!" De zangeres riep enkel teug: "En ik jou niet!" Wat de motieven waren van de man is niet geweten. Het enige wat van hem bekend is, is dat hij geen Brit is en Peter heet.

Blauwe plekken
Bijna dreigde de situatie helemaal uit de hand te lopen toen Leona's vriendje Lou de man zelf even op zijn plaats wou zetten, maar de veiligheidsagenten konden dat nog net voorkomen. Na het incident werd de zangeres onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek.

Volgens de woordvoerder van Leona is nu alles in orde met haar. "Ze is gewoon erg geschokt na wat er gisteren gebeurd is, maar is er gelukkig met enkele blauwe plekken vanaf gekomen. Leona wil zich verontschuldigen tegenover de fans die nog stonden aan te schuiven en wil ook iedereen bedanken voor de lieve berichtjes die ze ontvangen heeft. Normaal gezien moest Leona gisterenavond ook nog optreden in een 'The One Show' van BBC, maar ze was zo aangedaan dat ze die afspraak heeft afgezegd."

Aangehouden
Haar aanvaller werd aangehouden voor slagen en verwondingen en Leona Lewis is ook van plan om klacht in te dienen tegen de man.15-10-2009 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie is verslaafd aan kinderen

"Angelina Jolie is verslaafd aan kinderen"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/angelina_jolie3.jpg?t=1255609620


Angelina Jolie heeft blijkbaar haar handen nog niet vol genoeg met de zes kinderen die ze samen met Brad Pitt grootbrengt. De actrice laat immers weten dat ze het best ziet zitten om nog een kindje te adopteren en er zelf nog eentje op de wereld te zetten. Dan vindt ze het welletjes geweest, voorlopig toch...

Volgens het Amerikaanse Life & Style Magazine maakte Jolie dat bekend tijdens haar trip naar Syrië als VN-ambassadrice. De actrice gaf zelfs toe dat zes kinderen in huis - ze zijn allemaal onder de negen jaar - soms een vrij chaotisch bestaan oplevert, maar toch vindt ze dat het nog erger kan.   http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Angelina-Jolie-en-kinderen2.jpg?t=1255609696


"Ik zie onze familie wel nog verder uitbreiden", aldus de 34-jarige actrice, "Ik zie ons nog een kind adopteren en nog eentje zelf krijgen." Een bron dichtbij het koppel beweert zelfs dat Brangelina het misschien wel niet bij twee extra kinderen houdt. "Sommige mensen zijn verslaafd aan drugs of alcohol, Brad en Angelina aan kinderen."15-10-2009 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boyzone-leden brengen laatste nacht met Stephen in kapel door

Boyzone-leden brengen laatste nacht met Stephen in kapel door

Om You're Not Alone te beluisteren klik op de fotoStephen had zijn makkers laten weten dat hij de laatste nacht niet alleen wou doorbrengen.


De vier overblijvende bandleden van Boyzone zijn van plan om de nacht door te brengen in de kapel waar het lichaam van Stephen Gately de avond voor zijn begrafenis zal opgeborgen liggen. Ronan Keating, Mikey Graham, Shane Lynch en Keith Duffy willen zo een laatste wens van hun makker inwilligen. "Stephen hield er niet van om alleen te zijn", zo laten ze aan de Britse krant The Mirror weten.

Een ongewone daad van de bandleden want in Ierland is het wel de gewoonte dat het lichaam de avond voor de begrafenis naar de kerk of een rouwcentrum gebracht wordt, maar familie of vrienden blijven er gewoonlijk niet bij. "Het toont aan hoe close deze jongens waren", zegt een onbekende bron, "Ze zouden alles voor Stephen gedaan hebben en ze wisten dat hij die laatste nacht niet alleen wou zijn."

Vergezellen tijdens vlucht naar Dublin
De vier bandleden zullen vandaag opnieuw naar Mallorca vliegen om er Stephen te vergezellen bij zijn vlucht naar Dublin. Morgen zullen ze dan met het stoffelijk overschot van de zanger in Dublin aankomen en zal het eerst naar een rouwcentrum gebracht worden waar de familie in intieme kring afscheid kan nemen. Nadien wordt het lichaam overgebracht naar St. Laurence O'Toole Church. Die kerk ligt op enkele honderden meters van de plaats waar Stephen opgroeide.

De begrafenis zelf zal dan zaterdag plaatsvinden en volgens een verklaring van de band zal er later ook een herdenkingsplechtigheid in Londen komen. De bandleden willen in ieder geval alle fans van over heel de wereld bedanken voor de vele steunbetuigingen die ze kregen in deze moeilijke tijden. "Gewoon zien dat Stephen zoveel mensen beroerd heeft en dat hij door zo velen geliefd was, is een enorme steun voor de overige jongens", staat in een verklaring te lezen.

Voorbereidingen plannen met Stephens ouders
Intussen hebben de vier overige bandleden Stephens familie ook al geholpen bij de voorbereidingen voor de begrafenis van zaterdag. Zo brachten ze mama Margaret en papa Martin een bezoekje in Dublin en zaten twee uur lang met hen om de tafel om te weten te komen hoe Stephen zijn begrafenisplechtigheid gewild zou hebben. "De ouders van Stephen zijn helemaal kapot van zijn dood. Zijn moeder kust zelfs de foto's van haar zoon die op tv verschijnen."

Tijdens het gesprek lieten Ronan, Mikey, Keith en Shane weten de kist van hun makker te dragen tijdens de begrafenisplechtigheid.

Hartfalen
Over de oorzaak van zijn dood rijzen wel nog altijd vragen: sommige bronnen beweren dat Stephen marihuana rookte net voor zijn dood en dit wel eens tot een hartstilstand zou kunnen geleid hebben, het autopsierapport zegt dan weer dat hij een natuurlijke dood stierf. Zo staat in het autopsierapport dat de zanger vocht op zijn longen had en dat dit uiteindelijk tot hartfalen heeft geleid. De familie van Gately zou een voorgeschiedenis hebben voor hartkwalen.15-10-2009 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paleis reageert op boek 'Vrouwen naast de troon'


Paleis reageert op boek 'Vrouwen naast de troon'


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Prins-Fulco.jpg?t=1255600027
Prins Fulco, de vader van koningin Paola.


De woordvoerder van het koninklijk paleis reageerde vandaag, na vragen van verschillende media, met enkele preciseringen op het boek 'Vrouwen naast de troon'. Daarin wordt gezegd dat de vader van koningin Paola senator was onder Mussolini. De auteurs, Mark Van den Weyngaert en Misjoe Verleyen, merken op dat dit feit nog nooit in een koningsbiografie was vermeld.
 
Woordvoerder Pierre-Emmanuel De Bauw zegt dat "het boek terecht vermeldt dat op 27 augustus 1945 prins Fulco overgedragen wordt aan het gerecht. De vraag om hem af te zetten wordt door de rechtbank verworpen. Bij andere senatoren gebeurt dat wel".
 
"Een krant, die zich baseert op dit boek, schreef daarentegen dat prins Fulco 'in 1945 door het Italiaanse gerecht werd veroordeeld wegens medeplichtigheid aan het Italiaans fascisme en dat die uitspraak in beroep werd bevestigd' (De Standaard, 13 oktober 2009). Een andere krant schreef dat 'hij werd veroordeeld, maar in beroep werd dit vonnis teniet gedaan' (De Morgen, 14 oktober 2009). Deze twee beweringen stemmen noch overeen met het boek, noch met de feiten. Wel integendeel, prins Fulco heeft zijn titel van senator behouden." Einde citaat.
 
Tenslotte wijst De Bauw er nog op dat "voor zij die er belangstelling voor hebben, het document met de verdediging van prins Fulco kan geraadpleegd worden op de internetsite van de Italiaanse senaat."15-10-2009 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In gedachten

In gedachtenDe afbeelding “http://img134.imageshack.us/img134/5092/go4aliciasilverstone062zk7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


In gedachten ben je bij me
altijd...elk moment elke seconde
zodat ik nooit ergens alleen
hoef te zijn
en met die gedachten
red ik me elke dag
weer door de tijd heen
gewoon door te weten
en te voelen dat ik
nooit alleen zal zijn


15-10-2009 om 10:51 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
14-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zanger van de Godfather is dood

De zanger van de Godfather is dood

Om Spanish Eyes van Al Martino te beluisteren klik op de foto


De Amerikaanse zanger Al Martino is dinsdag overleden. Hij stierf op 82-jarige leeftijd in zijn ouderlijke woning in Springfield in de omgeving van Philadelphia. De Italiaanse Amerikaan werd in de jaren vijftig en zestig beroemd met songs als "Spanish Eyes", "Volare" en "Here In My Heart". Bovendien vertolkte hij in 1972 naast Marlon Brando en Al Pacino in het maffia-epos "The Godfather" van Francis Ford Coppola de zanger Johnny Fontane. Ook de titelsong, "The Love Theme from The Godfather", was van hem.
 
Met zijn zoetgevooisde stem en zijn onmiskenbaar gevoel voor oprechte romantiek slaagde Al Martino er in alle golven van de popmuziek met zijn eigen stijl te overleven.

Metselaar, bokser, barman, zanger
Alfred Cini, zijn echte naam, werd op 7 oktober 1927 geboren als zoon van Italiaanse immigranten. Aanvankelijk ging hij aan de slag als metselaar in het bedrijfje van zijn vader, maar hij werkte zich op met bijjobs als bokser en barman.
 
Toen hij goede vriend werd van de zes jaar oudere tenor Mario Lanza kreeg hij het idee om van zingen zijn beroep te maken. Hij nam de naam van zijn grootvader Al Martino over en nam in 1952, nadat hij een talentenjacht had gewonnen, zijn eerste single op. "Here In My Heart" werd de lancering van zijn carrière en ging meer dan een miljoen keer over de toonbank.14-10-2009 om 23:23 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf American Music Award-nominaties voor King of Pop

Vijf American Music Award-nominaties voor King of Pop

Om Billy Jean te beluisteren klik op de foto


Wijlen Michael Jackson reef de op een na meeste nominaties binnen op de 37ste editie van de American Music Awards. De King of Pop verzamelde vijf nominaties, waaronder die van 'Artiest van het jaar'.
 
Bijna vier maanden na zijn plotse overlijden slaagde de zanger erin om ook genomineerd te worden in de categorieën 'beste mannelijke artiest', 'beste album', 'beste pop/rock' en beste 'soul/R&B'.
 
Enkel de Amerikaanse countryzangeres Taylor Swift kreeg meer nominaties achter haar naam. Zij verzamelde er zes. De 19-jarige zangeres wedijvert met wijlen Michael Jackson, Lady Gaga, Eminem en Kings of Leon om de prestigieuze 'artiest van het jaar'-award.
 
Beyoncé, Black Eyed Peas, Lady Gaga, Kings of Leon en de gedetineerde rapper T.I. zijn elk drie keer genomineerd.
 
De nominaties zijn gebaseerd op de hoeveelheid zendtijd die de artiesten vulden en de verkoopcijfers van hun albums. Het publiek bepaalt de winnaars door middel van online stemmen. De American Music Awards worden op 22 november uitgereikt in Los Angeles.14-10-2009 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Eyes Wide Open' wint prijs voor Beste Film op filmfestival Gent

'Eyes Wide Open' wint prijs voor Beste Film op filmfestival Gent

Om de clip te bekijken klik op de foto

De film Eyes Wide Open van regisseur Haim Tabakman heeft de Grote Prijs voor Beste Film gewonnen op het 36ste filmfestival van Gent. Dat maakte de festivaljury bekend op het Gentse stadhuis.
 
De film 'Zion and his Brother' kreeg de prijs voor het beste scenario, 'A Rational Solution' die voor de beste muziek. De beste Europese kortfilm was 'Amor' van Thomas Wangsmo. Die is daarmee genomineerd voor de prijs voor de beste Europese kortfilm van de Europese Filmacademie, de organisatie die de Europese filmcultuur wil stimuleren. Een speciale vermelding was er voor de film 'The Children of Diyarbakir'.
 
Premie van 15.000 euro
'Eyes Wide Open' krijgt zo een distributiepremie van 15.000 euro. 'Zion and his brother' en 'A Rational Solution' krijgen een distributiepremie van 10.000 euro.
 
Eerder raakten al de winnaars bekend van de prijs voor de beste Belgische kortfilm en de beste Vlaamse studentenkortfilm. De winnaars van de Port of Ghent Publieksprijs en de Canvas Publieksprijs worden op maandag 19 oktober bekendgemaakt.14-10-2009 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheidstape Felice spoorloos

Afscheidstape Felice spoorloos


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Felice.jpg?t=1255516911


Alles had hij tot in de kleinste details geregeld, in een document had Dré Steemans (55) zijn uitvaart jaren geleden al uitgeschreven. Hij sprak zelfs een tape in met de laatste woorden voor zijn nabestaanden. Typisch voor de perfectionist die Felice was, maar nu blijkt dat bandje spoorloos, weet Het Laatste Nieuws.

Spoorloos
In interviews vertelde de presentator nochtans meermaals dat het in zijn kluis lag, maar toen die vorige week werd geopend, was er geen spoor van. Zoekwerk bij Steemans thuis leverde ook niets op. "We weten zeer duidelijk wat zijn wensen waren", luidt het enige commentaar bij zijn manager Johan Berckmans.

Niet kerkelijk begraven
"Een bericht uit de kist." Zo omschreef de tv-figuur de tape ooit. "De afgelopen jaren heb ik een aantal vrienden bijgestaan in hun laatste weken", luidde het. "Ik heb toen ook gedacht: "Als ik andermans dood en de gevolgen ervan onder ogen kan zien, moet ik dat ook met mijn eigen dood kunnen. Daarna heb ik een aantal weekends besteed aan het regelen van mijn uitvaart. In een kluis ligt een document waarin staat dat ik niet kerkelijk begraven wil worden."

"Koelbloedig, maar toch vrolijk"
"Er staat ook in wie er naar de dienst mag komen, en wat daar precies gezegd moet worden. In die kluis ligt ook een bandje waarop ik de genodigden nog even toespreek. Ik heb die tekst zonder krop in de keel ingelezen, koelbloedig maar toch vrolijk. Ik hoop dan ook dat er, ter herinnering aan mijn vakmanschap, een paar keer om gelachen wordt. Er staat ook een bluesnummer op, dat ik destijds met Felice & Chevy's heb opgenomen. Dat ga ik ook nog even laten weerklinken: om de mensen te ambeteren."

In Frankrijk?
Maar het nummer zal dus niet weerklinken, laat staan dat er gelachen zal worden met zijn woorden. Spijtig, maar enkele dagen voor de begrafenis ziet het er niet naar uit dat de tape nog zal opduiken. Jo, de vriend van Dré, zocht hun huis al af. Dat leverde niets op. Als er nog één plaats is waar het kan liggen, dan is het in het Zuid-Franse dorp Eygalières waar hun vakantiehuis is. Steemans trok er namelijk ook enkele keren alleen naartoe, zonder zijn vriend.

Volgens wensen Felice
Of het document waarin de volledige uitvaart beschreven wordt ook zoek is, is niet duidelijk. Maar een rol zal dat waarschijnlijk niet spelen. De dienst zal volgens de laatste wil van Steemans verlopen. Hij en zijn vriend Jo hadden vaak genoeg over dat moment gesproken, die laatste wist perfect wat de wensen waren, wie er zeker moest zijn. Waar en wanneer de dienst zal plaatsvinden, wenst het management liever niet publiekelijk te maken.14-10-2009 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Opnieuw Rock Torhout in 2010

Opnieuw Rock Torhout in 2010


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Rock-Torhout.jpg?t=1255532311Zo was het vroeger. Het festival wordt in 2010 alvast kleinschaliger en op een andere locatie georganiseerd.
Op 3 en 4 september 2010 organiseren de bvba Creaevents en de vzw Hearing is Believing met logistieke steun van het stadsbestuur van Torhout een nieuw muziekfestival onder de naam 'Rock Torhout'. Voor de eerste editie wordt op een maximum van 12.000 toeschouwers gerekend. Op termijn mag het festival groeien.
 
Het festival met nieuwe organisatoren zal plaatsvinden op een nieuwe locatie langs de Roeselaarse weg. Daar is een terrein gevonden van 8 hectare. Voor het organiseren van campings zullen nog extra terreinen worden gehuurd.
 
Welke artiesten er zullen optreden tijdens de eerste editie, wordt nog niet bekendgemaakt. "Maar we mikken internationaal", zegt Michiel Mestdach van het Torhoutse stadsbestuur.14-10-2009 om 17:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Francesca Vanthielen weer vrijgezel

Francesca Vanthielen weer vrijgezel


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Francesca-Vanthielen.jpg?t=1255531298Vanthielen en Scheer op de 'Nacht van de Vlaamse Televisiesterren'.
Francesca Vanthielen is sinds kort weer vrijgezel. De relatie van de presentatrice/actrice met de Nederlandse producer Camiel Scheer liep stuk. Vanthielen en Scheer leerden elkaar kennen tijdens de opnames van het vtm-programma 'De Italiaanse Droom', dat Francesca presenteerde en Scheer produceerde. Het koppel bouwde ook samen aan een huis en ook op professioneel vlak hadden ze nog menig plan. Daarvoor was Vanthielen samen met filmmaker Willem Wallyn.14-10-2009 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al Pacino betaalde huishuur met seks

Al Pacino betaalde huishuur met seks


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Al_Pacino.jpg?t=1255516227


Het is geen geheim dat beginnende acteurs het niet breed hebben. Ook Al Pacino moest knokken om te overleven. Als jonge acteur betaalde hij dan ook zijn huishuur in natura.

Seks voor kost en inwoon
Vandaag is hij wereldberoemd en alom gewaardeerd maar dat was ooit anders. In het begin van zijn carrière toen Hollywood ook letterlijk nog veraf was, leefde hij op Sicilië. Al Pacino was dan wel in New York geboren maar hij keerde op jonge leeftijd terug naar het land van zijn ouders. "Ik was twintig en leefde op m'n eentje op Sicilië. Ik had niks behalve mijn lichaam." En zijn lichaam gebruikte hij ook om de huishuur te betalen. "Een oudere vrouw gaf me kost en inwoon in ruil voor seks. Ik voelde me rot maar had toen echt geen andere keuze", bekent Al Pacino.14-10-2009 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miranda Kerr in haar blootje voor eigen cosmetica

Miranda Kerr in haar blootje voor eigen cosmetica

Miranda Kerr is voor de lens opnieuw helemaal naakt gegaan. Ditmaal niet voor het lijfsbehoud van de koala's, wel om haar eigen 100% organische huidcrème te promoten. Haar lijn luistert naar de naam Kora, naar een soort van meditatie uit de Tibetaanse boeddhistische traditie.


 De Kora-producten zullen voorlopig alleen te koop zijn in de Australische winkelketen 'David Jones', waarvan het Victoria's Secret-model en lief van Orlando Bloom het gezicht is
14-10-2009 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Postbode die moonwalkt op 'Billie Jean' ster van de werkvloer

Postbode die moonwalkt op 'Billie Jean' ster van de werkvloer

Om de clip te bekijken klik op de foto


Postbode Mike Izzard is een internetsensatie nadat collega's hem filmden terwijl hij de moonwalk deed op 'Billie Jean', de klassieker van Michael Jackson.  De 36-jarige Izzard kwam met zijn vijf minuten durende Jackson-imitatie op de proppen om zijn stakende collega's bij de 'Royal Mail' wat te steunen. De video werd opgenomen in St.Albans, een stadje 35 kilometer ten noorden van Londen. Er kwam ook een DVD uit van het filmpje, waarvan enkele honderden exemplaren verkocht zijn voor het goede doel. Toen Izzard zijn imitatie deed, leefde de 'King of Pop' nog. "Michael was mijn idool", aldus Izzard. "Dat dansje was gewoon voor het plezier. Ik had nooit gedacht dat er zoveel respons op zou komen."14-10-2009 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eiland van mijn hart


Eiland van mijn hart


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/gedicht.jpg?t=1246964257


eiland van mijn hart

eindeloos eiland
zo magisch verlicht
eeuwig verwarmd
schitterend vergezicht

eiland van mijn hart

groene sawa’s deinen
op de zucht van de wind
als een onzichtbare lijn
waar het leven begint

eiland van mijn hart

vrolijke mensen
immer zonnig en blij
door schoonheid geraakt
het kind diep in mij

eiland van mijn hart
immer te begeren
prachtige droomwereld
ik zal vaak wederkeren14-10-2009 om 09:56 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
13-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lotti praat niet meer met 'de boekskes'

Lotti praat niet meer met 'de boekskes'

Om Time To Swing te beluisteren klik op de foto

Zanger Helmut Lotti weigert voortaan nog samen te werken met Het Laatste Nieuws, Dag Allemaal en Story. Dat zei hij gisterenavond in Phara op Canvas. Lotti vertelde in het praatprogramma dat hij achter Marcel Vanthilt stond, die onlangs BV's opriep om niet langer te praten met Dag Allemaal, omdat hij het blad medeverantwoordelijk acht voor de zelfmoord van Yasmine.

"Opbod aan sensatie"
"Wat vroeger op de cover van Blik stond, staat nu op die van Dag Allemaal of Story. Er is een opbod aan sensatie aan de gang. Straks zie je niet meer wie op de cover staat omdat er overal 'exclusief' en 'super' en 'alleen bij ons' bij staat", aldus Lotti. Voor zijn recente concerttournee in Australië schrapte Lotti de journalisten van Story en Het Laatste Nieuws van de gastenlijst.http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Helmut-en--Jelle-Van-Riet.jpg?t=1255451348


Marianne Dupon

Hij vindt immers dat ze Marianne Dupon, de ex van Yasmine, de grond in geschreven hebben. "Al besef ik dat het geen goede carrièremove zal zijn", voegt Lotti er nog aan toe.13-10-2009 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede Jo Röpcke Film Award is voor Felix van Groeningen

Tweede Jo Röpcke Film Award is voor Felix van Groeningen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/De-helaasheid-der-dingen.jpg


De Jo Röpcke Film Award is vanavond uitgereikt aan regisseur Felix van Groeningen, voor zijn film 'De Helaasheid der dingen'. De prijs bekroont elk jaar iemand die een verdienstelijke, creatieve bijdrage heeft geleverd aan de Vlaamse film en wordt toegekend door de redactie van Knack Focus.
 
'De Helaasheid der dingen' is gebaseerd op het gelijknamige boek van Dimitri Verhulst. Het is de derde langspeelfilm van Felix van Groeningen, die debuteerde met 'Steve + Sky' en daarna 'Dagen zonder lief' op het filmpubliek losliet.
 
Fien Troch
Patrick Duynslaegher, hoofdredacteur van Knack Focus, roemde de "filmische zwier en bijna gulzige zelfzekerheid waarmee de nog jonge cineast de gelijknamige roman van Dimitri Verhulst tot een trots op zichzelf staande film bewerkte". Hij overhandigde de prijs, een kunstwerk van tekenaar Karl Meersman, aan de cast van de film tijdens de Focus Festival avond, die kadert binnen het Gentse Filmfestival.
 
Jo Röpcke was jarenlang het gezicht van het filmprogramma Première en doceerde aan de Brusselse filmschool het RITS. Hij overleed eind mei 2007. De naar hem genoemde award werd vorig jaar voor het eerst uitgereikt en ging toen naar Fien Troch voor haar langspeler Unspoken.13-10-2009 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Stone:

Sharon Stone: "Ik lag week wakker van blote vagina in 'Basic Instinct'"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/sharonstone.jpg?t=1255436796Sharon Stone heeft bekend dat ze een week lang heeft overwogen de release van 'Basic Instinct' tegen te gaan wegens de scène waarin ze haar benen kruist en zo haar liefdesgrot toont. "Een week lang heb ik er wakker van gelegen, maar toen heb ik besloten dat de scène bij het personage paste en er dus in moest blijven", verklaarde Stone op het Hamptons Film Festival.


Auditie in doorzichtige blouse
Het was daar dat Stone ook vertelde hoe ze een doorzichtige blouse droeg toen ze auditie deed voor de inmiddels klassieke erotische thriller van Paul Verhoeven. "Ik droeg een nauw aansluitend broekpak van Armani en een doorzichtige blouse zonder beha. Zo wilde ik tonen dat bloot voor mij geen probleem was. Twaalf actrices waren al geweigerd. Acht maanden lang probeerde ik de rol te pakken te krijgen, maar niemand had oog voor mij. Tot die dag dus".13-10-2009 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen Michael Jackson zamelen geld in voor kreupele hond

Kinderen Michael Jackson zamelen geld in voor kreupele hond


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/kinderen-michael-jackson-3.jpg?t=1255433252Ze behoren tot de rijkste kinderen ter wereld, maar toch gaan ze geld inzamelen om een kreupele hond te helpen. Toen Prince Michael (12) en Paris (11) onlangs Scooby-Roo in een televisieshow zagen, een hond met twee poten, waren ze zo ontroerd dat ze besloten een collecte te houden voor het arme beest.


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Scooby-Roo.jpg?t=1255433386
Voor tweeduizend dollar heeft de arme Scooby-Roo een looprekje.


Scooby-Roo werd onder een autowrak gevonden in een ruige buurt van Los Angeles. Het beest is naar schatting zes maanden oud en is wellicht zonder voorpoten geboren. Scooby-Roo zal verschillende karretjes nodig hebben naarmate hij groeit. Daarnaast moet hij ook therapie krijgen want zijn achterpoten zijn zwak. Maar met behulp van de Jackson-kinderen zal Scooby-Roo binnen afzienbare tijd net als elke andere hond achter katten kunnen aanzitten en de postbode de schrik op het lijf jagen.

Handschoen van 47.000 euro

Misschien kunnen ze eens in papa's kasten rommelen en een rommelmarktje houden. De iconische witte handschoen met vijftig lichtjes in, die Michael Jackson droeg tijdens de 'Victory Tour' in 1984, werd het voorbije weekend tijdens een veiling in Californië immers voor 47.000 euro verkocht.http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/handschoen-jackson.jpg?t=1255433445


De handschoen, waarvan de lichtjes met een simpele 9 volt-batterij werken, werd ontworpen door Tedd Shell voor de laatste tournee van de Jacksons.

Daarnaast ging nog een heleboel Jackson-items onder de hamer. Zo had een fan ruim 10.000 euro over voor een rode trui met V-hals die Jackson droeg tijdens de uitreiking van de American Music Awards in 1981.13-10-2009 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nelly Furtado wil dan toch bloot in Playboy

Nelly Furtado wil dan toch bloot in Playboy

Om I'm Like A Bird te beluisteren klik op de foto

De Canadese zangeres Nelly Furtado wil op haar veertigste uit de kleren voor Playboy. Daar moeten we dus wel nog negen jaar op wachten.

De zangeres kreeg negen jaar geleden al een aanbod van Playboy-baas Hugh Hefner om bloot voor het blad te poseren, maar Nelly zegt dat ze toen nog te onzeker was om 'ja' te zeggen.

Nu ze ouder is, denkt ze daar anders over. Ze is zelfverzekerder geworden over haar carrière en haar uiterlijk.

"Ik kreeg op mijn tweeëntwintigste 500.000 dollar aangeboden, maar vond Playboy op die leeftijd niet echt goed staan op mijn cv. Als Hugh mij op mijn veertigste weer vraagt, zeg ik waarschijnlijk wel ja", aldus de zangeres.13-10-2009 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!