NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een schoonheid in de poëzie

Een schoonheid in de poëzie


http://img34.imageshack.us/img34/3558/rihanna331024.jpgmijn woorden zijn als losse blaadjes
als cirkels in het zand
als golven in de zachte wind
Of ochtenddauw op gras

gevallen uit een donker hoofd
hopend op geluk en liefde
een schoonheid in de poëzie
of wijsheid in gedachten

kan jij ze aan mij geven
mijn poëzie verrijken
mijn wereld voor mij leven
en mijn wegen stil begaan

ben jij de dag na mijn avondlicht21-10-2009 om 11:23 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
20-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Componist 'The Addams Family' Vic Mizzy overleden

Componist 'The Addams Family' Vic Mizzy overleden

Om de Addams Family TV Show Opening 1964 te bekijken klik op de foto


De Amerikaanse componist Vic Mizzy is afgelopen weekend op 93-jarige leeftijd overleden aan een hartstilstand in zijn woning in het Californische Bel Air in Los Angeles. Dat zegt Scott Harper, een vriend en collega van de componist.
 
Mizzy componeerde liedjes voor Doris Day en andere grootheden uit de muziekwereld van toen en had in de jaren zestig in de film- en televisiebusiness veel succes. Naast het deuntje voor 'The Addams Family' schreef hij ook de muziek voor de populaire sitcoms 'Green Acres' en 'Mr. Ed'.20-10-2009 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I Love Techno uitverkocht

I Love Techno uitverkocht


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/i-love-techno.jpg?t=1256064901I Love Techno in Flanders Expo is volledig uitverkocht. Dat betekent dat volgende zaterdag 35.000 liefhebbers van elektronische muziek hun favoriete acts aan het werk zullen zien. Op de affiche staan onder meer Dave Clarke, Tiga en Laurent Garnier.

Organisator Live Nation raadt mensen zonder ticket ten stelligste af toch de trip naar Gent te maken. "Het heeft totaal geen zin, de kassa's zullen gesloten zijn", klinkt het.20-10-2009 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Concert U2 live op YouTube

Concert U2 live op YouTube

Om Beautiful Day te beluisteren klik op de foto


Een concert van de Ierse rockgroep U2 wordt volgende week zondag live uitgezonden op videosite YouTube. Dat heeft de manager van de band aangekondigd.

Het optreden in de Rose Bowl, in Pasadena (Californië), kan vanuit zestien landen worden gevolgd. "Fans reizen vaak ver om U2 te zien. Deze keer kan U2 naar hen toe komen", aldus manager Paul McGuinness.

In België zal het concert niet te zien zijn, bij onze noorderburen wel. Dit zijn de zestien landen waar het concert te zien zal zijn: VS, VK, Frankrijk, Canada, Italië, Spanje, Japan, Brazilië, Australië, Nieuw Zeeland, Ierland, Mexico, India, Israël, Zuid-Korea en Nederland.


20-10-2009 om 19:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Striptekenaar Jef Nys (82) overleden

Striptekenaar Jef Nys (82) overleden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jef-Nys.jpg?t=1256039391


Striptekenaar Jef Nys is overleden. De geestelijke vader van Jommeke werd 82 jaar. Het stripfiguurtje met het strooien kapsel verscheen voor het eerst in 1955.

Jef Nys studeerde aan de Koninklijke Academie van Antwerpen. Zijn carrière begon bij het satirische weekblad 't Pallieterke. Nys' eerste stripversie ging over het figuurtje Kadodderke. Hij hield zich ook bezig met het omzetten van sprookjes van de gebroeders Grimm naar de stripvorm.

Jommeke verscheen voor het eerst in 1955. 'Het wekelijks avontuur van Jommeke' verscheen in Kerkelijk Leven. Vanaf 1958 verschenen er dan lange verhalen van het populaire stripfiguurtje. In 1961 verschijnt het eerste lange verhaal van Jommeke in Het Volk.

In totaal zijn er 245 albums van Jommeke gepubliceerd. Dat is goed voor meer dan 50 miljoen verkochte exemplaren. Daarmee mag Jommeke zich de meest gelezen strip noemen na Suske en Wiske.

Jef Nys kreeg in 2005 een 'Gouden Adhemar' voor zijn hele carrière.20-10-2009 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Comeback Robbie Williams live in Kinepolis vanavond

Comeback Robbie Williams live in Kinepolis vanavond

Om Angel te beluisteren klik op de foto

De fans van Robbie Williams mogen al beginnen watertanden, want de Britse popster maakt vanavond officieel zijn comeback in Londen. Zijn eerste concert na een pauze van drie jaar wordt bovendien op het internet en in bijna 200 bioscopen in Europa live uitgezonden.
 
Williams zal zijn oude hits en nummers van zijn nieuwe album 'Reality Killed The Video Star' zingen tijdens de BBC Electric Proms in Londen. De voormalige Take That-zanger zal zich laten begeleiden door strijkers, blazers en een groep. Het optreden wordt ook door Kinepolis in België live op groot scherm vertoond. 
 
Williams is met meer dan 55 miljoen verkochte albums een van de meest succesvolle artiesten wereldwijd. Zijn vorige album 'Rudebox', dat drie jaar geleden verscheen, werd maar weinig gesmaakt. De muzikant zocht troost in drugs en alcohol en liet zich uiteindelijk in 2007 opnemen in een ontwenningskliniek.20-10-2009 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandenbroucke eerste man op cover P-magazine

Vandenbroucke eerste man op cover P-magazine


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Vandenbroucke.jpg?t=1256041130


P-magazine pakt deze week uit met een primeur op zijn cover. Daar prijkt voor het eerst een man helemaal alleen, als Dana International -de transseksuele winnares van het Songfestival in 1998 -even vergeten wordt. Frank Vandenbroucke. Het weekblad haalt zijn laatste grote interview met VDB vanonder het stof: "Mijn vier laatste, rampzalige jaren mogen niet mijn afscheidsbrief worden."

Dosis insuline die paard kon vellen
Aanleiding toen voor het interview was de zoveelste comeback van Vandenbroucke. Een laatste keer wou hij zich meten op het hoogste niveau. "Als ik pijnvrij kan fietsen, kan het zeker. Maar als mijn knie straks weer opspeelt, is het gedaan."

"Als ik in een depressie sukkel, word ik een ander, onaangenaam mens", aldus een openhartige VDB in het interview. "Maar de mensen moeten dat aanvaarden. Ik kies er niet zelf voor om depressief te zijn." Ook het onderwerp zelfmoord wordt aangesneden. "Bij mijn tweede zelfmoordpoging heb ik me een dosis insuline ingespoten die zelfs een paard had kunnen vellen. De dokters zeiden: 'dat is onmogelijk. Dit had jij nooit mogen overleven'", aldus Vandenbroucke.

Karten tegen Virenque
Na het interview komen vrienden uit de wielerwereld aan bod met herinneringen. "Met Domo gingen we ooit karten", herinnert ex-ploegleider Patrick Lefevere zich. "Richard Virenque was een fervent autoracer en dus werd het een duel op het scherp van de snee met Frank. VDB haalde het uiteindelijk met één seconde verschil en was haast even uitzinnig na die zegen als met zijn overwinning in Luik-Bastenaken-Luik. Frank wilde altijd en overal de beste zijn."

Het volledige interview met Vandenbroucke ligt dinsdag in de winkel.20-10-2009 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwitserse justitie wil Polanski niet vrijlaten

Zwitserse justitie wil Polanski niet vrijlaten


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Polanski.jpg


Het Federaal Straftribunaal van het zuid-Zwitserse Bellinzona heeft een verzoek tot voorlopige vrijlating van de Pools-Franse filmregisseur Roman Polanski verworpen. Die is op 26 september op basis van een Amerikaans arrestatiebevel gearresteerd toen hij in Zürich aankwam om daar een filmprijs in ontvangst te nemen.
 
Volgens het Tribunaal is de kans dat Polanski op de vlucht zou slaan hoog, "gezien de motieven en de middelen van de regisseur. Zijn advocaten hebben nu nog de mogelijkheid aan te kloppen bij het Federaal Tribunaal in Lausanne, de hoogste Zwitserse rechtsintantie.

Polanski ontvluchtte meer dan 30 jaar geleden de VS in verband met een vervolging rond zedenfeiten met een dertienjarig meisje.20-10-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bulgaarse student die bij Stephen Gately logeerde op de vlucht

Bulgaarse student die bij Stephen Gately logeerde op de vlucht

Om You're Not Alone van Stephen Gately  te beluisteren klik op de foto


De Bulgaarse student die in het appartement van de overleden Boyzone-zanger Stephen Gately verbleef, zou op de vlucht zijn geslagen omdat hij weigert nog vragen te beantwoorden over de dood van de zanger. Georgi Dochev (25) heeft wel toegegeven dat "het niet normaal was" wat zich in de nacht van Gately's overlijden heeft afgespeeld.

"We waren gewoon aan het feesten. Toen ben ik met ze mee naar huis gegaan. Maar ik kan je niet vertellen wat er is gebeurd. Het is in elk geval geen normaal verhaal." Dochev benadrukt wel dat hij geen seks heeft gehad met Gately.


20-10-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TV-maker steelt slipje Nicole Scherzinger en andere celebs

TV-maker steelt slipje Nicole Scherzinger en andere celebs


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Nicole-Scherzinger.jpg?t=1256038419
TV-maker Safran stak ook zijn neus in een slipje van Nicole Scherzinger.Het absolute dieptepunt in televisieland is bereikt. Kan het nog goedkoper, vraagt John Morrissey van de Vereniging van Australische Families zich af en hij niet alleen. Australië staat op z'n kop nog voor John Safran de natie morgenavond opnieuw zal verbazen met een stukje 'spraakmakende televisie'. De Australische grapjas heeft -in naam van de wetenschap, uiteraard- slipjes gestolen van Australische celebs maar ook van Pussycat Doll Nicole Scherzinger. John Safran wilde weten welke vrouwen hem het meest opwinden.

Met smoes op slipjesjacht
De Euroaziatische of de Joodse en dat kon hij alleen maar te weten komen door geblinddoekt in een labo, zijn neus in hun slipjes te steken. Uiteraard liet de televisiemaker al een deel van de uitzending uitlekken. Hij wist dat ze controversieel zou worden en er is geen betere manier om op voorhand wat reclame te maken voor zijn programma op de Australische zender ABC. Met een cameraploeg en een smoes belde hij aan bij een aantal slachtoffers van zijn nieuwsgierigheid. Hij ging telkens op dezelfde manier te werk. Hij vroeg om een interview en na de eerste vraag moest hij naar het toilet. Dat was voor hem de uitgelezen kans om te gaan snuffelen in de badkamer en slaapkamer van de vrouwen op zoek naar een gedragen slipje. Zo ging hij langs bij de bekende Australische actrice Dichen Lachman en zangeres Mahalia Barnes.

Slipje Scherzinger
Even later ging hij ook onderzoeksmateriaal verzamelen bij enkele bekende vrouwen met Joodse roots. Zo ging hij ook langs bij Nicole Scherzinger van de Pussycat Dolls die toevallig met haar meidengroep in Melbourne was. Met de toiletsmoes raakte hij binnen in haar kleedkamer en kon zo ook een slipje van de celeb stelen. Met het verzamelde ondergoed trok hij naar een labo voor zijn grote test.http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/John-Safran.jpg?t=1256038546Masturberen op Obama
Het is niet de eerste keer dat de televisiemaker in opspraak komt. Tijdens de eerste aflevering van zijn programma masturbeerde hij op een foto van de Amerikaanse president Barack Obama. Hij geeft nog mee dat niets van het slipjesprogramma opgezet spel was. Dat bevestigt ook Barnes, een van de slachtoffers van Safran. "Ik voel me niet beledigd maar misschien zullen sommige kijkers zich wel ongemakkelijk voelen bij het zien van het programma. Dat kan maar dan kunnen ze beter naar iets anders kijken", aldus Barnes. De Vereniging van Australische Families reageert onthutst op de nieuwe stunt van Safran. "Met dit programma is het dieptepunt in de geschiedenis van de Australische televisie bereikt. Het is gewoon plat en vulgair", besluit John Morrissey.20-10-2009 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé stelt concert in Maleisië uit na klacht moslims

Beyoncé stelt concert in Maleisië uit na klacht moslims

Om Halo van haar te beluisteren klik op de foto

Normaal zou Beyoncé zondag met haar 'I Am... Sasha Fierce' tournee halt houden in Maleisië, maar de Amerikaanse zangeres heeft dat concert uitgesteld nadat de Maleisische Islamitische Partij een klacht heeft ingediend tegen haar "immorele show".

De politieke partij van het conservatieve land is niet te spreken over het "Westers sexy gedrag" van Beyoncé. De concertorganisator bevestigt dat de zangeres het optreden voor onbepaalde tijd heeft uitgesteld, maar ontkent dat Beyonce daarmee plooit voor religieuze druk.

Volgens de Maleisische wet moeten vrouwelijke artiesten volledig bedekt zijn van schouders tot knieën, en mag nergens naakte huid te zien zijn. In 2007 moest Beyoncé ook al een concert in het land afzeggen, nadat dezelfde partij had gedreigd met protest aan de ingang van de concertzaal.20-10-2009 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zachte klanken

Zachte klanken


De afbeelding “http://img296.imageshack.us/img296/2456/alilarter009xn6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Zachte klanken
uit de tijd
van toen
bekoren
en strelen
haar ogen
en oren
 
raken
in een fluister
de melodie
van haar hart
ze dragen
haar terug
in
sweet memories
dromerig
en heel warm
 
dit pakt niemand af


20-10-2009 om 09:46 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
19-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elvis-haar levert 10.000 euro op

Elvis-haar levert 10.000 euro op

Om Love Me tender te beluisteren klik op de foto


Op een veiling in Chicago is haar van Elvis Presley voor 15.000 dollar (10.000 euro) verkocht aan een telefonische bieder. Dat meldt de krant 'Chicago Tribune'. De lokken werden bij 'The King of Rock 'n Roll' verwijderd toen hij in 1958 bij het leger ging.

Het haar maakte deel uit een van een reeks prullaria die destijds toebehoorde aan de vroegere voorzitter van de Presley fanclub, Gary Pepper. Er waren ook podiumkostuums, platen en kerstkaarten bij.http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/haar-Elvis.jpg?t=1255950806Pepper overleed in 1980 en liet de collectie na aan zijn verpleegster, die de boel nu verkoopt. De verkoopwaarde van de bos haar was geschat tussen 5.400 en 8.000 euro.19-10-2009 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al meer dan 110.000 toeschouwers voor De helaasheid

Al meer dan 110.000 toeschouwers voor 'De helaasheid'


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Dehelaasheidderdingen.jpg


Na tien dagen bioscooprelease heeft 'De helaasheid der dingen', de film van Felix van Groeningen naar het boek van Dimitri Verhulst, al 110.600 toeschouwers getrokken in België. Dat heeft filmverdeler Kinepolis vandaag meegedeeld.

De film kwam op 7 oktober uit. Hij staat luidens de mededeling op nummer 2 in de rangschikking van de kassuccessen en wordt in de 'box office' enkel voorafgegaan door de animatiefilm 'Up' van de Pixarstudio.
'De helaasheid der dingen', een productie van het Belgische Menuet in samenwerking met het Nederlandse IDTV Film, blijft het volgens Kinepolis Film Distribution ook uitstekend doen in Nederland.19-10-2009 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywoodproductie in vrije val

Hollywoodproductie in vrije val


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Hollywoodproductie.jpg?t=1255972293


Hollywood, vorig jaar nog goed voor een recordaantal van 606 films, maakt zich op voor een noodgedwongen -fikse- daling van zijn producties. Kenners van de filmindustrie voorspellen dat het aanbod in 2010 tot 400 films of lager zal dalen, en dat de toekomst nog grimmiger zal worden. Diezelfde kenners geven drie redenen voor de zogenaamde 'Decline and Fall of the Hollywood Empire'.
 
Crisis
Hoofdreden is de economische crisis: door de financiële crash van 2008 hebben de banken, de belangrijkste sponsoren van grote- en middengrote-budgetfilms, in totaal 12 miljard dollar minder in Tinseltown geïnvesteerd.


Illegaal downloaden
Ook de tweede reden is van financiële aard: onder andere door het illegaal downloaden is de verkoop van dvd's gekelderd, en de nieuwe technologieën -digitale (legale) downloads en video-op-vraag- brengen relatief weinig zaad in het filmbakje.


Eigen films

Ten slotte lijkt een einde te zijn gekomen aan de hegemonie van de Engelstalige prent volgens de stilaan uitgeputte Hollywoodmethode. In navolging van Frankrijk tekent zich ook in andere landen een trend naar interesse voor de eigen filmmarkt af.
 
Voor filmliefhebbers is een en ander slecht nieuws. Het vermoeden is namelijk groot dat niet zal worden gesneden in het mainstream-aanbod van superheldenprenten, eindeloze Harry Potter- en andere Star Trek-sequels en "familiefilms", maar in de zogenaamde betere film, die het per definitie minder goed doet aan de box office.
19-10-2009 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jurk Whitney Houston schiet los

Jurk Whitney Houston schiet los

Wie het accidentje wilt bekijken klikt op de foto


Het optreden van Whitney Houston gisteravond tijdens de Amerikaanse X-Factor is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Terwijl ze haar nieuwste hit 'Million Dollar Bill' ten beste gaf, schoot achteraan het bandje van haar jurk los. De zangeres deed echter alsof er niets aan de hand was en kweelde lustig verder. Nadien kon er nog wel een grapje met de presentator af. "Ik heb mezelf uit mijn jurk gezongen", aldus Houston. Haar koelbloedigheid leverde haar alvast applaus van juryleden Simon Cowell en co op.19-10-2009 om 19:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox baseert filmkeuze op... hoge hakken

Megan Fox baseert filmkeuze op... hoge hakken


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Megan-Fox-1.jpg?t=1255972068Megan Fox heeft het wel voor schoenen, in die mate zelfs dat ze er haar filmkeuze op baseert. Toen ze zag dat de vrouwelijke regisseur van 'Jennifer's body' enorm hoge hakken droeg, was ze meteen verkocht.

"Diablo Cody is best verlegen, maar toch liep ze op stelten van 15 centimeter rond", aldus de 'Transformers'-actrice. "Normaal durven enkel stripteaseuses zoiets dragen. Die ervaring heeft me uiteindelijk over de streep getrokken om haar mijn medewerking te verlenen." Volgende keer toch ook maar best eens het scenario onder de loep nemen, want de komische horrorfilm scoort zwaar onder de verwachtingen.19-10-2009 om 19:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Cleese maakt musical van A Fish Called Wanda

John Cleese maakt musical van 'A Fish Called Wanda'


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/john_cleese.jpg?t=1255970362John Cleese heeft plannen om de komische film uit 1988, die hij schreef en waarin hij naast Jamie Lee Curtis speelde, tot een musical te transformeren. De 69-jarige Cleese vindt het werken aan de musical een welgekomen verademing na de documentaires en tv-reeksen die hij maakte.

Docu's en tv-reeksen beu
"Tenzij je jezelf voor vijf jaar wil binden, kan je interessante documentaires maken waarvoor je niet wordt betaald. Het heeft ook niet veel zin komische reeksen te maken. Als je al 'Monty Python' en 'Fawlty Towers' hebt gemaakt, gaat iedereen toch telkens zeggen 'het is wel goed, maar niet zo goed als wat hij ervoor deed'".http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/John-Cleese--2.jpg?t=1255970580Theatertournee
Eerder deze maand begon Cleese aan zijn theatertournee 'A Ludicrous Evening with John Cleese... or How to Finance Your Divorce', waarmee hij de scheiding van zijn derde vrouw wil financieren. Cleese moet moet psychologe Alyce Eichelberger ruim 14 miljoen euro betalen, en dat hij daarvoor weer de boer op moet, zint hem allerminst. "Ik was van plan koffie te drinken, boeken te lezen en wat te schrijven, maar dat kan ik me nu niet veroorloven", foeterde Cleese.19-10-2009 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broer Jan Leyers overleden tijdens marathon Amsterdam

Broer Jan Leyers overleden tijdens marathon Amsterdam


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/jan-leyers-1.jpg?t=1255951696


Paul Leyers is niet meer. De jongere broer van zanger en presentator Jan Leyers (51) overleed gisteren tijdens de marathon van Amsterdam. Hij zou binnenkort 50 worden. Jan Leyers raakte in shock toen hij het droevige nieuws te horen kreeg. Paul Leyers was samen met zijn vrouw aan de tocht van iets meer dan 42 kilometer begonnen. Bij kilometerpaal negentien zeeg de atleet neer. De hulpdiensten probeerden hem nog te reanimeren maar alle hulp kwam te laat.19-10-2009 om 18:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira vermomde zich om naar unief te gaan

Shakira vermomde zich om naar unief te gaan

Om haar te beluisteren klik op de foto

Shakira heeft zichzelf vermomd om toch maar onherkenbaar les te kunnen volgen aan de universiteit. De 32-jarige zangeres hield dat kunststukje in 2006 een hele zomer vol.

"Nadat mijn album 'Oral Fixation Vol. 2' uitgekomen was, had ik een break nodig", aldus Shakira. "Het universum is zo groot, ik was het beu om altijd het middelpunt te moeten zijn. Daarom besliste ik geschiedenis te gaan studeren en zo opnieuw van het studentenleven te proeven".

"Ik droeg altijd een pet en een grote rugzak, zo zag ik er net een jongen uit. En het mooiste van al: ik werd niet herkend. Enkelen hadden wel sterke vermoedens en vroegen het me zelfs op de man af, maar dan antwoordde ik altijd dat ik Isabelle heette. Als ik kon, zou ik naar de unief blijven gaan."19-10-2009 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!