NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemeenschapsdienst voor Kanye West na aanval op fotograaf

Gemeenschapsdienst voor Kanye West na aanval op fotograaf


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Kanye-West-2.jpg?t=1256398976


Rapper Kanye West wordt niet vervolgd voor zijn aanval op een paparazzo op de luchthaven in LA  vorig jaar. De 32-jarige zanger moet wel 50 uur gemeenschapsdienst verrichten.

Toestel kapotgemaakt
Kanye West en zijn manager werden op 11 september 2008 gearresteerd omdat ze het fototoestel van een fotograaf kapotmaakten. De zanger daagde zelf niet op in de rechtbank om zijn vonnis te aanhoren. Samen met zijn manager volgde Kanye wel al een cursus om hun woede te leren controleren.

Andere flater
Het is niet de eerste keer dat het vurige temperament van de rapper de bovenhand neemt. Vorige maand moest hij zich verontschuldigen nadat hun een flater beging op het podium van de MTV Music Awards. Hij vertelde zangeres Tayler Swift dat zij haar prijs niet verdiende, dat deze aan Beyoncé toebehoorde. Achteraf verontschuldigde hij zich meermaals voor het incident. Hij bekende tijdens de talkshow van Jay Leno dat hij zijn muziekcarrière even op een laag pitje zou zetten om te bezinnen over zijn gedrag.

24-10-2009 om 17:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mad Max 4: geen Mel Gibson, wél Charlize Theron

Mad Max 4: geen Mel Gibson, wél Charlize Theron


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/madmax.jpg?t=1256387958


Dertig jaar nadat hij de filmwereld verraste met zijn "Mad Max"-film wil de Australische regisseur George Miller een derde vervolg knopen aan de postapocalyptische actie in de outback. Met de opnames wordt in augustus 2010 begonnen in de mijnstad Broken Hill en in Sydney, zo kondigde Miller zaterdag op een persconferentie in Australië's grootste stad aan.
 
Met een vierde avontuur komt Max eventjes op gelijke hoogte met andere filmiconen van een kwarteeuw geleden als Ripley (Alien) en Indiana Jones. Maar van beide laatstgenoemde reeksen komt binnenkort wel nog een vijfde deel op het witte doek.

Mel is er niet bij
Grote afwezige in "Mad Max IV" wordt de enige echte Mad Max, Oscarwinnaar Mel Gibson. In de gebruikelijke strijd tussen ordehandhavers en brutale bendes wordt het mogelijk de Brit Tom Hardy die het titelpersonage zal incarneren. Voor de vrouwelijke hoofdrol allicht zeer schoon volk - de Zuid-Afrikaanse Charlize Theron.
 
Het sterke, maar brutale "Mad Max" (1979), dat de internationale doorbraak voor Gibson betekende, kreeg in 1981 een felgesmaakt vervolg met "The Road Warrior". In 1985 volgde nog het -ondanks de aanwezigheid van Tina Turner teleurstellende- "Beyond Thunderdome". Oorspronkelijk zou Miller in 2003 met "Mad Max 4" beginnen, maar de invasie van Irak stak daar een stokje voor.24-10-2009 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk moet miljardair al Fayed 5.000 euro in zaak dood Lady Di


Frankrijk moet miljardair al Fayed 5.000 euro in zaak dood Lady Di


http://img18.imageshack.us/img18/1688/mohamedalfayed.jpg
De Britse advocaat Michael Mansfield en Mohamed al Fayed, die hij verdedigde in de zaak Lady Di.


Twaalf jaar na de dood van Lady Di heeft de Franse justitie gebreken in het onderzoek naar het overlijden van de Queen of Hearts bevestigd. Een rechtbank in Parijs veroordeelde de Franse staat wegens vertragingen in het onderzoek tot een boete van 5.000 euro, te betalen aan de Egyptische miljardair Mohamed al-Fayed.
 
Miljoen geëist
De eigenaar van Harrod's had oorspronkelijk een schadevergoeding van een miljoen euro geëist omdat de overheid na het dodelijke ongeval van Lady Di en Fayeds zoon Dodi naar zijn mening amateuristisch te werk was gegaan.
 
Hoewel de schadeloosstelling financieel veel lager uitviel, reageerde al-Fayed zaterdag verheugd op het vonnis. "Ik ben blij dat een Franse rechtbank een fout van justitie heeft toegegeven", zei hij.
 
Ongeval
Tien jaar lang had al-Fayed geprobeerd de zaak open te trekken: hij was ervan overtuigd dat het niet om een ongeluk ging, maar om moord en dat in opdracht van Buckingham Palace, dat zich volgens hem niet kon neerleggen bij het feit dat de ex van Charles met een moslim zou gaan trouwen. Vorig jaar legde hij zich neer bij het oordeel van de jury, dat het om een ongeval ging waaraan chauffeur Henri Paul en paparazzi schuld hadden.24-10-2009 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weg van mezelf


Weg van mezelf

http://img265.imageshack.us/img265/2266/charlizetheron068lx7.jpg


 Vastgeketend aan de wereld
Ontsnappen onmogelijk gemaakt
Door de banden
Waaraan ik vasthang

Een zweepslag
Een pijnscheut
Om niet te vergeten
Dat ik hier nog vastzit

In deze persoon
Die enkel is
Wie de anderen van mij maken
Hoe de anderen willen dat ik ben

Af en toe een moment van vrijheid
Dan ga ik op weg naar mezelf
Naar mijn evenwicht
Bevrijd van alle banden met de maatschappij

Maar algauw weer vastgegrepen
Teruggetrokken
Naar de aarde en de mensen
Naar die andere persoon

Weg van mezelf24-10-2009 om 11:13 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
23-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams krijgt Lifetime Brit Award

Robbie Williams krijgt Lifetime Brit Award

Om Feel te beluisteren klik op de foto

De comeback van Robbie Williams is niet onopgemerkt voorbijgegaan: de Britse popster heeft al meteen een Lifetime Brit Award in de wacht gesleept voor zijn bijzondere bijdrage aan de muziekindustrie. De 35-jarige zanger zal de belangrijkste Britse muziekprijs op 16 februari ontvangen in London, meldt de voorzitter van het Brit Awards-comité, Ged Doherty. "Robbie is een van de meest bijzondere artiesten van zijn generatie."
 
De voorbije jaren ontvingen onder anderen Paul McCartney, Oasis en de rockgroep U2 een Brit Award voor hun hele oeuvre.
 
Elf Brit Awards
Geen andere Britse muzikant verzamelde zoveel Brit Awards als Williams. De voormalige Take That-ster won maar liefst elf beeldjes als soloartiest, onder meer voor de singles "Angels" en "Rock DJ" en als beste mannelijke artiest. Samen met Take That viel hij in totaal vier keer in de prijzen.
 
Robbie Williams maakte begin deze week zijn comeback op het podium. Hij gaf zijn eerste concert in drie jaar tijdens BBC Electric Proms. Die show was in meer dan tweehonderd bioscopen in Europa live te volgen. Zijn nieuwe album "Reality Killed the Video Star" ligt vanaf november in de platenzaken.

23-10-2009 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Goedele vindt Nederlandse mannen mooier dan Belgische

Goedele vindt Nederlandse mannen mooier dan Belgische


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Goedele-Liekens.jpg?t=1256323251


Goedele Liekens is meer gecharmeerd van Nederlandse dan Belgische mannen. "In Nederland lopen meer mooie mannen rond", verklaart ze in het eenmalige magazine 'Sint'. Goedele, die onlangs weer vrijgezel is geworden, zou in haar schoentje liever een Hollander dan een Belg aantreffen.

"Ze zijn ook groter dan Belgen, gemiddeld zo'n vijf centimeter", weet ze. "Maar ach, liefde laat zich niet dwingen hé. Of de Sint moet een toverstokje hebben, in plaats van een staf".23-10-2009 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yolanthe wordt nieuw 'gezicht' van Giro d'Italia

Yolanthe wordt nieuw 'gezicht' van Giro d'Italia


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Yolanthe.jpg?t=1256318297Yolanthe Cabau van Kasbergen is dankzij haar liaison met Wesley Sneijder al een WAG, ze wordt ook nog eens wielerbabe. Yolanthe is morgen te gast in een tv-programma van RAI 3. De geliefde van Wesley Sneijder zal bekend maken in welke stad de Giro d'Italia, die start in Amsterdam, op 30 mei gaat eindigen. Ze wordt het gezicht van de wielerronde, hoewel we vermoeden dat de Italiaanse snoepers niet echt voor haar snoetje zijn gevallen.


Land leren kennen
Yolanthe kijkt alvast uit naar haar rol: "Dit evenement is voor veel Italianen van groot belang, maandenlang wordt hier naar toegeleefd. Het biedt mij een unieke kans om op deze manier het land en de Italianen beter te leren kennen. De sfeer die dit evenement jaarlijks uitstraalt, heeft mij altijd al geïnspireerd, en daar mag ik nu deel van uitmaken".23-10-2009 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kangoeroes bezorgen Pink nachtmerrie

Kangoeroes bezorgen Pink nachtmerrie

Om Sober van Pink te beluisteren klik op de fotoPink in een stijlvolle modereportage met haar motorcrosser.

 
Pink heeft het niet begrepen op kangoeroes. De zangeres droomde zelfs dat de levendige springbeesten haar huis vernielden. "Ik had twee kangoeroes meegesmokkeld uit Australië, maar eenmaal thuis gingen ze enorm te keer. Mijn hondje Bailey schrok zich te pletter. Slecht idee dus!"

In het echte leven vergaat het Pink niet veel beter: tijdens een recente fietstocht in Australië met haar motorcrosser Carey Hart sprong een kikker zomaar in haar gezicht. De groene snoodaard sloeg toe toen het stel een rustpauze aan het nemen was. Pink, een vegetariër in hart en nieren, kon een schreeuw niet onderdrukken.

Haar grootste schrik pakte de zangeres echter toen ze net voor een optreden naakt in de kleedkamer stond en overijverige fans kost wat kost een handtekening van haar wilden. "Zo gênant", liet Pink meteen na het incident op Twitter weten.


23-10-2009 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helaasheid der Dingen valt alweer in de prijzen

Helaasheid der Dingen valt alweer in de prijzen

Om de trailer te zien klik op de foto

'De Helaasheid der Dingen' heeft op het Europees Filmfestival van Cinésonne in Parijs drie prijzen in de wacht gesleept. De film van regisseur Felix van Groeningen won de prijs voor 'Beste Film', acteurs Koen De Graeve en Kenneth Vanbaeden deelden de prijs voor 'Beste Mannelijke Acteur' en de film kreeg ook de publieksprijs.
 
Eerder haalde 'De Helaasheid der Dingen' ook de 'l'Amphore d'Or' voor Beste Film op het Festival du Film Grolandais. Daarmee staat de teller momenteel op negen prijzen. In Frankrijk komt de film op 23 december in de bioscoop, zowel in de originele ondertitelde versie als in de gedubde Franse versie.
23-10-2009 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artiesten protesteren tegen martelmuziek in Guantanamo

Artiesten protesteren tegen martelmuziek in Guantanamo


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Michael-Stipe.jpg?t=1256299565
Onder meer Michael Stipe en zijn REM protesteren tegen de uiterst luide martelmuziek.


Tientallen Amerikaanse muzikanten, waaronder de groepen REM, Rage Against the Machine, Pearl Jam en Nine Inch Nails, hebben donderdag de Amerikaanse regering gevraagd details vrij te geven over het gebruik van hun songs als martelpraktijk in het 'terroristenkamp' van Guantanamo
 
Uiterst luid
De popsterren vroegen het National Security Archive, een onafhankelijk onderzoeksinstituut, te achterhalen welke nummers gebruikt zijn bij die folterpraktijken. Het is al langer bekend dat in de gevangenis (en andere centra, zoals Bagram) muziek uren- tot dagenlang uiterst luid werd afgespeeld om de "wil" van de gevangenen te breken.
 
Sluiting
De artiesten sloten zich tevens aan bij de campagne van de lobby van veteranen en mensenrechtenorganisaties die de sluiting van de VS-basis op Cuba wil bewerkstelligen. Bij zijn ambtsaanvaarding tien maanden geleden beloofde president Barack Obama de basis, uitgegroeid tot het symbool van de excessen van de zogenaamde War on Terror, binnen het jaar te sluiten.23-10-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Amy Winehouse opgetogen over de nieuwe borsten van zijn dochter

Vader Amy Winehouse  opgetogen over de  nieuwe borsten van zijn dochter

Om You Know I'm No Good te beluisteren klik op de foto

De vader van zangeres Amy Winehouse, Mitch, is opgetogen over de nieuwe borsten van zijn dochter. Ook Amy, die vorige maand 38.000 euro betaalde voor haar maatje 32D, is in de wolken.

Mitch Winehouse werd in een tv-programma gevraagd naar de gezondheid van zijn dochter. 'Geweldig, geweldig', antwoorde hij en voegde er nog aan toe 'Haar borsten zijn ook geweldig.' Toen hij de verbaasde blikken rondom zich zag, herpakte hij zich. 'Dat had ik beter niet gezegd. Ze ziet er gewoon heel goed uit.'

De vader had het ook over het gevecht van Amy tegen haar drugsverslaving. Hij gaf toe dat zijn dochter nog een lange weg te gaan heeft, maar dat de familie stilaan herstelt van het trauma waar Amy hen doorgesleept heeft. 'Een jaar geleden zaten we op een heel andere planeet.'23-10-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashlee Simpson ontslagen

Ashlee Simpson ontslagen

Om Boyfriend van haar te beluisteren klik op de foto


Kort maar krachtig: zo kan de doortocht van Ashlee Simpson in 'Melrose Place' omschreven worden. Volgens regisseur Todd Slavkin was haar vertrek voorzien in het scenario. "Ze heeft het nieuws goed opgevat, omdat ze al van in het begin wist dat dat de kans bestond dat haar personage zou verdwijnen. Voor haar was het dus geen grote verrassing." Kwatongen beweren echter dat de kleine zus van Jessica Simpson haar C4 te danken heeft aan haar onuitstaanbaar divagedrag.23-10-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogzwangere Kendra Wilkinson in bikini

Hoogzwangere Kendra Wilkinson in bikini


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Hoogzwangere-Kendra-Wilkins.jpg?t=1256296500Kendra Wilkinson glanst van geluk en dat mag iedereen geweten hebben: met een hoogzwanger buikje prijkt de ex van Playboy-baas Hugh Hefner op de cover van 'In Touch'.

Ondanks de extra kilo's voelt de blonde bimbo zich sexy'er dan ooit, al moet ze wel toegeven dat die wilde vrijpartijen met haar hengst Hank Baskett niet zo goed meer lukken. "Ik weeg nu 68 kilo, dat zijn er zo'n 18 meer dan vroeger. En dat met nog anderhalve maand te gaan. Ik vind het wel leuk dat mijn heupen breder geworden zijn en mijn kontje, daar ben ik nu helemaal dol op!"

"Voor mijn seksleven is het wel slecht nieuws", moet Kendra toegeven. "Ik ben normaal een wilde griet, maar nu moet ik opletten wat ik doe. Ik raak ook sneller vermoeid. Gelukkig heb ik een geweldig ventje in bed die weet hoe hij me moet bevredigen."23-10-2009 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau met 'Zij Aan Zij' meteen op 1 in Ultratop

Clouseau met 'Zij Aan Zij' meteen op 1 in Ultratop

Om Zij Aan Zij te beluisteren klik op de foto


'Zij Aan Zij', het nieuwe album van Clouseau, komt in de eerste week van release meteen binnen op de eerste plaats van de Album-Ultratop. Clouseau breekt daarmee een record want voor het eerst komt een artiest zes keer van niets op 1 binnen in de Ultratop albums.

Samen met Lotti
"We bestaan bijna vijftien jaar en tot nu toe deelden Clouseau en Helmut Lotti het record met vijf entries die meteen naar de eerste plaats sprongen. Met 'Zij Aan Zij' heeft de band de bakens dus weer iets meer verzet", aldus Sam Jaspers, directeur van Ultratop.
 
'Zij aan zij' is het achtste album van Clouseau dat bovenaan de charts prijkt, waarmee de jongens het record van Helmut Lotti evenaren.
 
'Zij Aan Zij' is het tiende Nederlandstalige album van de band.23-10-2009 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
22-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Collin Wilcox overleden

Actrice Collin Wilcox overleden


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Collin-Wilcox.jpg?t=1256227955


De Amerikaanse actrice Collin Wilcox, bekend als Mayella Ewell - het slachtoffer van een verkrachting in het racismedrama 'To Kill a Mockingbird' (Robert Mulligan, 1963) is dood. Wilcox overleed op 14 oktober in haar woning in Highlands, North Carolina, aan een hersentumor. Wilcox werd 74.
 
Het Oscarwinnende 'To Kill a Mockinbird', naar de gelijknamige roman van Harper Lee, geldt als één van de sterkste films ooit over segregatie in het zuiden van de VS. In de film beschuldigt Wilcox ten onrechte een zwarte man van verkrachting.
 
Wilcox speelde ook in de films 'Catch 22' (1970), 'Jaws 2' (1978) en 'Marie' (1985). De actrice, die ook veelvoudig op de planken en op het kleine scherm optrad, hield de filmwereld eind jaren tachtig voor bekeken. Wilcox, geboren in Cincinnati, was driemaal gehuwd. Zij laat drie kinderen en één kleinkind na.22-10-2009 om 18:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spice Girls gaan in tv-show 'Spice Idol' op zoek naar zichzelf

Spice Girls gaan in tv-show 'Spice Idol' op zoek naar zichzelf

Om Wannabe te beluisteren klik op de foto


Er komt voorlopig nog geen einde aan de wildgroei van tv-shows genre 'Britain's Got Talent', 'X Factor', 'Idool' en 'K2 zoekt K3'. Spice Girls doen er een schepje bovenop met hun geplande talentenshow waarin Emma Bunton, Posh, Mel B en Mel C en Geri Halliwell op zoek gaan naar versies van zichzelf voor een musical rond de meidengroep.

Jury
De show zal vermoedelijk 'Spice Idol' heten en zal het format van 'American Idol' volgen: honderden gegadigden zullen een jury passeren die de kritiek niet schuwt maar ook goede raad geeft.http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Spice-Girls2-1.jpg?t=1256227166


Kassa, kassa, kassa
Een bron in The Sun: "Het wordt een fantastische manier om het imperium Spice Girls uit te breiden en hun personaliteiten, hun verhaal en hun nummers opnieuw te laten renderen. De meiden moeten maar een korte tijd meewerken aan de tv-show, maar daarna kunnen ze een musical lanceren die wellicht maanden, misschien zelfs jaren zal lopen. De musical zal een eigen leven gaan leiden. Het concept kan zelfs in andere landen overgenomen worden".

Geri's idee
Geri is de drijvende kracht achter het musicalconcept, dat omschreven wordt als een twee uur durende 'pop extravaganza'.22-10-2009 om 18:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochtertje Charlotte Church valt flauw als ze boos is

Dochtertje Charlotte Church valt flauw als ze boos is

Om het mooie bridge over troubled water te beluisteren klik op de foto

Ruby, het tweejarige dochtertje van Charlotte Curch, houdt haar adem in als ze boos is en doet dat tot ze flauwvalt.

De 23-jarige zangeres geeft toe dat ze het verschrikkelijk vindt om zo een aanval te moeten zien, meldt The Daily Mail. "Ruby houdt haar adem dan in tot ze flauwvalt. Het is verschrikkelijk om te zien."

Het ziekenhuis kan echter niets voor Ruby doen. "Zij hebben me verteld dat sommige kinderen dit doen tot ze een jaar of drie zijn, of het ontgroeien. Het enige wat we op zo'n moment kunnen doen, is in haar gezicht blazen, of water in haar gezicht gooien en hopen dat ze bijkomt."

Charlotte en haar vriend Gavin hebben ook een zoontje, Dexter van bijna 10 maanden.22-10-2009 om 18:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney laat België links liggen tijdens Europese tournee

Paul McCartney laat België links liggen tijdens Europese tournee

Om Hope of Deliverance te beluisteren klik op de foto


Na een zomertournee door de VS start ex-Beatle Paul McCartney (67) in december in Duitsland zijn eerste Europese tournee sinds vijf jaar, zo staat op zijn website te lezen. De korte tournee heet "Good Evening Europe" en start op 2 december in het Duitse Hamburg, om op 22 december te eindigen in de Londense 02Arena.

Het lijstje met tourdata voorziet geen optreden in België. Dichtstbijzijnde haltes zijn Arnhem (09/12), Parijs (10/12), Keulen (20/12) en Londen (22/12).22-10-2009 om 18:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begrafenis Jef Nys zaterdag in kathedraal van Antwerpen

Begrafenis Jef Nys zaterdag in kathedraal van Antwerpen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jef-Nys.jpg?t=1256039391


De begrafenisplechtigheid van striptekenaar Jef Nys vindt volgende zaterdag in de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal van Antwerpen plaats. Vanaf 10 uur kan iedereen, van groot tot klein, afscheid nemen van de geestelijke vader van Jommeke. De plechtigheid zelf vindt plaats vanaf 10.30 uur.
 
Hulde zal gebracht worden door onder meer de burgemeester van Temse, stripjournalist Patrick Van Gompel en Alexis Dragonetti van uitgeverij Ballon Media. Ook de kleinkinderen van de betreurde striptekenaar zullen een afscheidswoordje zeggen. Cameraploegen en fotografen mogen discreet hun werk doen.22-10-2009 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie als femme fatale in Gucci-film?

Angelina Jolie als femme fatale in Gucci-film?


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Angelina-Jolie-1.jpg?t=1256222473


Angelina Jolie praat over een rol in de film rond de Gucci-dynastie. Jolie zou femme fatale Patrizia Reggiani gaan spelen. Reggiani is de ex-vrouw van Maurizio Gucci, en werd veroordeeld tot 29 jaar cel voor het plannen van een moordcomplot tegen de modegoeroe.

Leonardo DiCaprio wordt genoemd voor de rol van Maurizio, al is dat gerucht nog niet bevestigd, Ridley Scott is de regisseur.

Gouden jaren
Het nog ongetitelde project zou zich focussen op de 'gouden jaren' van de Gucci-familie: de jaren '70 en '80, toen ze voor 500 miljoen dollar per jaar verkochten. De familieleden waren verwikkeld in een bittere strijd tot Maurizio, kleinzoon van stichter Guccio Gucci, aan het hoofd van het rijk kwam.

In 1995 werd hij neergeschoten voor zijn appartement in Milaan, in het midden van de reorganisatie van het merk.22-10-2009 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!