NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Springsteen cancelt show na overlijden neef

Springsteen cancelt show na overlijden neef

Om Dancing in the dark te beluisteren druk op de foto


Bruce Springsteen heeft gisteravond zijn optreden in Kansas afgelast nadat zijn neef, Lenny Sullivan dood werd aangetroffen in zijn hotelkamer. Sullivan werkte al tien jaar als assistent roadmanager voor The Boss. Het zou niet om een verdacht overlijden gaan. Sullivan was slechts 36 en wort op de website van Springsteen omschreven als "een warm en gevoelig man, geliefd door Bruce, de band en de crew". Springsteen heeft beloofd dat het op een latere datum zal plaatsgrijpen.


28-10-2009 om 18:28 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson derde best verdienende dode

Michael Jackson derde best verdienende dode

Om ' Billy Jean ' te beluisteren klik op de fotoSinds zijn dood heeft Michael Jackson al 90 miljoen dollar (55 miljoen euro) opgebracht. Daarmee belandt de 'King of Pop' voorlopig op de derde plek in de lijst van 'best verdienende overleden beroemdheden'. Zijn albums gingen uiteraard als zoete broodjes over de toonbank, maar ook de verkoop van Jackson-spullen -denk maar aan zijn haarlokken- leverde een pak geld op. "In Hollywood is het vet misschien van de soep, maar in het graf valt nog heel wat poen te verdienen", stelt journalist Matthew Miller vast.

De eerste plaats in de Forbes-lijst was vorig jaar nog weggelegd voor Elvis Presley, maar de 'King of Rock and Roll' zakt nu terug naar de vierde stek. De toppositie is een kolfje naar de hand van Yves Saint Laurent, die uit zijn kledingmerk en de verkoop van zijn kunstcollectie 350 miljoen dollar (237 miljoen euro) wist te puren. Songschrijvers Richard Rodgers en Oscar Hammerstein kaapten de tweede plaats weg dankzij de successen van hun Broadway-musicals.28-10-2009 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hype rond Clouseau lijkt voorbij

Hype rond Clouseau lijkt voorbij

Om ' Zie me graag ' te beluisteren klik op de foto


De grote hype rond de jaarlijkse concertreeks van Clouseau in het Sportpaleis lijkt voorbij. Gisteren werd weliswaar een zesde concert in de '10x10'-reeks aangekondigd, maar dat is slechts klein bier in vergelijking met 2004 en 2007: toen vulden de Wauters-broers telkens achttien Sportpaleizen. "De nieuwsgierigen vallen af en de grote Clouseaufans blijven over. Zolang die nog steeds met vele tienduizenden zijn, zijn wij supercontent", besluit Kris Wauters in 'Het Laatste Nieuws'.

Door het nieuwe concept -het podium staat in het midden- kunnen er deze jaargang telkens 2.000 fans extra binnen. Het aantal Sportpaleizen is dus geen correcte waardemeter, maar de toeschouwersaantallen zijn dat wél. En daar is duidelijk wat mee aan de hand: tussen 2003 en 2007 gingen er telkens ruim 200.000 kaartjes van de hand, vorig jaar waren het er net geen 150.000 en nu zijn er nog maar iets meer dan 75.000 tickets de deur uitgegaan. "Maar de campagne moet nog beginnen", waarschuwt Kris. "Veel lager dan vorig jaar zullen we niet uitkomen."28-10-2009 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Marie Pfaff bant sponsor van zijn kraag


Jean-Marie Pfaff bant sponsor van zijn kraag

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jean-Marie-Pfaff-1.jpg?t=1256731573
Pfaff gaat vandaag met een witte col door het leven.


Jean-Marie Pfaff gaat voortaan met een witte hemdskraag door het leven. De pionier van de 'gesponsorde col' zou tot 2011 Bingoal op zijn hemden dragen, maar houdt die nu maagdelijk wit. "Het contract met het gokkantoor is geschorst", laat zijn raadsman weten.

Onbetaalde facturen
"Bingoal heeft nog wat flink wat facturen openstaan. Zolang die niet betaald zijn, blijft Jean-Maries kraag onbedrukt." Bingoal erkent de problemen. "Het klopt inderdaad dat er nog onbetaalde facturen bestaan", zegt Joeri Impens van Bingoal in de krant Het Laatste Nieuws.

Internationale gokkantoren
"Alle Belgische bookmakers hebben het momenteel erg moeilijk omdat onze markt overspoeld wordt door internationale gokkantoren die hier geen belastingen betalen. Daarom hebben wij gevraagd het contract op te schorten."28-10-2009 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson (voorlopig) gedumpt

Robert Pattinson (voorlopig) gedumpt


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Pattinson-en-Stewart-.jpg?t=1256732814
Pattinson en Stewart in 'Twilight'.


Het sprookje tussen 'Twilight'-koppel Robert Pattinson en Kristen Stewart is (voorlopig) voorbij. De actrice zou een einde aan hun relatie gemaakt hebben omdat Pattinson al aan trouwen dacht en ze te weinig tijd met familie en vrienden kon doorbrengen. Stewart zou ook willen dat haar lief van Londen naar Los Angeles verhuist, maar die laatste ziet een Hollywood-avontuur niet zitten. "Kristen heeft gewoon een pauze nodig", vat een vriend het probleem samen. Ontlopen kan het stel elkaar voorlopig nog niet, want ze werken in Vancouver samen aan 'Eclipse', de opvolger van 'New Moon' die binnenkort in de zalen verschijnt.

Voor hun verblijf in Canada kijkt het duo overigens niet op een euro meer of minder. Zo huurden ze in het Sheraton-hotel drie suites af: één kamer per persoon en een derde om naar muziek te luisteren of filmpjes te bekijken. "Elke suite bestaat onder meer uit twee slaapkamers en twee badkamers, met jacuzzi", weet een bron. "En het beste van al: gasten op die verdieping hebben hun eigen butler."


28-10-2009 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crombé: "Toekomst Miss Belgian Beauty verzekerd"

Crombé: "Toekomst Miss Belgian Beauty verzekerd"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Cromb.jpg?t=1256731384


Miss Belgian Beauty, 's lands tweede grootste schoonheidswedstrijd, blijft bestaan. Dat meldt Ignace Crombé, organisator en stichter van Miss Belgian Beauty, in een persbericht. Crombé richtte samen met een externe partner de vennootschap Media & Event Partners International (MEPI) op. Aangevuld met professionele consultants zal die vennootschap werk maken van een eerste verkiezing van de nieuwe generatie, aldus het persbericht.
 
Relaties met Missen
Lange tijd werd gegist naar het al dan niet voortbestaan van Miss Belgian Beauty. Crombé kwam eerder in opspraak toen bleek dat hij met een aantal van zijn Missen meer dan vriendschappelijke relaties had onderhouden. Het imago van de schoonheidswedstrijd kreeg een flinke deuk, in zoverre dat Crombé besloot om in 2009 geen Miss Belgian Beauty-verkiezing te organiseren.
 
Verkiezing in 2010
In 2010 wordt dat wel het geval, zo luidt het persbericht. De Stasegemnaar besloot zijn concept niet te verkopen en richtte een nieuwe vennootschap op die het voortbestaan van de verkiezing verzekert. De werkvennootschap MEPI wordt vertegenwoordigd door Sonja Haenen (beheerder van vennootschappen) en Crombé zelf.
In januari 2010 organiseert Crombé een persconferentie waarin de eerste Miss Belgian Beauty-verkiezing van de nieuwe generatie zal worden toegelicht.28-10-2009 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitter organiseert seance met Michael Jackson

Twitter organiseert seance met Michael Jackson

Om Dirty Diana te beluisteren klik op de foto


Op Halloween spookt het bij Twitter. In de nacht van zaterdag op zondag wordt een seance georganiseerd om contact te krijgen met Jackson en andere dode vips.
 
De vragen moeten vooraf getweet worden door internetgebruikers, zodat esoterici ze in Londen kunnen doorspelen aan de geesten. De reacties aan gene zijde worden daarna doorgespeeld aan de twitteraars.
 
Behalve Jackson komen ook - met enig geluk - Kurt Cobain, River Phoenix en William Shakespeare aan bod.28-10-2009 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sta niet langer stil mijn liefste

Sta niet langer stil mijn liefste


http://img526.imageshack.us/img526/7273/ashhritikdhoom2uo4.jpg


De zon verscheen,
de sterren zwegen.

De warme gloed
kwam uit het noorden
en volgde subtiel
de weg naar mijn huis.

Ik stond even stil
maar een wit
licht
deed me bewegen.

Ik zweeg,
dit was het niet,
het was geen licht.
Het was de stem
uit jouw hart die zei:
Sta niet langer stil, mijn liefste.
Maar volg deze weg naar mijn huis.

De zon verdween
en de sterren ontwaakten
uit hun diepe slaap.28-10-2009 om 10:18 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
27-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heather Mills met kunstbeen in 'Dancing On Ice'?

Heather Mills met kunstbeen in 'Dancing On Ice'?http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Heather-Mills.jpg?t=1256645577Wie dacht dat Heather Mills op haar lauweren zou rusten na haar miljoenenscheiding van Paul McCartney heeft het bij het verkeerde eind. Nadat het 41-jarige ex-model al haar beste beentje voorzette in de dansshow 'Strictly come dancing' hoopt ze nu te schitteren in de schaatswedstrijd 'Dancing On Ice'. Geen evidentie natuurlijk met een kunstbeen, zoals mag blijken uit de foto's. Na een paar minuten wennen slaagde Mills er toch in om zelfstandig een paar bewegingen uit te voeren.

"Heather is een grote fan van 'Dancing On Ice'", weet een vriend. "Mogen meeschaatsen zou voor haar heel veel betekenen. Je mag er donder op zeggen dat ze zich daar 100 procent voor zou inzetten."


In augustus 1993 werd ze aangereden door een politiemotor, haar verwondingen waren onder andere gebroken ribben, een long werd beschadigd en haar linkerbeen moest onder haar knie worden geamputeerd. Na haar ongeluk zette ze een actie op om ongebruikte protheses vanuit het Verenigd Koninkrijk naar het door oorlog verwoeste voormalig Joegoslavië te sturen. Ze kreeg in 1996 een nominatie voor de Nobelprijs voor haar inzet voor een wereldwijde ban op landmijnen.


27-10-2009 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijn Kolacny krijgt 'Prijs voor politieke moed'

Stijn Kolacny krijgt 'Prijs voor politieke moed'


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Stijn-Kolacny.jpg?t=1256665859Stijn Kolacny heeft samen met RTBF-journalist Alain Gerlache de 'Prijs voor politieke moed' van B-Plus gewonnen. B Plus is een organisatie die opkomt voor de eenheid van België. Vorig jaar ging de trofee naar Jean-Michel Javaux (Ecolo) en Mathias De Clercq (Open Vld).
 
Stijn Kolacny, samen met zijn broer Steven bekend van het meisjeskoor Scala, krijgt de prijs voor zijn rol bij de vzw Belgavox. Die tweetalige organisatie organiseerde op 17 mei aan het Atomium een concert met een reeks Belgische artiesten om het wederzijds respect in België te versterken.
 
"Nimmer aflatende analyse"
Journalist Alain Gerlache krijgt de prijs voor zijn "nimmer aflatende objectieve analyse van de Franstalige actualiteit in de Vlaamse media". Gerlache geeft volgens B Plus een realistisch beeld van de Franse Gemeenschap in de Vlaamse media.
 
B Plus reikt de prijs sinds 2006 uit aan Vlaamse en Waalse bekende figuren die zich hebben onderscheiden door hun gehechtheid aan het federalisme en die zich boven de communautaire polemiek hijsen. De laureaten hebben volgens B Plus ook bijgedragen om de klassieke clichés te doorbreken en bruggen te slaan tussen beide gemeenschappen in ons land.


27-10-2009 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Biopic Sinatra: Johnny, Leonardo of George?

Biopic Sinatra: Johnny, Leonardo of George?

Drie supersterren van het witte doek staan in de rij om in de door topregisseur Martin Scorsese te filmen biopic over Frank Sinatra de rol van Ole Blue Eyes te incarneren.
 
De keuze zal gaan tussen Johnny Depp, Leonardo DiCaprio en George Clooney. Hoewel het trio samen goed is voor ruim drie miljard euro aan de box office, smachten ze allen naar een beloning in Award-vorm. Maar van de drie heeft enkel Clooney een Oscarbeeldje op de kast staan - voor zijn bijrol in de film 'Syriana'.
 
DiCaprio heeft het voordeel dat hij is uitgegroeid tot Scorsese's favoriet. 'Shutter Island', die volgend jaar in de zalen komt, is reeds hun vierde samenwerking. De dochter van de legendarische crooner, Tina, geeft de voorkeur aan Clooney. Zij vreest dat teveel gefocust zal worden op de "schaduwkanten" van haar vader (seks, geweld, alcohol en maffia). Universal Pictures, de maatschappij die de film produceert, wil een prent die het goede én het slechte van Sinatra belicht, en vindt daarvoor Johnny Depp de beste keuze.
 
Wie als winnaar uit de bus komt, hoeft zich geen zorgen te maken over zijn zangkwaliteiten. De muziek zal van plaatopnames van The Voice zelve komen.27-10-2009 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher wil nieuwe band starten

Liam Gallagher wil nieuwe band starten

Om Wonderwall te beluisteren klik op de foto


Liam Gallagher, frontman van het ter ziele gegane Oasis, is vast van plan een nieuwe groep op te richten. Dit keer zonder broer Noel, die in augustus zelf de stekker trok uit de meest succesvolle Britse groep van de jaren '90. Dat zegt hij in de krant The Scotsman.

"Ik zal Oasis altijd missen", aldus Liam. "Het was mijn f***ing ding. Het is wie ik ben. Maar het is enkel een naam. Ik ben nog altijd dezelfde en ik kan altijd iets anders doen. Muziek zit gewoon in mij. Ik zal er altijd mee bezig zijn, maar we zullen wel zien hoe het afloopt. Voor hetzelfde geld trekt het op geen kl**en, maar dat weet je pas als je het probeert.

Pretty Green
"Afstand nemen van het hele Oasis-gebeuren is een goeie zaak denk ik", gaat Gallagher verder. "Maar ik ga niks solo doen. Ik wil in een band zitten. Maar tegenwoordig kunnen we de zaken op een andere manier aanpakken. Het zal alleszins opnieuw rock 'n' roll worden." Liam hoopt zijn nieuwe groep volgend jaar te starten.

Na de split van Oasis houdt Liam zich voornamelijk bezig met zijn kledinglijn Pretty Green, tot groot jolijt van broer Noel die het niet kan nalaten de draak te steken met de carrièrewending van zijn jongste broer. "Voorlopig zit ik gewoon thuis", onthult Liam in The Scotsman. "Ik ga de muziek even aan de kant zetten en misschien na januari iets nieuw doen."

Een precieze datum is er dus niet, maar dat hij terug iets in de muziek gaat doen staat wel vast. "Muziek betekent alles voor me. Ik ben nu wel bezig met Pretty Green, maar na 18 jaar intens met muziek bezig geweest te zijn, ga ik nu niet zeggen: 'Oke, dat was het dan. Ik ga in de f***ing kledingbusiness.' Wat voor zin heeft om cool te wezen maar geen songs te hebben?"27-10-2009 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Veel belangstelling voor jobs als lakei Beatrix

Veel belangstelling voor jobs als lakei Beatrix


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/lakei-Beatrix.jpg?t=1256647733Het Nederlandse koningshuis heeft een vacature voor een lakei bij koningin Beatrix, en wordt overspoeld met sollicitaties. De hofhouding van de koningin bestaat momenteel alleen uit mannelijke lakeien, maar ook vrouwen mogen solliciteren, meldt het AD.

Kandidaten moeten minimaal een opleiding middelbaar beroepsonderwijs hebben, bij voorkeur een diploma van de hotelschool. Ook wordt kennis van de verzorging van zilver en serviesgoed gevraagd. Het salaris bedraagt maximaal 2.338,64 euro per maand.


27-10-2009 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk in verwachting van vierde kindje

Anouk in verwachting van vierde kindje

Om Nobody's Wife te beluisteren klik op de foto


De Nederlandse zangeres Anouk is in verwachting van haar vierde kindje. Dat heeft haar platenmaatschappij bevestigd. "Anouk is drie en een halve maand zwanger van haar vriend, de rapper Unorthadox. De twee hebben sinds maart 2009 een relatie.

Anouk liet op haar Twitter-pagina al regelmatig weten dat ze last had van stemmingswisselingen en dat ze zich niet lekker voelde. Vorig weekend liet ze via de website weten dat ze zelfs moest huilen om een tekening van haar zoontje Elijah. De zangeres vermoedde dat er misschien wel meer aan de hand was en de zwangerschap verklaart nu alles.

Anouk heeft al drie kinderen met rapper Postman: Bejahmin Kingsley (18 april 2002), Elijah Jeremiah (5 december 2003) en Phoenix Ray (3 juni 2005). Het koppel vroegen de scheiding aan in 2008. Haar huidige vriend heeft ook al twee kinderen uit een vorige relatie.27-10-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Commotie rond meesteres-outfit van Noah Cyrus (9)

Commotie rond meesteres-outfit van Noah Cyrus (9)


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Noah-Cyrus.jpg?t=1256649069Miley Cyrus' kleine zusje heeft als 'vampiermeesteres' de show gestolen op de rode loper van een Amerikaans aidsfonds. Klein detail: het wicht is amper negen jaar. Haar mini-jurk, kniehoge laarzen en gezicht vol make-up hebben -hoe kan het ook anders?- een ethische discussie losgeweekt in conservatief Amerika.

"Ouders verantwoordelijk"
Zo is Fiona Wright, journaliste voor het maandelijkse tijdschrift 'Disney Girl', niet over te spreken over de gewaagde outfit. "Hoe populair Noah ook is, dit soort foto's zouden we nooit gebruiken. We blijven een magazine dat bestemd is voor meisjes tussen zeven en twaalf jaar. Familiewaarden zijn dus heel belangrijk. Voor mij ligt de verantwoordelijkheid bij haar ouders. Zij hadden moeten weten dat deze foto's in allerlei tijdschriften zouden belanden en haar moeten verboden hebben om zoiets te dragen."

"Kindhoertje"
Ook blogs en showbizzsites zijn als vliegen op een pot honing op Noahs ranzige look gesprongen. "Hoe is die nu gekleed? Als een kindhoertje?", luidde de algemene teneur daar.

Het is niet de eerste maal dat vroegrijpe Noah zo 'sexy' uit de hoek komt. In juni verscheen het kindsterretje al op een andere rode loper in een uitdagend badpak.27-10-2009 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez schakelt advocaat in tegen ex-man Noa

Jennifer Lopez schakelt advocaat in tegen ex-man Noa


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jennifer-Lopez.jpg?t=1256646370Jennifer Lopez vreest dat haar ex-echtgenoot Ojani Noa haar vuile was zal buitenhangen in de film 'How I married Jennifer Lopez: The J-Lo and Ojani Noa Story'. De zangeres is niet te spreken over de plannen van haar ex en heeft dan ook juridische stappen ondernomen om hem tegen te houden. Noa is momenteel bezig met de voorbereidingen van de film en wil in februari starten met de opnames.

"De film gaat over mij en mijn droom, die volledig werd neergehaald door iemand waarvan ik dacht dat ze een goed persoon was", aldus de ex-man van J-Lo.

Het is niet de eerste keer dat Lopez, die net geen jaar getrouwd was met Noa, een advocaat inschakelt tegen haar ex. Twee jaar geleden wilde het model een boek schrijven over het leven van Jennifer, maar ook dat zag de zangeres niet zitten.27-10-2009 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy's borsten van 38.000 euro barsten uit haar korset

Amy's borsten van 38.000 euro barsten uit haar korset

Om You Know I'm No Good te beluisteren klik op de foto


Recent spendeerde Amy Winehouse 35.000 Britse pond (zo'n 38.000 euro) aan een borstvergroting en het heeft -zoals gevreesd- niet lang geduurd voor ze haar nieuwe troeven aan de wereld toonde. Gisteravond had de 26-jarige zangeres duidelijk een korset met bloemetjesmotief aangetrokken van voor die borstvergroting, want haar borsten barstten er letterlijk uit. Om het geheel af te ronden showde Winehouse ook die andere 'valse' borsten: de twee exemplaren in haar tattoo op haar linkerarm.   http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Amys-borsten2.jpg?t=1256645324Zoals gewoonlijk was Amy daarbij allerminst bloednuchter. Enkele uren tevoren kwam ze hopeloos te laat aan het Grosvenor House Hotel waar ze moest optreden voor de Q Awards. Net op het moment dat de band wilde vertrekken, kwam ze toch nog op het podium gekropen. Ze bracht nog enkele nummers. Eigenlijk mocht het publiek nog relatief blij zijn, want heel vaak komt Winehouse gewoon niet opdagen.


27-10-2009 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Levenswijsheid

Levenswijsheidhttp://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Norah-jones.jpg?t=1252856878Levenswijsheid krijg je door de jaren
gewoon door je leven te leven
zonder je eigen karakter te verklaren
zal iedere dag je een stukje meer geven

Het is niet nodig
snel te gaan
vaak overbodig
er zelfs nog maar bij stil te staan

Levenswijsheid krijg je door ervaring
met dingen die gebeuren
en er komt meer dan één ding
waar je achteraf over gaat treuren

Het kan niet zijn
dat je alles weet
zo plots en fijn
door dingen die je nooit vergeet

Op levenswijsheid staat ook geen leeftijd
vermits de ene al wat meer meemaakt dan de anderen
misschien wil je de wijsheid dan liever kwijt
terwijl je beseft dat er aan het verleden niets valt te veranderen

Je moet leven
naar de dagen toe die komen
een toekomst beweert men te kunnen voorspellen en te kunnen geven
toch zijn ook dat vaak dingen gebasseerd op dromen

Alles kom je te weten
wanneer de tijd er rijp voor is
niets zal je vergeten
al loopt het af en toe eens mis

Levenswijsheid groeit
met de dingen die je beleefd
terwijl een mens open bloeit
en al jaren lang heeft geleefd27-10-2009 om 10:02 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
26-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vorst Nationaal blijft grote concerten organiseren

Vorst Nationaal blijft grote concerten organiseren


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Vorst-Nationaal.jpg?t=1256578188


Vorst Nationaal benadrukt vandaag in een persbericht dat het niet de bedoeling is om de bestaande zaalcapaciteit naar beneden te halen noch om rockconcerten te bannen.

Eerder verscheen een bericht in La Capitale waarin stond dat de eigenaars van de concertzaal eraan dachten om geen megaconcerten meer in hun zaal te laten plaatsvinden.

Vorst Nationaal werkt aan een grondige modernisering. Voor de nieuwe concertzaal zal duurzaamheid, ecologisch bewustzijn en meer comfort centraal staan. Meer comfort voor het publiek betekent zowel betere parkeermogelijkheden, beter zitcomfort en betere horecamogelijkheden.

Ondergrondse parking
Voor de artiesten en promotoren wordt de backstage gemoderniseerd en er komen betere faciliteiten voor een vlottere op- en afbouw van producties. Meer comfort voor de omwonenden betekent onder meer de uitwerking van een nieuw mobiliteitsplan in overleg met de gemeente Vorst en betere parkeerfaciliteiten door de bouw van een ondergrondse parking. Ook wordt bekeken hoe de zaal via het openbaar vervoer makkelijker bereikt kan worden.

Op dit ogenblik zitten de verschillende pistes nog in een conceptfase en worden ze met alle publieke en private betrokken partijen besproken. Een concrete timing en invulling zijn dus nog niet aan de orde, luidt het.


26-10-2009 om 18:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metallica looft 33.500 euro uit voor tips over vermiste fan

Metallica looft 33.500 euro uit voor tips over vermiste fan

Om One te beluisteren klik op de foto


De Amerikaanse rockband Metallica heeft een beloning van 50.000 dollar (om en bij de 33.500 euro) uitgeloofd voor meer informatie over een jonge vrouw die tijdens een concert van de rockband verdwenen is. Dat staat te lezen op een website die toegewijd is aan de zoektocht naar de vrouw.http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/missing.jpg?t=1256577753


De 20-jarige Morgan Dana Harrington werd de voor het laatst gezien tijdens een concert van Metallica op 17 oktober in Charlottesville (Virginia). De ouders van de studente hebben op de site 'findmorgan.com' 100.000 dollar aangeboden voor meer informatie over hun dochter. Metallica heeft daar nu 50.000 dollar aan toegevoegd in de hoop om Morgan veilig en wel terug te kunnen vinden.
26-10-2009 om 18:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!